Jack Endicott

Siirry alas

Jack Endicott

Viesti  Jilli lähetetty Ma 29 Joulu - 21:08

Koko nimi: Jack Endicott
Syntymäaika: 12.01.2118
Pureminen: 25.07.2146
Ikä: 32 vuotta.
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Sukupuoli: Mies
Rotu: Ihmissusi
Pituus/Paino: 177 cm/81 kg

Seksuaalinen suuntautuminen: Hetero.
Perhe:
Siviilisääty: Sinkku
Tärkeimmät ihmissuhteet:

Ammatti: Moniosaaja. Työskentelee lähinnä rakennustyömailla.
Varallisuus/kuukausipalkka: Kuukaudesta riippuen jossain ei minkään ja kahdentuhannen dollarin välimaastossa. Varsinaista käsinkosketeltavaa omaisuutta hänellä on avolavapakun ja romuttamolta hankitun harrikan muodossa.
Asunto: Juuri nyt mies vuokraa pientä rähjäistä yhden huoneen vuokra-asuntoa, jossa hänellä ei ole edes omia huonekaluja.

Taidot: Jack on moniosaaja, varsinkin rakennusalalla. Hänellä pysyy kädessä niin naulapyssyt kuin sahat, mittanauhat ja maalausvälineet. Näppärä kätisenä miehenä hän hyödyntää näitä taitoja hakiessaan töitä eri rakennustyömailta. Jackissa on myös hieman mekaanikon vikaa.
Hyökkäys arvo: 9
Puolustus arvo: 9

Harrastukset: Jackilla ei ole kovin kummoisia harrastuksia. Hän hankki harrikan romuttamolta juuri siitä syystä, että hänellä olisi jotain tekemistä vapaapäivinään.
Ulkonäkö: Jack on keskivertoa pidempi ja lihaksikas mies, mikä kertoo siitä, että hän on tottunut tekemään asioita ruumiillaan. Hän viettää paljon aikaa ulkoilmassa, jonka vuoksi hän saa yleensä ihoonsa selkeät rusketusrajat paljaan ihon ja työvaatteiden jättämiin väleihin.
Jackilla on muutamia mustavalkoisia tatuointeja. Alavatsassaan hänellä on perinteinen guns'n'roses tatuoitin. Kaksi vanhanaikaista revorveria osoittavat hänen perhekalleuksiaan ja niiden kädensijoissa kulkee ruusuköynnökset. Oikeassa käsivarressa on tiikeri tatuointi ja vasemmassa samassa kohtaa susi.
Vasemmalla puolella kaulaa on vanha, mutta selkeästi esillä oleva arpi, joka on jäänteinä siitä, kun Jackin kimppuun hyökkäsi ihmissusi, joka muutti hänet.
Jackin kasvot ovat kuin kirveellä veistetyt. Ne ovat karupiirteiset ja yleensä niitä peittää parin päivän sänki. Silmät ovat smaragdinvihreät. Miehen tukka tummanruskea ja yleensä sotkuinen pörrö.
Muuta:
-Nukkuu yleensä ase tyynyn alla.

Highway to hell 29.12.2150

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa