Uudenlaisen arjen opettelua.

 :: In-game :: New York

Sivu 2 / 12 Edellinen  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Seuraava

Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  epssu lähetetty Ke 2 Heinä - 6:16

(Keskeneräinen,näpyttelen puhelimella lopun)

Samin kuullessa Neiran mainitsevan muutosta, ei tuo suoranaisesti ihkaisut riemusta mutta ei todellakaan pitänyt ajatusta huonona. Sanotaan näin, että vampyyrimies oli tottunut jo talon vauvan olevan lähellään ja hänestä tuntui kuin lapsi aikuistuisi ja lentäisi pesästä, tuon muuttaessa kimppakämppään Neiran kanssa. Sitten Sam pudisteli ajatuksissaan voimakkaasti päätään, mitä hän oikein ajatteli? Bambi asui samassa kämpässä edelleen, kuhan vain muuttaisi omaan huoneeseen. Ja Sam kaipasi myös omaa aikaansa, sillä ei hän omaa huonetta ollut halunnut sen vuoksi että ottaisi aina jonkun Anan suojateista sinne asustamaan hänen kanssaan. Leikkimään jotakin kotia.

Bambi sai vain miehen ajatukset ja tunteet hivenen sekaisin. Ja juuri nyt nähdessään kuinka vauvan katse kirkastui hänet nähdessään, mies ei voinut muuta kuin virnistää toiselle ilkikurisesti. Ehkä se johtui noista silmistä? Naisellisesta kurvikkaasta vartalosta ja silmistä? Sam oli juuri astumassa huoneeseen peremmälle, kun Crystalin kommentti sai hänet perääntymään ainakin kolme askelta poispäin ovelta.


Vampyyrinainen ei voinut muuta kuin nauraa Crystalin kommentille, jotenka siihen yhtyen, tuo kääntyi ovella olevan miehen puoleen nenäänsä nyrpistäen. ”Sammie, pesulle!” Neira käski. Naisesta oli itse asiassa mukavaa kuvitella omaavansa koira, joka oli vain iso. Ärsyttävä välillä ja iso. Ja kauhean naistennielijä. Okei, ei ollut enää kivaa ajatella miestä oikeana koirana.


”Vufh.” Sam sanoi ovelta ennemminkin itsekseen kuin kenellekään muulle ja paineli suihkuun nopeasti. Missä välissä hänestä oli tullut perheen maskotti? Tuo ajatteli silmät kurtussa samalla kun repi vaatteet päältään ja paineli veden alle.

Ilmassa tuntui vieläkin kuumakosteus, mikä oli jäänyt sinne pyörimään kahden edellisen suihkussa kävijän vuoksi. Hengittäessään Sam saattoi tuntea höyryn kutittelevan pienestä hänen nenäänsä. Suihkussa oli myös aivan häviävän vähän höyryä, joka nyt sankkeni miehen laittaessa vettä vain kuumemmalle. Sillä Sam rakasti kuumia suihkuja, ja niin vissiin moni muukin talon asukeista, kun heidän perässään aina suihkuhuoneesta tuli höyrypilvi.

Samalla suihkussa ollessaan Sam yritti saada Kaydeniin yhteyttä, mutta sai vain ärtyneen murahduksen ja pienen pienen tunteen miehen tekemisistä. Jonkun naisen kanssa, kuinka yllättävää. Hän ajatteli ystäväänsä, joka oli viikko sitten alkanut oleilemaan melko paljon pesän ulkopuolella. Ei Kayden ei ollut tilivelvollinen mistään, mutta Samilla oli ikävä heidän ärsyyntymisiä toisiinsa ja kiusoittelevia leikkejä kunnes toisella pimahtaisi.

epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  epssu lähetetty Ke 2 Heinä - 6:53

Anan saapuessa huoneeseen oli Neirakin jo hieman levoton. Hän halusi päästä vanhemman naisen mukana töihin, vatsinkin kun tänään ei ollut tiedossa tanssia vaan oikeita töitä. Toki tanssikin oli oikeaa työtä, mutta enemmänkin kyseiseöle neidille vain harratuspohjainen.

Crystalin sanoessa hänen olevan valmis, meni Neira heti lähimmän peilin ääreen ja henkäisi ihastuksesta. Crystal oli onnistunut muuttamaan hänet todella kauniiksi ja naisen omastamielestä myös paljon vanhemman näköiseksi, mutta ei lainkaan huonolla tavalla. "Kiitos C!" Neira henkäisee muotigurulle ja hänen äänestään kuulsi kiitollisuus.

Anaan vilkaisten ja silmäilen Neira nyökkää merkiksi. Hän oli valmis, kengätkin hän oli jo kaapannut jalkaansa. "Haen vain takkini huoneesta, niin voimme lähteä." Tuo sanoo vielä kun näkee Anan päällä olevan nahkatakin. Vielä Bambille hymyillen tuo kävelee Anan huoneeseen ja nappaa vaatteistaan pienen tummantuskean jakkumaisen takin. Nopeasti hän palaa takaisin ja pyörähtää kaikkien ympärillä näyttääkseen itseään. "Onko näin hyvä? Tuo vielä kysyy muilta hymyillen ja silmät innostuksesta tuikkien

(Nyt olen valmis, en kännykällä saanut muokattua kunnolla ja myös sen vuoksi loppuosio on varmasti hieman tönkköä. Oli vain pakko saada kirjoitettua loppuun tässä työmatkalla kun kerran ehdin noin hyvin aloittaa aamulla aamupalaa syödessä.).

epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  Jilli lähetetty Ke 2 Heinä - 11:57

”Minun pitää opettaa sinut meikkaamaan itse, koska selvästikään sinun kärsivällisyytesi ei ihan riitä loppuun asti”, Crystal sanoi hymyillen kootessaan välineitään kasaan ja omille paikoilleen huoneessaan oleviin pakkeihin.
”Joku muu ei sitä vastoin näytä olevan yhtään kärsimätön”, Ana totesi nyökäten divaanille nukahtaneen Bambin suuntaan. Hänen äänensä oli huoleton, mutta todellisuudessa hän oli todella huolissaan. Vampyyrit eivät noin vain nukahdelleet sinne tänne. Heidän teinivampyyrinsa patterit alkoivat tosiaan olla lopussa, eikä niitä ladattu kuin yhdellä tavalla. Ikävä kyllä tyttö oli kieltäytynyt kyseisestä tavasta.
Nyt Anan oli vain luotettava siihen, että Sam saisi Bambin lopultakin ravitsemaan itseään. Vaikkakin sitten hieman likaisemmilla tempuilla.

Crystal katsoi divaanilla nukkuvaa pikkuvampyyria ja pudisti päätään. ”Sammy! Lemmikkisi kaipaa sinua!”
Ana kurtisti kulmiaan Crystalille, merkkinä siitä ettei lainkaan pitänyt siitä miten tuo kutsui Bambia Samin lemmikiksi. Tietysti, hänenkin oli käytettävä hyväksi kaksikon yhteyttä, mutta ei voinut mitään mieltä kaihertavalle huolelleen. Heidän nuorimmaisensa oli tavattoman herkässä vaiheessa. Ana ei voinut olla mitenkään varma siitä, miten kaksikon ystävyys vaikuttaisi nuorempaan.

Samassa Neira pyyhälsikin jo heidän luokseen pyörähtelemään. Ana ei voinut kuin hymyillä. Kyseisessä vauvassa riitti elämänhalua ja virtaa vaikka muille jakaa. Toivottavasti edes osa kyseisestä elämänhalusta siirtyisi Bambiin. Olisi tosiaan parempi, että tytöt muuttaisivat samaan huoneeseen mahdollisimman nopeasti.
”Hyvältä näyttää, joten eiköhän mennä. Ethän halua myöhästyä ekana päivänä?”, hän sanoi hymyillen. Nainen kävi hakemassa vielä oman käsilaukkunsa ja marssi sitten ovelle.
”Onhan sinulla kaikki mukana?” Ana kysyi vielä Neiralta ulko-ovella.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  epssu lähetetty Ke 2 Heinä - 16:26

Neira nyökkäsi innokkaana, kaikki tarvittava oli pienessä mustassa tekonahkalaukussa joka naisella oli olallaan. Eipä hän kai ihmeempiä mukaan tarvinnut, tuo ajatteli.

Anan kommentoidessa Bambin nukahtamista, tajusi hän toisen tosiaan nukahtaneen. Samalla Neira muisteli, kun nuorimmalle oli kerrottu vampyyrin elämästä. Nukkuminen ei ollut pakollista ja ainakin hänen mielestään Bambi oli enemmänkin vain innostunut asiasta. Ja hän oli ollut se, joka halusi nukkua sillä se oli ennen kaikkea mukavaa, mutta nyt asiat olivat toisinpäin. Hän oli hereillä päivät ja toisella näytti jopa olevan vaikeuksia pysyä hereillä.

Samassa Neira tajusi asian, minkä oli toki huomannut itse jo aikaisemmin, mutta vasta nyt sisäisti kunnolla. "Eikö Bambi syö?" tuo kuiskasi mahdollisimman hiljaa Analle vierellään äänessä huolta ja hämmästystä.


Sam nautiskeli kuumasta suihkusta samalla kun pohdiskeli miten saisi vauvan syömään itsestään. Mies ei halunnut pakottaa ja itse asiassa Ana olikin sanonut, että ensimmäiseksi kokeillaan saada Bambi syömään oma-aloitteisesti. Miten hän sen tekisi oli aivan eri asia. Huokaisten kuuluvasti kuuli hän Crystalin kutsuvan itseään.

Suihkun sammuttaen ja kuivatessaan itseään hän yritti keksiä ovelaa tapaa toisen pään menoksi. Jospa hän vain viiltäisi itseään 'vahingossa' ja katsoisi toimisiko asia niin?

Mies astui suihkusta ulos huolestunut ilme kasvoillaan. Hän oli vauhtanut päälleen valkoisen miestentopin, mutta jättänyt aamuiset mustat farkkunsa jalkaan. Crystalin ovelle saapuessaan tuo vilkaisee Anaan ennen kuin menee nuorimmaisen luokse. Toista herättämättä Sam nappaa kevyen naisen syliinsä ja kantaa huoneeseensa, ellei toinen herää ja kävele itse.

epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  Jilli lähetetty Ke 2 Heinä - 16:50

Ana painoi sormensa huulilleen, viittoen näin Neiraa olemaan toistaiseksi hiljaa. Samalla hän avasi heidän asuntonsa oven, huikkasi hyvästit jäljelle jääville asuintovereilleen ja huitoi Neiralle, jotta tämä menisi edeltä. ”Ai niin, kun tulen kotiin, meillä on kämppispalaveri! Ilmoittakaa Derekille ja Kaydenille!” hän huikkasi vielä asuntoon ennen kuin asteli rappukäytävään ja sulki oven perässään

Vasta kun he olivat kunnolla ulkona koko rakennuksesta ja kadulla nainen uskalsi avata suunsa. Ei ollut hyväksi, että kaikki jauhoivat Bambin kuullen tuon syömisestä, vaikka tyttö olikin ollut enemmän tai vähemmän taju kankaalla. Toivottavasti muutkin osaisivat pitää suunsa supussa tytön kuullen.
”Ei. Bambi ei ole ravinnut itseään sen viimekertaisen jälkeen”, Ana vastasi tytölle, lähtiessään kävelemään kohti heidän yhteistä työpaikkaansa. ”Se alkaa tosiaan näkyä vai mitä?”

”Älä kuitenkaan ainakaan vielä puhu hänelle siitä”, nainen varoitti nopeasti. ”Sam lupasi yrittää auttaa asian suhteen, mutta painostaminen saattaisi vain pahentaa tilannetta. Yritämme purkaa tilanteen ennen kuin se riistäytyy täysin käsistä. Tiedät varmasti, millaiseksi teidän nuorten verenhimo voi pahimmillaan yltyä.” Ana sanoi ja hymyili Neiralle.


Bambi ynähti kevyesti unissaan, Samin nostaessa hänet syliinsä. Tyttö painautuu tiukemmin miehen rintaa vasten, hieroen kasvojaan tuon paitaan.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  epssu lähetetty To 3 Heinä - 17:31

Neira katseli hämmentyneenä Anaan, miksi ihmeessä Bambi ei syönyt? Johtuiko se hänen veljestään? Oliko se sitä? Voi kamala mitä hän olikaan mennyt tekemään! Hän oli kirjaimellisesti työntänyt veljensä toisen hampaisiin, sillä tiesi, ettei olisi pystynyt kumminkaan itse siihen. Pahimmassa tapauksessa Toffee olisi päässyt manipuloimaan hänet takaisin jollakin kierolla tavalla.

”Niin alkaa..” Neira vastasi vanhemmalle vampyyrille tietämättä oikein mitä sanoa. Kaikkihan oli hänen syytään. Samalla nainen katseli ympärilleen, yrittäen sillä saada ajatuksiaan kasaan ja syyllisyyttään häivytettyä. Hän muisti matkan minkä he olivat kulkeneet Anan kanssa yhdessä ensimmäistä kertaa, tosin pois Bloody Moonista. Nyt hän palaisi sinne oikeisiin töihin punahiuksisen kanssa. Reitti näytti samalta, mutta hän ei voinut olla varma asiasta. Neiran oli vaikea muistaa reitti näin päin, mutta tämän kerran jälkeen hän osaisi sen jo.

”Minua jännittää Ana!” Tuo sanoi toiselle kun tosissaan tajusi nyt menevänsä baariin töihin. ”Osaankohan minä mitään? Apua, entä jos olen kömpelö ja tuhoan vaan kaiken?” Tuo sanoo katsoen kauhuissaan vanhempaa naista, mutta samassa katse muuttui taas innokkaaksi. Nuoren vampyyrin tunnetilojen vaihtelua, vaikka Neiralla se oli mennyt jo aikalailla ohi. Aina välillä naisella vain tuli nopeasti muutoksia tunteisiinsa, sillä oli ollut jo ihmisenä samankaltainen. ”Kiitos Ana kovasti kun sait puhuttua minut sinne avuksi!”


Sam kantoi vauvan huoneeseensa ja istuutui sängylle samaan kohtaan kuin aikaisemmin aamulla laskematta toista alas missään kohtaan. Istuuduttuaan tuo asetteli Bambin mukavamman  näköiseen asentoon itseään vasten, niin että toisen suu oli lähellä hänen kaulaansa. Mies piti käsiään tiukasti toisen ympärillä ja haisteli tuon hiuksia samalla kun antoi suukon päälaelle. Voi Bambi, voisitko syödä?

epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  Jilli lähetetty To 3 Heinä - 17:56

Ana katseli hetken aikaa Neiran synkistytnyttä ilmettä. ”Ethän syytä itseäsi tapahtuneesta?” hän kysyi nopeasti, koska se olisi todennäköisin vaihtoehto, sille mitä Neira parhaillaan ajatteli. ”Suurin syy sille ettei Bambi ravitse itseään on se, että kyseinen tapahtuma oli tytön ensimmäinen tappo. Sillä ei ole mitään väliä, kuka hänen eteensä sattui vaan se, että hän vei hengen. Bambi ei ole tottunut sellaiseen ja hänen silmissään nälkälakko on paras ratkaisu ongelmaan, koska hän on nuori. Joten se ei ole sinun vikasi. Tilanne olisi voinut tulla eteen myöhemmin.”

Vanhempi vampyyrinainen käveli tottuneesti matkaa heidän työpaikalleen ja johdatti nuorempaansa. Neira ja Bambi olivat edelleen tietynlaisessa arestissa, koska nuorien ei ollut hyvä liikkua yksin, eivätkä he olleet käyneet Bloody Moonissa ensitapaamisensa jälkeen. Reitti oli varmasti vielä outo toiselle.
”On hyvin todennäköistä, ettet osaa yhtään mitään”, Ana totesi letkeästi. ”Mutta sinua opetetaan. Todennäköisimmin joudut tänä iltana ainoastaan keräämään laseja ja pyyhkimään pöytiä. Etkä sinä ole kömpelö. Se on meille vampyyreille epäominaista. Mutta menee varmaan hetken aikaa ennen kuin sinä pääset ihan varsinaisesti ”tiskin taakse.” Mutta ota jokainen homma vastaan. Minä katson ettei sinua pompoteta liikaa ja pyydä rohkeasti apua. Suurinosa henkilökunnasta on oikein mukavaa porukkaa.”


Bambi ynähti jälleen unissaan Samin laskeutuessa istumaan sängynreunalle. Kun mies asetteli hänen päätään kaulalleen, menee hetki ennen kuin tapahtuu mitään. Nälkäisen vampyyrin vaistot ottavat kuitenkin vallan myös unen lävitse.
Tyttö nuuhki Samin kaulaan, aivan kuin olisi kyennyt haistamaan vampyyrin suonissa hiljaksiin liikkuvan veren. Torahampaat, joita on tykyttänyt jo monta päivää inhottavasti pidentyvät, vaikka Bambi itse oli edelleen aivan umpi unessa.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  epssu lähetetty To 3 Heinä - 18:13

Anan kysymyksen kuulessaan Neira hätkähtää. Miten vampyyrinainen tiesi mitä hän ajatteli? Päätään laskien tuo nyökkää. ”Minusta vain tuntuu pahalta.” Tuo sanoo ja vaikka hän ymmärtää Anan pointin, oli hänen vaikea saada syyllisyyden tunnettaan pois. Hän huokaisi.

Nyökäten toiselle Neira virnistää, ”Mutta entä jos minä olenkin maailman ainoa vampyyri joka on kömpelö?” Tuo kysyy ilkikurisen näköisenä. Kyllä hän tiesi ettei olisi kömpelö, hän oli huomannut sen tanssiessaan sillä liikkeet olivat sulavuuden ja kauneuden huippua hänen tanssikokemuksellaan ja vampyyrille ominaisten voimat vain voimistivat hänen liikeitään. ”Kiitos, minä teen parhaani. Tekemällä sitä oppii!” Tuo sanoo ja ottaa päättäväisen asenteen itselleen. Tästä yöstä tulisi hyvä ja aivan uudenlainen hänen aikaisempiinsa verrattuna.


Sam paljastaa kaulaansa enemmän toiselle kun kuulee pienen nuuhkivan äänen. Ripsien lomasta hän katselee toisen nukkuvia kasvoja ja tuntee omantunnon tuskia kun tällä tavalla viekoittelee toista juomaan. Mutta nopeasti tuo työntää ne pois mielestään. Perkele, olihan kaikille ja varsinkin Bambille parasta, että hän joisi. Kumpa tämä onnistuisi.. Tuo ajattelee ummistaen silmiään hieman kuin rukoillakseen onnistumista.

epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  Jilli lähetetty To 3 Heinä - 18:26

”Hyvä tyttö”, Ana hymyili Neiralla tuon vannoessa tekevänsä parhaansa. Bloody Moon oli helppo paikka aloittaa itsenäistä, työssäkäyvän elämää. Tästä syystä Ana oli pitänyt mahdollisimman hyvät välit pomoonsa Michiin.
”Ai niin, kun sinä et enää nuku päivisin, minulla on sinulle töitä sillekin ajalle”, nainen sanoi kun asia juolahti hänen mieleensä. ”Sinä ja Bambi olette niin nuoria, että te saatte ruveta opiskelemaan päivisin. Bambi jatkaa lukio-opintojaan ja sinä aloitat muun hyödyllisen opiskelun kotona, koska kumpikaan teistä ei voi mennä ihmisten päiväkouluun. Ja minä en vielä mielellään laita teitä Hellin järjestämille kursseille, kumpaakaan, koska olette laittomia vampyyreja. Aloitat huomenna espanjan opiskelun ja katsotaan sitten millä jatketaan.”
Käytäntö oli jälleen tuttu ja hyväksi havaittu. Vampyyrit joutuivat useimiten viettämään kulkureiden elämää, joten kielien opiskelu oli tärkeää. Lisäksi, sivistymättömiin vampyyreihin kiinnitettiin enemmän huomiota ja he joutuivat useimmin Hellin tarkastettavaksi.


Bampi nostaa kätensä varovaisesti Samin kaulalle. Torahampaat raapivat jo ohutta ihoa, nälän ohjatessa tyttöä halujensa mukaan.
Samassa Bambi hätkähti hereille. Tytölle meni hetken aikaa tajuta missä tilanteessa oli. Kun se valkeni, hänen ruumiinsa rupesi tärisemään ja kyyneleet tulvahtivat silmiin.
”Ei... Ei, ei, ei”, tuo nyyhkytti. Teinivampyyri yritti työntää miestä kauemmas rintakehästään ja vetää päätään pois tuon kaulalta.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  epssu lähetetty To 3 Heinä - 18:40

Neiran naama venähti ennen kuin hän tajusi kunnolla asian. Opiskella? Hän ei ollut ajatellut mitään tuohon suuntaan muututtuaan vampyyriksi. Oli hän netistä opetellut Saksaa ja Venäjää hieman, mutta sekin oli ollut hieman laiskanpuoleista. Mutta jos joku olisi vahtimassa hänen opiskelujaan, se saattaisi onnistua. Ei naista todellakaan haitannut opiskella, se oli itse asiassa ihan mukavaa, mutta hän oli vain tavattoman laiska moisessa.

Virnistäen tuo sanoo, ”Pitää tsempata ja potkia itseäni persuksille. Olen aikaisemmin yksikseni ollessa aloittanut Saksan ja Venäjän kielen opettelua, mutta se on jäänyt. Otanko nekin listaan mukaan?” Hän piti ajatuksesta täyttää päivät kielien opiskelulla ja opiskelua piti olla paljon, ettei luppoaikaa hirveästi jäisi, sillä muuten hän laiskistuisi, kapinoisi ja ei tekisi läksyjään.


Sam ehti kiittää onneaan jo kun Bambin käsi tuli hänen kaulalleen, kunnes toinen heräsi unestaan. Mies tarrasi kiinni toiseen hieman kovemmin, niin ettei toinen pääsisi helposti pois hänen kaulansa läheltä, mutta sen verran hellästi ettei toinen tuntenut itseään pakotetuksi. Avaamatta suutaan vaan puhuessaan telepaattisesti hän yrittää lähettää hyvänolontunnetta toisella helpottaakseen tilannetta. Kaikki hyvin pieni, ei hätää. Tuo sanoo rauhallisesti, melkeinpä kehräten. Se olisi hyvää.. Meille molemmille. Tuo jatkaa, Saisit minun oloni tuntumaan ekstaasiselta. Jatkaa vielä, kunnes hiljenee. Sam oli todella hukassa asiansa kanssa. Ana oli antanut yksinkertaisuudessaan helpon tehtävän, mutta tehtävän suoritettava henkilö oli toista maata.

Sam katselee lempeä ilme kasvoillaan toista silmiin ja samassa tuntee halun puskevan läpi itsessään. Perkele tuo kiroaa mielessään, juuri nytkö? Toki hänellä ei olisi seksiä vastaan mitään, mutta Bambi oli vain todella todella nuori ja se sai miehen varuilleen. Ja hän oli edelleen hukassa tunteidensa kanssa jotka vaihtelivat isoveljellisyyyden ja sen yli rajoissa.

epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  Jilli lähetetty To 3 Heinä - 19:10

”Ota vain. Vampyyrin on hyvä osata kieliä, koska ikinä ei tiedä mihin tämän elämän aikana joutuu”, Ana sanoi rohkaisten Neiraa. ”Minulta löytyy oppimateriaalia kummallekkin kielelle. Derekiltä voit kysyä neuvoa venäjän kanssa ja Crystal puhuu sujuvasti saksaa, joten sinulla on ympärilläsi vampyyreita, joiden kanssa voit harjoitella.”

Samassa he näkivätkin jo Bloody Moonin rakennuksen edessään. Anasta oli mukavaa palata töihin. Tietysti hän eli Chaosia varten ja omisti huomattavasti enemmän aikaansa sille, mutta oikea työpaikka toi mukavaa vaihtelua hommaan. Sitä tunsi melkein olevansa normaali, eikä vampyyrien oikeuksien puolesta taisteleva kapinallinen.
Kun he astuivat sisään hämyiselle klubille, joka oli vielä toistaiseksi kiinni, heitä vastaan juoksi yksi Anan työkavereista.
”Ana! Oletko kuullut, että Mich aikoo myydä klubin?” nainen kysyi silmät pyöreinä päästessään heidän luo.
”Mitä?” Anan teki mieli läpsäistä kätensä Neiran korville, jotta tämä ei kuulisi heidän keskusteluaan ja rupeaisi murehtimaan turhia.
”Joo. Täällä on joku sellainen sadistisen näköinen miljandööri allekirjoittamassa kauppakirjoja”, Aurora selitti suu lähes vaahdoten. ”Sillä oli mukanaan sellainen motoristin näköinen nainen, joka tutkii nyt nurkkia kuin vainukoira.”


Bambi nieleskeli Samin kaulaa vasten, kyynelten valuessa edelleen hänen kasvoillaan. Hän saattoi tuntea toisen kovan rintakehän rintojaan vasten ja ihon tuoksun sieraimissaan. Sam oli ilmeisesti käynyt suihkussa. Kaikein huumavinta oli kuitenkin se, miten tyttö saattoi melkein haistaa suonissa olevan veren. Hänen hampaansa tykyttivät jo niin kivuliaasti, että hänen olisi tehnyt mieli huutaa ja hänen vatsansa oli niin kipeä, että hän olisi halunnut käertyä kaksin kerroin. Bambi tiesi, millä helpottaisi oloaan. Vastaus olisi aivan hänen nenänsä edessä, mutta kuolevan Toffeen kasvot kummittelivat hänen mielikuvissaan.

Nälkä ja Samin rauhoittavat sanat alkoivat kuitenkin viedä voittoa tässä tahtojen taistossa. Tyttö kurottautui vaistonvaraisesti eteenpäin ja nuolaisi kaulalla kohtaa, jossa valtimo oli aivan pinnassa. Torahampaat tuntuivat pidentyvän entisestään kunnes, perimmäiset vaistonsa pakottivat hänet iskemään ne ohuen ihon lävitse.
Bambi joi ahnain imaisuin Samin kaulasta.

Hetken kuluttua tyttö liikkui. Ei kuitenkaan siksi, että olisi irrottautunut kaulalta vaan kepotellakseen itsensä parempaan asentoon miehen sylissä. Hän ei irrottanut hetkeksikään suutaan haavalta, istuutuessaan Samin syliin hajareisin ja kietoessaan kädet tuon harteille.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  epssu lähetetty To 3 Heinä - 19:59

Neira ei tiennytkään, että Derek tai Crystal osasivat kieliä. Ja hän kiitti onneaan kun he osasivat juuri sitä kieltä, mitä hän oli aikaisemmin harjoitellut. Hänen pitäisi alkaa puhumaan noiden kahden kanssa saksaa ja venäjää, jotta hän muistaisi taas oppimansa asiat ja oppisi syventymään kieliin paremmin. Loistavaa!

Bloody Mooniin päästyään naisen oli pakko henkäistä ihastuksesta. Taas. Paikka oli edelleen yhtä upean näköinen kuin hänen ensimmäisellä kerrallaan, ellei jopa upeampi. Sillä nyt hän katseli maailmaa aivan uusin silmin ja näki kaiken aivan eritavalla. Samalla hän hänen ihollaan oli kutittava tunne innosta päästessään töihin pian.

Hän hymyili työntekijälle joka tuli heitä vastaan heti ovella, mutta hymy hyytyi tuon sanojen myötä. Neira katsoi tyrmistyneenä Anaan, menettäisikö hän työnsä, jo ennekuin ehtisi edes aloittaa? Nainen oli hädissään. Ei illan näin pitänyt mennä! Hänen murhettaan ei auttanut ainakaan kuullessaan jonkun sadistisen miljöörin olevan kirjoittamassa papereita. Kukaties, jos kyseinen henkilö olisi juuri sellainen joka potkisi näin nuoren vampyyrin katsomatta ulos? Eikä nainen tuon seurassa kuulostanut mitenkään asiaa muuttavan, vaan päinvastoin.

Ei, en ole tullut tänne vain sen takia että luovutan saman tien. Elämässä tulee äkkipysähdyksiä ja yllätyksiä ja niistä kuuluu mennä yli tai selvitä, ei lannistua. Hän sanoi itselleen ja otti kasvoilleen päättäväisen ilmeen. Oikea asenne ennen kaikkea! Tuo vielä tsemppasi itseään. ”Mitäs nyt?” Tuo kysyi Analta.


Sam henkäisi mielihyvästä kun Bambin hampaista tuleva myrkky pääsi hänen sisäänsä ja etumuksessa alkoi paisua enemmän. Toisen vielä noustessa hajareisin hänen päälleen oli mies aivan hukassa. Ja unohti iloita onnistumisestaan. Sam hengitti kiihtyneesti mielihyvästä silmät ummessa ja piti tyttöä tiukemmin itseään vasten. Kaikesta hänen kehonkielestään ja muusta toinen pystyi varmasti päätellä, että tuon syöminen ei todellakaan miestä haitannut.

Mitä minä teen? Apua, Ana auta! Tuo ajatteli hädissään ja nauroi samalla mielessään itselleen. Miehen teki mieli kaataa Bambi alleen ja suudella tuota, mutta ei tiennyt mitä uskaltaisi tehdä järkyttämättä toista. Ja juuri nyt oltiin sillä kynnyksellä kun miehen itse pitäisi saada omista tunteistaan selvää. Ennen kuin asiat kääntyisivät huonommalle tolalle kuin olivat alun alkajeen olleet. Sillä Sam oli kyllä huomannut Bambin nauttivan hänen läsnäolostaan, punastelevan kun hän hymyili naistenviettelijä ilmeellään tuolle ja sen kuinka toinen katsoi haikeasti aina hänen lähtiessään. Ennen kaikkea mies oli itse samanlainen, oli huolissaan pienestä ja halusi toisen voivan hyvin. Nautti tuon seurasta ja juttelu tuokioista, olihan hän kertonutkin toiselle asioita, joita ei ollut edes parhaalle ystävälleen kertonut. Mutta siltikään mies ei tiennyt tunteistaan yhtikäs mitään.


Viimeinen muokkaaja, epssu pvm To 3 Heinä - 21:26, muokattu 1 kertaa

epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  Jilli lähetetty To 3 Heinä - 21:06

Ana vilkaisi vieressään seisovaa Neiraa nopeasti, ennen kuin käänsi katseensa takaisin Auroraan.
Hän ei ollut tiennyt ollenkaan Michin myyntiaikeista. Jos olisi, hän ei olisi edes yrittänyt saada Neiraa palkkalistoille. Se liero oli osannut pitää asiansa hyvin salassa. Tästä hyvästä vanhan vampyyrin olisi tehnyt miei potkia klubin ex-omistajaa persuksille.

”Entä työntekijät?” hän kysyi heitä kumpaakin askarruttaneen kysymyksen.
”Toistaiseksi kaikki saavat jäädä. Uusi omistaja ei ilmeisesti halua menettää penniäkään vaihdon aikana. Mutta kaikki ilmeisesti haastatellaan uudestaan”, Aurora sanoi olkiaan kohauttaen. Sitten hän käänsi katseensa arvioiden Neiraan. ”Oletko sinä se uusi tyttö.”

”Mikäs ämmien juorukerho täällä kokoontuu?” Viileä naisen ääni kuului baaritiskin suunnalta. Se sai Anan nostamaan katseensa puhujaan. Hän näki vampyyrinaisen, joka muistutti enemmän miestä, lihaksikkaan ruumiinrakenteensa vuoksi. Naisen hiukset oli kynitty lyhyiksi muualta, paitsi edestä. Kasvonpiirteet olivat karskit, mutta niistä erotti, että kyseessä oli nainen. Kyseinen bodari oli pukeutunut olkaimettomaan mustaan paitaan, nahkahousuihin ja maihareihin. Tuo saisi taatusti kovimmankin korston polvilleen, ääntäkään korottamatta.
”Vaikka johtoportaassa tapahtuukin muutoksia, baari pitää saada kohtapuoliin auki, joten töihin siitä”, nainen komensi heitä.

”Mennäähän sitten töihin Neira”, Ana sanoi suojatilleen. ”Ei anneta klubikaupan vaikuttaa töihimme ainakaan vielä mitenkään. Pidän kyllä puoliasi, jos tarve vaatii.”
Ana läht astelemaan työntekijöiden pukuhuonetta kohti, voidakseen jättää laukkunsa kaappiin.


Bambi rupesi tekemään keinahtelevaa liikettä Samin sylissä, ravitsemisen tuomassa huumassa. Veri sai hänen ruumiinsa kuumenemaan ja toimimaan viimein, viikon jälkeen kunnolla. Kaikki hermopäätteet tuntuivat heräävän jälleen kunnolla eloon. Hän aisti allaan olevan miehen jokaisella ihosolullaan. Sen miten Samin maku vyöryi hänen sisäänsä tummana ja täyteläisenä, saaden hänet uudelleen eloon. Miehen vahvat, lihaksikkaat käsivarret tuntuivat hänen ruumillaan täydellisänä painona, iho hankautui toista vasten. Bambin herkät rinnat hieroutuivat Samin rintakehää vasten. Hän tunsi myös kovan kohouman painautuvan sitä kaikkein herkintä aluettaan vasten, mutta ei osannut eritellä sitä terästäytyvien aistiensa sekamelskassa.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  epssu lähetetty To 3 Heinä - 21:22

Neira kuunteli naisen vastauksen Anan kysymykseen, mutta ei tiennyt voisiko hänet laskea vielä oikeaksi Bloody Moonin työntekijäksi vai ei. Hän nyökkäsi tuon kysymykseen, mutta sävähti saman tien kylmään kysymykseen, joka tuli karun näköiseltä mieheltä. Okei, kyllä hän tiesi tuon tuntemattoman vampyyrin olevan nainen, mutta lyhyeksi kynitty tukka ja lihaksikas ruumiinrakenne sai Neiran mielestä tuon enemmän miesmäiseksi, kuin näyttämään naiselta. Pari muutosta ja tekoparta, ja hän ainakin menisi halpaan. Miesnaisen käskyttäessä heitä kuin omistaja töihin, Neiran teki mieli tarrautua Anaan. Hän osasi tapella, mutta ei tuntenut minkäänlaista tarvetta nostaa edes pikkurilliään tuota vastaan. Siltikään hän ei näyttänyt tunteitaan ulkoisesti vaan piti naamallaan kylmän ilmeen, parempaan hän ei kyennyt juuri nyt.

Anan liikkuessa pois Neira oli enemmänkin kuin halukas menemään tutun ja turvallisen vampyyrin mukaan. Pukukoppeihin päästessään, tuo uskaltautuu katsomaan punahiuksista silmiin ja kertoen katsellaan kuinka järkyttynyt oli. Pari kertaa henkeään vetäen Neira tasaa tunteensa ja palauttaa edellisen asenteensa takaisin. ”Okei, okei.. Älä jätä minua yksin tänä iltana. Tai ainakaan mene kauhean kauaksi.” Neiralta pääsee pieni vikinä suustaan. Hän tunsi itsensä todella turvattomaksi juuri nyt. Ja seuraisi Anaa joka paikkaan vain tuon pyynnöstä koko yön ajan. Nainen polki koko uhmakkuutensa ja vapaudentahtonsa jalkoihinsa ja olisi oikein kiltti tyttö tänään. Ainakin yrittäisi olla.

Samalla nainen riisui takkinsa ja laittoi laukkunsa samaan paikkaan Anan kanssa. Hän oli valmis menemään baarin puolelle ja aloittamaan työnsä.


Sam murahti Bambin alkaessa liikkua hänen päällään. Mies ei tiennyt mitä tehdä, hän halusi ottaa tytön nyt ja heti, mutta ei siltikään halunnut tehdä sitä. Hän oli aika varma että katuisi asiaa jälkikäteen, mutta ei työntänyt toista poiskaan, ettei järkyttäisi uudelleen. Se vielä puuttuisi, että vauva saisi uuden trauman vanhan vierelle, hänen toruessa tuon vampyyrinvaistot.

Joten mies päätyi kompromissiin ja paijasi vain Bambin selkää mahdollisimman rauhallisesti. Samin keskittymiskyky oli vain todella heikkoa luokkaa, sillä kitka hänen etumuksessa oli aivan liian kiihottavaa ja Bambin rintojen painautuessa hänen rintakehäänsä oli mies enemmänkin kuin onnessaan. Voi luoja, kuinka hänen teki mieli suudella toista. Ja yö oli vasta alussa, hänen pitäisi odottaa Anaa vielä kauan, ennen kuin pääsisi poistattamaan huutavat tarpeensa.

epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  Jilli lähetetty To 3 Heinä - 21:38

Ana avasi oman pukukaappinsa oven ja antoi Neiran laittaa myös omat tavaransa sinne. Hän tarkasti peilistä nopeasti kiharoidensa asennon ja meikin.
”En jätä sinua yksin. Tai ainakin seuraan sinua koko ajan”, Ana lupasi. Hän kaivoi laukkunsa taskusta nopeasti huulipunan korjatakseen jo kulunutta huulimeikkiään. ”Tee kaikki vain niin kuin käsketään niin hyvä tulee. Aloitetaan nostamalla tuolit alas ja pyyhkimällä pöydät vielä kertaalleen.”

Saatuaan meikkinsä kuntoon, Ana sujautti punan taskuunsa, sulki kaappinsa ja marssi takaisin baarin puolelle. Tiskin takaa löytyi siististä rivistä rättejä ja pari suihkepulloa pesuaineelle. ”Ota tuosta ja ryhdy hommiin. Tässä sinua ei varmaan tarvitse neuvoa.” Ana hymyili Neiralle lempeästi ja viittoi tuota töihin.
”Ana! Veisitkö tuhkakupit tupakoivien puolelle?” Aurora huikkasi lastatessaan pulloja kylmään.
”Okei.” Hän kääntyi nopeasti Neiran puoleen. ”Mene vain töihin. En ole kaukana ja muista totella kiltisti.”

Ana asteli keittiöön, jossa tiskatut, kristalliset tuhkakupit olivat muovisessa astianpesukorissa valmiina, odottamassa paikoilleen pääsyä. Hän nappasi ison korin käsivartensa ja lantionsa väliin, lehtien kantamaan koko paskaa tupakoivien puolelle.


Bambi yllättyi kun tunsi, että oli saanut tarpeekseen. Hän irrotti hampaansa Samin kaulalta, nuollen kuitekin pitkin vedoin haavoista nousevat veripisrat, ennen kuin vuoto tyrehtyi. Ravinnnonsaannin mukana tullut tokkura sen sijaan sumensi hänen mieltään.

Tyttö oli kuumissaan ja tunsi aivan erilaista pakotusta kuin hetkeä aiemmin. Tämä tuntui paljon fyysisemmältä. Hänen huulensa liikahtelivat edelleen miehen kaulalla, kuin hamuten jotain, mikä ei ollut hänen ulottuvillaan. Hitaasti, pehmeät huulet liukuivat ylemmäs, Samin korvanlehdelle, siitä leualle, huulia etsien. Bambi liikahteli edelleen keinuvasti miehen sylissä, etsien helpotusta omiin tuntemuksiinsa.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  epssu lähetetty To 3 Heinä - 21:58

Neira katsoi kuinka Ana korjaili huulimeikkiään ja tajusi vilkaista itseäänkin peilistä hieman ja henkäisi taas ihastuksesta. Ja Crystal luuli, että hän opettelisi meikkaamaan itse? Ei käy laatuun, tuo ajatteli., Hän rakasti sitä kun joku kosketteli hänen hiuksiaan ja oli mukavan tuntuista kun C taputteli hänen kasvoilleen meikkiä pehmeillä sudeilla jotka kutittivat aina välillä hieman. Ja oli niin mukavaa istua tuolilla jutellen samalla. Ja sitä paitsi, hän ei ikinä kykenisi samankaltaiseen meikkiin kuin Crystal oli hänelle tehnyt. Mutta opetella hän voisi silti, ehkä, kun raaskisi nousta itse laittamaan naamaasta Crystalin huoneen tuolilta.

Anan mennessä baarin puolelle, Neira seurasi perässä kuin hai laivaa. Hän oli jännittynyt, mutta yritti keskittyä pitämään itsensä rauhallisena ja tyynenä. Ei ollut mitään järkeä panikoida. Ja heti kun hän oli saanut suihkepullon ja rätit käteen ja tiesi hommansa, hän rentoutui. Nyökäten punahiuksiselle tuo asteli ensimmäisen pöydän luokse ja aloitti hommansa. Hänestä oli mukava katsella vampyyrinaisteilla pesunestepisaroita pöydän mustalla kivipinnalla ja kuinka ne katosivat hänen pyyhkiessään. Upeat vaaleat nahkapenkit olivat myös upean näköisiä. Neira meni järjestelmällisesti jokaisen pöytä ryhmittymän ja satunnaiset yksittäiset pöydät, hän myös keskittyi olemaan todella tarkka, ettei saisi heti ensimmäiseksi huutia.
Vaikka hän olikin todella keskittynyt työhönsä ihaillessaan pisaroita, ehti hän katsella ympärilleen. Neira pälyili katseellaan pelottavaa naista ja uutta klubin omistajaa, hän halusi nähdä tuon sadistisen miljöörin.


Sam huokasi pienesti kun Bambin torahampaat katosivat hänen kaulaltaan, tyttö oli saanut juodakseen. Samassa mies muisti myös iloita asiasta, hän oli onnistunut! Olen paras, Sam ajatteli itserakkaasti nauraen mielessään huvittuneena. Mutta kun Bambin huulet alkoivat hipelöidä hänen kaulaansa vasten ja liikkua siinä, mies oli taas aivan hukassa. Ja tuntiessaan toisen etsivän huuliaan, hän käänsi kasvonsa tuota kohden ja suuteli lempeästi.

Suudelma maistui hieman vereltä ja todella makealta, se oli varmaan Bambin ominainen maku minkä mies maistoi myös. Kevyt tunne pääsi hänen mahan pohjaansa ja hän huomasi nauttivansa suudelmasta tytön kanssa. Mutta se ei ollut kiihkeä, halusta kertova suudelma. Vaan ennemminkin ystävyyden rakkaudesta kertova suudelma. Ja näin Sam sai tietää tunteensa Bambia kohtaan. Ne eivät olleet isoveljellisiä, mutta eivät rakastaviakaan. Hän ei halunnut tyttö samalla tavalla kuin muita naisia, panna ja juosta pois tyyppisesti. Vaan hän rakasti jossain syvällä sisimmissään tyttöä hieman syvemmin ja halusi vain nauttia tuon seurasta. Rakkaus ei kumminkaan ollut niin syvää, että hän olisi halunnut edetä pidemmälle Bambin kanssa.

Pienesti Bambia työntäen hivenen kauemmas itsestään, ettei toinen ymmärtäisi häntä väärin, hän hymyili tuolle. ”Saat minut menemään todella sekaisin pieni.” Tuo sanoi naurahtaen, mutta jatkoi saman tien ”Ne mitä tunnet nyt, ovat mielihyvästä jälkioireita ja nuoret ovat aina todella kiimaisia. Mutta oletko varma, että haluat tehdä sen minun kanssani nyt kun olet sekaisin syönnistä? Vai miettiä asiaa sen jälkeen kun pääsi kirkastuu?” Sam puhui lempeään äänensävyyn, sillä ei todellakaan halunnut loukata toista, mutta tiesi, mitä nuorilla vampyyreillä oli koettavinaan. Mutta seksi yhtälailla heidän kesken, saattaisi muuttaa suhdetta sellaiseen suuntaan mihin mies ei halunnut. Hän halusi pitää Bambin itsellään, mutta ei sillä tavoin.

Ensimmäistä kertaa elämässään mies ei käyttänyt vastakkaisen sukupuolen heikkoa hetkeä, vaan halusi tuon olla varma asiasta ja miettiä rauhassa. Sekin jo kertoi tunteista, joita Sam Bambia kohtaan tunsi.

epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  Jilli lähetetty To 3 Heinä - 22:25

Tupakoivien puolella Ana asetti tuhkakupin täsmälleen jokaisen pöydän keskelle. Saatuaan sen tehtyä hän kävi hakemassa pahvilaatikon, joka sisälsi tulitikkuaskeja. Niitä kuului olla jokaisessa pöydässä kaiken varalta. Ne olivat sellaisia pieniä, nimenomaan tälle klubille teetettyjä askeja, joissa oli noin viisi tulitikkua siistissä rivissä ja Bloody Moonin logo. Niitä kuului olla neljä per pöytä. Erikoisvalmistetuissa pöydissä oli pieni munakuppia muistuttava kolo nimenomaan näitä varten. Muissa paikan pöydissä ei ollut tällaisia.
Koko ajan toimiessaan hän piti silmällä Neiraa, joka työskenteli toisella puolella klubia. Tyttö näytti ahkeralta ja teki juuri niinkuin oli käsketty. Vanhempi nainen hymyili hiljaa itsekseen. Hän pitäisi todellakin Neiran puolia, jos tarve niin vaatisi. Michin suunnitelman muutokset eivät saaneet vaikuttaa viattoman nuoren vampyyrin tulevaisuuteen. Tyttö pärjäisi klubilla varmasti hyvin.

Henkilökunnan puolelta asteli esiin nuori mies, kantaen käsissään kolmesta muovilaatikosta koostuvaa pinoa. Mies oli pitkä ja hoikka, mutta kuitenkin lihaksikas. Hänen platinanvalkeat hiuksensa oli nostettu geelin avulla pystyyn. Kasvoissa ja korvissa oli lukuisia lävistyksiä. Mies oli verhonnut vartalonsa mustaan Bloody Moonin t-paitaan, seka risaisiin farkkuihin.
Tämän ulkokuori oli juuri sellainen, josta äidit tapasivat varoittaa tyttäriään.
”Oliko tässä kaikki Aurora?” tuo kysyi laskiessaan laatikot maahan.
”Jep. Kiitti Jacques”, toinen baarimikko sanoi maireasti hymyillen.
”Selvä, menen pyyhkimään pöytiä”, Jacquesiksi kutsuttu vastasi.


Bambi suuteli Samia innokkaasti kietoen käsiään tiukemmin tuon harteiden ylle. Tyttö tunnusteli uteliaana omilla huulillaan Samin suuta ja kielellään sen sisäpintoja. Pakotus tuntui muuttuvan miellyttäväksi kipunoinniksi ja kipunointi puolestaan nautinnon nuolaisuiksi hänen ruumiissaan. Tuntemukset saivat Bambin voihkaisemaan Samin suuta vasten ja painamaan omaa ruumistaan entistä tiukemmin tuota vasten.
Sam maistui samaan aikaan täyteläiselle ja runsaalle. Samaan aikaan samanlaiselle kuin verensä ja kuitenkin aivan erilaiselle.

Samassa mies työntääkin häntä jo pois päin. Hiljainen, tyytymätön ynähdys karkasi tytön huulilta ja tuo katsoo miestä pettyneesti suurilla silmillään.
Ravitsemisen tuoma huuma alkoi kuitenkin hiljalleen helpottaa ja hän malttoi jopa keskittyä Samin sanoihin.

Punastellen hän painoi päänsä ja katseensa alas, purren samalla epävarmasti huultaan. Hän mietti Samin sanoja. Lastenkodissa oli ollut mahdotonta miettiä mitään seksuaallista, mastubointi mukaan lukien. Seksivalistusta oli kyllä ollut, joten kyllä Bambi teoriassa tiesi miten homma toimi, mutta mietti asiaa miten tahansa, hän oli kaikella mahdollisella tavalla neitsyt. Tosin, olihan hän jo sen ikäinen, että moiset asiat kiinnostivat. Varsinkin kun vampyyriksi muuttuminen oli voimistanut kaikkea.
”Suoraan sanottuna...” Bambi kuiskasi epäröiden. ”Kyllä minä haluaisin ja... Mutta minua pelottaa.” Tyttö ei uskaltanut katsoa Samia silmiin, kun puheenaihe oli tällainen. Hän tuijotti omaa, verkkareiden verhoamaa etumustaan.
Eikä Bambi voinut olla miettimättä kuinka lapsi hän olikaan vanhan vampyyrin silmissä. Herran jestas, Samin silmissä tämän täytyi lähennellä pedofiliaa. Ei ihme ettei mies halunnut häntä.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  epssu lähetetty To 3 Heinä - 22:49

Neira katseli kuinka aikaisemmin heitä vastaan tullut nainen puhui hänelle tuntemattoman miehen kanssa. Hän kuuli kuinka tuo sanoi tulevansa myös puhdistamaan pöytiä ja hetken naisen mielessä kävi, että oliko hän liian hidas tai huono että tarvitsisi apua. Mutta tajusi pian, että ei Anan hänelle antama homma ollut vain hänelle tarkoitettu. Kaikki tekivät töitä.

Nainen katseli miestä uteliaana, sillä tuo oli aivan erinäköinen kuin kotona olevat kolme herraa. He olivat melko tavallisen näköisiä tai ehkä se tuntui vain hänestä siltä, kun oli heidän kanssaan asunut tovin ja nähnyt päivittäin kaikkia. Hän huomasi vertailevansa tuota miestä tuntemiinsa automaattisesti. Varsinkin tuon lävistykset olivat outoja Neiran mielestä. Ei sillä, kyllä ne sopivat miehelle, mutta talon asukeilla ei ainakaan näkyvillä paikoilla lävistyksiä ollut ja heillä oli siistit vaatteet. Tämän miehen housut oli risaiset, mutta ei ruman näköisesti vaan juuri sillä tyylikkäällä tavalla risaiset.


Sam katseli kuinka Bambi punastui painaen päänsä alas ja vältteli hänen katsettaan. Ja tuon sanoihin mies joutui hetken kokoomaan itseään. Oliko Bambi neitsyt? Tuo ajatteli ehkä hivenen yllättyneenä. Bambi kun ei ollut lainkaan pahannäköinen tyttö ja todella mukavakin kaiken lisäksi. Mutta miehen oli pakko antaa pisteitä tytölle, hän ei pitänyt liian helpoista naisista vaikka heidänkin luonaan vieraili aika-ajoin. Heistä vain jäi halpa maku suuhun. Tosin helpolla hän ei meinannut helposti sänkyyn tulevaa vaan tyrkyllä olevaa naista joka väenpakolla halusi miehen tulevan luokseen ja ottavan itsensä.

”Ei tarvitse pelätä.” Sam vastasi toiselle lempeällä äänellä. ”Ja siis ennen kuin ymmärrät väärin, niin minä pidän sinusta Bambi, todella pidän. Ja sen vuoksi en halua, että menet vain yhden tunteen mukana.” Mies takelteli ehkä hieman puhuessaan, sillä hänen oli vaikea sanoa tällaisia asioita juuri Bambille, sillä pitihän mies oikeasti tytöstä. ”Haluan vain, että ymmärrät, että..” Sam joutui etsimään oikeita sanoja. Milloin naiselle puhumisesta oli tullut hankalaa hänelle? ”Pidän sinusta todella, olet mukava ja nautin seurastasi. Olet söpö ja pystyn kertomaan sinulle asioita joita en kertoisi muille. Se on mukavaa. Ja haluan meidän välien pysyvän tällaisina, ymmärrätkö?” Mies yritti avata mieltään toiselle, mutta tunsi sen todella vaikeaksi.

Sam piti Bambista ja todella nautti toisen seurasta. Mutta hän ei tiennyt miten sanoa toiselle, että seksi heidän välillään olisi vain seksiä, jos he siihen ryhtyisivät. Ja mies voisi odottaa vielä itse, ihme kyllä, asian kanssa. Hän halusi olla varma, ettei se vaikuttaisi heidän väleihinsä ja hän ei välttämättä edes haluaisi seksiä Bambin kanssa. Hän nautti heistä ihan vain näin ollessaan. Tyttö oli juuri siinä ainutlaatuinen. Muiden naisten kanssa mies vain ottaisi minkä haluaisi, eikä jäisi makoilemaan sen pidemmäksi aikaa, ellei hetken lepäisi hommien jälkeen. Mutta Bambin kanssa hän pystyi vain olemaan ja nauttia siitä olemisesta. Ja se oli miehelle elämän ainutlaatuisin kokemus ikinä tai ainakin yksi niistä.

epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  Jilli lähetetty To 3 Heinä - 23:07

Jacques siirtyi oman pesuainepullonsa ja rättinsä kanssa hieman kauemmas Neirasta ja ryhtyi sen ihmeempiä ihmettelemättä hommiin. Hän nosteli pöytien päällä lepääviä tuoleja lattialle yhdellä kädellä. Ei kuitenkaan pullistellakseen voimillaan, vaan ihan vain siksi, että se tuntui helpommalta. Saatua pöytien pinnan paljaaksi, hän suihkutti pinnalle pesuainetta ja ryhtyi pyykimään. Mies toisti saman jokaisen pöydän kohdalla, johon Neira ei ollut vielä ehtinyt.

Ana tuli tupakkapuolelta, vilkaisten Neiran ja Jacquesin suuntaan. Hänen apuaan pöytien luona ei selvästikkään tarvittu.

Samassa takahuoneiden puolelta kuului puhetta. Anan tarkat korvat tunnistivat toisen äänen oitis Michin ääneksi. Toista hän ei tunnistanut, joten sen täytyi todennäköisesti olla se Auroran mainitsema 'sadistinen miljandööri'.
Samassa tapapuolen ovesta astelivat tosiaan esiin Mich ja valtavan kokoinen, räätälin tekemään pukuun pukeutunut jättiläinen, joka tosiaan toi mielen sadistin. Miehen ego tuntui valtaavan koko ison tilan ja sai muidenkin työntekijöiden katseet kohoamaan. Tosiaan, tämän miehen ei todellakaan tarvinnut kilpailla huomiosta.
Baarin nykyinen ex-omistaja näytti säteilevän onnesta katsellessaan isoa miestä ja Anan olisi tosiaan tehnyt mieli lyödä pomoaan. Mokoma mulkvisti.

Jättiläinen nosti katseensa Michistä ja antoi katseensa kiertää klubin sisäpuolella ja työtään tekevissä vampyyreissa. Hänen katseensa kiinnittyi muutaman sekunnin verran liian pitkäksi aikaa Neiraan, mikä sai Anan suojelijan vaistot kiihdyttämään kierroksiaan.


Bambi kohotti peuransilmiensä katseen mieheen ja näytti miettiväiseltä. Hän tutkaili miehen kasvoja, kuin olisi yrittänyt etsiä jotain piilotettua.
”Pidät minusta, mutta et halua harrastaa seksiä kanssani”, Bambi sanoi hitaasti, kuin olisi tunnustellut lausetta kielellään. ”Eli kuin pikkusiskosta.” Ajatus sai tytön sydämen särkemään ja tuon irrottamaan otteensa miehen harteilta. Jälleen hän alkoi nieleskellä kyyneleitään, jotka tuntuivat puskevan läpi muurinmurtajan tavoin.

”Ymmärrän kyllä”, tyttö sanoi ja alkoi nousta ylös miehen sylistä. Ehkä hänen olisi parempi nukkua tästä edes Neiran kanssa samassa huoneessa. Ainakaan hän ei aiheuttaisi miehelle enää tällaisia tukalia tilanteita.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  epssu lähetetty To 3 Heinä - 23:23

Neira katseli miehen työntekoa uteliaana kunnes kuuli tutumman äänen, hän ei tiennyt mistä äänen tunnisti ennen kuin näki Michin tulevan baarin puolelle. Ja samassa naisen katse kiinnittyi miehen vierellä olevaan mieheen. Tuon on pakko olla se uusi omistaja, Neira ajatteli ja keskittyi siihen, että jatkoi hommiaan ahkerana. Enää pari pöytää jäljellä.

Mutta samalla hän ei voinut päästää kokonaan katsettaan irti miehestä. Tuon olemus tuntui kutistavat Neiran todella pieneksi ja sai uhman nousemaan aivan iholle. Hän oli myös aivan varma, että aisti toisen jotenkin eritavalla kuin muut. Ja ne valtavat lihakset räätälin tekemän puvun alla ja kova katse silmissä. Mies teki bisnestä, sen näki pidemmän matkan päähän ja oli sellainen mies, joka ei mieluusti kuunnellut vastaväitteitä. Ainakin Neira sai tällaisen kuvan miehestä nopealla vilkaisulla. Mutta toisin kuin hän oli ajattelut sadistisesta piirteestä, hän piti jollakin tapaa miehen julmasta olemuksesta. Se oli toki pelottava naisen silmissä, mutta jokin siinä kiehtoi ja kovasti. Asia hämmensi Neiraa ja hän rypisti otsaansa huomaamatta hieman.


Bambin katseen kohdatessaan mies hymyili hieman, mutta lause sai hänen huulensa menemään viivaksi. Ja nähdessään toisen surullisen ilmeen kasvoilla ja noustessa, mies melkein hermostui toiselle. Nopeasti tuo kaappasi tytön takaisin sänkyyn, päästämättä lähtemään ainakaan aivan heti. ”Kyllä Bambi, olet minulle ehkä kuin pikkusisko, mutta se ei ole sitä mitä minä sinusta loppujen lopuksi silti ajattelen.” Tuo sanoi melko kylmällä äänellä. ”Sinun pitää ymmärtää, että minä olen mies joka kaataa naisia, no harrastuksekseen. Minä en ole sellainen johon sinun kannattaa iskeä silmänsä ja kuvitella hempeitä.” Tuo sanoi miettimättä ja katui saman tien sanojaan. Ei hänen näin kuulunut asiaa hoitaa.

Huokaisten hieman tuo jatkaa hivenen lempeämmällä äänellä, ”Minä nautin siitä kun olet lähelläni, nukut sylissäni ja saan pidellä sinua kainalossani. Ymmärtääkseni sisaruksilla ei aivan näin ole? Ja varsinkin kun nautin siitä tavalla, mikä ei ole sisarusmainen. Mutta en halua lähteä tuhoamaan meidän ystävyyttä, sidettä, miksi ikinä haluat sanoa, tuosta noin vain sen takia, että me olemme todella kiimaisia. Ja varsinkin minä nautin todella kovasti seksistä.” Mies huokaisi raskaasti satuaan sanat suustaan. Ei hän sanoi aivan väärät sanat. Näkihän hän jo Bambin ilmeestä, että toinen oli loukkaantunut ja saanut ehkä haavan sydämeensä, joten senkin vuoksi olisi kaikille parasta, että toinen ymmärtäisi että hänen kanssaan ei saisi mitään romanttista. Ja ettei Sam juuri sillä tavalla halunnut Bambia, tai halusi, mutta hän halusi toiselta vielä enemmän sitä mitä ei muualta saanut. Todellista läheisyyttä.

epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  Jilli lähetetty To 3 Heinä - 23:42

Anan olisi tehnyt mieli marssia tuon uuden omistajan ja Neiran väliin, kun huomasi miten tyttö rupesi vilkuilemaan miestä. Vampyyrimies sai jopa elämää nähneen Anan niskavillat nousemaan pystyyn.
Järki kuitenkin sanoi, että uudelle pomolle ryttyileminen oli ratkaiseva virhe ja Neira oli todistanut Samin ja Kaydenin kanssa, että osasi pitää puoliaan. Toivonmukaan sama pätisi myös tähän muskelimassa tapaukseen.

Käyttäytyen mahdollisimman normaalisti, Ana vie tulitikkuja sisältävän pahvilaatikon omalle paikalleen lukittuun kaappiin. Mich ja mr. Muskeli juttelivat vielä jostain baaritiskin läheisyydessä.
Totuushan oli, että nyt kun omistaja oli vaihtunut, heidän kaikkien työpaikka oli vaakalaudalla. Niin Anan, Auroran, Jacquesin kuin Neirankin, sekä monien muiden, jotka eivät olleet vielä tai tänään työvuoroissa. Toisaalta uuden omistajan parhaita ystäviä olivat vanhat työntekijät, jotka tiesivät miten homma toimi, mutta kaikki eivät vain tajunneet sitä.

”No niin rakkaat! Minä poistun nyt!” Mich huusi kovaan ääneen vilkuttaen suurieleisesti kädellään, kävellessään jo kohti ulko-ovea. ”Olkaa kiltisti, totelkaa uutta isukkia ja nähdään seuraavassa elämässä!”
Ana pudisteli mahdollisimman huomaamattomasti päätään. Ilmeisesti klubista luopuminen oli Michille sama kuin olisi antanut liian raskaan taakan toisen kannettavaksi. Tosin, eikö silloin ollut paras hetki lopettaa. Vaikka Anaa suoranaisesti vituttikin se, kuinka Mich oli jättänyt Neiran kuseen, hän ei voinut olla miehelle vihainen.

”Saisinko hetken huomiotanne.” Mr. Muskeli avsi suunsa, eikä lyhyen lauseen sisältö ollut missään nimessä pyyntö, vaan ehdoton käsky, jota vastaan ei sopinut pullikoida. Analle tuli olo, kuin hän olisi ollut jälleen armeijassa.


Bambin huulilta karkasi pieni kiljahduksen ja nyyhkäisyn välimuoto, kun Sam kiskaisi hänet takaisin syliinsä. Hän olisi halunnut pois tilanteesta. Tämä alkoi olla jo nöyryyttävää. Hän tunsi olonsa lapseksi, jota läksytettiin, vaikka Sam vaihtoikin äänensävyään lempeämmäksi.
Kyynelten kertyessä hiljakseen, mutta vääjäämättä hänen silmäluomiensa taakse, Bambi ei voinut nostaa katsettaan Samin silmiin. Hän alkoi olla todella hämillään miehen sanoista, eikä todellakaan tiennyt mitä ajatella. Miehen tunnustus sai hänen sydämensä paisumaan ilosta, halun yltymään ja samaan aikaan se oli kuin kylmää vettä olisi kaadettu hänen niskaansa.

Bambi jauhoi jo huultaan sellaisella tahdilla, että olisi varmaan pian pystynyt nielaisemaan sen. Hän ei tiennyt yhtään mitä olisi Samille sanonut. Mitä mies halusi hänen sanovat.
Teinivampyyrin päässä kävi melkoinen myllerrys, kun hän yritti saada omista tuntemuksistaan otetta.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  epssu lähetetty To 3 Heinä - 23:55

Kun Ana asteli tupakkahuoneesta pois, Neiran oli pakko vilkaista tuohon ja imeä hetken aikaa toisen olemassa oloa itseensä. Hän oli hämillään, varautunut, utelias ja uhma oli edelleen pinnassa miehen olemuksesta johtuen. Halusiko hän hankaluuksiin saman tien uhmaten tuota jättiläistä ja mahdollista pomoaan? Kun hän sai hommat valmiiksi, käveli nainen nopeasti samaan paikkaan mistä oli tavarat ottanut ja tämä paikka oli valitettavasti ja iloksi melko lähellä jättiläistä.

Neira oli juuri menossa turvaa Anan kylkeen kiinni kun jättiläisen selkeä käsky kantautui baarissa, hetken Neira mietti menevänsä edelleen Anan luokse, mutta jäi paikoilleen vilkaisten vain naiseen. Ei ollut ehkä hirveän hyvä, jos hän käskyn kuullessaan vaan jatkaisi matkaansa kauemmaksi Anan luokse.

Mutta toisaaltaan Neira oli oppinut ottamaan käskyjä vastaan, olihan hän ollut jonkin verran Toffeen talutushihnassa ihmisaikoinaan, vaikkakin oli aina uhmannut käskyä ja saattanut muokata päässään niitä enemmän itselleen sopivaksi. Uhma tuntui edelleen pinnassa ja Neira joutui taistelemaan tottumuksiaan ja sitä vastaan.


Sam näki kuinka tytön sisällä myllersi ja ei tiennyt mitä tehdä tai sanoa, mutta lopulta päätyi vain paijaamaan toista selästä. ”Älä ole vihainen minulle, se ei olisi kivaa. Naisen viha on aina se maailman pelottavin asia, usko pois. Mieti sanomaani niin kauan kunnes sinusta tuntuu että olet sen käynyt läpi ja saanut omat ajatukseksi kasaan, ok?” Tuo sanoi toiselle. Mies ei häätänyt tyttöä pois huoneestaan, mutta ei estäisikään enää jos toinen lähtisi itse pois. Ennen kaikkea miehestä pystyi aistimaan nyt huolen, sillä hän pelkäsi loukanneen tyttöä verisesti.

epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  Jilli lähetetty Pe 4 Heinä - 0:38

Uunituoreen omistajan katse seurasi Neiraa, kun tuo asteli hänen editseen baaritiskin taakse, kuin olisi yrittänyt merkitä nuoren naisen katseellaan. Vasta kun vampyyri asettui paikalleen seisomaan mies kohotti katseensa muihin, jotka olivat eri puolilla tilaa.
”Minun nimeni on Alistair Remillard, mutta haluan, että te kutsutte minua puhuteltaessa herra Remillardiksi. Olen tästä hetkestä eteenpäin tämän klubin uusi omistaja. Käsittääkseni tilanne tuli teille yllätyksenä, sillä ilmeisesti edeltäjäni ei ole juurikaan puhunut myyntiaikeistaan. En voi luvata, että kaikki säilyisi ennallaan, sillä suunnittelen jo mittavia muutoksia tämän paikan tomintaan.” Puhuessaan miehen katse pysähtyi jokaisessa paikalla olevassa työntekijässä. Neiraa herra Remillardin ametistin väriset silmät kävivät läpi jälleen muita pidempään. Niissä välähti jokin, joka saattoi kieliä siitä, että mies piti näkemästään.

”Tänne on suunnitteilla remmontti, jonka aikana paikka on kiinni. Nämä fyysiset muutokset on tarkoitus hoitaa viikossa, jotta voimme jatkaa samaan malliin mahdollisimman pian”, mies jatkoi palopuhettaan lyhyen tauon jälkeen. ”Mitä tulee henkilökuntaan, pyrin tekemään muutoksia mahdollisimman vähän. Mutta haluan tuntea työntekijäni ja tietää kuinka tuottoisia he ovat minulle. Tämä on ennen kaikkea bisnestä. Tämän vuoksi Jane...”
Herra Remillard käänsi kaikkien huomion taakseen astelleeseen bodarinaiseen. ”Haastattelee teistä jokaisen henkilökohtaisesti. Voin kuitenkin luvata, että jokaisen kohdalla, oli lopputulos mikä tahansa, noudatetaan Michin laatimaa työsopimusta.”

Anasta alkoi oikeasti tuntua siltä, että hän oli taas armeijassa. Mistä tuo mies oli ilmestynyt? Tosin, tuon sanoissa oli jotain lohduttavaa. Neiralla oli hyvät mahdollisuudet pitää työnsä. Kun Ana oli solminut sopimuksen Michin kanssa, tytölle oli määritelty koeaika, jonka aikana hänen oli mahdollista oppia työnsä kunnolla.

”Nyt, vetäydyn toimistoon, tutustumaan tarkemmin yritykseeni. Te jatkatte työtänne ja Jane rupeaa kutsumaan teitä haastatteluihinne. Työn iloa.”
Tämän sanottuaan herra Remillard kääntyi kannoillaan mennäkseen takaisin toimistoon, joka tähän iltaan asti oli ollut Michin. Kääntyessään hän loi kuitenkin Neiraan vielä yhden katseen. Tällä kertaa mies näytti siltä kuin olisi riisunut naisen silmillään siihen paikkaan.
Sitten hän astelikin jo Neiran ohitse toimistoon.

”No niin, kuulitte mitä pomo sanoi. Jatkakaa töitänne. Aurora Norton, seuraisitko minua”, Janeksi kutsuttu nainen sanoi viittoen baarityttöä peräänsä.


Bambi kietoi käsivartensa ympärilleen, kuin halatakseen itseään. Hän istui edelleen Samin sylissä, huultaan järsien. Tyttö ei voinut mitään sille, että tunsi olonsa hylätyksi ja poljetuksi.
Hänellä ei ollut juurikaan kokemusta seurustelusta tai seksistä, kiitos lastenkodin varjelevan elämäntavan. Tavallaan oli ymmärrettävää, jos Sam halusi kokeneempia naisia. Se oli täysin ymmärretävää.
Silti mies oli sanonut pitävänsä hänestä. Tosin tytölle ei ollut vielä täysin selvää, pitikö Sam hänestä pikkusiskona vai naisena.

”Menen suihkuun”, Bambi sanoi heiveröisellä äänellä, pitkän hiljaisuuden jälkeen. Jostain syystä hän tunsi itsensä tahratuksi ja likaiseksi.
Teinivampyyri hivuttautui pois aikuisen sylistä. Hän otti tuolin selkänojalle viikatun pyyhkeen, jota oli käyttänyt tähän asti ja lähti astelemaan ulos huoneesta. Tyttö sipsutti hiljaa ison huoneen läpi kohti kylpyhuonetta, puristaen froteemyttyä rintaansa vasten.

Kylpyhuoneessa hän lukitsi oven perässään ja nojasi sitä vasten. Bambi saattoi edelleen maistaa miehen maun suussaan.
Herra varjele, hän oli juonut verta! Vaikka oli vannonutkin Toffeen tapauksen jälkeen ettei koskisikaan siihen.
Ahdistus hiipi salakavalasti ja hyökkäsi takaapäin Bambin kimppuun. Aivan kuin joku olisi tarttunut häntä kurkusta kiinni ja kuristanu voimalla. Hän oli vannonut ettei ravitsisi itseään enää. Hän ei halunnut enää yhtään kulemaa kontolleen. Mieluummin hän kuolisi itse.
Tyttö vajoaa vapisten kaakelilattialle, kun hänen silmissään sumenee.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  epssu lähetetty Pe 4 Heinä - 6:53

Neira kuunteli Hra. Remiralldin puhetta, josta hänelle tuli mieleen joko kuulustelu tai armeijan tukikohdassa oleva puhuttelu. Hän ei voinut tunteelle mitään, mutta tuntui kuin kaikki Bloody Moonin työntekijät olisivat saaneet nuhteluita.

Herran sanoessa pelottavan naisen pitävän haastattelut, olisi Neira voinut ottaa baarista samantien shotteja enemmän kuin kaksi. Tästä tulee aivan kamalaa, tuo ajatteli, kun mietti haastattelua joka tapahtuisi varmasti jossain huoneessa ja hänen ollessa kahdestaan bodarin kanssa.

Neira katsoi jättiläistä tuon puhuessa uteliaana, jokin tuossa viehähti häntä ja kovasti. Ja huomatessaan tuon upeat ametistin väriset silmät omissaan ei nainen kääntänyt katsettaan pois tai räpytellyt silmiään. Uhma käski hänen vastata katseeseen omallaan koko sen ajan kun Hra. Remiralld tutkiskeli häntä. Mutta katseessa olevaa vivahdetta ei nainen osannut tulkita kunnolla. Mutta katse jonka mies kohdisti häneen poistuessaan, oli naiselle tuttu ja hämmentyi tuosta niin kovasti, ettei edes tajunnut kääntää katsettaan pois toisesta. Hänen katseensa saatteli miehen toimistoon hämmennyksen vallassa.

Sen jälkeen nainen meni Anan luokse yhtälailla turvaan, kasaamaan itseään kuin tietääkseen mitä seuraavaksi tekisi.


Sam katseli toisen menoa suihkuun ja seurasi hieman jäljessä olohuoneeseen, johon mies jäi vain seisomaan samalla kun katsoi ovea jonka takana tyttö oli.

Kayden, tuo otti yhteyttä ystäväänsä. Ana pitää perhekokouksen, tuo kertoo, mutta ei saa muuta kuin myöntävän vastauksen. Kayden ei ollut juttule tuulella, ainakaan hänen kanssaan.

Samassa Samille tuli tunne ettei kaikki ole kunnossa. Mies pälyili hämmästyneenä ympärilleen, etsien tunteen taikka vaaran aiheuttajaa. Kun katse vilahti suihkunovelle meni mies kiireesti sen suulle, "Bambi? Bambi, oletko kunnossa?" tuo kysyy tai melkein huutaa pelätessään tuolle sattuneen jotakin. Jos tyttö ei vastaisi tai avaisi ovea, avaisi Sam sen joko repimällä oven saranoistaan taikka jos ovi ei ollut lukossa menemällä vain sisään kasvoillaan huolestunut ilme.


Viimeinen muokkaaja, epssu pvm La 5 Heinä - 20:28, muokattu 1 kertaa

epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  Jilli lähetetty Pe 4 Heinä - 10:57

Ana olisi voinut huokaista helpotuksesta, kun herra Remillard lähti takaisin toimistoonsa. Hänestä, pomoonsa verrattuna, bodari-Jane alkoi tuntua hyvin ystävälliseltä ja ymmärtäväiseltä persoonalta. Hän ei tosiaankaan haluaisi tehdä miehen kanssa lähempää tuttavuuttta. Punapää ei olisi yllättynyt, jos mieheltä löytyisi kotoaan, joka salainen seksiluola tai kidutuskammio tai molemmat.

”Neira, täytä kylmäkaapit nyt kun Aurora on haastattelussaan”, Ana sanoi palauttaakseen tytön takaisin maan pinnalle. Nyt taisi olla kaikkein paras keskittyä työhön ja antaa asioiden mennä omalla painollaan. ”Klubi avataan pian. Jacques, viitsitkö tarkastaa hanat?”
Ana ryhtyi itse käymään läpi listaa töistä, jotka oli tehtävä ennen ovien aukaisemista.

Naisen mentyä Jacques astelee tiskin taakse ja ryhtyi tarkastamaan juomahanoja, kuten Ana oli pyytänyt. Tavasta, jolla tuo teki kaiken saattoi päätellä, ettei mies tehnyt hommaansa ensimmäistä kertaa.
”Taidat olla se uudis tyttö?” mies kysy vilkaisten Neiraa pahanpojan virne huulillaan. ”Paska mäihä joutua ekanä päivänä tällaineen tilanteeseen.”


Jos Bambi olisi hengittänyt, hänestä olisi taatusti tuntunut siltä, kuin ei olisi saanut henkeä. Nyt kurkussa tuntui ainoastaan kipua ja ahdistava tunne. Hän nosti kätensä kaulalleen, jos se olisi jollain tapaa helpottanut, mutta ei siitä ollut mitään hyötyä. Ahdistus ei helpottanut. Punaiset kyyneleet vain jatkoivat valumistaan hänen poskiaan pitkin.

Samassa hän kuuli Samin äänen oven takaa. Hän olisi halunnut vastata miehelle, mutta ääni ei kulkenut. Jos hän ei vastaisi, niin mies saisi todennäköisesti tyhmän idean tulla huoneeseen tarkastamaan mikä hänellä oli. Se tosin vain lisäsi ahdistuksen tunnetta hänen sisällään.
Bambi halusi olla rauhassa. Sen vuoksi hän oli tullut kylpyhuoneeseen.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudenlaisen arjen opettelua.

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 2 / 12 Edellinen  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Seuraava

Takaisin alkuun


 :: In-game :: New York

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa