Neira Chi-Sugar

Siirry alas

Neira Chi-Sugar

Viesti  epssu lähetetty Su 22 Kesä - 0:29

Koko nimi: Neira Chi-Sugar

Syntymäaika: 1.4.2121

Verettäminen: 29.3.2145

Ikä: 24-vuotias nuorinainen

Kansalaisuus: Yhdysvaltalainen

Sukupuoli: Nainen

Rotu: Vampyyri

Pituus/paino: 169cm/48kg


Seksuaallinen suuntautuminen: Hetero, mutta nuorella naisella on taipumus myös härskeillä leikillään joidenkin muiden naisten kanssa. Siltikään hän ei tunne vetoa samaan sukupuoleensa lainkaan, eikä tämä leikki ole yleistä.


Perhe: Nykyinen perhe on vanhemman vampyyrin Anan pesän suojissa, jonne hän saapui kahden vuoden vampyyrin elämänsä jälkeen. Tätä ennen asui yksikseen ja perheeseen kuului ”veljensä” Toffee ja tämän jengi, joiden kanssa on kasvanut pienestä pitäen vampyyriksi muuttumiseensa saakka.

Neiran oikeat vanhemmat ja pikkuveljensä kuolivat tahallisessa auto-onnettomuudessa, kun yksi vanhempi vampyyri tappoi hänen perheensä. Pienen tytön vampyyri säästi, pystymättä tappamaan Neiraa. Kyseinen vampyyri on pyörinyt tästä edespäin koko hänen ihmiselämänsä kulisseissa, naisen tietämättä.

Tärkeimmät suhteet: Ana-Marie ja hänen pesänsä jäsenet, joihin kuuluu Sam, Kayden, Derek, Crystal ja Neiran parasystävä Bambi. Bambiin Neira tutustui pian sen jälkeen, kun päätti Anan mukaan mennä. Bambi tuli vasta veretettynä Anan suojiin myös, Neiran tavoin ja kaksikko ystävystyi nopeasti molempien ollessa vasta vampyyrin elämänsä alussa. Yhteiset kokemukset ja uusi elämä yhdisti kaksi nuorta naista toisiinsa ja heistä tuli todella läheisiä.


Ammattinimike: Toimii tankotanssijana ja baarimikkona Anan avustuksella päästyään Bloody Moniin töihin.

Varallisuus/kuukausi palkka: Käy töissä Bloody Monissa satunnaisesti, kun hänen apuaan tarvitaan.

Asunto: Omistaa pienen kaksion, jossa on sopusuhtainen parveke. Asunto on edelleen Neiran nimissä ja hän maksaa vuokraansa, vaikka ei nykyään enää asunnossa asu. Asuu tätä nykyään, Anan pesässä muiden vampyyrien kanssa.


Harrastukset: Harrastettuaan tankotanssia ollessaan ihminen, jatkoi nainen harrastustaan muuttuessaan vampyyriksi. Tanssi saa hänen ajatuksensa kulkemaan paremmin ja rentouttaa naista. Asiaan saattaa myös liittyä jollakin lailla se seikka, että nainen pitää joissakin määrissä siitä huomiosta mitä tangolla saa.

Ihmisaikoinaan harjoitteli/kehitti taistelutaitojaan ja erilaisia taistelulajeja, joihin naisella on luontaisia lahjoja jonkin verran. Vampyyriksi muututtuaan hän yrittää opetella oikeaksi taistelijaksi, että pärjää yksinäänkin ulkomaailmassa.

Neira rakastaa myös laulamista, mutta häpeää laulaa muiden edessä, vaikka hänen lauluäänessä on todella kaunis. Usein miten suihkussa ollessaan, tai yksikseen, hän laulaa oikein mielellään. Joskus yksinään ollessaan, hän myös harjoittaa laulutaitojaan tosissaan, vaikkakaan ei tuolla taidolla ikinä aio mitään tehdä.

Ulkonäkö: Pakaroihin ylettyvät punaruskeat luonnostaan hieman laineille taipuvat hiukset. Luonnon valossa, hiusten punainen sävy pääsee loistamaan ja välillä näyttävätkin enemmän punaisilta kuin ruskeilta. Todella sirot, hivenen pyöreät kasvot, jota korostavat korkeat poskipäät. Naisella myös todella tyttömäiset, hivenen normia suuremmat silmät, joita kehystivät pitkät mustat ripset.

Nainen on hieman alipainoinen, vaikkakin vasten tahtoaan. Siltikään kurveja ei häneltä puutu, vaan kylkiluut paistavat tämän venyttäessä kehoaan. Hoikalle vartalolle on silti annettu melko suuret pystyt rinnat, jotka eivät jostakin syystä laihaan vartaloon nähden ole lainkaan epäsoinnussa.

Yläselässään tuolla on kolme viilto arpea, jotka ovat tulleet hänen ollessa vielä ihminen. Toinen vampyyri raapaisi tuota selästä ja arvet jäivät muistoksi naisen varomattomuudesta.


Muuta: Vielä ollessaan ihminen, nainen asui Toffee nimisen miehen kanssa ja tämän vampyyrimetsästäjä jengin kanssa. Neira kuvitteli pitkään, Toffeen olevan hänen veljensä, kunnes totuus valkeni hänen silmissään. Toffee vain otti naisen pienenä hoiteisiinsa ja kasvatti sisarenaan, niin kuin Neiran perheen tappanut vampyyri pyysi. Toffee suojeluvietti piti Neiran erossa jengin hämärä bisneksistä vampyyrien kanssa, vaikkakin nainen jotain epäili mielessään. Vampyyriksi muututtuaan, Toffee piti naisen kahta kovemmin otteessaan, eikä päästänyt tuota lähtemään luotaan. Kahden vuoden jälkeen, nainen kyllästyi eristäytyneeseen elämäänsä, johon kuului vain Toffee ja lähti tuon käskyjä uhmaten vampyyrien keskuuteen. Bloody Monissa tämä tapasi Anan, joka pelasti Neiran häkkilintuna olemiselta ja opetti vampyyrin elämään.

Vampyyri joka tappoi Neiran perheen tämän ollessa vasta pikkutyttö, myös veretti naisen itseään varten tuon ollessa jo paljon vanhempi. Siltikin tämä hylkäsi tämän heti veretettyään tuon. Vanha vampyyri, olisi halunnut naisesta itselleen vaimon, mutta muut kiertolaiset suuttuivat asiasta ja häätivät vampyyrimiehen pois keskuudestaan, samalla uhaten tappaa Neiran, jos tuo joskus vielä yrittäisi ottaa yhteyttä naiseen.

epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa