Hyde Donalds

Siirry alas

Hyde Donalds

Viesti  Shakur lähetetty Ti 30 Joulu - 0:07

Koko nimi: Hyde Donalds
Syntymäaika: 9.6.2086
(Pureminen/Ensimmäinen muutos:) 14
Ikä: 65
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Sukupuoli: Mies
Rotu: Ihmissusi
Pituus/Paino: 187cm/94kg

Seksuaalinen suuntautuminen: Hetero

Perhe: Äiti Marissa (kuollut), isä Don (kuollut), pikkusisko Natalie

Siviilisääty: Naimaton

Tärkeimmät ihmissuhteet:  Keon Hughes ja tuon vanhemmat Greyson ja Marla ovat Hydelle kuin oma perhe, pikkusisar Natalie on miehen aarre

Ammatti: Mekaanikko/Hitsaaja

Varallisuus/kuukausipalkka: 1800$/kk

Asunto: Yksiö brooklynissa

Taidot:  Hyde on kätevä käsissään, teki mies sitten melkein mitä tahansa, tuntuu se onnistuvan.  Veistelyt, korjaukset, hitsaukset ja maalaaminen tuntuvat olevan ikäänkuin ohjelmoituja nuoreen mieheen. Hydeä on myös siunattu laulutaidoilla.

Hyökkäys arvo: 6
Puolustus arvo: 6

Harrastukset: Hyde tykkää kuluttaa aikaansa milloin mihinkin, mutta intohimoisin hän taitaa olla tehdessään käsillään. Harrastuksia löytyy siis veistosten ja maaulausten teosta viulun soittoon. Unohtamatta tietenkään perinteisiä taistelulajien harrastuksia.

Ulkonäkö: Puolipitkät lainehtivat, tumman harmaat hiukset jotka vapaana ollessaan tuppaavat imitoimaan Lóreal mainoksen hiuksia, mutta töissä ollessaan Hyde pitää hiuksensa ponnarilla niin hyvin kuin hiukset suostuvat sellaisessa pysymään. Otsahiukset eivät tahdo ulottua niskaan asti. Kirkkaat, tumman vihreät silmät. Niskassa olevat hiukset ovat mustat. Kapea, terävähkö nenä ja kulmikkaat kasvot. Kasvoilla on parran alku, jonka Hyde trimmaa pysymään saman pituisena, kuin näyttääkseen "huolittelemattomalta". Hyde on treenattu ja lihaksikas.
Lävistyksiä Hydellä ei juurikaan ole muualla kuin korvissa. Vasemmasta korvasta löytyy 7 rengasta sekä venytys koru, oikeasta 9 rengasta ja industrial. Myös oikeasta kulmasta löytyy yksi rengas.
Tatunointeja mieheltä löytyykin sitten hieman enemmän. Kaulassa on kursiivisella kaunolla kirjoitettu teksti kaulan ympäri, "Live free, die hard", selästä löytyy tribaalityylinen feeniks ja molemmista olkapäistä löytyy suden tassut jotka merkkaavat Hyden menehtyneitä vanhempia. 

Muuta: Susihahmossaan Hyde on suuri, tummanharmaa turkkinen, mustalla raidalla alkaen niskasta selän loppuun.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa