Monimutkaista. (K-18)

 :: Muuta :: New York

Sivu 4 / 17 Edellinen  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17  Seuraava

Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Shakur lähetetty La 21 Joulu - 13:33

Luca melkein säikähti Ryanin yllättäessä hänet omista unisista ajatusmaailmoistaan ja Lucan nojasi päätään hieman taaemmas Ryania vasten. "Huomenta.", Nuorukaisen olisi melkein voinut jopa kuulla kehräävän. Hän nautti täysin Ryanin seurasta, eikä olisi osannut kuvitella tälläistä tunnetta kenenkään naisen kanssa joiden kanssa oli aiemmin ollut. Tämä oli jotenkin erilaista. Luca ei tiennyt johtuiko se siitä että he olivat molemmat miehiä, vai sitten vain siitä että he olivat kenties luodut toisilleen tai jotain muuta sen suuntaista.

"Miten nukuit? Onko perse kipeä?", Luca virnisti kääntäen päätään Ryanin suuntaan nähdäkseen tuon kenties nolostuneen ilmeen.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Jilli lähetetty La 21 Joulu - 13:50

Ryan soi Lucalle synkän mulkaisun ja tukisti tätä kevyesti tukasta. ”Ei sinua voi ainakaan mihinkään illallisille tai coctail kutsuille ottaa mukaan tuollaiselal kielenkäytöllä”, Ryan sanoi kasvojen sulaessa lempeään hymyyn. ”Joudun ottamaan vielä jonkun tytön avecikseni.”
Ryan lausui leikillään sanan 'tyttö' aivan kuin se olisi ollut jotain todella vastenmielistä.

Ryan silitteli puolihuolimattomasti Lucan vatsaa. ”Maistuisiko sinulle aamiainen? En tosin tiedä mitä jääkaapista löytyy oltuani viikon poissa, joten saatamme joutua lähtemään ulos syömään.”
Puhuessaan Ryan nuuhki Lucan tuoksua silmät puoliummessa. Hänestä oli ihanaa olla jälleen kotona.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Shakur lähetetty La 21 Joulu - 15:30

Luca tyrkkäsi hellästi kyynärpäällään Ryanin vatsaa tuon mainitessa ottavansa avecikseen jonkun tytön. "Uskallakkin.", Luca murahti aivan kuin olisi oikeasti ollut mustasukkainen, mutta nuorukaisen kasvoilla oli kuitenkin alati lempeä hymy. Hän nojasi päätään taaksepäin vasten Ryanin olkapäätä ja poltteli savukettaan raukeana.

"Ulos syömään.. ehkei se olisi niin paha vaihtoehto, mutta mielummin söisin täällä ja kuhertelisin kanssasi vielä kun ehditään..ennen koulua.", Luca virnisti. Hän ei ollut unohtanut lupaustaan mennä iltapäivän tunneille, joten hän ottaisi kaiken nyt irti tästä aamusta jonka saisi viettää rauhassa rakkaansa kanssa. "Tilataan mielummin jotain tänne?"
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Jilli lähetetty La 21 Joulu - 15:47

Ryan suikkasi hyvillään suukon Lucan poskelle, tämän kommentoidessa hänen mahdollista aveci valintaa. ”Opettele sitten käyttäytymään tai minä joudu kouluttamaan sinut.”

Hän pörrötti Lucan hiuksia leikkisästi ”Tilataan sitten. En haluaisi aiheuttaa sinulle ruokamyrkytystä jääkaappini pöperöillä”, hän sanoi ja lähti perääntymään Lucasta. ”Menen tutkimaan vaihtoehtoja.”

Ryan asteli sisään ja sieltä takaisin työhuoneeseen, jossa hän voisi tutkia ruokayritysten nettisivuja. Hänen pitäisi laittaa myös viestiä isänsä taloudenhoitajalle, joka kävi hänenkin puolestaan kaupassa. Isä oli moneen otteeseen painostanut häntä ottamaan oman taloudenhoitajan, mutta Ryan sanoi ettei hän tarvinnut sellaista pienessä asunnossaan. Hän saattoi huolehtia arkipäiväisistä askareistaan itse. Se ei ollut mikään ongelma. Pikemminkin päinvastoin.
Ryan avasi koneelle lempi pannukakkupaikkansa nettisivut. Diamond oli monesti valittanut, ettei moinen rahvaan ruoka sopinut hänen kaltaiselleen yritysjohtajalle. Ryan puolestaan rakasti pannukakkuja.


Samantha heräsi vaivalloisesti. Hänen silmänsä tuntuivat muurautuneen umpeen. Niiden avaaminnen on työn ja taistelun takana. Kun hän sai toisen silmänsä auki, hän vilkaisi pöydällä olevaa herätyskelloaan.
”Voi vittu!” Samantha parkaisi. Hän oli jo viisitoista minuuttia myöhässä. He olivat sopineet Lewisin kanssa tapaavansa Sunrisessa, kun hänellä oli etäpäivä oppitunneilta.

Samantha etsi puhelimen ja soitti oitis poikaystävälleen, joka varmasti odotti jo kuuliaisen koiran tavoin kahvilassa.
”Lewis? Olen myöhässä. Heräsin vasta. Lähden tulemaan heti kun saan vaatteet päälle.” Samantha tiesi puhuvansa hätäisesti ja jopa hieman epäselvästi. Hän ei kuitenkaan saanut puhettaan hidastumaan.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Shakur lähetetty La 21 Joulu - 15:52

"Selvä.", Luca totesi tottelevaisesti Ryanin toteamukselle että hänen pitäisi opetella käyttäytymään. Luca seisoi vielä hetken parvekkeella Ryanin jo mentyä sisään ennenkuin seurasi tuota. "Mitä meinasit?", Luca kysyi päästyään lopulta Ryanin taakse katselemaan nettisivuja joita tuo tutki. "Ooh, pannareita.", Luca totesi nojatessaan Ryanin harteille. Hän risti kätensä poikaystävänsä ympärille ja lepuutti leukaansa tuon olkapäätä vasten. Hänen vatsansa murahti nälkäisenä.


Lewis tosiaan oli istunut kuin kiltti koira kahvilassa jo kahdenkymmenen minuutin ajan. Hän oli ollut hieman etuajassa ja alkanut jo hieman huolestua kun Sammya ei ollut alkanut kuulua sovittuun aikaan. Ja kun puhelu viimein tuli, nuorukainen oli suorastaan helpottunut. Ainakaan mitään pahaa ei ollut sattunut.
"Joo, ei se mitään, minä odotan.", lewis sai jollain ilveellä sanotuksi Samanthan puheripulin väliin. Noh, sattuihan noita pommiin nukkumisia paremmillekkin ihmisille, joten ei ollut mitään syytä olla edes vihainen. Tokkopa Lewis olisi edes osannut olla vihainen Samanthalle.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Jilli lähetetty La 21 Joulu - 16:17

Ryan hymyili itsekseen ajatukselle siitä, kuinka erillainen Luca lopulta oli hänen entisiin tyttöystäviinsä verrattuna. Hän päätti kuitenkin pyyhkiä pois ajatukset niistä naisista, jotka hänen vanhempansa olivat hänelle valikoineet. Nyt hän sai olla sellaisen ihmisen kanssa, jota hän itse halusi.
Tämän ajatuksen saattelemana Ryan kääntyi hieman, saadakseen kiepautettua Lucan syliinsä istumaan. Hän päätti myös suudella Lucaa samalla kertaa, kun oli aloittanutkin tällaisen hempeilemisen.
Ryan painoi huulensa muitta mutkitta ja varoittelematta toisen huulille. Suudelma oli hellä ja syvä. Aivan kuin hän olisi maistellut poikaystäväänsä.

Ryan vetäytyi kuitenkin nopeasti ja käänsi heidät tietokoneen ruutua kohti.
”Pidän pannareista. Vaikka sitä ei välttämättä minusta uskoisi”, hän sanoi klikastessaan ruokalistaa. ”Minä tiedän jo mitä otan, jote valitse sinä. Olen ostanut tästä paikasta pannukakkuja niin kauan kun olen tässä talossa asunut. Heidän raintolansa on ihan tuossa nurkan takana.”


Samantha hyvästeli katuvan kuuloisena poikaystävänsä, ennen kuin sulki puhelimen. Hänen olisi tehnyt mieli rojahtaa takaisin selinmakuulle ja jatkaa unia tai vain murehtia. Hän päätti kuitenkin jättää murehtimisen toiseen päivään. Hän oli edellisenä iltana livistänyt heidän elokuvaillastaan vetoamalla päänsärkyyn. Vaikka Lewisin seura tuppasikin ahdistamaan häntä, ei hän halunnut tietentahtoen aiheuttaa toisella pahaa mieltä.
Niinpä hän nousi ja meni vessaan laittautuakseen valmiiksi aamiastreffejä varten.


Aawa, Sunrise cafén omistaja kerräsi tarjottimia kahvilansa salissa. Hän huomasi juuri puheluaan lopettelevan Lewisin. Hän tunsi kolmikon niistä ajoista, kun he olivat ruvenneet liikkumaan kolmistaan. Lewis, Luca ja Samantha olivat kahvilan parhaimpia kantiksia ja lisäksi Aawalla ja Lucalla oli yhteinen muutaman illan menneisyys takanaan.
Aawa vei nopeasti tarjottimet takahuoneseen ja varmisti miten hänen alaisensa pärjäsivät, mennäkseen sitten tervehtimään Lewisiä.
”Terve Lewis”, nainen sanoi istuutuessaan hänen pöytäänsä. ”Mihin sinä olet jättänyt muut Kultaisen kolmion jäsenet?” Aawa virnisti lämpimästi ristiessään kätensä pöydälle eteensä. ”Harvemmin teitä nimittäin erikseen näkee.”
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Shakur lähetetty La 21 Joulu - 16:27

Luca hätkähti yllättävää asennon muutosta jälleen kerran muttei rimpuillut vastaan, vaan asettui sulavasti Ryanin syliin, ja vastasi aivan yhtä rakastavaisesti toisen hellään suudelmaan. Hän olisi voinut jatkaakkin suudelmaa, mikäli Ryan ei olisi irroittanut huuliaan hänestä ja siirtänyt huomion takaisin ruokalistaan.

"Hmm..", Luca mumisi katsellessaan listaa pitkään, pohtien eri vaihtoehtoja ja kuulostellen mielessään mitä hän juuri sillä hetkellä haluaisi. "Voisin ottaa, tuon nro 13, toasteja.", Luca valitsi lopulta ja nyökkäsi kuin vahvistukseksi itselleen että kyllä, ne maistuisivat tänä aamuna. Valinnan tehtyään hän kääntyi takaisin Ryanin puoleen ja hymyili tälle viettelevään sävyyn. "Minun pitäisi päästä suihkuun.", Hän lähes kuiskasi nämä sanat ja painoi sitten pikaisen suudelman Ryanin huulille ennenkuin kampesi itsensä ylös tuon sylistä voidakseen käydä suihkussa ennen aamiaista.


Lewis havahtui ajatuksistaan kuullessaa Aawan äänen, ja käänsi huomionsa naiseen huvittunut hymy kasvoillaan. Vai kultainen kolmio..nykyään he kuitenkin olivat enemmänkin neliö, tosin. "Hei vaan sinullekkin, Aawa. Sammy nukkui pommiin ja Luca on luultavasti kuhertelemassa Ryanin luona.", Lewis kohautti harteitaan kahden viimeisen nimen kohdalla, sillä hän ei edes halunnut saada päähänsä mitään mielikuvia.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Jilli lähetetty La 21 Joulu - 16:39

Ryanin ei edes tarvinnut vilkaista ruokalistaa tietääkseen Lucan valinnan.
”Minä teen tilauksen sillä aikaa”, Ryan sanoi. Hän jäi hetkeksi aikaa tuijottamaan Lucan loittonevaa takamusta, ennen kuin näpppäili verkkotilauksen menemään. Saatuaan homman hoidettua hänen ajatuksensa vaelsivat hyvinkin vaivattomasti suihkussa olevaan Lucaan. Vaikka he olivatkin suorittaneet hyvin perusteelliset kotiintuloseremoniat edellisenä iltana, oli yksi asia, jota he eivät olleet tehneet.
Ryan mietti hetken vaihtoehtojaan ja totesi olevansa kuin kiimainen teinipoika. Hän pyyhkäisi ajatuksen mielestään toisella. Hän oli ollut viikon työmatkalla, eikä kumpikaan ollut päässyt purkamaan paineitaan. Niitä oli siis kertynyt seitsemän päivän edestä.

Tämä ajatus mielessään Ryan asteli kohti makuuhuonettaan riisuen vaatteitaan samalla. Hän menisi myös suihkuun ja muistuttaisi Lucaa heidän huolimattomuudestaan.


Aawa hymyili Lewisin viimeiselle kommentille Lucasta ja Ryanista. ”Vaikea kuvitella vieläkään, että Luca on enemmän miehiin päin. Mites sinulla ja Samanthalla muuten menee?”
Aawa lukitsi suklaanruskeiden silmiensä katseen suoraan Lewisin silmiin. Monet hänen tutuistaan valittivat, että hänen intensiivinen katseensa tuntuu porautuvan aina sieluun asti.

Kahvilatyöntekijät pääsevät usein seuraamaan sivusta ihmiseten elämää ja niin oli päässyt seuraamaan Aawakin. Hän oli nähnyt Lewisin ja Samanthan rakastuvan ja nyt hän oli huomannut ettei suhde välttämättä tyydyttänytkään molempia osapuolia. Pähkäiltyään tätä useamman päivän ajan, Aawa oli todennut, että hän voisi auttaa. Samantha ja Lewis olivat syötävän suloinen pari.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Shakur lähetetty La 21 Joulu - 16:54

Luca ei tiennyt mitään Ryanin ajatuksista antaessaan kuuman veden hyväillä hänen paljasta kehoaan. Hän antoi ajatustensa leijailla tyhjyydessä kuunnellessaan veden suloista kohinaa joka sai hänet aina rentoutumaan.


Lewis hätkähti hieman kysymystä eikä heti osannut antaa siihen suoraa vastausta. "Ihan hyvin, minusta.", Lewis oli aavistellut että jotain olisi saattanut olla pielessä. Sammy oli käyttänyt hieman hassusti viime aikoina, mutta Lewis ei keksinyt siihen mitään syytä, eikä edes osannut päättää kuvitteliko hän vain kaiken vai oliko hän tehnyt tosiaan jotain.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Jilli lähetetty La 21 Joulu - 19:44

Ryan avasi suihkuhuoneen oven, mahdollisimman hiljaa ja luikahti sisään tarkoituksena yllättää Luca. Hän näki Lucan paljaan ruumiin ääriviivat ja muodot himmennetyn lasiseinän lävitse. Juuri nyt himmennetty lasi ei juuri miellyttänyt hänen silmiään. Hän olisi mieluummin nähnyt poikaystävänsä edessään ilman minkäänlaista sensuuria. Lucan vartalo oli hänen silmissään tavattoman kaunis. Hän rakastti jokaista kohtaa toisen ruumiissa. Hän oli oppinut hyvin nopeasti miten sen saisi värisemään mielihyvästä.
Katselu kuitenkin sai riittää. Ryan halusi koskettaa Lucaa ja tuntea tämän ihon omalla ihollaan. Hän halusi kuulla miten Luca ynähtelisi nautinnosta, kun Ryan koskettelisi tätä juuri oikeista paikoista. Hän tiesi tarkalleen millaiselta Luca tuntui puristuessaan hänen kalunsa ympärille, kun hän olisi työntynyt miehen sisään.
Sen enempää miettimättä hän livahti sisään suihkuun ja kietoi jälleen kätensä toisen ympärille takaapäin. Hän veti Lucan tiukemmin itseään vasten.
”Muistin tuossa juuri, että meillä jäi jotain väliin”, hän sanoi näykkäisten Lucaa hellästi ilmaistakseen tarkoitusperistään.


Aawa hymyili leveästi Lewisin pienelle epävarmuudelle.
”Eihän se minulle kuulu”, Aawa sanoi yrittäen helpottaa Lewsin oloa. ”Mietin vain muuten vaan, kun Samantha näyttää välillä poissaolevalta. Sehän voi tosin johtua opiskelusta. En halua huolestuttaa sinua turhaan.”
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Shakur lähetetty La 21 Joulu - 19:51

Luca säikähti yllättäviä ja viileitä käsiä jotka kietoutuivat hänen ympärilleen höyryävän kuumassa suihkussa. Hätkähdys meni kuitenkin hyvin äkkiä ohi Ryanin näykätessä hänen korvanlehteään joka sai kylmät väreet juoksemaan Lucan selkää pitkin. "Vai niin?", Luca kysyi eikä malttanut olla hymyilemättä itsekseen. Hänen täytyi myöntää että jotakin tämän suuntaista hänelläkin oli mielessään ollut eilisestä asti. Dildo oli eräänlaista vaihtelua, mutta parasta oli silti tietysti Ryan itse. Luca vei kätensä Ryanin käsien päälle ja nojasi päätään taaemmas voidakseen suudella toista.


Lewisin olivat Aawan sanojen jälkeen kuin ajovaloihin jääneen peuran. "Niinkö sinustakin? Olen myös miettinyt että jotain saattaisi olla vialla.. Olenkohan tehnyt jotain väärää?", Lewis nojautui eteenpäin eikä huolta voinut olla näkemättä tuon silmistä. Hän näytti juuri sillä hetkellä luultavasti kovasti koiranpennulta joka on jätetty ulos sateeseen ja anoo sinua viemään hänet kotiin pois kylmästä.
"Voi ei, mitä minä teen?", Aawan ei tarvinnut edes vastata Lewisille kun tuo jo vaipui epätoivoon ja mietti kaikkia niitä hetkiä jotka oli viettänyt Sammyn kanssa, yrittäen keksiä mitä oli tehnyt väärin.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Jilli lähetetty La 21 Joulu - 20:18

Ryan kurotti päätään saadakseen heidän huulensa yhteen. Ryan suuteli Lucaa sellaisella nälällä, kuin he eivät olisi viettäneet edellistä yötä yhdessä. Hän puristi poikaystäväänsä tiukemmin itseään vasten. Hän nuoli Lucan huulia, imi tämän kieltä, samalla kun hänen toinen kätensä nuosi leikittelemään nänneillä.
”Ääntele minulle kulta. Näytä minulle kuinka paljon pidät tästä”, Ryan sanoi erkaannuttuaan hetkeksi suudelmasta. ”Haluan kuulla kuinka sinä nautit.” Ryan liikutteli huuliaan ja hampaitaan toisen kaulalla kuiskiessaan pyyntöjään Lucalle.

Hänen toinen kätensä lähti liukumaan Lucan vatsalta alas, tämän nivusiin. Eikä mennyt kauaakaan kun hän löysi käteensä Lucan kalun. Hitaasti ja suostuttelevasti hän alkoi vedellä sen esinahkaa edes takaisin.


Aawa kurotti kätensä Lewisin käden päälle. ”Älä huoli Lewis. Tuskin sinä olet mitään väärin tehnyt”, Aawa sanoi. ”Minä voin auttaa sinua, jos haluat. Enkä usko, että teidän välillänne on mitään korjattavaa.”
Aawa hymyili lempeästi taputtaen Lewisin kättä. ”Ihan ensimmäiseksi, millaista teidän seksielämänne on?”
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Shakur lähetetty La 21 Joulu - 20:25

Luca vastasi suudelmaan palavalla intohimolla. Hänen kroppansa alkoi tuntua kuumalta, eikä se suinkaan johtunut suihkun kuumasta vedestä. Ryanin kuiskiessa ja suudellessa hänen kaulaansa Luca ei voinut olla huokailematta, sillä jokainen näykkäisy ja suudelma tuntuivat samalta kuin hän olisi saanut pienen miellyttävän sähköiskun. Entistä kiihottavampaa olivat tietysti Ryanin kuiskaukset. Kun Ryanin käsi löysi etsimänsä, Luca vavahti toisen ruumista vasten ja taivutti päätään niin pitkälle taakse kuin pystyi. Hän yritti avata suutaan vastatakseen mutta kaikki mitä hänen huuliltaan pakeni oli tyytyväisiä ynähdyksiä ja murahduksia.

Luca antoi oman kätensä vaeltaa selkäpuolelleen, hyväilemään Ryanin kylkeä ja sen kaarta ja takapuolen kohoumaa, vetäen samalla toisen lantiota lähemmäs itseään. Hän tunsi jo kuinka oli itse täysin kovana, eikä hän malttaisi odottaa pääherkkua kovinkaan kauaa tätä menoa. Luca tunsi itsensä joskus hyvinkin malttamattomaksi, lähes lapselliseksi. "Täytä minut.", Hän kuiskasi Ryanille.


Lewis lehahti punaiseksi Aawan kysymyksestä. "A-anteeksi?", Lewis ei ollut tottunut puhumaan seksistä kenekään kanssa, paitsi joskus harvoin ehkä Lucan kanssa. Ja Aawan kysymys loi hänet ällikältä. "Ihan hyvää? Viime aikoina on ehkä ollut.. vähän vähemmän..", Lewis mutisi hiljaa naama yhä punoittaen.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Jilli lähetetty La 21 Joulu - 20:43

Kun Luca rupesi äännähtelemään Ryan murahti mielihyvästä. ”Juuri noin kulta”, Ryan huokaisi toisen kaulaa vasten. Hän tunsi tämän kovettuvan kädessään, mikä sai hänet hymyilemään entisä leveämmin. Lucan malttammattoman liikkuva käsi tuntui tavattoman hyvältä hänen ruumiillaan.
Lucan esitteässä pyyntönsä, Ryan olisi voinut työntyä tämän sisään saman tien. Hän irrotti kätensä toiselta nänniltä ja kurotti saippua pulloon pienellä hyllyllä. Hän joutui irrottamaan kätensä Lucan kalulta, puristaakseen saippuaa kädelleen. Kun hän oli liukastuttanut sormensa juuri sillä saippualla, jota itse kaikkein mieluiten käytti, hän vei kätensä Lucan peräaukolle ja rupesi hyväilemään aluksi vain sen ympäristöä.
”Haluatko sinä minut tänne kulta?” Ryan kuiskasi Lucan korvaan ja työnsi sormeaan häntä vasten, mutta ei kuitenkaan aivan sisään asti.


”Älä viitsi punastella Lewis”, Aawa sanoi hymyillen lempeästi. ”Seksielämän parantaminen saattaa auttaa koko parisuhdetta voimaan hyvin. Me kaikki tiedämme, että seksi voimistaa rakkauden tunnetta. Oletteko te käyttäneet mitään leluja? Tai oletko sinä nuollut Sammya?”
Aawaa ei hävettänyt puhua seksistä. Hän oli päässyt sen vaiheen yli jo aikaa sitten.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Shakur lähetetty La 21 Joulu - 20:49

Luca voihkaisi kuuluvasti Ryanin kiusatessa hänen herkimpiä alueitaan ja siirsi toisen kätensä seinää vasten saadakseen tukea. Suihkun kuuma ja kostea ilma yhdessä stimuloinnin kanssa saivat hänen päänsä pyörimään tavalla joka oli sekä miellyttävä että huimaava. "H-haluan!", Luca voihkaisi kärsimätön ja kärsivä ilme kasvoillaan. Hän yritti työntää takapuoltaan Ryania vasten saadakseen toisen sormet sisälleen.


"Sori, mutten ole tottunut puhumaan näistä asioista kenenkään kanssa..", Lewis mutisi ja käänsi katsettaan lattiaan kuin vältelläkseen Aawan katsetta. Seuraavat sanat olisivat kuitenkin saaneet Lewisin tukehtumaan juomaansa jos hänellä sellainen olisi ollut kädessä.
"ööh, ei olla ja en ole.", Lewis mutisi hyvin hiljaa vastaukseksi. Hän tosiaan toivoi että Sammy tulisi pian ja pelastaisi hänet tältä nololta keskustelulta.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Jilli lähetetty La 21 Joulu - 21:04

”Sitten meidän pitää hieman kostuttaa sinua. Ettet sinä vain repeä.” Sanojensa painoksi hän työnsi saippualla liukastetun sormensa rystystä myöten poikaystävänsä sisään. Hän rupesi liikuttelemaan sormea hitaasti, öljyten jokaisen kohdan omaa kaluaan varten. ”Tuntuuko tämä hyvältä?” Hän työnsi toisen sormensa Lucan sisään ja rupesi venyttelemään tätä. ”Muistan vielä hyvin elävästi kuinka sinä teit minulle näin, sitä pahuksen dildoa varten.” Ryan näykkäisi Lucan korvaa vaativasti. ”Minulla on sinua varten muitakin leluja, joita aion käyttää ihan tasavarmasti viimeyön jälkeen.”
Ryan vei vapaan kätensä uudestaan Lucan paisuneelle kalulle ja rupesi vetelemään sitä jälleen edes takaisin.
”Sinä taisit pitää eilisestä. Sen kaikista osista. Vai mitä?”


”Okei, tässä oon minun neuvoni. Huomioi Samanthaa ja keksi pieniä piristeitä. Nuolemisesta ja seksileluista on hyvä aloittaa”, Aawa selitti. ”Lisäksi anna Samanthalle omaa aikaa. Hän varmasti pitää sinunkin seurastasi, mutta ihminen tarvitsee myös parisuhteen ulkopuolista elämää. Te olette aika paljon yhdessä. Olitte jo ennen kuin rupesitte seurustelemaan. Sammy palaa varmasti luoksesi kun saa viettää hieman aikaa muiden tyttöjen kanssa.”

Aawa vilkaisi tiskille. ”Pidä neuvoni mielessäni. Lisäksi, voisitte mennä yhdessä ostamaan niitä leluja ja niin saat selville mistä Samantha tykkää.” Hän nousi pöydästä. ”Samantha pitää sinusta valtavasti. Miestä kumpikaan ei ole tainnut nähdä hänen seurustelevaan yhtä pitkään kenenkään muun kanssa, joten älä turhaan huolehdi, Lewis.”
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Shakur lähetetty La 21 Joulu - 21:11

Luca olisi puhunut jos olisi sillä hetkellä kyennyt. Hän huokaisi suuresta nautinnosta kun Ryan vihdoin työnsi sormensa hänen sisäänsä. Nyt toinenkin käsi oli vasten seinää ja Luca puristi käsiään nyrkkiin mielihyvän kasvavan hänen sisällään. Hän pystyi kylläkin kuvittelemaan kaiken sen mitä Ryan tulisi hänelle kostoksi tekemään, mutta viime yö oli toisaalta ollut sen arvoista. Kun Ryanin vapaa käsi hakeutui jälleen hänen vehkeelleen, Luca puraisi alahuultaan ja voihkaisi ynisten.
"Voi kyllä.", Luca mumisi mielihyvän hurmiossaan. Hän piti, ja tästä hän piti myös.


Lewis katsoi Aawaa hetken kuin puulla päähän lyöty. Omaa aikaa? Se kuulosti ihan naisten höpinältä mutta toisaalta.. siinä oli ituakin. Nyt kun Lewis tosissaan mietti, hän saattoi todeta että se oli hän, joka lähes aina pyysi Sammya luokseen ja viettämään aikaa yhdessä. Aawa saattoi olla hyvinkin oikeassa tämän asian suhteen. Seksileluista Lewis ei niinkään tiennyt, mutta kannattihan sitäkin ehkä kokeilla.
"Kiitos, Aawa.", Lewis hymyili lopulta helpottuneesti. Hän tunsi kokeneensa pienen valaistumisen, ja päätti että tämän päivän jälkeen hän kyllä antaisi Sammylle omaa aikaa. Ehkä hän veisi tytön jo tänään shoppailemaan ja he viettäisivät kenties mukavan yön, jonka jälkeen Sammy voisi viettää aikaa omien ystäviensä kanssa. "Teen niin.", Hän totesi ja nyökkäsi.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Jilli lähetetty La 21 Joulu - 21:23

Ryan hymyili omahyväisesti saadessaan Lucan jälleen ynisemään. Hän olisi voinut jatkaa tätä kiusaamista hyvin pitkään, mutta hänkin kaipasi Lucan sisään. Hän veti sormensa ulos ja ja rupesi sovittamaan itseään toisen pakaroiden väliin.
”Minä haluan sisääsi kulta. Saanko tulla sinun sisääsi?” Ryan kuiski anelevasti Lucan korvaan ruveten samalla suutelemaan tämän niskaa.


Ei mennyt kuin muutama minuutti siitä, kun Aawa palasi töihinsa, Samanthan saapumiseen. Tyttö ryntäsi kahvilaan ja näyttikin siltä, että oli noussut kiireellä sängystä. Ilmeisesti hän oli juossut suurimman osan matkaa, koska hänen kasvonsa punoittivat ja hiuksensa hapsottivat.
Samantha vilkuili ympärilleen kahvilassa, etsien Lewistä katseellaan. Hänet löydettyään, Samanta melkein juoksi pöydän ääreen.
”Anteeksi muru. Olen todella pahoillani. Minulla on ilmeisesti univelkaa tai jotain”, Samantha sanoi istuutuessaan.

”Terve Sam”, Aawa huikkasi astellessaan heidän pöytänsä ohitse ja iski vaivihkaa Lewisille silmää.
”Hei Aawa”, Samantha puhisi yrittäessään tasata hengitystään.
”Haluatteko jotain? Voin tuoda.”
”Eihän täällä ole pöytiin tarjoilu”, Samantha totesi silmät suurina kahvilanpitäjän tarjoukselle.
”Teen poikkeuksen”, Aawa tokaisi astuessaan heidän pöytänsä viereen.
”Minulle riittää se tavallinen. Entä sinä Lewis?” Samantha kysyi kääntyen Aawasta poikaystäväänsä.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Shakur lähetetty La 21 Joulu - 21:30

Luca melkein voihkaisi pettymyksestä Ryanin ottaessa sormensa pois hänen sisältään. Hän riiputti hetken päätään yrittäen tasata hengitystään mutta Ryanin kuiskeet ja tuon kalun tuntu hänen herkimpien alueidensa lähettyvillä saivat Lucan vetämään kiivaammin henkeä. "Kyllä, oi kyllä. Tule sisääni, ota minut heti!", Luca huudahti lähes epätoivoisena ja loi olkansa yli anovan katseen Ryaniin. Hän oli koko eilisen kaivannut toista sisäänsä, mutta heillä oli ollut uusia leikkejä kokeiltavanaan. Nyt hän kuitenkin saisi toiveisiinsa täyttymyksen, eikä hän aikonut odotella hetkeäkään.


Lewisin kasvot kirkastuivat hymyyn Sammyn viimein istuessa hänen pöytäänsä. "Hei vaan kulta.", Lewis totesi eikä kumartunut suukottamaan Sammya kuten tavallista. Omaa tilaa, hän muistutti itselleen, anna hänelle omaa tilaa. Hän tulee kyllä luoksesi. "Se tavallinen myös, kiitos.", Lewis nyökkäsi Aawalle ja käänsi sitten huomionsa takaisin Sammyyn. "Kuule, kulta. Olen vähän miettinyt..", lewis kumartui hieman punastelevasti lähemmäs Samanthaa jotta voisi kuiskata asiansa. "Haluaisitko kenties.. ostaa kanssani joitain.. leluja?", Vaati paljon että Lewis pystyi sanomaan nuo sanat.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Jilli lähetetty La 21 Joulu - 21:45

Ryan rupesi työntämään kaluaan poikaystävänsä sisään hitaasti. Hän olisi voinut tulla jo huulille. Niin hyvältä mies tuntui hänen ympärillään.
”Voi luoja!” hän huokaisi kuin kuoleva. ”Minulla on ollut kova ikävä sinua. Vaikea kuvitella, että sinä tosiaan olet viimein siinä.”
Ryan veti Lucan tiukemmin itseään vasten, jatkaen työntymistä hänen sisäänsä, kunnes heidän välissään ei ollut enää milliäkään. Ryan huohotti raskaasti Lucan niskaan pysytellen hetken paikallaan peläten tulevansa, jos vain liikahtaisikin. Lopulta hän rupesi liikkumaan hyvin hitaasti sisään ja ulos, puristaen edelleen Lucaa itseään vasten. Enää hän ei pystynyt puhumaan, sillä hänen ajatuksensa harhautuivat ja keskittyivät täysin siihen, mitä hänen haaroissaan tapahtui.


”Selvä. Tuon ne pian”, Aawa totesi ja lähti astelemaan kahvion keittiötä kohti.
”Anteeksi vielä kulta. Olen todella pahoillani, että jouduit odottamaan”, Samantha sanoi pahoittelevana. Lopulta hän päätti suikata lempeän suukon suoraan pojan huulille, hyvityksenä myöhästymisestään. Ja ehkä myös edellisestä illasta.
Kun Lewis kuiskasi kysymyksensä, Samantha ei ensin käsittänyt mistä tämä puhui. Hän kurtisti kulmiaan, kunnes ymmärsi. Hämmästys levisi hänen kasvoilleen ja hän katsoi lopulta Lewisiä kuin avaruusoliota.
”Kulta, mistä sinä sait tuollaista päähäsi?” hän kysyi uskomatta vieläkään korviaan. Toisaalta, kun Lewis oli ottanut asian nyt puheeksi, niin sama kai se oli. Seksielämän piristäminen saattaisi piristää myös heidän suhdettaan. ”Itseasiassa, idea ei ole huono.”
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Shakur lähetetty La 21 Joulu - 21:55

Luca veti kiivaasti sisään henkeä ja päästi sen ulos värisevänä huokauksena Ryanin vihdoin työntyessä häneen. Hän olisi voinut kuvitella tottuneensa sisuksia repivään kipuun jo tässä vaiheessa, mutta aina se muistutti muutaman sekunnin olemassaolostaan ennenkuin häipyi ja sulautui yhteen mielihyvän kanssa. Tunne oli kuin ekstaasia, ja Luca joutui käyttämään kaiken tahdonvoimansa siihen ettei huutaisi täyteen ääneen hallelujaa tästä upeasta tunteesta. Hän tyytyi voihkimaan kovaan ääneen ja murahtelemaan nautinnosta jota hänen poikaystävänsä hälle tuotti. "Kovempaa..!", Luca kuuli itsensä sanovan vaikkei hän edes tiennyt kykenevänsä puhumaan. Nautinto sai hänet sekoamaan.Lewis oli mielissään suudelmasta jonka hän sai Sammylta. Aawa näytti olleen oikeassa. Lewis hymyili tyytyväisenä itsensään kunnes Samantha esitti kysymyksensä ja ehti jo hetken pelätä toisen alkavan syyttää häntä jostain, kunnes Samantha näytti myöntyvän. "Niinkö? Siis, joo. Olen hieman ajatellut että se voisi..piristää asioita.", Lewis nyökytteli vilkaasti. Hän ei ollut selvästikään mikään ruudinkeksijä, ja joskus hän tarvitsi vain oikeanlaisen tönäisyn päästäkseen asioista perille. Tällä kertaa tönäisyn oli aiheuttanut Aawa. "Mietin että voitaisiin tänään viettää vähän laatuaikaa, koska..", Lewisin täytyi hetkeksi pysähtyä miettimään. Millä verukkeella hän saisi pidettyä 'vapaata' Sammysta? "Koska huomenna minun täytyy kirjoittaa tutkielmani. Niin, olen jo vähän jäljessä ja pelkään etten saa sitä tehtyä jos en nyt keksity siihen kunnolla."

Lewis hymyili ehkä hieman tyhmänäköisesti itselleen. Kyllä, hänellä oikeasti oli tutkielma kirjoitettavana, mutta se oli lähes valmis ja hän tiesi jo miten sen kirjoittaisi. Mutta toisaalta, näin Sammy saisi aikaa itselleen. "Eli en ehdi huomenna näkemään sinua. Anteeksi.", Lewis lisäsi mukamas pahoitellen.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Jilli lähetetty La 21 Joulu - 22:18

Ryan tarttui edestä päin kiinni Lucan hartioista, saaden työnnöilleen näin eräänlaista vastavoimaa. Näin hän saattoi totella poikaystävänsä pyyntöä nopeuttaa tahtia. Hän joutui kuitenkin pian siirtämään toisen kätensä alemmas, halutessaan hyväillä samalla Lucan kalua. Hän halusi Lucan tuntevan heidän rakastelunsa, koko ruumiillaan. Samalla hän työntyi Lucaan yhä syvemmälle ja yhä kovempaa.
”Kulta. Kääny. Haluan nähdä kasvosi kun laukeat”, Ryan pyysi anellen, lopettaen työntönsä hetkeksi. Näin hän sai pelattua hieman lisäaikaa itselleen. Hän olisi saattanut muutoin tulla hyvinkin nopeasti. Lisäksi hän halusia todella nähdä Lucan ilmeen, kun hän oli kaikkein haavoittuvaisimmillan.


Samantha tuijotti jälleen poikaystäväänsä kuin ufot olisivat napanneet hänet ja tuoneet tilalle jonkinnäköisen omalaatuisen korvikkeen. Tosin seksin piristäminen ei ollut pahitteeksi. He olivat olleet vasta vain muutaman kuukauden yhdessä ja heidän seksinsä oli juurtunut jo urilleen. Sen vuoksi Samantha ei ollut ollut kovinkaan innoissaan Lewisin ehdottaessa seksiä.
Nyt hän rupesi kiihottumaan pelkästä ajatuksesta, että Lewis tyydyttäisi häntä jollain muulla kuin sormillaan ja varrellaan.

Hänen hämmennystään lisäsi entisestään se, että Lewis oli antamassa hänelle kokonaista lauantana vapaaksi itsestään. Normaalista poika olisi tehnyt heille yhteisiä suunnitelmia aamuvarhaisesta aina myöhäiseen iltaan. Hän ei kuitenkaan halunnut näyttää siltä, että riemuitsisi Lewisin päähänpistosta kovinkaan paljon. Sen sijaan hän loihti kasvoilleen mahdollisimman rauhallisen ilmeen.
”Kuulostaa itseasiassa hyvältä”, Samantha vastasi ja yritti hymyillä mahdollisimman lempeästi. ”Lähdemmekö me sitten tästä ostoksille, vai mitä sinulla oli mielessä?”

Aawa toi heidän kahvinsa. Samantha otti suosimansa jääkahvin itselleen, tarkkaillen edelleen Lewisiä vaivihkaa, mutta paljon kiinnostuneempana kuin viimeisinä päivinä.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Shakur lähetetty Su 22 Joulu - 0:04

Luca ei olisi tahtonut Ryanin pysähtyvän hetkeksikään, ja toisen pyyntö sai hänet tuntemaan itsensä hieman vaivaantuneeksi ja nolostuneeksi. Mutta tapa jolla Ryan pyysi.. Luca ei vain voinut sanoa ei. Huohottaen hän vetäytyi irti Ryanista vain sen verran että pääsi kääntymään. Hän toi kasvonsa lähelle Ryanin kasvoja ja painoi nälkäisenä huulensa toisen huulia vasten. "Kunhan otat minut nopeasti.", Luca kuiskasi suudelman välistä, kutitellen huulillaan Ryanin huulia.


"Ajattelin juoda kahvini ensin.", Lewis virnisti ilkikurisesti. Voi ei, voi ei voi ei voi ei. Hän joutuisi menemään oikeasti johonkin pornokauppaan! Ajatus iski Lewisiin vasta nyt, ja nuorukainen pystyi jo kuvittelemaan kuinka nolostuisi kaupassa ääriään myöten kun taas Samantha olisi luultavasti aivan okei moisen jutun kanssa. Hän ei halunnut tyttöystävänsä pitävän itseään nössönä tai minään muunakaan, joten hän olisi ryhdistäydyttävä kuin mies.

"Toivottavasti idea on oikeasti hyvä mielestäsi.", Lewis sanoi hieman epävarmana. Hän ei tiennyt lainkaan oliko Sammy vain kiltti hänelle, vai tykkäsikö tuo oikeasti ajatuksesta. Toisaalta nämä ajatukset saivat Lewisin myös hetken aikaa epäilemään sitä, etteikö hän ollut enää tarpeeksi.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Jilli lähetetty Su 22 Joulu - 11:05

Ryan ähkäisi Lucan vetäytyessä hänestä irti, aivan kuin häntä olisi sattunut. Lucan kääntyessä Ryan vastasi suudelmaan aivan yhtä nälkäisesti kuin toinen suuteli häntä. Lucan pyyntö olisi voinut saada hänet laukemaan jo itsestään. Tietysti hän ottaisi Lucan nopeasti. Hänen kärsivällisyytensä ei riittänyt muuhun. Hänen hampaansa kolisivat Lucan hampaita vasten, kun hän ei tuntunut saavan miehestä tarpeekseen. Hän työnsi kielensä toisen suuhun ja käytännössä katsoen nai tätä suullaan.
Ryan nosti Lucan toisen jalan käsivarrelleen, tukien tätä samalla selästä. ”Pidä kunnolla kiinni minusta kulta”, Ryan kuiskasi käheästi, viedessään sen ainoan vapaan käteensä heidän väliinsä. Hän ohjasi itsensä takaisin Lucan aukolle. Hän työntyi toisen sisään ilman varoitteiluja tai valmisteluja ja suoraan loppuun asti. Äkkinäinen liike sai Ryanin itsensäkkin haukkomaan henkeään. Hän ei kuitenkaan jäänyt paikoilleen ihmettelemään, Lucan pyyntö mielessään. Hän työntyi poikaystäväänsä yhä uudelleen, nopeasti ja syvälle. Samalla hän piti kiinni siitä Lucan jalasta, jonka oli nosatanut käsivarrelleen. Toisella kädellään hän nojasi seinään Lucan takana.


”Joo, tietty”, Samantha sanoi, vetäessään oman kahvinsa lähemmäs itseään. Hän sekoitteli hajamielisen oloisena edessään, pitkässä lasissa olevaa jääkahvia. Lusikka ja jääpalat kilisivät lasissa. Samalla hän katseli Lewisiä tutkivalla ilmeellä. Häntä olisi kiinnostanut kovasti tietää mistä Lewis oli saanut tämän idean. Hän ei uskonut, että poika olisi itse älynnyt käyttää seksileluja.
Oli syy mikä hyvänsä Samantha tunsi kuinka hän kiihottui jo ajatuksesta, lähtäeä seksikauppaan Lewisin kanssa.

”Idea on kulta oikeasti tosi hyvä”, Samantha sanoi. ”Seksilelut on kivoja, jos ne on kummallekkin mieluisia. Ne kiihottavat varmasti kumpaakin. Itseasiassa mua kiihottaa jo ajatus siitä, että voitaisiin kokeilla jotain.”
Samantha väläytti sen ovelan hymyn, joka lupaili villiä seksiä ja jota Lewis ei ollut päässyt aivan hetkeen näkemään.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Shakur lähetetty Su 22 Joulu - 21:39

Luca asetti kätensä vasten Ryanin rintakehää ja hiveli tuota huolimattomasti kuin ekstaasissa. Jokainen työntö tuntui vaativan häntä laukeamaan, ja Luca joutui tekemään kaikkensa ettei antaisi heti periksi tuolle tunteelle. Hän antoi kätensä liukua Ryanin rintaa pitkin tuon takapuolelle asti, jolloin hän pystyi äänettömästi viestiä toiselle haluavansa vielä rajumpaa menoa. Kivusta oli tullut Lucan elämässä osa nautintoa, ja ilman pientä kipua hän tunsi jonkin puuttuvan. Toisen kätensä sinitukka haroi Ryanin hiuksiin ja puristi suortuvia sormiensa välissä, painaen poikaystävänsä päätä vasten omaa otsaansa.
"Ry..an.. mi-nä..", Luca huohotti voihkaisujensa välissä. Hän ei kykenisi pidättämään itseään enää kauaa.


Lewisin naama syttyi ilosta onnelliseen hymyyn Samanthan kehuessa hänen ideaansa. Vaikka no, idea ei ollut hänen omansa, mutta hän ei uskaltaisi paljastaa sitä Sammylle ikinä. Hän oli kuitenkin silti pelännyt toisen reaktiota, ajatellut ettei Sammy pitäisikään ideasta. Mutta vaikutti siltä ettei hänellä ollut aihetta huoleen. Samanthan viimeisimmät sanat saivat Lewisin kuitenkin nielaisemaan äänekkäästi. Hän saattoi tuntea pientä kuumottavaa kutinaan haarovälissään jo pelkästään noiden sanojen ja tuon ilmeen takia. Samalla istumalla Lewis hörppäsi kuuman kahvinsa yhdellä huikalla ja laski kupin ehkä hieman liian kovaäänisesti alas. "Mennäänkö?", Lewis virnisti poikamaiseen takaan.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Monimutkaista. (K-18)

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 4 / 17 Edellinen  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17  Seuraava

Takaisin alkuun


 :: Muuta :: New York

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa