NYT: Uudistuksia vampyyreiden eliminoinnissa.

Siirry alas

NYT: Uudistuksia vampyyreiden eliminoinnissa.

Viesti  Jilli lähetetty Ma 8 Joulu - 10:50

NEW YORK TIMES – Uutiset
Maanatai 28.12.2150

HEAVEN UUDISTAA VAMPYYREIDEN METSÄSTYKSEN!
KAIKKIA EI TAPETAKKAAN!
The Heaven product on antanut lehdistötiedotteen, jonka mukaan vampyyrinmetsästys tulee uusiutumaan. Hankkeen takan on ilmeisesti vampyyripatologian tohtori ja New Yorkin Heavenen laboratorioiden johtaja Laura Underwood.
Underwoodin mukaan vampyyreista tiedetään vielä nykypäivänäkin liian vähän ja eliminoitujen ruumiiden tutkiminen ei kuulemma anna riittävästi tietoa tästä rodusta. Kaksi vuotta sitten Underwood pani Heavenin sisällä liikkeelle aloitteen, joka toteutuessaan, mahdollistaisi vampyyreiden tutkimisen ennen eliminointitoimenpiteitä. Ilmeisesti tuleva pääjohtaja Ryan von Heaven on antanut oman tukensa tälle hankkeelle.

”Sodassa on aina hyvä tuntea vihollisensa. Loppujen lopuksi myös Heavenilla on hyvin vähän todellista tietoa vampyyreista. Meillä on perimätietomme, järjestön alkuajoista, sekä vampyyriruumiista tutkimalla hankittu tieto, mutta on järkyttävää ettei tällaista mahdollisuutta ole otettu vieläkään huomioon. Laura Underwood ajaa asiaa, josta voi olla hyötyä koko meidän yhteiskunnallemme.” Näin nuorempi herra von Heaven kommentoi alaisensa aloitetta.
”Meidän tietomme vampyyreista ovat muinaisia. The Heaven productin aikana ei ole otettu tutkittavaksi yhden yhtä elävää vampyyria. Viimeksi tällaista on tehty silloin kun järjestö on kulkenut nimellä Enkelten kilta. Siihen aikaan tutkimusmenetelmät ovat olleet niin alkeellisia ja taustatietoa ei ole ollut, joten tieto ei voi mitenkään pitää täydellisesti paikkaansa. Miten me voimme väittää olevamme vampyyrinpyynnin ammattilaisia, jos emme edes tiedä mitään koko lajista”, Underwood kommentoi.

Ilmeisesti uusi säädös velvoittaa Heavenin metsästäjiä ottamaan kiinni yksittäin liikkuvia vampyyreja, jotka kuljetetaan sitten erillisiin tutkimustiloihin. Näissä tiloissa vampyyreille tehdään kokeita, joiden avulla rodusta on tarkoitus ottaa selvää enemmän. Suuremmat vampyyriryhmät eliminoidaan edelleen onnettomuuksien välttämiseksi.
Tohtori Laura underwood on kirjoittanut tästä hankkeesta oman artikkelinsa, joka julkaistaan ensi vuoden alussa kokonaisuudessaan Modern Sience lehdessä.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa