Sam Ven-Instagicc

Siirry alas

Sam Ven-Instagicc

Viesti  epssu lähetetty Su 22 Kesä - 23:05

Koko nimi: Sam Ven-Instagicc
Syntymäaika: 17.2.1927
Ikä: 200
Kansalaisuus: Yhdysvaltalainen
Sukupuoli: Mies
Rotu: Vampyyri
Pituus/paino: 188cm/92kg


Seksuaallinen suuntautuminen: Hetero


Perhe: Syntyjään kuuluu pieneen aatelisperheeseen. Hän syntyi vanhempiensa toivomuksien vastaisesti poikana, sillä perhe olisi halunnut miesvaltaiseen sukuun naisverta. Sam sai kärsiä väärästä sukupuolestaan pienenä, ennen kuin teini-iässään alkoi laittaa kampoihin vanhemmilleen. Sillä nuo olivat päättäneet esittää miehen olevan nainen ja pukivat tuolle mekkoja, eivätkä antaneet tuon hiuksille tehdä mitään.

Teini-iässään tuo leikkasi puoleen selkäänsä pitkät hiuksena kokonaan pois ja alkoi pukeutua kuin mikäkin playboy. Hän myös harhaili enimmäkseen kodin ulkopuolella, sillä ei viihtynyt kyynisten vanhempiensa luona, jotka yrittivät nyt saada toista lasta.

Kerran oleillessaan pidemmän aikaa kotoa rietastelemassa ystäviensä kanssa, oli Heaven hyökännyt miehen kotiin tappaen tuon perheen. Miehen saapuessa, paikka oli tuhottu ja hänen vanhempansa tapettuina. Hän pakkasi tavaroitaan ja päätti lähteä maailmalle, jolloin tapasi Kaydenin ja Anan.


Nyt Chaos on Samin perhe ja Anan pesän vampyyrit läheisimpiä tuolle, kuin oma perhe oli ikinä ollutkaan.

Tärkeimmät suhteet: Pesän jäsenet, (Neira, Derek, Ana, Crystal, Kayden ja Bambi) joista läheisin ja pitkä aikaisin ystävä on Kayden. Sam tapasi Kaydenin jo kauan, ennekuin päätyi Anan luokse ja Chaosiin ja jopa seurusteli Kaydenin sisaren kanssa nuoruusvuosinaan. Kayden ja Sam ovat oikea riiviö kaksikko ja kinastelevat toistensa kanssa vähän väliä, kuin vanha aviopari. Siltikin molemmat tekisivät mitä tahansa suojellakseen toista, vaikka riita olisi kuinka paha.


Sam on myös huomannut yllättävää suojeluviettiä pesään tulleiden kahden uuden tulokkaan kohdalla (Neira ja Bambi), joista Bambi hämmentää miestä myös tunnetasolla voimakkaasti.


Ammattinimike: Kouluttaa taistelutaitoja vastavärvätyille Chaosin jäsenille

Varallisuus/kuukausi palkka: Perintönä jääneet rahat ja arvoesineet ovat miehen ainoa tulo/meno vara.

Asunto: Perintönään hän sai pienkartanon missä asui nuoruusvuosinaan vanhempiensa kanssa, Heaven tuhottua paikkoja, mies on kunnostanut paikan nykymuodin mukaan. Nykyään asunto on loistavassa kunnossa, mutta tyhjillään, sillä mies ei ole tuntenut tarvetta mennä kotiin. Siltikään hän ei raaski myydä lapsuuden kotiaan. Haaveissaan Sam muuttaa taloon perustaen perheen, kun se oikea joka saa kahlittua hänet itseensä, saapuu miehen elämään.


Harrastukset: Mies rakastaa kaataa naisia ja naurattaa näitä, pönkittäen samalla miehistä egoaan. Miehisyys on todella tärkeää tuolle, hänen vanhempiensa nuoruudeniän terrorin jälkeen. Siltikään Sam ei tahdo rikkoa kenenkään sydäntä, sillä ei mies ilkeä luonnostaan ole.  Naisten kaataminen on kuin kolikkojen kerääminen, mitä enemmän saavutetaan, sen parempi.

Harrastaa myös taistelulajeja, ja harjoittaa usein nuoria vampyyrejä oppimaan taistelua ja taistelemista.

Ulkonäkö: Sam on todella lihaksikas, sillä hän haluaa pitää kuntoaan yllä. Siltikään lihakset eivät ole älyttömän isoja vaan sopusuhtaisia mieheen verrattuna muuten.

Miehellä on myös todella voimakaspiirteiset kasvot, joita kehystää puolipitkät harmaahopeiset hiukset.

Usein myös miehen kaulalla saattaa nähdä puisen korun, jossa on ruusukohokuva. Koru on melko vanha ja tyylitön, mutta on rakas miehelle itselleen, sillä se on ainoa mikä on hänen isoäidistään jäljellä.


Muuta: Kahden nuoren veretettyjen vampyyrien astuessa pesään, missä Sam asuu, on hän huomannut molempien kohdalla kummalista voimakastahtoista suojeluvaistoa. Aikaisemmin Anan suojattien kanssa ei ole miehen kohdalla ainakaan näin käynyt, mutta Neira ja varsinkin Bambi ovat saaneet miehen jollakin tapaa pikkusormiensa ympärille.

epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa