Luca Johnsson

Siirry alas

Luca Johnsson

Viesti  Shakur lähetetty Su 26 Helmi - 22:28Nimi: Luca Johnsson

Rotu: Vampyyri

Skp: Mies

Ikä: 32-vuotta

Syntymäaika/veretys: 07.12.2116/27.08.2138

Pituus/Paino: 184cm/78kg


Koulutus: Heavenin kenttäagentin koulutus, ei kovin pitkälle kestänyt.


Ammattinimike: Aseiden kehittelijä/tietokone nero


Siviilisääty: Sinkku


Harrastukset: Luca pitää erilaisista kampailulajeista kovastikkin, ja mies hiookin taitojaan aina pystyessään. Myös aseet ovat herran mielenkiinnon kohteina, ja käyttääkin aikaansa myös niiden tutkimiseen ja keräilyyn. Myös satunnainen ryyppääminen ja irtosuhteet kuuluvat Lucan elämään.


Muut taidot: Luca on etevä taistelemaan niin aseiden kanssa kuin ilman. Mies on kuitenkin sen verran koulutusta ehtiny saada Heaven productionista ennen veretystään.
Ulkonäkö: Lucalla on sähkön siniset hiukset, lyhyet ja hieman pörröisen piikikkäät. Silmät tummaa verenpunaa. Miehen keho on lihaksikas ja jäntevä, kasvot sulavalinjaiset, ehkä hieman "söpöt", josta miestä onkin hieman kiusattu. Kaikin puolin mies on ulkoisesti komea ja muutamin arvin varustettu, joista suurimpana voisi mainita miehen rinnassa olevan X-muotoisen arven. Hänellä on kulmakoru vasemmassa kulmassa ja myös Ankh-tatuointi vasemmassa olassa ja piikkilanka tatuointi oikeassa ranteessa. Huomiota herättävin tatuointi Lucalla on sinivalkoinen lohikäärmetatuointi, joka ulottuu kaulasta, selän kautta lantiolle.


Pukeutuminen: Rentoa pukeutumista ei voita mikään. Luca pitää reikäisistä farkuista ja hihattomista paidoista. Mahdollisimman helpot vaatteet liikkumisen ja pukeutumisen kannalta. Myös lyhyet nahkatakit kuuluvat herran vaatekaappiin. Niittejä, ketjuja, roinaa löytyy myös koristeena, koska niitähän voi tarpeen vaatiessa käyttää aseina. Raskaat maihinnousukengät kruunaavat pukeutumisen.


Tuntomerkit: Miehen pistävän väriset silmät, suuri arpi rinnassa, Ankh-tatuointi vasemmassa olassa ja piikkilanka tatuointi oikeassa ranteessa, "resuinen pukeutuminen". Tavallista suurempi nälkä.


Luonne: Luca on ulkopuolisesti varsin murjottavan ja hiljaisen oloinen. Murahtelee usein vastauksena kysymyksiin ja välttää seuraa mahdollisimman paljon. Yrittää pakkomielteisesti löytää keinoa kostaa Kayanille, jonka huomaa kyllä miehestä päällepäin. Ihmisenä Luca oli avoin, iloinen ja sosiaalinen. Nykyään hän on täysin aiempansa vastakohta. Lähinnä mies käyttäytyy kuin saalistava peto.


Menneisyys: Luca syntyi amerikan lupauksien ihmemaassa tavalliseen perheeseen. Poika oli iloinen ja vanhempiensa silmäterä. 20-vuotiaana hän tapasi Ryan von Heavenin, tulevan rakastettunsa sekä pomonsa. Nuoret miehet viettivät aikaa yhdessä ja lopulta rakastuivat. He olivat koulutovereita Caroline Institutessa. Kummastakin oli määrä tulla kenttäagentteja. Luca haki myös töihin Heaven Productioniin ja sai paikan ja aloittikin kenttäkoulutuksensa. Sitten kaikki meni pieleen. Luca sai kenttätyön ja lähti sitä toteuttamaan. Jokin meni kuitenkin pieleen ja Luca joutui vampyyrin verettämäksi haavoituttuaan ensin pahasti rintaansa. Hyökkäys, jonka kohteeksi Luca joutui ei ollut tavallinen hyökkäys, vaan Kaya van Hellin tekemä koe. Lucan kimppuun hyökkäämä vampyyri oli saanut annoksen ainetta, joka kiihdyttää vampyyreiden verenhimoa. Aine oli kokeellisella tasolla ja tämän seurauksena miehen silmät ovat verenpunaiset, sekä miehen nälkä on suurempi kuin muiden. Muutoksen vuoksi Luca ei koskaan voinut palata omaan elämäänsä ja joutui siksi myös hylkäämään rakkaansa. Ryan tappaisi Lucan varmasti, jos tapaisi hänet. Tästä syystä Luca liittyi Chaosiin, kostaakseen Kayalle. Ennen Chaosiin liittymistä mies harhaili jonkin aikaa päämäärättä, kunnes sai selville muutokseensa johtaneet syyt.

muuta: Chaosissa ainoastaan Reed ja Zira tietävät Lucan homoudesta.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa