Zira McCenzie

Siirry alas

Zira McCenzie

Viesti  Jilli lähetetty La 28 Tammi - 9:53

Koko nimi: Zira McCenzie
Syntymäaika: 13.6.1416
Verettäminen: 13.11.1435
Ikä: 734-vuotta
Kansalaisuus: USA.
Sukupuoli: Mies.
Rotu: Vampyyri
Pituus/Paino: 179-senttiä/81-kiloa

Seksuaallinen suuntautuminen: Hetero.
Perhe:
Isä: Felipe (Kuollut)
Äiti: Abigail (Kuollut)
Pikkusisko: Qianna (Kuollut)
Pikkusisko: Xylina (Kuollut)
Siviilisääty: Sinkku.
Tärkeimmät ihmissuhteet:
Reed River †

Ammatti: Zira yleni New Yorkissa Chaos jengin johtoon.
Varallisuus/kuukausi palkka: Ziralla ei ole minkäänlaista varallisuutta. Hänellä on vain vaatteensa ja muutaman oman henkilökohtaisen tavaran.
Asunto: Zira käyttää maanalaista varastorakennusta asuntonaan ja jengin päämajana. Hänen huoneistonsa käsittää yhden likaisen ja rähjäisen huoneen, mutta siellä on mukava sänky, jos sellaista sattuu kaipaamaan.

Taidot: Zira on hyvä lähikontaktilajeissa, eikä pelkää pistää itseäänkin likoon taistelutilanteissa. Chaosissa johtajalla ei ole niin suurta merkitystä, että hänen pitäisi eristäytyä. Hänen lempiaseensa on yksinkertaisesti viidakkoveitsi, jolla saa hengiltä sekä ihmisen, että vampyyrin. Zira osaa viittä eri kieltä, englantia, latinaa, iiriä, espanjaa ja saksaa, josta on ollut hyötyä aina silloin tällöin.
Hyökkäysarvo: 8
Puolustusarvo: 7

Harrastukset: Zira treenaa niin usein kuin mahdollista taistelutaitojaan. Nykyisin jengin johtajan työ vain syö hänen omaa aikaansa, sillä katuvampyyrit eivät olleet helpommaista päästä, silloin kun niitä pitää valvoa.
Ulkonäkö: Ziralla on vaaleat, lyhyehköt hiukset, jotka hän sukii yleensä vahan avulla pystyyn. Kasvot ovat pitkät ja kapeat. Hänen ihonsa on vampyyreidenkin mittapuulla valkea, mikä viittaisi luonnollisen hiusvärin kanssa siihen, että saattaisi olla ainakin osittain albiino. Hänen silmänsä ovat vaaleat, jäänsiniset ja niissä viipyilee lähes poikkeuksetta vakavamielinen katse. Ruumiinrakenteeltaann hän on hontelo. Leveät hartiat rikkovat kuitenkin hieman näitä mittasuhteita. Hänellä on pitkät jalat ja käsivarret, jotka antavat yleensä etulyöntiaseman lähikontaktissa. Zira on tatuoinut ankhinsa kaulaansa selvästi näkyvälle paikalle. Miehellä on myös muita kuvia, jotka useimmiten peittyvät vaatteiden alle. Vasemmassa käsivarressa on taiten tehty kuva, joka luo illuusion ihonalaisesta koneistosta. Vatsalihasten ylitse kulkee turkoosilla ja myrkynvihreällä väritetty lohikäärme. Kasvoissa on muutamia teräksisiä lävistyksiä. Alahuulessa on yksinkertainen pallo, nenässä rengas ja kulmassa sivuttain pistetty koru.
Muuta:
-Zira ei ottanut jengin johtajan paikkaa vastaan mielellään, mutta työskentelee nyt ahkerasti parantaakseen Reedin jälkeen jättämät ongelmakohdat.
-Zira oli vielä jonkin aikaa sitten tunnettu maineikkaana naistenmiehenä, joka kaatoi naisia lajista riippumatta. Nyt mies ei kohota edes kohota katsettaan naisten läheisyydessä. Jotkut uskovat hänen leimaantuneen johonkuhun, mutta siitä ei ole todisteita.


Viimeinen muokkaaja, Jilli pvm Ma 8 Joulu - 10:08, muokattu 1 kertaa
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Zira McCenzie

Viesti  Jilli lähetetty To 17 Toukokuu - 19:16

avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa