Olya Temirkanov-Preston

 :: Off-game :: Hahmogalleria :: Noidat

Siirry alas

Olya Temirkanov-Preston

Viesti  Jilli lähetetty Pe 17 Loka - 8:42

Koko nimi: Olya Akilina Temirkanov-Preston
Syntymäaika: 24.12.2111
Voimien ilmestyminen: 16 vuotiaana
Ikä: 39
Kansalaisuus: Venäjä
Sukupuoli: Nainen
Rotu: Noita
Pituus/Paino: 183 cm/69kg

Seksuaalinen suuntautuminen: Hetero, mutta tällä hetkellä kuitenkin enemmän aseksuali.
Perhe:
Pikkusisko: Gala Temirkanov (35-vuotta) Asuu Venäjällä.
Aviomies: Daniel Preston (kuollut)
Poika: Dimitri Preston (kuollut)
Poika: Mathw Preston (kuollut)
Siviilisääty: Leski

Ammatti: Yksityisyrittäjä. Drunken Russian pubin omistaja.
Varallisuus/kuukausipalkka: Olyalla ei varsinaisesti ole kuukausi palkkaa. Hän nostaa itselleen sen verran mitä välttämättä tarvitsee. Muuta omaisuutta hänellä on asunto New Yorkissa ja Drunkken Russian baari.
Asunto: 3H + keittiö + wc + 1 KH.
Olyan asunto sijaitsee New Yorkissa uuden ja vanhan kaupungin rajamailla. Alueen hengitysilma on kelvollista ja siellä voi kulkea ilman lisähappea, mutta muunmuassa sijaintinsa vuoksi asunto myytiin huomattavasti sen varsinaista arvoa halvemmalla.
Olya on remontoinut itse asuntoaan. Hyvin perinteikkäänä noitana hän on halunnut, että luonto on mahdollisimman lähellä hänen elämäänsä.

Muut taidot: Olyalla on hyvä lauluääni, jota ei oikeastaan käytä ja hän osaa juoda useat aikuiset viinaa kestävät miehet pöydänalle, mutta tälläkaan taidolla hän ei kersku.
Hyökkäysarvo: 8
Puolustusarvo: 8

Harrastukset: Nainen on työnarkomaani. Ainoa, mitä hän viitsii harrastaa vapaa-ajallaan on potkunyrkkeily. Lukemisesta nainen pitää myös, mutta tekee sitä ainoastaan öisin. Olya on aina ollut huono nukkumaan ja viettääkin suurimman osan päivästä valveilla. Siinä ajassa luulisi ehtivän harrastamaan, mutta noituus ja baari vievät suurimman osan venäläisnaisen ajasta.
Ulkonäkö: Kolmekymmentäyhdeksän ikävuotta olivat jättäneet jälkensä venäläisnaiseen. Saman olivat tehneet kaksi synnytystä ja perheen kuolema. Ei kuitenkaan missään nimessä voinut väittää, etteikö hän olisi ollut omalla tavallaan miellyttävän näköinen. Ei mikään huikaisevan kaunis, mutta ei myöskään mikään suohirviö. Miellyttävän, tavallisen näköinen nainen.
Olya on varreltaan yli satakahdeksankymmentä senttinen jäntevä nainen. Hän harrastaa potkunyrkkeilyä, mikä saa hänen ruumiistaan lihaksikkaan ja kestävän. Nykymaailmassa oli hyvä harrastaa jotain urheilua, mikä opettaa puolustamaan ja pitämään ruumiin hyvässä kunnossa. Koskaan ei tiennyt milloin vampyyri hyökkäsi kimppuun ja silloin oli hyvä osata puolustautua edes vähän. Naisen iho oli väriltään oliivin ruskea. Se ei tullut hänelle mukana veressä vaan oli puhtaasti auringossa vietetyn ajan tulosta, minkä saattoi huomata rusketusrajoista tietynlaisen pukeutumisen seurauksena. Olyan kasvoja hallitsivat vahvat venäläiset piirteet. Hänellä oli suora nenä, vahva luusto, kapeat huulet, sekä suuret, lähes mustat silmät. Kasvoille oli ehtinyt muodostua jo joitain iän mukaanaan tuomia ryppyjä, jotka eivät kuitenkaan suinkaan vähentäneet naisen miellyttävää ulkomuotoa. Ne tekivät hänestä enemmän inhimillisen. Hänen hiuksena oli leikattu todella lyhyiksi ja väriltään ne olivat täysin valkeat, mikä johtui hiusväristä, ei suinkaan iästä.
Muuta:

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 :: Off-game :: Hahmogalleria :: Noidat

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa