Bambi Lee.

Siirry alas

Bambi Lee.

Viesti  Jilli lähetetty To 26 Kesä - 14:40Koko nimi: Bambi Asia Lee
Syntymäaika: 17.07.2129
Verettäminen: 2146
Ikä: 21-vuotta.
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Sukupuoli: Nainen
Rotu: Vampyyri
Pituus/paino: 156,5 cm/49 kg

Seksuaallinen suuntautuminen: Hetero
Perhe: Bambi on orpo.
Tärkeimmät suhteet:
Ana-Marie Rios - Ohjaaja
Neira Chi-Sugar - Paras ystävä
Sam Ven-Instagicc - ?

Ammattinimike: Opiskelija. Bambi auttaa silloin tällöin Derekiä tatuointistudiolla siivoten ja järjestellen
Varallisuus/kuukausi palkka: Bambilla on hieman säästöjä ja hän saa Derekiltä vaivanpalkaa jotain satoja dollareita.
Säästöjä on tällä hetkellä hieman vajaa 45 000 $. Hän pisti nuorempana kaiken saamansa rahan säästöön, voidakseen lähteä lastenkodista tultuaan täysi-ikäiseksi.
Asunto: Muututtuaan vampyyriksi, Bambi muutti Anan luokse Brooklyniinn, vanhaan kerrostaloasuntoon. Siellä hän jakaa huoneen Samin kanssa.

Harrastukset: Bambi pitää meikkaamisesta ja muusta kauneudenhoittoon liittyvästä. Nyt hän on ruvennut ottamaan selvää asioista ja harjoittamaan taitoja entisestään. Hän pelaa myös biljardia ja on jopa hyvä siinä.
Ulkonäkö: Bambi on todella pienikokoinen tyttö jopa ikäisekseen. Hänellä on kuitenkin niin kauniit ja naiselliset kurvit, että moni aikuinen nainenkin olisi niistä kateellinen. Hän ei ole kuitenkaan missään mielessä lihava. Pikemminkin ainoastaan normaalipainoinen nuori nainen, joka ei ole näännyttänyt itseään anoreksian partaalle.
Bambilla on sydämen muotoiset kasvot. Hänen ihonsa sävy on hieman tummempi ja kullanhohtoisempi kuin vaaleilla ihmisillä yleensä. Hänellä on kapeat huulet, joissa on todella kauniisti muodostunut amorinkaari. Hänellä on myös pieni nykerö nenä, mutta kaikkein huomiotaherättävin piirre Bambin kasvoissa ovat hänen silmänsä. Ne ovat suuret, kuin peuranvasalla. Ne ovat väriltään tummanruskeat ja niitä kehystää tiheät, pitkät, paksut ja tummat ripset.
Bambin paksut, mustat hiukset on leikattu rempseälle ja muodikkaalle polkkatukalle. Ne ovat niin paksut ja niitä on niin paljon, että hän joutuu välillä ohentamaan hiuksiaan.

Muuta:

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa