Monimutkaista. (K-18)

 :: Muuta :: New York

Sivu 6 / 17 Edellinen  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Seuraava

Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Shakur lähetetty To 26 Joulu - 14:47

Lewis maksoi vaikka summa kirpaisikin hänen korttiaan pienesti. Silti, heidän parisuhteelleen ei voinut laittaa hintaa joten hän maksoi mukisematta ja murehtisi myöhemmin menetettyjä rahojaan, mikäli osoittautuisi etteivät lelut olisikaan heidän suuri pelastuksensa sängynpuolella. Lewis uskoi että näin ei kävisi, ja sängyn ongelmat olisi tällä ratkaistu. Hän kuitenkin toivoi etteivät lelut kuitenkaan tulisi olemaan ainoa asia mitä he enää käyttäisivät sängyssä. Maksettuaan hän otti kassin ja seurasi Samanthaa ulos ovesta.


Luca kohautti harteitaan vaikkei Sammy pystynytkään näkemään häntä. "Pitää kysyä. Hän sai juuri työpuhelun joten kysyn kunhan saan hänet takaisin. Minun täytyy mennä iltapäivän luennoille mutta vapaudun tuskistani joskus viiden aikaan, joten jos Ryanille vain sopii voisimme tavata kuuden maissa täällä?", Lucan päähän pälkähti jo ajatus kuinka upeaa oli että hän pääsi ajamaan tänään koululle uudella moottoripyörällään uusi nahkatakki harteillaan. Hän saisi varmasti kenet tahansa naisen jos tahtoisi ilmestyessään sellaisena kouluun, mutta yksikään nainen ei pystyisi kääntämään Lucan päätä, ei samalla tavalla kuin Ryan. "Laitan sinulle viestiä kunhan saan kysyttyä. Ja hei, menkää sun huoneeseen, tarvitsen vielä kirjoja meidän kämpiltä.", Luca virnisti. Hän saattiu hyvinkin arvata mitä Samanthan tarkoittamat suunnitelmat olivat.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Jilli lähetetty To 26 Joulu - 14:56

Samantha tarttui Lewisin käteen kun he pääsivät ulos kaupasta. ”Juu. Pistä viestiä, kun olette saaneet hommanne hoidetuksi”, Samantha sanoi kujeilevasti. ”Ja hyvä on, me menemme minun huoneeseemme. Siis jos pääsemme kampukselle asti.”
Samantha vinkkasi Lewisille leikkisästi silmää. ”Ollaan kuulolla Luca. Muiskauta Ryania minunkin puolestani.”
Tämän sanottuaan Samantha sulki puhelun ja liimautui kiinni Lewisin kainaloon. ”Oliko sinulla vielä koulua tänään?” hän kysyi hivellen samalla vapaalla kädellään poikaystävän rintakehää. ”Vai pääsemmekö me heti kokeilemaan ostoksiamme?”


Ryan viipyi edelleen työhuoneessaan puhelimessa.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Shakur lähetetty To 26 Joulu - 15:01

Lewis kietoi kätensä Samanthan harteille ja rutisti tätä hellästi itseään vasten. Hän odotti puhelun päättymistä ja antoi sitten lempeän suukon neidon päälaelle. "Tunnit peruttiin juuri.", Lewis virnisti ja lähti reippain askelin johdattamaan Samanthaa kohti asuntolaa ja selvästi Samanthan huonetta, mikäli hän oli kuullut ja ymmärtänyt oikein. "Suunnitelmia illalle, vai?"


Luca söi aamiaisensa loppuun ja kulautti tuoremehut kurkkuunsa ja nousi sitten. Hän voisi käydä savukkeella odotellessaan Ryania ja niimpä nuorukainen suunnistikin jo parvekkeelle. Hän ei lainkaan pitänyt siitä, että suuri von Heaven työllisti poikaansa tuolla tavoin vielä kun toinen oli koulussa, mutta hän ei oikein voinut tehdäkkään asialle mitään. Hän saattoi vain hyväksyä ja odottaa aina kaivaten omaa rakastaan.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Jilli lähetetty To 26 Joulu - 15:17

Samantha hymyili Lewisin vastaukselle. Hän ei voinut olla kuitenkaan miettimättä omaa ailahtelevuuttaan. Yhtenä hetkenä hän halusi eroon Lewisistä ja seuraavaksi hän kiehnäsi tässä kuin kiimainen kissa. Tosin jälkimmäinen vaihtoehto taisi olla molempia ajatellen hieman aiempaa parempi, mutta se sai Samanthan kuitenkin tuntemaan itsensä hirveäksi petturiksi. Hänen pitäisi pystyä parempaan jo ihan Lewisinkin tähden. Lewis yritti selvästi, joten hänenkin pitäisi yrittää enemmän. Kukaan ei ollut koskaan väittänyt, että parisuhde olisi miteenkään päin helppoa.
Samassa hän päätti antaa Lewisille oikein mojovan kielarin. Hän käänsi näppärästi miehen itseään vasten ja painoi huulensa tämän huulille. Hän painoi Lewisiä tämän ristiselästä tiukemmin itseensä niin, että heidän lantionsa hankautuivat yhteen. Samalla hän ujutti kielensä poikaystävänsä suuhun ja toisen käden sormensa tämän hiuksiin.


Ryanin huoneen ovi pysyi edelleen suljettuna ja sen takaa saattoi kuulla puhetta, mutta sanoista ei saanut selvää.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Shakur lähetetty To 26 Joulu - 15:46

Lewis yllättyi suudelmasta niin että olisi älähtänyt mikäli olisi pystynyt päästämään ääniä huuliensa ollessa vangittuna lumoavaan suudelmaan. Lewis sulki silmänsä ja antoi käsiensä valeltaa Samanthan selältä tuon takamukselle ja vastasi toisen kielisuudelmaan uudenlaisella innolla. Tämä tosissaan oli erilaista kuin vähään aikaan. Alussa he toki olivat olleet aivan yhtä innokkaita ja kiimaisia, ainakin Lewisin mielestä, mutta sitten suhde oli alkanut jarruttaa hieman paikoillaan ja Lewis uskoi tietävänsä mistä se johtui; hänestä ja siitä ettei hän halunnut laskea Samanthaa viereltään hetkeksikään. Toisella kädellään hän hieroi Samanthan takapuolta toisen kutitellessa naisen niskaa. "Ihmiset tuijottavat.", Lewis virnisti pienesti irroittautuessaan hieman suudelmasta. Hän tunsi kivistävän paineen haaroissaan ja totesi itselleen että heidän olisi pian päästävä neljän seinän sisälle tai hän ottaisi Samanthan tässä ja nyt.


Luca tuli tupakalta ja huomasi Ryanin työhuoneen olevan edelleen kiinni. Sinitukka mutristi huuliaan hieman loukkaantuneena ja asteli takaisin keittiöön leikkimään puhelimellaan. Hän ei tahtonut lähteä sanomatta hei ja antamatta suukkoa kullalleen, joten hän odottaisi vaikka myöhästyisi.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Jilli lähetetty To 26 Joulu - 16:01

Samantha hieroi ruumistaan Lewisiä vasten innokkaasti. Kauppareissu erotiikkapuodissa ja suudelma kiihdyttivät häntä niin, että hänen huuliltaan karkasi hento ynähdys Lewisin hieroessa hänen pakaroitaan.
”Antaa tuijottaa”, Samantha ynisi Lewisin huulia vasten. ”Haluan sinua.”
Samantha kiersi Lewisin huulia kielellään. ”Meidän pitää tosin varmaan siirtyä kuitenkin hieman siveellisempään paikkaan tai olemme kohta putkassa”, hän sanoi siirtäen huulensa kuitenkin vain poikaystävänsä kaulalle. Hän siirsi kätensä tämän hiuksista haaroille, joita hän rupesi hieromaan vaativana.


Ryan avasi huoneensa oven. Hän oli selvästi haronut hiuksiaan puhelun ainakana sillä hänen tukkansa oli pörrössä.
”Anteeksi kulta. Se oli tärkeä puhelu. En voinut jättää sitä ottamatta”, Ryan sanoi sulkiessaan työhuoneensa oven perässään. Ryan asteli pöydän ääreen ja suukotti toista lempeästi otsalle, pörröttäen sitten tuon sinistä hiuspehkoa. ”Mitäs se sinun ystäväsi sanoi?”
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Shakur lähetetty To 26 Joulu - 16:08

Lewisin oli pakko tarttua Samanthan käteen joka oli siirtynyt hänen haaroilleen ja estettävä toista hieman. "Ei tässä, vai haluatko että nolaan itseni julkisesti ammottavalla seisokilla?", Lewis nyökkäsi hieman kireiden farkkujensa suuntaan josta saattoi jo alkaa erottaa seisokin ensimmäisiä pullistumia. "Muuten olemme tosiaan putkassa.", Lewis näykkäsi sanojensa painoksi Samanthan niskaa ennenkuin kaappasi tytön syliinsä ja lähti niin reippaasti kuin vain pystyi kävelemään kohti asuntolaa. Hän oli kiimaisempi kuin koskaan aiemmin, siltä hänestä tuntui, ja Lewis epäili että jos hän ei pian saisi penisrengasta vartensa ympärille, hän laukeaisi housuihinsa.


Luca katsoi huvittuneena Ryanin pörröistä tukkaa ja seurasi tätä katseellaan kiinteästi. "Sammy ehdotti että tapaisimme täällä, jos se sopii sinulle. Tänään kuulemma aukeaa jokin uusi klubi jonka sisäänpääsy on suolainen mutta juomat ilmaisia avajaisten kunniaksi." Luca suorastaan söi katseellaan Ryania, tuo näytti niin syötävän suloiselta pörrötetyttä kuontalossaan. "He aikovat kuitenkin nyt viettää iltapäivän samoissa merkeissä kuin me vietimme yön ja aamun.", Luca virnisti ennenkuin nousi pöydästä. "Minun on lähdettävä kohta mikäli tahdon ehtiä niille tunneille.", Hän asteli Ryanin eteen ja työnsi toisen nuorukaisen olkapäistään istumaan tuolille ja asettui sitten itse hajareisin Ryanin syliin ja kietoi kätensä tuon ympärille. "Huvittaisiko? Ei. Lupasinko? Kyllä. Pidänkö lupaukseni? Katkerana.", Luca virnisti ja painoi sitten tulisen ja intohimoisen suudelman Ryanin huulille.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Jilli lähetetty To 26 Joulu - 16:29

Samantha kikatti hengästyneesti Leiwisin kaapatessa hänet syliinsä. ”Mennään bussilla. Päästään nopeammin. Sitä paitsi minulla on idea”, Samantha kujersi Lewisin korvaan.
Hän pyristeli nopeasti itsensä pois Lewisin sylistä ja kaappasi tältä ostoskassin. Muutaman askeleen päässä oli vapaa, julkinen vessa, jonka ovesta Samantha livahti sisään. ”Odota siinä”, hän huikkasi ovenraosta vielä nopeasti Lewisille, ennen kuin silki sen perässään.

Vessassa hän tutki nopeasti kassin sisällön kunnes löysi kauko-ohjattavan vibraattorin, jonka Lewis oli valinnut. Malttamattomana hän repi pakkauksen auki. Hän tutkaili vehjettä hetken aikaa, ennen kuin rupesi avaamaan housujaan. Vibraattori sujahti paikoilleen helposti.
Olihan tämä nyt vähän pervoa, mutta Lewis pitäisi tästä taatusti. Samantha sulki housunsa, tunki revityn pakkauksen takaisin pussiin, pitäen kaukosäätimen kuitenkin kädessään.
Hän pujahti lopulta ulos vessasta hieman punastellen ja asteli Lewisin luo. ”Siinä, mutta älä liioittele”, hän sanoi ojentaessaan kaukosäätimen poikaystävälleen.


”Tietysti he voivat tulla tänne”, Ryan sanoi nojatessaan pöydän reunaan. ”Käyn kaupassa niin meillä on juotavaa ja naposteltavaa ennen kuin lähdemme sinne klubille. Laitan jotain kevyttä, jota on helppo syödä juomisen ohella.” Ryan virnisti Lucalle, hieroessaan peukalolla tämän huulia.

Ryan älähti yllättyneenä löytäessään itsensä nopeasti tuolilta. Hän seurasi hämmentyneenä, kun Luca asettui istumaan hänen syliinsä. Hän ei ehtinyt juurikaan väittää vastaan kun Luca jo suutelikin häntä.
Ranilla ei ollut syytä olla vastaamatta suudelmaan. Hän veti Lucan tiukemmin syliinsä. ”Yritätkö sinä manipuloida minua?” Ryan kokosi kysymyksensä palasista, aina kun suudelman lmasta vain pystyi.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Shakur lähetetty To 26 Joulu - 16:36

Lewis katsoi hämmentyneenä Samanthan perään tuon pujahtaessa vessaan ja odotti malttamattomana että neito tulisi ulos jotta he pääsisivät jatkamaan matkaansa. Kun Sammy viimein tuli ja ojensi pinastellen kaukosäätimen, ymmärrys levisi Lewisin kasvoille. Hän virnisti ilkikurisesti ja sujautti säätimen taskuunsa, haluamatta heti käyttää sitä. Hän odottaisi kunnes Samantha ei enää odottaisi sitä ja yllättäisi tuon.
"Tule, ehdin vilkaista aikataulua ja bussi tulee kohta.", Lewis veti Samanthan mukanaan pysäkille jossa hän veti naisen lähelleen suudellakseen tuota.


Luca virnisti ilkikurisesti. "En, haluan vain että tiedät mistä kaikesta jäät paitsi sillä aikaa kun minä istun tylsistyneenä luennolla ajatellen sinua ja piirrellen sydämiä tablettiini.", Luca painoi vielä yhden viettelevän suudelman Ryanin huulille ja vaihtoi itseään hieman parempaan asentoon, hieroen samalla kuin ohimennen haarojaan vasten Ryania, kiusaten toista. "Tulen takaisin niin pian kuin mahdollista.. jos et kestä, tekstaa minulle ja tulen helpottamaan oloasi.", Luca virnisti ja näykkäisi Ryanin alahuulta ennenkuin alkoi nousemaan toisen sylistä.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Jilli lähetetty To 26 Joulu - 17:09

Samantha seurasi Lewisiä hymyillen bussipysäkille ja painautui tätä vasten, antaen tuon sitten suudella itseään. Hän vastasi suudelmaan ilomielin. Ainakin se vei ajatukset pois vibraattorista, joka hänen sisässään oli ja odotti, että Lewis antaisi sille käskyn.
Samantha ujutti kätensä vaivihkaa poikaystävänsä paidan alle ja hiveli tuon paljasta ihoa sormillaan.


Ryan voihkaisi Lucan vaihtaessa asentoaan. Hän puristi kätensä Lucan pakaroille. ”Niinkö. Minusta tämä näyttää siltä, että sinä kaipaat rajua keittiönpöytäseksiä juuri tässä ja nyt”, Ryan puhisi.
Kun Luca lähti nousemaan hänen sylistään, hän nappasi miehestä kiinni ja nosti tämän ruokapöydelleen istumaan. Varoen kuitenkin heidän aamiaistarpeitaan. Ryan tarttui Lucan toiseen käteen ja vei sen omille haaroilleen. Puuvillahousujen läpi tuntui selvääkin selvempänä kivikova erektio, jonka Luca oli saanut kiusaamisellaan aikaan. ”Tunnetko sinä sen?” Ryan kysyi näykkäisten samalla Lucan korvanlehteä. Korvalta hän vei huulensa miehen kaulalle nuollen ja näykkien tietään alaspäin. ”Se on sinun aikaansaannostasi.”
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Shakur lähetetty To 26 Joulu - 17:16

Lewis nautti Samanthan sormien kosketuksesta hänen paljaalla ihollaan ja siirtyi sitten naisen huulilta tämän kaulalle suudellen sitä hellästi ja näykkien pienesti kuin nipistellen hampaillaan, tietäen varsin hyvin että niska oli Samanthan herkkiä kohtia. Samalla hän siirsi toisen kätensä tuon rinnoille ja hieroi sitä lähes huomaamattomasti.

Oli lähellä ettei bussi ajanut heidän ohitseen ja Lewis huomasi sen tulevan viime hetkellä. Kuin kiireessä hän kiskoi Samanthan mukanaan sisälle ja aivan taaimmaisille paikoille. Bussi oli onneksi heitä lukuunottamatta täysin tyhjä, ja saatuaan vielä vedettyä Samanthan puolittain syliisän istumaan penkeille, Lewis käynnistäisi vibraattorin, ensin tietysti pienimmällä asetuksella.


Luca yritti tukahduttaa voihkauksen joka karkasi hänen kurkustaan huulille Ryanin kiusoitellessa hänen kaulaansa. Luca taivutti nautinnollisesti päätään ja puristi hellästi Ryanin haaroja jonne tuo oli hänen kätensä vienyt. Tämä ei aivan kuulunut suunnitelmiin, hänen oli ollut tarkoitus vain sytyttää pieni kipinä ja jättää se sitten päiväksi kytemään. Ja vastahan he olivat harrastaneet seksiä. "Tiedän.", Luca kuiskasi nauttiessaan huulien ja hampaiden tunteesta kaulallaan. "Jos haluat, voin helpottaa oloasi pikaisesti, ja karata sitten kouluun.", Luca virnisti muka uhrautuvaisena, aivan kuin hänen itsensä ei muka olisi tehnyt mieli vaikka farkkujen etumus alkoikin tuntua aiempaa kireämmältä.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Jilli lähetetty To 26 Joulu - 17:34

Samantha huokaisi ja ynähti pienesti Lewisin siirtyessä hänen kaulalleen. Hän värisi poikaystävänsä syleilyssä, taivuttaen päätään taakse päin. Näin hän antoi Lewisille tilaa leikitellä hänen herkällä alueellaan. Uusi nautinnollinen voihkaisi karrkasi hänen huuliltaan, kun nuorukainen löysi hänen toisen rintansa. Hänen selkänsä taipui kaarelle Lewisin vartaloa vasten viestien näin kaipaavansa lisää.
Miksi heillä ei ollut tälläista niin pitkään aikaan? Heidän vartalonsa kuitenkin tunnistivat toisensa ja reagoivat toisiinsa automaattisesti.

Samantha älähti yllättyneenä, kun Lewis kiskoi hänet yhtäkkiä sisälle bussiin. Se oli kuitenkin parempi. Muuten he olisivat jääneet muhinoimaan bussipysäkille.
Samantha seurasi toista bussin perälle asti kuuliaisesti ja istuutui ohjattuna tämän syliin. Samassa hän tunsikin jo miellyttävän värinän alkavan sisällään. Hän painautui tiukemmin kiinni Lewisiin ja tukahdutti voihkaisunsa puremalla huultaan. Vibraattori oli luultavasti matalimmalla vaihteella, mutta se sai Samanthan ylikiihotetun ytimen värisemään, paljon voimallisemmin kuin olisi aluksi voinut kuvitella.
Kiihotuksen puna kohosi nuoren naisen poskille hänen painaessa päänsä Lewisin hartian kuoppaan.


Ryan ajatteli hämärästi, että viikon ero oli saanut heidät käyttäytymään kuin kiimaiset teinit, joilla hormoonit jylläsivät huipussaan.
Hän nosti Lucan paidan helmaa, saatuan tämän käden sinne minne halusikin. Pian hän saikin eteensä kauniit, vaaleanpunaiset nännit, joista hän otti oitis toisen suuhunsa. Hän imaisi sitä kerran voimakkaasti ja iskis sitten hellästi hampaansa siihen. ”Älä luulekkaan, että tämä aikaansaannoksesi helpottuu aiva pienellä työllä”, hän murahteli Lucan rintakehää vasten, työtäessään tätä omalla ruumiillaan makuulle. ”Sinun on opittava, herra Jhonsson, että teoilla on seuraukset. Nyt saat kestää omien tekojesi seuraukset. Tämä olisi voinut mennä aivan päin vastoin. Älä kuitenkaan huoli. Ehdit kyllä tunneillesi, vaikka et välttämättä voikkaan istua kovin mukavasti paikoillasi.”
Ryan vei kätensä Lucan haaroille, jotka oli levittänyt omalla ruumiillaan. Hän nosti kämmentään niin, että toisen kankaan peittämät kivekset jäivät hänen sormiensa väliin.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Shakur lähetetty To 26 Joulu - 17:42

Lewis oli varsin tyytyväinen Samanthan reaktioon vibraattorista. Hän siirsi kätensä jälleen Samanthan rinnoille ja puristi hellästi mutta vaativasti. "Pidätkö siitä?", Hän kuiskasi tarkoittaen tietysti vibraattoria joka hurisi toisen sisällä. Hänen omia haarojaan pakotti jo siihen malliin että hän toivoi että he olisivat jo asuntolassa jotta hän voisi repiä housunsa jalasta ja työntyä Samanthan sisään kuin villi-ihminen.


Luca voihkaisi ja tarttui sormillaan Ryanin hiuksiin kuin olisi yrittänyt heikosti kiskoa toisen päätä itsestään irti, laskeutuessaan makuulle keittiönpöydälle. Hyvä on, Lucan oli myönnettävä että pikainen pano keittiönpöydällä oli ollut varasuunnitelma mutta hän ei silti ollut uskonut että olisi sellaisen saavuttanut.
"Ryan..", Luca kuiski toisen nimeä käheästi ynähdystensä välistä. Hänen takapuolensa joka oli jo valmiiksi hieman hellänä, saattaisi tosiaan sanoa muutaman vastalauseen luennolla istumisesta, mutta hän oli itse aiheuttanut tämän.
"Jos meinaat tehdä sen, tee se pian.", Luca kuiskasi käheänä kohottautuen varovasti hieman nojaamaan kyynerpäihinsä, voidakseen katsoa Ryania hyvin vaatiivasti ja viettelevästi.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Jilli lähetetty To 26 Joulu - 17:54

Samanthan oli yhä vaikeampi tukahduttaa ääntelyään Lewisin ottaessa hänen rintansa uudestaan käteensä. Hän käänsi päänsä nuorukaisen kaulaa vasten, jolloin hän saattoi tukahduttaa ne toisen ihoon. Lewis saattoi kuitenkin kuulla hentoa yninää, jonka saattoi helposti tulkita myöntäväksi vastaukseksi.
Samantha liikahteli levottomasti hänen sylissään etsiessään parempaa asentoa. Hän ei tosin ollut aivan varma halusiko tuntea paremmin vibraattorin vai asettua niin, ettei se haittaisi bussimatkaa. Kumpikin vaihtoehto oli aivan yhtä tukala.


”Älä hoputa”, Ryan murahti, vetäessään samalla Lucaa tiiviimmin omaa lantiotaan vasteen. Nyt heidän housujen kahlitsemat elimensä saattoivat hinkkautua nautinnollisesti toisiaan vasten.
Hieroessaan lantiotaan Lucan haaruksia vasten hän kurottautui suutelemaan tätä. Ennen kuin hän upotti kielensä poikaystävänsä suuhun hän sanoi: ”Oliko tämä nyt se lopputulos johon tähtäsit?”
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Shakur lähetetty To 26 Joulu - 18:01

Lewis antoi huultensa eksyä Samanthan kaulalle ja näykki aina välillä kuin kiduttaakseen tyttöystäväänsä kunnes tuo tulisi hulluksi kiimastaan. Lewis pystyi melkein haistamaan kiiman tuoksun heidän ympärillään ja hän olisi itsekkin jo halunnut laueta housuihinsa. Toisaalta se olisi helpottanut, sillä kun he pääsisivät asuntoon hän kestäisi pidempään ilman penisrengastakin eikä hänen haaroissaan sykkisi kuin purkautumispisteessä olevassa tulivuoressa. Hänen jalkovälinsä huusi ja kirkui helpotusta, mutta Lewis puri hammasta yhteen aina kun ei näykkinyt Samanthan kaulaa. Toisen kätensä hän vei Samanthan takamukselle ja yritti auttaa neitoa asettumaan paremmin hänen syliinsä, sillä kaikki tuo liikkuminen vain kiihotti Lewisia enemmän. Hän siirsi kätensä Samanthan rinnalta hetkeksi taskuunsa ja lisäsi vibraattorin voimakkuutta pykälän ennenkuin antoi kätensä jälleen päästä tutkimaan suloisia kumpuja.


Luca olisi vastannut ellei Ryanin kieli olisi tukahduttanut vastausta hänen kurkkuunsa. Luca vastasi suudelmaan rajulla himolla jota hän ei olisi uskonut omaavansa ellei olisi sitä nyt huomannu. Juurihan hän oli saanut yöllä ja vielä aamullakin, ja silti hänessä riitti virtaa vielä yhteen kertaan. Hän ei ollut kokenut samanlaista koskaan aiemmin, ja se oli kuitenkin enemmän miellyttävää kuin epämukavaa. Luca antoi käsiensä vaeltaa Ryanin rintakehällä ja siitä tuon selälle ja pakaroille, jotta hän voisi puristaa toisen vielä lähemmäs itseään. Häntä kiihotti ajatus tehdä se ruokapöydällä, hän halusi kääntyä ja tarjota takamustaan sille ainoalle henkilölle jolle se kuului ja saada näin jälleen kerran täydellisen nautinnon.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Jilli lähetetty To 26 Joulu - 18:18

Samanthan huulilta karkaili jatkuvana virtana ynähdyksiä ja vikinää. Hän yritti painautua yhä tiiviimmin kiinni Lewisin kaulaan, jotta koko bussi ei raikuisi hänen ääntelystään. Vaikerrus vain yltyi Lewisin huulten löytäessä jälleen hänen kaulansa.
Hän melkein huokaisi helpotuksesta kun Lewis irrotti otteensa hänen rinnastaan, mutta värinän voimistuessa hän joutui puristamaan silmänsä ja suunsa kiinni, jotta ei olisi kirkaissut mielihyvästä. Hän purista jalkansa tiiviimmin yhteen, mutta se ei elpottanut lainkaan miellyttävää tuskaa, joka hänen ruumistaan valtasi.
”Lewis...” Samantha vinkaisi lähes anovasti nuorukaiset hivellessä jälleen hänen turvonneit rintojaan. Samantha tunsi tuntemustensa voimistuvan entisestään ja tajusi, että laukeaisi pian tässä bussissa Lewisin sylissä.

Hän kietoi käsivartensa Lewisin kaulan ympärille ja yritti hillitä ruumistaan. Siitä huolimatta hänen huuliltaan karkasi kuiskaus; ”Vielä vähän...” Hänen ruumiinsa ei välittänyt missä he olivat sillä se halusi laueta ja kouristella orgasmin tahdissa.


Ryan ei keskeyttänyt suudelmaansa ruvetessaan avaamaan Lucan housuja. Malttamattomana hän etsi Lucan elimen käteensä ja puristi sen kouransa sisään.
”Ehkä näin on lopultakin parempi. Lewis ja Sammy eivät välttämättä arvostaisi, jos ottaisin sinut tällä tavalla heidän silmiensä edessä”, Ryan mumisi Lucan huulia vasten.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Shakur lähetetty To 26 Joulu - 18:25

Lewis yritti siirrellä omia jalkojaan niin että pääsisi hillitsemään itseään paremmin, mutta Samanthan ynähdykset ja kuiskaukset eivät lainkaan auttaneet asiaa. Hän mietti vain hetken ajan pitäisi Sammy sitä kuinka nolona jos hän laukeaisi housuihinsa. Viimeiset kuiskaukset olivat kuin tönäisy yli reunan eikä Lewiskään enää jaksanut välittää. Jos hän tulisi, asialle ei voinut mitään. Hän kävisi jälkeen päin suihkussa ja vaihtaisi puhdasta ylleen ja hän olisi jälleen valmis ilakoimaan, ja jos hän käyttäisi vielä penisrengasta, Samantha saisi moneksi tunniksi iloa.
Niimpä toisen toivetta kuunnellen Lewis työnsi kätensä paidan alle ja puristi hieman kovempaa Samanthan rintaa, työntyi rintaliivien alle ja nipisti nännin sormien väliin jatkaessaan hyväilyään. Toinen käsi oli edelleen hieromassa takapuolta ja Lewis näykki ja nuoli kaulaa vaativammin ja hieman kovemmin.


Lucan selkä kaartui nytkähtäen Ryanin käden löytäessä tiensä hänen kovettuneelle elimelleen. Hän parahti vasten toisen huulia ja yritti virnistää Ryanin sanoille, joka tietysti vaikeutui heidän huuliensa ollessa niin lähellä toisiaan. Hän halusi pikaisen helpotuksen oloonsa, mutta pelkäsi ettei homma kuitenkaan olisi niin pikainen.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Jilli lähetetty To 26 Joulu - 18:41

Samantha suorastaan uikutti Lewisin kaulaa vasten vääntelehtien yhä villimmin, pystymättä pitämään omaa ruumistaan kurissa. Paine kävi koko ajan sietämättömämmäksi. Hänen teki mieli hieroa itseään, jotta saisi sysättyä ruumiinsa sen viimeisen kielekkeen ylitse. Hänen oli kuitenkin pakko pitää kätensä aloillaan, jotta muistaisi pitää suunsa kiinni.
Saatuan käännettyään ajatusiaan hieman pois omasta sisuskaluja vääntävästä nautinnostaan, hän huomasi Lewisin liikahtelevan levottomasti ja huohottavan allaan. Samantha liikahti sen verran, että pääsi kätensä kanssa nuorukaisen kivikovalle ja kuumalle etumukselle. Hän rupesi hieromaan vaativanoloista kohoumaa kädellään. Jos hän laukeaisi, niin myös Lewis laukeaisi. Hän pitäisi siitä huolen. Hän ei aikonut olla ainoa, joka huohottaisi bussin takapenkillä orgasmin kourissa.


Ryan kohottautui hetkeksi Lucan yltä, vetäistääkseen tämän housut kokonaan pois jaloista. Samalla hän avasi omansa, mutta antoi niiden vain valahtaa jalkoihinsa. Hän nosti Lucan jalat harteilleen ja asetteli tämän paremmin pöydälle.
Saatuan Lucan itseään miellyttävään asentoon pöydän reunalle hän vei kankensa Lucan aukolle. Kun toinen ehti tiedostaa sen, hän olikin jo työntynyt syvälle tämän sisään.
”Tämän sinä saat minussa aikaan, Luca”, Ryan murahti ääni paksuna. ”Haluan työntyä syvälle sisääsi ja saada sinut vaikertamaan. Haluan nähdä kun laukeat ja kuinka huudat samaan aikaan. Sinä teet minusta alkukantaisen eläimen.”
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Shakur lähetetty To 26 Joulu - 18:50

Lewis urahti tyytyväisenä ja yllättyneenö Samanthan alkaessa hieroa hänen housujen vangitsemaansa kaluaan. Vaikkakaan tunne ei ollut yhtä hyvä kuin ihon kosketus iholla, se riitti antamaan hänelle kaipaamansa. Hän siirsi oman kätensä pois Samanthan takamukselta ja toi sen tytön haaroille, yrittäen hieroa tuon herkimpiä alueita peukalollaan kankaan läpi kuin auttaakseen toista tai palauttaakseen palveluksen. Lewis joutui painamaan huulensa Samanthan kaulalle tiiviisti pitääkseen oman huohotuksensa minimissään aivan kuten Samanthakin yritti. Lewisiltä ei tosin mennyt kauaa ennenkuin hän hellästi mutta ehkä silti hieman kovaa iski hampaansa Samanthan kaulaan lauetessaan tuon hyväilystä, ääntelehtien hyvin vaiennetusti vasten Samanthan kaulaa.


Ryanin puheet kiihottivat häntä vielä enemmän ja Luca makasi tottelevaisena ruokapöydällä hengityksen kiihtyessä. Hän ei tosiaan ehtinyt tiedostaa muuta kuin yllättävän kivun joka tuntui aina aluksi raatelevan hänet auki sisältä ennenkuin se suli nautinnon alta pois. Luca huusi milihyvästä ja siitä kivusta jota sai aina alkuun tunteat, puristaen käsiään nyrkkeihin. "Aah..Ry..an..!", Luca huokaili ja yritti tukahduttaa ääntään.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Jilli lähetetty Pe 27 Joulu - 1:55

Lewisin kosketus hänen jalkojensa välissä oli se viimeinen tikki, mikä sai kaiken purkautumaan. Samantha ulisi Lewisin kaulaaa vasten lauetessaan. Hän jännitti joka ikisen lihaksensa jotta ei olisi väännehdellyt paikallaan, paljastaen vähäisille kanssamatkustajille, mitä takapenkillä todellisuudessa tapahtui.
Kun orgasmi viimein loppui Samantha jäi retkottamaan Lewisin syliin, täysin rentona ja voimattomana. Kauhukseen hän kuitenkin tajusi, että kyyneleet tekivät tuloaan hänen luomiensa takana. Nautinto ja sen tuoma väsymys olivat lohkaisseet jonkin sisäisen muurin auki. Menneiden päivien ahdistus pyrki nyt ulos kyynelten muodossa.
Samantha sulki silmänsä tiukasti kiinni ja toivoi, etteivät kyyneleet lopultakaan vuotaisi hänen poskilleen.


Ryan kurottautui eteenpäin, pitäen itsensä muuten paikoillaan, jotta Luca tottuisi hänen kaluunsa sisällään. Hän kuitenkin hamusi huulillaan rakkaansa huulia, tietäen kuitenkin Lucan joutuvan näin todella hankalaan asentoon jalat hänen harteillaan. Toinen joutuisi kuitenkin kurottautumaan häntä vastaan.
”Yritän olla nopea. Ja jotta, sinun ei tarvitse käydä uudestaan suihkussa, tulet minun suuhuni. Kunhan minä tulen ensin sisääsi”, Ryan kuiskasi ääni himosta käheänä. ”Eihän se nyt sovi, että menet tunnille yltä päältä spermassa.”
Ryan hivutti varovaisesti kätensä Lucan alle, auttaakseen tämän enemmän istuvaan asentoon ja saadakseen heidän huulensa yhteen.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Shakur lähetetty Pe 27 Joulu - 2:04

Lewis puri hampaitaan yhteen päästettyään ne viimein Samanthan kaulalta ja halasi naista tiukasti tasatessaan hengitystään. Onneksi heillä oli siihen vielä muutama pysäkki aikaa, ja Lewis vain pelkäsi housuissaan tuntuvaa märkyyttä, että sen näkisivät muutkin ja luulisivat hänen ehkä laskeneen alleen. Puolihuolimattomasti hänen kätensä silitteli nyt Samanthan selkää hieman väsynein liikkein. Ehkä he ottaisivat pienet tirsat ennen uutta kokeilua? Hän ajatteli ehdottaa tätä Sammylle mutta ei saanut suutaan liikkumaan taikka sanoja muodostumaan. Jossain määrin bussissa vehtaaminen oli ollut niin jännittävä kokemus että se oli saanut uuvutettua Lewisin täysin.


Luca värähti tuntiessaan Ryanin sykkivän kuumana sisällään. Hän kumartui eteenpäin vasten Ryanin huulia vaikka hänen vastalihaksensa ja jänteensä huusivat tuskasta kiristyessään epämukavaan asentoon. Ryan sanat vain lisäsivät bensaa liekkeihin ja Lucan ruumis alkoi täristä odotuksesta jo pelkkien sanojen vuoksi. Hänen silmänsä anoivat Ryania liikkumaan ja Luca kietoi käsiään Ryanin ympärille puristaakseen tuota lähemmäs kuin vihjeenä että hän kaipasi jo liikettä ja sisuksiensa rikkomista. Hänen hengityksensä väreili kuumana vasten Ryanin korvaa kun Luca kumartui kuiskaamaan. "Ota minut, riko minut.."
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Jilli lähetetty Pe 27 Joulu - 2:15

Samantha käänsi päänsä takaisin Lewisin kaulan mutkaan rauhoitellen yliherkkiä kyynelkanaviaan. Hän nautti myös Lewisin silittelyistä ja hengitti tämän rauhoittavaa tuoksua sisäänsä.
Samassa hän huomasi, kuinka vibraattori värisi hänen sisällään edelleen. Se rupesi kiihdyttämään häntä nopealla tahdilla uuteen vauhtiin. Hän oli muutenkin herkkä kaikille seksuaallisille kiihottimille. Kyseiseen tarkoitukseen suunniteltu seksilelu, juuri oikeassa paikassa ei ainakaan rauhoittanut häntä.
Samanthan hengitys ei ehtinyt edes tasaantua kun hän rupesi huohottamaan uudestaa.


Ryan liikahti varovasti Lucan sisällä. ”En minä riko sinua kulta, mutta kyllä minä otan sinut. Ja otan lujaa”, Ryan kuiskasi vastaukseksi, kietoen samalla kädet Lucan ympärille. Samassa hän alkoi liikku Lucan sisällä rytmikkäästi tasaisesti kiihtyvään tahtiin.
Tämä oli jo tuttua. Hän tiesi tarkalleen mistä Luca piti ja mistä itse. Hän osaisi tyydyttää heidät molemmat vaikka unissaan. Mutta se ei silti vähentänyt heidän nautintonsa määrää. Ryan, päinvastoin, halusi Lucaa koko ajan enemmän kun ei saisi tarpeekseen.
Tällä kertaa hän kiihdytti itsensä nopeasti lähelle omaa huippuaan.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Shakur lähetetty Pe 27 Joulu - 2:20

Lewis huomasi Samanthan huohotuksen alkavan kiihtyä uudestaan kaulaansa vasten ja erkani toisesta sen verran että pystyi näkemään tämän kasvot. Lewis katsoi Samanthaa hetken yllättyneenä ennenkuin muisti lelun tämän sisässä. "Voi hitto..", Lewis ähkäisi ja nopein ja melkein panikoivin ottein hän sulki vibraattorin kaukosäätimellä ja kääntyi takaisin Samanthan puoleen. "Anteeksi.. unohdin ihan."


Luca huokaisi äänni täynnä nautintoa Ryanin vihdoin liikkuessa. Hän tunsi samoin kuin Ryan; hän ei saanu toisesta tarpeekseen. Tuntui kuin vain Ryan pystyi täyttämään hänet tavalla jota kukaan muu ei koskaan voisi. Luva epäili että jos joskus joutuisi eroon Ryanista, hän tuskin pystyisi harrastamaan seksiä kenenkään muun miehen kanssa, ja hänet luultavasti valtaisi tyhjiö jota ei pystyisi täyttämään. Ryanin nopeuttaessa tahtiaan Luca joutui puremaan huultaan jottei huutaisi nautinnostaan ja jotta pystyisi pidättelemään itseään tarpeeksi kauan jotta Ryan saisi tulla ensin.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Jilli lähetetty Pe 27 Joulu - 2:28

Samantha huokaisi Lewisin sammuttaessa lelun viimeinkin. Oli kuitenkin vaikeaa päätellä mistä huokaisu johtui. Hän katsoi Lewisiä utuisin silmin, tukka pörrössä ja hymyili juuri sen näköisenä, että oli juuri saanut hyvää seksiä. Hän kietoi kätensä tämän kaulaan ja asettui mukavammin syliin istumaan.
”Ei se mitään”, hän kuiskasi hieroen nenäänsä miehen aataminomenaa vasten. ”Se tuntui vain hyvältä.”


Ryan oli nopea. Käsittämättömän nopea, siihen nähden, että hän oli tullut kuitenkin useampaan kertaan reilusti alle vuorokaudessa. Hän kuitenkin tiesi tarkalleen mitä tehdä, joten pian hän vapisi oman nautintonsa lyödessä hänen ruumiinsa lävitseen. Hän painoi suunsa vasten Lucan olkaa, jotta huuto ei kantautuisi ympäri kerrostaloa.
Lopulta, orgasmin jälkimaininkien vielä velloessa, hän laski Lucan paremmin pöydälle, lusui ulos hänen sisältään ja otti kivikovan elimen suuhunsa. Hän alkoi oitis imeä muhkeaa kärkeä ja vetelemään samalla vartta edestakaisin, saadakseen aikaan alipaineen, joka olisi toiselle lopulta liikaa.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Shakur lähetetty Pe 27 Joulu - 2:34

Lewis hymyili tyytyväisenä ja painoi suudelman Samanthan otsalle kietoessaan kätensä uudestaan neidon harteille ja rutisti tuota hellästi itseään vasten. "Hyvä. Mitäs sanot jos vedämme ensin pienet nokoset ennenkuin aloitamme leikkimään uusilla leluilla?", Lewis sai lopulta sanat ulos suustaan hänen päänsä selkiydyttyä hieman orgasmin jäljiltä. Hän huomasi heidän pysäkkinsä lähestyvän ja valmistautui siis jäämään kyydistä.Lucan kynnet tuntuivat pureutuvan hetkeksi Ryanin selkään ja Luca kaaristi selkäänsä niin paljon että hänen oli pakko laskea irti Ryanin selästä tuon lauetessa hänen sisäänsä. Luca olisi voinut myös itse laueta, mutta viimeinen vuorokausi oli opettanut hänelle enemmän kuin tarpeeksi itsehillintää jota hän nyt hyödynsi, kynsien pureutuessa vuorostaan kämmenen pehmeään lihaan.
"Aaah! Ryan!", Luca yritti pidättää huutoaan muttei voinut itselleen mitään kun Ryan otti hänen vaativasti suuhunsa. Hän heitteli hetken päätään puolelta toiselle kuin olisi kärsinyt kovastakin kivusta, mutta tosiasiassa nuorukainen vain piinasi itseään pidättäytymällä niin pitkään kuin vain sieti, ennenkuin hänen oli pakko saada laueta. Orgasmi sai sinitukkaisen taipumaan uudestaan niin rajusti että oli melkein ihme ettei tuon selkäranka katkennut.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 6 / 17 Edellinen  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Seuraava

Takaisin alkuun


 :: Muuta :: New York

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa