Uudenlaisen arjen opettelua.

 :: In-game :: New York

Sivu 6 / 12 Edellinen  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Seuraava

Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  epssu lähetetty Ti 22 Heinä - 7:28

Samin tuntiessa Bambin itsensä päällä, miehen suusta pääsi tyttömäinen voihkaisu samalla kun tuo ummisti silmänsä nautinnosta. Tuntui hyvältä tytön ruumiinpaino hänen päällään ja varsinkin kun tuon käsi etsi tiensä hänen etumukselleen. Mies murisi.

Mutta kuullessaan Bambin äänen tuo avasi silmänsä ja näki tuon viattoman oloisen ilmeen ja äänen. Miehen silmät tummenivat monta astetta. "Jaa, enpä tiedä.. En kai, ehdotuksia?" Mies sanoi halustaan tummenneilla silmillään katsoen tyttöä suoraan silmiin ja laski samalla vihjaavasti ja sanoihin ristiriidassa housujaan alemmas samalla kun avasi napit farkuistaan. Äänessä kuului vivahde haasteesta ja ilkikurisuutta.


Neira vastasi Anan haliin ja rauhoitteli itseään. Kyyneleitä ei enää valunut, mutta hän oli edelleen itkuisen kuuloinen ja näköinen.

"Ei, en minä sitä että se mies sanoi tai teki jotakin.. Vaan kun.. Minussa on jotain vikaa." nuori vampyyri nosti katseensa vanhempaansa. "Viimeksikin jouduin ongelmiin ja sinä tulit apuun. Ja nyt ensimmäisenä työpäivänä.. Hra. Remillard joutui huolehtimaan minusta." Mainitessaan pomonsa nimen, naisen mieleen tuli miehen kädet kasvoillaan ja huulillaan. Lievä puna nousi hänen kasvoilleen, joten Neira yritti piilottaa sen laskemalla katseensa. "Joudun.. Olen aina ongelmissa.." Tuo sanoo surullisella äänellä.

Naisesta oli todella turhauttavaa, että hän joutui ongelmiin useasti ja hän tunsi vetävänsä kaikki muut aina niihin mukaan. Olihan Toffee tullut muiden kanssa melkein pesälle, eli Neira oli vaarantanut silloin kaikki muut vain siksi, ettei osannut päästää ihmisyydestään. Silloinkin hän oli itsekkäästi tuupannut ihmisen Bambin syliin arvaten kyllä mitä siinä kävisi, kun ihminen oli vuotanut verta jo valmiiksi. Ja vaikka Ana oli sanonut, että Bambin syömättömyys olisi tullut ennemmin tai myöhemmin ja mielummin ennemmin, tunsi Neira siitä huolimatta syyllisyyttä. Jos Bambi ei alkaisi syömään, hän saattaisi kuolla tai tehdä muuta typerää.

epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  Jilli lähetetty Ti 22 Heinä - 10:26

Bambin olisi tehnyt mieli hymyillä kun hän näki miten mies reagoi kosketukseen. Se pieni vallan tuntu oli suorastaan suloista. Nähdä nyt miten voimakkaasti toinen halusi. Tämänkö takia Sam oli halunnut hyväillä häntä suullaan? Tämän tunteen takia?
Sen rohkaisemana tyttö hieroi miestä hieman rohkeammin kankaan läpi.

Samin sanoista hän meni hämilleen ja punastui voimakkaasti. Ei hän osannut puhua tällaisista asioista tai vihjailla yhtään mitään. Tämä oli hänen ensimmäinen kertansa, ei hän voinut tietää, mitä seksin aikana oli tapana jutella.
Kun mies rupesi hivuttamaan housujaan alemmas, Bambin katse kuitenkin laskeutui niiden mukana. Häntä, sekä pelotti, että kiinnosti mitä kangaskerrosten alta paljastuisi. Hän ei ollut koskaan nähnyt miehen elintä niin kutsutussa valmisutilassa. Kosketeltuaan sitä housujen läpi, se vaikutti tavattoman isolta ja kovalta. Tytön päähän pälkähti ajatus siitä, miten moinen mahtuisi ylipäätänsä hänen sisäänsä ja voisiko se edes tuntua hyvältä.


Ana pyöräytti silmiään ja työnsi Neiran käsivarren mitan päähän itsestään katsoen tätä tuimasti: ”Nyt lopetat samantien tuollaiset puheet. Elämässä sattuu vastoinkäymisiä, eikä sille vain voi mitään. Niistä on vain päästävä yli. Sitä ei vain voi vajota maanrakoon jokaisen pienen ongelman vuoksi. Siinä vain päätyy lopulta katuojaan säälittäväksi pummiksi. Maailma on täynnä kaikenlaisia idiootteja, jotka kuvittelevat, etteivät samat säännnöt päde heihin. Baarit ovat täynnä niitä ja aivan sama missä baarissa sitä on, niin aina joutuu tekemisiin erilaisten idioottien kanssa. Tuossa äskeisessä ei yksinkertaisesti ollut mitään maata mullistavaa ja totta kai herra Remillard puuttuu tilanteeseen, koska tämä on hänen yrityksensä. Tilanne olisi ollut sama, olisi kyseessä ollut sitten joku muu henkilökunnasta tai asiakkaista. Tuollaiseen yleensä nyt vain puututaan.” Ainakin Ana toivoi, että tilanne olisi ollut sama. Hän ei vain yksinkertaisesti pitänyt siitä miten Remillard katsoi Neiraa.
”Silloin kun Toffee rupesi rähisemään täällä, minä puutuin tilanteeseen ennen kaikea juuri klubin vuoksi. En tullut aivan erityisesti sinua pelastamaan. Joten nyt muutat tuota asennettasi hieman positiivisemmaksi, tai annan sinulle kunnon korvatillikan.” Viimeisen lauseen kohdalla Ana hymyili jo. ”Kuolet alta kymmenen vuoden, jos annat tuollaisen vaikuttaa sinuun.”

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  epssu lähetetty Ti 22 Heinä - 10:52

Sam katsoi tiiviisti Bambin kasvoja kun hivutti housunsa kokonaan pois, juurikaan tällä hetkellä hänellä ei sattumoisin ollut boksereita farkkujensa alla. Miestä pelotti, kiinnosti ja kiihotti Bambin reaktio hänen miehuuteensa, joka oli täydessä koossaan ja pituudessaan juuri nyt.

Samalla mies yritti muistuttaa, että Bambi oli nuori ihmisiässään ja juuri veretetty vampyyri ja sen myös huomasi. Hän ei saisi järkyttää tyttöä, mutta tällä kertaa juuri Bambi oli se, joka teki aloitteen.


Anan työntäessä hänet pois, Neira katsoi vampyyrinaista edelleen hieman itkuisilla silmillään. Naisen sanoista huolimatta hänellä oli edelleen paha- ja turhautunut olo, mutta silti ne saivat hänet paremmalle tuulelle.

Ja tuon sanoessa Neiran kohta saavan korvatillikan, joutui hän irvistämään huvittuneena mielikuvalleen. Itse asiassa, Neiralla ei ollut vaikeuksia kuvitella Anaa laittamassa häntä ojennukseen. Olihan vanhempi vampyyri tavallaan heidän pesänsä pomo.

Päätään nyökäten Neira suoristaa vaatteitaan, vaikkeivat ne nyt suoranaisesti rytyssä olleetkaan. "Minun mielestäni sen miehen pitäisi saada se kunnon korvatillikan ihan siitä syystä, että tuhosi minun upean Crystalin tekemän kampauksen." Nainen sanoi ääni vain enää hieman väristen. Samalla hän pyyhki silmänalusiaan, mutta Crystalin meikki taisi olla melko vahvaa tekoa. Ainakaan pari kyynneltä ei ollut sitä sotkenut hirveän pahasti.

epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  Jilli lähetetty Ti 22 Heinä - 11:21

Bambin silmät laajenivat selälleen hämmästyksestä, kun Samin kalu oli viimein paljaana hänen edessään. Ensimmäiseksi tyttö nosti kädet suulleen ja katseli elintä puhtaan ihmetyksen vallassa. Sam oli tosiaan iso ja kova ja vaikka saattaisi olla yksi luonnontieteellinen ihme saada tuollainen hänen sisälleen, jälleen Bambi tunsi sisäisten lihastensa kipristyvän nautinnollisesti kokoon. Hän halusi miehen sisälleen, mutta mietti edelleen miten se oli mahdollista.

Varovaisesti tyttö kurkotti kätensä kohti paisunutta elintä ja tarttui siitä nyt kiinni kunnolla, kun sen edessä ei ollut mitään esteenä. Mielenkiinto silmissään hän ryhtyi tunnustelemaan sitä hyväillen. Iho oli tavattoman pehmeä ja sileä, mutta varsi tuntui silti kovalta kuin kivi. Varovaisesti hän pyyhkäisi peukalollaan tylppää kärkeä, joka tuntui sametilta sormen alla. Tuntemus sai tytön henkäisemään nopeasti sisään päin.
”Se on niin iso”, hän kuiskasi ihmeissään.


”Kerro tuo Crystalille, niin hän käy repimässä tyypin kädet irti”, Ana totesi virnistäen. ”Nyt leuka pystyyn vain ja töihin. Jos kundit rupeavat vielä lähentelemään, niin potkaise nivusiin. Ne paikat ovat vampyyreilla aivan yhtä herkät kuin ihimisillä.”

Ana kääntyi jo palatakseen takaisin tiskin ääreen, mutta muisti samassa jotain. Hän käänsi tyynen katseensa takaisin Neiraan. ”Ja jos tämä piristää, niin suunnittelimme Crystalin kanssa, että dippaammme sinut ja Bambin aamulla aurinkorasvaan ja lähdemme shoppailemaan. Teidän molempien on aika saada omia vaatteita ja muita tykötarpeita itsellenne.”

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  epssu lähetetty Ti 22 Heinä - 11:30

Sam katseli tytön hämmennystä ja toisen nostaessa kädet suunsa eteen käväisi miehen mielessä sujauttaa erektionsa takaisin housuihinsa. Mutta hän ei ehtinyt tehdä asialle mitään, kum Bambi jo kosketti häntä. Miehen pää nojautui taaksepäin ja tuon suusta pääsi voimakasta murinaa tytön kosketellessa häntä tutkivasti.

Sam huomasi tärisevänsä hieman ja vavahti rajusti kun tyttö koski hänen kärkeään, tunne oli todella miellyttävä.

Virnistys levisi miehen kasvoille kun Bambi kommentoi hänen kokoaan, "Tuo oli sitten kohteliaisuus." Hän vastasi ääni nautinnosta väristen. "Mm.. Purista kovemmin ympäriltä. Ole niin kiltti.." Sam huomasi melkeinpä anelevan tyttöä. Mies joutui jo muutenkin oidättelemään kaikkensa, ettei laukeaisi samantien. Mutta pian hän tulisi.


Neira huomasi nauravansa Anan kommentille Crystalista. Hah, se olisi oikeinkin, hän ajatteli. Neira lähti jo kävelemään takaisin baarin puolelle kun kuuli Anak jatkavan vielä keskustelua. Innostunut pilke nousi hänen kasvoilleen. "Voisimmeko käydö myös syömässä?" Hän kysyy

epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  Jilli lähetetty Ti 22 Heinä - 11:43

Bambin koko huomio oli kiinnittynyt Samin kaluun, joten hän hätkähti hieman, kun kuuli tuon puhuvan. Lopulta hän kuitenkin nyökkäsi, huultaan purren ja kietoi sormensa tiukempaan varren ympärille. Hän lähti hieromaan kalua edes takaisin ja katseli silmät suurina, miten terska katosi hänen nyrkkinsä sisään ja ilmestyi jälleen uudelleen esiin.
Myös Sam oli uskomaton näky, vapistessaan. Miehen vartalo sai varmasti jokaisen tytön, niin vampyyrin kuin ihmisenkin haluamaan tätä. Nyt kun tuon jokainen lihas oli jännittynyt valmiina kokemaan sen saman purkautumisen tunteen, jonka Bambi oli hetki sitten saanut kokea, jo pelkkä katseleminen sai tytön tuntemaan itsensä märäksi.

Tyttö alkoi itsekkin liikahdella levottomasti, kun äskeisestä tutuksi tullut pakotus rupesi kerääntymään uudestaan hänen sisällään. Vaikka Sam ei edes koskenut häntä. Bambin teki mieli tehdä jotain itselleen tai pyytää miestä tekemään, mutta nyt oli Samin vuoro. Niinpä hän vain tyytyi kärvistelemään hiljaa ja jatkoi työskentelyään.


Ana nyökkäsi. ”Eiköhän se onnistu, mutta muista ravita itseäsi myös kotona, että selviät varmasti siihen asti.”
Samassa hänen ajatuksensa ajelehtivat Bambin luokse ja hän mietti, oliko Sam onnistunut hommassaan saada tyttö syömään. Toivottavasti ja ilman sen suurempia kommelluksia. Bambin tila ei nimittäin teki muuta kuin huononisi, kunnes tuolla napsahtaisi päässä verenhimosta.

Ana palasi tiskille. Crystal oli löytänyt viimein tiensä ovelta itse klubiin ja roikkui nyt Derekin vieressä, vaihtaen flirttailevia hymyjä Jacquesin kanssa.
Oli mielenkiintoista, miten pesän miehet eivät naista kiinnostaneen, mutta muutoin jokainen mies sai tuon hyvinkin maireaksi jo pelkällä olemassa olollaan.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  epssu lähetetty Ti 22 Heinä - 12:02

Sam tunsi patjan liikkuvan allaan, eli ymmärsi Bambim kaipaavan kanssa huomiota. Tai tuon vartalon janoavan sitä, mutta juuri nyt mies oli täysin tuntemuksiensa vallassa. Sillä se miten ja mitä Bambi teki, oli samaan aikaa niin tuttua ja vierasta hänelle. Bambin ote oli luja, mutta liike hivenen epävarma ja se sai miehen kiihottumaan vain kahta kauheammin.

"Bambi.." Tuo ennätti sanomaan kunnes selkä taipui pienelle kaarelle ja verisuonet pullistuivat. Hän laukesi suoraan tytön syliin, ellei toinen väistäisi.


Neira lähti siivoamaan pöytiä taas, mitä pidemmälle ilta piteni sitä nopeammin pöydät täyttyivät tyhjistä astioista. Ja työaikaakin oli jäljellä enää vain häviävän vähäisen.

Kylmät väreet kulkivat naisen vartaloa pitkin, oliko hän todella juuri ajatellut ettei selviäisi ilman pomonsa läsnäoloa päiväsaikaan? Jep. Oli hän. Asia selvä, olen hullu, tuo ajatteli itsekseen.

epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  Jilli lähetetty Ti 22 Heinä - 16:20

Bambi katseli lumoutuneena mitä kaikkea hänen kätensä sai aikaan. Samalla hän, huomaamattaan tosin, oli vaihtanut asentoaan niin, että sai hinkattua reisiään hieman yhteen kaivatessaan jotain niiden väliin.
Tyttö henkäisi terävästi Samin selän kaareutuessa nautinnon voimasta. Samassa hän saikin huomata käsiensä ja rintojensa tahriutuvan johonkin. Miehen kalun kärjestä pulppusi vaaleaa nestettä, joista suurin osa roiskui ylöspäin, sotkien hänen vatsansa ja rintansa. Yllättyneä hän päästi irti miehen kalusta ja jäi tuijottamaan heidän aikaansaamaansa sotkua silmät selällään.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  epssu lähetetty Pe 25 Heinä - 9:26

Sam henkäisi eikä liikkunut aivan heti, mutta tajutessaan tulleensa Bambin päälle tämä nostaa katseensa toiseen. "Anteeksi." Tuo sanoo hieman irvistäen ja nostaa lattialta paitansa. "Voit pyyhkiä tuohon pahimmat." Mies sanoo.

Miehen erektio ei ollut todellakaan laskeutunut vaan odotti jatkoa. Sam ei vain tiennyt kuinka pitkälle he voisivat mennä tytön kanssa ja kaikki riippui tuosta.


Neira huikkasee Crystalille tervehdyksen ja aloittaa pöytien tyhjennyksen. Samalla tämä haki katseellaan Kaydeniä sillä oli kiinnostunut siitä mihin mies oli yhtäkkiä kadonnut. Pian nainen huomasikin tuon kiehnäävän läheisissä tunnelmissa jonkun ruskeaverikön kanssa yhden pöydän ääressä. Kaydenistä näki selkeästi, että toisella oli selkeä suunnitelma noiden kahden suunnasta.

epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  Jilli lähetetty Pe 25 Heinä - 11:06

Bambi katsoi punastellen ihoaan pitkin valuvaa vaaleaa, paksua nestettä ja otti kiitollisena vastaan Samin tarjoaman paidan. Hän pyyhki huolellisesti pois kaiken, mutta sai huomata, ihonsa tuntuvan siitä huolimatta sottaiselta. Hän joutuisi menemään uudelleen suihkuun.
”Ei mitään. Olisinhan minä voinut väistää, mutta... Yllätyin”, Bambi sanoi hymyillen aavistuksen miehelle.

Hän ei voinut mitään sille, että hänen katseensa hakeutui uudelleen miehen jalkojen väliin. Erektio ei ollut laskenut yhtään, mikä sai Bambin tuntemaan jälleen kutkutusta jalkojensa välissä ja se puolestaan sai hänet liikahtamaan levottomasti, sekä puremaan huultaan. Jatkaisivatko he vielä?


Crystal tervehti Neiraa nopeasti, mutta kääntää katseensa tähän salamana takaisin. Naisen silmät laajenevat aavistuksen ja Jacques jää heti vähemmälle huomiolle. Hän ampaisi Neiran perään kiilakorot lattiaa vasten kopisten.
”Mitä sinun tukallesi ehti tapahtua?” Crystal kysyi vihaisen näköisenä. Hän seisoi kädet lanteillaan, mutta pysyi sen verran poissa tieltä, että Neira saattoi jatkaa töitään heidän keskustelunsa ohella.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  epssu lähetetty Pe 25 Heinä - 11:31

Sam katseli tytön punastelua ja haroi hopeisia hiuksiaan samalla. Bambi joutuisi menemään suihkuun uudelleen. Erektio miehen jalkojen välissä tunsi tytön katseen ja alkoi nykimään uudelleen.

"Tuota.." Sam oli vaivaantunut hieman. Oli jotenkin nyt laukeamisen jälkeen vaikea alkaa puhumaan tytölle ja neitsyelle sellaiselle seksistä. Varsinkin kun toinen ei tehnyt aloitetta jatkamaan taikka lopettaakseen.


Neira kääntyi Crystaliin päin salamana tuon vihaisen äänen viedessä huomion Kaydenistä, jolle oli juuri noussut ainakin naisen mielestä järkyttynyt ilme.

Nainen laski päänsä vanhemman edessä noloissaan. "Tuota.. Yksi asiakas tuhosi sen.." Neira vastaa hieman ounastellen häpeästä. Hän pelkäsi Crystalin vihan kohdistuvan häneen. "Olen tosi pahoillani! En minä tarkoituksella joutunut ongelmiin mutta kun.. Minä vain kun se oli tosi nätti kampaus ja noin. En minä sitä itse tuhonnut, ennemminki oisin voinut pitää sen huomisen päivän ajankin vielä mielelläni."


Kayden katsoi Siru nimistä brunette edessään lievästi sanottuna järkyttynyt ilme kasvoillaan. "A-anteeksi voisitko toistaa äsköisen?" Mies kysyy ja saa saman vastauksen kuin äskenkin hölmistyneen näköiseltä naiselta. Siru oli alkanut ystävättärensä kanssa pari viikkoa sitten matkata tänne päin, hänen ystävättärensä halutessa tuntemattomasta syystä pakonomaisesti tähän maailman osaan. Mutta tuo ei ollut sanonut miksi vaan kierrellyt kysymystä vastaten vain, että täällä oli jotakin minkä hän halusi takaisin iyselleen keinolla millä hyvänsä. Mutta mikään näistä syistä ei ollut se, minkä vuoksi Kayden oli järkyttynyt vaan vasta udellessa enemmän tästä ystävättärestä ja tuon nimestä miettiessään kolmenkimppaa naisten kanssa, hän oli järkyttynyt. Sillä brunette oli sanonut ystävättärensä nimeksi Ran, mikä sattui olemaan myös miehen pikkusiskon nimi.

"Tuota, sattuuko Ranilla olemaan pääkallo tatuointi niskassaan ja lyhyet oranssinpunertavat hiukset?" Kayden kysyy Sirulta tietämättä oliko innoissaan, hieman järkyttynyt vaiko peloissaan vastauksesta. Sillä tämä kyseinen asia mikä tuon piti saada olisi joko Sam mukaansa tai Kayden itse, jos kyse olisi hänen siskostaan. Bruneten naisen nyökätessä Kayden ei voinut muuta kuin räpytellä silmiään kiivaasti.

epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  Jilli lähetetty Pe 25 Heinä - 11:54

Bambin silmät laajenivat pienen aavistuksen, kun hän tajusi Samin kalun liikahtelevan itsekseen. Se sai hänet oitis miettimään, miltä moinen tuntuisi hänen sisässään. Se puolestaan sai hänet kaipaamaan miestä sisälleen.
Kun Sam avasi suunsa, Bambi kohotti katseensa tuohon odottaen, että mies jatkaisi lauseensa loppuun. Tytöllä ei ollut hajuakaan siitä mitä tällaisessa tilanteessa pitäisi sanoa. Kaikki tuntui jotenkin liian tönköltä. Tosin, ruumiinkieli puhui hyvin usein puolestaan, mutta juuri nyt hän ei tiennyt miten ilmaisisi halunsa silläkään. Erektiosta päätellen Sam oli ainakin valmis jatkamaan, haluista ei ollut niin varmaa tietoa.

Kun Sam ei lopultakaan sanonut enempää kuin yhden sanan, Bambi mietti pitäisikö hänen ilmaista olevansa halukas jatkamaan. Tosin, häntä pelotti. Kaikki olivat vain kertoneet siitä kuinka kivuliasta neitsyyden menettäminen olisi. Nyt vain piti punnita, voittiko pelko vai himo.

Bambi kääntyi nopeasti himon kannalle. Nyt ei auttanut siis jänistää.
Tyttö konttasi ja asettui miehen syliin niin, että hänen himosta märkä ytimensä asettui tuon kalun päälle. Jo niin yksinkertainen kosketus sai hänet voihkaisemaan tukahtuneesti. Lisäksi se sai luotua sopivan määrän uudenlaista rohkeutta, jotta hän pystyi jatkamaan. Bambi painoi ylävartalonsa aivan kiinni Samiin ja antoi rintojensa painua tuon rintakehää vasten. Samalla hän painoi huulensa miehen huulia vasten.
Nyt ei auttanut perääntyä. Eikä Bambi olisi kyllä halunnutkaan.


Crystal kohotti kulmiaan, aistiessaan toisen hätäännyksen. ”Älä huoli, en minä sinulle ole vihainen. Ihmettelen vain miten onnistut hankkiutumaan niin herkästi tilanteisiin, joissa minun aikaansaannokseni kärsivät”, nainen totesi pientä naurua äänessään. Hän muisteli viime kertaa kun oli laittanut Neiran hiukset. ”Ehkä sinun kannattaisi tosiaan harkita lyhyempää hiusmallia, jos se ei olisi niin herkästi tulilinjalla.”

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  epssu lähetetty Pe 25 Heinä - 12:17

Sam pohti miten jatkaisi tästä kun toinen vain toljotti häntä. Avatessaan suutaan, sanoakseen, että mennäkkö pidemmälle vaiko eikö mennä, Bambi kiipesi hänen päälleen. Toisen kosteuden koskettaessa häntä, mies voihkaisi samaan aikaan tytön kanssa. Ja toisen huulet tuntiessaan omiaan vasten, nousi hänen kätensä tuon hiuksiin joihin sormet takertuivat.

Jos kyseessä olisi ollut joku toinen, mies olisi siirtänyt heitä niin, että saisi työnnettyä itsensä toisen sisään. Mutta kyseessä oli nyt Bambi ja neitsyt, joten hitaasti tuo lopetti kiihkeän suudelman ja vetäytyi kauemmaksi vaivoin. Sillä mies ei halunnut lopettaa, ei enää.

"Bambi, ensimmäinen kerta ei ole mikään hohdokas tapahtuma. Se tulee sattumaan sinua ja meidän pitää.. Pitäisi ottaa rauhallisesti senkin vuoksi. En nyt meinaa, että meidän pitäisi lopettaa, ellet halua mutta.. No niin." Sam huomasi hieman takeltelevan sanoissaan ja huokaisi sen vuoksi.


Crystalin viitatessa edelliseen kertaan Neiran hiusten tuhoutuessa nainen punastui vain entistä enemmän. Mutta mainitessaan hiusten värjäämisestä tuo nosti katseensa iloinen pilke silmissään. "Olen pahoillani, olen ongelmamagneetti. Ja niin niistä hiuksista, milloin voisimme tehdä sen? Ja apua, en osaa nyt päättää mitä väriä haluaisin."

Puhuessaan Neira siirtyili pöydästä toiseen saadessaan edellisen valmiiksi, mutta pohtiessaan hiuskuontaloa pysähtyi tuo hetkeksi.


"Ran on täällä, hän kävi vain moikkaamassa jotakuta ulkona." Siru sanoo mustahiuskiselle edessään edelleen hämmentyneenä toisen reaktiosta. "Tunnetko sinä Ranin?"

Kaydenin katse eksyy salamana oville naisen mainitsessa sisarensa olevan siellä ja sieltähän tuo jo kävelikin heidäb pöytäänsä kohden ehkä hivenen omahyväisen ilkeä hymy kasvoillaan.

"Heissan broidi." Ran sanoo hölmistyneelle veljelleen. "En näe Samia, missä hän on?" Nainen jatkaa samalla lun pälyilee ympärilleen. Tuon katse pysähtyy Anaan, jota jän ihannoi vaikkei sitä ikinä kenellekkään myönnä ja Crystalin edessä olevaan nuoreen naiseen, sillä kaksikko puhui toisilleen kuin tuntisivat todella hyvin toisensa. Ran ei siltikään ollut nähnyt punaruskeaverikköä aikaisemmin.

epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  Jilli lähetetty Pe 25 Heinä - 12:36

Bambi nauttis Samin kädestä hiuksissaan ja kietoi omat käsvartensa tuon harteiden ympäri. Hän piti siitä, miltä miehen suu tuntui kun he suutelivat. Miehen huulet olivat samaan aikaan pehmeät ja kiinteät ja kieli tuntui hyväilevän hänen suutaan. Samassa tyttö punastui aavistuksen, kun muisti mitä kaikkea muuta se oli hyväillyt vain hetkiä aiemmin.
Hän tiesi tarkalleen, milloin alkoi erkaantua heidän suudelmastaan. Sen aisti. Siitä huolimatta Bambi yritti saada tuon takaisin, mutta kun mies puhui, hänen intonsa laantui hiukan.

”Minä tiedän... Että se tulee sattumaan”, Bambi kuiskasi painaen katseensa alas. Oli noloa keskustella tällaisesta, varsinkin kun heidän välillään ei ollut juurikaan ilma tilaa ja heidän herkimmät alueensa käytännössä katsoen sykkivät toisiaan vasten. ”Mutta en minä halua lopettaa tätä. Kaikki muu kun tuntuu niin hyvältä.”


Crystal virnisti. ”Katsotaan sitä sitten myöhemmin. Mieti aivan rauhassa, mitä haluat. Tukka kasvaa kyllä takaisin ja aina voi värjätä uudestaan, mutta on se ikävää kulkea pipo päässä siihen asti.”
Samassa Crystal käänsi katseensa tiskin takana puuhaavaan Jacquesiin. ”Mutta, minä annan sinun jatkaa nyt töitäsi. Menen kiusaamaan Jacqia. Jos siltä vaikka heruisi vähän minullekkin.”

Crystalilla oli takanaan hyvin pitkä, kuiva kausi, jonka aikana hänen ei ollut yksinkertaisesti vain tehnyt mieli seksiä. Nyt hän tunsi ruumiinsa hieman heräilevän ja vaativat jotain isoa, sekä kovaa sisälleen. Ja nainen tarjosi itselleen yleensä hyvin auliisti nautintoja, kun niitä kaipasi. Onneksi iso osa miehistä oli aivan yhtä yhteistyöhaluisia.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  epssu lähetetty Pe 25 Heinä - 12:51

Tytön painaessa päänsä alas nosti Sam kätensä tuon kasvojen reunalla ja näin pakotti hänet katsomaan itseään. "Jatketaan vain, mutta kuhan lupaat sanoa heti jos haluat lopettaa. Oli tilanne mikä tahansa okei?" Sam sanoo toiselle pehmeällä äänellä ja toisen vastatessa painaisi huulensa takaisin toisen huulia vasten. Mies pystyi maistamaan edelleen Bambin makean maun suussaan, joten tiesi, että toinenkin saattoi maistaa sen.


Neira vilkaisi Kaydenin suuntaan ja näki toisenkin naisen tulleen miehen pöytään. Tosin Kayden katseli naista varauksellisesti ja se oli Neiran mielestä outoa. Jotenkin hän oli saanut sellaisen kuvan, että melkeenpä mikä tahansa kaksilahkeinen hänen sulupuoltaan edustava voisi päästä Kaydenin housuihin, tuon laittamatta vastaan.

Neira kumminkin lopetti tuijottamisen ja jatkoi töitään.


Kayden irvisti kuullessaan sisarensa kysymyksen, asia oli sillä selvä. Tuo halusi varmaankin Samin mukaansa johonkin tai palata yhteen tuon kanssa. "Sam on pesällä." Kayden vastaa ja tarkoituksella jättää mainitsematta Bambia. Sisarensa tuntien hän tiesi tuon olevan mustasukkainen ja todella omistushaluinen. Samalla tuo otti yhetyden telepaattisesti Anaan kertoakseen sisarensa olevan taas maisemissa. Toivottavasti vain hetken.

epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  epssu lähetetty Pe 25 Heinä - 14:07

Tytön painaessa päänsä alas nosti Sam kätensä tuon kasvojen reunalla ja näin pakotti hänet katsomaan itseään. "Jatketaan vain, mutta kuhan lupaat sanoa heti jos haluat lopettaa. Oli tilanne mikä tahansa okei?"  Sam sanoo toiselle pehmeällä äänellä ja toisen vastatessa painaisi huulensa takaisin toisen huulia vasten. Mies pystyi maistamaan edelleen Bambin makean maun suussaan, joten tiesi, että toinenkin saattoi maistaa sen.


Neira vilkaisi Kaydenin suuntaan ja näki toisenkin naisen tulleen miehen pöytään. Tosin Kayden katseli naista varauksellisesti ja se oli Neiran mielestä outoa. Jotenkin hän oli saanut sellaisen kuvan, että melkeenpä mikä tahansa kaksilahkeinen hänen sulupuoltaan edustava voisi päästä Kaydenin housuihin, tuon laittamatta vastaan.

Neira kumminkin lopetti tuijottamisen ja jatkoi töitään.


Kayden irvisti kuullessaan sisarensa kysymyksen, asia oli sillä selvä. Tuo halusi varmaankin Samin mukaansa johonkin tai palata yhteen tuon kanssa. "Sam on pesällä." Kayden vastaa ja tarkoituksella jättää mainitsematta Bambia. Sisarensa tuntien hän tiesi tuon olevan mustasukkainen ja todella omistushaluinen. Samalla tuo otti yhetyden telepaattisesti Anaan kertoakseen sisarensa olevan taas maisemissa. Toivottavasti vain hetken.

epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  Jilli lähetetty Su 27 Heinä - 11:04

Bambi kohotti kuuliaisesti katseensa Samin silmiin, eikä yrittänyt kääntää sitä pois. Hänen kasvonsa puhkesivat oitis ilahtuneeseen hymyyn, kun mies lupautui jatkamaan. Kyllä häntä edelleen pelotti, mutta innokas odotus tulvi kuitenkin kyseisen tuntemuksen tielle. Ja juuri nyt hän oli aivan varma siitä, ettei suostuisi tekemään tätä kenenkään muun kuin Samin kanssa. Mies oli niin kiltti ja huomaavainen, vaikka tuosta aisti kilometrien päähän ettei olis halunnut olla.
Tyttö nyökkäsi mahdollisimman vakuuttavasti. ”Minä lupaan.”

Hän avasi huulensa innokkaina uuteen suudelmaan, tiukentaen käsiensä otetta miehen hartioilla. Hän painautui, jos mahdollista entistä tiiviimmin Samia vasten ja lähti oman ruumiinsa painopistettä muuttamalla kattamaan heitä kyljelleen.
Jostain syystä tyttö halusi ehdottomasti, että Sam olisi hänen päällään kun he tekisivät sen. Hän oli niin pieni, että miehen iso ruho tuntuisi hyvältä ja turvalliselta hänen yläpuolellaan.
Koko ajan hän suuteli Samia koko nuoruutensa innolla. Jossain vaiheessa hän oli ruvennut jälleen hieromaan pienellä lanneliikkeellä itseään miehen erektiota vasten. Se kuitenkin keskeytyisi julmasti, kun he kallistuisivat viimein kyljelleen.


Ana ihmetteli, miten hän kuuli Kaydenin päässä lausutut sanat, klubin koko ajan yltyvässä melutasossa. Hän kuitenkin kuuli ne ja käänsi katseen oitis miehen pöytään.
Jossain toisessa tilanteessa Ranin ilmestyminen ei olisi varsinaisesti haitannut, mutta nyt se oli ongelma. Bambi oli niin kiintynyt Samiin ja seurasi miestä joka paikkaan, ettei sellainen jäänyt keneltäkään huomaamatta. Kaikenlisäksi Bambi oli hyvin herkkä ja Ran hyvin mustasukkainen. Heidän tyttönsä koulutus ja auttamisyritykset saattaisivat ottaa pahimmassa tapauksessa monta askelta taaksepäin Ranin vierailun aikana.

Mitä hän haluaa? Ana ei voinut olla kysymättä Kaydenilta, jos tuo saisi urkittua sisarensa päämäärät selville. Silloin Anan olisi helpompi suhtautua toisen naisen vierailuun ja eliminoida riskit, joita kaikella todennäköisyydellä tulisi olemaan.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  epssu lähetetty Ma 28 Heinä - 13:18

Sam tunsi kuinka tyttö lähti liikuttamaan heitä kylkiasentoon, joten seurasi esimerkkiä ja nousi tytön päälle. Samalla tuo levitti Bambim jalkoja omillaan niin, että pääsi erektionsa kanssa lähemmäksi toisen märkänä olevaa ydintä vasten.

Mies ei kiirehtinyt nyt vaan suuteli toista kiihkeästi ja hieroi tuon rintoja samalla kun hieroi omaa paisunutta elintään märkyyttä vasten, kumminkaan laittamatta sitä sisään aivan heti.

Näin Sam kiusasi toista jonkin aikaa, halutessaan toiselle pakottavan tarpeen saada mies sisäänsä ja kun Bambi viimein olisi liian malttamattomana miehen alla, alkaisi hän pikku hiljaa työntää itseään tuon sisään. Hiljalleen hän tekisi edestakaisin liikettä päästen näin pikkuhiljaa syvemmälle ja syvemmälle.


Kayden vilkaisi Neiran suuntaan vain siksi, että pääsisi edes hetkeksi vilkaisemaan johonkin muuhun kuin sisarensa omahyväisiin kasvoihin. Mies tiesi sisarensa olevam hankala luonne, varsinkin jos tuo ei pitänyt jostakusta. Kaikille muille hän oli mukava, tai no niin mukava kuin Ran vaan pystyi olemaan.

Hetkeksi Kayden eksyi ihmismuistoihinsa vaikka niistä olikin jo parisataa vuotta aikaa. Hän muisteli sisartaan tuolloin. Ran ei aina ollut ollut niin itsekeskeinen kuin tätä nykyään, ihmisenä ollessaan tuo oli ajatellut paljon muita maailman elijöitä mutta taistellut silti kovasti saadakseen elää vapaana. Vampyyriksi muuttuminen oli ollut sisarelle kuin lottovoitto, sillä nyt tuo oli vapaampi kuin koskaan.

Ranin vaativa äänensävy keskeytti miehen ajatukset.
"Miksi Sam on pesällä yksin? Eihän Sam ole ikinä yksin missään. Ymmärtäisin jos Ana olisi siellä hänen kanssaan tai hän olisi muualla helpottamassa tarpeitaan, mutta yksin pesällä? Ei siinä ole Kayden järkeä."
Kayden kohautti harteitaan, "Sam huolehtii uusimmasta Anan suojatista. Me muut emme jaksaneet istua neljän seinän sisällä joten tulimme tänne." Kayden vastaa rehellisesti, mutta jättäen tärkeimmän tiedon itselleen. Mies ei voinut tietää Ranin rektiota Bambiin ja saattoi vain toivoa, ettei sisar tekisi mitään tyhmää. Asiaan onneksi vaikutti positiivisella tavalla sisaren käytös Anaan. Ehkei tuo tekisi tyhmiä.

Hän tuota.. Vissinki haluaa Samin. En ole aivan varma, kuka tietää Ranin ajatustenjuoksusta. Kayden vastaa Anan kysymykseen.

epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  Jilli lähetetty Ma 28 Heinä - 13:53

Bambi levitti auliisti jalkansa kun Sam oli viimein hänen päällään. Miehen iso ruumis peitti hänet kokonaan alleen ja samalla kun Bambi tunsi itsensä entistä pienemmäksi, hän tunsi olonsa myös entistä turvallisemaksi. Kun kova, sileä ja tylppä pää alkoi hieroutumaan hänen turvonnutta naiseuttaan vasten, tyttö vaikeroi kovaan ääneen. Vaistomaisesti hän ryhtyi liikuttamaan omaa lantiotaan vastatakseen miehen liikkeisiin. Samalla hän kietoi säärensä toisen kapean vyötärön ympärille. Luoja paratkoon, tämä tuntui niin hyvältä.
”Sam...” Ääneen lausuttu nimi oli anelu. Bambin ruumista pakotti ja hän kaipasi miestä sisälleen enemmän kuin koskaan.

Sitten kipu alkoi. Se ei tosin ollut yhtään niin pahaa kuin kaikki olivat sanoneet. Pikemminkin siltä, kuin häneen olisi työnnetty jotain liian isoa ja hänen ruumiinsa sanoi siihen vastaan. Tosin tällainen kipu tuntui vain hyvältä. Bambin ruumiis taipui kaarelle ja hänen lantionsa työntyi entistä lähemmäs.
Vasta kun Sam ylitti sen tietyn rajan ylitse, tytön suusta karkasi tuskan älähdys. Tämä tosiaan sattui. Bambi tunsi pakottavaa tarvetta käpertyä mahdollisimman pienelle kippuralle, jotta kipu loppuisi. Kyyneleet tulvahtivat hänen silmiinsä ja kynnet upposivat Samin käsivarsiin. Miksi tämän piti sattua näin paljon?
”Sam...”


Anan ilme synkkeni entisestään hänen kuullessaan Kaydenin vastauksen. Ja Sam on mitä ilmeisimmin Bambin kanssa?
Ana mietti pitäisikö hänenkin alkaa uskomaan Neiran tavoin epäonneen. Hänellä oli kaksi holhokkia, liian pieni asunto, kiintynyt pikkuvampyyri ja nyt vielä kiintymyksen kohteen mustasukkainen ex-tyttöystävä. Eikä siskosi suostu mitä todennäköisemmin perumaan vierailuaan edes poikkeustilanteessa.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  epssu lähetetty Ma 28 Heinä - 14:09

Sam nautti Bambin vasta liikkeestä allaan ja huohotti tuon päällä niin rasituksesta pitää tahti hitaana kuin myös hellänä ja halusta survaista itsensä kokonaan toisen sisään. Nimensä kuullessaan mies murisi vastaukseksi toiselle ja jatkoi hitaita työntöjään.

Mies oli saanut itsensä puoliväliin kun tunsi esteen toisen sisällä, kun tuo kyseinen kalvo hajosi mies keskeytti kuullessaan tytön tuskaisen äänen.

"Kaikki on hyvin." Sam yritti saada äänellään tyttöä rauhoittumaan ja hieroi nyt käsillään tuon niskaa saadakseen toisen rentoutumaan. Nyt kun kipu oli iskenyt pahemmin mies tiesi niin kuin tunsi tytön jännittävän ruumistaan. Äsken kireä ydin oli tuplasti kireämpi Bambin jännittäessö ruumistaan. "Haluaisitko olla hetken ihan vain näin? Vai lopetetaanko?" Sam kysyy toiselta. Ensimmäinen kerta sattui aina, mutta jos toinen haluaisi lopettaa nyt ei ensimmäine kerta olidi kummoinen. Jos he jatkaisivat kipu yhtyisi nautintoon ja Bambi saattaisi jo nauttia todella paljon ensimmäisestä kerrastaan.


Neira huomasi työnsä ohella ajattelevansa verta. Hänen oli tosiaan jo nälkä taas, onneksi työt loppuisivat pian, että hän pääsisi syömään. Samalla kutina mahanpohjassa voimistui kun nainen ajatteli Anan lupausta käydä ruokailemassa ulkona tuoretta verta.


Ranin suusta kuului suuri huokaus, tuo oli selkeästi pettynyt kun Sam ei ollut Bloody Moonissa vaikka kaikki muut olivat. Kayden katseli sisarensa kasvoja mietteliäänä.

No tuota tiedäthän sinä Ranin. Päätös on päätös ja edes maailmanloppu ei saisi hänen päätään kääntymään vaikka päätös olisi mikä tahansa ja kuinka typerä tahansa. Mutta.. Jos haluat, voit kysyä asiasta. Minä en sano mitään, varsinkaan ku Ran haluaa tarkan selityksen siihen miksi ei saisi tulla. Kaydenin oli pakko nauraa hieman puheilleen, mies pystyi kuvittelemaan Anan selittämässä sisarelleen syytä miksei saisi tulla ja tuon reaktiota asiaan. Mutta tosiaan, Ana saattoi olla ainoa vampyyri maailmassa joka saisi Ranin päätöksen muuttumaan tai ainakin horjumaan. Mutta juuri nyt syy oli sellainen että Ran ei suostuisi edes ydinpommin tieltä väistymään ellei näkisi Samia. Ja Bambia.

epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  Jilli lähetetty Ma 28 Heinä - 14:24

Kipu hälveni hiljalleen, mutta ei kadonnut aivan kokonaan. Se oli yhä siellä ja Bambia pelotti, että se löytäisi uuden huippunsa, jos he liikahtaisivat vähänkin. Hän piti kiinni Samin harteista lähes kouristuksenomaisesti ja puristi silmiään kiinni. Se ei tosin estänyt kokonaan kivunkyyneleiden tuloa. Punaiset norot juovittivat hänen poskiaan, vaikka hän kuinka yrittikin niitä estellä.
Tosin, Samin sormien hierovat liikkeet hänen niskassaan tuntuivat hyvältä. Hän nautti niistä. Ne auttoivat häntä muistamaan, kuinka hyvältä kaikki aiempi oli tuntunut ja miten hän oli nauttinut ja lauennut. Enää hän ei ollut neitsyt, joten kipu jäisi pian taakse ja hän voisi jälleen nauttia.

Tosin, pelko kivusta sai hänet miettimään kaiken lopettamista. Ellei Sam sitten saisi häntä tuntemaan oloaan hyväksi. Joka tapauksessa, nyt tuntui turhalta perääntyä. Pahin oli jo kaiken järjen mukaan takana.
”Ollaan hetki näin.. ” Bambi sanoi, eikä voinut mitään sille, että sanat tulivat ulos hänen huuliltaan nyyhkäyksen muodossa.


Selvä. Meidän on vain sitten pidettävä Bambin ja Neiran puolia mahdollisuuksien mukaan. Mutta jos sisaresi heittäytyy täysin hävyttömäksi, en epäröi repiä hänen päätään irti harteiden välistä.
Ana käänsi selkänsä Kaydenille ja Ranille. Hänen olisi ehdottomasti palattava suorinta reittiä pesälle, jotta voisi estää mahdolliset Ranin aiheuttamat tuhot. Hän ei voisi viedä Neiraa metsälle. Tosin hänellä oli talo täynnä vampyyreja jotka voisivat tehdä sen hänen puolestaan.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  epssu lähetetty Ma 28 Heinä - 14:55

Bambin kyynelien valuessa poskelle, mies suuteli ne pois ja nyökkäsi samalla toiselle. "Aivan niinkuin haluat prinsessa." San kehräsi tuon kaulaa vasten ja alkoi hiljalleen taas kuljettamaan torahaimpaitaan toisen ihoa pitkin suudellessa samalla.

Sam vaihtoi hieman asentoaan, niin että pystyi rentoutumaan itsekkin hieman. Ja liikkuessaan hän tunsi Bambin ytimen ympärillään mikä sai hänet murahtamaan ja erektionsa liikkumaan itsekseen hieman tytön sisällä.


Kayden naureskeli Anan kommentille ja joko tahalliselle taikka tahattomalle eleelle naisen kääntäessä selkänsä hänelle ja sisarelleen.

Mies ei uskonut Ranin aiheuttavan ongelmia sen ihmeemmin. Toki aina sisaren vieraillessa kaikki pystyivät todella rentoutumaan ja huokaisemaan helpotuksesta hänen lähtiessään. Ainut joka oli sujut Ranin kanssa, oli Sam vaikka noilla kahdella olikin värikäs menneisyys. Kayden joutui aina välillä pohtimaan ystävänsä mielenterveyttä ja kummallista sietokykyä Raniin.

Taas kerran sisar ajoitti puheensa keskeyttämään Kaydenin pohdinnat.

"Minä voisin mennä pitämään Samille seuraa." Ran sanoo kasvoillaan todella tyytyväinen ilme.

"Tuota, meillä ei kestä enää kauaan ja emme voi päästää sinua sinne. Analla on uusi suojatti teini-ikäinen ja n. viikon vanha, joten ei. Saat odottaa meitä, ellet halua Anan repivän päätäsi." Kayden vastaa sisarelleen tiukkaan sävyyn, mutta lauseen lopussa mies vilkaisee sisartaan ilkikurisesti ja alkaa todella homomaisesti tutkimaan kynnenalusiaan. Ran ei vastaa mitään vaan astelee tupakkanurkaukseen.


Neira oli saanut taas kerättyä itselleen niin paljon astioita kuin saattoi vain kantaa yksin ja asteli niiden kanssa pesupisteelle. Pesukone olisi tänä iltana viimeisiä kertoja päällä, mutta ei lainkaan viimeistä. Ennen kun baari menisi kiinni, asiakkaat varmasti ottaisivat loppukirin joten astioita tulisi vielä paljon.

Asetellessaan astioita koneeseen, Neira ajautui ajattelemaan ensimmäistä työpäiväänsä ja vertaili sitä mielessään ensimmäiseen kertaansa Bloody Moonissa. Nainen tuli siihen lopputulokseen että tällä kertaa oli itseasiassa mennyt todella hyvin jos ei lasketa mukaan kohtausta asiakkaan kanssa. Ja pomoonsa tuntemaa vetoa.

Nainen huomasi punastuvansa taas ajatellessaan Hra. remillardin käsiä kasvoillaan ja huulillaan ja huomasi pohtivansa, miltä miehen huulet tuntuisivat hänen ihollaan. Halu tulvahti ajatuksen mukaba hänen ruumiiseensa huutavana. Voi luoja, minun pitää tehdä tälle halulle jotakin. Jos vaikka löytäisin jonkun joka saisi minun panetukseni laantumaan.. Ajatus oli naisesta hyvä, mutta samalla hän tiesi ettei todennäköisesti suorittaisi sitä loppuun saakka, sillä halu kohdistui jättiläiseen, ei kehen tahansa vampyyriin.

epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  Jilli lähetetty Ma 28 Heinä - 15:26

Bambin silmät laajenivat aavistuksen Samin sanojen myötä, mutta hänen huulilleen muotoutui kuitenkin onnellinen hymy. Se, että mies oli edelleen hänen sisällään, alkoi tuntumaan entistä paremmalta. Kipu väistyi hitaasti, mutta varmasti.
Hän henkäisi terävästi tuntiessaan Samin torahampaat kaulallaan. Samassa häneen iski outo tarve saada mies upottamaan myös hanmpaansa hänen herkkään ihoonsa.

Sitten Sam liikkui hänen sisällään. Se sai Bambin voikaisemaan. Luoja miten hyvältä se tuntui nyt kun varsinainen koettelemus oli ohi.
”Sam... Jatka... ” Bambi vaikersi työntäessään lantiotaan jälleen toista vasten.


”Se olisi sitten valomerkin aika. Vai?” Jacques kysyi Analta virnistäen.
”Vihdoin ja viimein. Minä käyn hoitamassa sen”, Ana vastasi hymyillen. Samalla hän etsi katsellaan Crystalia. Crystal voisi viedä Neiran metsästämään. Naiset olivat ystävystyneet niin hyvin, että Crystalin kanssa Neira tuskin huomaisi Anan puuttumista.

Harmi vain, että hän oli noin kymmenen minuuttia myöhässä. Crystal löytyi nimittäin narikan suunnalta hyvin läheisissä tunnelmissa ovimies Aryanin kanssa. Nainen ei taatusti muuttaisi nyt suunnitelmiaan.
Hevetti.
”Hei Ana, mitä mietit?” Derek kysyi nojaillessaan oluensa kanssa tiskiin.
”Äh, Ran on taas kuvioissa ja lupasin viedä Neiran metsästämään, mutta minun pitäisi varmaan olla Bambin luona tässä tilanteessa. Ja Crystalilla on selvästi muuta menoa.” Ana viittoi narikan suuntaan.
”Minä voin viedä pirpanan metsälle”, Derek tarjoutui.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  epssu lähetetty Ma 28 Heinä - 16:02

Tuntiessaan Bambin rentoutuvan ja henkäisevän hänen allaan, mies joutui rauhoittelemaan itseään ettei aloittaisi taas työntöjään. Mutta kun tytön lantio alkoi liikkumaan häntä vasten mies ei voinut muuta kuin murista ja vastata hieman noihin liikkeisiin. Ja luojan kiitos, tyttö pyysi häntä jatkamaan.

Sam nousi taas parempaan asentoon tytön päälle ja aloitti hitaat työntönsä, toisen kosteuden ja lantion vastaliikkeiden avulla mies huomasi loppujen lopuksi pääsevänsä tytön sisään pian koko mitallaan vaikka Bambi oli melkein kipeän tiukkana häntä vasten. Tämä aiheutti Samissa todella voimakasta kiihottumista ja hän huomasi lähentelevän huippuaan taas. Ei vielä, hän ajatteli ja jatkoi taitavia työntöjään toista vasten.

Sam liikutti edelleen torahampaitaan toisen ihoa vasten, mutta antoi nyt niiden lävistää tytön ihoa hieman. Toisella kädellä hän hieroi tytön rintaa hellästi, vain nipistäen välillä tuota nännistä.


Koneen päälle pantuaan Neira astelee takaisin rättiensä kanssa baarin puolelle hakemaan viimeisiä laseja asiakkailta.


Kayden nousee pöydästään ja astelee takaisin baaritiskille Ran vanavedessään. Naisella oli selkeästi kiire päästä pesälle. Mies aikoi tilata viimeisen juomansa, eli väkevimmän shotin minkä saisi sillä hän arveli sisarensa tän kertaisesta vierailusta tulevan melko hermoja raastava.

epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  Jilli lähetetty Ma 28 Heinä - 16:30

Bambi vaikersi voimakkaasti kun Sam lähti liikkumaan hänen sisällään. Se tuntui taivaalliselta. Vielä paremmalta kuin mikään muu, mitä he olivat tähän mennessä tehneet. Hän tunsi itsensä niin täydeksi, eikä se ollut lainkaan paha asia. Hän tunsi miehen painon päällään, joka tuntui lukitsevan hänet alleen patjaan. Kun tyttö alkoi hiljalleen tottua uudenlaiseen liikehdintään, hän alkoi liikuttaa lantiotaan toisen tahdissa.

Bambi kirkaisi tuntiessaan Samin hampaiden rikkovan ihonsa. Vampyyrin myrkky tulee tytölle täytenä yllätyksenä ja saa hänet kirkaisemaan. Hänen ruumiinsa alkaa hiljalleen jäykistymään uudelleen ja hän tuntee jonkin kasvavan jälleen sisällään.
”Sam...”


Ana meni räpäyttämään klubin valoja merkkinä vampyyreille, että oli aika poistua ja jatkaa yötä jossain muualla. Jacques sammutti musiikin, jotta vieti olisi entistä selkeämpi.
Asiakkaat näyttivät hieman pettyneiltä, mutta eivät yllättyneiltä. Hiljalleen he lähtivät myös suuntaamaan kohti narikkaa ja ulko-ovea.

”Hei, uusi tyttö. Kun olet saanut tiskit hoidettua niin ryhdy luutuamaan lattioita!” Aurora kivahti Neiralle ohimennen ryhtyessään itse laskemaan itse kassaa.
”Älä viitsi olla tuollainen mäntti Aurora”, Jacques murahtaa, napatessaan mukaansa pesuaineen ja tiskirätin.

”Derek ja Kayden. Odotatteko minua ulkona? Voisimme mennä yhtä matkaa pesälle”, Ana kysyi miehiltä Kaydenin saavuttua myös takaisin tiskin ääreen. Kayden, katso, että Ran odottaa myös. ”Hei vain sinullekin Ran. Meinaatko viipyä kauankin New Yorkissa?”

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 6 / 12 Edellinen  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Seuraava

Takaisin alkuun


 :: In-game :: New York

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa