Ana-Marie Rios

Siirry alas

Ana-Marie Rios

Viesti  Jilli lähetetty Su 22 Kesä - 13:20


Koko nimi: Ana-Marie Rosalinda Rios
Syntymäaika: 17.7.1812
Ikä: 343
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Sukupuoli: Nainen
Rotu: Vampyyri
Pituus/Paino: 185 cm/77 kg

Seksuaalinen suuntautuminen: Hetero
Perhe:
Isä: Carlos Rios (Kuollut)
Äiti: Rosalinda Rios (Kuollut)
Isosisko: Catalina Rios (Kuollut)
Pikkusisko: Aisha Rios (298)
Siviilisääty: Sinkku
Tärkeimmät ihmissuhteet:
Derek Gillbeirt - Paras ystävä
Crystal White
Sam Ven-Instagicc - Asuintoveri
Kayden Gaitánia - Asuintoveri
Neira Chi-Sugar - Suojatti
Bambi Lee - Suojatti

Ammatti: Baarimikko Bloody Moon vampyyriklubilla, sekä Chaosin täysivaltainen jäsen.
Varallisuus/kuukausipalkka: Ana tienaa kuukaudessa noin 1 000 $ plus tipit.
Asunto: Ana jakaa ystäviensä kanssa ison kerrostaloasunnon Brooklynissä vampyyrialueella. Neiran ja Bambin tultua taloon hän on jakanut huoneen Derekin kanssa.

Nyttemmin hän on hankkinut tai pikemminkin vallannut, itselleen myös toisen piilopaikan. Ison yksiön, jonne hän pääsee välillä pesänsä turhankin eläväistä menoa karkuun. Se sijaitsee lähellä Chaosin aluetta, mikä helpottaa myös hänen työtään jengin riveissä.

Taidot: Ana on hyvä taistelija. Hän on treenannut ystävänsä Samin kanssa, voidakseen palvella jengiään paremmin, sekä puolustaakseen itseään ihmisiä vastaan.
Hyökkäysarvo: 8
Puolustusarvo: 8

Harrastukset: Vaatesuunnittelu, tanssi, laulu ja kitaran soitto.
Ulkonäkö: Ana on pitkä, hoikka ja jäntevä latinovampyyri. Ruumis on lihaksikas, mikä kielii siitä ettei hän suinkaan makaa paikoillaan suurinta osaa aikaansa. Hänellä on kapeat, kulmikkaat,  selkeälinjaiset kasvot, joissa on korkeat poskipäät ja jykevä leuka. Kapeat silmät ovat väriltään tummanruskeat. Niitä kehystivät paksut, tiehät, ei kovin pitkät ripset. Nainen käyttää vakituiseen luonnollisen näköisiä tekoripsiä, jotka ovat pidempiä kuin hänen omansa. Hän meikkaa päivittäin ja vain kotioloissa naisen saattaa nähdä ilman ehostusta. Kun shokkivärit tulivat kauppoihin reilu sata vuotta sitten, Ana innoistui värjäämään hiuksiaan kirkkaan punaisiksi. Välittämättä siitä, että moni sanoi värin näyttävän liian rajulta latinolla.

Muuta:
-Ana pelastaa kaduilta vampyyreita, jotka on verettämisen jälkeen jätetty oman onnen nojaan. Hän auttaa vampyyrit jaloilleen ja värvää heidät mahdollisesti Chaosiin, jos vampyyrissa on potenttiaalia.
-Ana on laiton vampyyri vaikka onkin syntynyt vampyyriksi. Häntä ei ole Hellin tietokannassa, koska hänen synnyinaikaansa vampyyreita ei oltu rekisteröity, eikä Ana koskaan myöhemmin ollut tuntenut tarvetta rekisteröidä itseään.
-Ana ei itse veretä vampyyreita. Hän ei halveksi veretettyjä vampyyreja, niin kuin jotkut vampyyrit, mutta ei itse halua tehdä yhdestäkään ihmisestä vampyyria.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa