Uudelleen järjestelty kaaos

 :: Muuta :: New York

Sivu 6 / 17 Edellinen  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Seuraava

Siirry alas

Vs: Uudelleen järjestelty kaaos

Viesti  Shakur lähetetty La 20 Joulu - 22:27

Ana ei voinut olla vaikeroimatta kun Jeremiah vihdoin ja viimein tarttui hänen rintoihinsa. Hän heitti päätään taaemmas ja soi täyteläisen voihkaisun joka kertoi kuinka paljon hän oli tätä odottanut. Toisen hieman rajummat otteet vain lisäsivät vettä myllyyn, ja Ana tunsi kostuvansa märäksi ensimmäistä kertaa ties kuinka moneen vuoteen. Myös hänen otteensa miehen kalulla tiukkeni, ja hän vatkasi toista juuri siinä tahdissa kun Jeremiahin lantio sitä vaati. Hän nautti jokaisesta näykkäisystä ja hampaiden raapaisusta kaulallaan. Myös miehen purema oli kiihdyttänyt häntä. Hän suorastaan tunsi kuinka hänen sisuksensa puristuivat kasaan hänen alavatsansa seudulle, vaatien rentoutusta ja vapautusta. Ana kaipasi laukeamista yhtä pahasti kuin kaipasi seksiäkin. Hän saattoi vain kuvitella mitä tuleva toisi tullessaan, kuinka rajusti tämä nuorempi mies hänet uskaltaisikaan ottaa.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudelleen järjestelty kaaos

Viesti  Jilli lähetetty La 20 Joulu - 23:05

Vaikka Jeremiah nauttikin suunnattomasti naisen kosketuksesta, hänen oli pakko perääntyä. Muuten hän laukeaisi hetkellä millä hyvänsä ja hänellä alkoi olla tunne siitä ettei nainen välttämättä innostuisi käsilleen laukeavasta miehestä. Jolleivät he keksisi jotain keinoa, millä he estäisivät häntä laukeamasta, tämä oli huomattavasti parempi ratkaisu.
Niinpä Jeremiah astui juuri niin kauas Anaclaudiasta, jotta tuo ei yltäisi enää pitelemään kiinni hänen elimestään. Vaikkakin hän olisi voinut itkeä kun miellyttävä puristus sen myötä katosi.
Hän ei jäänyt kuitenkaan aikailemaan, vaan tarttui naisen paidanhelmaan riisuakseen mokoman turhan esteen tieltään. Hän viskasi sen jonnekkin ja keskittyi topin lentoradan tarkkailun sijaan edessään paljastuneeseen ihoon. Pyöreät rinnat näyttivät uskomattoman kauniilta ja nyt niiden kaipaavan huudon saattoi melkein kuulla.

Jeremiah painautui uudelleen kiinni naiseen ja tarttui tunnustellen kiinni molemmista rinnoista. Hetken aikaa hän malttoi leipoa paljasta ihoa ennen kuin painoi huulensa punertavan nännin ympärille. Naisen iho maistui miellyttävältä, puhtaalta ja aidolta. Hän antoi hampaidensa painautua pehmeään lihaan, kuitenkaan sitä rikkomatta, kielen härnätessä nipukkaa nopealla tahdilla. Samalla hänen kätensä etsiytyivät alemmas housujen napille ja vetoketjulle, hyväillen ja raapien naista matkalla, saadakseen nekin pois tieltään.

Kun housut olivat auki, hänen toinen kätensä oli vapaa tarttumaan kiinni huomiotta jääneeseen rintaan. Anaclaudian naisellinen tuoksu tuntui vahvempana ja selkeämpänä lähempänä ihoa. Nyt siihen tosin sekottui selkeä kiihottumisesta kielivä tuoksu, mikä oli Jeremiahin kannalta kuin olisi heittänyt bensaa liekkeihin. Tuoksu tuntui vaikuttavan suoraan hänen omaan kiihottuisen tilaansa edistäen sitä. Hän jatkoi rintojen työstämistä samalla kun toinen käsi luikerteli housujen kauluksesta sisään.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudelleen järjestelty kaaos

Viesti  Shakur lähetetty La 20 Joulu - 23:14

Anaclaudia raotti silmiään yllättyneenä Jeremiahin perääntyessä. Miehen ilmeestä ei kuitenkaan ollut vaikea päätellä, mistä oli kysymys. Toinen ei suinkaan aikonut lopettaa leikkiä kesken, taisi vain olla hieman.. itsekurillisia ongelmia. Ana nostaa kätensä Jeremiahin tarttuessa hänen toppinsa helmaan, helpottaakseen sen riisumista. Seuraavaksi hän saakin tuntea jälleen kädet rinnoillaan, ja päästää nautinnosta kielivän vaikerruksen huuliltaan, työntäen rintakehäänsä tiiviimmin Jeremiahin käsiä vasten. Suurempi kiihkon voihkaisu, melkein kuin tukahdutettu huudahdus pakeni Anan kurkusta Jeremiahin siirtäessä huulensa hänen nännilleen. Voi jestas miten hyvältä se tuntui! Ana nosti kätensä ja asetti toisen miehen takaraivolle, hapuillen lyhyitä suortuvia sormiensa väliin, toisen siirtyessä selälle, jossa kynnet pureutuivat ihoon. Juuri näin, vielä hieman kovempaa ja hän olisi aivan myyty!

Kun käsi sukeltaa hänen housuihinsa, Ana levittää jalkojaan jotta toisella olisi vapaampi pääsy hänen herkimmille alueilleen. Hän työntää lantiotaan vasten Jeremiahin kättä, kaivaten kosketusta juuri sieltä. Hänen ytimensä suorastaan sykki, huusi ja vaati kosketusta, samalla kun hänen vatsanpohjassaan tuntui tyhjyys, joka kaipasi täyttöä.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudelleen järjestelty kaaos

Viesti  Jilli lähetetty La 20 Joulu - 23:32

Jeremiahin rintakehästä kumpusi tyytyväinen murina, kun hän tunsi naisen myötämielisen liikehdinnän omalla ruumiillaan. Hän teki juuri niin kuin toisen ruumis halusi. Hän painautui läähemmäs rintaa, joka kaipasi selkeästi kosketusta. Hän antoi hampaiden pureutua uudestaan ihoon, tällä kertaa jopa hieman sen pintaa rikkoen, mutta vain hieman. Juuri sen verran, että aavistus veren makua pääsi hyväilemään Jeremiahin makunystyröitä. Toisella rinnalla leikittelevän kätensä sormilla, hän nipisti nopeasti toisen nännin sormiensa väliin.

Jeremiahin oli pakko nykiä kireitä housuja alemmas, koska muuten hänen kätensä ei olisi mahtunut sinne, minne he kumpikin sen halusivat. Kun hän sai ne puoleen väliin reisiä, hän keskittyi hetkeksi hyväilemään ja raapimaan sisäreisien herkkää pintaa, ennen kuin nosti kätensä naisen kalleimmalle.
Hän hyväili himosta kosteita huulia ja levitti märkyyttä yhä etisestään, ennen kuin liu'utti sormiaan vaon lävitse. Nainen oli niin märkä ja niin pehmeä. Jeremiahin kalu nytkähti kuin vastaukseksi noille tuntemuksille. Jeremiah halusi päästä pian maistamaan naista ja sitten hän halusi upota tuon sisälle. Sen sijaan hän liu'utti sormiaan ylöspäin, löytääkseen sen tietyn herkän pisteen etualalta. Hän rupesi hieromaan sitä määrätietoisin ottein.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudelleen järjestelty kaaos

Viesti  Shakur lähetetty La 20 Joulu - 23:46

Ana voihkaisi jälleen kun Jeremiah antoi hampaidensa rikkoa hänen herkän rintansa ihoa. Hän taivutti päätään taaemmas, kohti kattoa ja puristi silmänsä kiinni tunteakseen kaiken ruumiillaan paremmin. Tunteet voimistuivatkin, ja Ana vaikersi hyvän olon tunteestaan.
Viimeistään siinä vaiheessa, kun Jeremiahin sormet siirtyivät sisäreideltä hänen naiseudelleen, Ana huusi nautinnosta. Hän työnsi lannettaan lähemmäs, kaipasi niin kipeästi jotain sisäänsä, että ryhtyi liikuttamaan lanteitaan edes takaisin. Hän saattoi tuntea oman märkyytensä, kuinka se suorastaan valui. Hänen oli vaikea hillitä itseään käymästä toisen kimppuun, työntämättä toista lattialle ja ratsastamaan kuin viimeistä päivää. Ana tunsi olevansa huumassa.

Kauaa hän ei voinutkaan vain seistä siinä, olemassa ainoa joka sai huomiota ja hyvää oloa. Ana astuu taaemmas ja samalla tarttuu Jeremiahia hartioista työntääkseen toisen kauemmas itsestään. Hänen ytimensä suorastaan huutaa pettymyksestä kun miehen käsi katoaa hänen iholtaan. Ana puristaa reitensä yhteen aivan kuin häneen olisi sattunut, ja asettuu sitten polvilleen miehen eteen ja ottaa tuon sykkivän, paksun elimen suuhunsa ilman sen suurempia teatraalisuuksia. Toisella kädellään hän avustaa suutaan, ja toisen hän vie omalle märkyydelleen, jatkaakseen siitä mihin Jeremiah jäi. Voi että hän halusi toisen jo sisäänsä!

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudelleen järjestelty kaaos

Viesti  Jilli lähetetty Su 21 Joulu - 0:08

Jeremiah jatkoi Anaclaudian säälimätöntä kiihottamista aina siihen asti, kunnes toinen työnsi hänet kauemmas. Jeremiah katsoi naisen puuhia aluksi kummastuneena, kunnes tajusi nopeasti mihin tuo pyrki. Kun nainen otti hänet suuhunsa, Jeremiah huusi. Hänen polvensa olivat pettää alta sen siunaamalla hetkellä, kun Anaclaudia liu'utti hänen kalunsa kärjen sisään huuliensa välistä.
Jeremiahin kädet hakeutuivat Anaclaudian mustiin hiuksiin, jotta hän pystyisi edes hieman hillitsemään tuon otteita. Imu ja varrella liikkuva käsi olivat juuri sellainen yhdistelmä, jonka hän kaipasi lauetakseen.

Taka-alalla tähän asti kytevä orgasmi sai uutta voimaa, eikä tarvittu kuin pari imaisua kun Jeremiah laukesi voimatta lainkaan estää sitä. Hän oli ollut valmis naista varten siitä samaisesta hetkestä kun oli tuon ensimmäistä kertaa nähnyt ja oli saanut pidätellä itseään siitä lähtien. Nyt kun laukeamisella ei ollut esteitä ja se suorastaan pakotettiin esiin, se tuli voimalla, joka kertoi pitkästä odottelusta. Jeremiahin kädet puristuivat hiuksiin, samalla kun hänen lantionsa teki pakonomaista edestakaista liikettä Anaclaudian kasvoja vasten.
Kun kaikki oli ohi, hänen erektionsa ei kärsinyt pätkääkään.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudelleen järjestelty kaaos

Viesti  Shakur lähetetty Su 21 Joulu - 0:16

Ana käyttää kieltään ja kättään taitavasti, usean vuosisadan kokemuksella. Joskus oli ollut niitäkin aikoja kun hän oli harrastanut tälläistä enemmänkin, mutta astuttuaan Chaosin johtoon, se oli vähentynyt huomattavasti. Silti oli positiivista huomata, etteivät taidot olleet kadonneet minnekkään. Jeremiah laukesi nopeasti hänen suuhunsa, ja Anan täytyi harmikseen myöntää ettei se ollut kokonaan hänen suunsa ansiota. Jeremiah tuntui kärsineen erektiostaan siitä asti kun he olivat tavanneet. Hölmö mies, joka ei ollut tajunnut avustaa itseään ennen tänne tuloaan.

Ana nieli kaiken sen, mitä Jeremiahilla oli hänelle tarjota, ja irtautui sitten lopulta, pyyhkäisten suupieliään, hymyn karehtiessa tämän kasvoilla. Nyt olisi hänen vuoronsa saada täyttymys. Anaclaudia kohoaa ketterästi polviltaan ylös, ja tiputtaa farkkunsa lattialle. Nyt hän oli täysin alasti miehen edessä, eikä hän häpeillyt peitellä itseään. Päinvastoin, hän seisoi siinä kuin malli, toinen käsi lanteillaan antaakseen Jeremiahin ihailla itseään mikäli halusi. Hän kuitenkin kaipasi jo miehen rajua otetta ja kalua sisällään.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudelleen järjestelty kaaos

Viesti  Jilli lähetetty Su 21 Joulu - 0:33

Orgasmin laannuttua Jeremiah irrotti jäykät sormensa Anaclaudian hiuksista. Tuntui kuin ne olisivat olleet ruosteessa ja hän olisi tosiaan joutunut kampeamaan ne irti. Nainen oli ollut uskomattoman taitava ja oli sääli, ettei hän ollut itse tajunnut helpottaa omaa oloaan ennen aamun tapaamista. Hän olisi mielellään antanut kaiken kunnian laukeamisestaan naiselle. Ehkä hänen pitäisi hyvittää tämä naiselle.

Jeremiah katseli ihastellen naisen riisuutumista ja sitten ilkosen alastonta naista edessään. Oli epäreilua, että hän oli lauennut jo kertaalleen, mutta Anaclaudia oli edelleen samassa pisteessä. Sille oli tehtävä myös jotain.
Jeremiah astui aivan Anaclaudian eteen ja vei toisen kätensä tuon niskalle. Hän asetti käsivartensa niin, että voisi pitää naisen paikoillaan tukemalla tuon selkää käsivarrellaan lapaluun kohdalta. Hän tarttui kiinni hiuksiin, pakottaen ylpeän naisen katsomaan itseään suoraan silmiin, samalla kun hän vei kätensä tuon reisien yhtymäkohtaan. Sen kummempia varoittelematta, hän alkoi määrätietoisesti kiihottamaan naisen klitorista. Hän ei ollut hellä, vaan sormien liike tähtäsi yhteen ainoaan päämäärään.
Hetken päästä Jeremiah muutti mieltään ja vei sormensä pidemmälle, saadakseen kolme niistä naisen sisään. Hän voihkaisi tuntiessaan märän onkalon puristuvan sormiensa ympärille. Hän ei kuitenkaan jäänyt nauttimaan tunteesta sen enempää vaan ryhtyi liikuttelemaan sormiaan Anaclaudian sisällä, hangaten naiseuden herkkiä seinämiä niin hyvin kuin taisi. Peukalollaan hän hieroi ulkopuodella, sitä herkkää pistettä, josta oli aloittanut. Hän pyrki olemaan mahdollisimman armoton, saadakseen Anaclaudian laukeamaan nopeasti ja kovaa.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudelleen järjestelty kaaos

Viesti  Shakur lähetetty Su 21 Joulu - 0:46

Ana sähähti kiihottuneesti Jeremiahin pakottaessa hänet katsomaan itseään hiuksista pidellen. Hän puri huultaan ja näytti melkein uhmakkaalta katsoessaan tiiviisti Jeremiahia silmiin. Silmät kuitenkin puristuvat kiinni siinä samassa kun toisen sormet tavoittavat hänen klitoriksensa. Jestas se tuntui hyvältä, ja samalla hänen kroppansa tuntui sykkivän jokaisen liikkeen tahdissa. Ja seuraavaksi Ana tunsikin jo kuinka sormet liukuivat hänen sisäänsä sen suurempia kysymättä. Hän ähkäisi hieman kivusta, joka kuitenkin sekoittui pian nautinnon vaikerruksiksi. Ana painoi lanteitaan eteenpäin saadakseen miehen syvemmälle, ja tunsi kuinka hänen sisuksensa suorastaan imivät sormia sisäänsä.

Ana olisi suudellut Jeremiahia, näykkinyt tuon kaulaa ja vaikka mitä, ellei mies olisi pidellyt hänen päätään paikoillaan, mikä jo sekin oli kiihottavaa. Hän liikutti lantiotaa tihentyvässä tahdissa vasten Jeremiahin liikkeitä, tuntien kuinka orgasmi kerääntyi hänen ytimessään. Se uhkasi räjähtää sellaisella tajunnan räjäyttävällä voimalla, että Ana takertui molemmin käsin kiinni Jeremiahiin. Hän puristi toisen selkää kynsillään, hakien jotain mistä tarttua kiinni, aivan kuin olisi putoamassa.
Ja pian hän putosikin järisyttävään orgasmiin. Ana kirkaisi nautinnosta ja hänen koko ruumiinsa taipui orgasmin voimasta ja vavahteli hetken, ennenkuin kaikki voima tuntui pettävän hänen jaloistaan.
Ja kuitenkin, kun orgasmi hieman hellitti, hän tunsi edelleen tykytystä jalkojensa välissä, ja tiesi kaipaavansa lisää.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudelleen järjestelty kaaos

Viesti  Jilli lähetetty Su 21 Joulu - 1:13

Jeremiah katsoi lumoutuneena kuinka nainen reagoi hänen kätensä liikkeisiin. Anaclaudia oli muutoin niin kova ja määrätietoinen nainen, että Jeremiah sai kokea aivan suunnattoman vallantunteen katsellessan tuon antautumista. Ja se sai hänet vain kiihdyttämään kätensä liikkeitä.
Kun nainen tarrautui häneen kiinni kuin pelastusrenkaaseen, Jeremiahin suusta pakeni voihkaisu. Hän painautui lähemmäs tuota, hieroen omaa hellittämätöntä erektiotaan naisen alavatsan pehmeää ihoa vasten. Hän tiukensi myös omaa otettaan latinosta, jotta tuo ei vain kaatuisi kun orgasmi tulisi.

Anaclaudian laukeamisen katseleminen oli entistä kiihottavampaa. Nainen oli uskomaton näky kun tuo vapisi nautinnon syövereissä. Jeremiah ei lopettanut hetkeksikään kätensä liikkeitä, vaan auttoi Anaclaudian kuuliaisesti orgasmin ylitse.
Hän ei ollut kuitenkaan vielä valmis lopettamaan. Nainen oli itse ilmoittanut, ettei tyytyisi vähään, eikä Jeremiahilla ollut aikomustakaan olla täyttämättä tuota toivetta. Hän työnsi Anaclaudian lähimpää seinää vasten ja polvistui naisen jalkojen juureen. Toisen kiinteän säären, hän nosti omalle hartialleen päästäkseen painamaan suunsa latinon naiseutta vasten.

Jeremiah nuoli Anaclaudian vakoa pitkin, voimakkain lipasuin, maistellen tuon makua kielellään. Nainen maistui uskomattomalta. Malttamattomana mihinkään pitkään ja hempeään, mies kuitenkin tunkeutui nopeasti kielellään tuon sisään. Hänen kielensä liikkui nopeasti edes takaisin jäljitellen oman lantionsa tulevia liikkeitä. Aika ajoin hän malttoi pyörittää kieltään ytimen suulla, tunnustellen kovakouraisesti sen reunamia.
Hetken kuluttua hän vei suunsa edemmäs ja otti himosta turvonneen klitoriksen suuhunsa, aloittaen sen armottoman imemisen. Samalla hän vei uudelleen sormensa naisen sisään.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudelleen järjestelty kaaos

Viesti  Shakur lähetetty Su 21 Joulu - 1:23

Ana olisi voinut huilata hetken, mutta Jeremiah oli armoton. Ana älähtää tuntiessaan kroppansa ohjautuvan vasten seinää, ja ennenkuin hän ehtii tajuta mitä oli tekeillä, hänen jalkansa kohoaakin korkeammalle ja asettuu tukevasti Jeremiahin hartialle. Ana katsoo hämmentyneenä, vielä orgasmistaan pökertyneenä, alas kuinka Jeremiahin suu kävi häneen kiinni. Ana huudahtaa riemusta ja ekstaasista jota toisen kieli hänelle aiheuttaa. Voi helvetti vieköön, hänhän sai nauttia kaikkien niiden vuosien edestä jolloin ei ollut saanut. Hän oli tehnyt oikean valinnan kutsuessaan Jeremiahin luokseen mukavalle illan vietolle.

Ana laskee kätensä Jeremiahin lyhyeeseen tukkaan ja puree huultaan nauttiessaan. Hän katsoo lähes huumaantuneesti kuinka toisen pää liikkuu hänen jalkojensa välissä, ja vaikertaa aina kun tuo osuu johonkin tiettyyn pisteeseen. Ja taas hän tunsi sormet sisässään, jotka kielivät lupausta siitä paljon suuremmasta jota hän pian tulisi saamaa. Ana kaipasi suurempaa täydennystä, mutta Jeremiah osasi ajaa häntä jälleen kohti orgasmia pelkällä suullaan ja sormillaan. Toisen kätensä Ana nostaa huomiotta jääneelle rinnalleen, hieroen sitä kovakouraisesti, syventäen näin nautintoaan. Hänen kävi jälleen sääliksi Jeremiahia, jonka oloa hän ei voinut tästä asennosta helpottaa mitenkään. Hän olisi halunnut sanoa miehelle että vetäisi käteen, jotta hän voisi täältä ylhäisestä paikastaan seurata sitä, mutta sanat eivät päässeet hänen huuliltaan. Kaikki äänet joita hän päästi olivat nautinnollisia voihkauksia, jotka täyttivät muuten niin hiljaisen rakennuksen.

”Jere..miah.. pian..”, Ana tahtoi toisen sisäänsä. Hän halusi tuntea toisen paksun, pitkän kullin sisässään hakkaamassa hänen seinämiään.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudelleen järjestelty kaaos

Viesti  Jilli lähetetty Su 21 Joulu - 1:38

Jeremiah nautti täysillä Anaclaudian huudosta ja vaikerruksesta, sekä naisen kädestä omien hiustensa seassa. Se oli aivan uskomattoman kiihottavaa kuultavaa, varsinkin kun nainen vaikutti muutoin niin viileältä ja rauhalliselta.
Naisen pyynnöistä ja anelusta huolimatta hän jatkoi oman suunsa, sekä kätensä yhteispeliä, kunnes herkullinen idea pälkähti hänen päähänsä. Hän irrottautui naisen ytimeltä siksi aikaa, että sai painettua suunsa nivustaipeella kulkevalle suonelle. Ennen kuin huoneessa ehtisi kaikua yhden yhtä vastalausetta, hän upotti hampaansa naisen ihoon kyseisen valtimon kohdalta. Veri pursusi hänen kielelleen ja päästi oman myrkkynsä virtaamaan toisen elimistöön. Samalla hän liikutteli herkeämättä sormiaan Anaclaudian sisällä, sekä klitoriksella.
Mutta Jeremiahin ei ollut tarkoitu ravita itseään naisesta, joten hän irrottautui nopeasti suonesta. Ennen suunsa siirtämistä takaisin toisen naiseudelle, hän nuolaisi kielellän pistohaavoista viimeiset veripisarat. Nyt hän saattoi jälleen keskittyä naisen kiusaamiseen kielensä kärjellä.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudelleen järjestelty kaaos

Viesti  Shakur lähetetty Su 21 Joulu - 1:46

Anan äännähtää pettyneesti kun Jeremiah irroittaa suunsa hänestä, ja samassa hän tuntee suun reidellään, ja samalla hetkellä hän tajuaa mitä on tapahtumassa. Ana ei lainkaan pitänyt vampyyrin myrkystä, sillä se esti häntä ajattelemasta selkeästi, ja vaikka hänen oli nytkin vaikea keskittyä mihinkään, hän sentään kykeni järkevään ajatteluun. Myrkky sai hänen päänsä suorastaan sekaisin, eikä Ana yleensä pitänyt tälläisestä. Hän halusi olla oman nautintonsa herra, hän halusi kyetä toimimaan jos olisi tarve. Hän ei kuitenkaan ehdi estää Jeremiahia kun tuntee jo hampaiden lävistävän ihonsa.

Myrkky leviää samantien ympäri hänen kehoaan ja saa Anan voihkimaan entistä kovemmalla volyymilla. Hänen kroppansa vapisee ja lantio alkaa liikkua vasten Jeremiahin suuta. Ana tarttuu kaksin käsin miehen hiuksiin ja painaa tuota tiukemmin itseään vasten. Ana puri huultaan ja katsoo mitään näkemättä alas. Hän koukistaa polvensa joka oli Jeremiahin olalla ja asettaa sen tukevasti vasten miehen rintaa ja työntää tuon irti itsestään. Hän ei edes tiennyt mitä tarkelleen ottaen teki, ennenkuin olikin jo miehen yllä. Ana painoi huulensa rajusti miehen huulia vasten ohjatessaan tuon sisälleen. Ana suorastaan kirkaisee riemusta ja alkaa liikuttaa lantiotaan kuin ekstaasissa, nopeasti, ylös, alas, kovempaa.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudelleen järjestelty kaaos

Viesti  Jilli lähetetty Su 21 Joulu - 1:58

Jeremiahin katse hakeutui ylöspäin kun Anaclaudian ääntely vain koveni entisestään. Hän ei ollut koskaan nähnyt vampyyrinmyrkyn vaikuttavan noin voimakkaasti. Aivan kuin kaikki padot naisen sisällä olisivat auenneet, mikä ei tietenkään ollut huono asia. Ainakaan Jeremiahin mielestä. Anaclaudia saattaisi olla toista mieltä kun tokenisi hurmiostaan.

Mies älähti yllättyneenä, kun hänet työnnetään selälleen lattialle. Samassa Anaclaudia onkin jo hänen päällään ja ohjasi hänen tykyttävän kalunsa sisäänsä. Oli Jeremiahin vuoro huutaa nautinnosta, kun nainen puristui hänen ympärilleen. Miehen koko ruumis taipui kaarelle lattialla, lantion puskiessa ylöspäin kohti hänen päällään olevan naisen sisuksia.
Hän vei kätensä Anaclaudian lantiolle ohjaamaan tuon liikehdintää, samalla kun hän etsi omille lanteilleen yhtäläisen tahdin. Hän levitti hieman jalkojaan ja naulitsi kantapäänsä kovalle lattialle, jotta liikehdintä olisi helpompaa.
Tunne oli uskomaton. Anaclaudian ydin tuntui suorastaan lypsävän orgasmia hänen kalunsa syöverestä, eikä tuon liikehdintä auttanut asiaa yhtään. Jeremiah puri hampairaan yhteen, keskittyen ainoastaan siihen mitä tapahtui hänen napana alapuolella. Kaikki muu oli turhaa.
Nautinnon vain kasvaessa, Jeremiahin sormet pureutuivat lujempaa kiinni naisen pyreisiin lanteisiin.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudelleen järjestelty kaaos

Viesti  Shakur lähetetty Su 21 Joulu - 2:06

Huone tuntui pyörivän Anan silmissä tuon ratsastaessa villisti Jremiahilla. Millään muulla ei ollut väliä kuin sillä että hän laukeaisi uudestaan. Hän suorastaan huudahti aina kun laskeutui jälleen alas, vieden Jeremiahin niin syvälle kuin se oli mahdollista, puristaen tuota. Ana nojautui hieman taaemmas, kaartaen selkäänsä jotta toisen kalu hankautuisi juuri niihin tiettyihin pisteisiin, jotka löivät häntä lähemmäs uutta orgasmia. Toisella kädellään hän piti tukea Jeremiahin reidestä, toisen piirtäessä punaisi juovia miehen rintakehään. Analla olisi kyllä muutama sanonen sanottavana, kunhan hänen aivonsa taas toimisivat. Tällä hetkellä niissä ei pyörinyt kuin eläimellinen himo ja halu laueta yhä uudestaan ja uudestaan. Jeremiahilla olisi kova työ tyydyttää hänet, sillä myrkyn vaikutuksen ansiosta Ana oli suorastaan kyltymätön.

Samassa Ana kumartuukin eteenpäin, painaa kasvonsa Jeremiahin kaulalle ja puree tuota. Saisipahan toinen maistaa omaa lääkettään. Analla myrkyn vaikutus saattoi kestää jopa hieman tavallista pidempään, ja koko sen ajan hän haluaisi lisää, millään muulla ei olisi väliä. Ana tuskin edes huomaisi vaikka Dez tai Alexander päättäisi yllättäen liittyä heidän seuraansa ja ryhtyä kolmenkimppaan.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudelleen järjestelty kaaos

Viesti  Jilli lähetetty Su 21 Joulu - 2:18

Jeremiah katseli lumoutuneena Anaclaudian liikehdintää, kun tuo ratsasti hänen kalullaan hurjasti äännellen. Mies vaikersi hurmioituneena, kun nainen kallistui taakse päin hänen päällään. Tässä asennossa hän saattoi nähdä suoraan sinne, missä heidän ruumiinsa yhdistyivät. Himon tummentamilla silmillään hän katseli kuinka hänen oma kullinsa tuli esiin ja katosi yhä uudelleen naisen kosteusta kiiltelevän ytimen sisään. Näyllä oli voimakkaampi vaikutus kuin vampyyrin myrkyllä. Se sai tuloillaan olevan orgasmin kipunoimaan paikoillaan kuin räjähtämispisteessa olevan supernovan.
Jeremiah vie toisen kätensä naisen lantiolta heidän välissään, voidakseen kiihottaa samalla naista tuon herkimmästä piisteestä.

Samassa Anaclaudia kumartuukin alas, iskien hampaansa Jeremiahin kaulaan, mikä sai miehen karjaisemaan hurmiosta. Myrkky on viimeinen pisara. Mies laukeaisi aivan juuri, mutta se ei todennäköisesti riittäisi hänelle missään määrin. Tämä ei ollut ainut asento, jossa hän ottaisi naisen.
Jeremiahin lanteiden tahti kiihtyi entisestään hänen pannessaan naista, samalla kun tuo liikkui hänen päällään. Hän irrotti myös toisen kätensä otteen naisen lantiosta, tuodakseen sen ylös tuon rinnalle. Hän puristaa turvonneen rinnan kämmenensä sisään, leipoen sitä rajuin ottein.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudelleen järjestelty kaaos

Viesti  Shakur lähetetty Su 21 Joulu - 2:32

Ana nostaa jälleen yläruumistaan sen verran että otti lattiasta tukea pysyäkseen pystyssä. Hän huudahtaa ääneen nautinnosta kun Jeremiah tarttuu hänen aiempaa herkempään rintaansa. Ana voihkii jokaisella rajulla työnnöllä ja puree huultaan hurmioituneena. Hän kääntää lantiotaan jälleen parempaan asentoon heidän paiskautuessa toisiaan vaste jatkuvalla syötöllä. Ana tunsi orgasmin olevan aivan lähellä, yhtä voimakkaan kuin edellinen, ellei voimakkaampi. Ainoa ajatus hänen päässään sillä hetkellä oli laueta, ja Ana kiihdyttää liikkeidensä nopeutta pysyäkseen Jeremiahin tahdissa.
Lauetessaan Ana painoi päänsä Jeremiahin olkapäätä vasten ja huusi miestä vasten. Olkapää vaimensi hänen huutoaan ja Ana tunsi ajatustensa selkevän hieman, mutta vain hieman. Himo ei ollut kadonnut mihinkään, vaikka muu hänen ruumiistaan saattoi alkaa olemaan sitä mieltä että pian olisi saatu tarpeeksi.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudelleen järjestelty kaaos

Viesti  Jilli lähetetty Su 21 Joulu - 2:43

Jeremiah puri hampaitaan yhteen ja puristi silmänsä kiinni kun heidän tahtinsa kävi yhä vain rajummaksi. Heidän seksinsä äänet kaikuivat pienessä huoneessa, täyttäen sen kokonaan. Eikä keneltäkään ohitse kulkevalta vampyyrilta jäisi varmana epäselväksi, mitä rakennuksessa parhaillaan tapahtui.
Kun Jeremiahin oma laukeaminen oli auttamattoman lähellä, hän vei jälleen omat kätensä Anaclaudian lantiolle, paiskaten tuon yhä uudestaan ja uudestaan itseään vasten. Kun hän kuuli naisen huutavan nimeään lauetessaan, se sai myös Jeremiahin saavuttamaan oman huippunsa. Kuin vastakaikuna naisen nimi purkautui hänen huuliltaan orgasmin keskellä. Kouristellessaan ja vapistessaan hän kietoi kätensä toisen ympärille ja puristi tuota itseään vasten. Luoja miten hyvältä ja oikealta tämä tuntui juuri nyt. Näin asioiden kuului olla.

Kun tuntemukset rauhoittuivat ja Jeremiahin ruumis vain nyki enää kevyesti, hänen otteensa Anaclaudin ympäriltä herpaantui ja hän vajosi lattialle täysin rentona. Hän tunsi naisen supistelevan edelleen löystyvän vartensa ympärillä, mikä sai kevyet hyvänolon väristykset kulkemaan pitkin hänen ruumistaan.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudelleen järjestelty kaaos

Viesti  Shakur lähetetty Su 21 Joulu - 2:49

Saadessaan ruumiinsa taas hallintaansa, Anaclaudia kohottautuu istumaan Jeremiahin sylissä. Hän katsoo miestä yhä huumaantunein silmin, ja hymyilee himokkaasti. ”Tämä ei ollut vielä tässä.”, Hän virnistää ja alkaa kiusoittelevasti nostella lanteitaan vain hieman, auttaakseen toista jälleen alkuun. Ennenkuin myrkky hellittäisi otteensa, Ana ei kykenisi lopettamaan. Hän halusi lisää, tarvitsi sitä, ja hän saattoi vain kuvitella missä kaikissa asennoissa mies voisikaan hänet ottaa. Ana kuitenkin odottaa Jeremiahin 'käskyjä', olihan hän luvannut antaa miehen viedä, ja silti oli käynyt tuon päälle kuin yleinen syyttäjä. Seuraavan asennon, ja ehkä sitä seuraavan, saisivat Jeremiah valita. Pelkkä ajatus useammista asennoista saa Anan supistumaan miehen ympärillä ja väristykset kulkemaan selkää pitkin niskaa. Ana kohottaa molemmat kätensä rinnoillee ja alkaa hieroa niitä, kuin antaakseen Jeremiahille kunnon yksityisshown, samalla kun hieroi itseään tuota vasten.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudelleen järjestelty kaaos

Viesti  Jilli lähetetty Su 21 Joulu - 3:04

Jeremiah tunsi itsensä hieman pökertyneeksi ja voipuneeksi maatessaan siinä lattialla Anaclaudia päällään. Hänen silmäluomensa olivat jossain vaiheessa painuneet alas aivan liaan raskaina, jotta niitä olisi voinut pitää auki. Hän tunsi naisen liikkuvan päällään ja nousevan uudelleen istumaan, mikä saa miehen raottamaan silmiään. Anaclaudian sanat puolestaan saavat ne rävähtämään apposen ammolleen. Hän ei ollut aivan varma oliko lopultakin kuullut oikein, mutta naisen liikket vahvistivat hänen kuulemaansa.
Jeremiah voihkaisi matalalta kurkusta kun sanat tavoittivat viimein koko merkityksessään hänen turtuneen pääkoppansa. Hän tunsi kuinka hänen veltostunut kalunsa alkoi kovettua saman tien. Alkoi hiljalleen vaikuttamaan siltä, että Anaclaudia saisi hänet paraatikuntoon, koska tahansa, pelkästään sormiaan napsauttamalla.

Hän malttoi katsoa naisen yksityistä esitystä vain hetken aikaa, kunnes nousi ylös istumaan. Hän vei kätensä niin, että saattoi pidellä Anaclaudiaa tukevasti sylissään. Kun asento on hetken kuluttua riittävän vakaa, Jeremiah jätti toisen käten tukemaan naista alaselän kohdalta ja nosti toisen ylös rinnalle, pyyhäisten Anaclaudian oman käden pois tieltään. Rinta tuntui aivan yhtä pehmeältä ja täyteläiseltä kuin joitain hetkiä sitten ja sen keskellä oleva pieni nipukka oli aivan yhtä kova.
Jeremiah kohotti päätään, painaakseen huulensa naisen huulille himokkaaseen suudelmaan. Hän nuoli ja näykki toisen huulia kuin härnäten tätä muaan leikkiin. Samalla alaselällä lepäävän käden sormet etsivät tiettyä kohtaa sitä, mihin pakarat loppuivat. Oltuaan riittävän monien naisten kanssa, hän oli saanut huomata, että kyseisen kohdan hierominen tai siveleminen sai naiset aivan villeiksi. Jeremiah ei tietenkään tiennyt kuuluiko Anaclaudia tähän tyyppiryhmään, mutta aina kannatti kokeilla.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudelleen järjestelty kaaos

Viesti  Shakur lähetetty Su 21 Joulu - 11:48

Ana hymyili huumaantuneesti ja voitonriemuisesti tuntiessaan kuinka Jeremiah alkoi jälleen koventua hänen sisällään. Hän ei niinkään nostanut enää lantiotaan, enemmänkin hieroi sitä edes takas. Kitka tuntui pyörryttävältä ja oli tehdä hänestä hullun. Sitten Jeremiah nousikin ja alkoi tarjoilemaan hänelle jälleen rintojen hierontaa. Suudelmaan vastatessaan Ana siirsi käensä Jeremiahin harteille rennosti lepäämään, samalla kun hän nautiskeli suudelmasta.
Ana nytkähti eteenpäin tuntiessaan sormien vaeltavan takapuolellaan, ja joutui nostamaan kasvojaan hieman voidakseen voihkaista nautinnosta. Hän olisi voinut suorastaan huutaa. Ana siirteli levottomana lanteitaan, kuin kaivaten jo kovempaa toimintaa, enemmän kosketteluja, enemmän kitkaa heidän välilleen. Ana painoi huulensa takaisin Jeremiahin huulille ja suuteli tuota vaativasti ja rajusti. Hän tuntui menettävän järkensä.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudelleen järjestelty kaaos

Viesti  Jilli lähetetty Su 21 Joulu - 12:00

Jeremiah nautti täysin siemauksin Anaclaudian liikehdinnästä sylissään. Ikävä kyllä, tässä asennossa hän ei voinut tehdä juuri mitään, miellyttääkseen naista ja helpottaakseen tuon oloa. Niinpä, muutamalla hallitulla liikkeelle, hetken mietinnän jälkeen, hän päätyi kiepauttamaan naisen alleen lattialle. Hän nosti Anaclaudian jalat harteilleen ja laski kätensä tukamaan omaa ruumiin painoaan molemmin puolin naista, aloittaen sittn hitaat, syvät työnnöt. Jeremiah saattoi tuntea edellisen orgasminsa jäänteet naisen sisällä, jouduttamassa hänen matkaansa toisen sisällä. Se oli uskomattoman kiihottavaa ja sai miehen vaikertamaan tyytyväisenä. Hänen tahtinsa kiihtyi väisinkin uuden kiihkon aallon käydessä hänen ylitseen. Se sai liikkeen muuttumaan myös aavistuksen kovakouraisemmaksi, kun orgasmin saavuttamisesta tuli Jeremiahin ykköstavoite.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudelleen järjestelty kaaos

Viesti  Shakur lähetetty Su 21 Joulu - 12:07

Ana kietoo kätensä Jeremiahin ympärille asettuessaan mukavasti vasten lattiaa. Hän voihkii jokaisella työnnöllä, ja yrittää avustaa heidän yhteistä päämääräänsä, mutta joutuu toteamaan ettei kykene juurikaan liikuttamaan kroppaansa tässä asennossa. Anan selkä yritti kaareutua kun Jeremiahin työnnöt muuttuivat kiihkeämmiksi, ja hän takertui mieheen kuin henkensä hädässä. Tässä asennossa Jeremiah pääsi niin syvälle, ja tuon kullin kärki osui juuri siihen tiettyyn pisteeseen joka ajoi Anaa vääjäämättä lähemmäs uutta orgasmmia ja hulluutta.
Ana ei edes tajunnut kuiskivansa miehen nimeä kerta toisensa jälkeen, kuin mantraa toistellen, huokaisujensa ja voihkimisensa välistä. Koko rakennus haisi villille seksille, mikä sekin vain kiihotti Anaa.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudelleen järjestelty kaaos

Viesti  Jilli lähetetty Su 21 Joulu - 12:32

Jeremiah puski naista vasten epätoivoisella vimmalla. Tässä asennossa hän saattoi katsella toisen kasvoja, joissa näkyi selväsi seksin tuoma hurmos. Anaclaudia oli niin kaunis silmät tummenneina himosta ja voihkiessaan hänen nimeään. Se oli omiaan hivelemään miehen itsetuntoa, sillä hän tiesi saaneensa tämän aikaiseksi.
Hän kumartui alemmas päästäkseen entistä syvemmälle ja päästäkseen näykkimään naisen kaulaa. Anaclaudia joutui ehkä hieman hanalaaan asentoon hänen allaan, mutta hän uskoi syvemmälle pääsevien työntöjen hieman hyvittävän asiaa. Jeremiah vaihtoi hieman käsiensä asentoa voidakseen upottaa sormensa naisen pitkiin suortuviin, jotka olivat levittäytyneet lattialle kuin mustat purot.
”Luoja nainen, sinä saat minut taas tulemaan”, Jeremiah kuiskasi vasten naisen kaulaa kun hän tunsi uuden orgasmin tekeytyvän valmiiksi sisällään. Anaclaudia oli kertakaikkiaan uskomaton ja mies tiesi näkevänsä tästä päivästä haaveunia vielä pitkään.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudelleen järjestelty kaaos

Viesti  Shakur lähetetty Su 21 Joulu - 12:41

Anaclaudia tunsi näkevänsä tähtiä jokaisella työnnöllä. Ne tuntuivat hänen vatsanpohjassaan asti ja aiheuttivat jännän tunteen jollaisesa Ana nautti suunnattomasti. Hän raapi miehen selkää ja hartioita, yritti yllyttää tätä vielä rajummaksi, yritti kiskoa toista lähemmäs itseään. Asento muuttui epämukavaksi Jeremiahin painuessa alemmas, mutta työnnöt pääsivät entistä paremmassa kulmassa hankaamaan niitä tiettyjä pisteitä, ettei pienellä epämukavuudella ollut merkitystä.
Ana ei voinut olla hymyilemättä tyytyväisenä miehen sanoille. Jos he vielä tapaisivat tällä tavalla uudestaankin, hän voisi näyttää Jeremiahille mitä oli tottunut tekemään ajaakseen miehet hulluiksi, anelemaan häneltä sisälle pääsyä. Ana oli lähes varma että saisi Jeremiahin laukeamaan jo pelkästään katseellaan ja sormiensa napsautuksella. Nyt hän kuitenkin keskittyi nauttimaan tästä huomiosta jota sai osakseen.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uudelleen järjestelty kaaos

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 6 / 17 Edellinen  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Seuraava

Takaisin alkuun


 :: Muuta :: New York

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa