Monimutkaista. (K-18)

 :: Muuta :: New York

Sivu 3 / 17 Edellinen  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Seuraava

Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Jilli lähetetty Pe 20 Joulu - 17:16

Lucan lauetessa Ryanin suuhun purskahti suuri määrä tahmeata spermaa, eikä sen tulo meinannut loppua. Hänen suunsa täyttyi nopeasti, eikä jatkuva nieleminen tuntunut auttavan. Lopulta nesteet lähtivät valumaan hänen suupieliään pitkin.
Ryan jatkoi imemistä kunnes Luca valahti veltoksi paikallaan. Hän päästi irti tämän veltostuvasta elimestä ja sammutti samalla dildon. Hän veti sen varovasti ulos poikaystävänsä sisältä, jättäen sen auton penkille lojumaan.

Ryan hymyili lämpimästi voipuneelle Lucalle. Hän nojautui irrottamaan toisen otteen kahvasta ja veti sitten tämän syliinsä. Ryan puristi häntä hellästi rintaansa vasten, silitellen samalla sinisiä hiuksia. Hän jakeli myös puolihuolimattomia suukkoja toisen otsalle.
Ryanin sylissä istuessa, Luca tuntisi varmasti kivikovaksi käyneen, sykkivän kohouman toisen etumuksessa. Se saisi kuitenkin odottaa vielä hetken.
"Kulta, olemme kohta perillä. Sinun olisi varmaan hyvä laittaa housut jalkaan", Ryan kuiskasi lempeästi toisen korvaan.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Shakur lähetetty Pe 20 Joulu - 18:41

Luca antoi Ryanin siirrellä itseään kuin räsynukkea, sillä laukeamisen mukana häneltä oli paennut kaikki voima lihaksistaan. Hiljakseen hänen hengityksensä kuitenkin alkoi tasaantumaan ja Luca uskalsi jopa avata silmänsä. Hän kuuli kyllä Ryanin sanat mutta ei kyennyt reagoimaan siihen aivan heti, saati vastaamaan tuolle.

Hetken toipumisen jälkeen Luca kuitenkin ojensi voimattoman ja lyijyltä tuntuvan kätensä kohti housuja jotka lojuivat Ryanin selän takana huolimattomassa lytyssä. Jotenkin hän sai ne puetua jalkaansa, jonka jälkeen hän vaippui takaisin Ryanin syleiltäväksi. Hän halusi myös helpottaa Ryanin oloa, hän oli tuntenut toisen kovuuden housujen läpi, mutta jos he kerta olisivat pian perillä, hän voisi auttaa Ryania tuon omassa makuuhuoneessa auton takapenkin sijaan.
Ja siihen asti kunnes he pääisisvät makuuhuoneeseen, hän voisi kerätä voimiaan ja antaa Ryanin sitten maksaa teioistaan.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Jilli lähetetty Pe 20 Joulu - 19:25

Ryan piteli Lucaa sylissään tämän saatua housunsa jalkaan. Hän hengitteli onnelisena sisään toisen ominaista tuoksua, sivellen samalla tämä käsivartta ja hiuksia.
”Kerroinko jo kuinka kova ikävä minulla oli?” hän kysyy ilkikurisesti hymyillen.

Auto rupeaa hidastamaan tahtia ja pysähtyi hetkeksi ennen kuin jatkoi taas matkaa. Ikkunasta saattoi nähdä nyt Ryanin talon tilavan parkkihallin.
Limousiinin liukuessa eteenpäin, Ryan otti Lucan uuden nahkatakin käteesä. Hieman hankalasti, vain yhtä kättään käyttäen, hän avasi sen vetoketjun ja puki sen poikaystävänsä harteille.
”Minulla on sinulle vielä yksi lahja. Se ei ole tuliainen, sillä hankin sen jo ennen kuin jouduin lähtemään”, Ryan sanoo lempeästi.
Kun auto viimein pysähtyy ja moottorit sammuvat, Ryan suutelee Lucaa vielä hellästi suoraan suulle.

Kuljettaja ajaa matkustamon oven. ”Olemme perillä sir.”
”Hienoa, nosta laukuni hissiin. Me tulemme aivan kohta”, Ryan sanoo irrotettuaan huulensa Lucan huulista. ”Menemmekö katsomaan sinun lahjaasi?”
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Shakur lähetetty Pe 20 Joulu - 20:18

Luca olisi voinut nukahtaa onnellisena Ryanin syleilyyn ja silittelyyn, mutta hän oli kuitenkin päättäyt vielä helpottaa poikaystävänsä oloa, maksoi mitä maksoi, joten hän terästäytyi heidän pysähtyessään vihdoin parkkihalliin. Hän kietoi nahkatakkia paremmin ympärilleen ja katsoi sitten kysyvänä Ryania. Vielä yksi lahja?

Ennenkuin kuski ennätti avata ovea, Luca syöksyi siirtämään vielä penkille unohtuneen dildon pussiinsa takaisin juuri ajoissa. Hän virnisti hieman Ryanille noustessaan autosta, virne joka kertoi että Ryan saisi maistaa omaa lääkettään. Siinä samassa hän päätti, ettei Ryan saisi enää loppuiltana auttaa hänen omassa mielihyvässään, vaan Ryan saisi nauttia aivan samalla tavalla kuin hän itse oli saanut nauttia aiemmin.

"Mennään vain, sitten pidämme kiirettä yläkertaan.", Luca painoi pikaisen mutta vietteielevän suukon Ryanin poskelle.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Jilli lähetetty Pe 20 Joulu - 20:37

Ryan hymyili tietäväisen näköisenä, kun Luca piilotti todisteen heidän lemmenleikeistään lahjapussiin. Hän odotti kärsivällisesti,kun toinen nousi pois hänen sylistään ja ulos autosta. Heidän kuljettajansa oli siirtynyt kaikessa rauhassa nostelemaan hänen matkatavaroitaan ulos autosta.
Noustuaan ulos autosta, Ryan tarttui Lucan lämpimään käteen ja lähti johdattamaan tätä toiseen suuntaan, jossa hänen omat autonsa ja moottoripyöränsä seisoivat omilla paikoillaan. Siellä, Ryanin kahden oman moottoripyörän vieressä seisoi, upouusi, kustomoitu moottoripyörä. Se oli lähes kokonaan valkoinen, lukuunottamatta muutamia sähkönsinisiä virtaviivaisia kuvioita. Siitä näki, ettei vehje ollut halpa. Malli oli julkaistu vasta kuukausi sitten ja erikoisominaisuuksien asteminen maksoi aina pitkän pennin.
Tosin kaikki tiesivät, ettei von Heavenin perilliseltä puuttunut rahaa.

Ryan oli katsellut elinikänsä rahanahneita naisia, jotka olivat kiinnostuneet vain lahjojensa hinnasta. Nyt kun Luca ei pyytänyt häneltä vastalahjaksi mitään, hän halusi hemmotella toista ja helpottaa hänen elämäänsä.

”Siinä. Pääset kulkemaan helpommin, jos haluat tulla käymään luonani”, Ryan sanoi osoittaen moottoripyörää. ”Saat myös kotiavaimeni ja hälytysjärjestelmäni tunnukset, niin voit tulla luokseni koska tahansa. Aina kun sinulta tuntuu siltä.”
Ryan nosti kätensä Lucan hartioille, vetäen tätä samalla lähemmäs. Hän painoi lempeän suudelman toisen päälaelle sanojensa painoksi. Samalla hän nuuhkaisi hellästi Lucan hiuksia.
Paine hänen jalkojensa välissä ei ollut helpottanut hetkeksikään hänen oman renkaansa ansioista. Ryanin olo alkoi olemaan jopa tuskallinen, mutta hän antaisi Lucan ihastella uutta kulkupeliään aivan rauhassa.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Shakur lähetetty Pe 20 Joulu - 20:46

Mekaanikon pojan silmt levisivät epäuskoiseen hämmästykseen kun Ryan osoitti moottoripyörää joka olisi hänen. Loput Ryanin sanoista kaikuivat kuin kuuroille korville ja Luca malttoi jopa hetken seitä paikallaan kun Ryan veti häntä lähemmäs ja suukotti hänen päälakeaan. Sen jälkeen Luca ei malttanut olla astumatta lähemmäs ja unohti hetkeksi täysin Ryanin epämukavan olotilan ja siirtyi hivelemään hellästi pyörän kylkiä ja tankkia.

"Oikeast? Onko tämä oikeasti minun?", Luca käänsi jo maailman leveimmässä hymyssä olevat kasvonsa Ryaniin, valmiina syöksymään toisen syliin kun tuo vastaisi myöntävästi. Hämärästi Luca muisti samassa lupauksensa itselleen helpottaa Ryanin oloa, eikä jäänytkään odottamaan vastausta vaan tömisteli kiireisesti poikaystävänsä luokse, tarttui terävästi toista ranteesta ja lähti kiskomaan tuota kohti hissiä.

"Helpotetaanpa oloasi ensin, ja tällä kertaa käskyjä annan minä.", Lucan katse oli päättäväinen ja erittäin hyväntuulinen. Hän ei olisi koskaan edes kuvitellut pyytävänsä Ryanilta lahjoja, eikä hän edes odottanut sellaisia, mutta syysstä tai toisesta niitä tuntui tänä yönä satelevan hänen syliinsä.

Luca ei pysähtynyt hetkeksikään jottei Ryan vain voisi esittää vastalauseita. Hän oli päättänyt olla nyt se, joka komentaa, ja niin hän myös olisi. Von Heavenin vesa saisi nyt kerrankin alistua ja tuntea, milllaista se oli. Ulko--ovelle päästyään Luca siirtyi sen verran että Ryan saisi oven auki ennenkuin vetäisi tuon sitten suorinta tietä makuuhuoneeseen, dildokassi käsissään.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Jilli lähetetty Pe 20 Joulu - 21:08

Ryan hymyili lämpimästi Lucan hämmästyneelle ilmeelle. Nuoremman miehen silmistä saattoi nähdä kuinka hän iloitsi uudesta kulkuneuvostaan.
”Kyllä se on sinun. Käytä sitä ehtiäksesi iltapäivän luennoille ajoissa”; Ryan sanoi silmät tuikkien. Hän ei ollut vieläkään unohtanut, että Lucalla olisi kouluua illalla. Eikä siihen tulisi muutosta niin kauan kuin se oli hänestä kiinni.

Lucan lähtiessä retuuttamaan häntä hissiä kohti, hän vain nauroi. ”Ei minussa ole mitään vikaa, joten äläyhtään hätäile siinä”, hän sanoi naurua äänessään.
Siitä huolimatta hän seurasi Lucaa hyivnkin lauhkeana hissille. Koska Luca oli ilmeisesti päättänyt, heidän seuraavien hetkiensä aikataulun, hän huikkasi kuljettajalle, että tämä saisi viedä tavarat ylös. Mies saisi jättää ne eteiseen, josta Ryan sitten lopulta löytäisi ne.

Ryan avaa asuntonsa oven, pidäetellen hymyään samalla. Luca oli selvästi saanut jotain päähänsä, eikä Ryan itseasiassa malttanut odottaa mitä toinen oli keksinyt. Hän ottaisi lomielein kaiken vastaan ja antaisi vielä takaisin kaksin verroin.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Shakur lähetetty Pe 20 Joulu - 21:21

Luca johdatti Ryanin suoraan makuuhuoneeseen jossa hän alkoi sen enempää kysymättä taikka puhumatta riisua Ryania. Tämä innosti häntäkin, ja hän saattoi jo tuntea pienen miellyttävän kihelmöinnin alkavan uudestaan haaruksissaan. Farkuistaan Luca irroittaa vyön ja pitelee sitä hetken käsissään kuin ei osaisi päättää, ihastellen nyt Ryanin alastonta ylävartaloa.
"Tällä kertaa määrään minä, enkä kuuntele lainkaan vastaväitteitä jos haluat helpotusta oloosi.", Luca painautui kuiskaamaan sanat aivan Ryanin korvan juureen, nuuhkaisten tuon huumaavaa tuoksua samalla kun hänen kätensä ottivat kiinni Ryanin molemmista käsistä ja ohjasivat ne hellästi tuon selän taakse.

Hänen kätensä alkoivat hieman täristä. Hän ei ollut koskaan tehnyt näin, ei edes naisen kanssa. Yleensä hän oli ollut hellä ja villeimmilläänkään hän ei vielä ollut omasta aloitteestaan sitonut ketään saati koettanut määräillä ketään näin yksipuolisesti. Luca sitoi vyöllä Ryanin kädet mikäli tämä ei vastustelisi, jonka jälkeen Luca työntäisi tuon sängylle ja kävisi seuraavaksi housujen riisumisen kimppuun.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Jilli lähetetty Pe 20 Joulu - 21:38

Ryan antoi Lucan rauhassa riisua itseään, hieman auttaen. Hänen huulillaan karehti kevyt hymy, hänen katsellessaan tarkkaavaisesti poikaystävänsä touhuja. Kun tämä irrotti oman vyönsä ja jäi tuijottamaan sitä hetkeksi, Ryanin toinen kulma kohosi kysyvästi. Hän kuitenkin hymyili edelleen.
Ryanin silmien katse tummui monella asteella, kun Lucca esitti vaatimuksensa. Jos se oli mahdollista enää kiihotuksen siinä vaiheessa, niin hänen vertaan pakkautui jälleen asteen enemmän haaruksiin, jossa sillä ei ollut kiristävän renkaan ansiosta pakotietä.

Kun Luca rupesi sitomaan hänen käsiään, Ryanin huulilta karkasi yllättävä älähdys. ”Luca? Mitä helvettiä...”
Lucan näppärät kädet olivat saaneet hänen kätensä kuitenkin jo sidottua. Ryanin kokeillessa vyön pitävyyttä hän sai huomata, ettei saanut käsiään vedettyä juuri ollenkaan erilleen. Samassa hän olikin jo istumassa sängyllä.

Tämä oli Ryanille aivan uusi tilanne. Yleensä hän hallitsi tilanteita ja piti kontrollin omissa käsissään. Oli kyse sitten mistä tahansa. Hetken aikaa hämmennys sai Ryanin näyttämään jälleen nuorelta koulupojalta, joka hän todellisuudessa olikin. Loppujen lopuksi ilman vyötä, hän olisi jossain vaiheessa kaapannut kontrollin Lucalta ja tilanne olisi kääntynyt alun jälkeen päälaelleen.
Lopulta hän päätti heittäytyä virran vietäväksi. Kun kyseessä oli Luca, kontrollin menettäminen saattoi olla hyvästäkin. Hän rojahti selälleen sängylle ja sulki silmänsä jääden odottamaan mitä tuleva toisi tullessaan.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Shakur lähetetty Pe 20 Joulu - 22:02

Luca sai Ryanin housut riisuttua ja asettui sitten nelinkontin poikaystävänsä ylle ja kumartui painamaan suudelmia Ryanin huulille, poskille, kkorvalle, kaulalle, hän näykki ja suuteli Ryania ympäri tuon yläkehoa, siirtyen hitaasti alemmas. Ennenkuin Lucan huulet saavuttivat kriittisen alueen, tuo nousi hieman ja virnisti ehkä jokseenkin anteeksi pyytävän oloisesti ja nosti pienen lahjapussin sängylle heidän viereensä ennenkuin hän kumartui jälleen Ryanin kovettuneelle elimelle, mutta sen sijaan että olisi ottanut sen suuhunsa niinkuin olisi saattanut odottaa, Luca ainoastaan antoi hellän suudelman kaun varteen, liu'uttaen huuliaan alemmas vartta pitkin kiveksille ja siitä alas suloiselle reiälle jota Luca uskoi ettei kukaan ollut ennen koskenut Hän kosketti tätä suloista aukkoa hellästi kielenkärjellään, kostutti sitten sormen suussaan ja leikitteli sitten hetken sormellaan Ryanin reiän ympärillä, ennenkuin työnsi varovasti ensimmäisen sormensa sisäään.

Tämä oli myös Lucan ensimmäinen kerta kun hän teki tälläistä, ja nuorukainen käänsi nopeasti katseensa ylöspäin, nähdäkseen Ryanin reaktion tähän uuteen tilanteeseen. Toisella kädellään Luca alkoi hyväillä Ryanin pennistä, tietäen että jos sitä teki samanaikaisesti, se vähentäisi kipua ja saisi kropan luulemaan että se oli yhtä mielihyvän kanssa. Varovasti hän liikutteli sormeaan Ryanin sisällä ja kättään tuon kalulla.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Jilli lähetetty Pe 20 Joulu - 22:25

Ryan puski päätään Lucan päätä vasten tämän suudellessa häntä huulille, poskelle ja korvalle. Hän olisi halunnut suudella myös Lucaa. Käsien sitomisen tuoma tunne oli outo. Alistuminen oli kuin häneltä oli puuttunut joku elintärkeä elin. Hän ei tiennyt vielä oliko tilanne hyvä vai pelottava, se luultavasti selviäisi ajan mittaan.
Lucan huulet olivat kuitenkin taitavat houkuttelemaan hänen huomionsa muualle. Kun ne liikkuivat hänen vatsallaan, hän kaarsi selkäänsä ja työnsi näin vatsaansa niitä vasten. Hän hymisi tyytyväisenä Lucan esitellessä taitojaan. Kun toinen lähestyi hänen reisiensä yhtymäkohtaa, Ryan pidätti hengitystään puoli tahattomasti.
Lucan jättäessä hänen sykähtelevän elimensä toistaiseksi rauhaan, kuten saattoi olettaa, Ryan puhalsi ilmaa keuhkoistaan.

Ryan silmät laajenivat kun hän huomasi Lucan tavoittelevan lahjapussia heidän lähelleen. Niissä välkähti pilkahdus kauhua, joka oli kuitenkin nopeasti tiessään. Kun Luca suuteli hänen peniksensä vartta, hänen huuliltaan karkasi tyytyväinen hyminä. Sitä jatkui siihen asti, että Lucan kieli sujahti hänen pakaroidensa väliin ja kosketti hänen aukkoaan. Tuntui kuin sähkövirta olisi kulkenut hänen koko ruumiinsa lävitse ja Ryanin huulilta karkasi kovaääninen huuto. Hän yritti nähdä alas, jalkojensa väliin, mikä oli hieman vaikeaa, kun kädet oli sidottuna selän taakse. Hän näki kuitenkin Lucan sinisen hiuspörön liikahtelevan. Hänen katseestaan sai lukea sekä, kauhua, mielenkiintoa, että halua. Hän halusi Lucan jatkavan, mutta pelkäsi mitä tuleman piti. Hän ei ollut tottunut tähän asemaan, jota kontrollin menettäminen vain pahensi.
Ryan huusi uudestaan, kun hän sai yhden kostean sormen sisäänsä. Hänen koko ruumiinsa taipui kaarelle, mutta ttällä kertaa se oli puhdasta nautintoa. Huutoa seurasi surkean kuuloinen yninä. Ryan vapisi ja kiemurteli, eikä ollut varma halusiko hän Lucan lopettavan vai jatkavan. Lucan ruvetessa vetelemään hänen esinahkaansa, hän haukkoi henkeään.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Shakur lähetetty Pe 20 Joulu - 22:33

Luca tulkitsi Ryanin hämmentyneen ilmeen niin, että hänen olisi turvallista jatkaa. Hän halusi Ryanin tuntevan saman nautinnon jota hänkin sai usein Ryanilta. Varovasti hän liikutteli sormeaan Ryanin sisällä, ottaen lopulta tuon elimen suuhunsa parantaakseen nautintoa. Hän tiesi omasta kokemuksesta miten kivuliasta tämä voisi olla, joten hän aikoi kaikessa rauhassa totuttaa Ryanin ajatukseen että tuo olisi kerrankin alistuva osapuoli.

Kun Luca uskoi että oli pehmittänytt Ryania tarpeeksi yhdelle sormelle, hän työnsi varovasti sisään toisen, nostaen katseensa tuon kalusta kohti Ryanin silmiä. Hän toivoi että Ryan kertoisi hänelle jos ei tahtoisi enempää, jos tuo tuntisi liikaa kipua taikka pelkoa, hän kyllä lopettaisi. Toisaalta hän myös halusi Ryanin tuntevan mitä hän tunsi joka kertaa heidän rakastellessaan.
Luca tunsi paineen kasvavan haaruksissaan. Hän mietti miltä tuntuisi työntyä Ryanin sisän, alistaa tuo omaan tahtoonsa.. Mutta hän tiesi ettei tekisi sitä. Jos jotain, hän korkeintaan työntäisi dildon Ryanin sisään ja vetäisi samalla käteen, katsellessaan Ryanin kiemurtelevan.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Jilli lähetetty Pe 20 Joulu - 23:31

Ryan haukkoi henkeään ja puristi silmänsä kiinni Lucan ottaessa hänen paisuneen kalun suuhunsa. Hän puristi käsillään selkänsä alla olevaa päiväpeitettä. Vaistomaisesti hän työnsi lantiotaan ylöspäin, kuin hänen ruumiinsa olisi halunnut Lucan ottavan hänet entistä syvemmälle.
Lucan sormi tuntui hyvältä hänen sisässään. Silti pieni aavistus pelkoa ei ottanut hellittääkseen.
Lucan työntäessä hänen sisäänsä toisen sormensa Ryan karjaisi uudestaan. Hänen ruumiinsa aaltoili Lucan tehdessä työtään.
Hänestä tuntui kuin hän olisi ollut räjähtämässä. Kaikki energia tuntui kuitenkin törmäävän kuin seinään. Nautinto oli käymässä sietämättömäksi, mutta ei kuitenkaan päässyt reunan yli.

Yhtäkkiä Ryan huomasi silmistään valuvan kyyneleitä. Hän ei ollut kuitenkaan surullinen ja lopultakin hän nautti tilanteestaan enemmän kuin pelkäsi.
Uusi nautinnon aalto pyyhkäisi hänen ylitseen ja uusi kyynel vierähti hännen poskelleen. Johtuiko tämä pelkästä, puhtaasta nautinnosta?

Ryan käänsi päänsä nopeasti, ettei Luca vain näkisi. Toisella menisi pasmat lopullisesti sekaisin, jos hän tajuaisi saaneensa poiystävänsä itkemään suihinotolla.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Shakur lähetetty Pe 20 Joulu - 23:45

Ryanin ooli turha yritellä enää peitellä kyyneileitään sillä Luca oli jo ehtinyt näkemään ne. Hetken aikaa nuorukainen harkitsi jo lopettamista, mutta sitten muistot omasta ensimmäisesstä kerrasta vyöryivät hänen mieleensä ja hän päätti jatkaa. Hän uskoi että kyseessä oli vain ripaus pelkoa sekoitettuna mielihyvään, ja uskoi että Ryan sanoisi hänelle mmikäli tahtoisi hänen lopettavan.

Varovasti Luca otti toisella kädellään esiin dildon, hän pelkäsi säikäyttävänsä Ryanin lopullisesti jos tuo näkisi sen hänen kädessään ja sen sijaa vain jatkoi sormiensa pyöritystä toisen sisäällä ja tuon kalun imemistä. Hän ei laittanut dildoa päälle vaan sujautti varovasti ja nopeasti sormensa ulos, ja asetti dildon valmiiksi, lähtien hitaasti työntämään sitä sisälle, toisella kädellään venyttäen Ryanin pakaroita erilleen toisistaan. Hän jatkoi samalla toisen elimen hyväilyä suullaan, ja saatuaan didloa työnnetyksi sisemmälle, hän irroitti toisen kätensä siitä ja vein sen housuilleen, avaten tärisevin käsin oman vyönsä. Hänen oli kohotettava suunsa ja itsensä istumaan kantapäidensä pääälle voidakseen laskea housujaan niin että saisi oman jo kivikovan elimesä esiin boksereistaan. Ryanin näkeminen näin.. kiihotti häntä, ja hän halusi Ryanin näkevän kuin hän hyväilisi itseään samalla.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Jilli lähetetty La 21 Joulu - 0:10

Ryan tyytyi vain ynisemään mielihyvästä veden edelleen valuen hänen silmistään. Ne sumenivat hänen näkökenttänsä, joten hän tyytyi pitäämän silmiään kiinni.
Ryanilla oli tarpeeksi ajattelemista omissa tuntemuksissaan, joten hän ei huomannut mitä Luca puuhasi sängyn jalkopäässä. Kun hän sai dildon sisäänsä, hän huusi siihen mennessä kovempaa kuin kertaakaan aiemmin. Hänen ruumiinsa taipui kaarelle niin, että lopulta koko paino lepäsi vain niskan ja kantapäiden varassa. Kyynelten tulo oli tyrehtynyt. Niiden tilalle oli tullut pakottava tarve laueta.

Ryanin yllätykseksi orgasmi tulikin. Hän ei varsinaisesti lauennut, mutta hänen ruumiinsa vääntelehti nautinnon huipun kourissa.
”Luca..ah”

Kyyneleet tulivat uudelleen kun orgasmi lähti laantumaan. Ryan kierähti sikiöasentoon kyljelleen ja huohotti raskaasti. Hänen silmissään vilisivät tähdet, eikä hän uskaltanut avata niitä. Hänen kalunsa sykki suorastaan kipeästi, penisrenkaan ympäröimänä.
”Luca...” Ryan kuiskasi heiveröisellä äänellä, painaessaan päätään vasten päiväpeitettä.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Shakur lähetetty La 21 Joulu - 1:14

Tyytyväisenä Luca liikutteli dildoa Ryanin sisällä hieman nopeammin kun huomasi tuon saaneen orgasmin vaikkakin ilman laukeamista. Se oli hyvä merkki. Mutta hän itse ei ollut saanut vielä tarpeekseen voidakseen lopettaa aivan heti, vaikka häneltäkään ei kauaa siihen menisi. Luca kumartui hieman, vetäen yhä käteen, ja otti Ryania kiduttaneen penisrenkaan irti samalla kun jatkoi toisella kädellään dildon liikuttelua. Hän myös otti Ryanin suuhunsa, toivoen voivansa palauttaa palveluksen tuolle nielemällä kaiken.

Hänen dildoa pitelevän kätensä liike nopeutui ja hän myös laittoi värinän päälle. Ryan saisi maksaa hänen kidutuksestaan samalla mitalla takaisin.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Jilli lähetetty La 21 Joulu - 1:29

Ryan oli kyllä saanut orgasmin, mutta oli huomannut nopeasti ettei se ollut auttanut. Lucan napatessa pois renkaan, hänestä tuntui kuin joku olisi irrottanut kuristavan otteen hänen kaulaltaan. Nyt nautinto sai kulkea vapaasti.
Ryan laukesi hyvin nopeasti nyt kun sille ei ollut enää esteitä. Tuntui kuin Luca olisi imenyt hänen sieluaan ulos, eikä vain tyydyttänyt häntä suullaan, niin herkkä hänen kalunsa oli. Ei hän oikeastaan ehtinyt edes tiedostaa, että dildo hänen takapuolessaan oli kytketty päälle. Sen sijaan hänestä tuntui kuin koko hänen ruumiinsa olisi räjähtänyt pieniksi palasiksi. Hänen kalunsa sykähteli ja pumppasi lastiaan suoraan Lucan kurkun perukoille, eikä sille meinannut tulla loppua.
Ryan huusi kuin kuoleva.

Ryanista tuntui kuin hän olisi jäänyt juuri rekan alle. Hänen päässään pyöri, eikä yksikään raaja suostunut enää liikkumaan. Ajantaju oli kadonnut kokonaan ja hän mietti, että oli jopa pyörtynyt hetkeksi. Kuollut hän ei ollut, sillä hänen sydämensä hakkasi edelleen voimakkaasti ja hyvin, hyvin eläväisesti. Kyyneleet olivat kuivuneet jossain vaiheessa hänen poskilleen.

Hän liikahti ja älähti, tällä kertaa kivusta. Hänen hartiansa tuntuivat revenneen irti, käsien huonon asennon vuoksi. Lisäksi hän muisti hämärästi, että jossain kouristusvaiheessa hän oli varannut puolet ruumiinpainostaan juuri sille seudulle.
”Kulta... Luca...” Ryanin oli vaikea puhua. Hänen kurkkuaan kivisti kaikesta huutamisesta ja hänen oli jano. ”Voisitko sinä vapauttaa minut? Tämä sattuu.”
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Shakur lähetetty La 21 Joulu - 1:36

Luca nieli minkä pystyi ja meinasi tukehtua loppuihin, mutta päätti kuitenkin olla luovuttamatta ja nieli tarmokkaasti sen minkä hänen ruumiinsa antoi periksi. Loput tahtoivat kuitenkin valua pitkin hänen suupieliään alas leualle. Ei mennyt kauaa kun Luca laukesi myös itse uudestaan, ja lopulta veti myös dildon ulos ja siirsi sen kauemmas sängylle. Hän otti patjasta tukea ja huohotti, vetäen kiihkeästi henkeä moisen nielemismaratonin jäljiltä. Hän ei edes ehtinyt suutaan pyyhkiä kun hän jo kuuli Ryanin sanat.

Hyymyillen Luca pyyhkäisi huuliaan puolihuolimattomasti ja nojautui eteenpäin ja irroitti vyön Ryanin käsistä. "Mitä pidit?", Tietenkään Ryan ei ollut ehtinyt saada kaikkein parasta irti koko tapahtumasta sillä tuo oli lauennut niin pian, ettei varmaankaan ollut tajunnut puoliakaan siitä mitä oli tapahtunut sen jälkeen kun penisrengas irroitettiin. Väsyneenä Luca potki housut jalastaan ja kiskoi bokserit kunnolla ylleen ja asettui lopulta oman rakkaansa viereen lepäämään. Hän ei voinut muuta kuin hymyillä väsyneesti ja täysin tyydytetysti. Hänestä tuntui kylläkin edelleen että hän oli saanut tästä yöstä enemmän irti kuin Ryan, mutta ehkä hän antaisi toiselle vielä joskus samalla mitalla takaisin..
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Jilli lähetetty La 21 Joulu - 1:45

Ryan voihkaisi puhtaasta nautinnosta, kun Luca vapautti hänen kätensä. Hän venyttli ja liikutteli niitä rauhassa sängyllä maaten, saadakseen veren kiertämään jälleen kunnolla. Hän hymyili Lucalle tämän esittäessä kysymyksensä. Hänen teki mieli todeta, etteikö ollut ilmi selvää, mitä hän oli pitänyt. Ryan oli saanut juuri kaksi järisyttävän upeaa orgasmia peräjälkeen. Kuka tahansa piti sellaisesta.
Sen sijaan hän vastasi: ”Olihan siinä vaihtoehto sille, että olisin vain nainut sinulta aivot pellolle.”

Ryan hivutti hyvin vaivalloisen näköisesti päiväpeiton altaan ja veti sen heidän molempien ympärille. Hän otti Lucan tiukemmin kainaloonsa ja suukotti tämän päälakea.
”En ole vain tottunut moiseen.”
Ryanin olo oli autuaallisen väsynyt. Hän mietti josko sittenkin saisi nukuttua näin yöllä. Jetlackin korjaaminen onnistuisi paljon helpommin.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Shakur lähetetty La 21 Joulu - 1:50

"Paras totutella, en aikonut jättää ainoaksi kerraksi.", Luca virnisti kiusallisesti ja hymyili hyvin väsyneesti asettuessaan paremmin peiton alle Ryanin kylkeen kiinni. Vaikka hän olikin nukkunut suurimman osan päivää, hän tiesi saavansa unta lähes samalla silmänräpäyksellä kun sulkisi silmänsä. Luca kuitenkin kiehnäsi itseään vielä lähemmäs Ryania kunnes heidän välissään ei ollut lainkaan mitään, vain kuuma iho toista vasten. Luca tiesi että nukkuisi paremmin sinä yönä kuin koskaan aiemmin elämässään. Hän oli täysin tyydytetty, onnellinen ja kovin uupunut. Hän suukotti vielä kuitenkin Ryania ja hieroi nenäänsä toisen nenää vasten ennenkuin hymy huulillaan käpertyi toista vasten ja nukahti.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Jilli lähetetty La 21 Joulu - 12:54

Uupumuksestaan huolimatta Ryan sai nukutuksi vain muutaman tunnin verran. Kyllästyttyään odottelemaan unta, joka ei lopultakaan ollut tullakseen, hän nousi. Keittiössä hän keitti itselleen kupillisen kahvia ja meni työhuoneeseen. Hän voisi hyvin käyttää tämän ajan hyödykseen ja viimeistellä raportin, joka hänen oli vielä vietävä isälleen.
Ryan ei voinut kuitenkaan vastustaa kiusausta käydä katsomassa makuuhuoneen ovella sängyssä nukkuvaa Lucaa. Hänen huulillaan karehti hymy, kun hän katseli päiväpeittoon kääriytynyttä sinistä pörröpäätä. Lopulta hän malttoi kuitenkin jättää näkynsä ja mennä työhuoneensa pöydän ääreen.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Shakur lähetetty La 21 Joulu - 13:05

Valoisuudesta päätellen oli jo aamu kun Luca raotti silmiään ja haukotteli makeasti. Hän kummastui kun huomasi olevansa sängyssä yksin ja päätteli Ryanin heränneen jo ennen häntä ja menneen tekemään aamiaista tai jotakin. Sinitukkainen nousi istumaan ja venytteli makeasti uuden haukotuksen säestämänä ennenkuin heilautti peiton päältään ja jalkansa vuoteen reunan yli. Hänen silmänsä olivat yhä uniset ja hiukset osoittivat tavallistakin pahemmin jokaiseen ilmansuuntaan.

Luca nousi hitaasti ja tepasteli puoliunisena vessaan, hänen täytyisi käydä suihkussa, mutta sitä ennen hän kaipasi kovasti seksin jälkeistä savuketta, vaikka nyt olikin jo sille hieman myöhäistä. Tehtyään tarpeensa Luca laahusti takaisin makuuhuoneeseen jossa hänen housunsa olivat, hän kiskoisi ne jalkaansa ja painuisi tupakalle.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Jilli lähetetty La 21 Joulu - 13:19

Ryan kuuli Lucan heräilevän. Raportti oli melkein valmis, joten hän päätti viimeistellä sen nopeasti ennen kuin jatkaisi poikaystävänsä seurasta nauttimista. Hän oli kuitenkin hyvin tunnon tarkka kaikessa mitä teki. Tosin se piirre oli kaiverrettu juurta myöten hänen selkärankaansa, koska jonain päivänä hän tulisi olemaan Heavenin toimitusjohtaja. Hän ei voinut ruveta lepsuilemaan minkään vuoksi.
Ikävä kyllä, kuten kuluneella viikolla oli huomattu, Luca saisi kärsiä siitä ja katkerasti.

Ryan rupesi suunnittelemaan keinoja, joilla hän saisi Lucan vielä lepyteltyä yllättävän työmatkansa jälkeen. Siihen tuskin tosin oli tarvetta. Toinen ei ollut niitä ihmisiä, jotka rupesivat kiukuttelemaan pikkuasioista. Lepyttely vain helpottaisi Ryanin omaa omatuntoa.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Shakur lähetetty La 21 Joulu - 13:23

Luca sai tapeltua housut jalkaansa menetettyään ensin melkein muutaman kerran tasapainonsa puoliunisuutensa takia, mutta lopulta Luca pääsi parvekkeelle pelkät farkut jalassaan. Mennessään hän oli huomannut Ryanin istumassa työhuoneessaan eikä tahtonut kuitenkaan häiritä toista, joten Luca suuntasi suoraan kaipaamalleen tupakalle. He ehtisivät kyllä kuherrella ja jutella senkin jälkeen kun Ryan olisi saanut valmiiksi sen mitä ikinä tekikin.

Luca yritti olla huomaavainen vaikka se tuntuikin hänestä itsestään hieman ikävältä. Mutta Ryan oli tuleva isoherra von Heaven, joten Lucan oli annettava tuon tehdä työnsä ilman häiriöitä. Kuten eilisestä illasta huomasi, he kyllä saisivat käytettyä kaiken pienenkin ajan hyvin hyödykseen.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Jilli lähetetty La 21 Joulu - 13:29

Ryan tallensi dokumentit ja sulki koneensa huokaisten helpotuksesta. Kun hän saisi tämän homman pois alta, hänen kalenterinsa mukaan, seuraavat kaksi viikkoa hän saisi keskittyä täysin opiskelijaelämään. Sen jälkeiset työtehtävät olivat vain pieniä kokouksia, jossa hänen läsnäoloaan odotettiin. Tällainen aikataulu oli Ryanille kuin lomaa.
Hän olisi halunnut keskittyä täysipainoisesti opintoihinsa, mutta se ei vain käynyt enää kun hänen isänsä oli tulossa vanhaksi. Työ toimi sekä koulutuksena, että apuna vanhalle isälle.

Saatuaan työnsä hoidettua Ryan päätti seurata Lucaa parvekkeelle. Hän tepasteli miehensä perään paljain jaloin, päällää valkoinen trikoopaita ja mustat verkkarit, jotka oli pukenut aamuyön hämärässä päälleen.

Parvekkeella hän kietoi nopeasti kätensä Lucan selän takaa tämän ympärille ja painoi kasvonsa tämän niskan kaareen.
”Huomenta unikeko”, hän sanoi painellen kevyitä suukkoja Lucan kaulalle.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 3 / 17 Edellinen  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Seuraava

Takaisin alkuun


 :: Muuta :: New York

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa