Uudelleen järjestelty kaaos

 :: Muuta :: New York

Sivu 1 / 17 1, 2, 3 ... 9 ... 17  Seuraava

Siirry alas

Uudelleen järjestelty kaaos

Viesti  Jilli lähetetty Ti 16 Joulu - 0:37

Tiistai 22.12.2150
klo 03:12

Zira istui huoneessa, jonka olisi pitänyt kuulua Reedille. Tukikohta oli uusi, mutta jos asiat olisivat menneet niin kuin kuuluukin eikä Chaosin pomon pää olisi irronnut kiinnikkeistään, tuon olisi pitänyt tehdä uudelleen järjestely suunnitelmansa täällä. Sen sijaan hänen kakkosmiehensä istui nyt tuolilla pää painuksissa ja mietti tilannetta.
Kun Hell oli hyökännyt Chaosin kimppuun eilen, jengi oli evakuoitunut uudelle alueelle. Reed oli jättänyt jälkeensä varsinaisen sotkun, eikä tämä uusi tilanne helpottanut asiaa yhtään. Jengi oli sekaisin ja eksyksissä. Tosin se ei tainnut erota juurikaan erota lähtötilanteesta.
Reed oli aikanaan ollut hyvä johtaja. Siihen oli syy, miksi hän oli kohonnut New Yorkissa jengin pääksi. Ennen miehen järki oli leikannut ja tuo oli tapellut kuten muutkin, mutta sittemmin valta oli noussut tyypin päähän. Reed oli kuvitellut olevansa vähintäänkin yhtä tärkeä kuin dracula ja tainnut ajatella, että nousisi sellaiseksi kun Chaos saavuttaisi tavoitteensa. Pomon pään pehmetessä, joukot olivat päätyneet hajalleen ja sekaisin. Heillä ei ollut enää päämäärää, eikä toimintaohjeita. Se asia Ziran pitäisi korjata. Eikä työ loppuisi aivan heti.

Varsinkin kun hänen ajatuksensa pyörivät Reedin kuolemassa. Kaikesta huolimatta, he olivat kuitenkin parhaat ystävät. Lopullinen ero tuntui musertavalta. Zira ei voinut uskoa ettei näkisi enää tuota omahyväistä virnettä ja kuulisi sitä koppavaa äänensävyä. He eivät tappelisi enää rinta rinnan eivätkä vetäisi perseitä olalle ylhäisessä yksinäisyydessään.
Zira ei voinut hyväksyä sitä mitä Reed oli tehnyt Catherinelle, mutta ei voinut sivuuttaakkaan kaikkea heidän yhdessä kokemaansa.
”Helvetti minkä sotkun minulle jätit”, Zira mumisi itsekseen. Hänen pitäisi keskittyä. Aika kului ja levottomat jengiläiset saivat sitä enemmän tuhoa aikaiseksi, mitä kauemmin Ziralla menisi ottaa asiat haltuunsa.
Hän ei vain ollut johtaja-ainesta. Ei pätkääkään. Hänestä ei ollut pitämään kurissa noin seitsemääkymmentä vampyyria, jotka olivat kaikki itsekeskeisiä kusipäitä, tavoittelemassa omaa etuaan. Ei hän edes halunnut sitä. Hän oli omimmillaan kuin sai mättää jengiä turpaan. Taustalla seisominen ei sopinut hänelle. Muuta vaihtoehtoa ei vain toistaiseksi tuntunut olevan.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudelleen järjestelty kaaos

Viesti  Shakur lähetetty Ti 16 Joulu - 0:51

Kaaos oli suurimmilta osin hallittavissa, jos tiesi mitä teki, ja jos omasi vähäänkään halua tehdä sitä ja auktoriteetin jolla hallita. Anaclaudia kiskaisee oven auki ja astelee sisään kenkien korot lattiaa vasten kopisten, kantaen ylpeästi ruumiinsa sulavilla liikkeillä. Hän näpyttelee puhelintaan vimmatusti astellessaan Chaosin uuden pomon luokse. Korvassaan naisella on handsfree, jottei tämän nyt sentään tarvinnut koko ajan pidellä luuria korvallaan. Oli tässäkin jumalauta sotku. Ana yritti parhaansa mukaan auttaa järjestämään Nykin asiat kuntoon, vaikka hänellä oli omakin jenginsä johdettavana. Päästyään tuolin eteen jolla Zira istui, Anaclaudia seisahtaa, työntää puhelimen taskuunsa ja kohtaa upouuden johtajan.

"Noniin, apuvoimat ovat matkalla joten eiköhän tämänkin paska kohta huuhdota menemään. Onko sinulla lista kaikista selvinneistä jo? Ovatko kaikki löytäneet perille?", Anaclaudian äänen sävy on kylmä ja vaativa. Nainen oli sentään johtanut omaa jengiää jo kauemminkin, ja vaikka hän tiesikin oman arvonsa, ei se sentään ollut noussut Anaclaudian päähän. Hän oli jo eilen ollut yhteydessä omaan oikeaan käteensä ja briiffannut tälle tilanteen ja pyytänyt osaavia lisäkäsiä Nykiin. Hän tarvitsisi enää vain lastenhoitajan.. Ana vilkaisee olkansa yli jossa selvästi tylsistynyt blondi norkoilee, peukalot housujensa vyölenkeissä. Hänen ei tosiaankaan olisi pitänyt ottaa Alexanderia mukaansa tälle reissulle, mutta eihän jumalauta voinut tuota Losiinkaan jättää. Leonard olisi pärjännyt pojalle fyysisesti, mutta kun älykääpiöllä oli tapana kadota heti kun silmä vältti, ja Leonardin harteilla oli hänen poissaollessaan koko jengi, oli turvallisinta että lapsukainen matkusti mukana. Lisäksi Alexander oli aiheuttanut tarpeeksi hämminkiä Losissa jotta tuon olisi ollut turvallista karkailla.

"Nyt pää pystyyn, Zira. Tarvitsen tiedot mahdollisista järkäleistä joita täältä löytyy jotta voin dumpata tuon vähä-älyisen hetkeksi harteiltani. Saan migreenin jos joudun vielä kerrankin kuuntelemaan sitä kuinka tylsää hänellä on.", Ana pyöräytti tumman ruskeita, kylmiä silmiään ja vilkaisi varoittavasti kohti pitkää blondia takanaan, joka oli selvästi aikeissa väittää vastaan.
Loki tyytyi potkimaan pölyä ja roskia lattialta kengänkärjellään mutisten tyytymättömänä.


Viimeinen muokkaaja, Shakur pvm Ti 16 Joulu - 2:44, muokattu 1 kertaa

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudelleen järjestelty kaaos

Viesti  Jilli lähetetty Ti 16 Joulu - 1:12

Zira hätkähti hieman, kun hänen rauhaansa häirittiin. Hän ei kuitenkaan yllättynyt pätkääkään nähdessään Anaclaudian edessään, aivan yhtä itsevarmana kuin aina ennenkin. Tuota naista ei varmaan hetkauttanut mikään mahti maailmassa. Tosin ehkä se oli hyvä asia. Ainakin jokin asia pysy järkkymättömän.

Zira nousi jaloilleen. Olisi ollut typerää jättää tottelematta naisen käskyjä. Jo senkin takia, että tuo ei epäilisi potkia häntä perhekalleuksille siitä hyvästä. Lisäksi, jengi oli saatava kuriin. Lauma vapaasti ajattelevia vampyyreja sai paljon tuhoa aikaan, lyhyessäkin ajassa. Heidän oli aika ryhtyä töihin.
Zira asteli elektronisen pöydän luokse, jonka Ted oli taikonut heille jostain, helpottaakseen neuvonpitoja. Malli oli vanha, joitain uusimpia ominaisuuksia puuttui, mutta se oli toimiva. Zira pyyhkäisi heidän eteensä listan kaikista vampyyreista, jotka olivat ilmoittautuneet paikalle saapuneiksi.
”Kato on käynyt. Kymmeniä puuttuu, eikä meillä ole mitään mahdollisuuksia päästä tarkastamaan ruumiita raunioista. Lisäksi on todennäköistä, että Heaven ja Hell ovat yhdessä tuumin siivonneet paikat putipuhtaaksi. Suurin osa on kuitenkin selvinnyt tänne”, Zira sanoi esitellessään tietojaan Anaclaudialle. Hän oli laittanut pari luotettavaa jengiläistä keräämään evakuoitujen nimet ylös. Homma oli käynyt nopeasti. ”Porukka on vielä hämillään, mutta heidät on järjestettävä pian uudestaan. Hakkerimme tekee parhaillaan niska limassa töitä, että saamme alueesta turvallisen.”

Ziran katse harhailee listalla etsimässä nimeä, jonka tiesi tasan tarkkaan puuttuvan listalta. Hän oli kadottanut Catherinen, kun oli lähtenyt viemään Reediä turvaan, epäonnistuen siinäkin. Eikä nainen ollut päässyt uuteen tukikohtaan. Tuntui lähes tappavalta ajatella, ettei hän näkisi naista koskaan.

”Ja lapsenvahdiksesi suosittelen Deziä. Rauhallinen tyyppi, mutta osaa asiansa. Todennäköisesti hän pitää kaverisi niin kiireisenä ettei tuo ehdi edes ajatella konnuuksia”, Zira sanoi. ”Kaveri on viisisataa vuotta vanha, joten hän ei jää iän puolesta kakkoseksi Alexanderille.”
Zira vilkaisi vaaleaa miestä nopeasti. Tyyppi sai hänen niskavillansa pystyyn ja hän oli sentään viettänyt paljon aikaa Reedin kanssa.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudelleen järjestelty kaaos

Viesti  Shakur lähetetty Ti 16 Joulu - 1:19

Anaclaudia nyökkäilee seisoessaan kunnioittavasti Ziran takana, kuin mikäkin sihteerikkö. Vaikka hän oli vanhempi ja kokeneempi kuin Zira, hän oli sentään New Yorkissa, vieraalla alueella eikä hän aikonut ottaa tätä jengiä omaan komentoonsa. Lisäksi uutena johtajana Zira tarvitsisi pienen itsetunnon kohotuksen jonka hän voisi tarjota näyttämällä tälle että kunnioitti tämän päätöksiä ja valtaa. Vaikka Ana kihisikin välillä halusta potkia Ziraa persauksille kun tuo näytti vallan haluttomalta tekemään mitään.
"Lisää saatetaan löytää ajan kuluessa. Heihin törmätään vanhoilla tutuilla paikoilla tai sitten he eksyvät paikalle.", Ana kohauttaa hartioitaan kuin sanoakseen että kävi miten kävi, sen näkisi sitten. Ja tottahan se oli.

"Hienoa, voisitko ystävällisesti kutsua tämän Dezin paikalle. Haastattelen mielelläni uusia lapsenvahteja ennenkuin luovutan kurittoman kakarani heille.", Välillä Anasta tosiaan tuntui että hän oli kurittoman kakaran äiti, tai no pikemminkin koulutukseen kelpaamattoman rakin omistaja. Alexander osasi välillä olla maan rasittavin ja Anaclaudian olisi tehnyt mieli vedellä poikaa ympäri korvien vähän väliä. Ja tarvittaessa hän tekikin niin. Hän ei vieläkään jaksanut ymmärtää miksi oli nähnyt potentiaalia tässä.. rakissa.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudelleen järjestelty kaaos

Viesti  Jilli lähetetty Ti 16 Joulu - 1:36

Zira nyökkäsi Analle. Hän oli loppujen lopuksi samaa mieltä tuon kanssa. Jos eloonjääneitä vielä oli, he ilmaantuisivat lopulta maisemiin. Alue oli yleisesti jengin jäsenten tiedossa. Olisi typerää huolehtia jälkeen jääneistä, ellei noilla olisi sitten jotain hampaankolossa vaivaamassa. Sitä tuore johtaja ei kuitenkaan halunnut uskoa, sillä jengin jäsenet olivat varsin omistautuneita aatteilleen. He eivät tuhoaisi sitä ainoata mahdollisuutta, joka voisi muuttaa heidän toiveensa todeksi.
”Järjestämme siis jäljelle jääneet uudelleen ja teemme tilaa jos eksyneitä ilmaantuu.” Zira puhui enemmän itselleen kuin Analle. Johtaminen ei ollut tosiaankaan hänelle mitenkään ominaista. Hänellä oli paljon opittavaa ja hyvin vähän aikaa, eikä yhtään mielenkiintoa moiseen. Silti hänen pitäisi saada asiat kuntoon. ”Lähetin Angelin hakemaan Deziä. Ajattelinkin, että haluat jututtaa häntä. Kaverin pitäisi olla paikalla hetkenä minä hyvänsä.”

Zira vei kätensä takaisin elektronisen pöydän päälle ja avasi muutaman uuden tiedoston Anan nähtäväksi. Hänen oma tilanteensa ei paranisi murehtimalla, joten hän voisi samantien ryhtyä hommiin.
”Olen miettinyt Chaosin tilannetta. Reed jätti homman retuperälle. Meillä ei ollut minkäänlaista järjestystä tai toimintasuunnitelmaa. Kaikki tekivät mitä halusivat ja oli ihme, että tiesimme milloin meihin liittyi uusia jäseniä.” Zira selosti tilanteen omasta näkökulmastaan. Se oli kuitenkin totta. Vaikka hän halusi ajatella edesmenneestä ystävästään pelkkää hyvää, homma ei ollut toiminut. Reedin ote oli alkanut enemmänkin kuin vain lipsua. ”Ensimmäinen muutos olisi jonkinlainen rekisteri jäsenistä. Haluan tietää ketä jengiini kuuluu. Jokaisen, joka haluaa olla mukana täytytyy olla kirjattuna tähän. Jollain nimellä ja joillain tiedoilla. Näin voin pitää silmällä mahdollisia nuuskijoita.”

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudelleen järjestelty kaaos

Viesti  Shakur lähetetty Ti 16 Joulu - 1:44

Anaclaudia nyökkäsi hyväksyvästi. Poika ei ollut tyhmä, pikemminkin vain haluton tekemään mitään. "Kuulostaa mainiolta.", Hän ei suinkaan aikonut kertoilla kuinka asiat hänen jengissään hoidettiin, ellei Zira päättäisi kysyä. Hän yritti parhaansa mukaan luoda Ziralle edes jonkinlaista itsevarmuutta johtamisesta, vaikka hän olisikin suorastaan halunnut kertoa miten homma hänen mielestään piti hoitaa. Mutta Chaosin tulevaisuuden kannalta oli parempi antaa Ziran oppia rauhassa.

"Miten olet ajatellut järjestää heidät? Ryhmiin jakamalla?", Anaclaudia viitoo kädellään yleisesti näyttöä kohden viitaten vampyyreihin jotka olivat ilmoittautuneet olevansa hengissä. Nyt olisi tosiaan viisainta jakaa kaikki vampyyrit ryhmiin ja antaa jokaiselle ryhmälle oma tehtävä. Näin varmistettaisiin ettei kukaan jää lorvimaan ja hommat hoituisi varmasti. Varsinkin kun he olivat rakentamassa uuta tukikohtaa, olisi tärkeää pitää kaikki kiireisenä jotta paikka saataisiin edes jonkin verran asumiskelpoiseksi.

"Anaaa...", Loki raapii rystykynsillään lattiaa kyykistellessään varsin tylsistyneenä. Hän kaipasi tekemistä! Ruokaa! Ulkoilua! Mitä tahansa! Normaalin virneensä sijaan blondi mutristaa huuliaan tyytymättömästi ja nostaa katseensa Anaclaudian suuntaan. "Tylsääää...."
"Turpa tukkoon, Alexander, ennenkuin se turpoaa.", Naisen jäätävä vastaus saa blondin tuhahtamaan närkästyneenä, mutta tuo pysyy kuitenkin sen jälkeen hiljaa. Ainakin hetken.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudelleen järjestelty kaaos

Viesti  Jilli lähetetty Ti 16 Joulu - 2:01

Dez seurasi Angelia vaitonaisena. Hän oli ollut parhaillaan siistimässä pienen porukan kanssa tiloja, joihin heidän oma nörttinsä voisi sijoittaa kunnollisen valvontakeskuksen. Hän oli itse koonnut ryhmän niistä levottomista nuijapäistä, jotka olivat näyttäneet siltä, että lähtisivät hetkenä minä hyvänsä viihdyttämään itseään kaupungille. Oli parempi saada tyypeille jotain järkevää tekemistä sen sijaan, että he lähtisivät rellestämään. Angel oli pyyhältänyt paikalle kesken toimituksen ja ilmoittanut, että Ziralla olisi hänelle asiaa.
No mikäs siinä. Jengin pomon kakkosmiehelle ei ruveta pullikoimaan. Silloin kun johto käskee, on parempi tanssia. Varsinkin jos sattui pitämään työpaikastaan.

Kun he lähestyivät sitä rikkinäistä ovea, jonka takana Zira oli piileskellyt useamman tunnin ajan, Dez kuulee epämiellyttävää narinaa. Olisi voinut kuvitella, että ovi piti kyseistä ääntä, mutta ilmeisesti se kuului jollekkin vampyyreista. Ääni sai väristykset kulkemaan hänens elkäänsä pitkin.

Angel pyyhälsi huoneeseen miehen edeltä. ”Zira. Löysin Dezin.”
Zira kohotti katseensa elektronisen pöydän pinnasta kuullessaan naisen äänen. Angel oli pieni ja uhkea nainen, jolla oli suu kuin rekkakuskilla ja oli tappavampi kuin moni mies. Pitkät, tummat hiukset oli ajeltu sivuilta kaljuiksi ja niitä kohtia koristivat värikkäät perhostatuoinnit. Tyttömänen valinta, kunnes katsoi tarkemmin ja huomasi, että hyönteisten siipiä koristivat pääkallokuviot.
”Kiitos Angel. Voit mennä”, Zira sanoi ja hymyili naiselle ystävällisesti. Vai olisiko hänen pitänyt omaa enemmän auktoriteettia alaisensa edessä.
”Eipä mitään. Pikku juttuhan tämä oli”, Angel sanoi hymyillen niin, että ruskeat silmät tuikkivat. Nainen kääntyi kannoillaan ja pyyhälsi ulos huoneesta letti heiluen.
Dez asteli huoneeseen.
”Minua kaivattiin?” hän kysyi katsellen huoneessa olijoita. Hänen silmänsä pysähtyivät epäileväisinä kyykistelevään blondiin.
”Terve Dez. Tässä on Anaclaudia. Hän johtaa Chaosia Losin puolella. Hän oli itseasiassa se, joka kaipaili sinua”, Zira sanoi astuen sivuun naisen tieltä.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudelleen järjestelty kaaos

Viesti  Shakur lähetetty Ti 16 Joulu - 2:11

Anaclaudia seuraa kaikessa rauhassa sisään astellutta naista ja tämän perässä tulevaa miestä. Tämä oli selvästi Dez. Ana mittailee miestä rauhassa päästä varpaisiin ennenkuin tuo pysähtyy Ziran eteen. Fyysisesti mies kelpasi, sekä iällisesti. Mitenköhän hermot? Hän oli kuitenkin sen verran kiintynyt koiraansa, tai no oikeammin uhrannut tähän niin paljon aikaa ja hermojaan ettei aikonut antaa tuon potkaista tyhjää ihan noin vain.

"Hyvää päivää. Anaclaudia Salazar, hauska tutustua, Dez.", Ana astelee paljon itseään pidemmän miehen eteen kädet selkänsä takana ristissä.
"Olen pahoillani että vaivaan sinua näin, mutta minulla olisi..hieman erikoisempi pyyntö.", Ana hymyilee hieman, mutta hymy ei ulotu jäisiin silmiin jotka tarkkailevat Deziä laskelmoivasti.
"Alexander, tänne.", Anaclaudia sihahtaa hampaidensa välistä kun lattiaa riipivät kynnet saavat hänet lopultakin ärähtämään. Tylsistynyt mutta peruskäskyt osaava tihulainen nousee mutisten pystyyn koko komeaan pituuteensa joka jää vain joillakin senteillä vajaaksi Dezin pituudesta, ja mulkoilee sitten omistajansa selän takaa miestä joka on selkeästi häntä pidempi. Loki ei pitänyt miehestä.

"Tämä on.. matkaseuralaiseni, Alexander."
"Loki.", Blondi esittäytyy pyöräyttäen silmiään Anaclaudian esittelyille.
Anaclaudia suo miehelle jäätä tihkuvan mulkauksen.
"Hän on hieman haasteellisempi tapaus, ja suoraan sanottuna en tiedä onko saappaani kohta hänen perseessään vai kurkussaan, ja siksi toivoisinkin että voisitte hieman.. katsoa hänen peräänsä.", Ana tarkkailee miehen reaktiota tarkkaan. Hän ei tahtonut jättää minkäänlaista käytöstä huomioimatta arvioidessaan sopivaa vahtijaa.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudelleen järjestelty kaaos

Viesti  Jilli lähetetty Ti 16 Joulu - 2:29

Zira oli istuutunut takaisin tuoliinsa ja seurasi nyt Anaclaudian kehittelemää tilannetta taustalta. Tämä ei koskenut häntä. Hän oli antanut yhden jäsenistään naisen käyttöön, joten juuri tässä asiassa hän oli ulkona pelistä. Hänen ei tarvinnut siis puuttua asiaan. Ellei Dez sitä lopulta vaatisi, kun kuuli Anaclaudian ehdotuksen. Lapsenlikaksi joutuminen kun ei ollut välttämättä se kaikkein mieluisin homma. Varsinkin kun kyseessä oli hyvin, hyvin vanha lapsi.

Dez kumarsi Anaclaudialle kuin vanhan ajan herrasmies, joka hän käytännössä katsoen olikin. Hänen armas äitinsä oli koulinut poikansa hyville tavoille ja kunnioittamaan eritoten naisia, mikä oli siihen aikaan tavallista. Mies totteli edelleen, vaikka ei enää edes muistanut hänen kasvattaneen naisen kasvoja, tuon ohjeita tunnon tarkkaan.
”Ilo tavata teidän neiti”, Dez sanoi suoristaessaan ryhtinsä. ”Autan miten voin.”

Dezin katse siirtyi uudestaan blondiin, joka kiukutteli kuin pahainen kakara. Miehen kulmat kurtistuivat aavistuksen toisen käytöksen johdosta. Dez kuului kuitenkin niihin miehiin, jotka uskoivat kovan ruumiillisen työn vievän puhtia pahan teolta. Hänellä oli siis keinonsa saada blondi pysymän ruodussaan. Jos tuo ei pysyisi siinä vapaaehtoisesti, Dez oli valmis käyttämään kovempia otteita.
”Enköhän minä pojalle löydä jotain kunnon hommaa ja punkan.” Dez käänsi katseensa takaisin Anaclaudian silmiin. ”Kun on kädet täynnä työtä, ei ehdi pahantekoon. Ja täällä on tällä hetkellä tekemistä joka käsiparille.”

Ziran oli pakkko nostaa kuvitteelliset peukkunsa pystyyn Dezille, kun tuo ei ollut läimäissyt Anaclaudian ehdotusta suoraan vasten naisen kasvoja. Tosin siksi juuri hän oli ajatellut miestä hommaan, vaikka tuon taidot huomioon ottaen se olikin varmasti alentavaa.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudelleen järjestelty kaaos

Viesti  Shakur lähetetty Ti 16 Joulu - 2:42

Anaclaudian hymy ulottui tällä kertaa tumman ruskeisiin silmiin saakka hänen todetessaan edessään olevan miehen juuri sellaiseksi herrasmieheksi joita kaipaili monien vuosisatojen jälkeen. Melkein 700-vuotias nainen nyökkää hyväksyvästi ja vilkaiseen sitten takanaan murjottavaan koiraan.
"Olen mitä iloisin kun suotte minulle hetken rauhan. Jos on tarpeen, fyysinen kuri ei ole pahasta, mutta arvostaisin kovasti jos saan hänet yhtenä kappaleena takaisin.", Ana kääntyy nyt Lokin suuntaan joka katsoo emäntäänsä epäilevästi. Mitä hänen päänsä menoksi oikein juuri juonittiin? Keskittymishäiriöisen blondin kohdalla suurin osa keskustelusta oli mennyt ohi.

"Alexander, käyttäydyt ja pysyt poissa ongelmista. Tämä herra tässä pitää sinusta huolen sillä aikaa kun me järjestämme Ziran kanssa täällä asiat kuntoon. Ja vakuutan sinulle, ettei pääsi ole ensimmäinen jonka leikkaan irti jos aiheutat vielä ongelmia.", Anaclaudia vilkaisee merkitsevästi miehen haaruksia ja katsoo tätä sen jälkeen silmiin niin jäätävästi kuin vain tulinen latino osasi.
"Mut Anaaa..."
"Ei vastaväitteitä.", Lokilla olisi luultavasti ollut vielä useampikin vastaväite, mutta blondi sihahtaa hampaidensa välistä kuin sylkäisten ja siirtää sitten pahantuulisen katseensa Deziin. Tälläisen juntin seuraanko hänet työnnettiin? Hymähdys ja huulet kaartuivat hullun virneeseen joka oli Lokille paljon ominaisempi.
"Selvä, Ana..", Hän keksi parhaillaan kaikenlaista kivaa mitä voisi 'vapaana' ollessaan tehdä.

Loki ei tainnut kunnioittaa ketään muuta kuin Anaclaudiaa, ja sekin taidettiin olla väkivallalla ansaittu kunnioitus. Hän ei kyennyt voittamaan naista, ja vahva nainen kuitenkin kiehtoi häntä jollain omituisella, vääristyneellä tavalla. Hänen suhteensa äitiin oli aivan yhtä vääristynyt ja kieroutunut, ja kaipa jollain tasolla Loki yritti korjata äiti-kuvaansa heijastamalla Anan äidikseen. Oli tietysti eräs mies hänen menneisyydestään jota hän kunnioitti edes sen verran ettei aikonut tappaa tuota ensimmäisten joukossa.

"Jos jotakin ongelmia ilmenee, voitte ilmoittaa minulle niistä viipymättä.", Anaclaudia toteaa vielä Dezille ennenkuin kääntää päänsä jälleen Alexanderin suuntaan ja nyökkää sitten kohti Deziä. "Menehän nyt. Ja usko, Alexander, sinä et pääse helpolla jos aiheutat ongelmia.", Jälleen hän sai miettiä miksi edes vaivaantui.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudelleen järjestelty kaaos

Viesti  Jilli lähetetty Ti 16 Joulu - 11:18

Dez kuunteli naisen ohjeita väkivallan käyttöön vilkaisten jälleen Lokin suuntaan. Hän ei henkilökohtaisesti uskonut siihen, että poikaa pitäisi kurittaa, ainakaan koviin montaa kertaa kun tuo ymmärtäisi jutun juonen. Lisäksi, kuten sanottu, kädet täynnä ei ehtinyt pahantekoon.
”Uskon, että pärjäämme pojan kanssa oikein hyvin”, Dez sanoi. ”Pitääkö minun palauttaa hänet jossain vaiheessa neidille? Vai pidänkö hänestä huolta kunnes tulette toisin ilmoittamaan?”
Dez ei nyt varsinaisesti riemuinnut uudesta tehtävästään. Hän ei halunnut mitään hullua, väkivaltaista vampyyria pikkuveljensä lähelle. Hän ei halunnut vaaleaa miestä kontolleen, mutta tekisi tasan tarkkaan niin kuin neiti käskisi. Koska niin heille oli opetettu. Lokille löytyisi kyllä puuhaa näistä raunioista, joista pitäisi muutaman päivän sisällä tehdä kelvollinen päämaja.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudelleen järjestelty kaaos

Viesti  Shakur lähetetty Ti 16 Joulu - 11:26

"Minä ilmoitan kunhan olemme Ziran kanssa valmiita niin, että voin jälleen katsoa hänen peräänsä.", Anaclaudia toteaa asialliseen sävyyn. Hän piti Dezistä jo nyt, vaikkei miestä sen enempää tuntenutkaan, mutta ensivaikutelma oli kyllä hyvinkin lupaava. Täällä tulisi asiat varmasti menemään hyvin kun täällä oli Dezin kaltaisi vampyyreita. Ja kukaties, hän voisi kyetä jättämään Alexanderin tänne hieman pidemmäksikin aikaa. Dez vaikutti pitkäpinnaisemmalta kuin hän, joten ehkä tuo onnistuisi koulimaan hänestä kunnollisemman vampyyrin.

"Menehän sitten Alexander. Ja muista mitä sanoin käyttäytymisestä. Näen virneestäsi että suunnittelet jo pahantekoja.", Anaclaudia antaa viimeisen varoituksen blondille joka pyöräyttää hartioitaan ja niskaansa virnuillessaan Loki astuu eteenpäin ja katselee kiero virne kasvoillaan Deziä. Kyllä, hän suunnitteli paljon pahoja.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudelleen järjestelty kaaos

Viesti  Jilli lähetetty Ti 16 Joulu - 11:52

”Ilo olla avuksi neiti. Tulehan sitten blondi.” Dez hymyili Anaclaudialle ystävällisesti ennen kuin kääntyi Lokin puoleen ja viittoi miestä seuraamaan itseään. ”Etsitään sinulle jotain tekemistä niin äitisi ei tarvitse huolehtia sinusta.”
Dez lähti harppomaan ulos Ziran huoneesta, olettaen Lokin seuraavan itseään. Jos niin ei kävisi, hän saisi raahattua tyypin mukaansa. Oli kuitenkin ystävällistä antaa kaverin ensin toimia itse ja epäillä vasta sitten. Vaikkakin näytti siltä, että Dez voisi odottaa hetkenä minä hyvänsä harteilleen valmiina repimään hänen päänsä irti. Hän ei pitänyt pojan katseesta.
Mutta mitä mies ei tekisi, auttaakseen neitoa hädässä.

Zira oli seurannu keskustelua hiljaa paikoiltaan. Dezin lähtiessä ohjaamaan Anaclaudian lemmikkiä ties minne, hän nousi paikaltaan. Hän oli saanut lyhyen hengähdystauon johtajan velvollisuuksista. Nyt hänen olisi mitä ilmeisemmin ryhdyttävä taas töihin.
”Kyselit aiemmin, aionko jakaa jengiä ryhmiin. Aion. Viiden, korkeintaan seitsemän hengen iskujoukot. Tehtävänjaosta tehdään selkeämpää ja porukalla on okeasti tehtävänsä, sekä selkeät työvuorot. Ei ole mitään järkeä, että jengi juoksentelee päämäärättömästi ympäriinsä, kun voisimme järjestäytyä”, Zira sanoi astellen takaisin elektronisen pöytänsä ääreen. ”Lisäksi haluan nimenhuutoja, jotta tiedän mitä jengin sisällä tapahtuu. En usko, että Reed on tietänyt pitkään pitkään aikaan millaisia tyyppejä on menettänyt.”
Ziran katse oli jälleen ysähtynyt nimilistaan ja hän etsi jälleen Catherinen nimeä löytämättä sitä.
”Työvuoroissa tulisi olla selkeät syklit. Eismerkiksi, kolme vahtivuoroa, kolme kentällä ja kolme vapaalla”, Zira jatkoi suunnitelmiaan. Hän ei ollut kovinkaan kauaa ollut Chaosin johdossa, mutta osasi kertoa niistä, koska oli suunnitellut niitä vuosikausien ajan. Reedin otteen lipsuessa, hän oli miettinyt koko ajan kuinka jengin oloja voisi parantaa. Oli helppoa kertoa nämä suunnitelmat nyt.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudelleen järjestelty kaaos

Viesti  Shakur lähetetty Ti 16 Joulu - 12:17

Loki heilauttaa kättään teatraalisen suurieleisesti Analle ennenkuin lähtee varsin kiltisti seuraamaan Deziä. Hänen askeleensa ovat laiskanpuoleisia, peukalot housujen vyölenkeissä ja sormillaan reisiään naputtelevana hän kuitenkin seuraa. Pahanteko seuraisi vasta myöhemmin. Ana repisi hänelle uuden reiän jos hän alkaisi nyt heti rettelöimään. Oli siis parempi odottaa hetki. Loki nuolaisi huuliaan ajatellessaan mitä kaikkea kivaa voisi tehdä heti ensimmäisenä kun Dezin silmä välttäisi. Hän suorastaan haistoi jo veren mikä sai hänen ihonsa nousemaan miellyttävästi kananlihalle. Mmmh..

Anaclaudia katsoo hieman huolestuneena kaksikon perään. Hän saattoi vain toivoa että Dez tosiaan pärjäisi Alexanderin kanssa. Hän olisi voinut hävetä pojan käytöstä ja sitä että jätti tuon jonkun vieraan harteille, jos blondi olisi ollut hänen oma lapsensa. Nyt tuo oli vain kadulta poimittu koditon rakki, jolle Anaclaudia oli halunnut edes yrittää antaa tulevaisuuden. Lisäksi hän näki pojassa potentiaalia, kunhan tuo saisi pääkoppansa kuntoon. Olikohan sekään edes mahdollista?
Kaksikon mentyä Ana kääntyy takaisin Ziran puoleen ja astelee elektronisen pöydän luokse voidakseen avustaa toista siinä missä tuo tarvisi.
"Kuulostaa järkevältä. Sinusta tulee vielä mainio johtaja." Kunhan kasvatat selkärangan.. Ana ajatteli huokaisten mielessään. Zira tekisi tämä koska se oli pakko, ei koska tuo halusi. Ja johtajan selkäranka oli jotain mitä Zira tarvisi nyt.

"Onko sinulla jo toimintasuunnitelma sille, mitä jokainen ryhmä tekee?"

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudelleen järjestelty kaaos

Viesti  Jilli lähetetty Ti 16 Joulu - 12:35

Zira hymähti Anaclaudian sanoille ja pudisteli päätään. Hän tunsi itsensä säälittäväksi, kun nainen, joka ei yleensä nuollut ketään, rupesi kehumaan häntä. Tarvitsiko hän tosiaan noin paljon, ennen kuin hänet voisi edes kuvitella Chaosin johtoon.
”Imartelu ei ole koskaan sopinut sinulle”, hän sanoi ottaessaan uuden tiedoston auki. Kyseiselle lehtiölle, hän oli miettinyt tehtävänjakoa. ”En ole ehtinyt miettiä sitä puolta kovinkaan tarkasti. Mutta olen samaa mieltä, että se pitäisi tehdä. Jaon täytyy olla selkeä. Ne, joiden vahvuudet ovat kenttätyössä, ovat kentällä ja niin edes päin. Lisäksi hakkerimme Ted tarvitsee apuvoimia. Joudun ottamaan selvää, kenellä täällä on edes vähän hajua nykyisestä tietotekniikasta. Ted on varsinainen nero, mutta hän ei pysty kaikkeen yksin. Minusta se on kriittinen heikkous, jonka haluan ehdottomasti korjata.”

Zira katselee tiedostoja. ”Lisäksi kun ottaa huomioon, että elämme suurkaupungissa, meidän on rekrytoitava lisää. Haluan siihen omat ryhmät. Hell rekryaa ja kouluttaa koko ajan uusia agentteja. Meidän on tehtävä samoin jos haluamme olla edes etäisesti tasoissa sen lafkan kanssa.”

Dez johdatti Lokin ulos yöhön siitä hallista, josta tulisi ajan kanssa Chaosin keskus ja kohtauspaikka. Siihen oli vielä matkaa. Siivous- ja rakennustöitä ei ollut edes aloitettu, koska Zira oli hätistänyt kaikki matkoihinsa heti kun ilmoittautuminen oli suoritettu. Dez ei voinut olla ihmettelemättä, missä Reed oli. Yleensä se mulkunlutkuttaja ei jättänyt väliin tilaisuutta rehvastella.
”No niin, kloppi”, Dez sanoi Lokille, hidastaen askeliaan kävelläkseen miehen rinnalla. ”Tulitte vierailulle vähän väärään aikaan. Nyt kun mammasi ja meidän suuret johtajamme pitävät neuvonpitoa, me työläiset yritämme tehdä tästä paikasta elinkelpoista. Koska sinut sysättiin minun niskoilleni, saat osallistua hommaan.”

He kävelivät poikki alueen, joka oli joskus muinoin toiminut hyvin varusteltuna piensatamana, mutta oli nyt kaukana siitä. Afaltti oli lohkeillutta, rikkaruohot rehottivat paikoissa, joissa niiden ei olisi pitänyt, parakkki ja varastorakennukset odottivat purkutuomiota. Lähtökohdat Chaosin uudelle tukikohdalle eivät olleet kovinkaan mairittelevia. Silti alue kuhisi. Vampyyrit säntäilivät sinne tänne ja tervehtivät Deziä matkallaan. Osa oli vielä selvästi sokissa, mutta ne joilla pää toimi, olivat alkaneet ohjaamaan kunnostustoimia. Jengi oli saatu liikkeelle, koska oma selviytyminen tässä maailmassa oli kunnon suojan varassa.
”Me menemme auttamaan sen rakennuksen kanssa, josta on tulossa valvontakeskus.”

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudelleen järjestelty kaaos

Viesti  Shakur lähetetty Ti 16 Joulu - 12:48

Anaclaudia ei voinut olla hymyilemättä Ziran sanoille. "Oliko se noin ilmeistä?", Noh, hyvä jos tiesi sen itsekkin. Muiden imartelu ei tosiaan sopinut hänelle, mutta hän teki sitä jos näki että sitä vaadittiin suuremman edun nimissä. Ehkä Ziralle sopisi kuitenkin enemmän kova rakkaus? Julmia totuuksia ja kokeneita mielipiteitä? Ana heittää kuitenkin moiset mietteet mielestään ja keskittyy seuraamaan tiedostoja jotka Zira vetää esiin näytölle ja nyökkää jälleen hyväksyvästi. Kunhan Losista saapuisi lisäväkeä, he saisivat paikan luultavasti asumiskelpoiseksi nopeasti. Lisäksi hän voisi jättää muutaman omasta väestään seuraamaan tilannetta kunhan itse palaisi Losiin. Hän halusi ehdottomasti pitää paikkaa, ja Ziraa, silmällä vaikkei itse ollutkaan paikalla.

"Losista tulee luultavasti yksi tai useampi vampyyri jotka ymmärtävät koneiden päälle, he voivat auttaa hakkeriasi kunnes joku omistanne ilmoittautuu tehtävään. Tärkeintä on saada paikka kuitenkin turvalliseksi ja asumiskelpoiseksi.", Anaclaudia toteaa, kaivaa esiin kännykkänsä tarkistaakseen viestinsä ja vastatakseen niihin. Oli suoranaista tuskaa setviä tälläistä sotkua. Ja hän oli siihen kuitenkin osasyynä. Hänen olisi oltava täällä kunnes homma toimisi ilman häntä.

Otsahiustensa lävitse Loki vilkuilee Dezin suuntaan tuon hidastaessa tahtiaan. Kiero virne ei ole kadonnut minnekkään. Vai saisi hän osallistua työntekoon? Sehän sopisi, hän pistäisi paikat ihan uuteen remonttiin. Ajatus saa Lokin hihittämään hiljaa itsekseen hänen astellessaan eteenpäin. Skenaariot kaikesta kivasta täyttivät hänen mielensä. Eiköhän täältäkin löytyisi hänelle kiva lelu. Loki nostaa kätensä ja ihailee puhtaita metallisia kynsiään. Voi kumpa hän pääsisi upottamaan ne jonkun vatsaan..pian. Hän nuolaisee huuliaan uudestaan ja tuo aseet lähemmäs kasvojaan, kuin tutkallaikseen niiden virheetöntä ja sileää pintaa. Hän lähes tärisi innosta. Hän ei ollutkaan hetkeen ollut Anasta erossa. Tämä tilaisuus oli mitä mahtavin.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudelleen järjestelty kaaos

Viesti  Jilli lähetetty Ti 16 Joulu - 13:10

Zira virnisti väsyneesti Anaclaudialle. ”Kyllä. Se on ilmeistä.”
Olihan se tavallaan kilttiä, että Anaclaudia yritti hänen vuokseen, mutta lähinnä se sai Ziran tuntemaan itsensä säälittäväksi. Helvetti, jengille löytyisi joku paljon parempi johtaja, kun he vähän etsisivät. Tosin nyt ei ollut aikaa järjestää työhaastatteluja. Heidän pitäisi olla nopeita.
”Käsittääkseni Ted virittelee parhaillaan valvontalaitteita kuntoon. Uskoisin, että alue on ennen auringonnousua täysin valvottu. Jos hiirikin aivastaa rajallamme, me saamme siitä tiedon.”

Zira huokaisi. Hänen pitäisi tuoda esiin seuraava ideansa, jota heidän pitäisi ruveta toteuttamaan niin pian kuin mahdollista. Eli heti kun ryhmät olisi jaettu ja ensimmäiset lähetetty kentälle.
”Chaos on polkenut liian kauan paikallaan. Me touhotamme vampyyyrien paremmasta elämästä, mutta emme ole oikeastaan juuri nyt muuta kuin keskenään nahistelevia katukoiria. Meidän on edettävä ja yrittää oikeasti saavuttaa päämääriä. Rekrytointi on yksi niistä tavoista, jolla meillä on edes mahdollisuus. Mutta me tarvitsemme tietoa. Yksi kentällä työskentelevien tehtävistä olisi kidnapata Hellin agentteja ja tuoda ne tänne, jotta meillä olisi edes jonkinlainen mahdollisuus saada sisäpiirin tietoa. Lisäksi, jos mahdollista, meidän olisi saatava jäseniämme Helliin sisälle. Mutta se on pitkä projekti ja kestää vuosia ennen kuin kaveri olisi siinä asemassa, että hänestä on meille hyötyä. Sitä ennen on turvauduttava perinteisempiin, nopean aikavälin ratkaisuihin, eli vastausten saantiin kiduttamalla”, Zira selitti oman jenginsä tilanteen niin kuin sen itse näki. Chaos oli vuosien aikana jaettu ahtaalle ja tuntui siltä, että juuri nyt Hell lähinnä antoi heidän leikkiä kapinaansa, hyvin valvotussa ympäristössä, jossa he eivät voineet saada todellista vahinkoa aikaa. Hell ei pitänyt heitä uhkana. Ja silloin he olivat todella kaukana päämäärästään. ”Lisäksi me tarvitsemme rahaa. Kaikki tarvikkeet ovat kiven alla ja vaikka meillä onkin loistava hakkeri ja taitavia varkaita, meillä pitäisi olla edes jonkinlainen taloudellinen pohja.”

Dez vilkaisi seuraansa dumbattua miestä. Hän kurtisti kulmiaan sillä ei pitänyt miehen kasvoilla lepäävästä virnistyksestä. Tosin, poika ei ollut vielä tehnyt mitään luvatonta ja olisi tehotonta antaa korvatillikka virnuilusta. Dezin pitäisi asettaa muuten koko jengi jonoon eteensä, jos ryhtyisi pieksemään väkeä moisen vuoksi.
”Terve Dez.”
Tervehtijä oli Mary-Elizabeth. Keski-ikäiseltä näyttävä vampyyrinainen, joka saattoi etäisesti vaikuttaa pullantuoksuiselta kotiäidiltä, mutta pisti itseään huomattavasti isommat miehet anelemaan polvillaan ja oli helvetillisien näppärä aseiden kanssa.
Nainen kantoi käsissään kolmea täyttä koria olut pulloja.
”Mitä sinä oikein touhuat?” Dez kysyi silmäillen epäilevästi koreja.
”Perustan taukopistettä. Sanoin Reedille jo aikaa sitten, että me tarvitsemme oman baarin. Olisi helpompaa pitää porukkaa silmällä, kun ne ryyppäävät omalla alueella.” Mary-Elizabethin kasvoilla komeili leveä hymy, joka kuitenkin vakavoittui nopeasti. ”Lisäksi luulen, että täällä on itse kukin kunnon ryypyn tarpeessa.”
”Taidat olla oikeassa.”
”Nähdään Dez.”

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudelleen järjestelty kaaos

Viesti  Shakur lähetetty Ti 16 Joulu - 13:20

Anaclaudia nyökkää. Mitä pikemmin alue olisi valvottuna, sitä parempi. Hei eivät voisi ottaa riskejä turvallisuuden suhteen nyt, kun Heaven ja Hell molemmat etsivät heitä. Tästä kyllä vielä selvittäisiin kunnialla. Anaclaudia ei ollut niitä naisia, jotka luovuttivat heti kun hommat vaikuttivat hieman hankalilta. Hän oli oman arvonsa tunteva ja ylpeä vampyyri, ja hän piruvieköön aikoi pitää Chaosin pystyssä vaikka sitten yksin jos ei muuta. Hän oli saanut Hellistä tarpeekseen.

Ana kohottaa kulmiaan Ziran alkaessa puhumaan kidutuksesta. Idea muotoutui siinä samassa hänen päähänsä. "Onko teillä paljonkin sopivia henkilöitä moiseen tehtävään? Meinaan että hiemankin mieleltään heikommat alkavat usein hajota hiljaa sisällään joutuessaan tekemään sellaista mitä heidän moraalinsa ei välttämättä hyväksy.", Hänellä olisi Alexanderin lisäksi yksi henkilö, jonka voisi luovuttaa Nykiläisten käyttöön mikäli nuo tarvitsisivat. Mitä useammasta piikistä lihassaan hän pääsisi eroon, sitä parempi.

Loki vilkaisee pitkään ja mielenkiinnolla naista ja kallistaa päätään. Ei, tylsä. Hän kaipasi jotain.. pientä ja viatonta. Hänen sormensa syyhysivät päästä viiltämään auki erinäisiä paikkoja, raapia ja raadella, nauttia musiikista joka oli uhriensa huutoa. Aaaah, pelkkä ajatus sai hänet värähtämään innosta ja virneen halkeamaan hampaat paljastavaan irveeseen. Loki saattoi tuntea kuinka hänen haaroissaan sykähti pelkästä ajatuksesta. Nyt kun hän vielä pääsisi toteuttamaan sen..
Otsahiustensa piilosta hän tarkkaili ympäristöään. Paras reitti ulos alueelta? Se löytyisi pian..

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudelleen järjestelty kaaos

Viesti  Jilli lähetetty Ti 16 Joulu - 13:38

Zira vilkaisi Anaclaudian suuntaan. ”Minulla saattaa olla muutamia vaihtoehtoja”, hän sanoi. ”Olen miettinyt tuota ja tiedän ettei hommaan sovi aivan jokainen.”
Zira vetäisi pöydälle listan vaihtoehdoistaan. Tosin, hän halusi vuorottaa nämäkin hommat. Lisäksi kukaan ei saisi kiduttaa usempaa kuin yhtä uhria kerrallaan. Uhri vaihtuisi siinä vaiheessa kun edellisestä ei olisi hyötyä. Vuoroaan odottavat helliläiset tulisi säilöä huolellisesti, ilman aseita, ilman mitään, joka voisi edistää heidän pakenemistaan.
”Heitä ei ole kovin montaa. Haluaisin, että jokainen keskittyisi kerrallaan yhteen uhriin. Lisäksi, haluan heidän tekevän töitä myös kentällä, koska jäsentilanteemme on huono. Eikä kenellekkään tee hyvää ympärivuorokautinen kiduttaminen. Ei edes sille, joka käsittelee välineitä. Jengin jäsenten on jaksettava ja oltava virkeitä, tuli eteen sitten mitä tahansa.”

”Jatketaanpas sitten matkaa”, Dez sanoi Lokille Mary-Elizabethin mentyä ja osoitti suunnan, johon heidän olisi käveltävä.
Lyhyellä matkalla Dez tervehti ohimennen myös muita jengin jäseniä. Sitten he olivatkin jo perällä. Se oli pieni varasto. Todennäköisesti käyttöaikanaan enemmän tai vähemmän hyödytön, mutta toimi Chaosin tarkoituksiin. Tällä kertaa he olivat päätyneet siihen, että Tedille riittäisi pienemmätkin tilat, koska heidän uusi alueensakin oli edellistä suppeampi. Oli asioita, jotka tarvitsivat suuremman pinta-alan ja ne oli siksi hyvä hyödyntää muuhun. Hakkerilla olisi siitä huolimatta hyvin tilaa järjestää vaikka orgioita, jos niin halusi.
”Sisälle siitä”, Dez sanoi odotellen sitä, pitäiskö hänen työntää blondi ovesta.
Varastossa työskenteli parhaillaan kolme vampyyria. Pitkä vaalea nainen, Jo, hölösuinen, punatukkainen mies, Ad, sekä Jeremiah. Dez tarkasti ensimmäiseksi katseellaan, että pikkuveljellä oli kaikki kunnossa. Näytti olevan. Tuo teki töitä yhtä vaitonaisena kuin aina. Jon lakaistessa lattioita, Jeremiah istui tikkaiden päällä ja naulasi rikkinäisiä ikkunoita umpeen, keskittynyt ilme kasvoillaan.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudelleen järjestelty kaaos

Viesti  Shakur lähetetty Ti 16 Joulu - 13:48

"En tiedä pidätkö ideasta, mutta..", Anaclaudia aloitti samalla kun näpytteli kiivaasti puhelintaan ja painoi sitten korvassaan olevaa nappia saaden näin puheyhteyden omaan kakkosmieheensä.
"Hei, Leonard. Miten sujuu? Kuule, lähetä muiden mukana Chronos, hänelle on käyttöä.", Anaclaudia sulkee yhteyden vastaukset saatuaan ja siirtää huomionsa takaisin Ziraan.
"Minulla on hieman sama systeemi kuin sinulla. Meillä on niin sanottuja 'Kurittajia' jotka vastaavat informaation keruusta kidutuksella sekä huolehtivat että jokainen sääntöjä rikkonut tietää tehneensä väärin. Annan sinulle käyttöön yhden heistä, jos kelpuutat, kunnes et enää häntä tarvitse. Lisäksi voisin jättää Alexanderin hoteisiisi hieman pidemmäksi aikaa. Hän suorastaan nauttisi jos pääsisi kiduttajaksi ympäri vuorokauden.", Anaclaudia huokaa ja pudistaa hieman päätään. Jos Dez saisi pidettyä blondin ruodussa, täällä tuskin tulisi mitään ongelmaa Alexanderin karkailun kanssa. Kurittajaksi miehestä ei ollut, niin ailahtelevainen poika oli, vailla rationaalista ajattelukykyä. Chronos taas.. Noh, mies otti kaiken ehkä turhan kirjaimellisesti.

Loki leikkii kilttiä poikaa, ainakin vielä toistaiseksi. Tuo raahustaa kumarassa Dezin rinnalla työnnettyään peukalonsa jälleen vyönlenkkeihin. He saapuvat perille ja blondi pistää merkille ympäristönsä, tulevaisuutta varten. Hän tottelee kiltisti käskyä astua sisään ja pysähtyy oven sisäpuolelle tarkkailemaan sisällä olijoita. Hänen katseensa käy läpi jokaisen päästä varpaisiin, mutta yksi kiinnittää hänen huomionsa. Huulet raottuvat jälleen irveeseen joka ei kieli mistään hyvästä. Hän silmäilee hieman pienempi kokoista vampyyriä tikkailla. Toinen näytti niin heikolta.. Ja pieneltä. Kuin lemmikiltä. Sopiva lelu.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudelleen järjestelty kaaos

Viesti  Jilli lähetetty Ti 16 Joulu - 14:11

Zira seurasi Anaclaudian puhelua vierestä. Hän kurtisti vain aavistuksen kulmiaan, kuullessaan nimen Chronos. Nimi ei sanonut hänelle mitään. Todennäköisesti tyyppi ei juurikaan eroaisi hirveästi muista Chaosin jäsenistä. Jokaisella tuntui viiraavaan päässä jollain tavalla tai sitten he olivat niitä toivonsa menettäneitä, jotka olivat vaeltaneet vuosisatojen läpi ilman parempaa paikkaa. Zira uskoi nykyisellään täyttävänsä molemmat kriteerit. Ehkä hän siksi sopikin hyvin johtajaksi.
”Minulla ei ole mitään lisäapua vastaan, jos kaveri osaa hommansa”, Zira totesi, kun Anaclaudia oli jälleen kiinnittänyt huomionsa häneen. Huomille Anan lemmikistä hän kuitenkin irvistää aavistuksen. ”En kyllä tiedä sopiiko sinun Alexanderisi kiduttajaksi, juurikin siitä syystä, että hän tuntuu nauttivan hommasta liikaa.”
Samalla mies mietti, miten helvetissä hän saisi kaiken järjestettyä. Okei, nyt hänellä oli apunaan Anaclaudia. Mutta ennemmin tai myöhemmin, luultavasti ennemmin, tuon pitäisi palata takaisin Losiin. Suunnitelmia oli helppo ladella, mutta niiden toteuttaminen ja ylläpitäminen vaati huomattavasti enemmän. Zira tarvitsisi kakkosmiehiä. Useamman sellaisen.
”Pystyisikö tämä Chronos, huolehtimaan täällä päässä uusien kiduttajien valmennuksesta? Näin ensi alkuun? Minusta tuntuu, että tämä uudelleen järjestäminen vie paljon omaa aikaani. Jotkut varmasti kapinoivat, kun ovat tottuneet tekemään asiat omalla tavallaan. Ja kapinoitsijoista pitää huolehtia ensitilassa, jos meinaan pitää paikkani ja pääni.”

Jeremiah käänsi päänsä työstään, aistiessaan veljensä läheisyyden.
”Moi Dez”, hän huikkasi kuin kertoakseen olevansa kunnossa. Isoveljen jatkuva huolehtivaisuus oli suurimman osan ajasta vain ahdistavaa. Aivan kuin Jeremiah ei olisi pystynyt mihinkään yksin. Hän vilkaisi vain nopeasti veljen mukana tullutta blondia ennen kuin kääntää katseensa taas vanereihin.

”Saatin apukäsiä kaverit”, Dez totesi läimäyttäen Lokia selkään. Aivan kuin porukka ei olisi muuten tajunnut mistä hän puhui. ”Menehän poju auttamaan Adia tuon ison roskan pois kantamisessa.”
Dez viittasi roskaan ja teollisuusrojuun, jota läävä oli vielä puolillaan. Punapää lappasi paskaa kottikärryihin roudatakseen ne pois. ”Minä tulen kohta perässä.”

Jeremiah tiesi, että Dez tulisi hänen luokseen. Aivan kuin tuolle ei olisi riittänyt se, että hän näytti ja kuulosti voivansa hyvin. Veli tarvitsi lisää varmistuksia, vaikka oli ollut poissa vain parikymmentä minuuttia ja Jeremiah oli ollut koko sen ajan Jon ja Adin kanssa. Ei, hänen päänsä saattaisi vahingossa luiskahtaa irti hartioilta.
”Miten menee Jer?” Dez kysyi saapuessaan tikkaiden alapuolelle ja tihrustaen ylös.
”Niin hyvin kuin vanerin vasaroiminen voi vain sujua”, Jeremiah sanoi silmiään pyöräyttäen.
”Kaikki okei?”
”Kuten aina.”

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudelleen järjestelty kaaos

Viesti  Shakur lähetetty Ti 16 Joulu - 14:41

Anaclaudia nyökkää Ziralle. "Alexander on hankala, mutta uskoisin että hänestä voisi koulia hyvän työläisen.", Ana enemmänkin toivoi kuin uskoi tähän. Hän oli käyttänyt paljon aikaa siihen että Alexander edes oli alkanut uskomaan hänen käskyjään. Kurittajaakin hän oli tuosta yrittänyt koulia, mutta poika oli onnistunut aiheuttamaan vain enemmän rähinöitä, kun oli haastanut riitaa koska joku 'käveli typerästi'. Vaikka tuolle oli annettu tarkat ohjeet siitä, mitkä olivat rikkeitä, Alexander tuntui kehittävän omat rikkeensä päästäkseen tylsyydestään eroon.
"Chronos on taitava ja asiallinen, luotettava. Hän tosin on hiukan liian kirjaimellinen, joten suosittelen antamaan ohjeet hänelle hyvin tarkkaan.", Chronosia olisi melkein voinut luonnehtia hulluksi lääkäriksi. Tuo tuntui nauttivan erilaisista ruumiin mysteereistä ja niiden selvittämisestä leikkaamalla potilas auki, halusi tuo tai ei. Chronosilla ei myöskään tuntunut olevan paljoakaan sosiaalisia taitoja, saati huumorintajua. Tai sitten mies oli erityisen hyvä salaamaan todellisen luontonsa. Vielä sadan vuoden jälkeenkään Ana ei ymmärtänyt mitä mies oikein ajatteli. Sekopää Chronos ei kuitenkaan tuntunut olevan, hieman vain tunnetasolla rajoittunut. Hänellä ei ollut lainkaan empatiaa, ja koskaan ei tiennyt vitsailiko tuo kertoessaan hymyssä suin kuinka oli löytänyt jotain mielenkiintoista jonkun vatsasta.

Loki meinasi menettää tasapainonsa Dezin läimäyttäessä häntä selkään. Kumarassa ollut blondi onnistui kuitenkin välttymään nenälleen lentämiseltä siirtäen toisen jalkansa eteenpäin, välttäen näin kaatumisen. Hän vilkaisee otsatukkansa lävitse murhaavasti Deziä ja nyrpistää tälle nenäänsä ja jää hetkeksi paikoilleen seuraamaan tuon kulkua kohti pienempää vampyyriä. Huulet raottuvat hetkelliseen hymyyn. Noilla kahdella vaikutti olevan läheinen suhde, ja hän voisi käyttää sitä hyväkseen kostaessaan Dezille. Tai no, kostosta ei edes sinänsä ollut kyse, hän vain tahtoi saada itseään suuremman miehen kärsimään.
Nyreänä annetusta tehtävästä Loki astelee roskakasan luokse ja potkii roskia kengänkärjellään. Häntä ei ollut luotu tälläiseen hommaan. Loki mumisi kirouksia itsekseen ja kävi keskustelua itsensä kanssa siitä, kuinka tälläinen oli väärin häntä kohtaan.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudelleen järjestelty kaaos

Viesti  Jilli lähetetty Ti 16 Joulu - 15:13

Zira nyökkäsi Anaclaudian selitykselle. Tyyppi vaikutti, ainakin puheiden perusteella, olevan terveestä päästä kun vertasi Chaosin koko jäsenkirjoon. ”Eiköhän hänelle sitten ole käyttöä. Ja voimme katsoa miten Dez pärjää Alexanderin kanssa. Jos kaikki menee hyvin, voin liittää hänet Dezin alaisuuteen kentälle. Poika voisi olla ehkä hyödyksi sellaisessa työssä.”
Zira katsoi jälleen alas pöydälle. Hänen olisi ehdottomasti ryhdyttävä teemään ryhmänjakoja, koska ne olisi ilmoitettava kaikille mahdollisimman pian. Jengi oli saatava järjestykseen ennen kuin se ratkeaisi liitoksistaan.
”Minun on ilmeisesti ryhdyttävä töihin, että saamme täällä jotain aikaiseksi”, Zira totesi. Hän veti tuolin alleen pöydän ääreen päästäkseen siihen paskamaisimpaan työhön käsiksi.

”Hyvä”, Dez sanoi tarkastellen vielä hetken aikaa Jeremiahin työskentelyä. Pikkuveli näytti olevan kunnossa ja aivan yhtä kyllästynyt hänen huolehtimeeseensa kuin aina ennenkin. Dez ei voinut mitään sille, että nähdessään itseään huomattavasti pienikokoisemman veljensä, hänessä syttyi vahva suojelunhalu. Lisäksi, hän oli luvannut heidän äidilleen, että pitäisi veljestä huolta. Ja vaikka se olisi Jeremiahista kuinka rasittavaa tahansa, hän pitäisi sen lupauksen.
Dez kiinnitti huomionsa pikkuveljestään roskia potkivaan Alexanderiin.
”Hei, kaveri. Rupeahan hommiin”, Dez ärähti ja lähti astelemaan tyyppiä kohti, joka oli sysätty hänen harteilleen. ”Täällä on nyt tärkeämpääkin tekemistä kuin murjottaa ja mököttää, joten ole hyvä ja rupea siivoamaan sitä paskaa siitä lattialta.”
Jo ja Ad olivat keskeyttäneet puuhansa, kääntyäkseen katsomaan Deziä ja Lokia. Kummankin kulmat olivat epäileväisessä kurtussa. Dez arvasi heidän miettivän, miksi hän kaitsi jotain tuittupäätä.

Myös Jeremiahin huomio oli kääntynyt ikkunoista konfliktin poikaseen. Hän metti tilannetta ja sitä miten hänen veljensä oli moiseen joutunut. Tosin, hänen mielessään heräsi toivo siitä, että jos Dezin huomio kiinnittyisi tuohon blondiin, hän itse saisi liikkua vapaammin. Tavallaan hän toivoi, ettei mies katoaisi mihinkään vähään aikaan.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudelleen järjestelty kaaos

Viesti  Shakur lähetetty Ti 16 Joulu - 16:03

"Sano jos voin olla jotenkin avuksi. Leonard huolehtii siitä että apujoukkomme pääsevät vielä ennen ensi yötä paikalle, joten käteni ovat tällä hetkellä vapaat.", Vaikka kuinka kovasti olisikin halunnut tehdä jotain muuta, kuten tarkistaa Alexanderin tekevän työnsä kiltisti, hänen olisi parempi olla hyödyksi Ziralle, sitä nopeammin hän pääsisi täältä kotiin.

"Typerä homma.. mulkku tyyppi.. mikä se oikein kuvittelee olevansaa.. aa-a, Anaa.. tää ei toimi.. mun pitää näyttää sille.. joo näyttää kenen kanssa se on tekemisissä.. tää ei oo mun hommaa..", Loki mutisee itsekseen eikä edes kiinnitä huomiota Deziin tai tuon käskyihin. Sen sijaan Loki kohottaa vasemman kätensä kuin tutkaillakseen aseensa kiinnipitolevyä. Otahiustensa suojissa hän siirtää jäänsinisten silmiensä katseen kohti Deziä. Hänen verenhimonsa oli lähes käsin kosketeltavaa.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudelleen järjestelty kaaos

Viesti  Jilli lähetetty Ti 16 Joulu - 16:48

Zira kohotti katseensa Anaclaudiaan. ”No, sinulla on enemmän kokemusta tästä, joten istu pöydän ääreen vaan. Kerron sinulle mitä olen ajatellut ja kerro sinä minulle mielipiteesi.”

Dezin silmät kaventuivat viiruiksi. Vai tällaisen tapauksen hän oli saanut kontolleen. Kun hän saisi tilaisuuden siihen, hän menisi kiskomaan siltä Losin vampyyrilta irti selityksen tälle. Helvetti, jos hän olisi tiennyt saaneensa kontolleen mielipuolen, hän olisi miettinyt asiaa kahdesti. Helvetin helvetti, hän oli tuonut tuon miehen Jeremiahin lähelle. Lokin silmistä suorastaan paistoi verenhimo.
Ennen kuin hän pääsisi selvittämään asioita Anaclaudian kanssa, hänen olisi pistettävä tämä räkänokka kuriin ja pidettävä neidolle antamansa lupaus.
”No niin nulikka”, Dez sanoi puristellessaan nyrkkejään. ”Säännöt ovat nämä. Minä olen sinua vanhempi. Mikä tekee minusta meidän fysiologiassamme sinua vahvemman ja nopeamman, eli voin potkia sinua persuksille ihan miten tykkään. Lisäksi emäntäsi on antanut minulle luvan siihen. Joten joko sinä tottelet minua tai itket ja tottelet. Ymmärrätkö?”

Jeremiah laskeutui alas tikkailta. Hän oli saanut edellisen vanerin paikoilleen, joten hän tarvitsisi seuraavan. Hän halusi kuitenkin nähdä mihin tilanne etenisi. Hän voisi mennä Dezin avuksi ja näyttää, että hänestä olisi johonkin. Hän halusi todistaa veljelleen etteivät asiat olleet enää niin kuin ne olivat olleet heidän vanhempiensa maatilalla.
Hän voisi auttaa oikeasti.

”Dez!” Oviaukkoon ilmestyi yksi jengin vampyyreista. ”Nyt tarvitaan tyypin lihaksia. Tuolla on tappelu.”
Dez kirosi. Eivätkö nämä perkeleet osanneet olla sovussa viittä minuuttia pidempään.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudelleen järjestelty kaaos

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 1 / 17 1, 2, 3 ... 9 ... 17  Seuraava

Takaisin alkuun


 :: Muuta :: New York

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa