Jeremiah

Siirry alas

Jeremiah

Viesti  Jilli lähetetty Ti 16 Joulu - 0:13

Koko nimi: Jeremiah
Syntymäaika: 11.1629
Verettäminen: 01.1644
Ikä: 521 v.
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Sukupuoli: Mies
Rotu: Vampyyri
Pituus/Paino: 171 cm/66 kg

Seksuaalinen suuntautuminen: Hetero
Perhe:
Isoveli: Dez
Siviilisääty: Sinkku
Tärkeimmät ihmissuhteet:
Dez

Ammatti: Jermiahilla ei ole varsinaista tehtävää Chaosissa, koska Dez ei suostu antamaan hänelle sellaista. Dezin ollessa töissä, Jeremiah livahtaa usein omille teilleen.
Varallisuus/kuukausipalkka: Jeremiah on täysin varaton, mikä kyrsii miestä aivan järjettömästi.
Asunto: Jeremiah asuu Dezin kanssa parakkirakennuksessa, jota veli kunnostaa asumiskelpoiseksi.

Taidot: Jeremiah pärjää hyvin elektroniikan ja tietokoneiden kanssa, toivoen voivansa olevan hyödyllinen edes sillä osa-alueella. Hän treenaa myös jatkuvasti, vaikka hänen veljensä ei pidäkään siitä. Hän ottaa sparrauskavereita kenestä tahansa Chaosin jäsenestä, joka suostuu ottelemaan häntä vastaan.
Hyökkäys arvo: 6
Puolustus arvo: 7

Harrastukset: Jeremiah pakertaa mielellään tietokoneiden parissa. Kun hänen veljensä rakentaa ja nikkaroi, hän tekee samaa hommaa elektroniikan kanssa.
Ulkonäkö: Jeremiah on laiha ja kapeaharteinen. Hänellä on jonkin verran lihaksistoa, joka erottuu ihon alta, mutta ruumiinrakenne on siitä huolimatta ruipelo. Hänellä on pitkät raajat, joiden avulla pärjäsi lähitaistelussa, jos pääsisi käyttämään niitä.
Jeremiahilla on tumma, piikkisuora tukka, jonka hän pitää mahdollisimman lyhyenä. Paksut hiukset tuntuvatkin olevan ainoita karvoja, jotka hänen vartalossaan kasvoivat. Muualla tuntui olevan pelkkää hentoista nukkaa. Hänellä on sinivihreät silmät, joita kehystävät paksut, lähes naiselliset ripset.
Muuta:
-On kyllästynyt siihen, että Dez kohtelee häntä kuin kuusitoista vuotiasta ihmispentua. Vaikka he ovat lähes saman ikäisiä.
-Kannattaa Chaosin toimintaperiaatteita ja ajatusmaailmaa, jonka vuoksi haluaisi tehdä jengin eteen jotain konkreettista.
-Haaveilee lihaksikkaasta ja massiivisesta ruumiinrakenteesta ja yrittää tehdä töitä sen eteen, mutta tuntuu pysyvän ruipelona teki sitten mitä tahansa.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa