Uudenlaisen arjen opettelua.

 :: In-game :: New York

Sivu 9 / 12 Edellinen  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Seuraava

Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  epssu lähetetty To 31 Heinä - 13:15

Päästessään pukukoppiin Neira alkoi asettelemaan ylä- ja alaosia erikseen ja katseli samalla mitä Crystal oli löytänyt hänelle. Vaatteita oli paljon, mutta kangasta ei niin paljoa. Naista nauratti, Crystal oli selkeästi isosisko materiaalia joka neuvoi pienempää saamaan itselleen haluamansa miehen. Vampyyrin. Naisen ajatuksien eksyessä taas ruusukimppuun ja jättiläiseen, alkoivat hänen omat vaatteensa kiristää joka puolelta, kuin ne olisivat muuttuneet äkkiä kaksi kokoa liian pieniksi. Hän riisuutui nopeasti alusvaattesilleen.

Neira ei tiennyt lainkaan mistä aloittaa, joten valitsi ensiksi kiiltävää mustaa olevan oman löytönsä ja sovitti sitä päälleen. Hame meni hänen vartaloaan pitkin, kuin olisi toinen iho, mutta ei näyttänyt siltikään liian kireältä. Neira pyörähti sovituskopissaan kerran ja katseli samalla hameeseen sopivaa yläosaa. Hän päätyi lopulta kokeilemaan Bambin kannustamana keltaista V-aukkoista paitaa jonka helman asetteli nätisti hameen sisään.

Sitten hän astui ulos kuuntelemaan mielipidettä ja henkäisi. "Voi luoja, olet ihanan näköinen!" Hän huudahtaa Bambille nähdessään tuon asukokonaisuuden, aivan niinkuin Crystal oli hetki sitten myös kiljahtanut.


"Olen, itse asiassa pohdin juuri, että meidän kanaemomme pitäisi saada vähän aikaa vain itselleen ja niin, ettei hänen tarvitsisi murehtia meistä lainkaan tai pienistä." Kayden yhtyy Derekin sanoihin, joka otti juuri hänen ajattelemansa aiheen esille.epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  Jilli lähetetty To 31 Heinä - 14:11

Bambi punastui helakasti kun kaksi vanhempaa vampyyria kehui häntä. Hän painoi päänsä ja rupesi näpräilemään sormillaan polkkatukkansa latvoja. Tyttö sopersi jotain kiitoksen tapaista ja pujahti takaisin koppiinsa.

”Voi sitä kun se on niin ujo ja suloinen”, Crystal sanoi entistä ihastuneempana, katsellessaan Bambin perään. ”No niin käännyhän tänne Neira.”
Crystal tarkasti Neiran päästä varpaisiin ja hymyili sitten hyväksyvästi. ”Näyttää tosi kivalta. Pitäisitkö enemmän tuon tyylisistä vaatteista? Jos minun valintani eivät inspiroi niin voin käydä katsomassa jotain vastaavaa?”


”Yritäppä saada Ana rentoutumaan. Hänet pitäisi lyödä tai naida tajuttomaksi, jos haluamme hänet hetkeksi pois pelistä”, Derek mumisee. ”Tosin minä ja Neira tulemme aika hyvin toimeen, joten minä voin tarpeen vaatiessa metsästyttää häntä. Bambi tosin tuottaa ongelmia. Varsinkin, jos se pirpana ei halua olla enää tekemisissä Samin kanssa. Samista olisi ollut muuten iso apu sen tytön kanssa.”
Derek siemaisi oluttaan ja katseli ympärilleen asunnossa yrittäen miettiä vaihtoehtoja sille, miten Anan saisi rauhoittumaan edes hetkeksi.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  epssu lähetetty To 31 Heinä - 14:33

Crystalin pyynnöstä Neira pyörähti naisen tarkkaavaisten silmien alla.
"Ei, ei tarvitse. Tahdon kokeilla niitä kaikkia, en vain tiedä mitä kokeilisin ekana." Neira vastaa naiselle virnistäen. Vaatteita oli niin paljon, ettei hän osannut valita itse mitä sovittaisi tai miten yhdistelisi vaatteita.


"Sam on urpo." Kayden toteaa, "Ja minä en tiedä miten lähtisin tilannetta aukomaan. Pystyn minä sen panemisen hoitamaab, mutta muuten." Mies jatkaa samalla kun astelee hakemaab olutta lisää jääkaapista.

Hän palaa sohvalle koukaten vain kurkkaamassa Samia tuon huoneen ovenraosta. Mies ei ollut liikkunut senttiäkään, mutta ainakin oli rauhallinen. "Edelleen taju kankaalla." Kayden kertoo Derekille.

epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  Jilli lähetetty To 31 Heinä - 15:05

”Hyvä vinkki vaateostoksilla on se, että katselee vaatteita, jotka sopivat yhteen mahdollisimman monien kanssa ja ovat mukautuvia”, Crystal ryhtyi luennoimaan iloisesti. ”Minä katsoin teille molemmille juuri sellaisia juttuja jotka sopivat yhteen milloin minkäkin kanssa. Menehän nyt vaihtamaan. Nuo otetaan ehdottomasti mukaan.”

Crytal juoksutti tyttöjä ahkeraan pukukopista ulos ja takaisin, antaen vinkkejä, hyväksyen ja teilaten jotain. Välillä hän kiiruhti liikkeen puolelle hakemaan jotain uutta.
Kun pukukoppi kierros oli hoidettu Anakin palasi mukanaan kaksi isoa ostoskassia, jotka kertoivat hänen käyneen puhelinoperaattorilla. Vanhempi vampyyri ohjasi kolmikon kassalle, ennen kuin Crystal ehtisi tyhjentää kaupan nuorempien vampyyrien ostoskasseihin.
Vaatekaupan ulkopuolella Ana kääntyi Bambin ja Neiran puoleen. ”Kävin ostamassa teille kummallekin kännykät, sekä kunnolliset kannettavat”, hän sanoi heilutellen kasseja. ”Saatte ne kotona. Ja minä muuten vaadin, että teillä kummallakin on sitten puhelin koko ajan päällä ja numeroa ei jaella kenelle tahansa. Onko ymmärretty?”

Bambi nyökkäsi. Anan käytäntö, ei juurikaan eronnut lastenkodin mallista. Hänelle moisessa ei ollut mitään uutta.
”Hyvä. Menkää te kenkäkaupppaan nyt, niin minä käyn kirjakaupassa hakemassa teille vähän virtuaalioppimateriaalia. Kuten olen kummallekin sanonut, te aloitatte uudestaan koulun minun kotiopetuksessani.”


Derek joi oluensa loppuun. ”Sanoisin, että jokainen mies täällä voi auttaa Anan tajuttomaksi panemisessa. Ja sen naisen tuntien siihen tarvitaankin meidät kaikki kolme”, Derek virnisti huolettomasti.


Ana raahasi Neiran, Bambin ja Crystalin kotiin siinä vaiheessa kun ilta alkoi hämärtää. Jokainen kantoi mukanaan valtavaa kasaa ostoskasseja, joiden sisältö kuului nykyiseltään Bambille ja Neiralle.

Bambi tunsi itsensä ainakin rätti väsyneeksi. Hänen jalkojaan särki ja hänen oli taas nälkä. Tosin, Samista juominen ei tullut kuuloonkaan, joten joko hän jatkaisi vanhalla totutulla linjalla tai keksisi jostain uuden, henkilökohtaisen veripankkinsa.
Hän ei ollut puhunut Analle pesän vaihdosta, mutta ei hän kehtaisi tehdä enää tässä vaiheessa, kun hän oli saanut kokonaisen vaatehuoneellisen verran tavaraa itselleen. Tosin pahaa mieltä helpotti hieman se, että hän pääsisi pukeutumaan pian omiin vaatteisiin, jotka taatusti myös sopivat hänelle.

”Hei kaunokaiset”, Derek huikkasi talon naisten päästessä viimein kotiin, kaikki hyvin riutuneen näköisinä. Hän oli vaihtanut nojatuolista sohvalle ja katseli nyt tyytyväisenä televisiosta alkavaa Gozilla-maratonia.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  epssu lähetetty To 7 Elo - 20:01

Neira tunsi olevansa häkeltynyt, väsynyt ja tuntoaistiton kaikesta shoppailusta muiden kanssa. Nainen kun ei tosiaan ollut omistanut kunnollista tyttökaveria tai kavereita koskaan, joten oli käynyt kaupoilla vain Toffeen ja hänen kavereidensa kanssa, jotka olivat kaikki vastakkaista sukupuolta. Nyt kun hän oli päässyt ensimmäistä kertaa tälläiseen naisten shoppailu kierrokselle, oli hän ennen kaikkea onnellinen niin kuin myös väsynyt. Hän oli kuvitellut kaiken tapahtuvat parissa tunnissa, mutta he olivat olleet koko päivän ostoskeskuksessa.

Joten pesälle päästyään, huokasi nainen mielessään onnellisena ja harmissaan siitä, että päivä oli jo ohi.
Neira vastaa Derekin tervehdykseen samalla kun kävelee suorinta tietä Anan huoneeseen, joka tätä nykyään oli hänen ja Bambin. Huoneeseen päästyään nainen laskee neljä isoa ostoskassia maahan ja istahtaa sängylle. Hänen pitäisi purkaa laukut ja poistaa kaikista vaatteista laittaen ne oikeille paikoilleen. Neira ei vain tiennyt mitkä olivat hänen vaatteilleen tarkoitettu ja mitkä Bambin. Tai oliko Ana missään vaiheessa ehtinyt tyhentämään omia tavaroitaan uuteen huoneeseensa.Kayden katseli kuinka naiset saapuivat ostoksiltaan ja yllättyi ostoksien määrästä. Totta kai mies tiesi, että naisten mennessä ostoksille he eivät todellakaan tulisi koskaan vähillä kantamuksilla takaisin. Ainakaan kun kyse oli hänen pesänsä naisista. "Tuliko paljonki hyviä ostoksia? Kaikki seksyt asut voi näyttää minulle." Mies vinkkaa silmäänsä.

epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  Jilli lähetetty To 7 Elo - 20:18

Bambi hymyili Kaydenille suloisesti astellessaan miehen ohitse. Hän oli puhtaasta tottumuksesta ottamassa jo askeleen Samin huoneen suuntaan, kunnes muisti jälleen nykytilanteen. Hän suuntasi hätäisin askeliin hänen ja Neiran huonetta kohti, toivoen ettei kukaan olisi huomannut hänen virhettään.
Hän ei myöntäisi ikinä, kenellekkään, kuinka vaikeata oli pysytellä erossa Samista. Miehelle itselleen hän ei puhuisi enää sanaakaan, jos ei olisi pakko.

Tyttö pujahti huoneeseen ja sulki oven perässään.
”Ensi kerralla minä lähden kyllä shoppailemaan ilman Crystalia”, Bambi sanoi oveen nojaten ja pudottaen ostoskassit käsistään lattialle. Crystalin tarmo oli ollut uuvuttavaa, vaikka Bambi tiesi tarkalleen itsekkin mitä halusi. Tosin, nainen oli löytänyt muutamia sellaisia asioita, jotka häneltä itseltään olisi jäänyt sovittamatta.
”Eikö sinun pidä lähteä kohta töihin?” Bambi kysyi Neiralta.


Ana laski kantamansa ostoskassit käsistään keittiön pyöreälle pöydälle. Hän tunsi itsensä todella uupuneeksi. Tapojensa vastaisesti hän saattaisi harkita jälleen jonkinlaisia torkkuja vielä tämän vuorokauden puolella, vaikka väsymys oli enemmänkin henkistä kuin fyysistä.
Eikä tämä urakka vielä loppunut tähän. Tyttöjen uusi huone pitäisi järjestää ja Anan olisi kannettava kaikki omaisuutensa pois toisten jaloista.
”Derek? Onko meillä vielä kellarissa niitä joitain vanhoja huonekaluja, joita on jäänyt pois muuttaneilta?” Ana kysyi. Hänen mielessään oli vaatekaappi, joka heillä oli ainakin joskus ollut. Nyt kun Neiralla ja Bambilla oli omia vaatteita, he tarvitsivat paikan niille.
”Mihin ne olisivat sieltä kadonneet. Ellei joku ole ”lainannut” niitä”, Derek totesi.
”Meillä olisi tässä yksi muutto suoritettavana”, Ana totesi. ”Minun tavarani pitäisi siirtää tuonne, jotta tytöille saataisiin tilaa. Sovin huomiseksi muutamasta tapaamisesta, kun löysin netistä huonekaluja, jotka sopisivat näille meidän pienille prinsessoille. Me kaksi menemme hieman ajelemaan.”
”Niinpä tietenkin.” Derek tuhahti asettuen entistä tukevammin paikoilleen, kuin ei aikoisi liikkua mihinkään.

Varmistettuaan, että Bambi oli kadonnut visusti suljetun oven taakse, Ana kysyi matalalla äänellä. ”Mitenkäs Sam?”

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  epssu lähetetty Ma 11 Elo - 23:00

Sam yritti pohdiskella miksi nukkui keskellä päivää. Vai oliko sittenkin ilta? Sitten mies avasi hädissään silmänsä vain sulkeakseen ne vaikeroidessaan jyskyttävästä pääkivusta. Mitä helvetti, hän ajatteli? Ja missä Bambi oikein on? Hätä nousi kivun yläpuolelle ja hän yritti nousta istumaan, mutta tuntui kuin kroppa taistelisi jokaisella pienellä solullaan häntä vastaan ja käski jäädä makaamaan. Pahinta oli pääkipu, jonka mukana tuntui tulevan pakottava kakominen, mutta mies pidätteli tuota tarvetta. Vähäinenkin valo huoneessa tuntui iskevän tajun kankaalle silmäluomien läpi.

Ajattelusta ei tuntunut tulevan mitään, mutta Samista myös tuntui, ettei hän oikeasti halunnut ajatella tilannettaan. Miksiköhän? Hätä Bambista oli silti suuri, sillä tyttö ei ollut sääntöjen ja tapojen vastaisesti hänen vieressään tai lähellään. Bambi.. Tuo ajatteli ja yritti automaattisesti ottaa telepaattista yhteyttä tyttöön. Yritys ei välttämättä vain ollut parhaimmasta päästä, eikä ollut lainkaan varmaa saiko hän ajatuksensa toisen mieleen. Ja jokin miehen mielessä sanoi, ettei hän saisi yrittää puhua toisen mieleen.

Jotain oli tapahtunut, aivan varmasti, Sam kiroili ääneen ja voihkaisi perään painautuen syvemmälle sänkynsä pohjalle. Kirotut alkoholisti narkkari veripankki homot, hän ajatteli mielessään. Samassa miehen mieleen tulvi satunnaisia muistoja, jotka saivat vedet hänen silmiinsä ja huonon olon yltymään. Hän yritti estää ajatuksiaan kulkemasta, sillä ei halunnut tuntea näitä tunteita taikka muistaa näitä asioita. Hän olisi vain.. Halunnut.. Bambin.

Sam nousi nopeasti sängystään yrittäen päästä lähimmän syvemmän astian ääreen, hänen ajatuksensa halusivat ulos.Bambin tullessa hänen perässään huoneeseen, nainen hymyili ja hymy vain leveni toisen sanojen myötä. ”Todellakin, en olisi ikinä arvannut tyttöjen kanssa shoppailun olevan näin rankkaa. Vaikkakin todella mukavaa.” Neira vastaa tytölle hivenen uupuneena ja onneissaan.

Mutta tuon kysymys sai hänet räpyttelemään silmiään ja painamaan häpeissään kasvonsa. ”Joo..” Tuo saa sanottua todella hiljaisella äänellä. Jättiläisen kuva eksyi hänen mieleensä, vaikka hän oli koko päivän yrittänyt olla ajattelematta kyseistä vampyyriä. Voih, kuinka hän olisi halunnut painautua miestä vasten. Ja voi, kuinka hän olikaan varma, että asiassa oli jokin väärinkäsitys taikka tämä oli yhtä suurta pilaa. Entä jos hänelle vaan naurettaisiin, kun saapuisi Bloody Mooniin hänen uusissa hienoissa vaatteissaan? Entä jos jättiläinen vain aikoi leikkiä hänen tunteillaan? Entä jos.. Huomaamattaan paniikista, jonka syytä ei tiennyt, Neiran silmät kostuivat verensekaisista kyynelistä.

Nainen yritti kasata itseään, mutta jostakin syystä häntä hävetti niin kamalasti, että olo vain paheni. Hän pelkäsi niin paljon antaa itsensä tuntea niinkään voimakasta tunnetta kuin tämä. Nuoren vampyyrin tunteet olivat tunnetusti ailahtelevaisia ja todella voimakkaita, mutta tämän kyseisen tunteen hän oli kieltänyt itseltään edelliset puolitoista vuotta, joten sen voimakkuus sai Neiran hivenen paniikkiin.Kayden virnisti Derekin painautumiselle syvemmälle sohvan uumeniin, kuin yrittäen juurruttaa itsensä sen pehmusteisiin ja niiden kautta talon rakenteisiin ja niiden alla olevaan maahan.

Anan kysymys sai miehen ajatukset vain katoamaan ja virnistyksen muuttumaan todella ilmeettömäksi. ”E-” Hän oli vastaamassa juuri kun Samin huoneesta alkoi kuulumaan todella voimakasta kakomista. ”Jaa, taitaa oksentaa.” Kayden sanoo paheksuva ilme kasvoillaan. Luoja, että heillä oli idioottia porukkaa paikan päällä. Tai siis, yksi suuri idiootti silloin kun oli idiootti. Noin yleisesti ottaen Sam oli.. Ei, idiootti aina ja ikuisesti, Kayden päätti mielessään.

Hän nousi paikaltaan huokaisten ja haki keittiöstä lämmintä verta, suuren kulhon johon Sam voisi oksentaa ja suihkutilasta pienen käsipyyhkeen ja pesuainetta. ”Saa siivota itse.” Kayden sanoo niin itselleen kuin varmistaen kaikille paikalla olioille, ettei aikonut siivota parhaan ystävänsä oksennuksia.

epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  Jilli lähetetty Ma 11 Elo - 23:30

Bambin silmät laajenivat aavistuksen kun Neira rupesi itkemään. Hän kietoi vaistomaisesti kätensä itsensä ympärille ja vilkaisi selkänsä takana olevaa ovea. Pitäisiköhän hänen hakea Ana paikalle? Se tuntui kaikkein fiksuimmalta. Vanhempi vampyyri tiesi aina mitä sanoa ja tehdä jos jommalla kummalla heistä oli jokin hätänä.
Bambilla ei ole juurikaan elämänkokemusta. Mistään. Olihan se nähty jo Samin kanssa. Ei hänestä ole apua kenellekkään. Hän osasi ainoastaan sotkea asiat.

Toisaalta...
Ehkä hänen pitäisi alkaa opetella. Eikö Anan luona asuminen tarkoittanut juuri sitä.

Bambi asteli peremmälle huoneseen ja istuutui Neiran viereen futonin reunalle. Hän veti jalat rintaansa ja kietoi käsivartensa polvien ympärille.
”Mikä sinulla on? Haluatko puhua siitä?” Bambi kysyi. ”En välttämättä osaa antaa mitään maata mullistavia neuvoja, mutta voin ainakin kuunnella. Ja hakea sitten Anan apuun ja hän korjaa kaiken mallilleen.”

Samassa asunnossa rupeaa kaikumaan hirvittävä, kakomisen ääni. Bambin on pakko höristää korviaan. Ääni kuulosti olevan Samin.
Hänen olisi tehnyt mieli juosta katsomaan mikä miehellä oli hätänä.
Ja mitäs sitten? Sam olisi taas tönäissyt hänet pois luotaan?
Bambi naulitsi itsensä kiinni patjaan ja sulki äänet pois päästään. Muuten hän päätyisi itkemään yhdessä Neiran kanssa. Sitten Ana saisi lohduttaa heitä molempia.


Ana kohotti kulmiaan kuullessaan Samin kakomisen. Myös Crystal ja Derek höristivät korviaan, vaikka sille ei ollut varsinaisesti tarvetta. Äänet kuuli siitä huolimatta vaivatta.
Anan katse seurasi Kaydenin puuhia, eikä voinut olla virnistämättä. ”Oletpa sinä kiltti vaimo Kayden. Jos joskus kyllästyt Samiin, vaihda ihmeessä minuun.”
”Älä yritä Ana. Minä olen jonossa seuraavana”, Derek sanoi huuliaan mutristaen.
”Sinä olet jonossa seuraavaksi kantamaan minun kanssani tavaraa tänne ylös”, Ana sanoi ja viittoi miestä mukaansa. ”Haluan normalisoida tämän tilanteen mahdollisimman nopeasti.”

Derek kurtisti kulmiaan ja yriti viittoa televisiosta tulevan Gozilla-maratonin suuntaan epätoivoisena.
”Sinä olet nähnyt nuo leffat miljoona kertaa, joten ala tulla.”

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  epssu lähetetty Ma 11 Elo - 23:52

Neiraa hävetti niin paljon, hän ei itkenyt. Ei ainakaan sen vuoksi, että pelkäsi jonkun puolituntemattoman ihmisen mielipidettä häneen. Mutta.. Juuri nyt muutamat verensekaiset kyyneleet olivat päässeet valumaan hänen silmistään poskille. Nainen henkäisi syvään ja yritti rauhoitella itseään, asiaan vaikutti positiivisella tavalla Samin kakominen, joka kantautui hänen korviinsa.

Olikohan siellä kaikki hyvin? Neira ajatteli hieman huolissaan ja olisi mennyt katsomaan, mutta koska Bambi ei liikkunut ja oli esittänyt hänen voinnistaan kysymyksen, ei hän voinut olla niin kylmä toiselle ja lähteä vain pois. Vaikkakin häntä hävetti puhua.. Pojista? Miehistä?

”A-anteeksi..” Neira vastaa rypistäen kulmiaan. ”Tuota.. Minä vain.. Kun..” No johan meni keskustelu hyvin, hän ajatteli ja pohti auttaisiko mitään, jos hän kumauttaisi päänsä seinään pariin kertaan. ”Minua vain pelottaa, että.. En tiedä.” Pitkä huokaisu. ”En ole vampyyriksi muututtua ollut oikeastaan, öh, kenenkään kanssa. Ja.. Olen vältellyt sellaista. Tällaista. Siis.. Voisiko joku olla niin ilkeä, että lähettäisi tuollaisen määrän ruusuja pilallaan? Tai jos ne menivätkin väärälle ihmiselle?” Neira kysyy tuskainen ilme kasvoillaan Bambilta. Ja entä sitten jos se ei ollut pilaa, ”Ja jos.. Jos se ei sitten ole.. Niin..” Nainen joutui räpyttelemään silmiään eikä saanut lausettaan loppuun. Tilanne oli niin outo ja hän oli niin hämillään, ettei tiennyt miten olla ja missä olla.


Kayden vilkaisi nyrpistäen Anaan, ”No sinua minä voisinkin paapoa, mutta juuri nyt voisin vain antaa Samin olla. En vain kestä sitä hajua.” Mies vastaa olkiaan kohauttaen ja kävelee Samin huoneeseen. Oven avatessaan hän näkee upean lammikon juuri oven takana ja Samin kaksin kerroin lattialla.

”Pese.” Hän sanoo ystävälleen ja ojentaa maata kohden tavaroitaan liikkumatta olohuoneesta toisen huoneeseen sisään saakka. Kaydenille riitti katsella oksennusta siitä olohuoneen puolelta.

epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  Jilli lähetetty Ti 12 Elo - 8:42

Bambin kulmat kohosivat hiusrajaan saakka. Okei, tässä keskustelussa hänestä ei tosiaankaan ollut apua. Hän oli ollut vasta yhden miehen kanssa, aivan hetki sitten ja onnistunut mokaamaan senkin.
Hän ei osannut kuvitella, että sellaiselle tytölle kuin Neiralle voisi tulla tällaisia ongelmia. Neira oli niin nätti, että sai kaikkien miespuolisten olentojen pään kääntymään. Myös sen miehen, jonka katseen Bambi halusi pysyvän ainoastaan itsessään. Miten tuo voisi miettiä mitään tämän kaltaista? Nuorempi tyttö ei vain ymmärtänyt.

Tosin, saattoihan se olla mahdollista, että moista rupesi miettimään, jos oli vältellyt varsinaista kontaktia pidemmän aikaa. Mutta tätä Bambi ei voinut millään tietää varmasti.
”Äh... En minä tiedä”, Bambi sanoi pyyhkiessään hiuksia pois kavoiltaan. ”Kuten sanoin, en tosiaankaan ole hyvä näissä jutuissa. Yleensä onnistun itse aina sössimään kaiken jollain tavalla.”

"Meinaatko sinä, etten saisi harrastaa seksiä tai olla muiden kuin sinun kanssasi niin kauan kuin olet täällä? En ole yhden naisen mies, en todellakaan.”
Jopa muistot Samin sanoista tuntuivat suoralta veitseniskulta sydämeen, mikä sai tytön aivan huomaamattaan painalemaan hieman rinnanalaansa. Hän tunsi kuinka kyyneleet alkoivat kerääntyä myös hänen omiin silmänurkkiinsa.

”En kuitenkaan haluaisi uskoa, että joku näkisi noin paljon vaivaa vain höynäyttääkseen”, Bambi sanoi viedäkseen omat ajatuksensa pois Samista. ”Nuo ruusut ovat maksaneet varmaan todella, todella paljon. Jos laittaa noin paljon rahaa kukkiin, niin varmasti varmistaa moneen kertaan, että ne menevät varmasti oikeaan osoitteeseen. Näin minä voisin ainakin kuvitella.”

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  epssu lähetetty Ti 12 Elo - 12:40

Neiran oli hieman vaikea olla aloillaan kun heidän kahden puheenaiheensa olivat niin.. Erilaisuudesta poikkeavia, mutta ei naista miehistä, seksistä tai intiimeistä asioista häirinnyt puhua. Häntä pelotti tuntea pomoaan kohtaan mitä tunsikaan, ja pelotti puhua kyseisestä todella vetävästä jättiläisestä.

Neira oli aina ajatellut, että piti miestyyppisesti enemmän Anan pesän miehistä ja ehkä enemmän Kaydenin tyyppisestä. Sellaisesta jolla ei todellakaan ollut lihaksia taikka tehnyt mieli perustaa bordelli-yrityksiään ympäri maailmaan. Vaan olisi enemmän taiteellisenluonnon tyyppiä ja rento. Hra. Remillard ei todellakaan näyttänyt rennolta vaan aina tilanteen hallitsevalta vampyyrimieheltä, joka varmaan saisi Neiran tekemään aina niin kuin itse haluaisi. Naisella oli turvanaan vain oma kapinahenkensä, joka saattaisi pettää kyseisen vampyyrin edessä todella nopeasti ruumiin halutessa aivan varmasti kaiken, mitä vampyyrimies suostuisi tekemään.

Mutta kuullessaan Bambin sanovan, että hän oli aina se joka oli sössinyt kaiken, pysähtyi Neira huoneessa käveltyään. Ja Bambin vetisten silmien katseleminen ja vaistoten toisen ahdistuksen, Neira oli todella varma, ettei kaikki ollut hyvin. Hän palasi Bambin eteen futonille ja asettuen istumaan jalkojensa päälle ja asettaen kädet polvilleen. Tuossa asennossa Neira oli hetken aikaa kuin tutkimassa omia kynsiään etsiessään sanoja, ”Asiat eivät minulle kuulu.. Mutta anteeksi, että vuodatan omat murheeni niskaani, kun vaikuttaa, että sinulla on omiakin jo.. Ja kiitos silti, helpottaa kun pääsee puhumaan jollekkin.. Oman ikäiselleen.”


Samin nähdessä huoneensa oven avautuvan ja oven menevän juuri ja juuri hänen oman oksennuksena päältä sotkematta itseään siihen, pahaolo vain voimistui. Mutta Kaydenin tullessa hänen huoneeseensa paheksuva ilme kasvoillaan pesurättien kanssa, mies nosti katseensa ystäväänsä ymmällään.

Mutta Samin suusta ei tullut mitään, eikä hän tuntenut tarvetta juuri nyt puhua, kun hänen teki mieli mennä vetämään vain uusi sarja narkkareita naamaansa, että saisi tajun kankaalle. Oksentaminen oli vain selventänyt hänen ajatuksiaan hieman, joten halujensa vastaisesti hän otti Kaydenin kädestä kaikki tavarat ja aloitti siivoamisen heti veren juotuaan. Samalla hänen katseensa eksyi automaattisesti Bambia etsien olohuoneeseen, vaikka mustahiuksinen olikin jäänyt maailman omistajan elkein seisomaan ovenrakoon. Olohuoneessa ei vain näkynyt hänen kaipaamaa hiuspehkoa tai silmiä, mutta iso verenpunainen verilammikko keittiön suunnalla kylläkin. Ei hetkonen, olivatko ne ruusuja? Sam ajatteli kulmiaan kurtistaen. Vielä hetken hän haravoi katseellaan olohuonetta kunnes käänsi katseensa Anan huoneen ovelle.

Oli kuin joku olisi kaatanut helpottavaa lääkettä hänen ruumiinsa päälle, hänen vaistotessaan viimein Bambin Neiran kanssa Anan huoneessa. Vaikka suru tuntui pusertavalta miehen rinnassa, kun hän vain ajattelikin, ettei tyttö enää ikinä saapuisi hänen viereensä nukkumaan tai tahtoisi ehkä koskettaa häntä. Vaan jäisi todennäköisesti tuonne miehen ulottamattomiin, oli hän ennen kaikkea helpottunut. Hän saisi sentään nähdä Bambia joka päivä.

epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  Jilli lähetetty Ti 12 Elo - 13:16

Bambi kohotti katseensa Neiraan istuessaan kuitenkin edelleen tiiviissä nipussa. Hän hymyili toisen sanoille. ”Ei minulla ole mitään sellaista, mistä meistä jokainen ei selviäisi tai olisi selvinnyt ennen minua. Olin vain hölmö. Ei siinä sen kummempaa.” Tyttö laskee jalkansa varovaisesti lattialle Neiran polvien molemmin puolin. ”Kyllä sinä voit minulle puhua. Kuten sanoin, en välttämättä tiedä ratkaisuja, mutta voin kyllä kuunnella.”

Samassa Bambi nouseekin jo seisomaan. ”Enkä tiedä sinusta, mutta minulla on hirveä hinku saada viimein päälle oikeasti omia vaatteita. Ja sinulla on varmaan kohta oikeasti kiire töihin, jos et rupea nyt valmistautumaan. Et kai halua antaa ihailijasi odottaa?”

Bambi ryhtyi penkomaan omia vaatekassejaan, josta hän ensimmäiseksi etsi itselleen uudenuutukaiset alusvaatteet. Sen jälkeen hän puki päälleen tummat sukkahousut, joiden kummassakin ulkosyrjässä kulki pitskoristelu. Niiden päälle hän veti tummansiniset, vyötärömittaiset shortsit, joiden lahkeet ulottuivat melkein polviin asti. Yläruumiinsa verhoksi hän etsi mustan, lähes olemattoman tuubitopin, joka peitti käytännössä katsoen vain rinnat, sekä hulmuavan, läpinäkyvän, löysän paidan, jonka läpi saattoi nähdä selkeästi mihin iho loppui ja kangas alkoi. Jopa pieni napakoru, jonka Crystal oli vaatinut Bambia ottamaan, kiilteli paidan kankaan läpi.

Tyttö harjasi hiuksensa uudella harjallaan. Viimein hän saattoi tuntea olonsa mukavaksi, jos ei laskettu sitä, että nälkä rupesi jälleen korventamaan hänen sisuksiaan. Ajatus ihmisveren juomisesta ällötti häntä edelleen. Samin kanssa homma oli ollut erilaista, mutta nyt hänen oli etsittävä itselleen uusi veripankki. Mutta hän ei ollut varma, halusiko kokea muiden kanssa mitään vastaavaa.
Eikä hän halunnut miettiä sitä nyt. Oli parempi keksiä jotain muuta ajateltavaa.
”Menen kysymään Crystalilta, auttaako hän sinua valmistautumisessa?” Bambi sanoi ennen kuin pujahti oven raosta olohuoneen puolelle.

Hän huomasi heti Kaydenin Samin huoneen ovella, mutta pakotti katseensa muualle. Jos hän näkisi nyt Samin, hän alkaisi varmasti itkeä ja juoksisi miehen syliin tai tekisi jotain muuta ihan yhtä tyhmää. Siltä hänestä ainakin tuntui.
Menisikö tämä tunne koskaan ohi?

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  epssu lähetetty Ma 25 Elo - 20:07

Neira oli hieman hämillään tytön sanoista, toisen syyttäessä itseään tapahtuneesta muutoksesta Bambin ja Samin välillä. Nainen kun itse oli aivan varma, että syy olisi ollut miehen, kun Bambi oli aina niin mukava ja auttavainen talossa. Paljon enemmän sellainen kun nainen itse olisi halunnut myös olla.

Bambin mainitessa pian alkavat työt taas, Neiraan iski paniikki. ”Mitä minä laitan päälle!” Tuo huudahtaa alkaen samalla vimmalla purkamaan tavaroitaan oikeille paikoilleen, etsien hyviä vaatteita töihin. Asu ei saanut olla liian seksikäs, mutta sen piti olla silti imarteleva hänen vartalollaan.
Ja vaikka Neiralla oli monta ostoskassia täynnä uusia vaatteita, ei hän osannut valita mitään päälleen. Hän tiedosti, että ajatteli tällä hetkellä aivan liikaa.

Huokaisten nainen istuutuu futonin päälle ja hengittää hetken rauhallisesti. Noniin pieni idiootti, hän käskyttää itseään mielessään. Vaatteen pitää antaa minulle itselleni varma olo koko illaksi, sekä olla myös mukava. Olen aina ollut varma avonaisissa vaatteissa, joten sen ei pitäisi olla ongelma, nyt siis pitää pohtia jotain mukavaa ja seksikästä päälle. Mutta ei liian paljastavaa, etten näytä bordellin työntekijältä. Ajatuksiaan seuraten nainen valikoi erilaisia vaihtoehtoja sängylleen. Pari erilaista todella ohutta kauluspaitaa, jotka olivat väreiltään hopeanharmaa, tumma sähkönsininen ja verenpunainen. Niiden alle hän laittaisi lyhyen kireän valkoisen pitsitopin, joka toimi samalla tissiliiveinä pienten toppaustensa turvin. Jalkaansa nainen valjastaa mustat pitsi hipsterit sillä tajuaa, ettei omista lainkaan vaaleita alusvaatteita. Asialle olisi pitänyt tajuta jo tänään tehdä jotakin, mutta nyt oli liian myöhäistä valittaa tummasta alusvaate kokoelmasta.

Neira huomaa pyörittelevänsä käsissään mustaa nahkahamettaan, joka oli jo kaupassa iskenyt hänen silmäänsä. Nainen nyrpistää nenäänsä ja viskaa vyötäröhameen yhteen laatikoistaan, tänään ei ollut sen vuoro. Loppujen lopuksi nainen valitsi uudet mustat todella tiukat farkkunsa, joissa oli nahkaa etupuolella ja farkkua takana. Farkut olivat hieman oudot, mutta hän itse piti niistä ja se oli tärkeintä. Tokihan hän kysyisi vielä muidenkin mielipidettä, sillä vaikka Neira toisin halusi ajatella, hän oli huomannut tarvitsevansa tyylineuvoja kuin keskenkasvuinen kakara treenihousuissaan ja xxl-huppareissaan.

Nopeasti Neira kiisi suihkuun ja pesi itsensä ja hiuksensa. Pesipä vielä hampaansakin kahteen kertaa jonkin pakonomaisen tarpeen takia, joka liittyi Hra. Remillardiin. Housuja vielä kiskoessaan jalkaan hän kiitää Crystalin luokse olettaen Bambin jo kysyneen, ehtisikö isosisko laittaa hänet kuntoon. Kävely ja tiukkojen puolinahkaa olevien farkkujen laittaminen oli hivenen hankalaa, mutta nainen pääsi ongelmitta ja ruusukimppuun katsomatta Crystalin luokse juuri nappejaan kiinni laittaen.Sam näkee heti kun Bambi astuu Anan huoneesta ulos ja nousee jo ylös mennäkseen tytön luokse anelemaan armoa, mutta Kaydenin paljastuneet hampaat ja uhkaava olemus keskellä ovenrakoa saa miehen perääntymään hivenen, tosin ällistyksestä kuin mistään muusta. ”Mi-?” Sam oli kysymässä kun hänen ystävänsä jo vastaa astuen ovesta sisälle väistäen kesken eräistä siivousoperaatiota, kuin korkeakin arvoinen siniverinen. Mustahiuksinen vampyyrimies sulkee oven ja rentoutuu huokaukseen vasta sen jälkeen. ”Siksi, että et voi olla vielä aivan selvillä. Pode krapulasi ja ajattele asioita ennen kuin menet rikkomaan uudelleen välit tässä pesässä. Jooko?”

Kaydenin äänensävy ja anova ilme saavat Samin laskemaan päänsä, mutta ei voinut mitään sille että kuunteli Bambin askelia olohuoneessa. Tuo pehmeä, nyt hieman terävä astellus tuntui särkevän miehen sydämen, jos hän olisi tuntenut yhtään enempää. Ajatuksiaan pois tytöstä saadakseen, Sam muistaa ruusut. ”Kenelle ne ruusut olivat?” Sam kysyy hivenen mustasukkaisella äänensävyllä, miehen ajatellessa Bambilla olevan joku muukin ihailija.

epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  Jilli lähetetty To 4 Syys - 13:25

Crystal on jo ottamassa tarvikkeitaan esille, Neiran tullessa huoneeseen, lähes puolipukeisena. Bambi istui jälleen divaanilla, jalat ristissä, lehteä lukien.
”Pistetään sitten töpinäksi”, Crystal sanoi viittoen Neiraa istumaan tuoliin. Hän otti pöydältä hiusharjan ja -kuivaajan, aloittaakseen työn ilmeisimmästä päästä. ”Tänään ei laiteta mitään hirvittävän dramaattista. Kullanmurusi täytyy nähdä sinut myös mahdollisimman luonnollisen näköisenä. Nyt olet kiinnittänyt hänen huomionsa, joten hänen on aika päästä tutustumaan sinuun. Suoristan hiuksesi ja laitan ne poninhännälle niskaan. Niin ne eivät myöskään ole tiellä, kun teet töitä.”
Crystal rupesi kuivaamaan varmoin ottein Neiran tukkaa.

Samassa asunnon ovelta rupesi kuulumaan kolinaa ja meteliä, joka sai Bambin ja Crystalin katseen kääntymään.
”Pitäisikö sinun mennä katsomaan tarvitsevatko he apua”, Crystal sanoi Bambille, jatkaen samalla työtään.
Bambi laski lehden divaanille ja kiiruhti ulos huoneesta.

Derek ja Ana kantoivat parhaillaan valtavaa, tummapuista kaappia sisälle taloon. Varsinainen kantaminen ei ollut ongelma, mutta oviaukko ei vastannut huonekalun kokoa, joten kaksikko joutui tuomaan sen sisään kallellaan. Tästä syntyi kolina, joka herätti varmasti koko kerrostalon huomion.
”Tarvitsetteko te apua?” Bambi kysyi Anan selältä, joka oli tullut ovesta ensimmäisenä. Derek tasapainotteli kaappia käsissään vielä rappukäytävän puolella.
”Tämän kanssa emme, mutta kohta muuten”, Ana sanoi ottaen varovaisesti askeleita taakse päin.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  epssu lähetetty Pe 10 Loka - 16:34

Neira ei voinut itselleen mitään, mutta pysähtyi hetkeksi punastellen paikoilleen C:n mainitessa Hra. Remillardia hänen kullanmurukseen. Nopeasti nainen saa kasattuaan itseään vaivoin sen verran, että istahtaa paikalleen Crystalin taideteokseksi. ”Ei hän ole todellakaan kullanmuruni..” Neira mumisee kasvot punaisina vampyyrille takanaan.

Naisesta oli ennen kaikkea todella ihanaa tietää pomonsa ajattelevan häntä, mutta yhtälailla hänen teki mieli kömpiä sänkyyn, ei sängyn alle, piiloon tuntemuksiaan. Vaikka tiesikin, että ne seuraisivat häntä, minne hän ikinä menisikään. Vielä pelottavampaa oli ajatella hänen olevan menossa ilman suojelijaansa Anaa töihin, missä tuo taivaallinen jättiläinen olisi läsnä. Mutta hetkinen, Neira ajatteli. Voisihan olla niin, ettei Hra. Remillard olisi edes paikalla tänään. Sillä vaikka hän oli Bloody Moonin uusi omistaja, oli hän nimenomaisesti vapaa palkkaamaan alijohtajan, joka hoitaisi hänen työnsä paikan päällä hänen ollessa kiireisenä muualla.

Neira ei voinut levottomuudelleen mitään, eikä siis täysin tiedostanut liikehtelevän levottomasti Crystalin käsien alla. Tuntui kuin hänet olisi kytketty liian voimakkaaseen sähkörasiaan kiinni ja ylimääräinen sähkö kaipasi pian ulospääsyä tai hän räjähtäisi. Siksikään myös nainen ei voinut nauttia Crystalin hellistä, mutta varmoista käsistään naisen tehdessä taikojaan hänen hiuksilleen ja kasvoilleen.


”Ne ovat Neiralle.” Kayden vastaa nyrpeänä Samin vaihtaessa puheenaihetta Bambista Neiraan ja tuon pomonsa ruusuihin. ”Hänen ja Anan uusi pomo on mielistynyt toiseen vauvoistamme, mieti minkälainen pedovampyyri se mies onkaan.”

Miehen olemuksesta oikein huokui ylimääräinen dramaattisuus asian suhteen ja jonkinlainen kauna Neiran tilannetta kohtaan. Samista tämä oli todella outoa, muttei jaksanut kiinnittää huomiotaan asiaan sen enempää, sillä hän kuunteli juuri Bambin puhetta olohuoneessa. Oih, oliko se aina ollut noin suloinen? Mies mietiskeli itsekseen.

”Meidän pitäisi mennä auttamaan muita muutossa.” Sam sanoo Kaydenille, samalla kun nousee ylös puhdistustarvikkeiden kanssa poistuakseen huoneesta. Kaydenin ollessa sivummalla, oli helppoa avata ovi ja astua huoneesta ulos ja nähdä tuo ihana pörröinen tumma hiuspehko.

epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  Jilli lähetetty Ti 14 Loka - 20:25

Crystal hymyili kissamaista hymyä Neiran selän takana, työstäen samalla toisen hiuksia varmoin ottein. Häntä huvitti suunnattomasti tytön yllättävä ujous. Neira oli aina ollut avoin, luonteva ja aika ajoin myös varsin estoton heidän pesänsä miesten kanssa. Nyt nuori vampyyri näytti tanssivan aivan uuden sävelen tahtiin. Neirasta kuoriutui ujo, herkkä tyttö, kun hän oli saanut eteensä miehen, josta oli todella kiinnostunut.
”Älähän nyt. Kiedot miehen vain tiukasti pikkusormesi ympärille niin voit kutsua häntä vaikka miksi. Miehistä tulee aivan pöhköjä, kun ne ovat tarpeeksi kiinni meissä”, Crystal totesi jo omaan tapaansa hyvin isosiskomaisesti. ”Oi, en malta odottaa kun pääsen pian valmistelemaan sinua ensi treffeillesi. Silloin minä muuten huolehdin muustakin kun vain hiuksistasi ja kasvoistasi.”
Nyt nainen laski suoristusraudan ja harjan käsistään, sammuttaen ensiksi mainitun huolellisesti. Hän tarttui seuraavaksi kampaan ja nosti hiuslakkaa lähemmäksi, jatkaen työtään.

Bambi siirtyi sivummalle, pois Anan ja Derekin tieltä katsellen kiinnostuneena kaksikon puuhia. Hänen silmänsä laajenivat aavistuksen, kun hän tajusi kuinka iso kaappi loppujen lopuksi oli. Edelleen hän jaksoi hämmästellä vampyyreiden voimia, sillä kyseistä mööpeliä kantamaan olisi varmasti tarvittu huomattavasti enemmän väkeä. Silti Ana ja Derek saivat kuljetettua sitä kahdestaan, vaikka toinen heistä ei ollutkaan mikään bodari.

Tyttö tiesi tarkalleen millä hetkellä Sam astui huoneeseen, vaikka katsoikin aivan päinvastaiseen suuntaan. Hän tiesi sen siitä miten hänen oma vartalonsa reagoi. Se nimittäin heräsi henkiin sillä samaisella sekunnilla kun hänen ja Samin välissä ei ollut seinää. Jokainen hermopääte hänen elimistössään rupesi kipunoimaan ja lämpenemään. Se tuntui siltä kuin jokainen solu olisi ruvennut kytemään kuin pienen pienet hiilet. Lisäksi hän tunsi selittämätöntä vetoa vanhempaa vampyyria kohtaan, kuin mies olisi ollut vampyyrimangeetti. Huone heidän ympärillään kutistui kenkälaatikoksi, eikä tytölle ollut huoneessa muita kuin vain he kaksi.
Bambilla ei kuitenkaan ollut minkäänlaista aikomusta näyttää reaktioitaan ulospäin. Sen sijaan hän keskittyi katsomaan Anan ja Derekin kaapin kantoa kuin se olisi ollut maailman mielenkiintoisin asia.

”Laske niin minä nostan”, Derek puhisi, edelleen oven ulkopuolella.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  epssu lähetetty Ti 14 Loka - 21:13

Neira kuunteli Crystalin sanoja siitä, että miehistä tulisi pöhköjä heidän seurassaan, jos olisivat oikeasti kiinnostuneita. Mutta nainen ei vain voinut siltikään sisäistää sanaa kullanmurua Hra. Remillardiin. Sillä vampyyrimies oli aivan selkeästi kaikkea muuta kuin tuon sananmukainen. Ja bisnesmies, kutsuivatko bisnesmiesten vaimot puolisoitaan kullanmuruiksi? Ei, ei varmasti, Neira päätteli mielessään.

Ensi treffien mainitseminen sai punan nousemaan taas hänen kasvoilleen, kunpa sille asialle olisi voinut jotakin. Neira ei pitänyt punastelustaan, sillä naiselle tuli olo, että hän olisi alakoululainen pikkutyttö. Mutta siltikin yksi asia vaivasi hänen mielessään enemmän kuin muut mielessä myllertävät ajatukset.

"Tuota Crystal.. Hra. Remillard on minun pomoni, joten.. Öm. Eikö se meinaa sitä, ettei työaikana saa olla.. Pari? Tai näyttää kiinnostustaan pomoonsa sillä tavoin. Jokuhan voisi ymmärtää asian niin, että toivon vaan etuuksia itselleni enemmän ja yritän sen vuoksi vietellä häntä. En meinaa kumminkaan, että olisin vietellyt! Kai." Neira näpräsi kynsiään samalla puhuessaan, kuin yrittäen sillä tavoin saada ajatuksiaan kasaan. Sillä kaikkihan viittaisi siihen, ettei hän saisi näyttää ainakaan omaa kiinnostustaan pomoaan kohtaan työaikanaan. Mutta, miten hän näkisi Hra. Remillardia työajan ulkopuolella? Ja hemmetti soikoon, minkälaista olisi nähdä jättiläistä työajan ulkopuolella.

Huomaamattaan Neira alkoi ajattelemaan ruusujen lähetystä muuna kuin ilkeänä pilana häntä kohtaan ja uskoa, että jättiläinen saattaisi pitää hänestä oikeasti. Ja naisella alkoi olla jo kiire töihin, vaikka samalla kammoksui asiaa melkoisesti.


Samin ajatus coolina kävelystä keittiöön oli tuhoon tuomittu ajatus jo ennenkuin, se muodostui miehen mieleen. Sillä Bambin nähdessään, haistaessaan ja tuntiessaan samassa huoneessa hänen kanssaan sai häpeän nousemaan hänen mieleensä ja halun hyökätä tytön luokse halaamaan häntä pyydellen samalla anteeksi. Vaikkei hän ollut väärin omasta mielestään tehnyt, tavallaan. Vaikkakin Sam joutui myöntämään muiden olleen oikeassa hänen ilmaisseen asiansa ehkä hieman tökerösti.

Joten vaikka vampyyrinä ollessaan mies kompasteli hieman omiin jalkoihinsa ja huomasi tuijottavansa tyttöä hyvin selvin elein. Vaivoin hän sai katseensa käännettyä ja viety tavaransa keittiöön. Nopeasti tavarat puhdistettuaan ja laittaen paikoilleen Sam kääntyy muiden puoleen huokaisten. "Tarvitsetteko apua?"

epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  Jilli lähetetty Ti 14 Loka - 22:22

Crystal kohotti katseensa Neiran hiuksista ja katsoi tyttöä silmiin peilin kautta, kun tuo puhutteli häntä nimellä ja esitti sitten ongelmansa. Crystal käänsi katseensa takaisin työhönsä, mutta kuunteli kuitenkin tarkkaavaisesti Neiran huolet. Tupeerauskampa teki hänen kätensä ohjaamana parhaillaan tukevia takkuja hiusten tyveen, kun nainen itse oli hetken aikaa hiljaa. Sitten hän muikisti suutaan aavistuksen, kuin olisi päässyt jonkinlaiseen johtopäätökseen omien ajatustensa kanssa ja ryhtyi puhumaan.
”Varmasti jotkut ajattelevat, että sinä yrität uida uuden pomon liiveihin ja kalastella romanssilla joitai etuuksia. Sehän nyt on aivan selvää. Vampyyrit osaavat olla aivan yhtä kateellisia kuin ihmisetkin. Se asia ei ole evoluution tai meidän rodullisten eroavaisuuksiemme myötä muuttunut mihinkään. Sinä et saa kuitenkaan välittää siitä. Tee työsi niin kuin sinun kuuluukin, niin sinua ei voida sen perusteella väheksyä. Eikä sinun nyt tarvitse neonvalikylttien kanssa mainostaa kaikille, että sinulla on vipinää pomosi kanssa. Varsinkaan jos siitä ei syystä tai toisesta tule mitään.” Crystal eteni tasaiseen tahtiin Neiran hiusten kanssa, vaikka ohjeistikin tuota samalla parisuhdeasioissa. Kumpikin tuli häneltä täysin luonnostaan. ”Sitä paitsi, tämä Remillard on jo osoittanut kiinnostuksensa sinuun. Anna hänen tulla sinun luoksesi. Ei sinun tarvitse itseäsi hänelle sen kummemmin tyrkyttää. Ja vielä yksi asia, Remillardhan on Bloody Moonin uusi omistaja, vai mitä? Joten hän on sinun ja itsensä pomo, joten hän luo itse oman työpaikkansa säännöt. Jos hän on itse ruvennut vikittelemään alaisiaan, niin eihän hän voi rangaista sinua, jos vastaat hänen vikittelyynsä.”
Crystal otti pöydältä hiuslakkapullon ja suihkutti sitä valmiiksi saamiinsa kohtiin, ennen kuin jatkoi tupeeraamistaan.


”Yks. Kaks. Kol”, Ana laski ja pienen ryminän, sekä kolinan saattelemana kaksikko sai kaapin sisään. He laskivat sen keskelle olohuoneen lattiaa.
”Minä en kanna tätä muutoin enää yhdestäkään ovesta sisään”, Derek ilmoitti kovaan ääneen kaapin kylkeen nojaillen.
”Ei se mitään. Sam tarjoutui jo auttamaan ja onhan meillä muutakin kannettavaa, joten sinun ei tarvitse koskea tähän välttämättä pitkällä tikullakaan.” Ana näytti aivan yhtä uupuneelta ponnistelujen jälkeen, mutta hänen huulillaan leveili pirullinen virnistys.
”Haluatteko te juotavaa?” Bambi kysyi pää kallellaan ja oli jo ottamassa askeleen keittiön suuntaan, tajuten joutuvansa ohittamaan Samin matkalla jääkaapille. Lisäksi hän oivalta, että Ana ja Derek saattaisivat haluta jotain olutta väkevämpää, eikä häntä huvittanut henkilökohtaisesti olla juuri nyt missään tekemisissä veren kanssa.

”Kiitos enkeli. Tuo isille olut jääkaapista”, Derek murahti katsoen Bambia kuin taivaasta lähetettyä lahjaa.
Bambin mieliala laski entisestään, mutta hän kääntyi kunnolla keittiön suuntaa ja otti kohteekseen jääkaapin. Ei hänen tarvinnut katsoa Samia, eikä asettua tieten tahtoen miehen lähelle jos ei halunnut.
”Vanha pukki”, Ana sanoi niin vaimeasti ja niin epäselvästi, että mahdollisimman harva kuuli sen. ”Sam ja Kayden, jos haluatte tosiaan olla avuksi, niin voisitte mennä Bambin kanssa kantamaan minun tavaroitani pois tyttöjen huoneesta. Hoidetaan tämä huoneiden vaihto samantien pois alta, niin Bambi ja Neira voivat asettua oikeasti taloksi.”

Ana tiesi, että saattoi olla hieman julmaa laittaa Sam ja Bambi tekemään nyt yhdessä töitä. Mutta kaksikon piti totuttautua elämään yhdessä ja loppujen lopuksi, vaikka Ana olikin enemmän vihainen Samille, myös Bambin oli opittava kestämään vastoinkäymisiä. Tyttöä ei missään nimessä saanut hemmotella piloille, koska tuo kuolisi kahdessa viikossa kun aloittaisi elämänsä ilman yhteisön turvaa. Olihan pirpana suloinen, mutta hänestä ei saanut tulla heidän yhteisönsä pikku prinsessaa.
”Bambi, myös sinun ja Neiran tavarat pitäisi saada hetkeksi pois huoneesta, jotta huonekalut saadaan sieltä pois ja uudet tilalle.”
”Okei Ana. Minä hoidan sen”, Bambi sanoi vilkaisten vanhinta vampyyria jääkaapin luota.
Tyttö avasi laitteen oven ja kumartui etsimään Derekin lempiolutta, jota hän oli nähnyt miehen juovan monia kertoja. Hän nappaa pullon, sulkee oven ja pyyhältää Samin ohitse Derekin luo nopeammin kuin olisi ehkä ollut luonnollista.
”Kiitos prinsessa”, Derek sanoi leveästi hymyillen. Hän otti pullon tytöltä ja pörröttipä tuon paksua tukkaa vielä kourallaan.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  epssu lähetetty Ti 14 Loka - 22:58

Neira imi jokaisen Crystalin sanan mieleensä kuin pesusieni veden. Vaikka nainen oli mielissään ja hämmentynyt pomonsa ruusujen lähettelystä, olihan hänen pakko myöntää viime yön työaikana ajattelemansa ajatuksien olleen kaikkea muuta kuin siveellisiä pomoaan kohtaan. Mutta se ei todellakaan meinannut hänen juoksevan oikopäin Hra. Remillardin syliin tulevalla tai tulevilla työajoillaan, joten Crystalin sanat ettei hän itse tekisi aloitetta oli lohdullista kuultavaa naiselle.

"Kiitos." Tuo sanoo ja katselee peilin kautta hiuksiensa äärellä ahertavaa vampyyriä. Neira ei voisi ikinä olla kiitollisempi mistään, kuin siitä, että nämä vampyyrit tässä pesässä olivat pelastaneet hänet varmasti julmalta elämältä ja häkkilintuna olemisesta. Mistä nainen pääsi taas menneisyyden ajatteluun. Nyt kun hän kerta oli aloittanut avautumisoperaationsa, miksei hän jatkaisi ja kysyisi neuvoa muihin mielessään pyöriviin asioihin.
Ääntään laskien huomattavasti, ettei toisessa huoneessa olevat vampyyrit kuulisi hänen kysymystään Neira avaa suunsa, "Minä olen tässä miettinyt edelleen Toffeeta. Tai no en häntä, vaan Bambia. Tunnen kamalaa syyllisyyden tunnetta siitä mitä tein Bambille, vaikkakin ymmärrän Anan pointin. En vain.. Tai haluaisin yrittää selittää Bambille, että hän auttoi minua jossakin todella tärkeässä asiassa. Kyseinen asia vain on kamalan hankalaa muodostaa fiksuiksi lauseiksi tai sanoiksi. Ja minusta tuntuu, että aihe ei todellakaan ole hänen lempparinsa.."


Samin suu avautui ammolleen hänen kuullessaan Derekin sanat Bambille. Hampaiden näyttäminen, murina ja sota pesässä olisivat olleet miehelle sopiva paikka juuri nyt. Mutta nopeasti vampyyri yritti koota itseään edes sen verran, että sai suunsa kiinni. Murhaavalle katseelleen hän ei vain mahtanut mitään joka oli suunnattu Bambin yli Derekiin. Samin olisi tehnyt mieli huutaa kovaan ääneen 'minun', mutta veti vain kiivaasti henkeä nenän kautta yrittäen leikkiä kovaa poikaa. Olihan hän juuri sanonut Bambille, ettei tuon pyyntöään kuunneltu. Sam oli vapaa tekemään kenen kanssa mitä halusi, joten oli Bambikin. Se oli vain kamalan hankalaa miehelle, kun kyse ei ollutkaan hänestä vaan tytöstä.

Jopa se, että Bambi pyyhältää Derekin syliin hänen ohitseen oli sydäntä riipaisevaa. Vaikkakin Samin oli myönnettävä, ettei Bambi juossut kenekään syliin. Ja ettei hänellä ollut koskaan ennen sydäntäkään löytynyt, jos naisista puhuttiin. Joten mies oli vain sanomassa jotain todella sarkastisesti Derekille, kunnes tuo meni pörröttämään Bambin hiuksia. Sam oli valmis repimään mieheltä pään irti, mutta tiesi jossakin alitajunnassaan ylireagoivansa. "Saatanan äpärä." Samin suusta pääsi ennenkuin mies lähti kävelemään raskain, mutta kiivain askelin ulospäin . "Tulen kohta." Tuo huikkaa vielä Analle kireänä kuin viulunkieli.

epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  Jilli lähetetty Ti 14 Loka - 23:28

Crystal oli vaihtamassa työvälinettä, kun Neira päätti yht äkkiä kiittää häntä. Naisen kirkkaat silmät laajenivat aavistuksen puhtaasta hämmästyksestä, sillä hän ei käsittänyt mitä kiittämisen arvoista oli juuri tehnyt. Hehän olivat vain keskustelleet, kuten ystävykset. Kuitenkin hyvin nopeasti hänen harmaat aivosolunsa löivät kipinää ja hän oivalsi, että tyttö oli varmaankin kiittänyt häntä miesneuvoista, joita oli juuri esitetty.
”Eipä mitään. Ilollahan minä aivopesen uuden vampyyrisukupolven mieliä”, Crystal sanoi hymyillen. ”Ja vain luoja tietää, kuinka monta miestä minulla on ollut elämäni aikana. Siinä oppii yhtä jos toistakin niistä kaksilahkeisista, jotka ovat suurimmaksi osaksi niin ärsyttäviä, että ne tekisi mieli kuristaa. Mutta siitä huolimatta me naiset emme vain osaa elää ilman niitä. Tai me normaalit naiset. Lesbiaaneja ei lasketa.”
Crystal hymyili leveästi Neiralle astellessaan taas tämän selän taakse. Nyt hän rupesi muotoilemaan Neiran hiuksia taaksepäin niin, että tyttö saisi epäinhimillisen pöyheän tukan päälaen päältä.

Kun Neira rupesi höpöttämään Toffeesta ja Bammbista, Crystal meni taas hämilleen ja irvisti huomaamattaan. Hän ei ollut tottunut, että tämän luokan jutuista puhuttiin hänelle. Sitähän varten Ana oli talossa. Ana hoiti terapiaistunnot ja hän itse hoitaisi tällaiset turhanpäiväiset tyttöjen jutut.
Ei hän kuitenkaan voisi olla niin julma, että jättäisi Neiralle vastaamatta.
”Sanoisin, että älä vaivaa päätäsi turhaan. Bambi toipuu kyllä. Vampyyrinelämä ei ole kaunista katseltavaa, varsinkin kun on ollut ennen ihminen. Mutta siihen tottuu kultaseni”, Crystal sanoi pitäen tällä kertaa silmät tiiviisti siinä mitä oli tekemässä. ”Se mitä siellä katolla tapahtui ei ollut sinun syysi missään muotoa. Toffeeta oli varoitettu. Moneen kertaan vieläpä, eikä hän silti jättänyt sinua rauhaan. Hän on itse syypää siihen mitä tapahtui. Ei ole kovinkaan fiksua viillellä itseään vampyyrien asuttamalla alueella.”
Crystal vilkaisi Neiraa jälleen peilin kautta ja hymyili kannustavasti samalla kun ryhtyi kiinnittämään pinnejä Neiran hiuksiin.
”Ja mitä Bambiin tulee, sen perusteella, mitä olen kuunnellut olohuoneen tapahtumia tässä samalla, hänellä on juuri nyt pää täynnä puuhaa Samin kanssa. Ei hän ehdi edes miettiä katon tapahtumia.”


Bambi hätkähti kuullessaan Samin sanat. Tyttö käännähti kannoillaan ja katsoi miestä kauhuissaan ollessaan varma, että haukkumanimi oli tarkoitettu nimenomaan hänelle.
Tytön reaktio sai Anan valmiiksi, mutta Sam oli tajunnut kävellä ulos aivan omin avuin. Nyt hänen ei tarvitsisi heittää miestä sinne niska-perse otteella. Hänelle tosin jäisi itkevän Bambin lohdutteleminen. Tyttö nimittäin näytti siltä, että purskahtaisi hetkenä minä hyvänsä itkuun.

Bambi seisoi kahden vaiheilla. Osa hänestä halusi juosta Samin perään ja vaatia selitystä nimittelylle, osa taas, mikä oli ehdottomasti hänen ylpeytensä, naulitsi hänen jalkansa paikoilleen. Viimeksi mainittu osa näytti, pelkuruuden avustuksella, voittavan, sillä Bambin jalat eivät liikahtaneet mihinkään.
Sen sijaan tyttö kääntyi Anan puoleen. ”Jos minä rupean sitten tyhjentämään huonetta meidän tavaroistamme.”
Hän melkein juoksi heidän huoneeseensa turvaan, tuntiessaan pistävää kipua rinnassaan ja poltetta kurkussaan. Hyperventilaatio teki paluuta, mikä oli edelleen todella ironista, koska hän ei hengittänyt. Kai tämä oli siis jonkinasteinen paniikkikohtaus. Bambi kaipasi Derekin partaveistä, jolla oli aiemmin helpottanut oloaan. Hänen ja Neiran huoneessa ei ollut minkäänlaisia teräaseita, joilla hän voisi muuttaa henkisen kivun fyysiseksi. Kai hänen oli siis ruvettava kokoamaan tavaroita ja sulloa kipu jonnekkin takaraivon perukoille.

Ana huokaisi ja ryhtyi hieromaan nenänvarttaan. Stressipäänsärky teki jälleen tuloaan. Eikö tässä hemmetin huushollissa voinut olla yhtä päivää, jolloin kaikki sujuisi niin kuin kuuluikin.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  epssu lähetetty Ke 15 Loka - 0:01

Neira kuuntelee taas takanaan häärivää vampyyrinaista, mutta ei vastaa tuolle mitään. Miksi kaikki olivat niin varmoja, ettei hänen pitäisi sanoa mitään? Tuo ajatteli harmissaan, sillä nainen tiesi, että asia vaivaisi häntä itseään niin kauan kunnes avaisi suunsa Bambille ja vuodattaisi asiansa kuuluviin. Mutta C oli oikeassa, juuri nyt Bambi tuskin ajatteli lainkaan Toffeeta.


Sam asteli ulos kiroilen ja manaten Derekkiä kovaan ja kuuluvaan ääneen ulos mennessään, ettei vaan kenellekkään jäisi epäselväksi hänen tuntemuksensa juuri nyt miestä kohtaan. Ulko-ovea avatessaan tuo silti huokaisee raskaasti. Että hän käyttäytyikin aikuismaisesti.

Oven avatessaan huokaisu muuttuu kiivaaksi hengitykseksi sisään suun kautta. "Mitä helvettiä sinä sitten haluat? Jos nyrkkeilysäkkiä vailla niin otappa minusta sellainen." Sam räyhää vampyyrille edessään, vaikkakaan tuo ei ollut hänelle tehnyt mitään. Oli vain helpompaa purkaa itseään juuri nyt ulkopuoliselle, kuin sisällä oleville. Kaydenin sisko oli saapunut paikalle oikein loistavaan aikaan.


Ran räpytteli silmiään monen sekunnin ajan, ennenkuin sanavalmis nainen sai koottua itsensä. "Nyrkkeilysäkin? Voisinhan minä sinua tirvaista viime kertaisen takia, mutta en tunne juuri nyt tarvetta. Ja kerron oman asiani sinulle myös myöhemmin, kerta olet tuolla ala-aste meiningillä juuri nyt. Minulla olisi Analle asiaa." Nainen vastaa hivenen nenäkkäällä äänensävyllä miehelle samalla kun vilkuilee sisään, jossa tietää Anan olevan. Tuon haju leijaili vielä rappukäytävässä.


Kayden lyö draamaattisesti käden kasvoilleen Samin hävitessä ulos. "Voi vitun idiootti sanon minä." Mies murahtaa meinaten Samia. Ja ehkä hivenen Derekkiä. Bambin pyyhältäessä nopealla tahdilla olohuoneesta pois, mies yrittää huutaa tuon perään, ettei Sam meinannut häntä, muttei ollut varma kuuliko tyttö.

Mies astelee Anan ja Derekin luokse, samalla kun kuuntelee Samin kiroilua alas mennessään. "On siinä meillä pyhimys.." Tuo naurahtaa sarkastisesti ystävälleen, joka niin varmoin sanoin aina puhuu, että kaikki ovat vapaita tekemään mitä haluavat kunhan pesä on turvassa.

Samalla hän vaistoaa sisarensa alhaalla. Johan paranee, "Ana, tarvitset täyshoidon ihan juuri. Ran on alhaalla ja vissiinki edelleen haluaa puhua sinun kanssasi."

epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  Jilli lähetetty Ke 15 Loka - 2:46

Crystal seurasi peilin kautta Neiran ilmeitä ja rypisti hieman kulmiaan, samalla kun varmisti ettei yksikään hius sojottanut eteenpäin peittämään toisen kasvonpiirteitä. Hän kurottautui ottamaan käteensä hiuslenkin kun oli tyytyväinen suortuvien asentoon.
”Tämä ei tarkoita sitä, että me olisimme jollain tapaa julmia teitä kohtaan”, Crystal sanoi tarkoituksenaan selventää omia sanojaan. ”Jotkut asiat nyt vain tarvtsevat oman aikansa, jotta niistä voidaan puhua. Sinä olet selvästi valmis purkamaan omaa sydäntäsi, mutta Bambi ei. Bambilla on vielä enemmän sulateltavaa. Hän ei ole ollut vampyyri kovinkaan pitkään ja hänellähän on vielä ongelmia ravitsemisenkin kanssa. Sinä olet elänyt vampyyrina jo sen verran kauan, että olet sinut asian kanssa. Anna Bambille aikaa ja juttele Analle tuntemuksista. Bambi avautuu sinulle kun on itse valmis siihen.”
Puhuessaan Crystal on kiinnittänyt Neiran hiukset ponnarilla niskaan niin, että ne valuivat siistissä järjestyksessä tytön selkärangan mukaisesti alas.

Nainen nousi tuoliltaan ja asteli meikkaamis välineistönsä luo. Hän nappasi pohjustusvoiteen, sekä sienen ryhtyäkseen työstämään Neiran kasvoja.
”Mutta ihan tosi. Juttele Anan kanssa. Minusta ei ole terapeutiksi. Minä osaan vain hihitellä ja puhua pojista, sekä vaatteista. Sulje silmäsi.” Hän pakotti tuubista ulos pienen määrän pohjustusvoidetta ja ryhtyi levittämään sitä Neiran iholle.


Ana oli aivan varma, että hänen päänsä räjähtäisi hetkenä minä hyvänsä. Hän oli jo valmis lopettamaan nämä hommat ja muuttamaan Afrikkaan, josta kukaan ei löytäisi häntä. Kaydenin sanat eivät ainakaan helpottaneet hänen haluaan jäädä.
”Okei. Kayden, mene lohduttamaan tai juttelemaan tai istumaan Bambin päälle ettei se tyttö keksi mitään idioottimaista, kuten lähde ulos tai muuta yhtä typerää. Lisäksi, jos tarve vaatii, saat olla Bambin ja Ranin välissä, mikäli sisaresi ei noudata minun sanelemiani sääntöjä”, Ana aloitti tehtävänjakonsa. ”Derek. Sinä pysyt täällä. Mutta ole valmiina, jos tarvitsen jostain syystä apua. Ja pidättele Neiraa hetken aikaa, jos tarve vaatii. Todennäköisesti hän viettää Crystalin kanssa vielä tovin.”

Ana lähti astelemaan ulos asunnosta, sulkien heidän ulko-ovensa tiiviisti perässään. Luulisi nyt täyspuisen esteen edes hiukan hidastavan kuumapäisintäkin vampyyria. Hän laskeutui portaat alas rakennuksen ovelle, jossa Sam seisoi vastakkain Ranin kanssa.
”Sam, voisit mennä ylös juttelemaan Bambille. Tyttö parka luulee, että sinä haukuit häntä saatanan äpäräksi”, Ana sanoi koskettaen miehen olkaa rauhoittavasti. Hän ei tosiaankaan kaivannut pesän sisäisiä riitoja tähän tilanteeseen. Jos rakastavaiset saisivat tällä verukkeella selvitettyä välinsä, edes jonkinmoiseen pisteeseen, niin hyvä oli.
Hän toivoi, että mies lähtisi ylös selvittämään sotkunsa ja käänsi huomionsa heidän ei-niin-toivottuun-vieraaseensa. ”Ran, mitä kohtaa sinä et käsittänyt siitä, että pysy poissa meidän alueeltamme?”


Bambi painautui ovea vasten ja sulki silmänsä. Tuntui oudolta, lähes huvittavalta hengittää sisään ja ulos rauhalliseen tahtiin, kun kyseisellä toiminnolla ei ollut mitään merkitystä. Hän halusi kuitenkin rauhoittua keinolla millä hyvänsä. Hänen ollessaan vielä ihminen, tämä oli auttanut hyperventilaatiokohtauksiin, jotka olivat lauenneet aina stressitilanteissa. Toivottavasti niin kävisi nytkin.
Tyttö kuuli puhetta olohuoneessta, mutta ei kiinnittänyt siihen sen enempää huomiota, vaikka kuulikin oman nimensä mainittavan. Kai he tulisivat häntä hakemaan, jos kaipasivat. Eikä hän ollut varsinaisesti tehnyt mitään muuta kuin noudattanut kiltisti Anan ohjeita ja mennyt tekemään sitä, mitä hänen oli käskettykin tehdä.
Ainoa ongelma tuli vastaan siinä, että hänen polvensa tutisivat niin hervottomasti ettei hän pystynyt liikkumaan. Hän olisi varmaan muuten rojahtanut naamalleen puulattialle.

Miksi Sam oli mennyt sanomaan sellaista? Tuntui kuin heidän yhdessä vietetystä ajastaan olisi kulunut vuosikymmeniä, vaikka siitä oli hädin tuskin edes vuorokautta. Oliko mies tosiaan haukkunut häntä äpäräksi? Vain sen takia, että hän oli kertonut tuolle rakastavansa tätä. Juuri nyt elämä tuntui aivan liian epäreilulta, eikä Bambi ollut varma jaksaisiko hän jakaa asuntoa kovinkaan kauan miehen kanssa, joka tuntui vihaavan häntä. Varsinkin kun hänen ruumiinsa raegoi kyseisen kaksilahkeisen läsnäoloon miten nyt reagoi.
Jo Samin ajatteleminen sai hänen elimistönsä käymään ylikierroksilla ja lämpenemään.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  epssu lähetetty Ke 15 Loka - 14:26

Neira irvistää vastaukseksi Crystalin sanoille. Vanhempi oli oikeassa, mutta hän itse olisi halunnut avata itseään vaikka heti Bambille. Mutta kerta, tytöllä oli jo muuta ajateltavaa niin olisi hänelläkin, alkava työvuoronsa.

Naista totellen Neira sulkee silmänsä ja yrittää rentoutua ennen Bloody Mooniin menoa. Kummallista miten ristiriitaisia tunteita hän kokikaan koko paikkaa kohtaan juuri tällä hetkellä, ja itseään kohtaan myös. Hänen oli myös pakko myöntää itselleen, että häntä pelotti todella paljon Hra. Remillardiin tuntemansa tunteet ja tuon tunteet häntä kohtaan, joista vielä ei ottanut selkoa kunnolla.


Kayden astelee Bambin mukana huoneeseen ja katselee hetken itkevää tyttöä, kunnes istahtaa tuon eteen lattialle. "Bambi.. Sam ei meinannut sinua, vaan Derekkiä koska lellitteli sinua. Tai käytti lellittely nimetyksiä. Tai siis.. Samperi." Mies kiroaa. No, ainaki hän saisi pidettyä Bambin huoneessa niin kauan kuin olisi tarpeellista.


Sam hätkähtää hieman Anan tuloa, sillä miehen ajatukset olivat nyt aivan kaikessa muussa kuin siinä, mitä hänen ympärillään tapahtui. "Älä ole noin ilkeä Ana." Sam huokaa, vaikkakin juuri hänellä ei ole varaa sanoa ilkeilystä yhtään mitään juuri nyt.

"Jep, tiedän. Sanoit että revit kauniin pääni irti kauniista ruumiistani. Tiedossa on ja riskit on laskettu sen mukaan, hyödyn vain kerrankin enemmän muissa asian haaroissa vaikka menettäisin jumalaiset kasvoni edessäsi." Ran tokaisee nenäkkäästi, mutta äänessä saattoi kuulla silti pelon vivahteen. Ei nainen oikeasti halunnut hänen omasta mielestään jumalaisille kasvoilleen tapahtuisi mitään. Hän ei vain oppinut koskaan sääntöjä. "Etsin vuonna 45 veretettyä nuorta naisvampyyriä, jonka verettämisen yhteydessä saattaa olla pieniä.. Miten sanoisi, katkoksia ja epätietoisuutta. Nimi oli jotain veren ja sokerin sekaista siansaksaa. Kuulostaako lainkaan tutulta? Ja Sam, sinä lähdet kanssani päivällä kahville, okei?" Ran puhua pälpättää hermostuksissaan, mikä saa nenäkkääseen äänensävyyn ilkeän vivahteen aivan huomaamattaan. Silti kaikki kieli naisen kehonkielessä, että tuo selkeästi kammoksui Anan reaktiota ja päänsä menettämistä.


"Kahville?" Sam tokaisee hämmentyneenä rappukäytävästä, sillä oli jo menossa Bambin luokse. Anahan oli sanonut, että tyttö kaipasi häntä.

Sisälle päästyään miehen sisuskalut vaihtoivat paikkaa jännityksestä ja kaipuusta, mutta tuo jatkoi matkaansa Bambin huoneeseen, jossa Kayden istuskeli lattialla juuri.

epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  Jilli lähetetty Ke 15 Loka - 15:18

Crystal oli parhaillaan levittämässä meikkivoidetta Neiran kasvoille kun Derek kurkisti sisään ovesta. ”Hei neidit. Kuinkas täällä sujuu?”
Crystal kohotti katseensa vain hetkeksi omasta työstään, ovella kurkkistelevaan mieheen, ennen kuin jatkoi Neiran ehostamista. ”Hyvin.”
Derek astui sisään huoneeseen ja sulki oven selkänsä takana. Ana oli toivonut, että hän pitäisi nämä neidit erossa alakerran tapahtumista ja niin hän myös tekisi. Vaikka hän sitten joutuisi tunkeutumaan feromonien keskelle. Kaikkein mieluiten hän olisi ollut tatuointistudiollaan, eikä odottanut omaa vuoroaan meikkaajan penkissä.


Bambi hätkähti tajutessaan Kaydenin seuranneen häntä huoneeseen. Hän oli olettanut, että saisi olla hetken aikaa rauhassa ja omien tunteidensa kanssa. Tyttö ei ollut kovinkaan innokas jakamaan hänen ja Samin välillä tapahtuneita asioita kenenkään kanssa. Ne eivät kuuluneet kenellekkään muulle, ainakaan hänen osaltaan. Vaikka Sam todennäköisesti jakaisi sen kaiken paskan onnellisesti Kaydenin kanssa. Toinen mies kun tuntui olevan loppujen lopuksi ainut, josta Sam välitti. Bambi uskoi olevansa jossain yhden illan panon ja huoran välimaastossa.

Tyttö suoristi rankansa pois oven varasta. ”En minä niin ajatellutkaan”, hän totesi hiljaa, mahdollisimman vakaalla äänellä ja pidätteli samalla kyyneleitään. Valehtelu oli vaikeaa. Jo senkin takia, että Samin reaktio oli johtunut mustasukkaisuudesta, minkä tiedostaminen sai tytön ilahtumaan suunnattomasti. Paljastus sai myös toivon syttymään hänen sisällään. Ehkei miehelle ollutkaan sitten niin sama se, kenen kanssa kanssa hän vehtasi. ”Eikä sillä ole mitään väliä, mitä Sam ajattelee Derekin sanoista. Hän ilmaisi minulle, että olen hyvinkin vapaa tekemään mitä haluan, kenen kanssa haluan.”
Bambi asteli hiljaa Kaydenin ohitse ja ryhtyi keräämään lattialla edelleen lojuvia ostoskasseja. Nekin pitäisi siirtää ulos. Ana oli halunnut, että huone olisi täysin tyhjä. Parempi ryhtyä siis töihin.

Kun tyttö kääntyi kannoillaan ja näki Samin ovella, hän oli vähällä pudottaa kantamuksensa siihen paikkaan. Ja jälleen hänen ruumiinsa hyrähti käyntiin. Hän olisi halunnut juosta miehen syliin ja kuoria tuon päältä joka ikisen ylimääräisen kerroksen kangasta, kunnes he olisivat iho vasten ihoa. Samalla hän olisi halunnut myös läimäyttää Samia siitä hyvästä kuinka sekaisin tuo hänen päänsä sai.
”Mitä sinä haluat?”


Ana huolehti, että Sam oli varmasti sisällä ja matkalla Bambin luo, ennen kuin kääntyi Ranin puoleen. Hän tunnisti naisen esittämän kuvauksen. Istuihan kyseinen vampyyri parhaillaan ylhäällä Crystalin kanssa, mutta se ei kuulunut kenellekkään. Varsinkaan Ranin kalttaiselle itsekkäälle ämmälle.
Hän piti kasvojensa ilmeen mahdollisimman tyynenä, vastatessaan; ”Ei tule ketään mieleen.”
Jos Ran olisi kiinnostunut Neirasta, Ana suojelisi tyttöä entistä suuremmalla tarmolla. Samassa häntä alkoi huolestuttamaan se, että oli antanut tytölle luvan tapailla miesvampyyria, joka huokui puhdasta murhanhimoa. Se oli kuitenkin ongelma, jonka voisi selvittää myöhemmin.
”Sait asiasi esitettyä, joten painuisitko nyt vittuun alueeltani.”

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  epssu lähetetty Ke 15 Loka - 15:51

Neira hymyili kuullessaan Derekin tulevan huoneeseen. Silmiään hän ei avannut silti, sillä yritti kovasti rentoutua. Mutta kerta Derek oli huoneessa hänen kanssaan, hän voisi silti puhua. Ja olihan miesvampyyri ollut oikein mukava hänelle. Pieni virnistys pääsi naisen kasvoille, hänen miettiessä salaisuutta heidän välillään.

"Hei Derek, paljonko sinä pyydät tyyllitellystä tekstistä?" Neira kysyy uteliaana. Nainen oli miettinyt uudistuksensa parissa myös muutaki kuin hiuksiaan. Hän haluaisi vapaudestaan tatuoinnin, uuden elämänsä alkamisen kunniaksi. Ja talossa kun vain sopivasti sattui asumaan sellainen kehonataiteilija. "Koko luokka on kämmeneni kokoinen. Noin suunnilleen." Neiran piti vielä miettiä miten haluaisi ilmaista kehoonsa uuden elämänsä alun kunniaksi. Suunnitelma hänen mielessään ei ollut aivan valmis vielä.


Sam hätkähti Bambin kiivaita sanoja hänelle ja peruutti huomaamattaan pari askelta oven raosta. "Ööhh.. Kaipa pyytäisin anteeksi." Tuo sanoo surullinen koiranpentumainen ilme kasvoillaan. Miehen teki mieli juosta tytön luokse ja repiä tuo syliinsä mahdollisimman lähelle itseään. Ja halu tyttöä kohtaan oli niin voimakas, että hänen päänsä räjähtäisi vielä ihan juuri.

Kayden katseli sanan vaihtoa kaksikon välillä ja luki molempien kehonkieltä. Sillä sen minkä hän ystävästään tunsi, kertoi juuri että tuo oli aivan valmis kaatamaan Bambin sängylle juuri nyt ja heti. Bambista Kayden ei tiennyt, mutta uskoi asian olevan myös niin, ellei kauna ollut Samia kohtaan liian suurta. "Minusta tuntuu että poistun.. Yrittäkää olla repimättä päitänne, jooko?" Mies sanoo hieman vaivaantuneena.


"En ole tehnyt vielä mitään, Ana." Ran vastaa vihaisena naisen kylmään asenteeseen häntä kohtaan. Ja jostakin syystä nainen oli vielä varma, että Ana valehteli hänelle, mutta koska syytöstä ei voitu todistaa olisi parempi häipyä takavasempaan niin pian kuin mahdollista. Ja näin juuri Ran tekikin.

Naisen kävellessä taas asiakkaansa luokse tapaamiseen Bloody Mooniin, hän kihisi raivosta. Sam ei vastannut hänen kutsuunsa ja hän ei löytänyt yhtä typerää vampyyrityttöä. Kaipa se oli kuollut verettäjänsä kadottua. Olisi vain vaikeaa vastata kyseiselle vampyyrimiehelle hänen epäonnistumisensa, kun hän oli saanut rahat jo etukäteen ja vielä tuhlannut ne keskikokoiseen maatilaan ja sen alueeseen. Siinä menisi sekin kutuluola, Ran kiroili mielessään.

epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 9 / 12 Edellinen  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Seuraava

Takaisin alkuun


 :: In-game :: New York

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa