Ted

Siirry alas

Ted

Viesti  Jilli lähetetty Ma 17 Marras - 17:19

Koko nimi: Ted
Syntymäaika: 17.6.1974
Verettäminen: 30.12.1998
Ikä: 176-vuotta
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Sukupuoli: Mies
Rotu: Vampyyri
Pituus/Paino: 167 cm/56 kg

Seksuaalinen suuntautuminen: Luokittelematon.
Perhe:
Isä
Äiti
Pikkusisko

Ted ei henkilökohtaisesti suostu erittelemään ihmisperhettään sen kummemmin, koska kaikki ovat kuolleet. Ei kuolleilla ole enää merkitystä.
Siviilisääty: Vapaa
Tärkeimmät ihmissuhteet:
Tessa

Ammatti: Chaosilla toimiva turvallisuusvastaava, tekninen tuki ja hakkeri.
Varallisuus/kuukausipalkka: Mistäs Ted nyt palkkaa saisi kun ei hän tee laillista työtäkään. Joskus, kun tarvitsee, hän saattaa murtautua pankkien tietojärjestelmiin ja ”lainata” itselleen hieman kuvetta.
Asunto: Asuintilat, joihin hän on toimistonsa rakentanut sijaitsevat Chaosin reviirillä, vanhalla satama-alueella suuren varastohallin yläkerrassa. Suurimman osan elinpinta-alaa täyttävät hänen ”lelunsa” eli tietokoneensa. Nurkassa on vanha sänky, johon hän silloin tällöin saattaa oikaista luunsa kun kokee sen tarpeelliseksi.

Taidot: Tedillä ei ole minkäänlaisia fyysisiä taitoja, joilla pitäisi lähteä kehumaan. Sen sijaan kun kysymys on elektroniikasta, hän on velho. Hän voi halutessaan päästä mihin tahansa tietokantaan, mutta muistuttaa ettei kaikkiin kannata pyrkiä. Hän rakentaa tietokoneita, korjaa niitä ja etsii bittiavaruuteen kadonneita tietoja ihan jo omaksi ilokseen.
Hyökkäys arvo: 3
Puolustus arvo: 4

Harrastukset: Nörtti mikä nörtti. Jos Ted joskus malttaa irtautua työstään tietokoneiden äärestä, hän saattaa pelata erilaisia virtuaaliroolipelejä.
Ulkonäkö: Ted on keskivertoa hieman pidempi ja hoikka, vampyyriksikin kalpea nuori mies. Tedillä on lihaa luiden päällä, joten ei häntä voida ruipeloksi haukkua, mutta ei hän mikään muskeli-Masakaan ole. Hän ei ole koskaan vain kiinnostunut mistään ruumiillisesta, mikä myös näkyy.
Tedin kasvot ovat malliltaan kuin leveä suorakulmio, linjoiltaan hieman neliskanttiset. Ne ovat kuitenkin kapeat ja posket ovat lievästi kuopalla, aivan kuin hän olisi nähnyt nälkää. Silmät ovat keskellä kasvoja, väriltään myrkynvihreät. Niiden alla on luonnostaan tummat varjot, kuin mies olisi nukkunut huonosti. Eihän hän nukkunut tosin ollenkaan, mutta ei hän unta tarvinnutkaan. Nenä on kasvoihin nähden isohko, mutta suoralinjainen. Suu on leveä ja huulet kapeat. Tedin hiukset pääsevät yleensä kasvamaan hieman turhan pitkiksi. Ne hipovat suurmman osan ajasta hänen niskaansa ja ulottuvat korvannipukoiden alapuolelle. Sävyltään ne ovat tumman hunajan väriset.
Tedillä on niskassaan viivakooditatuointi, joka hänen itsensä mukaan on mielenilmaus ihmisten ja vampyyrien listaamiselle. Sen lisäksi hänellä on toinen, sähkönsinisellä, neonvihreällä ja violetilla tehty tribaalikuvioinen tatuointi, joka peittää oikealta puolelta hänen selkänsä, kylkensä, puolet käsivarrestaan sekä kaistaleen pakaraa ja reittä. Lävistyksiäkin mieheltä löytyy. Korvissa hänellä on kolmen sentin uv-venytyskorut, sekä lukuisia muita asemetallista tehtyjä koruja. Niiden lisäksi hänellä on kasvoissa silmien välissä, nenässä septum, alahuulessa snake bites,  niskassa surface. Lisäksi Tedin kummatkin nännit on lävistetty ja häneltä löytyy reikä ja koru myös intiimialueelta.
Muuta:
-Hörppii energiajuomia ihan vain puhtaasta vanhasta tottumuksesta. Mitään hyötyähän vampyyrille ei moisesta ole, mutta mies saattaa aika ajoin käydä hieman ylikierroksilla liian kofeiinin vuoksi.
-Odottaa innolla zombiapokalypsin alkamista. Aikoo olla listimässä zombeja ensimmäisten joukossa.
-Kokee lievää pakkomiellettä rubiikinkuutioihin.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa