Kayden Gaitánia

Siirry alas

Kayden Gaitánia

Viesti  epssu lähetetty Ma 23 Kesä - 20:45

Koko nimi: Kayden Gaitánia
Syntymäaika: 8.12.1954
Verettäminen: 16.1.1983 ollessaan 29-vuotias
Ikä: 167 vuotta vampyyrinä
Kansalaisuus: Columbia
Sukupuoli: Mies
Rotu: Vampyyri
Pituus/paino: 191cm/84kg


Seksuaallinen suuntautuminen: Hetero


Perhe: Miehen vanhemmat katosivat hänen ollessa 6-vuotias, jolloin tuo jäi orvoksi sisarensa (4-vuotias) Ranin kanssa. He joutuivat kasvatuslaitoksiin ja kaduille asumaan ja joutuivat pärjäilemään omillaan. Kaksikko pakeni pienestä pitäen lainkouraa, vihaten laitoksia ja valmiiksi sanelemaa elämää orvoille. Jollakin ihmeen kaupalla kaksikko selvisi aikuisikään saakka, jolloin heidät verettiin ja viisikymmentä vuotta myöhemmin kaksikko erkani. Kayden tapasi tuona aikana Samin eksyessään sisarensa kanssa Yhdysvaltoihin ja lähti Samin mukaan seikkailemaan, kun sisaren tie vei erisuuntaan.

Tärkeimmät suhteet: Mies laskee jollakin tasolla perheekseen Pesän jossa asuivat, Sam, Ana-Marie, Derek, Crystal ja kaksi uusinta tulokasta, Neira ja Bambi. Sam on heistä kaikista miehelle läheisin, vaikka välillä tuon teki mieli repiä ystävänsä pää hartioista. Siltikään hän ei vaihtaisi sekuntiakaan muistoistaan Samin kanssa tai haluaisi menettää ikimaailmassa tuon ystävyyttä.


Ammattinimike: Tekee pätkätöitä milloin missäkin, ei mitään virallista työpaikkaa.

Varallisuus/kuukausi palkka: Kayden elelee tällä hetkellä melko tyhjän päällä, mutta ei ole tuntenut ainakaan vielä tarvetta tehdä asialle mitään. Pätkätöistä tuleva raha menee joko tarpeellisiin ostoksiin tai säästöön, josta hän tarvittaessa nostaa rahaa.

Asunto: Asuu Anan luona, jossa miehellä on oma todella pieni huoneensa. Päiviään tuo harvemmin viettää siellä, joten miksi tarvita isompaakaan.


Harrastukset:

Ulkonäkö: Mies on todella pitkä ja voimakasluustoinen kaveri, mutta silti tuolla ei ole paljoa lihasmassaa ympärillään. Ei kyllä rasvaakaan tippaakaan. Kaydeniä voisi yksinkertaisesti kuvailla todella tavallisen näköiseksi mitättömyydeksi.

Ainoa mikä kerää katseita mieheen, on hänen yli olkapäiden ylettyvä yönmusta tukka ja lyhyt parta, jossa on sivuilla salamakuviointia. Kyseinen tyyli jäi jostakin teini-iän päähänpistosta ja tätä nykyäänkin pysyy miehen luottona. Silmät tuolla on todella tumman siniset, ellei jopa melkein mustaan vivahtavat.

Kolumbialaisista sukujuuristaan miehellä on kummallinen hivenen kalpea ikirusketus.


Muuta: Kaydenin verettänyt vampyyri tuli itse esittelemään itsensä miehelle ja kertoi mikä on. Alku järkytyksen ja välttelyn jälkeen, tuo suostui tapaamaan uudestaan vampyyrin, joka oli todella kohtelias herramies. Vampyyri kertoi yksinäisestä elämästään kiertolaisvampyyrinä ja haluaisi ikuisuuteen seuraa ja muuttaa Kaydenin vampyyriksi. Kayden ei suostunut asiaan, mutta seuraavana yönä kyseinen vampyyri kaappasi miehen ja veretti tuon. Vihaspäissään Kayden yritti käydä vastaveretettynä miehen kimppuun, mutta huomattavasti vanhemman vampyyrin kimppuun hyökkääminen ei ole ollut miehen parhaita ideoita. Vampyyri kahlitsi hänet huoneeseen, josta ei päässyt ulos. Huoneeseen hän toi sitten verta ja ihmisiä vuoronperään, opettaen ja kertoen Kaydenille kaiken vampyyreistä ja heidän kyvyistään. Kuukauden jälkeen Kayden sai lähteä ulos ja karkasi saman tien miehen luota ja palasi sisarensa luokse, joka oli jo todella huolissaan veljestään. Kayden halusi kertoa sisarelleen miten hänelle oli käynyt ja kertoa, että hänen pitäisi lähteä.

Toisin kuin Kayden, Ran vain innostui ideasta elää vampyyrinä loppu ikuisuus. Naisesta oli kuulemma aina tuntunut, ettei ihmiselämä voisi tarjota hänelle hänen haluamaansa. Joten tuo pyysi veljeään muuttamaan itsensä myös vampyyriksi. Kaydenin kieltäytyessä Ran suuttui ja uhkasi paljastaa Kaydenin kaikille. Kaksikon tapellessa miehen verettänyt vampyyri oli löytänyt heidän pienen rähjäisen asunnon ja tullut paikan päälle. Vanha vampyyri esitteli Ranille itsensä kumartaen ja lupasi täyttää tuon toiveen muuttua vampyyriksi. Sopimukseen silti kuului, että he molemmat jäisivät hänen luokseen ja tottelisivat häntä. Vastineeksi hän opettaisi kaiken tietämänsä maailmasta ja vampyyreistä.

Ranin tossun alla ollessaan Kayden suostui ja hänen sisarensa muutettiin vain kuukausi hänen jälkeensä. Kaksikko jäi viideksikymmeneksi vuodeksi vanhan vampyyrin luokse.

Neljänkymmenenviiden vuoden kuluttua verettämisestään kaksikko tapasi yksinäisen Samin ja ystävystyivät tuon kanssa. Vanha vampyyri oli jo tuolloin alkanut antaa kaksikon liikkua haluamiinsa suuntiinsa, väsyen itse heidän kaitsemiseen. Ranin ja Samin alkaessa seurustella ja Kaydenin löytäessään itselleen elinikäisen ystävän, kolmikko pyöri maailmalla jonkin aikaa kolmisteen. Ranin ja Samin suhteen kaatuessa jo ennen ensimmäistä vuosipäivää, kolmikko erkani. Kayden ja Sam jatkoivat samaa matkaa, mutta Ran lähti kulkemaan omia polkujaan.

Samin mukana Kayden tapasi Anan ja päätti jäädä toisen miehen kanssa vanhemman vampyyrinaisen luokse asumaan.

epssu

Viestien lukumäärä : 149
Join date : 22.06.2014

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa