Alistair Remillard

Siirry alas

Alistair Remillard

Viesti  Jilli lähetetty Ke 2 Heinä - 13:15

Koko nimi: Alistair Humphrey Remillard
Syntymäaika: 04.11.1573
Ikä: 578-vuotta
Kansalaisuus: Englanti
Sukupuoli: Mies
Rotu: Vampyyri
Pituus/Paino: 197 cm/120 kg

Seksuaalinen suuntautuminen: Vähintäänkin kyseenalainen
Perhe:
Aatelistaso: Lyvra
Isoisä: Dragan Remillard (Kuollut)
Isoäiti Anetta Remillard (1027-vuotta)
Isä: Alexander Remillard (Kuollut)
Äiti: Zéphyrine Remillard (793-vuotta)
Isoveli: Vivien Remillard (607-vuotta)
Pikkusisko: Monica Remillard (403-vuotta)
Siviilisääty: Naimaton ja sinkku
Tärkeimmät ihmissuhteet:
Jane Wood– Oikea käsi

Ammatti: Alistair on yksityinen yrittäjä. Hän omistaa kolme baaria ja yhden ravintolan, sekä kaksi hotellia New Yorkin keskustassa. Italialaista avintolaa lukuunottamatta hänen yrityksensä ovat erikoistuneet vampyyreiden tarpeisiin. Hänellä on yritystoimintaa myös Lontoossa.
Asunto: Alistarin viimeisimmäksi hankkima kattohuoneisto sijaitsee NewYorkissa, Manhattanilla. Häneltä löytyy myös kaksi muuta luksushuoneistoa, joista toinen sijaitsee myös New Yorkissa ja toinen puolestaan Lontoon paremmalla alueella. Sen lisäksi häneltä löytyy loma-asunto Skotlannista ja Ranskasta. Lisäksi, koska hän on perheensä ainoa miespuolinen jäsen, myös suvun kaksi kartanoa kuuluvat hänelle. Hänellä on myös miellyttävä huvila Lontoon ulkopuolella. Viljam viettää suurimman osan ajastaan kaupunkiasunnoissaan, mutta oleilee myös silloin tällöin huvilallaan, halutessaan olla rauhassa.
Omaisuus: Remillardin vanhalla aatelisperheellä on aina ollut rahaa kuin roskaa, eikä heidän ole oikeastaan koskaan tarvinnut huolehtia sen käytöstä. Koko tähän astisen elämänsä ajan ahkerana pysynyt Alistair on vain kartuttanut varoja entisestään. Mies hallitsee sekä sijoittamisen, että yrittäjyyden.
Miehellä on neljä erillaista baaria ja klubia Lontoon keskustassa NewYorkin paikkojen lisäksi. Lontoossa hän omistaa myös kaksi hotellia ja ykstyisen klubin, joka on tarkoitettu palvelemaan erityisesti rikkaita miehiä tarjoamalla heille jopa hieman kyseenalaisia huveja. Jokainen näistä tuottaa hyvin rahaa, sillä Alistair tietää tarkalleen mitä tarjota asiakkailleen. Sen lisäksi hän pyörittää tarkoin harkittua huumebisnestä, prostituutiota ja vedonvälitystä tiloissaan, viranomaisten silmiltä suojassa. Nämä hämärähommat toivat lailliselle liiketoiminnalle sellaista rahallista turvaa, jota mikään muu bisnes ei mahdollistanut.
Mies tienaa päivässä rahaa itselleen noin 250 000£.

Taidot: Alistair on taitava puhumaan. Jotkut sanovat, että hän pystyy tekemään valheistakin totta, pelkästään puhumalla. Se onkin miehen valttikortti monessa asiassa.
Hyökkäys arvo: 5
Puolustus arvo: 6

Harrastukset: Alistairin mieluisampiin harrastuksiin taitaa kuulua työnteko. Uusien bisnesideoiden kehittäminen ja rahan tienaaminen on suurinta huvia, mitä hän on koskaan keksinyt. Silloin kun töitä ei ole tarjolla, hän käy mielellään teatterissa ja oopperassa isoäitinsä kanssa.
Sen lisäksi miehellä on sadistisia mieltymyksiä, jotka eivät kestä täysin päivänvaloa. Hän nauttii erityisesti nuorten miesten ja naisten ”turmelemisesta”.
Ulkonäkö: Alistair on iso mies. Pituutta hänellä on muutaman sentin verran vajaa kaksimetriä ja tähän runkoon mahtuu useita kiloja lihasta. Käyttäessään työstä jäävän ajan suurimmalta osalta salilla rehkimiseen hän saa myös pidettyä massaansa yllä. Joidenkin miesten ja naisten mielestä tämä ei ole ollenkaan paha asia. On myös niitä, jotka pelkäävät Alistairin ulkomuotoa.
Hänen ruumistaan koristavat kauttaaltaan erillaiset, näyttävät tatuoinnit. Yläselässään hänellä on kolme kuvaa hänen elämänsä tärkeimmistä naisista. Anetta, Zéphyrine ja Monica on kuvattu ruusujen, liljojen ja kurjenmiekkojen keskelle. Hänen rintakehältään lähtee kuva japanilaistyyppisestä lohikäärmeestä, jonka pää lepää oikean rintalihaksen kohdalla ja pyrstö päättyy housujen vyötärön alapuolelle. Vasemman käsivartensa sisäsyrjään Alistair on ottanut kuvan Lilithistä, vampyyreiden äidistä. Työskennellessään Alistair peittää tatuoinnit kolmiosaisten pukujensa alle.
Alistairilla on karskit, tietyllä tapaa hyvinkin julmat kasvonpiirteet. Hänessä kaikki on terävää ja kulmikasta. Hänellä on korkea otsa, miehekkäät, selkeästi erottuvat poskipäät, sekä jykevä, leveä leuka. Miehen nenä on näyttää kivestä muovatulta, mutta siinä on tiettyä klassisuutta ja elganssia. Nämä piirteet hukkuvat kuitenkin helposti ja unohtuvat muutoin miehen julmanoloisiin kasvoihin. Miehellä on ametistin väriset läpitunkevat, soikeat silmät, joita kehystävät tummat ripset. Niiden yllä on tummat, paksut, mutta hyvin muotoillut kulmakarvat, jotka ovat lähes poikkeuksetta aavistuksen rypyssä. Alistairille onkin muodostunut vuosisatoja kestäneen kurtistelun jälkeen pieni ryppy aivan kulmakarvojen väliin. Hänen tummat, kiharaiset hiuksensa ovat leikattu lyhyiksi armeijamalliin, eikä hän koskaan esiinny julkisesti sänki kasvoissaan.
Viljam pukeutuu yleensä kolmiosaisiin pukuihin, eli suoriinhousuihin, liiveihin ja puvuntakkiin.
Muuta:
-Alistairia ei näy melkein missään ilman uskollista oikeaa kättään Janea.
-Jos mies haluaa jotain, hän on myös tottunut saamaan sen. Keinolla millä hyvänsä. Tämä piirre tekee hänestä hemmotellun seurapiiripojan vain osittain, sillä hän on valmis tekemään valtavasti työtä haluamiensa asioiden eteen.
-Jumaloi perheensä naisia, eikä kiellä heiltä mitään.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa