Leonard Saluzi

Siirry alas

Leonard Saluzi

Viesti  Jilli lähetetty Su 21 Joulu - 20:41

Koko nimi: Leonard Abraham Saluzi
Syntymäaika: 17.03.1813
Verettäminen: 01.12.1836
Ikä: 337
Kansalaisuus: Amerikka
Sukupuoli: Mies
Rotu: Vampyyri
Pituus/Paino: 198,7cm/103kg

Seksuaalinen suuntautuminen: Mitä suurimmalla todennäköisyydellä hetero.
Perhe:
Isä: William Saluzi
Äiti: Kagiso Saluzi
Pikkuveli: William Saluzi
Pikkusisko: Nadja Saluzi
Pikkusisko: Kimberlyanne Saluzi
Pikkuveli: Kingsley Saluzi

Ex-vaimo: Harmione Saluzi
Poika: Lemoine Saluzi
Tytär: Lindy Saluzi
Siviilisääty: Leski ja sinkku.
Tärkeimmät ihmissuhteet:

Ammatti: Leonard on Chaos Los Angelesin johtajan Anaclaudian oikea käsi ja alueen turvallisuusvastaava. Alueen vartiointi ja suojelu on kokonaan hänen käsissään.
Varallisuus/kuukausipalkka: Leonard oli kaukaa viisas muuttuessaan vampyyriksi. Hän rupesi säästämään rahaa ja aina kun hän sai muutaman pennosen itselleen, hän laittoi sen sukanvarteen.
Hän on pitkän elämänsä aikana säästänyt itselleen ison omaisuuden.
Säästeliäisyys ehti kuitenkin juurtua miheen ja hän jatkaa samalla linjalla nykypäivänäkin.

Taidot: Leonardilla on lukuisia, pieniä yleispäteviä taitoija jousella ampumisesta ruuanlaittoon. Hän on kouluttautunut elämänsä aikana sotilaaksi, lääkäriksi, noitatohtoriksi, josta hän sai kiittää ainoastaan äitiään, sekä mekaanikoksi. Leonard käyttää mielellään päätään ja hankkimiaan taitojaan.
Hyökkäysarvo: 7
Puolustusarvo: 7

Harrastukset: Leonard on aina nauttinut lukemisesta ja tekee sitä vieläkin. Leonardilla on kuitenkin harvemmin aikaa nauttia harrastuksestaan, koska Los Angelesin jengi teettää töitä enemmän kuin yksi mies pystyy hoitamaan.
Ulkonäkö: Leonard on pitkä ja erittäin raamikas mies. Hänellä on silmiinpistävän suora ryhti ja niin leveät hartiat, että kapeista oviaukoista kulkeminen on Leonardille aavistuksen haastavaa. Hänen rintakehänsä jatkaa hartioiden kanssa samassa linjassa. Hän on kaikinpuolin valtavan kokoinen. Sotilasaikanaan Leonard oli kehittänyt lihasmassansa lähestulkoon äärimmilleen ja se näkyy hänessä. Leonardin kasvonpiirteet ovat mielenkiintoinen yhdistelmä uusenglantilaisia ja afrikkalaisia piirteitä. Hänellä on jykevät ja vahvat leukaperät, sekä leuka. Leonardin nenä on selvästi hänen afrikkalaisten esivanhempiensa puolelta. Hänellä tummanruskeat, lähes mustat, kirkkaat silmät, jotka tuntuvat porautuvan kohteeseensa kuin pora kallioon. Hän on jo kahden vuosisadan ajan ajellut päänsä kaljuksi, koska se on hänen mukaansa kaikkein yksinkertaisinta.
Leonardin lihaksikas ylävartalo on tatuoitu kauttaaltaan afrikkaisin heimotatuoinnein. Ne alkoivat olla kuluneita ja sekavia, mutta Leonard kantoi ne ylpeydellä kuin minkä tahansa kunniamerkin.
Muuta:

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa