Irma Sant Salvatore

Siirry alas

Irma Sant Salvatore

Viesti  Jilli lähetetty Pe 3 Toukokuu - 11:32

Koko nimi: Irma Rosalinda Catalina Sant Salvatore
Kutsumanimet: Ystävien ja perheen kesken ihan vain Irma, neiti Irma joillekkin palvelijoille ja työtovereille, sekä tuntemattomille neiti Sant Salvatore tai nuori neiti Sant Salvatore.
Syntymäaika: 17.09.2048
Ikä: 102
Kansalaisuus: Italia
Sukupuoli: Nainen
Rotu: Vampyyri
Onko vampyyri rekisteröity: Kyllä. Irma on Sant Salvatoren suvun jäsenenä rekisteröity vampyyrien tietokantaan jo syntyessään.
Pituus/Paino: 173 cm/64 kg

Seksuaalinen suuntautuminen: Julkisesti hetero, mutta itse pitää itseään bi-seksuaalina
Perhe: Irman isovanhemmat ovat Manuel ja Hilde (os. van Hell) Sant Salvatore. Isoäiti on Dionisie Dracula XI:n toisen vaimon pojan Emilianin tytär. Hilden vanhempia ovat Emilian van Hell ja Meinrad (os. Pedarzolli) van Hell. Irman isä on Benito, Sant Salvatoren suvun päämies ja äiti Isidora (os. Rossi). Irma on perheensä kuopus, mikä tarkoittaa sitä, että hän on vastuussa Guardianista enonsa Bernardinon jälkeen. Hänellä on kaksi isoveljeä Lucio ja Renato. Renatosta on tulossa suvun seuraava päämies.
Siviilisääty: Ikisinkku.
Tärkeimmät suhteet: Irmalla ei juurikaan ole ystäviä. Hän pitää suosiolla tietyn etäisyyden muihin vampyyreihin.
Ainoa, joka voidaan mainita on hänen serkkunsa Kaya van Hell. Serkukset tulevat toimeen mahdollisesti juuri sen vuoksi, että he ovat tottuneet pitämään kumpikin etäisyyttä muihin. Neitien välillä vallitsee lämminhenkinen ystävyys, mutta kumpikaan ei mene koskaan keskustelussa liian henkilökohtaisiin asioihin.

Koulutus: Irmasta on koulutettu historioitsija ja arkeologi, kuten normaalisti Sant Salvatoren suvun kuopuksilla. Irma on opiskellut myös omalla ajallaan erilaisia taistelutaitoja, jotka eivät tavallisesti kuulu hänen kaltaistensa naisten peruskoulutukseen. Sen lisäksi hän on suunnattoman kiinnostunut tähtiteiteestä ja opiskelee sitä mielellään myös omalla ajallaan.
Ammatti: Guardianin johtaja, sekä johtava arkeologi.
Varallisuus/kuukausipalkka: Irman varallisuus on varsin mittava, kun otetaan huomioon hänen asemansa Sant Salvatoren suvussa. Iso osa perheen yleisistä varoista on enemmän tai vähemmän hänen käytettävissään. Hän ei kuitenkaan ole mikään tuhlari. Hän käyttää varoja halukkaasti Guardianin ja omien tutkimustilojensa parantamiseen.
Sen lisäksi Irma on saanut synnyinoikeutenaan itselleen mittavan rahasumman, jota voi kutsua eräänlaiseksi perinnöksi. Tähän perintöön kuuluu myös osakesalkku, jonka arvo on melkoinen.
Irma saa koulutuksensa veroista kuukausipalkkaa, joka vain kasvattaa hänen pankkitiliään. Hänen palkkansa on 6457 dollaria kuukaudessa.
Asunnot: 5
Autot: 12
Moottoripyörät: 4
Veneet: 2
Muut taidot: Irma hallitsee virheettömästi noin kymmenkunta taistelulajia, hän on taitava aseteknikko, sekä pianisti. Pianonsoitto kuului osana koulutukseen, jonka tarkoituksena oli muovata hänestä hieno nainen. Kyseinen opettaja epäonnistui surkeasti, sillä neitiä voisi edelleenkin kuvailla kauniisti ilmaistuna 'luonnon lapseksi'.
Tämän lisäksi Irma osaa tuonnistaa taivaankappaleet silmämääräisesti ilman minkäänlaisia apuvälineitä. Hän osaa käyttää niitä myös suunnistuksessa.
Puhuu sujuvasti näitä kieliä:
Englanti, italia, espanja, venäjä, saksa, ranska, arabia, kreikka, suomi, kiina, japani
Osaa sujuvasti näitä kieliä/kirjoitusmuotoja:
Latina, muinaiskreikka, hieroglyfit, nuolenpäät, pohjoismaiset riimut, muinaisnorja

Harrastukset: Irman kaikkein mieluisin harrastus on moottoriajoneuvot ja kaikki niihin liittyvä. Hän keräilee klassikkoautoja, joita kunnostaa itsekseen silloin kun hänellä on siihen aikaa. Käyttöautonsa hän vaihtaa uuteen hyvin usein. Sen lisäksi Irmaa kiehtovat erityisesti moottoripyörät ja veneet. Kunnostamisen lisäksi hän ajaa mielellään itse. Hänestä ei ole mitään järkeä omistaa nopeaa kulkupeliä, jos sitä ei saa itse ajaa.

Ulkonäkö: Irma on pitkä ja hyvin hoikka nainen. Hänen ruumiinrakenteensä on siroudestaan huolimatta jäntevä ja lihaksikas. Hän ei ole varsinaisesti mitään ruumiinrakentaja tyyppiä, mutta kaikki ne vuodet fyysisten harrasteien parissa ovat tehneet tehtävänsä.
Irman kasvonpiirteet ovat aivan yhtä sirot, kuin hänen ruumiinrakenteensa. Jotkut sanovat niissä olevan jotain keijukaismaista. Sirouteen mielenkiintoisen kontrastin tuo hänen kasvojensa hyvin selkeät linjat. Hänellä kapeat ja säihkyvät, veden väriset silmät, joita kehystävät paksut ripset. Silmien yläpuolella ovat paksut, mutta siistityt kulmakarvat. Irman nenä on pitkä ja kapea, sekä huulet täyteläiset. Hänen hiuksensa ovat aaltoilevat ja hieman kurittomat. Ne ovat väriltään keskiruskeat. Irma pitää hiuksiaan kaikkein mieluiten yksinkertaisella palmikolla.
Pukeutumis tavoiltaan Irma ei kuulu mitenkään päin samaan kastiin äitinsä kanssa. Hänen äitinsä, Isidora, nauttii kun saa tuhlailla rahaa kalliisiin muotiluomuksiin, hienoihin kenkiin, käsilaukkuihin ja hattuihin. Hänen ainoa tyttärensä sen sijaan nauttii olostaan kevyessä t-paidassa ja sopivan väljissä, hieman nuhjuisissa puuvillahousuissa ja pitkävartisissa, korottomissa saappaisa. Joskus juhlatilaisuuksiin neiti saattaa pukea ylleen mekon, mutta ne kerrat voidaan laskea yhden käden sormilla.
Erityiset tuntomerkit: Irman voisi tunnistaa erityisesti hyvin sirosta ja keijukaismaisesta ulkomuodosta. Kaikkein parhaat tuntomerkin ovat hänen muutamat tatuointinsa. Rintojen alla hänellä on kuva siivekkäästä, egyptiläisestä jumalattaresta. Oikean kyynärvarren sisäpintaan on tatuoitu pätkä korinttilaista pylvästä ja vasemman nilkan ulkosyrjässä hänellä on peesian sävyillä tehty, koristeellinen komapssi.
Luonne: Irma osaa olla hyvinkin äkkipikainen ja ailahteleva persoona. Hän sanoo asiat suoraan ja kiertelemättä oli kyseessä sitten häntä ylempi- tai ala-arvoisempi. Tälle ja hänen tavalliselle erakkosieluisuudelleen täydellisenä vastapainona on hänen luontainen lämpönsä. Vaikka hän puuhuukin usein suunsa puhtaaksi, hän on hyvin harvoin tieten tahtoen ilkeä.

Pitää: Autoista ja muista moottoriajoneuvoista. Kenttätyöstä.
Ei pidä: -

Muuta:
- Irman lempiauto on kanarian keltainen viime vuosikymmenen ajan kanariankeltainen ferrari.
- Jos ei olisi syntynyt Sant Salvatoren sukuun ja saanut syntymälahjana velvollisuuttaan Guardianin johtoon, olisi varmasti töissä Hellillä

Rodun henkilökohtaiset tiedot:

Omaisuus, joka on kulkenut vampyyrin mukana koko eliniän: Ei ole. Irma on vielä niin kovin nuori.
Veretettyjen vampyyrien määrä: Ei ole.

Onko hahmo leimaantunut: Ei.

Onko nukkunut tuhannen vuoden unen: Ei.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa