Uudenlaisen arjen opettelua.

 :: In-game :: New York

Sivu 5 / 12 Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Seuraava

Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  Jilli lähetetty To 10 Heinä - 17:23

Tyttö huomasi kuinka Sam muutti otteitaan huomattavasti hellemmiksi. Kipu alkoi katoamaan ja sen tialle tuli uskomaton hyvän olon tunne. Bambi voihkaisi puhtaasta mielihyvästä, kun miehen sormet rupesivat hyväilemään hänen pientä, kovettunutta nänniään. Kosketus sai aikaan ihmeellisiä asioita. Samaan aikaan kun hän kaipasi lisää kosketusta, nautinto tuntui liian hyvältä kestää. Mutta sitä hän ei kestäisi, että toinen lopettaisi sen mitä ikinä tekikin.

Kieli ja hampaat olisivat voineet saada hänen kirkaisemaan, mutta tyttö löi molemmat kädet suunsa eteen, jotta muut eivät varmasti kuulisi mitään. Bambin ruumis taipui kauniille kaarelle miehen alapuolella.
”Lisää...” tyttö vaikersi vieden sormensa Samin hiuksiin ja puristi tukon hopeaisia suortuvia nyrkkinsä sisään. Vaistomaisesti hän nosti lantiotaan entistä tiiviimmin miestä vasten. Hän olisi halunnut tuon entistä lähemmäs itseään, jos se nyt oli edes mahdollista.


Crystal ja Derek kääntyivät katsomaan Kaydenia lievästi epäskoisen näköisinä. Kummankin kasvoille levisi kuitenkin nopeasti leveä hymy.
”Niinpä tietysti”, Crystal henkäisi. ”Ana on nero. Bambi on juossut Samin perässä kuin hakattu koiranpentu siitä lähtien kun tuli tänne.”
”Jep. Vaikka minä en luottaisi Samiin kovin monessa asiassa”, Derek sanoi virnistellen pirullisesti. ”Tämä taitaa olla kaikkein paras homma hänelle.”
”Älä pilkkaa häntä aina”, Crystal sanoi huuliaan mutristaen. ”Hei, pitäisikö meidän antaa kyyhkyläisille hieman omaa aikaa ja lähteä katsomaan miten Neiralla menee Bloody Moonissa? Minulle ainakin maistuisi drinkki tai pari.”

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  epssu lähetetty Pe 11 Heinä - 6:48

Sam virnuili kiusatessaan Bambia kun tunsi tämän vartalon janoavan lisää. Kokenut mies tiesi mikä monien mielestä tuntui hyvältä ja mikä ei.

Käsi tytön housujen rajassa sujahti sisään aivan liian vaivattomasti ja mies nousi rinnalta suutelemaan tyyön täyteläisiä huulia. Miehen kehossa surisi kuin kaapeleissa.

Suudellessaan toista miehen kämmen hieroi Bambin ydintä ensin vain pienesti hipaisten, lopuksi kunnolla hieroen. Mies ei siltikään mennyt alushousujen alle vaan pysytteli niiden päällä.


Kaydenin oli pakko naureskella kaksikon ilmeelle, olihan hänkin toki aluksi yllättynyt mutta pakko sitä oli nauraa. Crystalin ehdotuksen kuullessaan miehen silmiin nousi innostunut katse, "Helvetin hyvä idea!" Tuo sanoo ja oli jo kävelemässä ovelle.

Toisen pikkuriiviön näkeminen viikkoon oli miehen mielestä todella hyvä idea, varsinkin kun toinen oli ensimmäistä iltaa tiskin takana. Pitäähä pienelle nyt mennä ropsit antamaan. Ja toki kiusaamaan hieman.

epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  Jilli lähetetty Pe 11 Heinä - 18:06

Bambi lähestulkoon hettelehti vuoteella. Mikään asento ei tuntunut olevan riittävän hyvä. Lisäksi se, että hänen ruumillaan tuntui olevan nykyisellään täysin oma tahto, mitä tuli sen liikehdintään. Välillä hän puristi nyrkkiinsä lakanoita heidän allaan, seuraavassa hetkessä Samin hiuksia. Herkistä rinnoista lähtevät tuntemukset asettuivat suoraan hänen alavatsansa tietämille ja muodostivat sykkivän kimpun, joka tosin tuntui kaikkialla muuallakin.
Kun mies nosti huulensa ylös tytön huulille, hän olisi voinut vaikertaa pettymyksestä. Suuteleminen oli kyllä ihanaa, mutta hänen huulensa eivät olleet läheskään yhtä herkät kuin rintojen kärjet. Tosin moiset ajatukset unohtuivat nopeasti, kun miehen kieli liukui hänen suuhunsa.

Samin käden livahtaessa sisään housunkauluksesta, Bambin ensimmäinen reaktio oli lyödä jalat mahdollisimman tiukkaan kiinni. Se ei tosin onnistunut kun niiden välissä oli edelleen montakymmentä kiloa vampyyrimiestä.
Tyttö ei ollut aivan varma siitä kumpi oli voitolla, nolostuminen sen vuoksi, että joku kosketti häntä niin intiimistä paikasta vai kosketuksesta seurannut nautinto.

Bambi käänsi punastellen kasvonsa pois miehen huulien ulottuvilta ja puristi silmänsä kiinni. Häntä tosiaan nolotti. Mutta tätähän hän oli halunnut ja oli loukkaantunut kun ei aiemmin ollut saanut.


”No, ei se huono välttämättä tekisi. Voisin iskeä itselleni jonkun vapaaehtoisen veripankin”, Derek sanoi yhtä ilmeettömästi kuin aina ennenkin.
”Hienoa. Käyn hakemassa laukkuni ja kenkäni”, Crystal sanoi ja ponkaisi ylös sohvalta sipsutellakseen varpaillaan huoneeseensa.

Talon ulkopuolella he kipaisivat yksissä tuumin vampyyrijuoksuun, joka oli huomattavasti kaikkia mahdollisia kulkuneuvoja parempi vaihtoehto. He olivat klubin ulkopuolella silmän räpäyksessä.
Crystalin ilme kirkastui kun hän huomasi kuka oli ovenpielessä tupakalla. Hän asteli jättiläismäisen portsarin luo lanteen keinuen. ”Hei Aryan.” Naisen ääni oli kuin sulaa hunajaa, eikä hän todellakaan käyttänyt kyseistä äänensävyä miespuolisiin asuintovereihinsa.

Ovimies nosti katseensa syttyneen tupakkansa varresta. Samassa miehen silmiin ilmestyi tuike, vaikka hänen suupielensä eivät kaartuneetkaan ylös.
”Kas vain. Tänäänhän sinä olet malttanut pukea vaatteet päällesi”, mies sanoi mittaillen Crystalia päästä jalkoihin, kuin varmistaakseen, että tuolla oli varmasti päällä oikeat vaatteet.
”Jos olisin tiennyt, että olet töissä, en olisi vaivaantunut”, Crystal sanoi nauraen.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  epssu lähetetty Ma 14 Heinä - 8:52

Miehellä oli tukala olo, Bambi nautti hänen kosketuksestaan mutta hän myös vaistosi ettei toinen ollut aivan varma asiasta. Sam sai vahvistuksen epäilyynsä kun tyttö käänsi kasvonsa hänen luotaan punastellen. Mies hivutti kätensä hellästi pois toisen märästä ytimestä ja kiroili mielessään.

Hän oli aloittanut ilman toisen suostumusta, hän oli aivan kamala. "Bambi, katso minuun." mies huomaa sanovansa aneleva sävy äänessään. Hän makoili edelleen tytön päällä käsi jämähtäen toisen lantion tienoille kykenemättä ottamaan sitä pois, ellei toinen niin sanoisi. "Olen.. Olen pahoillani." Mies sanoi ummistaen silmänsä. Hän tulisi kuolemaan kun Ana saisi kuulla hänen melkein ottaneen Bambin väkisin.


Kayden katseli ovella olevaa miestä ja tervehti tuota virnistäen. Crystal taitaisi jäädä ovelle hetkeksi lihaksikkaan miehen seuraan, hän ajatteli samalla kun itse astui ovesta sisälle.

Katseellaan mies skannasi paikan läpi kävellen samalla tiskille missä näki Anan työskentelevän. Missä Neira oli? Tuo ajatteli kun ei nähnyt pikkuista missään.

"Hei mamma, saisko sitä Bloody Moonin erikoisen?" Tuo sanoo virnuilen punapäälle, joka näytti juuri siltä ettei ehtisi sanaakaan vaihtamaan miehen kanssa. Baari oli taas tänäkin yönä täpöten täynnä ja kiire oli kova.


Neira asetteli astiat tiskikoneeseen ja unohtui taas ajattelemaan Hra. Remiralldia, näkisiköhän hän jättiläisen vielä tänään, nainen ajatteli samalla kun ajatuksen mukana tuli kutittava tunne hänen kehoonsa. Voi luoja kuinka hän haluaisikaan nähdä vampyyrimiehen vielä.

Saatuaan kaiken valmiiksi, nainen käveli takaisin Anan luokse ja huomasi Kaydenin tiskillä. Iloinen tuike syttyi nuoren vampyyrin silmiin, "Hei Kayden." Tuo hihkaisee ja saa lentosuukon miehen suunnalta ilkikurisen virneen kera.

epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  Jilli lähetetty Ma 14 Heinä - 12:54

Bambi tunsi kuinka miehen käsi siirtyi pois paikoiltaan. Hän avasi jo suunsa huutaakseen 'ei', mutta sulki sen saman tien. Hänen lantionsa tosin jäi tekemään aaltoilevvaa liikettä, kuin etsien Samin kättä takaisin. Tilanne oli hirvittävän outo. Edelleen hän halusi tätä. Hänen ruumiinsa huusi tätä, mutta pää sanoi jostain syystä vastaan.
”E-ei hätää...” Bambi mumisi hengästyneenä vastaukseksi. ”O-olen kunnossa. Voin hyvin.” Tyttö ei tiennyt mitä hänen olisi pitänyt tässä tilanteessa sanoa. Eihän Samilla ollut mitään anteeksi pyydettävää, kun hän oli se, joka oli onnistuunut puhumaan heidät tähän tilanteeseen.
Hän oli tässä se syypää.

”Sam...” Bambi sanoi, lopettaen viimein huulensa pureskelemisen. ”Voi... Voisitko suudella minua uudestaan? Se tuntui hyvältä, mutta... Etene ihan vähän hitaammin ja varovaisemmin.”
Häntä pelotti ja hävetti, mutta ei hän kuitenkaan halunnut lopettaa. Hänen ruumiinsa mielipide rupesi painamaan hiukan enemmän kuin hänen päänsä.


Aryan nyökkäsi Kaydenille ja Derekille, jotka kävelivät hänen ohitseen sisälle baariin, kiinnittäen sitten huomionsa takaisin hymyilevään Crystaliin.
Derek pyöräytti silmiään. Miksi kaikki hänen lähellään tuntuivat menevän täysin hormoonien mukana. Sam ja Bambi, Sam ja Kayden noin ylipäätänsä, Ana myös, vläillä hieman liian usein ja jopa Crystal, vaikka olikin varmasti koko porukan pidättäytyväisin. Tosin tämän kaltaiset ajatukset saattoivat johtua puhtaasti siitä, että hän oli itse joutunut pidättäytymään jo jonkinaikaa, kaikesta vastaavanlaisesta toiminnasta.

Sisällä oli hieman liikaa tungosta siihen nähden, että hän olisi tuntenut olonsa mukavaksi. Tosin vitsi veripankin löytämisestä saattaisi osoittautua ihan aiheelliseksi. Jos se vaikka helpottaisi tätä hermojen kiristystä hiukan.

Tiskin takaa Ana virnisti saapuville miehille. ”Ovelaa tulla tervehtimään minua juuri silloin kun minun pitää näyttää oikein erityisen nättiä naamaa”, hän sanoi ottaen esiin kaksi lasia. Derekille hän kaatoi tummaa vehnäolutta pullosta ja Kaydenille hän ryhtyi tekemään tuon pyytämää drinkkiä.
Huomatessaaan Neiran saavan Kaydenilta lentosuukon, hän pudistaa päätään. ”Neira keskity sinulla on hommia tehtävänä.”

Herra Remiralld istui toimistossaan tietokoneensa ääressä. Jane oli ystävällisesti kytkenyt klubin kamerat niin, että ne toivat tallenteensa myös hänen nähtäväkseen eikä vain valvontahuoneeseen.
Hänen olisi pitänyt tutustua parhaillaan klubin kirjanpitoon, sen sijaan hän katseli miten se nenäkäs, pikku tarjoilija, Neira teki työtään. Eivät häntä muut kiinnostaneet puoleksikaan niin paljoa. Nopea vilaisu vanhempien työntekijöiden rautaiseen rutiiniin, riitti vakuuttamaan hänet heidän ammattitaidostaan. Ja todellisuudessa, hän oli kiinnostunut Neirasta paljon syvemmin kuin pelkällä ammatillisella tasolla ja se oli hyvin harvinaista.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  epssu lähetetty Ma 14 Heinä - 13:12

Sam nousi hivenen sivummalle tytön päältä kun kuuli eoävarmuuden toisen äänessä. Luoja mikä idiootti hän olikaan. Ja vaikka mies kuinka yritti takertua tuohon faktaan, hänen ruumiinsa ei suostunut menemään kauemmaksi Bambista.

Miehen erektio sykki tytön lantion tahtiin ja hänen teki mieli mennä vatsalleen, että saisi sen rauhoittumaan edes jotenkin. Sam olikin juuri kääntymässä ja painamassa miehuutensa patjaan häpeämään kun Bambi pyysi suutelemaan itseään uudelleen.

"Olen Bambi todella pahoillani.." Mies sanoi vielä kerran uudestaan mutta totteli tyttöä ja suuteli tuota hellästi. Kielellään mies raotti tytön täyteläisiä ja pehmeitä huulia päästäkseen sisään maistamaan tytön makua. Sam halusi tuntea kielellään tytön torahampaat ja tanssia toisen kielen kanssa suloisessa rytmissä.


Neira virnisti ja huitaisi pitkiä hiuksiaan Kaydenik edessä kuin mikäkin jalosukuinen lady, yritys oli silti yritys. Anan käskyn kuullessaan tuo naurahtaa hieman ja aloittaa jääpalakulhon täyttämisen ja jääkaapin täyttämisen samalla kun siivoili tiskin takana.

Naisen katse eksyi toimiston ovelle jossa jättiläinen istuskeli parhaillaan. Voi hän pystyi kuvitella tuon katseen ihollaan juuri nyt, vaikka kaiken järjen mukaan mies ei voisi katsella häntä, ja kuvitelma sai taas hänen ihonsa kutiamaan suloisesti ja jalko välissä tuntumaan tykytystä.

Neira kääntyi puuhaillessaan Kaydenin ja Derekin puoleen yrittäen saada ajatuksensa pois jättiläisestä. "Miten te tänne eksyitte?" Tuo kysyy kun ei parempaakaan keksinyt.


Kayden katselee Neiran työskentelyä ja miettii miten nainen pystyi olla harrastamatta seksiä. Hän ja Sam kumminkin molemmat kuolasivat fyysisen nautinnon tarpeessa naisen perään, vaikkakin Samin ajatukset taisivat Bambin tulon jälkeen olla muualla.

Kun nainen oli selin mieheen hän näki kuinka tuo katseli toimiston suunnalle. Hetken Kayden oli näkevinään tuon hierovan reisiään toisiaan vasten, niin kuin naiset tekivät kun kaipasivat kosketusta ytimeensä. Mutta samassa Neira kääntyi heidän suuntaansa ja mies ei ollut varma oliko nähnyt vain omiaan. Olihan hän juuri ajatellut itse naisen alasti allaan.

"Kuhan tultiin kiusaamaan teitä ja jätettiin kuhertelevaiset rauhaan." Kayden sanoo viitaten Samiin ja Bambiin. "Enhän minä kulta enää malttanut olla erossa sinusta." Mies jatkaa ja antaa katseeseensa tulla kaiken himonsa mikä tykytti miehen sisällä.

Samalla mies ihmetteli Neiran kiinnostusta toimiston oveen taikka sen takana olevaan asiaan.

epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  Jilli lähetetty Ma 14 Heinä - 14:24

”Älä ole”, Bambi kuiskasi. Hänen kurkustaan karkasi matala voihkaisu kun Sam viimein painoi huulensa hänen omiaan vasten. Hänen suunsa avautui vaistomaisesti ja hän otti miehen vastaan ilo mielin. Hän vaikersi suudelman lomasta, kietoen kätensä miehen harteille ja veti tuota tiukemmin itseään vasten.
Tytön ruumis liikkui levottomasti. Se hivuttautui lähemmäs toista ja nopeasti Bambi sai huomata hierovansa naiseuttaan kovaa reittä vasten. Sam oli jo kerran koskettanut häntä sieltä ja alkuhämmennyksen jälkeen, sekä nyt kun hän ei tuntenut mitään sitä vasten, hän huomasi janoavansa kosketusta. Hän huomasi kaipaavansa sitä suloista paineen tunnetta, jonka miehen sormet saivat aikaan. Ja ennen kaikkea muuta, hän huomasi kaipaavansa täyttymisen tunnetta. Bambi tunsi itsensä ontoksi sisältä ja halusi jonkin täyttävän tuon tyhjyyden.

Tyttö lähti liikuttamaan käsiään. Ensin vain miehen paidan päältä, mutta pääsetessään vaatekappaleen helmalle, hän sujautti kätensä sen alle. Sormiaan vasten hän tunsi kovat lihakset, jotka saivat ihon kiristymän päällään. Bambi halusi tuntea Samin ihon itseään vasten.


Derek otti Analta juoman, jota ei ollut edes tilannut, mutta jota kaipasi. Hän kaivoi lompakostaan käteistä, jolla maksoi juomansa. Mies hymyili Neiralle. ”Halusimme päästä vähän tuulettumaan ja katsomaan miten teillä kahdella menee. Hei Ana, muuten, mitä tarkoitit sillä, että sinun pitää näyttää tänään erityisen nättiä naamaa?”
Derek tarttui hyvin usein toisten sanomisiin ja Anan lause jäi heti vaivaamaan häntä. Normaaleissa olosuhteissa nainen ei olisi sanonut sitä mistään syystä. Tuo ei ollut niitä jotka arkailivat.
”Paikan omistaja vaihtui”, Ana sanoi ojentaessaan Kaydenille tämän juoman. ”Uusi vaikuttaa varsinaiselta tapukselta. Hän laittoi verikoiransa haastattelemaan meidät kaikki tänään uudelleen.”
Derek irvisti. ”Vai niin.”


Remillard katseli miten hänen Neiransa flirttaili jollekkin baariin tulleelle kundille täysin estottomasti. Se sai vihan kiehumaan klubin uuden omistajan sisältä. Mitä tuollainen rokkikukko halusi hänen naisestaan.
Remillard vilkaisi ohimennen välilehteä, jossa klubin kirjanpito oli auki. Hänen pitäisi paneutua takaisin sen pariin, mutta toisaalta... Saihan uusi omistaja aina tarkastaa lähietäisyydetä miltä klubin toiminta näytti. Olihan hänen tiedettävä paikastaan kaikki mahdollinen.

Niinpä mies nousi työtuolin äärestä. Se pitäisi vaihtaa. Hän ei ollut koskaan istunut yhtä epämukavalla tuolilla.
Ennen kuin hän asteli ulos rauhallisesta työhuoneestaan klubin tungokseen, hän pyyhki virneen pois naamaltaan.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  epssu lähetetty Ma 14 Heinä - 15:01

Sam yritti totella tyttöä myös siinä asiassa, ettei saisi olla pahoillaan mutta hän ei mahtanut itselleen mitään. Hän oli tehnyt väärin, todella väärin.

Suudelma sai hänen etumuksensa paisumaan aina vain ja Sam oli varma että tulisi vielä housuihinsa. Ja näin meinasi todella tapahtua kun Bambi sujautti kätensä hänen paidan alle ja mies tunsi tytön haparoivat kädet lihastensa päällä. Hänen suustaan pääsi mielihyvän matala murina.

Samin käsi toisen lantiolla alkoi tehdä pientä ympyrän muotoista liikettä hieroen tuota, asiaa vain hankaloitti että tytön ydin oli hänen reidessään kiinni. Hiljalleen mies laski kättään alemmas ja alemmas takaisin housujen sisään. Samalla hän myös siirtyi suutelemaan naista kaulalta alemmas odottavien nännien päälle.

Hän haluaisi niin suudella Bambia alempaa, Sam tajusi nopeasti. Ja tuntea tuon kädet erektionsa ympärillä hieromassa sitä.


Neira kuunteli Anan selostusta omistajan vaihdosta ja ajautui taas ajattelemaan Hra. Remiralldia. Samassa hän kuuli toimiston oven avautuvan ja tömähdykset lattiasta kun jättiläinen tuli baarin puolelle.

Nainen ei uskaltanut katsoa sivulleen, mutta tunsi kuinka hänen ytimensä kostui totaallisesti. Voi luoja, Neira ajattelee ja on aivam varma, että kaikki paikalla olijat saattoivat haistaa hänen kiihottumisensa. Kuinka noloa, entä jos jättiläinen tajuaa kuinka kosteaksi hän tulee vain tuon läsnäolosta ja ajatuksista tuosta.

"Minä.. Käyn tyhjentämässä tiskikoneen." Neira sanoo ja poistuu mitä pikimmiten jättiläisen vaikutuspiiristä. Samalla hän ottaa Kaydenin juodun drinkkilasin mukaansa ja hymyilee miehelle. Olihan Kayden yhtälailla hänen ystävänsä kuik muutkin porukasta.

Päästessään pesualueelle Neira joutuu ottamaan tukea seinästä ja huohottaa raskaasti. Voi miten hän toivoikaan Hra. Remiralldin haluavan häntä ja ottavan nyt heti. Nainen hieroi huomaamattaan reisiään toisiaan vasten, sillä pakotus mikä hänen ytimessään sykki oli aivan kamalaa. Ja aivan erilaista mitä nainen oli ikinä ennen kokenut.


Kayden hörppää drinkkinsä kuin shotin alas kurkustaan kun Neirs ei tuntunut reagoivan hänen katseeseensa mitenkään. Ei edes heittämällä jotain sarkastista niinkuin yleensä.

Samassa toimiston ovi avautuu ja miehen katse siirtyy todella isokokoiseen mieheen. Ahaa, olikohan tuo herra paikan uusi omistaja. Ja sitten Kayden haistaa kiihottumisen jostain läheltään ja katselee ymprärilleen paikantaakseen lähteen. Toimistosta tullut jättiläinen ei voinut aiheuttaa kenellekkään tuollaista reaktiota, ainakaan täysi järkiselle, Kayden ajattelee.

Samassa Neira nappaa hänen lasinsa ja häipyy muualle. Tuoksukin katoaa melko pian sen jälkeen. Hetkonen, kiihottuiko Neira minusta, tuo ajattelee pilke silmä kulmassaan samalla kun katselee naisen perään.

epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  Jilli lähetetty Ma 14 Heinä - 15:47

Ikäänkuin vastaten Samin murinaan, Bambi voihkaisi jälleen mielihyvästä. Hänen kyntensä painuivat hellästi vaaleaan ihoon, kun miehen käsi lähtee liukumaan alemmas. Tälläkertaa tytöllä ei tullut mieleenkään yrittää saada jalkojaan yhteen. Hän avautui kuuliaisesti ja vei jopa oman kätensä avamaan housujensa nappia, jotta käsi mahtuisi paremmin hänen ydintään vasten.

Kämmenen liikkeitä myötäilevä vaikerrus täyttää huoneen, kun Sam siirsi huulensa Bambin kaulalle. Tytön toinen käsi noudee puristamaan miehen rintalihasta, joka tuntuu niin isolta ja kiinteältä hänen pientä kämmentään vasten. Jo sen tuntu saa hänet voihkaisemaan uudestaan.
Toista kättään hän liu'uttaa alemmas, Samin etumukselle. Hän oli kuullut, että pojat pitäisivät siitä, että heitä kosketelleen. Tyttö ei kuitenkaan halunnut vielä tehdä sen lähempää tuttavuttaa miehen sukupuolielimeen. Kankaan läpi tunnustelu saisi riittää aivan ensimmäiseksi.

Tyttö henkäisi yllättyneenä. Se mitä hän löysi, oli tavattoman iso ja kova. Se ei millään tulisi mahtumaan hänen sisälleen. Silti hänen ytimensä tuntui kouristavan kuin odotuksesta. Aivan kuin se olisi tiennyt mitä saisi pian sisälleen.


Ana vilkaisi Remillardin suuntaan, kun aisti miehen tulevan klubin puolelle. Hän ei voinut käsittää, mitä mies teki täällä. Eikö tuolla olisi tekemistä kirjanpidon kanssa tai jotain muuta. Nainen ei yhtään pitänyt siitä, että mies kuljeskeli tuolla tavalla ympäriinsä valvomassa heidän tekemisiään.
Neiralle Ana nyökkäsi: ”Tässä vaiheessa iltaa voisit käydä tyhjentämässä tupakkapuolen tuhkakupit.”

Remillard kävelee baaritiskin taakse, katse punatukkaisessa vampyyrissa. Tuo komensi Neiraa hyvin tottuneesti.
”Ilta on ollut ilmeisesti kiireinen”, hän vain totesi naiselle, joka pälyili häntä epäluuloisesti. Sen jälkeen hän saattoi kääntää katseensa Neiralle flirttailevaan tyyppiin ja tuon rocka billy kaveriin. Kumpikin vaikutti äkkinäiseltä arviolta häntä nuoremmilta, mutta se ei sulkenut pois sitä etteikö tyyppi olisi saattanut olla uhka hänelle. ”Onko palvelu ollut miellyttävää, hyvät herrat?” hän kysyi mahdollisimman asialliseen sävyyn.
Hän ei yleensä tehnyt tätä. Tullut suojelemaan kuvitteellista reviiriään tällä tavalla. Neira oli kyllä uhitellut ja osoittanut tietynlaista mielenkiintoa häntä kohtaan, mutta se ei tehnyt naisesta hänen omaisuuttaan. Hän ei ollut vielä saanut Neiraa täysin koukkuun, vaikka senkin aika tulisi.

Derek vilkaisi kummastuneena Anaa, kuulleessaan jättiläisen kysymyksen. Nainen vain pyöräytti silmiään nopeasti, keskittyen sitten jälleen työhönsä.
”Ihan mukiin menevää. Minulla ei ole ollut koskaan valittamista Bloody Moonin henkilökunnan suhteen”, Derek vastasi mahdollisimman asiallisesti.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  epssu lähetetty Ke 16 Heinä - 10:00

Samin murina voimistui kun hän tunsi tytön auttavan häntä avaamalla housujensa napit. Hänen kätensä eli omaa elämäänsä tytön ohuen kangaspalan päällä tuon haarojen välissä, sillä kaikki muu huomio oli tytön omien käsien luona.

Mies ei voinut kuin nauttia haparoivista sormista jotka kulkivat hänen rintalihastensa päällä toisen käden eksyessä hänen etumuksensa luokse. Erektio sykki tytön pienien käsien alla kuin vaatien saavansa lisää ja kovempaa käsittelyä.


Kayden käänsi huomionsa paikan uuden pomon suuntaan kuullessaan kysymyksen, "Ei todellakaan valittamista. Silmänruokaaki on hyvin tarjolla." Vaikka miehen sanoissa olikin pieni vihje oli hänen äänensä ja kasvonsa asialliset. Kerrankin.


Neira huokaisi ja nousi seisomaan kunnolla samalla kun käveli tiskikoneen luokse tyhjentämään ja täyttämään sen.
Nyt nuori nainen ryhdistäydy. Ensimmäinen työpäiväsi on pian lopussa. Onneksi. Harmiksi. Voit kotona sitten romahtaa jos mieli tekee, tuo ajattelee komentaen itseään. Jos perkele olet kestänyt kaiken muunkin, kestät yhden.. Ison ison jättiläisen.. Pikku juttu, nyt ajatukset töihin!

Neira suuntasi tupakointi alueelle kun oli saanut pesupisteellä kaiken valmiiksi. Nainen ei kaikista ajatuksistaan ja mielen säännöistä huolimatta voinut olla vilkaisematta jättiläistä. Voi luoja kuinka vetävä tuo pelottava ja lihaksikas mies olikaan, nainen ehti ajatella, ennen kuin sai ajatuksensa taas oikeaan järjestykseen. Uhman voimalla hän sai miehen pois ajatuksistaan, edes jollakin tapaa.

Neiraa tervehdittiin kun hän pääsi savuiseen alueeseen, osa tupakoitsijoista yrittivät läpsiö häntä pakaroille taikka napata lantiosta syliinsä istumaan. Onneksi nainen oli sulava liikkeinen ja tanssimisessa opittuja taitoja tarvittiin että hän sai kunnialla tyhjennettyä tuhkakupit ja vältettyä ylimääräiset kosketukset. Siltikin juuri poistuessaan yksi miehistä astui hänen tielleen.

"Hei kaunokainen, etkö jäisi hieman pidemmäksi aikaa?" Miesvampyyri kysyy ja katseessa luvataan väkisin ottaminen, ellei Neira suostuisi vapaaehtoisesti.

Silmiään siristellen ja torahampaita näyttäen hieman Neira yrittää päästä miehen ohitse, mutta mies yrittää napata naisen kainaloonsa. Neira väistää täpärästi miehen kosketuksen ihoonsa, mutta tuo saa hänen nutturastaan kiinni niin, että se aukeaa ja Crystalin kaunis teos tuhoutuu silmän räpäyksessä. "Äläpä karkaa mihinkään.." Vampyyri sanoo silmissään naisen mielestä nyt hullun kiilto.


Kaydenin tilatessa toista drinkkiä hän kääntyy katsomaan Neiran suuntaan vain nähdäkseen kuinka joku vampyyrimies tukkii tuon tien. "Ana hei, kukas toi on?" Hän kysyy viitaten Neiran edessä seisovaan vampyyriin. Tokihan Ana ei todennäköisesti edes tuntisi kyseistä miestä, mutta tilanteesta huokui draaman poikanen.

epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  Jilli lähetetty Ke 16 Heinä - 19:18

Bambi rupesi uikuttamaan kun Samin käsi ei tehnyt muuta, kuin vain hiveli hänen herkintä paikkaansa kankaan läpi. Tietämättä sitä itsekään, hän kaipasi kovempaa kosketusta. Isommpaa ärsytystä. Hän tunsi paineen kerääntyvän, mutta tunne oli kuin malja, joka ei täyttynyt. Hyvä olo ei päässyt valumaan yli äyräidensä. Tunne ei vain päässyt huippuunsa.
”Sam...” tyttö vaikersi miehen nimen kuin epätoivoisen avunpyynnön.

Samalla hän siveli miehen etumusta, uskaltamatta mennä yhtään pidemälle. Mitä jos hän ei sosaisi? Mitä jos Sam ei vain pitäisi siitä, mitä hän tuolle teki? Tosin juuri sillä hetkellä, mies tuntui nauttivan hyvinkin paljon hänen kosketuksestaan. Mutta entä jos tilanne olisi pian sama kuin hänellä. Entä jos Sam kaipaisi enemmän ja hän ei vain osaisi koskettaa tuota oikein.


Remillardin silmät tummenivat monta astetta ja hän katsoi Kaydenia tuimasti tuon, puhuessa silmänruoasta. Seuraavassa hetkessä hänen kasvoilleen muotoutunut hymynsä oli hieman liian mairea, eikä ulottunut silmiin asti.
”Älä katso kuitenkaan liian tarkkaan. Työaikanaan nämä hurmaavat naiset ovat minun vastuullani ja minä suhtaudun omaisuuteeni hyvin tarkkaan”, mies sanoi pehmeästi. Äänensävy oli kuitenkin sen verran viileä, että se pani kuulijan toivon mukaan miettimään sanojen varsinaista merkitystä.

Ana puolestaan mulkaisi Remillardia. Hän ei ollenkaan pitänyt siitä, miten tuo mainitsi heidät omaisuutenaan. Latinonaisen perimmäistä vaistoa vastaan soti ajatus siitä, että hän olisi jonkun miehen tai yhtään kenenkään omaisuutena. Vaikka hän olikin syntynyt aikana, jolloin naiset vain sattuivat olevan rinnastettuna omaisuuteen.
”Meillä hurmaavilla naisilla on myös omat aivot”, hän tiukkasi, ennen kuin ehti miettiä sanomisiaan yhtään enempää.
Nopeasti hän kääntyi palvelemaan seuraavaa asiakasta. Samalla hän pyrki unohtamaan täysin, että hänen uusi pomonsa, joka ei vaikuttanut mitenkään päin hyvältä tyypiltä, mulkoili hänen selkäänsä.

Remillard ei ottanut Anan nälväisyä kuuleviin korviinsa. Sellaisiin tottui silloin kun oli tekemisissä alhaisemman luovan vampyyrinaisten kanssa. Ylhäisön naisväeltä moista kuuli harvoin, mikä sai baarimikkojen seuran tuntumaan ainoastaan virkistävältä. Aina ajoittain.
Neira tulisi olemaan taatusti yksi näistä virkistävistä tapauksista. Ja häneen Remillard oli valmis tekemään oikein läheistä tuttavuutta, jos se vain oli mahdollista. Ja jos ei ole, hän tekisi siitä mahdollista.

Hän olisi voinut katkaista jokaisen naista kähmineen miehen kädet, mutta vaikka vampyyrien laki oli laittomissa tapauksissa hieman höllempi, moinen tekisi hallaa paikan maineelle.
Mutta omista mielihaluistaan johtuvan tarkkaavaisuuden takia, hän huomasi ensimäisenä vampyyrimiehen, joka käyttäytyi hieman liian sopimattomasti. Kyseisen moukan tarttuessa Neiran hiuksiin, Remillard oli paikalla yhtä nopeasti mitä yhden askeleen ottamiseen meni aikaa. Hän tarttui nuorta miestä kiinni käsivarresta niin, että hänen kyntensä upposivat valkeaan lihaan ja pakotti toisen irroittamaan otteensa. Kun niin kävisi, hän kiilaisi oman, valtavan ruumiinsa miehen ja Neiran väliin.
”Hyvä herra, paikan omistajana joudun pyytämään teitä poistumaan nyt heti, koska kohtelette kaltoin henkilökuntaani”, Remillard sanoi. Tällä kertaa hänen äänenssään huokui puhdas, hengenvaarallinen uhka. ”Ja jos astut enää jalallasikaan tähän klubiin, voin vannoa, että lakkaat olemasta juuri sillä samaisella hetkellä. Minun väkeäni ei kohdella kuin lihatiskin vakio valikoimaa. Onko ymmärretty?”
Remillardin äänensävy kertoi, että miehen vastauksesta riippuen hän saattoi joko kävellä itse ovesta ulo, ehkä hieman vaivalloisesti tai kohdata oman lopullisen kuolemansa.


Ana vilkaisi tupakka-alueella tapahtuvan hässäkän suuntaan. Suoraan sanottuna hän olisi halunnut ehtiä itse väliin, ihan vain Neiraa ajatellen, mutta ei todellakaan aikonut mennä hyppimään pomonsa nenälle.
”Muistaakseni joitain vakioasiakkaistamme, mutta pomolla näyttää olevan jo homma hallussa”, Ana sanoi selvästi hieman katkerana.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  epssu lähetetty To 17 Heinä - 8:22

Sam vaikeroi itse kun kuuli Bambin anelevan pyynnön toisen lausuessa hänen nimensä. Mies siis sujautti kätensä alushousujen alle ja huokaisi nautinnosta. Luoja tyttö todella oli märkänä kuin mikä.

Tuntiessaan halun suudella tyttöä nyt alempaa uudemmankerran ja voimakkaammin, mies ei voi kieltää itseltään tuota nautintoa. "Bambi.. Saanko suudella sinua täältä?" Mies kysyy kehräävällä äänensävyllään.


Kayden joutui ihmettelemään Anan ja Neiran uuden pomon katsetta, kun hän mainitsi silmäruuan. Katseessa piili jokin varoitus, mutta samassa mies sai kasvoilleen mairean hymyn. Joka oli niin tekopyhä että olisi voinut valaista vaikka koko galaxin. Samalla miestä itseään kummastutti maininta naisista omaisuuden mittapuulla. Eihän kukaan Bloody Moonin työntekijöistä kumminkaan uuden pomon omaisuutta ollut, vain alaisia.

En pidä siitä, että meidän pieni Neiramme on tuon alainen, Kayden ajattelee samalla kun katselee kyseisen naisen suuntaan. Vain nähdäkseen kuinka joku mulkvisti tuhoaa Neiran kampauksen. Kayden ponnahtaa paikaltaan Neiran luokse, mutta uusi pomo oli häntä nopeammin tilanteen tasalla.


Neiran suusta pääsi yllättynyt äänähdys ja sen jälkeen uhkaavaa sähinää, jos sähinää pystyi millään tasolla tuntea uhkaavaksi. Mutta sitä kovempi katse naisen silmiin nousi kun tunsi jättiläisen tulleen luokseen häntä pelastamaan kuin sankari prinsessaa. Kuinka noloa.

Vampyyrimiehen kasvoille nousi yllättynyt ilme jota seurasi kivusta johtuva kärsivä ilme, kun Hra. Remiralld tarttui kynsillä hänen lihaansa. Samalla se seksikäs työntekijä repi hänen sormensa auki hiustensa ympäriltä ja voih, kuinka paljon kauniimmalta kyseinen nainen näyttikään hiukset valtoimenaan ja pörrössä.

Sitten megagigantti kokoa oleva mies olikin upean naisen edessä peittäen upean näkymän. Mies nosti katseensa ilmeettömänä tuon silmiin ja kuunteli uhkaavat sanat. Häntä ei kiinnostanut selkeästi baarim pomon sanat, vaikkakin vielä eilen täällä oli ollut toinen omistaja.

"Ymmärrän." Mies sanoi ja kumarsi kuin mikäkin aristokaatti Hra. Remiralldille. "Minä poistun ja pahoittelen välikohtausta. Tapanani ei vain ole päästää noin upeaa ilmestystä karkuun." Hänen sanoissaan ei ollut minkäänlaista vivahdetta pahoillaan olosta, mutta ei myöskään uhmasta tai muustakaan tunteesta.


Neira hengitti sisään ainakin kymmenen kertaa ennenkuin sai itsensä koottua. Hänen teki mieli iskeä häneen takeertuneen vampyyrimiehen kurkkuun kiinni ja tappaa tuo. Ihan vain sen vuoksi, että tuo oli tuhonnut Crystalin upean teoksen. Ja sen vuoksi, että häntä hävetti aivan kamalasti, että Hra. Remiralld oli tullut väliin eikä Ana. Hän tunsi itsensä juuri nyt hyvin pieneksi ja heikoksi rääpäleeksi, jota kaikkien piti suojella jopa rappusia kävellessään.

Juuri kun jättiläisen käskyä noudattaen vampyyrimies oli lähdössä, Neira avasi suunsa ja mies kääntyi katsomaan häneen. Naisen ääni oli niin täynnä kylmää vihaa ja turhautumista, että olisi voinut kuvitella huurteen nousevan miehen kasvoille. "Näin upeat ilmestykset vähät välittävät työaikana sinunlaisistasi, joilla ei ole pääkopan sisällä muuta kuin tyhjää. Ensi kerralla naista pokatessasi, muista napata itsellesi huora, sillä käytökselläsi et muuta tule saamaan. Ikinä."

Vampyyrimiehen toinen kulma nousi ja näytti siltä, että vähäinenkin kiinnostus Neiraa kohtaa olisi kadonnut. Ihankuin sitä ei ikinä olisi ollutkaan. Sitten tuo poistui.

epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  Jilli lähetetty Pe 18 Heinä - 12:22

Tyttö älähti kun Samin sormet etsiytyivät kankaan alle vasten paljasta ja märkää lihaa. Luoja mikä tunne. Bambin iholla sormet tuntuivat hieman karkeilta, mutta hänen jalkojensa välissä, ne olivat kuin samettia.
Hän taipui auttamatta kaarelle nautinnon hyökyessä ruumiin lävitse. Kantapäät pureutuivat patjaan tukipisteitä etsien. Hänen molemmat kätensä etsiytyivät puristamaan lakanoita nyrkkien sisään.

Tunne kuitenkin laantui nopeasti Samin sanojen myötä, sillä sormien liike ei jättänyt epäselväksi mihin toinen halusi huulensa painaa. Sen tilalle pyyhkäisi pieni pelko, joka vei mukanaan heidän tekemisiään seuranneen kuumeen ja poltteen. Se sai hänet myös puristamaan jalkojaan yhteen, kuin suojellakseen itseään.
Sam halusi suudella häntä sieltä?
Bambin oli pakko nielaista, jotta kuristava tunne kurkussa olisi edes hieman helpottanut.
”Miksi?” hän kähähti.


Remillard irrotti otteensa miehen ranteesta ja antoi tuon kävellä rauhassa pois. Neiran ruvetessa uhittelemaan vielä poistujan perään, hän pyöräytti silmiään. Kärsikö nainen jonkinsorttisesta koko kompleksista ja yritti sen vuoksi hämmentää jo selvitettyä tilannetta vai oliko tuo vain järkyttynyt?
Kummin vain, herra Remillard kietoi kätensä Neiran harteille ja lähti johdattamaan tuota vaihtoehtoja antamatta kohti baaritiskiä, sen edistse ja siitä takaosaan omaa työhuonettaan kohti. Hän piti valtavaa kämmentään naisen lapaluiden päällä ja käytännössä työnsi tuota edellään.

Ana valpastui silmiinnähden kun Remillard kuljetti Neiraa heidän ohitseen. Hän olisi halunnut mennä kaappaammaan suojattinsa heidän pomoltaan ja varmistaa ettei tuolla ollut hätää. Kaapin kokoinen vampyyri ei vain antanut siihen mahdollisuuksia, mikä sai hänet kiristelemään hampaitaan. Anaa vitutti olla voimaton.

Remillard avasi toimistonsa oven ja työnsi Neiran sisään huoneeseen. Astuessaan itse tuon perässä, mies lukitsi oven perässään. Hän ei kaivannut häiriötekijöitä juuri nyt.
”Katsotaanpa sitten sinua.”
Mies nosti isot kätensä ottaakseen naisen kasvot niiden väliin. Hän tutkiskeli niitä tarkkaavaisesti, silmät tummenneina ja kasvoillaan vakava ilme. Ohimennen kuin vahingossa, hän pyyhkäisi peukalollaan toisen täyteläisiä huulia.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  epssu lähetetty Pe 18 Heinä - 12:48

Sam tunsi kuinka toisen ruumis jännittyi ja levällään ollut jalat painautuivat lähemmäs toisiaan. Hän kiroili mielessään.

"Haluaisin antaa sinulle enemmän nautintoa. Ja.. No minä haluaisin sitä itse ja saattaisit todella tykätä siitä. Mutta.. Jos et halua niin ei meidän tarvitse." Samin silmissä oli vahva vivahde halusta, mutta kasvoillaan tuolla oli ymmärtäväinen ilme. Hän olisi nätisti ja ei tekisi enää mitään, mitä toinen ei haluaisi. Oli Bambin asia mihin hän oli valmis ja mihin ei.


Neira hätkähti tuntiessaan jättiläisen kädet selällään tuon alkaessa johdattaa häntä toimistoonsa. Nainen oli hivenen hädissään, hän oli aivan varma että nyt hän saisi potkut.

Voi miksi minulla on tapana löytää vain ongelmia, tuo ajatteli ja olisi halunnut vetäistä viisivuotiaan lapsen itkupotkuraivari esityksen juuri nyt. Hänen silmiinsä nousi verensekaisia kyyneliä, mutta nainen pidätteli itseään vollottamasta. Hän ei tosiaan halunnuy nolata itseään tämän enempää.

Toimistoon ohjattua Neiran ajatukset vain menivät totaalisen solmuun. Hän pystyi vain ajattelemaan ovea jonka lukon oli alitajunnassaan kuullut menevän lukkoon ja Hra. Remiralldia aivan lähellä edessään. Tuon sanat kuullessaan ja tuntiessaan isot kädet kasvoillaan Neiran hieman itkuiset silmät levenivät järkytyksestä ammolleen. Jättiläisen kädet olivat ehkä hivenen karheat, kuin kertoakseen ettei suuri vampyyrimies ollut eilisen teeren poikia vaan vuosisatoja elänyt komea mies.

Neira imi miehen kasvot sisäänsä katseellaan, kuin haluten tallentaa ne aivoihinsa koko loppuelämäksi. Ja tuntiessaan miehen vahingossa koskevan huuliaan, hän vetäisi kiireesti henkeä sisäänsä kuin happi ei olisi lulkenut. Huomaamattaan naisen silmäluomet myös painuivat alemmas.

Neira yritti niim kovin huutaa itselleen päänsä sisällä, että lopettaisi pelleilyn. Ryhdisyäytyisi ja menisi halaamaan Anaa turvaa hakien. Ei keskittyisi pomonsa käsiin kasvoillaan ja sieluun porautuviin silmiin. Hän ei vain tuntenut kontrolloivansa omaa ruumistaan sillä juuri tästä hän oli unelmoinut koko illan. Tavallaan. Fantasioihin kuului vaan enemmän kosketusta ja hieman vähemmän vaatetta.

epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  Jilli lähetetty Pe 18 Heinä - 14:00

Bambi puri hampaitaan yhteen, sulki silmänsä ja käänsi. Hän makasi paikoillaan liikahtamattakaan miettien Samin sanoja. Hän yritti kuvitella miltä miehen suu tuntuisi hänen märkää ydintään vasten. Yllättäen se ei saanut hänessä aikaan vastenmielisyyden tunteita. Sen sijaan hän tunsi jotain puristuvan sisällään nautinnolliseen kimppuun. Ajatus sai hänen ruumiinsa syttymään uudestaan uudestaan.
Bambi ei sitä itse huomannut, mutta hänen lantionsa lähti hiljalleen keinumaan udestaan Samin kättä vasten. Hänen jalkansa avautuivat. Hän tosiaan halusi lisää tätä.
”Ehkä se onnistuu”, hän kuiskasi voihkaisten. ”Etenethän kuitenkin hitaasti.”


Remillard pani merkille naisen itkuiset silmät. Tapahtumat olivat siis tosiaan järkyttäneet Neiraa enemmän kuin tuo oli antanut ymmärtää. Nopeasti hän pyyhkäisi esiin pyrkivät kyyneleet pois rystysellään.
Toinen asia, jonka hän huomioi oli se, että nainen selvästi halusi häntä. Ruumiinkieli kertoi tällä kertaa enemmän kuin sanat ja Neiran ruumis suorastaan janosi häntä. Se sai Remillardin suupielen nykimään aavistuksen. Hän pyrki kuitenkin pitämään kasvonsa peruslukemilla.
Vaikutti siltä, että nainen oli enemmän kuin valmis kaatumaan selälleen suurelle työpöydälle ja levittämään jalkansa esimiehelleen.
Remillard ei kuitenkaan panisi naista työhuoneessaan. Ei tosiaankaan.

Hän tulisi kuitenkin ottamaan tämän lukuisissa eri asennoissa, mutta ei uudessa toimistossaan. Eikä kysymys ollut pelkästä seksistä. Ei tosiaankaan. Neiralle selviäisi kuitenkin ajan kanssa mitä kaikkea hänen kanssaan oleminen todellisuudessa tarkoitti. Toistaiseksi tilanne oli sen tajuamiselle aivan liian tuore.

Remillard käänsi naisen päätä aavistuksen, kuin tarkastaakseen tuon kaulan. Hän antoi sormenpäiden hyväillä jänteitä pehmeästi, mutta kuitenkin sen verran lujaa, että toinen varmasti tuntisi kosketuksen. ”Hiuksesi tarvitsevat kuitenkin hieman uudelleen asettelua. Sattuuko sinua johonkin? Tarvitsetko ravintoa?”

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  epssu lähetetty Pe 18 Heinä - 14:31

Sam oli jo saanut itsensä kuriin asiansa kanssa, ettei pääsisi suutelemaan tytön ydintä kun tuon lantio alkoi keinumaan uudelleen hänen kättään vasten. Mies painoi heti kämmentään enemmän Bambia vasten ja alkoi hieromaan hieman voimakkaammin.

Ja kun tuo antoi hänelle luvan miehen silmiin nousi ilkikurinen tuike. "Olen varovainen, sanot sitten heti jis et pidä.." Mies sanoo tuolle samalla kun aloittaa huulillaan ja kielellään matkan alemmaksi. Sam aloittaa kaulasta ja eikä pidä minkäänlaista kiirettä. Samalla hänen vapaa kätensä hieroo hellästi toisen rintaa, kuin vaatien Bambia rentoutumaan.

Kun toinen rentoutuisi tarpeeksi, Sam alkaa matkata hyvä vain alemmas. Jääden hetkeksi toisen pystyssä sojottavan nännin kohdalle hyväilemään sitä ja siitä laskeutuen hiljalleen alemmaksi. Mies käytti niin kieltään kuin pehmeitä huuliaan ja pienesti raapien torahampaillaan laskeutuessaan.


Neiran silmät rävähtivät taas auki, hänen tuntiessaan jättiläisen pyyhkivän hänen silmän alusiaan. Naista hävetti, ei kai hän oikeasti voinut antaa kyynelien tulla juuri nyt ja tässä? Ei, ei hän voinut. Joten hän nielaisi mahdollisimman huomaamattomasti tuntemuksensa alemmas, mutta samassa hän tunsi miehen sormet kaulallaan.

Älä punastu, älä punastu, älä punastu.. Tuo käskee itseään mielessään ja todella toivoo sen auttavan. Miehen ääni saa hänet kumminkik taas transsiin. Neira vetäytyy pois miehen kosketuksesta, vaikkakin epätoivoinen yritys oli todella hankala toteuttaa ja hän pääsi vain liikahtamaan sormien ulottuvilta viisi senttiä alkaen haromaan hieman hiuksiaan kuntoon. Hänellä ei ollut kampaa mukanaan, sillä oli kuvitellut nutturan kestävän kotiin saakka. Hän voisi jättää hiukset auki, kunhan saisi niitä ensiksi hieman ojennukseen. Samalla hiuksiaan harjaten Neira pudistaa päätään. Häntä ei ollut sattunut fyysisesti, ainakaan mainninnan arvoisesti, mutta henkisestä minästään nainen ei tiennyt.

Neiran käsien liike taukosi hetkeksi Hra. Remillardin mainitessa ruokailun ja veren ajattelu sai hänen torahampaansa pitenemään. "No.. Tuota, en minä tarvitse.." Hän vastaa miehelle hivenen epävarmasti. Sillä tosiaan olihan Neira syönyt hyvin ennen kuin tuli töihin, mutta vasta pari vuotta eläneenä veri oli voimakas osa hänen elämäänsä ja sen mainitseminen sai mahan murisemaan kuvainnollisesti. Ja sitä paitsi, hän ei ollut saanut tuoretta verta viikkoon.

epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  Jilli lähetetty Ma 21 Heinä - 11:32

Bambi vaikersi silmään räpytellen tuntiessaan Samin voimakkaamman kosketuksen ja hierovan liikkeen. Se sai hänet jälleen taipumaan kauniille kaarelle kun uusi nautinnollinen tuntemus hyökyi hänen ylitseen. Hänen lantionsa etsi sitä kaikkein parasta kulmaa ja asentoa, jolloin hyväily tuntuisi entistä voimakkaammalta ja paremmalta.
Miksi kukaan ei ollut kertonut, että tämä saattoi tuntui näin hyvältä? Olihan hän tuntenut tarvetta ja himoa, mutta ei koskaan mitään tällaista, kun hänen tarpeisiinsa vastattiin. Jos hän olisi tiennyt totuuden, hän olisi harrastanut seksiä minkä olisi ehtinyt.
Vai johtuiko tämä kaikki vain Samista?

Sam lähti tosiaan siirtymään alemmas, mutta hitaasti. Sen tiedostaminen sai Bambin nielaisemaan. Häntä hermostutti, jännitti ja jopa hieman pelotti tämä uusi tilanne, mutta ei hän halunnut sen kuitenkaan loppuvan. Hän piti mielessään miehen sanat siitä, että voisi sanoa tälle, jos tuntisi olonsa epämukavaksi. Mutta eihän tuo ollut vielä aloittanutkaan. Bambilla ei ollut hajuakaan miltä tämä tulisi vielä tuntumaan.

Miehen torahampaat hänen kaulajänteellään, saivat hänet kuitenkin nopeasti unohtamaan moisen turhan epävarmuuden. Bambin kurkusta karkasi tukahtunut huokaisu ja hän käänsi vaistomaisesti kaulaansa paremmin esille. Rintojen hyväily sai hänet vaikeramaan entistä lujempaa. Tyttö oli jo aikaa sitten unohtanut, että asunnossa saattaisi olla joitain muita, jotka kuulisivat heidän puuhansa.
Samin huulet ja kieli siirtyivät yhtä alemmas, mikä sai Bambin jännittymään hieman. Hän nautti suudelmista ihollaan, mutta ne eivät häventäneet hermostumista ja epävarmuutta.


Remillard kurtisti kulmiaan tyytymättömänä. Naisen hermostuneisuuden saattoi astia. Tuo oli vain hieman liian kova näyttääkseen sitä. Hänen oli vaikea pidätellä hymyään, miettiessään millaisen herkän ja pehmeän naisen voisi saada houkuteltua esiin tuon kovan kuoren alta. Tällaiset mietteet saisivat kuitenkin jäädä myöhemmäksi. Kun hän olisi kotonaan, hän voisi punoa suunnitelmiaan rauhassa. Vaikka tällainen, pieni, harmiton kiusanteko Neiran huomion saamiseksi, oli vain harmitonta työpäivän piristämistä.
Hänellä oli kuitenkin töitä tehtävänään.

”Oletko aivan varma? Näytät hieman hermostuneelta. Haluaisitko istua hetkeksi, ennen kuin palaat työsi pariin tuohon hulinaan?” Herra Remillard piti äänensä mahdollisimman pehmeänä. Hän laski kätensä tuolille, joka oli tarkoitettu toimistossa vieraileville. ”Tuollainen saattaa olla rankka kokemus herkälle naiselle.”

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  epssu lähetetty Ma 21 Heinä - 12:00

Sam murahteli nautinnosta kun kuuli toisen voihkinnan ja tunsi kuinka Bambi etsi parempaa asentoa allaan. Mies suuteli juuri tyttöä lantiolta ja pohdiskeli, olisiko toinen valmis seuraavaan vaihteeseen. Samalla kun hän liikkui kielellään pikkareiden rajassa, mies laski tytön housut. Sen jälkeen tuo vinkkasi silmäänsä leikkisästi tytölle, vaikka ei tiennyt ehtisikö toinen keskittyä hänen kasvoihinsa ja sen jälkeen hän laski alushousut myös alas.

Sam yritti rauhoitella itseään, sillä hänen erektionsa oli kova kuin kivi ja tempoili housuissa oman mielensä mukaan. Hitaasti kuin lupaa odottaen, mies laskee kasvonsa tyyön ydintä vasten ja suutelee.

Jos toinen ei kieltäisi, alottaisi hän kielijumpan toisen ytimessä, haluten saada Bambi niin korkealle huippiunsa, että toinen huutaisi. Suun ja kielin apuna oli miehen käsi.


Kun Neira oli saanut hiuksiaan harottua edes hieman siistimään kuntoon, laski hän kätensä kylkiensä viereen vaikka todellisuudessa hermostuneena hän olisi halunnut näprätä jotakin käsillään. Ihmisenä ollessaan, hän oli käyttänyt tällaisissa tilanteissa kolmea kuminauhaa, jotka olivat olleet hänen vasemmassa ranteessa. Niitä hän oli venytellyt tai paukuttanut ihoaan vasten aina kun oli hermostunut tai jännittynyt .

Koko ajan huoneessa ollessaan nainen katseli edessään olevaa jättiläistä, joko sivusilmillään tai suoraan. Ja Neira oli näkevinään hymynpoikasen miehen huulilla, ainakin tuon ametistin väriset silmät tuikkivat. Miksi hän nauraa minulle? Neira ajattelee hieman nolona.

Hra. Remillardin varmiastessa vielä kerran hänen vointiaan ja ehdotusta jäädä vielä hetkeksi kahden tuon kanssa toimistoon, olisi Neira voinut istuutua miehen tarjoamalle tuolille ihan vain sen vuoksi, että saisi olla tuon lähellä hieman pidempään. Mutta nainen ajatteli jättiläisen kumminkin olevan hänen pomonsa ja tuolla olisi varmasti muitakin asioita hoidettavinaan, kuin vahtia Neiran henkistä tasapainoa. Sitä paitsi Ana oli baarin puolella ja Neira tiesi, että vaikka hänelle tulisi mikä, hän voisi mennä Anan luokse. Punahiuksinen vampyyri auttaisi ja lohduttaisi häntä varmasti.
"Kiitos tarjouksesta, mutta en millään viitsisi häiritä teitä Hra. Remillard enempää. Kiitos avustanne kovasti." Neira sanoo melko asiallisella äänensävyllä ja ajattelee poistuvansa huoneesta, kunhan pomo antaisi hänelle siihen luvan. Todella, hän olisi voinut jäädä, mutta ei halunnut häiritä pomoaan. Ja hän oli tullut töihin, miltä se vaikuttaisi jos hän jäisi tänne humaltumaan pomonsa läsnäolosta eikä tekisi hommiaan?

epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  Jilli lähetetty Ma 21 Heinä - 13:00

Bambi puri alahuultaan kun Samin suu lähestyi hänen herkimpiä alueitaan. Hermostuneena hän saattoi tuntea kaiken hyvin yksityiskohtaisesti. Hän tunsi kuinka kieli piirsi kapeaa viivaa hänen alavatsalleen, juuri siihen kohtaan, josta alushousut alkoivat. Kun Sam ryhtyi hivuttamaana hänen housujaan alemmas, tyttö ei voinut muuta kuin nostaa hieman lantiotaan, auttaakseen tuota. Mitä muutakaan hän olisi voinut? Häntä jännitti, aivan vietävästi. Tämä oli niin... Intiimiä. Seksi, ei ollut teinin korviin koskaan kuulostanut tällaiselta läheisyydeltä ja paljaudelta. Neitsyys oli tuntunut aina välttämättömältä pahalta, jos olisi pitänyt päästä eroon mahdollisimman nopeasti. Nyt se oli yht'äkkiä jotain paljon merkityksellisempää.

Pian hän oli täysin alasti itseään huomattavasti paljon vanhemman miehen edessä. Tytön olisi tehnyt mieli peitellä itseään, jotta toinen ei näkisi aivan kaikkea. Se taisi tosin olla liian myöhäistä. Samin katse tuntui poltteena hänen paljaalla, herkällä ihollaan. Hän tunsi kuinka kosteus lähestulkoon valui hänen sisältään patjalle. Tilanne ei nimittäin missään vaiheessa lakannut kiihottamasta häntä, päin vastoin. Tämä vain lisäsi, jännityksestä huolimatta, poltetta.

Bambi ei voinut mitään voihkaisulleen, kun hän tunsi pehmeiden huulten painuvan herkälle iholleen. Tunne oli niin eroottinen. Hän puristi lakanoita nyrkkeihinsä ja painoi kantapäänsä patjaan. Sitten, mies sujautti kielensä kosteudesta kiiltelevien huulien väliin ja Bambi päätyi aukomaan suutaan, kuin olisi haukkonut henkeään. Tunne oli uskomaton! Se miten miehen kieli hyväili häntä pehmeästi ja miltä ne ylipäätänsä tuntuivat toisiaan vasten.
Pakottava, kuuma tunne vain paisui paisumistaan. Tyttö ei tosin ollut aivan varma mihin tämä kaikki tulisi päättymään. Voisiko tämä tästä vielä kasvaa.


Herra Remillard asteli työpöytänsä ääreen ja laski massiivisen ruhonsa työtuolilleen. Mies nosti kyynärpäänsä pöydän reunalle ja risti kädet eteensä, lukiten tumman katseensa Neiraan.
”Hyvä on neiti Chi-Sugar. En halua pidätellä teitä työstänne, jota selvästikkin teette mielellänne vastoinkäymisistä huolimatta. Haluaisin kuitenkin muistuttaa, että koska Bloody Moonissa tehdään muutoksia, haluan panostaa myös työntekijöiden turvallisuuteen. Ilman teitä tämä yritys ei pyörisi. Joten jos tunnet olosi turvattomaksi, tule puhumaan minulle niin voimme keskustella parannuksista.” Mies painotti turvattomaksi-sanaa, jopa liioitellun paljon ja pyrki lisäämään lauseisiinsa mahdollisimman paljon piilomerkityksiä. Oli oikein mukavaa saada Neira kiemurtelemaan hänen edessään.
”Voitte mennä. Näemme mitä ilmeisemminkin huomenna.”


Ana, vilkuili hermostuneena toimiston suuntaan, mikä ei ollut ollenkaan hänen tapaistaan. Hän ei hermostunut. Tilanne oli aina hänen hallinnassaan. Nyt se ei ollut ja se oli sama kuin olisi seissyt pilkkopimeässä huoneessa tietäen, että yhden virheaskeleen päässä oli sadan kilometrin pudotus tyhjyyteen.
Hän ei vain päässyt yli tunteesta ettei olenkaan pitänyt Remillardista. Mies vaikutti aivan liian velmulta kelvolliseksi yhtään mihinkään. Varsinkaan nuoren vampyyrin lähelle, joka vasta opetteli elämään uuden identiteettinsä kanssa.
”Ana rauhoitu”, Derek sanoi painavalla äänellä ja katsoi naista kuin tuo olisi yrittänyt kasvattaa tahdonvoimallaan itselleen uutta päätä.
Ana mulkaisi miestä vihaisesti.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  epssu lähetetty Ma 21 Heinä - 13:41

Kun Sam tunsi tytln alkavan heittelehtiä vuoteella äsköistä enemmän ja näki kuinka tuo aukoi suutaan, kuin ei saisi happea, hän ei voinut mitään pienelle hymylleen. Bambi maistui tajuttoman hyvälle miehen niellessä kosteutta tuon ytimestä ja leikkien kielellä milloin glitoriksen päällä kuin huulien välissä. Välillä mies työnsi kielensä tytön sisään ja imi tuota samalla. Vapaana oleva käsi ajelehti tytön vatsan päällä ja puristi välillä tuota reidestä kuin raapien hieman tuon ihoa. Toinen käsi oli edelleen tytön jalkojen välissä avittaen suulla tekemiä asioita. Sam ei tiennyt kauanko tyttö kestäisi, taikka saisiko edes toista tulemaan suuseksin avulla, mutta toivoi hartaasti asiaa. Mies pani kaikki taitonsa peliin saadakseen tyttö huippuunsa.


Neira joutui parin sadasosa sekunnin ajan räpyttelemään kiivaasti silmiään kuullessaan Hra. Remillardin sanat. Nainen olisi voinut olla sata varma, että tuon lauseissa piili enemmän kuin päälle päin saattoi kuvitella. Hän ei vain tiennyt miten reagoida sanoihin.

"Hyvä työntekijä ei lannistu helposti. Kiitos tiedosta ja uskon muidenkin työntekijöiden arvostavan teidän huoltanne meitä kohtaan. Vielä kerran, kiitos kovasti huolenpidostanne ja hyvää työniloa." Neira vastaa miehelle edelleen hieman häkeltyneenä ja astuu toimistosta ulos.

Neira kävelee edelleen häkeltyneenä suoraan Anan luokse, sillä nyt kun jättiläisen läsnäolo ei ole häntä häiritsemässä niin nainen tajuaa haluavansa edelleen halin joltakin. Ihan vain siksi aikaa, että voisi huokaista sekamelskan sisällään ulos ja sitten paneutua töihin, kuin mitään ei olisi tapahtunut.

epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  Jilli lähetetty Ma 21 Heinä - 14:06

Bambi vaikersi tuntiessaan, kuinka mies ryhtyi työstämään häntä aivan uudella voimalla ja temmolla. Ikään kuin tuo olisi halunnut saavuttaa jotain. Tyttö ei kuitenkaan ehtinyt miettiä sen enempää mihin mies tähtäsi, sillä hänellä oli aivan liikaa tekemistä omien ruumiintuntemstensa kanssa.
Samassa polte tuntui räjähtävän. Se hyökyi jostain hänen keskeltään kaikkialle, varpaisiin, sormen päihin, kaulalle ja jopa aivan hiusten juureen asti. Se sai hänen jalkansa vispaamaan ja lantionsa liikehtimään tunteen tahtiin. Eikä se tuntunut menevän ohitse. Kuuma kouristus toisensa perään tuntemukset tuntuivat moukaroivan tytön pientä ruumista.

Sitten se rupesi hiipumaan, saaden Bambin nostamaan kätensä kasvoilleen. Kun tuosta oli jäljellä enää kuuma varjo, tyttö rojahti hervottomana sängylle, jääden siihen makaamaan.


Ana huomasi heti, kun Neira tuli ulos johtajan toimistosta. Paha vain, että hän oli juuri palvelemassa asiakasta. Onneksi jäljellä oli enää maksu, joten hän voisi pian kiinnittää koko huomionsa naiseen.
Pitkien, piinallisien hetkien aikana, Ana oli jo miettinyt, pitäisikö hänen auttaa Neiraa etsimään uusi työpaikka. Sellainen, jossa ei olisi herra Remillardin kaltaisia velmuja häiritsemässä.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  epssu lähetetty Ma 21 Heinä - 14:14

Kun Sam tunsi tytön tulevan suutaan vasten, murina tuon rinnasta voimistui todella kovaksi. Imien itseensä kaiken kosteuden mies suutelee vielä kerran Bambin ydintä ja nousee sitten tuon yläpuolelle käsiensä varassa. Miehen oma erektio huusi kosketusta, vaikkakin hän tulisi varmasti samantien kun tyttö koskettaisi häntä.

Vampyyri katselee tyttöä joka makaa kädet kasvoillaan ja virnuilee ilkikurisesti tuolle, "Ai, oliko se noin kamalaa että aloit itkemään.." Mies sanoo toiselle kiusoittelevalla äänensävyllä ja virnuilen todella poikamaisesti. Tai lapsenomaisesti, joka oli juuri saanut tikkarin vanhemmiltaan kinuttuaan sitä monta tuntia.


Neira katsoo kuinka Ana palvelee asiakasta ja ottaa samalla käteensä rätin, meinaten taas kerran mennä hoitamaan pöytiä baarin puolella. Ana.. Tuo kumminkin sanoo telepaattisesti toiselle ennen sitä, vaatien toista huomioimaan hänet ennenkuin jatkaisi töitään. Samalla nainen katseli Derekin vieressä olevaa tyhjää paikkaa, Kayden oli kadonnut jonnekkin tapahtumien välissä.

epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  Jilli lähetetty Ma 21 Heinä - 14:41

Bambi ei ole aivan varma siitä, mitä juuri tapahtui. Hän tunsi jääneensä jonkinlaisen tiejyrän alle tai jotain. Samaan aikaan hänestä tuntui kuin olisi leijunut pilven päällä. Oliko hän juuri kokenut orgasmin? Sen jutun, josta kaikki puhuivat ja touhottivat. No, jos se tosiaan oli ollut sitä, hän ymmärsi täysin miksi kaikki touhottivat siitä.
Mutta siitä huolimatta, että hänen olonsa olisi lähestulkoon täydellinen, oli aivan kuin jotain olisi jäänyt puuttumaan. Hän tunsi itsensä tyhjäksi ja täyttämättömäksi. Mistäköhän se johtui. Tuskin ainakaan Samista. Mies oli ollut kerta kaikkisen ihana.

Tyttö tunsi miten Sam liikkui sängyssä. Tuon vaatteet hipaisivat hänen paljasta ihoaan ja Bambi tiesi, että mies olisi hänen yläpuolellaan. Kun Sam puhui, hän nosti kätensä päänsä yläpuolelle. Ruskeat, seksistä tummenneet silmät tapittivat suoraan silmiin.
”En minä itke. Ei se niin kamalaa ollut”, Bambi sanoi. Hän ei ollut ihan varma kuuluiko tässä vaiheessa yleensäkin vitsailla, kun hän olisi todellisuudessa halunnut miehen itseään vasten ja tuntea heidän ihonsa vastakkain.


Mene keittiöön. Tulen ihan kohta.
Ana hymyili miehelle, joka ojensi hänelle korttinsa ja otti sen vastaan, ottaakseen maksun kassajärjestelmän avulla. Hän olisi halunnut sysätä homman Jacquesille. Siihen meni häviävät kaksi minuuttia, ihan maksimissaan, mutta sekin tuntui aivan liian pitkältä ajalta.
Kun suoritus oli hoidettu ja asiakas oli saanut korttinsa ja drinkkinsa, Ana pyyhälsi keittiöön Neiran luokse salamana. Näin kukaan jonottavista asiakkaista ei ehtinyt kuvitellakaan kiinnittävänsä hänen huomiotaan.

Harmi ettei huoneessa, jota kutsuttiin keittiöksi ja jossa oli vain iso teollisuustiskikone, ollut kunnollista ovea. Bloody Moonin kaltaisessa paikassa taisi olla turha toivoakkaan yksityisyyttä.
”Näin tilanteen tupakoivien puolella. Oletko kunnossa? Entä mitä se Riikinkukko halusi sinusta, kun kiikutti sinut toimistoonsa kuin jonkin räjähtävän esineen?” Ana puhui heti kun pääsi keittiöön. Hän peitti omalla, isommalla ruumiillaan oviaukon niin, että he saivat edes vähän omaa rauhaa.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  epssu lähetetty Ma 21 Heinä - 14:57

Sam kyherteli Bambin yläpuolella todella poikamaiseen tapaansa. Vanha vampyyri kun oli edelleen kuin teini-ikäinen pojankolttiainen.

"No hyvä, ettet itke. En olisi varma olisinko selvinnyt moisesta hengissä. Meinaan, minun pienen pieni egoni olisi mennyt palasiksi." Samin sanoissa ei ollut minkäänlaista järkeä sillä mies puhui nauravaisella äänensävyllä ja tyytyväisyyden pystyi näkemään tuon kasvoilta. Niitä varjosti vain pienen pieni vivahde, sillä jhänen etumuksessaan nyki edelleen vimmatusti. Oloaan helpottaakseen mies rojahti makaamaan Bambim viereen ja kaappaa kainaloonsa.

"Olisiko sinulla vielä nälkä?" Tuo sanoo hivenen epävarmasti, mutta todella kujeilevasti. "Vai käydäänkö katolla? Minun tekisi mieli tupakkaa." Tuo sanoo vain ehdotukseksi. Mies ei jostakin syystä saanut sanottua, että Bambi voisi antaa samalla mitalla hänelle. Tai mies olisi voinut jatkaa hommat yhdyntään saakka, Sam ei vain juuri nyt kovassa panetuksessaan ollut aivan varma, kuinka rauhallisesti taikka pystyisikö lainkaan hoitamaan hommaa juurikaan loppuun. Sehän nyt nautinnollisesta seksistä puuttuisi, että omassa kiireessään hän unohtaisi varoa ja mennä Bambin tahdilla. Ja laueta sisään päästyään, ennen kuin mitään oikeastaan edes tapahtuisi.


Neira käveli Anan käskystä rätti kädessään keittiön puolelle vanhemman vampyyrin seuratessa pian perässä. Anan kysellessä hänen vointiaan nainen joutui laskemaan päänsä, tunteet nousivat taas pinnalle. Pakkohan hänessä oli olla vikaa, kun joutui aina tänne astuessaan pulaan ja jonkun piti auttaa häntä. Verensekaiset kyyneleet nousivat taas hänen silmiinsä, mutta Anan edessä hän ei pystynyt enää pidättelemään tunteiden purkaustaan vaan kyyneleet alkoivat laskeutua hänen poskiaan pitkin.

epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  Jilli lähetetty Ma 21 Heinä - 15:23

Bambi antoi Samin vetää itsensä kanaloonsa. Läheisyys tuntui hyvältä. Turvalliselta. Mutta hän kurtisti vaistomaisesti kulmiaan, kun mies ilmaisi halunsa mennä tupakalle? Tässäkö tämä nyt oli? Eikö mies sittenkään halunnut häntä? Oliko helpompaa vain tehdä jotain tuollaista kuin vain mennä loppuun asti? Tyttö rupesi jälleen järsimään alahuultaan ja tunsi epävarmuuden hiipivän sisälleen. Tunne oli kavala.
Tosin hän saattoi tuntea miehen kovan kalun reittään vasten ja muisti hämärästi, miten tuo oli reagoinut kun hän oli koskettanut sitä. Voisiko hän tehdä sen uudelleen? Tuntuisiko se Samista yhtä hyvältä kuin se, mitä tuo oli tehnyt hänelle? Bambi nielaisi.

Hän ei vastannut mitään Samin kysymyksiin, vaan kääntyi miestä vasten, toivoen ettei hänen rohkeutensa vain pettäisi. Hän painoi rintansa vasten Samin rintakehää ja vei kätensä heidän väliinsä, suoraan tuon etumukselle. Luoja miten isolta ja kovalta Sam tuntuikaan. Sen tajuaminen sai Bambin sisäiset lihakset kipristymään nautinnollisesti kokoon. Hän niin kaipasi Samia takaisin jalkojensa väliin.
”Etkö sinä halua mitään?” Bambi kysyi mahdollisimman viattomasti ja yritti räpytellä hieman silmiään. Samalla hän puristi kovan kalun kämmenensä sisään painottaakseen sanojaan.


”Voi ei.” Ana astahti askeleen eteenpäin ja kietoi käsivartensa Neiran ympärille. Ensimmäistä kertaa hän mietti oliko huono idea patistaa nainen näin nopeasti töihin. Nuorten vampyyrien tunteet ailahtelivat voimakkaasti, mikä saattoi aiheuttaa tämän tapaisia ongelmatilanteita. Tosin, Neira ei joutunut olemaan yksin. Olihan hän paikalla.
Tehty mikä tehty, nyt oli vain yritettävä elää tämän kanssa.

”No niin, hätä ei ole tämän näköinen. Eka päivä on aina rankka. Mutta tuo ei ollut sinun vikasi. Tällaisessa työssä on opittava kestämään idiootteja”, Ana sanoi edelleen nuorempaansa halaten. ”Jos se tuntuu liian rankalta, meidän pitää keksiä sinulle toinen työ, jota haluat tehdä. Jos haluat olla töissä täällä, se on vain opeteltava kestämään. Nuo idiootit eivät vain katoa.”

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 5 / 12 Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Seuraava

Takaisin alkuun


 :: In-game :: New York

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa