Laastarirakkautta K-18

 :: Muuta :: New York

Sivu 2 / 5 Edellinen  1, 2, 3, 4, 5  Seuraava

Siirry alas

Vs: Laastarirakkautta K-18

Viesti  Shakur lähetetty Ti 25 Marras - 11:55

Luca joutui hetken muistelemaan ja kaivelemaan kasvoja mielestään ennenkuin osasi yhdistää nimen Tessa kenenkään jengiläisen kasvoihin. Toisaalta hänen ei olisi tarvinnut, sillä juuri kun hän muisti ärsyttävän kovaäänisen naisen naaman, se sipsuttelikin jo näkyviin. Luca huomasi kyllä katseen jonka Tessa hänelle soi, mutta humaltunut vampyyri vain tuhahti kyynisen huvittuneesti moiselle. Eipä siinä, hän ei kaivannut arvostusta eikä hyväksyntää yhdeltäkään vampyyriltä. Itsemurhaa oli kokeiltu muutamaan otteeseen, mutta se nyt ei ollutkaan niin helppoa. Ja luultavasti hän ei kaiketi alitajuntaisesti halunnutkaan luovuttaa, sillä sinitukka ei ollut ottanut ja kävellyt Heavenin päärakennukseen ilmoittautuakseen vampyyriksi. Kaipa hän pelkäsi Ryania, tai sitä että toinen saisi tietää totuuden hänestä. Oli parempi että kaikki luulivat hänen kuolleen.

Kun Tessa oli poistunut, tarjoilija kiikutti vihdoin ja viimein hänelle uuden lasillisen. Kirkasta viinaa ja väriksi karpalomehua. Punainen neste sai hänet tuntemaan pieniä väristyksiä, sillä se muistutti häntä aina uudesta ruokavaliostaan jota hän ei pahemmin arvostanut. Ja nyt kun hän ajatteli asiaa, hän oli hieman nälkäinen. Luca kohotti lasin huulilleen ja siemaisi pitkään, nojasi sen jälkeen pöytään ja alkoi skannaamaan baarista mahdollista purtavaa.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Laastarirakkautta K-18

Viesti  Jilli lähetetty Ti 25 Marras - 12:31

Ted ei voinut olla pyöräyttämättä silmiään Tessan asenteelle. Nainen osasi tosiaan olla yhtä hienovarainnen kuin tietokoneisiin hyökkäävät supervirukset, eikä tuossa ollut minkäänlaista suodatinta. Mies ei pitänyt itseään minään käytöstapojen kultaisena ohjekirjana, mutta ei hän nyt kaikkea päästänyt valvomatta läpi. Chaos oli täynnä auktoriteettiongelmaisia kusipäitä, joilla oli liian suuret luulot itsestään, mutta jonkinlainen tunnesensuuri oli jo osa itsesuojeluvaistoa kun oli sellaisten tyyppien kanssa tekemisissä päivittäin. Maailma ei ollut sellainen vaaleanpunainen ruusulinna jossa kaikki olivat kauniita, rohkeita ja mukavia.

Ted siemaisi drinkistään seuratessaan samalla Tessan keinuen loitonnevaa perää, miettien samalla miksi ihmeessä oli lupautunut ottamaan naisen assestentikseen.
Ai niin siksi, kun hommaan ei ollut muita halukkaita, joiden kykyjä ei tarvittu muualla. Ja ilma Tessaa Ted olisi joutunut poistumaan tietokoneidensa äärestä huomattavasti useammin kuin kukaan olisi varsinaisesti halunnut. Eikä nainen oikeastaan kelvannut juuri muuksi. Ellei sitten joskus tarvittu houkutuslintua Heavenille.

Mutta jotta, hänen ei tarvitsi nytkään olla kovin kauaa erossa tietokoneistaan, Ted rupeaa katselemaan tarkemmin baarin tarjontaa. Hän ei kiinnitä juurikaan huomiota väen ulkonäköön tai sukupuoleen vaan etsii kohdetta, joka kelpuuttaisi hänet sen kummempia nileskelemättä.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Laastarirakkautta K-18

Viesti  Shakur lähetetty Ti 25 Marras - 12:41

Juottola oli melkoisen täynnä porukkaa, joten valinnanvaraa oli. Mutta tällä hetkellä kukaan ei onnistunut kaappaamaan Lucan huomiota erityisesti, eikä monikaan tuntunut kiinnittävän häneen suurempaa huomiota, mikä tietysti tarkoittaisi sitä että jos hän haluaisi lounasta, hänen olisi lähestyttävä saalista itse. Monella vain tuntui jo olevan seuraa, joten olisi hankala saada houkuteltua yksi pois laumasta. Reikä kuin reikä, niin Luca yritti ohjeistaa itseään ajattelemaan. Naiset eivät olleet hänelle se suurin herkku, ja miehiin hän ei oikeastaan halunnut koskea. Se oli liian kivuliasta jo pelkkänä ajatuksena. Nojaillessaan pöytään Luca hieraisee huuliaan nälkäisen oloisena. Nyt, ruokaa. Hänen katseensa viivähtää jälleen Tedin suunnassa. Jokin toisessa nörtissä houkutteli häntä, johtui varmasti tosin vain viinasta, mutta jokin sai hänet vilkaisemaan yhä uudestaan ja uudestaan.

Avaisiko hän suunsa? Mitä hän sanoisi? Hän tuntui unohtaneen kaikki sosiaaliset kykynsä vampyyriksi muututtuaan. Ennen, silloin kun vielä oli hengittävä olento, hänellä ei olisi tullut mieleenkään istua tälläisessä hiljaisuudessa, mutta nyt tuntui ettei ollut mitään sanottavaa. Entisakoihin hän olisi luultavasti saanut keskustelun aikaan jopa piruvie säästä.
"Kiinnostaisko kimppalounas?", Jälleen hänen suunsa avautuu ennenkuin hän tajuaa sitä itsekkään. Lucan katsoo hieman hölmistyneen oloisena Tediä, yrittäen ymmärtää itseään. Miksi ihmeessä hän oli kutsunut toisen kimppalounaalle?

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Laastarirakkautta K-18

Viesti  Jilli lähetetty Ti 25 Marras - 13:59

Ted antoi katseensa edelleen kiertää baaria, kunnes se pysähtyi yhteen ihmisnaiseen, joka seisoi kutakuinkin keskellä baaria korkean pöydän ääressä, olutpullo käsissään. Hetken seurailun jälkeen Ted huomasi naisen katseen päätyvän yhä uudestaan heihin. Se risteili sekä hänessä, että Lucassa, joten oli vaikea sanoa kummasta tuo oli kiinnostunut. Tietysti oli mahdollista, että naisen kiinnostus koski molempia. Positiivista oli se, että kyseinen ihmisrodun edustaja ei ollut mitenkään päin ruma. Tuo ei naulinnut miesten huomiota olemuksellaan, mutta rumaksi naista ei voinut haukkua. Tukka oli musta ja epätasaisesti leikattu. Silmiä kehystivät rajaukset ja laiha ruumis, ilman sen kummempia naisellisia muotoja oli peitetty yksinkertaiseen harmaaseen toppiin ja farkkuihin. Tämä nainen ei pitänyt meteliä itsestään, mutta kaipasi selvästi jotain toimintaa.
Tosin toiminnanhaku saattaisi päätyä hieman eri tavalla kuin kyseinen nainen oli alunalkaen suunnitellut.

Tedillä meni hetki tajuta, että Luca oli puhunut hänelle ja toinen hetki meni rekisteröidessä toisen kysymystä.
”Vai kimppalounas”, nörtti sanoi makustellen sanaa suussaan ja pohtiessaan vaihtoehtoja. Ehdotus tosin saattoi ratkaista ongelman, johon hän hetki sitten oli törmännyt katsellessaan varteenotettavaa saalistaan. Ainoa ongelma tällaisessa järjestelyssä oli se, että Ted kaipasi muutakin kuin ravintoa. ”Minulla tosin on myös mielessäni muutakin kuin pelkkä ateriointi”, hän tunnustaa ennen kuin suostuu mihinkään.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Laastarirakkautta K-18

Viesti  Shakur lähetetty Ti 25 Marras - 18:52

Luca pysähtyy ajatuksistaan siirtääkseen entistä hämmentyneemmän katseensa Tedin suuntaan. Jotain muutakin vai? Ajatus sai hänen haaransa kihelmöimään miellyttävällä tavalla. Kiinnostaisikohan Tediä jonkinlainen pikainen yhdenillan systeemi? Hänellä ei ollut havaintoakaan Tedin seksuaalisesta suuntautumisesta, tosin. Ehkä se ei kuitenkaan haittaisi, Luca alkoi olemaan sellaisessa humalassa ettei hän luultavasti kauheasti kyselisi jos sille päälle sattuisi. Hän ei nykyisin välittänyt enää yhtään mistään.

"Niinkö? Minull oli samoja ajatuksia.", Luca toteaa hiljaisella, käheällä äänellään. Hänen äänensä kuulosti hieman siltä kuin pölyä olisi tulvahtanut hänen kurkustaan jokaisella sanalla, tai kuin kahta hiekkapaperia olisi hiottu vastakkain. Hän huomaa Tedin seuraavan katseellaan jotakuta, ja siirtää oman katseensa samaan suuntaan. Hän huomaa naisen joka seisoo yksin ja vilkuilee heidän molempien suuntaan. Siinäpä heille olisi kimppalounasta, ja mikäli Ted ei olisi miehiin päin, he voisivat luultavasti löytää jonkinlaisen kultaisen keskitien naisen jakamisesta. Sitä ei koskaan tiennyt, nörttihän saattoi vaikka olla ties kuinka kinkkisiin taipumuksiin päin.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Laastarirakkautta K-18

Viesti  Jilli lähetetty Ti 25 Marras - 19:16

Ted katseli kuinka nainen ryhtyi hiljakseen hieromaan reisiään yhteen pöytään edelleen nojaillen, silmät nyt tiiviisti kiinni vampyyrimiehissä. Aivan kuin tuo olisi yrittänyt tunnustella millaista olisi saada jotain niiden väliin täyttämään tyhjyyden tunnetta. Alkoi olla harvinaisen selvää mitä kyseinen hameen käyttäjä oli vailla. Tosin tuo tuskin oli selvillä siitä, mitä hänen bongaamansa miehet todellisuudessa kaipasivat seksin ohella.

”Ei kai siinä sitten mitään. Meillä taitaa olla jo otollinen kohdekkin”, Ted mumisi vastaukseksi Lucalle ennen kuin siemaisi pitkän kulauksen lasistaan.
Lucan seuraan lyöttäytyminen alkoi tuntumaan hiljalleen loistoidealta. Mies piti Tessan omilla teillään ja ehkäpä he voisivat viimeistellä homman keskenään, kun ihmiset tuntuivat harvoin kestävän aivan aktin loppuun asti. Viisi litraa verta kuulosti suurelta määrältä, mutta ihmmiset nyt sattuivat kupsahtamaan jo muutaman litran jälkeen. Mikä oli suoranaista haaskuuta. Mokomat heiveröiset elämänmuodot.

Samassa nainen kääntyi heidän puoleensa, aivan kuin olisi asettanut omat avunsa esille arvioitavaksi. Mitään varsinaisia muotoja tuolla ei ollut. Nainen vaikutti sellaiselta poikatytöltä ruumiinrakenteensa ja vaatetuksen perusteella. Lantio oli kapea ja rinnat pienet, mutta tuskin naiselta housuistaan munaa löytyisi. Tedille ei tosin ollut niinkään väliä vaikka niin tapahtuisikin. Kunhan hän saisi omat tarpeensa tyydytetyksi jollain tapaa, kaikki olisi hyvin.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Laastarirakkautta K-18

Viesti  Shakur lähetetty Ti 25 Marras - 19:26

Lucan kasvoille nousee pieni huvittunut virne. Hän tunsi itsensä jotenkin.. eloisammaksi. Ensimmäistä kertaa elämä tuntunutkaan aivan niin paskalta kuin hän oli ajatellut. Jokin tässä koko tilanteessa oli niin huvittavaa että se tuntui vähän jopa nostattavan hänen mielialaansa.
"Kolmenkimppaa, vai? Sitä ei olekkaan tullut ennen kokeiltua.", Luca toteaa tämän lähinnä kuulostellakseen mitä mieltä Ted olisi asiasta, tai no lähinnä toisen miehen kanssa olosta. Hän siirtää aurinkolasien peittämät silmänsä naisen puoleen ja suo tälle hurmaavan poikamaisen hymynsä. Hupun alta kuultaa tarpeeksi hänen räikeää tukkansa kertoakseen ettei hän ole mikään tavallinen tylsä tyyppi. Ulkopuolisen silmiin Luca vaikutti huolettomalta rokkarilta, joka nautti elämästä. Tai no ainakin siihen asti kunnes näki tuon tympeän, elämään kyllästyneen katseen.

Tästä saattaisi hyvinkin tulla ikimuistoinen ilta. Luca ei aikonut antaa kenenkään miehen päästä sisäänsä, eikä yhtään kenenkään päästä sydämeensä, mutta siinä ei ollut suoranaista vikaa että hän itse tekisi jotain. Hän ei vielä tässä vaiheessa ollut ollut toisen miehen kanssa, mutta kai sitäkin voisi kokeilla. Eikai se niin huono idea olisi. Toisaalta.. Ei, hänen olisi lakattava ajattelemasta. Hän otti uuden, pitkän huikan lasistaan ja kohotti sitten kutsuvasti lasiaan heidän huomionsa kiinnittäneen naisen suuntaan, kuin nostaen tuolle maljaa.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Laastarirakkautta K-18

Viesti  Jilli lähetetty Ti 25 Marras - 19:50

Ted virnisti hiljaa itsekseen Lucan kommentille kolmenkimpasta. Ajatus ei tuntunut nörtistä vastenmieliseltä, mutta varsinaisesti se ei aiheuttanut hänessä sen kummempia innostuksen tuntemuksia. Hänelle seksi oli aina ollut tapa helpottaa omaa oloa ja hän tavoitteli aina omaa orgasmiaan. Tietysti oli tilanteita, jolloin myös kumppanin täyttymystä kannatti tavoitella, mutta Ted hakeutui niihin harvoin tietentahtoen. Siksi hän usein yhdisti ravitsemuksen ja parittelun toisiinsa. Kuolleelta ei tarvinnut kysellä oliko tuo saanut.
”Tuskin keinoilla on kovinaan paljoa väliä, jos tavoite saadaan saavutetuksi”, Ted tokaisi hetken hiljaisuuden jälkeen vastaukseksi Lucalle, tiivistäen näin omat ajatuksensa.

Nainen näytti havahtuvan, kun Luca kohottaa hänelle lasiaan. Hän suoristaa ryhtinsä ja liikahtaa hieman miesten suuntaan kuin olisi voinut juosta heidän luokseen, mutta päätyi seisomaan paikoilleen epäröivän näköisenä. Nainen vilkuilee Tediä sen näköisenä, kuin olisi kaivannut myös kutsua tältä. Tästä sai nopeasti vaikutelman, että nainen etsi nimenomaan kahta miestä helpottamaan fantasioitaan.
Kilttinä miehenä Ted avasi asentoaan ja nyökkäsi päätään kutsuvasti. Nainen sai viimeisen rohkaisunsa ja lähti astelemaan olutpullo seuranaan heitä kohti. Tuo taittoi nopeasti matkan baarin poikki heidän luokseen ja jäi seisomaan paikalle edelleen kuin itseään esitellen.
”Hei. Mitäs pojilla on mielessä?” nainen kysyi lanteitaan hieman keinutellen, hieroen paljon puhuvasti olutpullonsa suuta huuliaan vasten.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Laastarirakkautta K-18

Viesti  Shakur lähetetty Ti 25 Marras - 20:09

Luca kohottaa hieman kulmiaan Tedille, sillä tuon ajatukset kävivät pelottavan yksiin hänen omiensa kanssa. Kappas, hän oli löytänyt itselleen jengistä sellaisen tutun jonka seurassa hänen ei tekisi mieli tappaa itseään ja toista. Hän tiesi toisesta sen verran että tuo oli pahimman luokan nörtti, ja hän itse rakasti aseita ja niiden kokoamista, sekä kaikkea muuta mekaanista kuten autoja, ja moottoripyöriä.. Hän kaipasi pyörää jonka oli joskus saanut lahjaksi. Kitara häneltä sentään löytyi, vaikka hänellä nykyisin olikin hyvin vään intoa sitä soittaa, tosin kuin joskus aikoinaan.

Luca havahtuu ajatuksistaan kun nainen astelee viimein heidän eteensä. Kestipä naisella kauan. Tuo kenties kaipasi hyvinkin molemmilta heiltä jotain. Se ei varsinaisesti ollut mikään sellainen ajatus joka olisi ollut Lucan mielessä ensimmäisenä, mutta se kutkutti kuitenkin uutuudellaan. Selvinpäin Luca tuskin olisi leikkiin lähtenyt, hän vihasi omaa olemassaoloaan sen verran paljon ettei halunnut itsensä nauttivan missään määrin elämässä. Mutta viinahuuruissaan hän uskaltautui sallimaan hieman enemmän.
Sinitukka kuitenkin katsoi parhaaksi jättää puheet Tedille. Jos hän avaisi suunsa, he saattaisivat menettää lounaansa.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Laastarirakkautta K-18

Viesti  Jilli lähetetty Ti 25 Marras - 20:30

Kun Luca ei kuulostanut siltä, että avaisi suunsa ja vastaisi naisen kysymykseen niin Ted oletti tuon jättäneen puhumisen hänelle. Tosin kun otti huomioon sen kuinka paljon kaveri yleensä puhui, tämän ei olisi pitänyt olla yllätys.
”Humala, noin yleisesti ottaen”, Ted vastasi. Hän piti naamansa kutakuinkin peruslukemilla, koska tiesi näyttävänsä idiootilta kun yritti hymyillä. Joku oli joskus neuvonut Tediä treenaamaan hymyilyä peilin edessä, jotta se lähtisi sujumaan vähän paremmin. Mies oli todennut, että lopettaisi hymyilemisen kokonaan kun ei viitsinyt nähdä vaivaa moisen vuoksi. Hän keksi lukuisia kiinnostavampia puuhia, joilla ikuisuutensa päivät saattoi kuluttaa.
Nainen oli ryhtynyt mittailemaan heitä nyt lähempää ja mitä ilmeisemmin tarkemmalla seulalla. Tietenkään ihminen ei voinut aivan kaikkea erottaa baarin toiselta puolelta, joten tuplatsekkaus oli tietysti hyvä tehdä lähietäisyydeltä.

Luca ja Ted pääsivät mitä ilmeisemmin seulan läpi, sillä hetken kuluttua nainen totesi; ”Eikö teitä kiinnosta mikään muu?”
”Tjaa, ehkä”, Ted totesi. Hän ei halunnut vaikuttaa liaan innokkaalta, sillä se saattaisi naisen kysymyksestä huolimatta latistaa toisen osapuolen intoa. ”Mikäs neidin nimi on?”
”Abby.”
Siis Abby. Helppo nimi muistaa siihen asti kunnes sillä ei ollut enää väliä. ”Minä olen Ted ja tämä kaverini tässä on Luca.” Ted hoiti esittelyt pois alta.
Abby näytti hieman rentoutuvan saadessaan seuralaistensa nimet selville.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Laastarirakkautta K-18

Viesti  Shakur lähetetty Ti 25 Marras - 20:42

Luca pitää hurmaavan hymynsä kasvoillaan, tietäen varsin hyvin sen yleensä tehoavan naisiin. Hänessä oli poikamaista vetovoimaa eikä hän epäillyt käyttää sitä metsästäessään itselleen ruokaa ja vällyjen lämmittäjää. Hän istuu rennosti hieman taka-alalla ja siemailee päähänsä lisää viinaa. "Hei vaan.", Luca toteaa Tedin esiteltyä hänet. Hän vaikuttaisi aivan liian epäillyttävältä jos ei sanoisi sanaakaan. Ehkä Ted osaisi puhua hänen puolestaan ja todeta hänen olevan ujo tai jotain. Hänen äänensä oli puhuessa hieman kuuluvampi kuin yleensä, mutta silti käheä ja melko hiljainen ottaen huomioon paikan melutason. Luca siemailee innokkaasti viinaa ja seuraa kiinteästi naisen liikuskelua ja Tedin puhetta. Tämä alkoi hiljakseen kehkeytyä mielenkiintoiseksi. Mihin tämä ilta johtaisi, se jäisi varmasti nähtäväksi ja Luca odotti sitä melkein innostuneena.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Laastarirakkautta K-18

Viesti  Jilli lähetetty Ti 25 Marras - 21:00

Abby käänsi katseensa nyt hetkeksi kunnolla Lucaan kuo tuo avasi viimein suunsa. Se pysähtyi hetkeksi miehen hymyyn, joka näytti aiheuttavan naisessa nopeasti kevyitä väristyksiä. Myös Abbyn kasvoille levisi iloinen hymy, joka paljasi valkoiset, mutta hieman vinot hampaat. Tedin mielestä moinen piirre ei ollut mitenkään päin ruma. Se teki naisesta ainoastaan hieman persoonallisemman.
”Saanko istua teidän kanssanne?” Abby kysyi kääntyen nopeasti takaisin Tedin puoleen.
”Tietysti.” Ted siirtyi niin, että sai tehtyä hänen ja Lucan väliin pienen tilan johon Abby mahtuisi juuri ja juuri. Todennäköisesti se ei naista haittaisi. Tuo kun oli tehnyt ruumiinkielellään harrvinaisen selväksi mitä kaipasi.

Abby sovitti kapean takamuksensa miesten väliin tyytyväisen näköisenä ja vilkaisi nopeasti kumpaakin maskaralla ehostettujen ripsiensä lomasta.
Ted heilautti kättään heidän ohitseen kulkevalle baaripirkolle, jotta tuo huomaisi heidät. ”Jos viitsisit noine upeine säärinesi sinne tiskin taakse ja toisit meille sitten juotavaa.” Ted hymyili leveästi naiselle, jota imartelut eivät tuntuneet juurikaan hetkauttavan. Sen sijaan setelinippu jonka nörtti tuolle ojensi sai työntekijän huomattavasti suostuvaisemmaksi asiakkaan ehdotukselle. Hän tilasi itselleen uuden energiajuomapohjaisen drinkin ja kehotti Abbya, sekä Lucaa tilaamaan jotain mieleistä.
Abby näytti hieman nyreältä kun Ted kehui toisen naisen sääriä upeiksi, vaikkakin näytti tajuavan miksi mies niin tekisi. Kaiketi moinen liittyi ennemminkin naisten tapoihin kuin varsinaiseen mustasukkaisuuteen.
”Miksi tuollainen nätti tyttö on täällä baarissa aivan yksinään?” Ted kysyi baaripirkon mentyä.
”Enhän minä nyt ole yksin”, Abby sanoi siemaistessaan keskeneräistä oluttaan.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Laastarirakkautta K-18

Viesti  Shakur lähetetty Ti 25 Marras - 21:07

Luca tilaa kehoituksesta itselleen lisää juotavaa ja jatkaa sitten uusien tuttavuuksiensa toimien seurailua. Hän ei tuntenut itseään yksinäisesti vaikka ulkopuolisen silmiin hän vaikuttikin varmasti kolmannelta pyörältä. Luca keskittyi siemailemaan juomaansa ja kuuntelemaan mistä Ted ja Abby puhuivat. Tuskin hänen puhumattomuutensa vaikeutti mitään asioita, ainakaan siltä ei vielä vaikuttanut vielä toistaiseksi. Hän ei vain enää ollut järin sosiaalinen kuten aikaisemmin, vaikka tarvittaessa hän saikin pakotettua itsensä puhumaan riittävästi jotta pystyi pitämään saaliin mielenkiinnon yllä itseensä ja varmistettua ettei saalis sentään karkaisi häneltä.

"Teetkö töitä, Abby?", Luca avaa suunsa ja pitää hymyn kasvoillaan varmistaakseen näin että nainen pysyisi hurmattuna. Tarpeen vaatiessa hän puhui, ja silloinkin vain vaadittavan minimin. Puhuminen tuntui tekevän kipeää, vaikkei se tehnytkään. Hän ei kuitenkaan halunnut pilata tätä melkoisen herkulliselta vaikuttavaa tilaisuutta.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Laastarirakkautta K-18

Viesti  Jilli lähetetty Ti 25 Marras - 21:28

Abby siirsi huomionsa takaisin häntä puhutelleeseen Lucaan. ”Opiskelen pääsääntöisesti yliopistossa. Viimeistelen laki opintojani tällä hetkellä. Tienaan rahaa elämiseen joogaopettajana eräässä pienessä koulussa.”
Hän puhui joogasta pientä ylpeyttä äänessään. Ted mietti johtuiko ylpeys mahdollisesti siitä, että joogan harrastajia pidettiin yleisesti varsin notkeina tapauksina. Ilmeisesti kyseinen piirre oli varsinainen myyntivaltti siinä vaiheessa kun etsittiin satunnaisia petikumppaneita.

Ted muutti hieman asentoaan voidakseen kääntyä paremmin heidän yhteistä saalistaan päin. Hän asetti kätensä istuimen selkänojalle, hieman turhan lähelle Abbya, kokeillakseen puhtaasti mitä nainen sanoisi tähän.
Abby näytti olevan vain mielissään ja nojautui aivan aavistuksen lähemmäs Tediä, pitäen kuitenkin katseensa Lucassa. ”Entä te? Mitä te teette?”
”Puuhailen tietotekniikan parissa”, Ted vastasi totuudenmukaisesti kohottaen katseensa Lucaan. Tässähän voisi yrittää siirtyä asiaan. Minä en varsinaisesti nauti pitkistä seurapeleistä.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Laastarirakkautta K-18

Viesti  Shakur lähetetty Ti 25 Marras - 21:35

"Mielenkiintoista.", Luca toteaa lähinnä jooga-huomautukselle, sillä seikka oli hyvinkin milenkiintoinen kun mietti mitä oli edessä. Hän siirtää lasien suojaaman katseensa kohti Tediä ja suo tälle melkein huomaamattoman nyökkäyksen."Aivan samaa ajattelin.", Mutta tässä kohtaa nousikin aina se vaikea kysymys; lähtisikö nainen noin vain ehdotuksesta mukaan vai alkaisiko tuo epäilemään. Mikä olisi paras tapa lähestyä ehdotusta siirtyä muualle? Joillekkin naisille riitti se että kysyi suoraan kelpaisiko tuolle jatko muualla, toisille täytyi vihjailla kierrellen ja kaarrellen että nyt olisi hyvä aika lähteä liikkeelle.
"Mekaanikkona.", Luca vastaa vielä Abbyn kysymykseen hymyillen edelleen hurmaavasti. Samassa sinitukka nostaakin kädet päänsä yläpuolelle ja venyttelee, ja tekaisee vielä haukotuksenkin. Laskettuaan kätensä venytyksestä hän kulauttaa loiput juomastaan kurkkuunsa.
"Musta tuntuu että tää paikka on nähty. Mites, kiinnostaisko jatkot vai haluatko jäädä?", Kysymys on aivan viaton, ja esitetty siihen tapaan että Lucan ilme kyllä osoittaa hänen loukkaantuvan jos saa kielteisen vastauksen. Hän osasi etevästi leikkiä viatonta koulupoikaa. Menneisyys opetti.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Laastarirakkautta K-18

Viesti  Jilli lähetetty Ti 25 Marras - 21:49

Ted ei voinut mitään sille, että hänen kulmansa kohosivat pitkäksi venähtäneeseen hiusrajaan, kun hän katseli Lucan esitystä. Poika ei paljoa puhunut, mutta oli helvetillisen etevä naisten kanssa. Ted saattoi melkein kuulla, kuinka heidän saaliinsa kastui litimäräksi, vaikka sitä oli mahdotonta kuulla edes vampyyrien aisteilla.
”Joo voidaan me lähteäkkin”, Abby liversi vastaukseksi silmät kirkkaina, epäilemättä hetkeäkään heidän motiivejaan.

Minulla on jonkin matkan päässä piilopaikka juuri tällaista varten. Ted ilmoitti Lucalle. Jotkut vampyyrit nauttivat niin kutsutusti seisovia lounaita. Mutta nörtti kuului henkilökohtaisesti siihen pieneen määrään vampyyreita jotka pitivät pieniä, siistejä piiloja juuri tälläisten tapausten varalle. Pomot kun eivät katsoneet kovin hyvällä, jos toi saaliita kovin usein jengin alueelle. Tessakin yleensä kiikutti heidän ruokansa piilopaikkaan ja ilmoitti Tedille, kun tuo voisi käydä syömässä.
”Mennäänhän sitten”, Ted sanoi nousten seisomaan. Hän tarjosi herrasmiesmäisesti käsivarttaan Abbylle. Nainen katsoi elettä epäilevästi ja vilkaisi Lucan suuntaan. Ilmeisesti tuo ei halunnut aiheuttaa mitään miesten välistä reviiri kiistaa turhan päiten.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Laastarirakkautta K-18

Viesti  Shakur lähetetty Ti 25 Marras - 21:55

Luca oikoi hieman nahkatakkiaan paremmin ylleen eikä kiinnittänyt pahemminkaan huomiota heidän saaliiseensa. Hän yritti käytöksellään tehdä selväksi ettei häntä haitannut kumman käsikynkässä nainen kulki. Tosiasiassa Luca ei edes halunnut naista roikkumaan käsivarteensa. Hän ei pahemmin pitänyt takertuvista naisista. Nuo olivat hänelle ruoka ja reikä, eivät mitään sen enempää. Hän nyökkäsi hymyillen kohti ovea ja lähti kulkemaan ulos voidakseen sytyttää savukkeen. Typerä ja turha tapa, mutta muistutti häntä mukavasti menneisyydestä vaikka hän yrittikin sen unohtaa. Hän ei vain millään ollut valmis päästämään siitä irti.

Päästyään juottolan ulkopuolelle Luca sytytti savukkeensa ja vilkaisi sitten perässään tulevaan Tediin ja Abbyyn. "Mitään toiveita jatkopaikasta?", Luca osoittaa kysymyksensä molemmille, olihan heitä kolme joten oli hyvinkin vahvasti oletettavissa että jokaisella oli oma kämppä. Hän nosti katseensa Tediin jotta tuo voisi kenties ehdottaa omaa piilopaikkaansa, mutta siirsi sitten katseensa myös Abbyyn. Saattoihan nainen oll niitäkin hulluja jotka tuosta noin vain veivät tuntemattomia miehiä kotiinsa pelkäämättä seuraamuksia.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Laastarirakkautta K-18

Viesti  Jilli lähetetty Ti 25 Marras - 22:50

Ted pani nopeasti merkille miten heidän saaliinsa mutristi punattuja huuliaan, kun Luca ei kiinnittänyt tuohon sen suurempaa huomiota. Heillä oli siis hyppysissään vaativa nainen. Tai ainakin tuo näytti kaipaavan huomiota tasapuolisesti molemmilta. Ted saattoi vain toivoa ettei Lucan välinpitämättömyys ainakaan sammuttaisi naisen intoa palvella heitä tarpeissaan. Vaikkakaan nörtti ei tässä hommassa kokisi suurtakaan menetystä, mutta olisihan se ollut harmillista kaiken tämän vaivannäön jälkeen.
”Tulehan nyt prinsessa”, Ted sanoi vetäen naisen, ehkä jopa hieman uhkarohkeasti omaan kylkeensä kiinni. Samalla hän kietoi omistajan elkein käsivartensa Abbyn vyötärön ympärille.
Pikku riskipeli ja lirkutteli tuottivat hedelmää, sillä nainen painoi tyytyväisenä oman ruumiinsa häneen kiinni ja sujautti kämmenensä Tedin repaleiseen takataskuun.

Ted saattoi heidän yhteisen saaliinsa ulos baarin ovesta, jossa Luca jo heitä odottikin. Kun kumppani esitti kysymyksen jatkopaikasta, Abbyn katse viivähti molemmissa.
”Minulla on asunto tässä aivan lähellä, mutta...” Abby epäröi hieman, minkä saattoi tulkita vastahakoisuudeksi viedä vieraita miehiä omaan yksityiseen pesäpaikkaan.
”Niin minullakin. Voimme mennä sinne, jos ajatus kuulostaa houkuttelevammalta”, Ted sanoi kuin mikäkin ritari valkealla ratsulla.
”Joo. Jos se ei haittaa.”
”Ei tietenkään.”

Nörtti puristi naista tiukemmin itseään vasten ja lähti johdattamaan seuralaisiaan katuja pitkin omaan piiloonsa. Se ei ollut kovinkaan kummoinen, minkä toiset saisivat pian huomata. Ted kuitenkin maksoi siitä vuokraa, koska halusi pitää paikan itsellään ja ihmisten asuttamassa kiinteistöistä lähdettiin harvemmin etsimään Chaosin jäseniä.
Talo oli hissitön ja rakennettu ennen vuosituhannen vaihtumista. Kolmannessa kerroksessa sijaitsi pieni yksiö, jossa oli leveä sänky, televisio ja pieni keittiönpöytä. Tietokoneharrastusta tukemassa oli kaksi tietokonetta, sekä kolme näyttöä, joilla hakkeri pystyi myös leikiten työskentelemään jos tarve niin vaatisi. Ted oli raahannut sinne myös yksittäisiä tavaroita, jotka näyttivät henkilökohtaisilta, mutta joilla ei ollut hänelle itselleen mitään merkitystä. Tessa kävi imuroimassa ja pyyhkimässä pölyjä paikan päältä tasaisin väliajoin, jotta paikka pysyi siistinä. Lisäksi nainen jätti aina jälkeensä joitain pieniä elämisen jälkiä, jotta paikka ei näyttänyt aivan liian puhtoiselta.
”Tervetuloa matalaan majaani”, Ted julisti saatuaan Abbyn ensin sisälle.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Laastarirakkautta K-18

Viesti  Shakur lähetetty Ti 25 Marras - 23:07

Luca seuraa joukkiota jälleen lähinnä kolmantena pyöränä. Se ei haitannut vaan oli päinvastoin hyvä. Hän ei halunnut liikaa huomiota osakseen naiselta. Hän asteli kuitenkin tiiviisti lähellä jotta saalis ei tajuaisi hänen välinpitämättömyyttään. Luca antoi tahalleen askeleidensa olla hieman epävarmoja ja huojuvia, näin annettiin kuva hyvinkin juopuneesta henkilöstä, vaikka vampyyri nyt niin humalassa ei ollutkaan, vaikka olikin sitä ehkä toivonut.

Pian päästiin pääkallopaikalle, pesään jossa ilta saisi toivonmukaan juhlallisen loppunsa ja hän pääsisi joko jatkamaan ryyppyputkeaan tai palaisi ehkä jälleen pitkästä aikaa kuuntelemassa Reedin huudot siitä kuinka hyödytön hän osasi olla suurimman osan ajasta. Eikä siinä, tottahan se oli. Hän pakeni mielummin kuin jäi jengin alueille leikkimään hyödyllistä.

Nörtin piilopaikassa Luca potkaisee maiharit jalastaan ja teeskentelee hieman horjahtavansa ja virnistää sitten mukamas nolona lähinnä Abbylle. "Taisin ottaa pari liikaa.", Hän toteaa kuin pahoitellen käheällä äänellään ja astuu lopulta peremmälle, astellen suoraan sängyn luokse ja rojahtaen sen reunalle istumaan. Hän suo jälleen hymyään ja huomiotaan naiselle, toivoen saavansa tuon pian ylleen ratsastamaan. Tai miten he nyt järjestelyt hoitaisivatkaan. Abby vaikutti siltä, ettei tämä olisi hänen ensimmäinen kertansa kahden kanssa.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Laastarirakkautta K-18

Viesti  Jilli lähetetty Ti 25 Marras - 23:33

Abby katseli Lucan menoa kulmat kurtussa, miettien olisiko miehestä moisessa humalassa mihinkään. Ted kuitenkin vaikutti riittävän selvältä, että saisi hoidettua homman kotiin vaikka toinen simahtaisikin kesken kaiken. Järjestelyt kahden miehen kanssa olivat käteviä juurikin tästä syystä, vaikka nainen toivoikin kummankin osallistumista.
Luca ei tosin ollut onnistunut muutenkaan vakuuttamaan Abbya muutoin kuin hurmaavalla hymyllään ja ulkonäöllään. Miehestä sai jopa hieman psykopaattisen vaikutelman, tuon hiippaillessa koko ajan taka-alalla. Siinä oli ollut yksi syy siihen miksi Abby ei ollut halunnut viedä miehiä omille kämpilleen.

Nainen ryhtyi riisumaan piikkikorkoisia nahkasaapikkaitaan pois jaloistaan, silmäillessään Tediä huomattavasti ahnaammin. Mies vaikutti nörtiltä, mutta ainakin tuolla oli itsevarmuutta, mikä oli sopivassa määrin hyvinkin viehättävä piirre miehessä.
Tosin ei Abby mitään sulhasehdokkaita ollut lähtenyt alunalkaenkaan etsimään. Hän halusi kaksi hyvää panoa samalla kertaa. Ei mitään sen kummempaa.

Ted potki myös omat kengät pois jalastaan ja asteli peremmälle piilossaan. Abby seurasi häntä, kuin jossain määrin turvaa hakien.
Jotta homma saateisin viimeinkin käyntiin Ted ohjasi naisen eteensä, heidän väliinsä. Hän painoi omaa etumustaan Abbyn takamusta vasten ja rupesi hyväilemään tuon kylkien kaaria hellästi. Huulensa hän painoi vasten pehemää hartiaa, ruveten suutelemaan reittiä kohti naisen niskaa. Luca saisi hoitaa toistaiseksi etupuolen.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Laastarirakkautta K-18

Viesti  Shakur lähetetty Ti 25 Marras - 23:42

Luca riisui ripein ja tottunein ottein nahkatakkinsa harteiltaan paljastaen sen alta hihattoman hupparin. Hänen käsivartensa olivat ruipelot mutta lihaksikkaat, ja paljastivat vasemmassa olassa olevan Ankh-tatuoinnin. Hän heilautti myös hupun villien sähkönsinisten hiustensa päältä ja ravisteli hieman päätään kuin sekoittaakseen kampaustaan enemmän. Aurinkolasit sisätiloissa alkoivat olemaan epäillyttävät, mutta Luca ei koskaan tiennyt miten muut reagoisivat niiden väriin. Se jopa hieman pelotti häntä. Hän itse inhosi verenpunaista sävyä, mutta yleensä ihmiset uskoivat kun hän sanoi niiden olevan piilarit. Lisäksi Tedin kämpässä oli sen verran hämärää ettei nainen välttämättä edes huomaisi.

Nyt kaksikko asettuikin hänen eteensä. Ted alkoi heti tekemään siirtoaan takaa jättäen etuosan hänen hoidettavakseen. Onnekseen Lucalle oli kertynyt kokemusta naisista sen verta paljon, että hän osasi suurinpiirtein tyydyttää noita. Hän otti hitaasti aurinkolasit silmiltään ja laski lasit lattialle jossa ne eivät rusentuisi kun he alkaisivat hommiin. Hän nostaa katseensa, lempeän ja hurmaavan hymyn koristeleman kohti Abbyn kasvoja, odottaen hetken naisen reaktiota hänen silmiinsä ennenkuin koskisi tähä. Pahimmassa tapauksessa he ottaisivat naisen väkisin.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Laastarirakkautta K-18

Viesti  Jilli lähetetty Ti 25 Marras - 23:56

Abby hymisi tyytyväisenä, painautuessaan paremmin Tediä vasten. Huulille muotoutui tyytyväinen hymy kun hän vei käsiään taaksepäin miehen lanteille. Kun toinen tavoitti suullaan hänen niskansa, Abbyltä pääsi pieni tyytyväinen ynähdys.

Hän katseli Lucan puuhia raukeana puolitangossa olevien silmäluomiensa lomasta. Mies hankkiutui eroon turhista vaatekappaleista. Kumpikaan näistä tapauksista ei ollut mitään lihaskimppuja. Se ei ollut mikään ogelma, kunhan nuo hoitaisivat homman kunnialla loppuun. Sähkönsiniset hiukset näyttivät aika kivoilta, vaikka Abby ei ollut itse mikään shokkivärien kannattaja. Lucan verenpunaiset silmät saivat naisen kuitenkin hätkähtämään, ennen kuin naisen aivot tarjosivat hänelle kaikkein loogisimman ratkaisun. Niiden täytyi olla piilolinssit. Luca vaikutti hiustensa ja tyylinsä perusteella juuri sellaiselta tyypiltä, joka pitäisi moisesta. Ajatus sai naisen rentoutumaan uudelleen. Siinä auttoivat myös Tedin taitavat kädet, jotka seikkailivat hänen vartalollaan.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Laastarirakkautta K-18

Viesti  Shakur lähetetty Ke 26 Marras - 0:02

Vain pieni, lyhyt reaktio. Hienoa. Luca nostaa itsevarmana kätensä ensin Abbyn lanteille joita hän sivelee hellin ottein ennenkuin kuljettaa kätensä vatsan kautta naisen rinnoille, hieroen ja puristellen niitä rytmikkäästi. Hetken kiusoiteltuaan jan liu'uttaa kätensä alaspäin topin reunalle ja sujauttaa kätensä paidan alle, antaen viileiden kämmentensä liukua ihoa vasten hitaasti ja nautiskelevasti ylös kohti rintaliivien alakaarta, jotka eivät pidättele hänen taitavia sormiaan kauaa. Päästyään suoraan iholle, Luca alkaa hieroa ja kiusoitella naisen nännejä. Samalla sinitukka nousee seisomaan eikä aiemmasta huojunnasta ole merkkiäkään. Hän painaa huulensa vasten Abbyn solisluun kaarta ja kaulan kuoppaa, näykkien ihoa kevyesti kuin maistellen. Tämä oli turhaa, romanttista esileikkipaskaa joka ei kiinnostanut häntä tippaakaan eikä juurikaan saanut hänen vehjettään innostumaan. Odotus ja tieto siitä mitä oli luvassa saivat hänen veitikkansa enemmän hereille kun naisen hellintä. Vaan pakkohan se oli jos he halusivat vuoteeseen vastaanpanemattoman reiän. Ei sillä, siinäkin oli oma jännityksensä kun toinen tappeli vähän vastaan.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Laastarirakkautta K-18

Viesti  Jilli lähetetty Ke 26 Marras - 10:41

Ted seurasi Lucan puuhia tarkkaavaisesti Abbyn hartian ylitse. Häntä melkein huvitti se kuinka tylsistyneeltä tuo vaikutti omaan hommaansa. Aivan kuin seksi ei olisi kiinnostanut tuota pätkääkään.
Tedillekkin kokko hommassa oli tärkeintä ainoastaan orgasmi. Sillä miten se tavoitettiin ei ollut varsianaisesti väliä. Mutta kyllä hän usein nautti myös hetkistä ennen sitä. Oli miellyttävää kun kiihko lähti hiljalleen leviämään ja kuiskutteli lupauksia tulevasta huipusta. Luca ei näyttänyt nauttivan juuri mistään.

Abby sitä vaistoin nauitti täysin rinnoin kaikesta mitä tuolle tehtiin. Nainen oli kuin sulaa vahaa heidän käsissään. Tuo voihki nautintoaan kohti Tedin piilopaikan kattoa.
Kun mies lähti hivuttamaan harmaata toppia pois Abbyn päältä, tuo kohotti kätensä kuuliaisesti ylös auttaakseen operaatioissa. Ted viskasi paidan jonnekkin vilkaisematta minne, tietäen ettei nainen kaipaisi sitä enää kun tämä olisi ohi.
Samalla kertaa oli hyvä hakeutua eroon myös turhisi muuttuneista rintaliiveistä. Ted antoin kulmahampaidensa pidentyä Abbyn selän takana ja leikkasi sitten toisella vaatekappaleen poikki hakasten vierestä. Ne ponnahtivat auki kuin olisivat olleet hieman liian kireällä. Abby nykäisi ne itse pois roikkumasta ja viskasi aivan päinvastaiseen suuntaan kuin mihin paita oli lentänyt. Nyt Luca saattoi keskkittyä rintoihin ilman sen kummempia esteitä.

Riisuminen näytti kiihdyttävän entisestään heidän saalistaan, joka rupesi hieromaan itseään täysin estottomasti Tedin vartaloa vasten. Samalla Abby vei kätensä miehen sepalukselle ja ryhtyi kaivamaan esiin Tedin vielä puolijähmeää kalua. Toista kättään hän kurotteli Lucaa kohden.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Laastarirakkautta K-18

Viesti  Shakur lähetetty Ke 26 Marras - 11:42

Nyt alettiin päästä itse asiaan. Turhat vaatekappaleet olivat poissa hänen edestään ja Luca pääsi kumartumaan ottaakseen nyt paljaan rinnan suuhunsa. Hän imaisi rintaa voimakkaasti ja leikitteli kielellään nänniä, näykkien aina välistä. Hänen vehkeensä reagoi lähestyvään käteen nostamalla päätää horroksesta. Tämä oli pitkästyttävää ja pitkäveteistä, mutta välillä tätäkin piti kestää jos halusi päästä huippuunsa. Luca olisi paljon mielummin vain hoitanut homman äkkiä alta pois ja olla valmis. Hänen nälkänsä kasvoi, eikä hän halunnut menettää itsehillintäänsä. Hänellä oli sentään lounaskumppani jonka kanssa ruoka piti jakaa. Hän vihasi nälkäänsä.

Luca toi lantiotaan niin lähelle naisen kättä kuin pystyi ollessaan siinä kumartuneena tämän rintojen kimppuun. Toisaalta hän kaipasi kosketusta ja toisaalta hän olisi halunnut tökkäistä vehkeensä jo sisään naiseen. Mutta niinhän sitä sanottiin että hyvää kannattaa odottaa. Orgasmin olisi parempi olla tämän kaiken vaivan arvoista. Se saisi luvan järisyttää hänen maailmaansa.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Laastarirakkautta K-18

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 2 / 5 Edellinen  1, 2, 3, 4, 5  Seuraava

Takaisin alkuun


 :: Muuta :: New York

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa