Terenja van Hellin etsintäpartio

Siirry alas

Terenja van Hellin etsintäpartio

Viesti  Jilli lähetetty Su 19 Loka - 20:29

NYVN(New York Vampire News) – Ilta uutiset
Lauantai 19.12.2150

HELL PÄÄSSYT KAYA VAN HELLIN JÄLJILLE?
Kaya van Hellin katoamisesta on kulunut nyt hieman yli vuosi. Draculan ja hänen ensimmäisen vaimonsa Alexandrun nuorin lapsi ja ainoa tytär katosi selittämättömästi 15.11.2149 New Yorkista. Tapaus on harvinainen, sillä draculaperheen nykyisten turvatoimien ottamisen jälkeen, perheeseen on ollut mahdotonta käydä käsiksi ja tapaus on ensimmäinen sitten vuoden 1803 kun kahdeksas DraculaTeodosie murhattiin.
Kaya van Hellin tapauksesta on lukuisia teorioita, mutta ysikään niistä ei ole vienyt etsijöitä yhtään sen lähemmmäs arvoituksen ratkaisua.
Tänään päivällä Brooklynin itäisellä rajalla sijaitsevalla pienellä vampyyrien asuinalueella tapahtui välikohtaus, joka herätti the Hell Organisationin huomion. Eräästä huoneistosta kantautuneet ampumisen äänet herrättivät muiden asukkaiden huomion, jotka hälyttivät virkavallan paikalle. Ensimmäinen iskuryhmä ehti paikalle vasta kun asianomaiset olivat kadonneet. Huhujen mukaan Terenja van Hell oli mukana ensimmäisessä joukossa. Ilmeisesti hän oli saanut vihiä siitä, että Kaya van Hell saattaisi olla kyseisessä asunnossa.

Kukaan the Hell Organisationista ei suostu kommentoimaan tapausta tai sitä ovatko jäljet viimein johdattaneet etsijät kadonneen prinsessan jälljille.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa