Hayden Leighton

Siirry alas

Hayden Leighton

Viesti  Shakur lähetetty Pe 23 Toukokuu - 19:26

Koko nimi: Hayden Michael Leighton
Kutsumanimi/et: Hayden
Syntymäaika: 5.9.1877
Ikä: 24
Kansalaisuus: Englanti
Synnyinpaikka: Englanti
Asuinpaikka:
Sukupuoli: Mies
Rotu: Ihminen
Pituus/Paino: 187cm / 72kg

Seksuaalinen suuntautuminen:
Perhe: Äiti Josephina Leighton, isä Robert Leighton, pikkusisko Nelly (kuollut)
Siviilisääty: Naimaton
Terkeimmät ihmissuhteet: Ennen kuolemaansa pikkusisar Nelly oli Haydenille kaikki kaikessa. Nykyään kilta on nuorelle miehen alulle tärkein.

Koulutus: Yhtiöperillisen kotikoulutus, kaiken muun opetellut itse.
Ammatti: Vampyyrinmetsästäjä
Varallisuus/kuukausipalkka:
Asunto:
Muut taidot: )Varsijousella ampuminen, veitsen käyttö ja lähitaistelu ovat Haydenin vahvuuksia.

Harrastukset: Veistäminen. Aina tilaisuuden tullen Haydenin voi nähdä puukko kädessään vuolemassa milloin minkälaisia veistoksia kepeistä ja haloista.

Ulkonäkö: Pähkinänruskeat, niskapituiset lyhyet hiukset joissa on vain aavistus luonnonkiharaa, useimmiten hyvin epätoivoisen näköisellä ponihäntäsykeröllä. Vihreät silmät, suoralinjaiset kasvonpiirteet. Melkoisen laiha ruipelo vaikka kovasti yrittääkin syödä ja treenata itseään lihaksikkaammaksi.
Erityiset tuntomerkit: Oikeasta silmäkulmasta alas poskelle ulottuva arpi kasvojen sivussa.
Pukeutuminen: Mahdollisimman siistit vaatteet. Hayden on tarkka pukeutumisestaan ja ulkonäöstään lähinnä perheensä opetusten vuoksi, joten mieheltä löytyy usein kauluspaita ja liivi sekä taskunauris, suoria housuja unohtamatta.

Luonne: Hayden on hieman syrjäänvetäytyvä ja kuumapäinen kaveri. Temperamenttia löytyy eikä nuorukainen tahdo aina tietää milloin on hyvä avata suutaan ja milloin sulkea. Vierastaa kuitenkin ihmisiä ympärillään eikä koe helpoksi ystävystyä. Tämä kaikki kuitenkin vain johtuu pikkusisaren menetyksen tuomasta masennuksesta. Aiemmin Hayden olikin melko iloinen, ainakin iloisempi ja helpommin lähestyttävä, joskin yhä temperamenttinen. Päälisin puolin on kuitenkin kohtelias, ja peittääkin helposti oman surunsa ja vetäytymisensä kohteliaan ja hienostuneen kuoren alle.
Menneisyys: Haydenin vanhemmat kuuluivat hieman keskiluokkaa ylempään tasoon yhtiönsä ansiosta. Leighton Inc. valmisti vaatteita sekä teetä, ja menestyi suhteellisen hyvin. Tästä syystä Hayden on saanut oppia hienommat tavat jo lapsena, eihän sopinut että yhtiön tuleva perijä käyttäytyisikö kuin mikäkin katupoika. Haydenin ollessa viisi perheelle syntyi toinen lapsi, Nelly, josta tuli pienen alku mustasukkaisuuden jälkeen Haydenin paras kaveri. Kuitenkin, Haydenin ollessa 21-vuotias, hänen sisarensa murhattiin. Tekijänä oli vampyyri, ja saatuaan tämän selville Hayden päätti jättää perheensä ja vannoi kostavansa jokaikiselle vampyyrille siskolleen tapahtuneen vääryyden.

Ensimmäinen vuosi sisaren kuolemasta kuluikin murhan selvittämiseen ja lopulta tiedon löytämiseen vampyyreista. Toinen vuosi kului tienpäällä etsimässä näitä murhanhimoisia petoja, joiksi Hayden vampyyrit mielsi. Toinen vuosi oli myös se, jolloin Hayden kohtasi ensimmäisen elävän vampyyrinsä. Tappelu oli hyvinkin vaikea ja meinasi jo koitua Haydenin kohtaloksi, mutta nuorukainen selvisi juuri ja juuri arvella kasvoihinsa ja sai täpärästi pitää näkönsä. Tämän kohtaamisen jälkeen Hayden on ollut varovaisempi. Kolmantena vuonna Hayden löysikin Enkelten killan, joka auttaisi häntä saavuttamaan päämääränsä.

Pitää: Sateesta, kesäöistä, veistämisestä.
Ei pidä: Pelkää ukkosta. Vihaa vampyyreitä. Ei pidä teestä.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa