Mallory Saxton

 :: Off-game :: Hahmogalleria :: Noidat

Siirry alas

Mallory Saxton

Viesti  Jilli lähetetty Ma 17 Helmi - 11:41

Koko nimi: Mallory Jadie Saxton
Syntymäaika: 03.03.2125
Voimien ilmestyminen: 11-vuotiaana
Ikä: 26-vuotta.
Kansalaisuus: Yhdysvallat/New York
Sukupuoli: Nainen
Rotu: Noita
Pituus/Paino: 164cm/42kg

Seksuaalinen suuntautuminen: Pan
Perhe:
Isoisä: Treyton Saxton (75-vuotta)
Isoäiti: Claire Saxton (73-vuotta)
Mummi: Hannah Vann (70-vuotta)
Vaari: Chandler Vann (74-vuotta)
Isä: Keaton Saxton (50-vuotta) Terapeutti
Äiti: Hadley Saxton os. Vann (kuollut)
Äitipuoli: Brenda Carman (44-vuotta) Hammaslääkäri
Pikkuveli: Savion Saxton (23-vuotta) Sarjakuvataiteilija

Ammatti: Media assistentti. Työskentelee mainosalalla.
Varallisuus/kuukausipalkka: Mall tienaa työssää 4 000$ kuussa. Hänelle ei ole kertynyt vielä muuta omaisuutta, koska on niin nuori.
Asunto: Mall jakaa asunnon parhaan ystävänsä kanssa, koska Manhattanilla ausuminen maksaa enemmän kuin yksineläjällä on varaa kustantaa. Tytöillä kolmen huoneen ja keittiön siisti, uusittu kämppä. Kylpyhuoneen he tosin joutuvat jakamaan.

Muut taidot: Mall on synnynnäinen organisoija. Hän on alakoulu ikäisestä asti osallistunut järjestäjäksi erillaisiin tapahtumiin. Tästä syystä hän saanut vähemmän imartelevan lempinimensä.
Hyökkäysarvo: 5
Puolustusarvo: 6

Harrastukset: Kundalini- ja rajajooga, pilates, ennustaminen, vatsatanssi, tapahtumien järjestäminen. Mallialla on jatkuvasti useampi rauta tulessa. Tavanomaisimpien harrastustensa lisäksi hän on monenlaisissa toimikunnissa tapahtumien järjestäjänä. Kontrollifriikkinä hän kuitenkin ehtii harvoin nauttia aikaansaannoksistaan kytäten viimeseen hetkeen asti pieninpiäkin virheitä. Jooga tuo siis miellyttävää vastapainoa Mallin hektiselle elämälle, sillä hänen tapoihinsa ei kuulu maata kotisohvalla toimeettomana.
Ulkonäkö: Mall on keskimittaa hieman lyhyempi ja kurvikas nuori nainen. Hän ei kuitenkaan anna pituutensa häiritä itseään. Lisäksi kaikki hänen käyttämänsä kengät antavat hänelle 20cm lisää.
Mallilla on lapaluiden tietämille ulottuvat vaaleat kiharat. Oikeasti hän on ruskeaverikkö, mutta värjää hiuksiaan ja kulmakarvojaan tunnollisesti, jotta asia pysyisi hänen omana tietonaan. Samoin kuin tämä vaalea, kaunotar pitää huolen hiuksistaan, hän huolehtii myös ihonsa vaaleudesta. Mall on mieltynyt omaan maidonvaaleaan ihoonsa ja käyttää aurinkorasvaa, jossa on hyvin korkea suojakerroin. Hänellä on ystävälliset pyöreät kasvot, pyöreät posket ja nukkemainen suppusuu. Paksuiksi jätettyjen vaalennettujen kulmakarvojen alla on kirkkaat suorakaiteen muotoiset, helmenharmaat silmät, joita kehystävät tummat, tuuheat, mutta lyhyet ripset.. Niiden välissä on suora, nykerönenä. Mallilla on myös hymykuoppa vasemmassa poskessaan.
Mall on hyvin tartta tyylistään, joka on samaan aikaan elegantti ja tyttömäinen. Hän käyttää paljon vintage vaatteita ja jonkin verran kukkakuoseja. Hän rakastaa vaatetuksessa värejä, joita löytyy paljon. Korkeakorkoiset kengät ovat myös naisen intohimo. Mallia näkee hyvin harvoin housujen kanssa, sillä hänen yleisin valintansa on naisellinen hame tai mekko.

Muuta:
  • Mall ei harrasta yhdenillan juttuja. Hän haluaa yhteyden kumppaniinsa ennen mitään vakavaa, kuten sänkyyn menemistä.

  • Mall on syntynyt Phoenixissa.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 :: Off-game :: Hahmogalleria :: Noidat

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa