Monimutkaista. (K-18)

 :: Muuta :: New York

Sivu 5 / 17 Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Seuraava

Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Jilli lähetetty Su 22 Joulu - 23:48

Ryanin oli pakko sulkea silmänsä mielihyvän huumassa. Hän nojasi päätään onnellisena Lucan otsaa vasten, aivan kuin se olisi ainoa asia maailmassa, joka sai pidettyä hänet pystyssä. Hän totteli kuuliaisesti Lucan käden antamia ohjeita pakarallaan ja kiihdytti tahtiaan entisestään. Samalla hän pyrki työntymään koko ajan syvemmälle toisen sisään niin, että oli ihme ettei hänen kalunsa pää ilmestynyt Lucan kurkusta ulos.
”Älä tule vielä”, Ryan ähkäisi melkein kuin peloissaan Lucan huohottaessa hänen nimeään. Hän vei toisen kätensä heidän väliinsä ja puristi sormensa aivan nuoren vampyyrintappajan varren juuren ympärille. Hän puristi niitä lujaa kokoon, jotta saisi aikaan saman vaikutuksen kuin heidän käyttämillään penisrenkailla.
Toisen kätensä hän vei Lucan niskaan ja puristi sormiensa sisään kourallisen sähkönsinisiä niskavilloja. ”Odota... Vielä... Hetki...” Ryan ähisi korostaakseen jokaista sanaansa entistä kovemmalla ja rajummalla työnnöllä.


Samantha meinasi purskahtaa nauruun, kun punaposkinen Lewis siemaisi kuuman kahvinsa kerta kulauksella kitusiinsa. Hänen viimeisimpiä päiviään koristanut ahdistus oli hellittänyt tukahduttavan kouransa otteen ja hän saattoi tunte olonsa viimein normaaliksi. Ehkä pelurityttö onnistuisi viimein selättämään jo kauan häntä vaivanneen sitoutumiskammonsa. Ehkä siihen tarvittiin vain ymmärtäväinen poikaystävä, joka osasi yllättää. Ehkä.
Samantha otti Lewisistä mallia ja hörppi jääkahvinsa nopeaan tahtiin. Hän ei kuitenkaan kaatanut sitä kerralla kurkkuunsa, sillä ajatus kurkkutorven jäätymisestä ei ollut kovin houkuttelva ajatus.

Saatuan korkean lasinsa tyhjäksi hän laski sen pöydälle ja totesi: ”Mennään sitten. Tiedän yhden paikan ihan tässä lähellä.”
Samantha nousi pöydän äärestä ja kurotti kätensä Lewisin käteen, pitkästä aikaa omasta tahdostaan.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Shakur lähetetty Ke 25 Joulu - 20:26

Luca parahti pienestä kivun tunteesta Ryanin puristaessaan kätensä hänen kalunsa ympärille. Se oli samaan aikaan miellyttävä ja hyvinkin epämieluisa, estäessään häntä laukeamasta. Luca raapi toisella kädellään Ryanin selkään yrittäessään saada veden liukastamasta ihosta otetta samalla kun puristi toisella kädellään Ryanin pakaraa. Hän huudahteli nautinnosta jota vain Ryan pystyi hänelle tuottamaan mennessään yhä syvemmälle, iskiessään jokaista hänen herkkää kohtaansa. "P-pian..", Luca tunsi ettei kestäisi enää kauaa.


Lewis hymyili hieman hermostuneesti mutta nousi pöydästä ja tarttui käteen jota Samantha tarjosi. Näytti siltä että Aawa oli täysin oikeassa, ja Lewisin vain täytyi antaa tyttöystävänsä hengittää välillä. Nyt kun hän sitä ajatteli, se kävi täysin järkeen ja Lewis saattoi vain kyseenalaistaa omaa älyään koska ei ollut itse tajunnut noin yksinkertaista asiaa. Hänen olisi pitänyt tietää mutta rakkaus sai ihmiset välillä tyhmiksi. "Toivottavasti et aio ehdottaa mitään.. omistuista minulle.", Lähinnä Lewis pelkäsi että mukaan tarttuisi häneen käytettäviä anustappeja tai vastaavaa. Hän ei uskonut olevansa samanlaiseen rääkkiin kuin Luca.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Jilli lähetetty Ke 25 Joulu - 23:18

Ryanin huulilta karkasi puhdas mielihyvän murahdus, Luca kynsien pureutuessa hänen lihaansa. Jos oli mahdollista, hänen työntönsä muuttuivat entistä syvemmiksi ja vaativammiksi ja hän onnistui samalla murjomaan omaa kättään heidän välissään.
”Ei... Vielä...” Ryan puhisi ja painoi samointein huulensa Lucan huulia vasten.
Suudelma oli nälkäinen ja kaikesta patoutuneen himon vuoksi raju. Hänen hampaansa kalisivat auttamattomasti Lucan hampaita vasten. Aivan kuin Ryan olisi yrittänyt työntyä poikaystävänsä sisään myös suun kautta.
Hetken tätä jatkettuaan hän irrotti otteensa Lucan sykkivästä erektiosta ja kiihdytti omat työntönsä huippuunsa.

Ryan tuli lopulta hurjasti karjuen ja hänestä tuntui kuin hän olisi pumpannut Lucan sisään muutakin kuin vain spermansa. Sykäykset tuntuivat jatkuvan ikuisuuksia ja saivat hänen ruumiinsa kouristamaan monta kertaa. Hänen jalkansa pettivät ja hän rojahti ensin polvilleen suihkun lattialle ja siitä selälleen. Ainoa järkevä ajatus hänen päässään oli pitää kiinni Lucasta, jos hän putoaisi myös. Sekin unohtui siinä vaiheessa, kun Ryan löi päänsä kovalle lattialle niin, että kuhmahti ja eri väreissä vilkkuvat tähdet valaisivat hänen mielensä.


Samantahan huulille levisi ilkikurinen virnistys, jota sitäkään ei ollut vähään aikaan näkynyt hänen kasvoillaan.
”Mistä omituisesta sinä nyt puhut?” Samantha kysyi silmät viattomuuttaan tuikkien, kun hän kääntyi katsomaan nolostelevaa poikaystäväänsä. Samalla hän johdatti heitä eteen päin vilkkailla kaduilla, tietäen täsmälleen minne he olivat menossa.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Shakur lähetetty Ke 25 Joulu - 23:25

Luca yritti anella vielä kerran Ryania antamaan hänen tulla, mutta hänen puheensa hukkui mielihyvän huokauksiin ja Ryanin omiin murahduksiin, ja lopulta ne lopetti täysin miehen raju suudelma, johon Luca vasta mielellään vaikka se olikin hieman vaikeaa sen rajuuden vuoksi. Hän ei voinut muuta kuin antaa Ryanin viedä häntä, hän tunsi itsensä avuttomaksi vaikkakin samalla hyvin rakastetuksi.
Kun Ryan viimein päästi hänen vehkeestään irti, Luca olisi voinut parahtaa helpotuksen tunteesta joka levisi haaroista ylöspäin kun niitä ei enää puristettu kivuliaasti. Olisi helposti voinut kuvitella ettei nuorella miehellä ollut enää paljoa siemennestettä jäljellä, mutta Luca laukesi kuitenkin huutaen kohtuu ison lastin Ryanin vatsalle. Ryanin kaatuessa hän veti Lucan mukanaan pitäessään sinitukasta kiinni. Hetken aikaa Luca oli täysin tiedoton orgasmin kovuuden ansiosta ja vain huohotti vasten Ryanin rintaa tajuamatta missä oli ja mitä oli tapahtunut.


Lewis katsoi Sammyn viekasta ilmettä ja nielaisi, sillä tiesi tarkalleen tuon kiusoittelevan ilmeen tarkoituksen. "Tiedät kyllä mitä tarkoitan..", Lewis mutisi hiljaa hieman punastellen mutta hymyillen kuitenkin. Hän oli hyvin onnellinen tästä käänteestä, eikä voinut peitellä iloaan ja onneaan, seuratessaan kuuliaisesti Sammya joka tiesi minne mennä.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Jilli lähetetty Ke 25 Joulu - 23:37

Ryan yritti räpytellä vettä silmistään ja toivoi, että hänen päässään soiva ”ti-ti-tyy” loppuisi nopeasti. Tähdet vilkkuivat hänen silmissään kuin villiintyneet discopallot.
”Lu-ca...” Ryan yritti pyytää Lucaa auttamaan hänet ylös lattialta, mutta huomasi saavansa suunsa täyteen vettä sen avatessaan. Mikä ei ollut mikään ihme, kun makaa suihkun lattialla kasvot kohti kattoa tai tässä tapauksessa suihkuns suutinta. Ryan pärski vettä suustaan ja yritti samalla työntää Lucaa pois päältään.


”Ei. En tiedä”, Samantha totesi silmät suurina kuin viattomalla peuranvasalla. Hän liimautui kiinni poikaystävänsä kylkeen ja ohjasi kätensä tämän pakaralle. ”Voisit selventää minulle”, Samantha sanoi kujertaen Lewisin korvaan samalla, kun puristi häntä merkittävästi kankusta.
Lewisille tuskin jäi epäselväksi mihin mielentilaan hän oli tyttöystävänsä saattanut ehdotuksellaan.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Shakur lähetetty Ke 25 Joulu - 23:42

Luca räpytteli hetken silmiään kun hänen aivonsa alkoivat hiljakseen rekisteröidä ympäristöä ja palauttaa mieleen unohtuneet asiat. Vapisevin käsin hän kohotti itsensä ylös poikaystävänsä päältä ja sai itsensä hitaasti mutta varmasti kammettua jaloilleen jotta hän saattoi auttaa Ryanin ylös. Lucan hengitys oli edelleen raskaampaa eikä nuorukainen tuntunut puhekykyiseltä. Hänen silmissään tuntui edelleen pyörivän ja hänen olonsa oli kuitenkin samanaikaisesti aivan liian mahtava.


Lewis lähestulkoon hypähti ilmaan Samanthan puristaessa hänen takamustaan ja hän pystyi liiankin elävästi kuvittelemaan tyttöystävänsä kiusaamassa häntä ties millaisilla anustapeilla kaupassa ja nolaamassa hänet täydellisesti. Lewis tiesi että vaikka Sammy tekisikin niin, tuo ei tarkoittaisi pahaa, mutta lewis ei silti voinut karistaa tunnetta pois itsestään että pian tapahtuisi jotain hänen kannaltaan noloa.
"Tiedät, ja tiedät myös etten halua sanoa sitä ääneen.", Lewis virnisti pahoittelevan näköisenä.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Jilli lähetetty Ke 25 Joulu - 23:57

Ryan antoi kiitollisena Lucan auttaa itsensä istumaan. Hän nojasi selkäänsä suihkun seinää vasten ja saatuaan yskittyä viimeisetkin pisarat vettä keuhkoistaan, hän veti Lucan lähemmäs itseään. Se saamarin ”ti-ti-tyy”, ei vain loppunut hänen päänsä sisällä vaikka tähdet rauhoittuivatkin.
Siitä huolimatta hän antoi Lucalle lukuisia kevyitä suudelmia otsalle.
”Luca...” sanat takertuivat Ryanin kurkkuun. He eivät olleet aiemmin puhuneet tästä, eikä hänellä ollut pienintäkään havaintoa siitä, miten Luca reagoisi hänen seuraaviin sanoihinsa. ”Minä... Rakastan sinua.”


Samanthan hymy suli monta astetta lempeämmäksi Lewisin punastellessa hänelle kuin mikäkin koulupoika.
”Kyllähän minä sen tiedän”, Samantha totesi ja suikkasi kevyen suukon Lewisin poskelle.

Samassa hän irrotti otteensa Lewisin kädestä ja juoksi erään pienen liikkeen ovelle. Ovi ja näyteikkunat olivat mitäänsanomattomia mutta liikkeen nimi; Feeling Hot, kertoi aivan riittävästi.
”Oletko valmis muru?” Samantha kysyi hymyillen ja silmät tuikkien. Hän oli aivan luvattoman innoissaan tästä.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Shakur lähetetty To 26 Joulu - 0:05

Luca asettui Ryanin viereen istumaan kiitollisena ja nojasi päätään toisen olkaa vasten. Hänen aivonsa eivät vieläkään tahtoneet asettua tähän todellisuuteen ja hän tunsi leijuvansa hattarapilvissä. Vasta Ryanin sanat saivat hänet putoamaan alas takaisin maan pinnalle ja sinitukan silmät rävähtivät auki. Hän käänsi katseensa hieman punastuneena pois Ryanista ja häkeltyi täysin. Hän ei ollut varautunut tähän. Hän epäröi vastaustaan joutuessaan sitä miettimään. Toki, hän piti Ryanista todella paljon, enemmän kuin kenestäkään muusta, ja tuo sai hänet tuntemaan itsensä paljon onnellisemmaksi. Luca nojautui hieman irti Ryanista ja keskitti katseensa tuon silmiin kuin tutkien.

"Ryan..", Luca aloitti ääni huutamisesta ja huohotuksesta käheänä. Lopulta miehen vakaville kasvoille suli lempeä hymy ja hän kumartui suutelemaan tulisesti poikaystäväänsä. Irroittautuessaan Ryanista Luca kuiskasi tämän huulia vasten; "Minäkin sinua."


Lewis veti syvään henkeän kun Samantha seisoi ovella liikkeeseen joka luultavasti muuttaisi koko heidän seksinsä. Hän ryhdistäytyi ja valmistautui henkisesti, astui sitten ovelle Samanthan kanssa ja nyökkäsi tälle. "Kyllä. Tehdään se.", Aivan kuin he olisivat olleet elokuvassa ja aikeissa suorittaa hengenvaarallista tehtävää. No, siltä se Lewisista tuntui. Hän ei tiennyt mitä odottaa kun ei ollut koskaan käynyt tälläisessä liikkeessä, joten nuorukainen joutui keräämään kaiken rohkeutensa vain päästäkseen sisään.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Jilli lähetetty To 26 Joulu - 0:20

Ryanin sydän tuntui pysähtyvän, kun hän odotti Lucan vastausta. Hetket tuntuivat hidastuvan niin, että sekuntti tuntui vuosilta. Hän katsoi miten Luca käänsi päänsä pois hänestä ja istui niin paikoillaan ikuisuudelta tuntuvan ajan. Ryan halusi tarttua Lucaan, ravistaa sanat hänen huuliltaan tai perua omansa ihan vain pelätessään tehneensä ratkaisevan virheen heidän suhteessaan. Hän tiesi, että joko hän onnistuisi lujittamaan heidän suhdettaan tai sitten tuhoamaan sen täysin.
Kun Luca kääntyi hänen puoleensa uudestaan silmät kirkkaina, Ryanin sydän hypähti ja juuttui kurkkuun.

Vasta Lucan lempeä hymy ja suudelma saivat kiristyksen helpottamaan. Kyyneleet olivat vähällä kihota hänen silmiinsä, kun Luca sanoi juuri ne sanat, jotka hän halusikin kuulla. Ne saivat hänet vetämään toisen entistä tiiviimmin itseään vasten ja hukuttamaan tämän kasvot lempeisiin innokkaisiin suudelmiin.
”Voi kulta...” Ryan kuiskasi suudelmiensa lomasta painaen huulensa takaisin Lucan huulille.


Samantha ojensi kätensä Lewisille vetääkseen hänet sisälle kanssaan. Samantha hymyili mahdollisimman rohkaisevasti. Eihän tämä ollut iso juttu. Ment parit tekivät tätä. Eivät he olleet ainoita maailmassa, jotka päättivät piristää seksielämäänsä, sen asetuttua hieman liian tuttuihin uriin.

Kauppa oli valaistu himmeillä valoilla. Hyillyissä oli tuotteille omat kirkkaat kohdevalonsa, jotta kaikennäköiset lelut ja tapit olisivat edukseen. Taustalla soi musiikki, jonka saattoi luokitella eroottiseksi.
Ensimmäisenä heidän edessään oli valikoima eroottisia karkkeja ja makuliukuvoiteita.
”Tuosta voidaan aloittaa. Mikä on lempimakusi?” Samantha kysyi oitis, huomattuaan kymmenet erillaiset, mitä mielikuvituksellisemmat makuvaihtoehdot. ”Minä tykkään kookoksesta”, Samantha sanoi nostaen yhden purkin käteensä ja näyttäessään sitä Lewisille.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Shakur lähetetty To 26 Joulu - 0:26

Luca ei voinut muuta kuin hymyillä mitä onnellisimpana miehenä hukkuessaan Ryanin suudelmiin. Hän naurahti heleästi suudelmien kutitellessa hänen kasvojaan ennenkuin hän lopulta erottautui hieman Ryanista. "Kulta, minusta tuntuu että jos emme kohta pääse suihkusta pois, missaan luennot, ja lupasin poikaystävälleni mennä niille.", Luca virnisti hieman kiusoittelevasti ja kumartui painamaan suudelman Ryanin kaulalle ja näykkäisyn. Jollain tasolla hänen olisi tehnyt mieli jatkaa kiusoittelua ja kenties tehdä uudestaan tuhmuuksia, mutta toisaalta hänen takapuolensa tuntui kuitenkin olevan hieman eri mieltä asiasta, sillä Luca huomasi vasta nyt että hänen paikkojaan kolotti.


Lewis astui sisälle henkeään pidätellen. Hän vilkaisi hieman hermostuneesti ympärilleen ja odotti jo että joku hyppäisi jostain esille pilkkaamaan häntä. Hän kuitenkin unohti hermoilunsa hetkeksi kun Samantha johdatti hänen ajatuksiaan muualle. "Hmm, vanilja voisi olla hyvä.", Hän totesi astuessaan lähemmäs liukuvoiteita. Hän ei voinut uskoa kuinka rauhallinen loppujen lopuksi nyt oli. Lewis tiesi että se oli täysin Samanthan ansiota, sillä moiset arkipäiväiset kysymykset auttoivat häntä rentoutumaan ja vaikka hän jännittikin vielä hieman, hän ei änkyttänyt tai näyttänyt enää niin hermostuneelta.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Jilli lähetetty To 26 Joulu - 0:40

Ryan murahti tyytyväisenä tuntiessaan Lucan näykkäisyn kaulallaan. ”Kannatan ajatusta. Jo ihan senkin vuoksi, että aamupalamme taitaa saapua ihan näillä näppäimillä. Ja minulla on kiljuva nälkä”, Ryan sanoi, suudellen kuitenkin Lucan aataminomenaa ja siirtäen huuliaan tämän kaulalla alaspäin, aina rintakehälle asti. ”Sinun kanssasi oleminen vaatii nimittäin runsaasti energiaa.”
Ryan nousi kuitenkin nopeasti seisomaan ja veti myös Lucan perässään ylös. ”No niin, pestäämpäsinut sitten, että pääsemme syömään pannukakkuja.”
Ryan nappasi pieneltä hyllyltä saippuan, josta hän pursutti roiman määrän Lucan päähän. Hän laittoi pullon takaisin ennen kuin rupesi hieromaan saippuaa Lucan päänahkaan varmoin ottein.


Samantha hymyili Lewisille. Hän meni nappaamaan oven vierestä ostoskorin ja nosti sinne kaksi purkkia liukuvoidetta. ”Entä muuta?” hän kysyi silmät tuikkien.
Samalla Samanthan katse jo harhailikin hyllyille, joissa oli esillä lukuisat määrät erillaisia hieromasauvoja ja vibraattoreja. Hän puri huultaan, miettiessään mitä kaikkea he voisivat niillä tehdä ja mihin he lopulta päätyisivät. Liukuvoiteiden vieressä oli pienempi hylly, jolla oli valikoima erillaisia kuulia ja nipistimiä. Samantha ei voinut kieltää etteikö hän olisi ollut kiinnostunut myös niistä.
Vierailu seksikauppaan Lewisin kanssa, toimi jo itsestään esileikistä. Vaikka he poistuisivat paikasta tyhjin käsin, mitä hän kyllä epäili, hän voisi hyökätä poikaystävänsä kimppuun jo oven suussa ja riipiä tältä vaatteet pois vain yhtä tarkoitusta varten.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Shakur lähetetty To 26 Joulu - 0:47

Luca inahti hiljaa Ryanin liikuttaessa huuliaan hänen kaulallaan. Hän ei ehtinyt vastustella kun toinen alkoi jo pestä hänen hiuksiaan ja Lucan huulilta karkasi naurahdus ja hän yritti sokkona tyrkätä Ryania kauemmas itsestään mutta hänen kätensä haparoivat ilmaa ja Luca alistui nauraen kohtaloonsa. Hänen olonsa oli hyvä, paljon parempi kuin vuosiin. Hän muisteli kertoja jolloin naiset olivat sanoneet nuo sanat hänelle, mutta ne eivät olleet koskaan saaneet tälläistä onnen tunnetta aikaan hänessä. "Vauhtia nyt.", Luca naurahti puristaen silmiään edelleen kiinni pesuainetta vastaan.


Lewis antoi katseensa harhailla kaupassa ja nolostuminen uhkasi vallata hänet taas. "Ööh, en oikein osaa sanoa. Mitä sinä haluat? Aloitetaan siitä.", Lewis hymyili hieman nolona ja anteeksi pyytävästi. Hän ei ollut ottanut selvää millaisia seksileluja suositeltiin, eikä hänellä ollut lähes minkäänlaista tietoa mitä suurin osa liikkeen tavaroista oli. Osan hän tunnisti pornoista joita oli katsonut, mutta suurin osa oli edelleen hänelle kolmas maailman mysteeri.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Jilli lähetetty To 26 Joulu - 1:04

Ryan mutristi huuliaan Lucan hoputtaessa häntä. ”Älä viitsi. Tämä on tarkkaa puuhaa. Sinulla on kilometrikaupalla tätä tukkaa päässä”, Ryan sanoi liioitellen. Ryan käytti omaa saippuaansa, joten pian Lucan hiukset tuoksuisivat häneltä itseltään. Häntä itseään hymyilyti ajatusn siitä, että Luca tuoksuisi häneltä. Aivan kuin hän olisi merkannut poikaystävänsä.
Lopulta hän työnsi toisen pään vesisuihkun alle ja rupesi huuhtomaan huolellisesti saippuaa pois sähkönsinisistä hiuksista. Saatuaan Lucan tukan pestyä hän rupesi pesemään pikaisesti omaa vartaloaan. Eikä mennyt kauaakaan, kun hän jo livahti pois suihkusta.

Samassa ovikello soi.
”Minä menen avaamaan”, hän huikkaisi Lucalle huoneen ovelta. Hän kietoi pyyhkeen alastoman vartolonsa suojaksi ja meni asuntonsa ulko-ovelle. Nuori lähettipoika punastui nähdessään Heavenin tulevan toimitusjohtajan puolialastomana ovella. Ryan otti noutoruokapakkaukset ja maksoi lähetille. Tämän jälkeen hän siirtyi keittiöön kattamaan pöytää.


Samantha asteli kuin lumoutuneena nipistimien luo. ”Tiedätkö sinä mitkä nämä ovat?” hän kysyi Lewisiltä nostaen pakkauksen, jossa oli helposti säädettävät, pinkein jalokivin koristellut nipistimet. Hän oli itse aina miettinyt miltä ne tuntuisivat. Kuuleman mukaan hyvältä.
Ajatuksissaan Samantha hieraisi toista rintaansa, kuin kokeeksi, tietäen ne itsekkin hyvin herkiksi. Hän ei välttämättä tarvitsisi mitään lisämään nänniensä herkkyyttä. Aina oli kuitenkin kiva päästä kokeilemaan uusia asioita.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Shakur lähetetty To 26 Joulu - 1:14

Luca naurahti Ryanin kommentille hänen tukkansa määrästä ja antautui täysin toisen käsiin aina huuhteluun saakka ja kunnes Ryan lopulta luikahti pois jättäen hänet vielä hetkeksi suihkuun, jolloin Luca sai rauhassa pestä itsensä loppuun. Kun ovikello soi Luca kuivaili itseään ja kuullessaan oven sulkeutuvan hän astui ulos pyyhe lanteillaan ja toisella kuivaillen hiuksiaan. Hänen mahansa murahti nälkäisesti kun hän haistoikin vain ruuan. Siitä huolimatta Luca päätti pukeutua ensin ennen ruokailua ja pujahti nopeasti makuuhuoneeseen, pukeutui ja palasi keittiöön vielä pyyhe harteillaan, sillä hänen hiuksensa valuivat vielä vettä.


Lewis katsoi nipistimiä ja kallisti hieman päätään miettiessään oliko nähnyt moisia aiemmin. "Itseasiassa.. en.", Hän sanoi hieman kummastellen ja ojensi kätensä napatakseen paketin voidakseen tutkia sitä hieman lähempää. Hän vilkuili samalla muita leluja ja hänen katseensa kiinnittyi söpönmalliseen pupu-klitoriskiihottimeen ja pieni hymy nousi tuon kasvoille. "Miten olisi tuo?", Lewis kysyi osoittaen pupua hyllyllä.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Jilli lähetetty To 26 Joulu - 11:48

Ryan otti kaapista kaksi neliön muotoista mustaa lautasta, lasit ja aterimet, kattaen niillä heille kummallekkin paikan pöydän ääreen. Avattuaan noutopaketit, hänelle selvisi nopeasti kummalle ne olivat. Hän asetti Lucan lautaselle ja lautasen viereen tämän osuuden. Pannukakkuaterioihin kuului olennaisena osana tuoremehu, mutta Ryan oli tilannut myös kahvia. Hän tiesi Lucan juovat sitä kaikkein mieluiten ja hänenkin oli hyvä ottaa pieni energiapiikki ennen kuin hän lähtisi tervehtimään isäänsä. Ryan vei tyhjät kääreet keittiöön ja oli parhaillaan rupeamassa tutkailemaan omaa ateriaansa, kun Luca asteli makuuhuoneesta.
Ryan vilkaisi Lucan vaatteeteita ja katsoi sitten omaa, pyyhettä lukuunottamatta, alastonta varttaan ja virinisti. ”Pitäisiköhän minun mennä myös pukemaan jotain vaatetta päälle ennen kuin rupeamme syömään.”
Ryan lähti vuorostaan kävelemään makuuhuoneen suuntaan. Matkallaan hän kuitenkin pysähtyi Lucan kohdalla. Hän otti tämän kasvot käsiensä väliin, nosti niitä hieman ja antoi Lucalle lempeän, hieman viipylivän suudelman huulille. Pian hän kuitenkin irrottautui suudelmasta ja hymyili. ”Rakastan sinua, Luca Jhonsson.”

Tämän sanottuaan Ryan asteli makuuhuoneeseensa mylläämään vaatekaappejaan, etsiessään jotain päälle pantavaa.


”Ne ovat nännien nipistimet”, Samantha totesi katse monen asteen verran tummuneena. Hän saattoi nähdä heidät käyttämässä joka ikistä lelua, mihin hänen silmänsä vain osuivat. Samantha antoi paketin Lewisille ja antoi katseensa jälleen jatkaa liikkeen kiertämistä,

Lewisin puhuessa Samantha antoi katseensa kulkea tämän osoittamaan suuntaan. Hän näki pupun, mikä sai punan vuorostaan kohoamaan hänen kasvoilleen. Se ei kuitenkaan johtunut nolostumisesta.
Hän asteli lähemmäs kyseistä vekotinta ja sai silmiinsä entistä useampia pieniä vibraattoreja. Valinnanvaraa oli enemmän kuin he olisivat oikeastaan tarvinneet. Samantha kurotti kätensä ottakseen Lewisin mainitseman pupun käsiinsä tutkiakseen mitä sen pakkauksessa sanottiin.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Shakur lähetetty To 26 Joulu - 13:03

Luca naurahti Ryanin kommentille ja oli toteamassa ettei tuo tarvitsisi vaatteita kun toinen jo suutelikin häntä. Suudelma oli oikein miellyttävä ja sai väreet kulkemaan pitkin hänen selkärankaansa. Luca olisi voinut nauttia suudelmasta vielä pidempäänkin, mutta se oli ohi ennenkuin hän ehti innostua liiaksi. Niimpä hän istui paikalleen odottamaan että Ryan saisi puettua ennenkuin aloittaisi aamiaisen. Hänen mahansa kylläkin murahti odottamista vastaan mutta Luca halusi odottaa kunnes Ryan istuisi pöydässä hänen kanssaan.


Lewis katsoi nipistimiä nyt aivan uudella katseella kun tiesi mitä ne ovat. Hän nyökkäsi vakuudeksi itselleen ja laittoi nipistimet sitten heidän ostoskoriinsa ja kääntyi sitten katsomaan mitä Samantha teki. Hän huomasi pienen vibraattorin joka vaikutti toimivan kaukosäätimellä. Ilkikurinen virne levisi Lewisin kasvoille hänen kuvitellessaan kuinka vekotin olisi Sammyn sisällä ja hän pystyisi ohjailemaan sitä keskellä päivää ja aiheuttamaan tyttöystävälleen nautintoa jo luennonkin aikana.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Jilli lähetetty To 26 Joulu - 13:26

Ryan etsi vaatekaapistaan ja puki päälleen mukavat, yksinkertaiset puuvillahousut ja löysän paidan. Ei mennyt montaa hetkeä, kun hän jo asteli takaisin paljain jaloin, tukka märkänä ja harjaamattomana.
Hän vilkaisi pöytää Lucan edessä. ”Olisit sinä voinut aloittaa ilman minua”, hän sanoi istuutuessaan samalla tätä vastapäätä. Hän avasi yhden pakkauksen, josta paljastui pino, paksuja ja kullanruskeita pannukakkuja. Ryan nosti ne tottuneen oloisesti lautaselleen. ”Onko teillä junnuilla suunnitelmia tälle illalle?” hän kysyi tarkoittaen Lucaa, Lewisiä ja Samanthaa. Samalla hän kaatoi pienestä yksittäispakkauksesta vaahterasiirappia pannukakuille.
Katsellessaan kullanruskean nesteen valumista, hänen päähänsä pälkähti ajatus siitä, millaista olisi nuolla kyseinen aine Lucan paljaalta vartalolta. Hän hymyili sisäisesti ajatukselleen ja päätti kokeilla sitä joku kerta.


Samantha puri huultaan pudottaessaan pupuvibraattorin heidän ostoskoriinsa. Samalla hän huomasi Lewisin sinne lisäämät nipistimet. Tytön kasvoille levisi lähes pervo virnistys. Millaisia puolia hänen poikaystävästään vielä paljastuisikaan?
Samassa hänen katseensa osuikin jo kaukosäätimellä hallittavaan viraattoriin. ”Senkin pervo”, tyttö sanoi naurahtaen. ”Hyvä on. Valitse siitä joku.”

Samantha siirtyi katsomaan dildoja, jotka olivat mitä mielikuvituksellisemman näköisiä. Samantha mietti etteikö se yksi perusmalli olisi riittänyt, ottaessaan käteensä yhden kanariankeltaisen hirvityksen, jossa oli varsinaisen kyrvän lisäksi kiihotin myös klitorikselle ja peräaukolle. Hän ei voinut olla miettimättä miltä se tuntui hänen sisällään.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Shakur lähetetty To 26 Joulu - 13:33

"Halusin odottaa sinua.", Luca totesi pieni hymy kasvoillaan alkaessaan purkamaan omaa pakkaustaan lautaselleen. Leipä näytti todella herkulliselta ja vaati Lucalta pientä itsehillintää ettei nuorukainen olisi tunkenut sitä kaikkea kerralla suuhunsa. Hän nosti leivän huulilleen ja oli jo puraisemassa kun Ryan esitti kysymyksensä. "Ei kai. En ole kuullut Lewisistä eilisen jälkeen.", Luca kohautti harteitaan ja otti viimein höyryävän kuumasta leivästä haukun. Se tuntui sulavan suussa.

Lewisin katse kirkastui asteen verran kun Samantha antoi suostumuksensa kaukosäädin vibraattorille. Hän katseli vaihtoehtoja hetken aikaa ennenkuin valitsi sulavan soikion muotoisen ja pinkin värisen vibraattorin ja pudotti sen heidän koriinsa. Hän seurasi tämän jälkeen Sammya katselemaan dildoja ja hänen miehisyytensä tuntui saavan pienen kolauksen hänen katsellessaan erilaisia jättikokoisia dildoja. Hän toivoi ettei Sammy pitänyt häntä liian pienenä ja riittämättömänä. "Vieläkö otetaan jotain?"
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Jilli lähetetty To 26 Joulu - 13:45

Ryan kaatoi marjasalaattinsa lautaselleen muovipakkauksesta. ”En siis pistänyt teidän suunnitelmianne uusiksi kaappaamalla sinua tänne ja tekemällä sinulle kaikenmaailman pervouksia?” Ryan kysyi virnistäen. Hän siemaisi nopeasti odottavaa kahviaan ja kaatoi sitten tuoremehunsa ottamaansa lasiin.
”Me voisimme mennä tänään yhdessä ulos. Vai haluatko mieluummin viettää aikaa täällä?” Ryan kysyi leikatessaan ensimmäisen suullisen pannukakustaan.


Samantha nosti dildon takaisin hyllyyn, aivan kuin aistien mietä mies ajatteli. Hän nappasi nopeasti yhdeltä hyllyltä näkemänsä kuulat ja sujautti ne koriin.
”Meillä ei ole vielä sinulle mitään. Äläkä huoli. En tarkoita mitään tappeja”, Samantha sanoi vinkaten silmäänsä ja johdattaessaan poikaystävänsä hyllylle, jossa oli miehille tarkoitettuja tavaroita.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Shakur lähetetty To 26 Joulu - 13:51

Luca meinasi tukehtua suulliseensa leipää ja saatuaan sen lopulta nieltyä hän naurahti kasvot hieman punoittaen. "Et pistänyt.", Hän ei voinut olla hymyilemättä koko aikaa, niin hyvä olo hänellä oli. "Hmm, voitaisiin itseasiassa mennä tänään jonnekkin. Ei ollakkaan hetkeen käyty missään.", Luca totesi ennenkuin alkoi taas syömään. Välissä hän muisti hörppiä kahviaan joka oli loistavan kitkerää ja silti hieman makeaa, aivan kuten hän kahvistaan piti. "Onko sinulla paikka ideoita?", Luca kysyi suu puoliksi täynnä ruokaa.


Lewis hermostui jo hetkeksi ennenkuin Samantha oikaisi ettei tuo pakottaisi häntä käyttämään tappeja. Hän seurasi kiltisti vaikkakin hyvin hermostuneena tyttöystäväänsä miesten osastolle ja vilkuili hieman hermoillen ympärilleen. Mitäköhän tästäkin tulisi? Hän oli aivan valmis tyydyttämään Samanthan leluilla, mutta ajatus siitä että häneenkin käytettäisiin leluja oli hermostuttava. Lewis ei kylläkään tiennyt miksi pelkäsi, jos hän ei joutuisi työntämään mitään sisäänsä kaiken pitäisi olla hyvin. Toisaalta hän ei myöskään tiennyt mitä kaikkea miesten osastolta saattaisi löytyä. Tekovaginat hän osasi arvata, mutta tuskin Sammylla oli sellainen mielessä.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Jilli lähetetty To 26 Joulu - 14:06

”Eikö meidän kannattaisi kysyä Samanthalta minne kannattaa lähteä?” Kaikki, myös Ryan, tiesivät millainen bilehile se tyttö oli. Jos joku tiesi missä oli menoa perjantai-iltana ja minne kannatti mennä, se oli Samantha Garzia. ”Voisit soittaa hänelle.”
Ryan siemaisi uudelleen kahviaan, vilkuillen Lucaa kuppinsa reunan ylitse. Ulkoileminen tekisi hyvää. Työmatkalla oli tietysti ollut kaikenmaailman kissanristiäisiä ja illanistujaisia, mutta hän oli ollut silloin töissä. Kansainvälisen huippuyrityksen edustaja ei vonut irroitella miten mieli. Ei siinä, hän ei ollut koskaan ollut mitenkään isompaa tarvetta vetää päätä täyteen tai juhlia koko yötä. Muutama paukku ystävien kesken tuskin olisi kuitenkaan kovin pahasta.


Samantha tarttui kahteen erillaiseen penisrenkaaseen. ”Tässä toisessa on vibraattori. Minä suosittelen molempia, ihan vain vaihtelun vuoksi”, Samantha sanoi ojentaessaan renkaita Lewisin silmien eteen.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Shakur lähetetty To 26 Joulu - 14:09

"Olen samaa mieltä.", Luca kaivoi sillä samalla istumalla kännykkänsä farkkujensa taskusta, valitsi Sammyn numeron ja soitti. Kun neito vastaisi, hän saisi ensimmäisenä kuulla suu puolitäynnä ruokaa olevan tervehdyksen ja nielauksen. "Hei Sammy. Kuule, ajateltiin Ryanin kanssa että voitaisiin mennä tänään nelistään ulos, miltä kuulostaa? Tiedätkö mitään paikkaa jonne mennä?"


Lewis katsoi hieman epäillen penisrenkaita mutta otti ne sitten käteensä tutkiakseen niitä. Ne eivät vaikuttaneet pahoilta ja hän oli kuullut että ne toimivat. Hymyillen Lewis kohautti olkiaan ja pudotti molemmat renkaat ostoskoriin.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Jilli lähetetty To 26 Joulu - 14:27

Samantha hymyili Lewisille tämän valitessa molemmat renkaat. Samassa hänen puhelimensa soi, joten hän joutui ojentamaan korin Lewisille vastatakseen. Kun hän näki Lucan nimen välkkyvän ruudussa, hänen huulilleen muodostui hymy.
”Hei Luca!” Samantha tervehti ystäväänsä lämpimästi. Hän kuunteli hetken aikaa mitä toisella oli sanottavanaan. ”Ai, Ryan on taas maisemissa. Se on hyvä, mutta miten te oletatte, että minä tiedän minne kannattaa perjantaina mennä? Pidättekö te minua tosiaan niin pahana.”
Samantha iski Lewisille silmää ja viittoi heitä siirtymään kassalle, jolla tiskiin nojaili, niukasti pukeutunut, purkkaa jauhava, blondi tyttö. Tämä vilkaisi heitä ja virnisti tietäväisesti, alkaessaan lyödä tavaroita kassaan.
”Itseasiassa keskustaan avataan tänä iltana uusi klubi. Sisäänpääsy on aika suolainen, mutta juhlan kunniaksi viinat ovat ilmaisia”, Samantha sanoi, siirtäessään puhelimensa korvansa ja hartiansa väliin etsiessään pankkikorttiaan. ”Miltä kuulostaa?”


Ryan keskittyi aamiaisensa syöntiin Lucan puhuessa puhelimessa. Samassa hänen oma puhelimensa soi. Vilkaistuaan näyttöä, hän nousi pöydästä. Hään viittoi Lucalle, että hänellä menisi vain hetki ja sulkeutui sitten työhuoneeseensa.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Shakur lähetetty To 26 Joulu - 14:31

Lewis nyökkäsi Samanthalle kun tuo puhui puhelimessa, ja huomasi kassalla tytön aikovan maksaa. Hän päätti että nyt oli aika olla mies, ja ennenkuin Samantha saisi pankkikorttiaan esille hän siirtyi itse kortti valmiina maksamaan. Hän ei antaisi oman tyttöystävänsä maksaa ideasta jonka hän itse esitti. Lewis tunsi että nyt hän teki kuten oikean poikaystävän kuului.


Luca naurahti Samanthalle. "Kyllä, juuri niin pahana me pidämme sinua.", Hän kuunteli hetken aikaa, vilkaisi sitten Ryania joka nousi pöydästä ja nyökkäsi tälle äänettömästi ennenkui keskittyi taas omaan puheluunsa. "Niinkö? Kuulostaa hyvältä. Missä päin se on? Ja monelta tavataan?", Luca jatkoi aamiaistaan samalla ja hörppäsi välillä kahvia. Saatuaan kahvinsa juotua hän kaatoi vielä lasiinsa tuoremehua ja nojautui sitten rennosti tuolillaan taaemmas.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Jilli lähetetty To 26 Joulu - 14:41

Samantha kohotti hämmmästyneenä kulmiaan, Lewisin kiilatessa hänen eteensä oman korttinsa kanssa. Hän ei kuitenkaan aikonut pullikoida vastaan vaan siirtyi kuuliaisesti kauemmas ja keskittyi puheluunsa.
Kassatyttö muikisteli pinkeiksi maalattuja huuliaan ilmoittaessaan loppusumman.

”Jos Ryania ei haittaa, me voisimme tulla Lewisin kanssa hänen luokseen. Kun te kaksi kuitenkin kuhertelette koko päivän keskenänne”, Samantha ehdotti siirtyessään lähemmäs ovea. ”Meilläkin on Lewisin kanssa hieman suunnitelmia iltapäivälle ja Ryan asuu varmaan kaikkein lähimpänä. Voisimme mennä sitten yhdessä.”
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 5 / 17 Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Seuraava

Takaisin alkuun


 :: Muuta :: New York

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa