Highway to hell. K-18

 :: Muuta :: New York

Sivu 5 / 7 Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Seuraava

Siirry alas

Vs: Highway to hell. K-18

Viesti  Jilli lähetetty To 1 Tammi - 23:10

Jack kiskoi kärsimättömänä sekä farkut, että alushousut pois Natalien jaloista. Kun ne olivat vihdoin irti, hän viskasi ne jonnekkin selkänsä taakse.
”Minkä osan minusta sinä haluat Natalie?” Jackin kysymys lausuttiin kehräten. Samalla kun hän aukoi hitaasti omia housujaan, istuessaan omien jalkojensa päällä, hän ei voinut sittenkään vastustaa kiusausta kiusata naarasta hieman enemmän. Ihan vain vähäsen. Niin, että tuo menettäisi kontrollinsa täysin ja laukeaisi lujaa mahdollisimman nopeasti.
”Haluatko sinä tämän osan minusta?” Samalla hän upotti kaksi sormeaan suoraan Natalien kuumaan ja kosteen ytimeen. Se oli tosin vähällä työntää hänet itsensä kuilun ylitse. Naaras oli niin kuuma, niin märkä ja niin valmis häntä varten. ”Jumalauta.” Kirous pakeni uroksen huulilta pakonomaisena refleksinä sille, mitä hän sormillaan tunsi. Hänen oli pakko liikutella kättään ja tunnustella Natalien seinämien sisäpintoja. Hänen sormensa liukuivat tuon uumenissa täysin vaivatta. Naaras puristui hänen sormiensa ympärille, kuin olisi halunnut nielaista hänet sisäänsä.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Highway to hell. K-18

Viesti  Shakur lähetetty To 1 Tammi - 23:17

Nat katsoi himosta tummunein silmin kuinka uros heitti hänen vaatteensa ties minne, ja nuolaisi huuliaan kärsimättömänä kun tuo alkoi availla omia housujaan. Kysymys sai hänen kasvonsa punottamaan enemmän, ja Nat tunsi nolostuvansa moisista kysymyksistä.
"Kaik-", Nat ei ehtinyt vastauksessaan pidemmälle, kun se päätyi kovaääniseen, melkein huutavaan, voihkaukseen. Naaraan koko yläruumis taipui kaarelle sormien ujuttautuessa hänen kuumimpaan paikkaansa, syvälle ja vaativina. Hän olisi voinut kiroilla itsekkin, sillä vihdoin ja viimein hän sai haluamansa, vihdoin ja viimein häntä täytettiin sieltä, missä tuntui tyhjimmältä. Jeesus sentään, Nat tunsi kuinka sormet tutkivat häntä ahnaasti sisältä, ja tunsi kuinka puristi sormia, imien niitä syvemmälle. Vaistomaisesti Nat alkoi liikuttaa lanteitaan sormia vasten, hän kaipasi enemmän, hän kaipasi tyydystystään ja tunsi kuinka orgasmi alkoi kytemään jossain syvällä.
"Haluan..kaiken..", Nat onnistui vastaamaan, ja katsoi nyt suoraan kohti Jackia ja tuon silmiä, yrittäen näyttää mahdollisimman viettelevältä. Jos uros kerran aikoisi tyytyä kiusaamaan häntä, hän antaisi samalla tavalla takaisin. Naaras kohotti molemmat kätensä omille rinnoilleen ja ryhtyi hyväilemään niitä vietellen, samalla kun liikutti lantiotaan uroksen sormia vasten.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Highway to hell. K-18

Viesti  Jilli lähetetty To 1 Tammi - 23:28

Jackin aikomus ei ollut vähimmässäkään määrin vain kiusata naarasta. Natalie sai hänet kuitenkin entistä hätäisemmäksi ja malttamattomammaksi hyväilemällä rintojaan, sekä esittelemällä itseään kuin mikäkin strippari. Paitsi, että Natalie oli jotain paljon parempaa kuin yksikään strippari, johon Jack oli elämänsä aikan törmännyt.
Uros veti sormensa ulos naarasta vieden ne omalle sepalukselleen. Hän malttoi laskea housujaan tasan tarkkaan vain sen verran, että sai kalunsa esille. Se oli kova kuin timantti ja sen kärjestä pulppusi lähes norona pieniä, kirkkaita pisaroita. Jack tiesi olevansa kiihottunut täysin äärimmilleen. Vittu. Hän laukeaisi takuuvarmasti kun saisi erektionsa vain naaraan huulille.
Hän tarttui kiinni varteensa ja hyväili sitä parilla vedolla. Vittuuuuuu.... Se tuntui aivan hänen selkäranansa keskipisteessä asti. Hän ruumiinsa taipui kaarelle ja lantio työntyi eteen päin kun hornan katkuinen himo lävisti koko hänen ruumiinsa.
”Natalie...” Jack huohotti raskaasti ja hänen silmissään välkkyivät tähdet. ”Sinun on pidettävä minusta kiinni. Purista minua aivan täältä tyvestä, niin kovaa kuin jaksat. Se estää minua laukeamasta aivan vielä. Pidä kiinni kunnes minä sanon toisin.”
Oli ehkä liikaa toivottu, että Nataliella olisi kätköissään valikoima penisrenkaita, joten tällainen järjestely sai luvan kelvata.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Highway to hell. K-18

Viesti  Shakur lähetetty To 1 Tammi - 23:35

Pettynyt huokaisu pakenee väristen Natin huulilta uroksen vetäessä sormensa pois. Nat sai kuitenkin nyt tilaisuuden ihailla urosta kun tuon kiskoi omat housunsa puolitankoo ja paljasti kalunsa, joka selkeästi oli enemmän kuin valmis tulemaan. Nat kohottautui kyynärpäidensä varaan voidakseen ihailla tätä komeutta paremmin, huohottaen edelleen raskaasti. Oli järisyttävän kiihottavaa katsoa, kuinka Jack vei kätensä omalle varrelleen ja hyväili itseään. Natin olisi tehnyt mieli ottaa tuo kiimapisaroista kiiltelevä elin suuhunsa, maistaa noita herkullisia nesteitä ja auttaa uros reunan yli. Hän kuunteli tarkasti Jackin ohjeita ja kohotti toiselle hieman kulmaansa.

"Tai entä jos helpotamme oloasi niin, että kestät hieman pidempään.", Jackin ehdotus ei ollut huono, mutta Nat tahtoi nauttia tästä leikkimättä penisrengasta, se hankaloitti vain asioita turhaan. Niimpä naaras päätti toteuttaa aikaisemman mielihalunsa, nousi nopeasti istumaan ja asettui sitten mukavasti uroksen eteen, painaen pikaisen suukon tuon huulille, ennenkuin vetäytyi kauemmas ja painoi huulensa kiimatippojen kosteuttamalle nupille. Nat raotti huuliaan ja otti kuumana sykkivän elimen suuhunsa.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Highway to hell. K-18

Viesti  Jilli lähetetty To 1 Tammi - 23:47

Jack vapisi kauttaaltaan pidätellessään itseään laukeamasta. Hän seurasi miten Natalie nousi kyynärpäidensä varaan ja katseli häntä kuin olisi ollut valmis raiskaamaan hänet siihen paikkaan. Uros oli vähällä tulla taas kun toinen esitteli oman ehdotuksensa tapahtumien kulusta. Hän olisi voinut vaikka tappaa saadakseen Natalien ottamaan hänet suuhunsa. Onneksi tuo teki sen aivan oma-aloitteisesti.
Hän vastasi malttamattoman pikku pusuun ja seurasi sitten herkeämättä miten Natalie laskeutui alemmas. Täältä käsin katsottuna tuon takapuoli näytti entistä paremmalta ja näytti siltä kuin naaraan vartalo olisi loppunut täyteläisen sydämen muotoon. Näky oli kertakaikkisen upea.

Enempää Jack ei ehtinyt ajattelemaan tai puhumaan tai edes näkemään sillä hänen kalunsa liukui huulien välistä lämpimään ja märkään suuhun. Hän nytkähti jälleen rajusti ja lantio töyntyi suuta vasten. Jack ehti hetken pelätä, että liike olisi ollut liian raju ja hän olisi töyntänyt itsensä liian syvälle, mutta nautinto teki moisesta aivotyöskentelystä täysin mahdotonta.
”Jumalauta nainen... Sä tapat vielä mut”, Jack voihki yrittäen keskittää kaiken huomionsa lantionsa paikallaan pitämiseen. Hän oli aivan rajalla. Yksikin oikea liike ja hän takuuvarmasti räjähtäisi.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Highway to hell. K-18

Viesti  Shakur lähetetty To 1 Tammi - 23:57

Natin huulet avautuivat sitä enemmän mitä pidemmälle hän otti uroksen suuhunsa. Toisen yllättävä liike sai Natin puristamaan silmänsä kiinni, ettei olisi yökännyt ja purrut hampaitaan yhteen yökkäyksen välttämiseksi. Hän kuitenkin liu'utti urosta syvemmälle suuhunsa, ennenkuin lähti vetäytymään pois päin. Jackin sanat olivat melkein suloisia Natalien korvissa, ja naaras olisi virnistänyt ellei olisi ollut suu täynnä. Hän vetäytyi hitaasti irti Jackista, lipaisten kielenkärjellään nupista pulppuavat kiimatipat, ennenkuin käänsi katseensa viekoittelevasti ylöspäin, virne nyt huulillaan.
"Älä huoli, kjarena, ilta on vielä nuori.", Nat virnisti ja otti toisen jälleen suuhunsa, imien vahvasti, samalla kun toi kätensä auttamaan tässä toimenpiteessä, jotta uros saataisiin laukeamaan. Samalla Nat päästi kurkunstaan tyytyväisiä, kiimaisia ynähdyksiä.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Highway to hell. K-18

Viesti  Jilli lähetetty Pe 2 Tammi - 0:17

Voi helvetin kuusitoista. Jack tunsi orgasmin nykivän aivan kalunsa tyvessä, kun Natalie nosti katseensa. Oli uskomattoman kiihottavaa katsella naarasta, joka piteli kiinni hänen kalustaan ja jonka huulet kimaltelivat kosteudesta, joka ei ollut pelkkää sylkeä. Sitten oli vielä Natalien silmät. Jack olisi voinut hukkua niihin.
Kun naaras alkoi imeä häntä, mitään ei ollut tehtävissä. Jack laukesi ulvoen. Vuosikausia piilossa olleet tarpeet ja halu räjähtivät uroksen sisällä täysin hallitsettomasti. Orgasmin aallo moukaroivat häntä sisältä käsin ja pakottivat hänen ruumiinsa heittelehtimään. Hän taipui taaksepäin, joutuen ottamaan tukea omista nilkoistaan, ettei olisi pudonnut sängyltä. Ilmeisesti hänen kroppansa oli puskemassa ulos sen normaalin tavaran lisäksi myös hänen kaikki orgaaniset elimensä. Hän tunsi todellakin tyhjentyvänsä naaraan suuhun.

Kun tuntemukset lähtivät hiljalleen hiipumaan, Jackin keuhkot tuntuivat palavan ja hän sai vain vaivoin henkeä. Hän oli täydellisen tyhjä ja voimaton. Ne jättivät jälkeensä ainoastaan heikosti vapisevan ruumiin.
Vittu, ei hän ollut todellakaan muistanut tämän olevan tällaista. Hänen olisi selkeästi pitänyt harrastaa tätä huomattavasti useammin.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Highway to hell. K-18

Viesti  Shakur lähetetty Pe 2 Tammi - 0:24

Nat ei ollut koskaan aikaisemmin tehnyt vastaavaa; hän ei ollut aiemmin uskaltautunut nielemään kenenkään lastia. Ja nyt hän sai tehdä sen sitten kaikkien niidenkin kertojen edestä, jolloin oli moisesta kunniasta kieltäytynyt, sillä tuntui hieman siltä, että uroksen tavaralle ei olisi loppua. Kun se viimein kuitenkin loppu, Nat vetäytyi irti ja veti syvään henkeä, haukkoen hengitystään. Siinä olikin sitten ollut aivan tarpeeksi yhdelle kerralle. Nat laskeutui istumaan ja pyyhki uroksen orgasmin jäänteitä suupielistään, ja odotti nyt että toinen toipuisi selvästi rajummasta orgasmistaan, ja olisi valmis jatkamaan.

"Ootko kunnossa, kjarena?", Nat käytti kiusallaan tätä hellittelynimeä, sillä kiihkossaan hän ei osannut sanoa urosta muuksikaan. Tilanne tuntui aivan liian intiimiltä, jotta hän olisi enää voinut kutsua toista jollain niinkin tavanomaisella kuin tuon omalla nimellään. Nat tunsi syvää tarvetta käyttää hellittelynimeä kumppanistaan makuuhuoneen puolella. Vaikka he eivät toki olleetkaan vielä pari, eivätkä varmaan tulisikaan olemaan. Nat oli edelleen märkänä ja kuumana, ja hän liikahteli vuoteella levottomana, odottaen että saisi itsekkin tuntea vastaavanlaisen orgasmin.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Highway to hell. K-18

Viesti  Jilli lähetetty Pe 2 Tammi - 0:38

Hetken aikaa Jack ei voinut muuta kuin katsella kattoa, mutta hiljalleen hänen lihaksensa alkoivat rentoutua yksi kerrallaan ja jännitys katosi, mikä sai hänet käytännössä katsoen painumaan kasaan. Hän huohotti edelleen raskaasti etsien katseellaan Natalieta, joka oli perääntynyt paraatipaikalta.
Hänen kalunsa, jonka erektio ei ollut hellittänyt pätkääkään nytkähti, kun hän näki miten naaras pyyhki suupieliään. Jack oli varma ettei maailmassa voisi olla yhtä eroottista näkyä. Itseasiassa oli ja kaikkiin niihin liittyi Natalie, hyvinkin vahvasti.
Seuraavaksi, hieman rauhoituttuaan, Jack huomasi tuntevansa pientä kateutta. Naaras oli saanut maistaa häntä, mutta hän ei ollut päässyt kuin hipaisemaan tuota sieltä, mihin halusi upota kaikkein kipeimmin.
”Olen. Mietin vain haluaisitko jatkaa samaa vielä hetken aikaa, jos minä teen saman sinulle?” Jack tiedosti hyvin hämärästi, että naaraan sanoissa oli jotain outoa. Juuri nyt hän käsitteli päässään huomattavasti tärkeämpiä asioita, kuten miltä Natalie mahtaisi maistua, kuin vieraskielisiä sanoja, joista hän ei ymmärtänyt hevon helvettiä.

Jack lähti, sanojaan tehostaakseen liukumaan alas makuulleen, asettuen selälleen vuoteelle. Hänen päänsä pääsi Natalien lantion viereen ja kädet kurottoautuivat ohjaamaan tuota kasvojensa päälle. Jack halusi todellakin päästä maistamaan ja tyydyttämään naarastaan suullaan, mutta halusi Natalien jatkavan siitä mihin oli jäänyt. Se kun oli loppunut aivan liian lyhyeen.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Highway to hell. K-18

Viesti  Shakur lähetetty Pe 2 Tammi - 0:47

Nat tunsi punastuvansa uroksen ehdotuksesta. Hän ei ollut kokeillut tätä, ja pelkkä ajatus siitä sai hänet vavahtamaan. Hän tunsi itsensä jännittyneeksi neitsyeksi ajatellessaan moista, intiimiä asentoa. Naaraan katse liukuu vuoteelle, ennenkuin hän ehtii avata suutaan vastaukseksi, ja samassa uros onkin jo asettunut enemmän kuin mukavasti selälleen, valmiina ohjaamaan hänet paikoilleen. Nat ei halunnut kieltäytyä, eikä hän kehdannut sanoa ettei ollut tehnyt moista aiemmin, joten varovasti ja hitaasti, hän antaa uroksen ohjata itsensä tuon pään yläpuolelle ja laskee yläruumiinsa lepäämään Jackin vatsalle. Hän tunsi sydämensä pamppailevan kurkussaan ja hengitys tuntui jäävän jonnekkin kaikista muista ruumiintoiminnoista jälkeen. 
Hitaasti Nat otti uroksen jälleen suuhunsa, ryhtyen hyväilemään tuon vartta kielellään ja hampaillaan, sekä kädellään. Toisella kädellään hän tuki itseään jottei romahtaisi uroksen päälle aivan totaalisesti. Siinäpä vasta olisikin tapa kuolla, tukehtua naaraan vakoon.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Highway to hell. K-18

Viesti  Jilli lähetetty Pe 2 Tammi - 0:58

Natalie jännitti ja ujosteli selvästi. Mitä ilmeisemminkin tuo ei ollut tuonut kovinkaan montaa urosta kotiinsa ja silloinkin pyrkinyt hoitaamaan asiat mahdollisimman tutusti ja turvallisesti. No, tässähän Jackilla oli annettavanaan naaraalle varsinaisia muistoja lahjaksi jos he eroaisivat.
”Rentoudu Natalie”, Jack kehräsi. Hän hyväili tuon reisiä lempeästi ensin ulkoa, siirtyen hitaasti huomattavasti herkimmille sisäpinnoille. Samalla hän ihasteli näkyä yllään. Natalie oli niin kaunis sieltä, kuin kukkanen. Jack nosti käsiään ylemmäksi voidakseen silitellä peukaloillaan kosteudesta kiiltelevää ihoa, täydellisen halkion ympäriltä.
Kun Natalie otti hänet uudelleen suuhunsa, uroksen pää taipui taaksepäin ja hän vaikersi. Kokematon tai ei, tuo teki kaiken juuri niin kuin pitikin. Kauempaa Jack ei voinut odottaa. Hän kohotti päätään voidakseen painaa lempeän suudelman aivan naaraan ytimen päälle. Hän tunsi kosteuden heti ja työnsi kielensä ulos, voidakseen työntää sen sisälle Nataliehen.
Naaras maistui taivaalliselta. Kuin raikkaalta hunajalta, eikä Jack voinut olla ahmimatta. Natalie olisi ehkä ansainnut jotain lempeämpää, joka muistutti perhosten siipien havinaa, sen sijaan uros tuon alla toimi paljon ankarammin. Hän nuoli, suuteli ja työntyi kielellään naaraan sisään, päämääränään ainoastaan yksi asia. Hän halusi tuntea kuinka Natalie laukeaisi hänen suutaan vasten.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Highway to hell. K-18

Viesti  Shakur lähetetty Pe 2 Tammi - 1:08

Naaras meinasi tukehtua uroksen kaluun sillä hetkellä kun tunsi suun vasten omaa kosteuttaan. Herran jumala mikä tunne se olikaan. Nat voihki syvältä kurkustaan minkä pystyi, pidellessään urosta yhä suussaan. Hänen rytminsä häiriintyi huomattavasti hänen keskittyessään liikaa nauttimaan tästä järisyttävästä, uudesta tunteesta. Jack oli tainnut tehdä tätä aiemminkin, sillä uroksen kieli tuntui uskomattoman taitavalta, ja Nat huomasi liikuttavansa vaistomaisesti lanteitaan nykäyksittäin, aina kun tunsi uuden lipaisun, aina kun toisen kieli työntyi hänen sisäänsä. Naaras tunsi tärisevänsä jännityksestä, joka johtui siitä, kun orgasmi alkoi kehkeytymään hänen vatsansa pohjalla uudestaan. Nat puristi silmänsä kiinni yrittäen keskittyä tyydyttämään myös Jackia, imien toista vaativasti, pyöräyttäen kättään aina kun toi sen varrella ylemmäs. Hän laukeasi pian, ja keskittyminen kävi sitä mukaa vaikeammaksi, mutta Nat pidätteli itseään, haluten nauttia tästä ankarasti suulla nainnista.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Highway to hell. K-18

Viesti  Jilli lähetetty Pe 2 Tammi - 1:17

Jack tunsi tyytyväisyyttä itseensä, kun pani merkille, kuinka Natalien suun liikkeet häiriintyivät. Sitä enemmän hän tilanteesta nautti, mitä ponnekkaammin naaras hieroi itseään hänen suutaan vasten. Tuo halusi selvästi laueta ja etsi vaistomaisesti apua siihen. Eikä hän ollut vielä edes koskenut siihen tiettyyn pisteeseen ytimen etualalla. Natalien huuma sai uroksen suun ja kielen tekemään entistä ankarammin töitä ja olemaan vielä vaativampi. Hän imi naaraan ydintä ja työsti tuon orgasmia huolellisesti kielellään työntäen sitä sisään ja ulos, huolehtien siitä, että se osui juuri oikeisiin kohtiin.
Naaraan tyydyttäminen oli jo itsessään hyvin kiihottavaa, mutta kun siihen lisäsi vielä sen mitä hänen omassa alakerrassaan tapahtui, oli Jackin hyvin vaikea keskittyä siihen mitä oli tekemessä. Natalie ei ollut ainoa, joka nautti liiaksi pystyäkseen keskittymään ja siitä huolimatta tuo työsti Jackin erektiota kuin olisi tehnyt sitä iät ajat.
Ollessaan riittävän tyytyväinen tilaan, johon naaraansa oli ajanut, Jack vaihtoi taktiikkaa. Hän työnsi kolme sormeaan tuon sisälle, jäljitellen niillä lantionsa tulevia liikkeitä ja ohjasi suunsa alemmas. Hän imaisi naaraan nautinnon lähteen suuhunsa, piti sen huultensa välissä ja imiessään, hän kiusasi sitä myös kielellään.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Highway to hell. K-18

Viesti  Shakur lähetetty Pe 2 Tammi - 1:25

nautinto hyökyi hänen ylitseen jokaisella kielen liikkeellä kuin aallot, jotka peittivät hänet hitaasti ja hukuttaisivat pian orgasmin nautintoon. Nat keskitti kaiken tahdonvoimansa nautintoonsa ja siihen mitä oli tekemässä, ettei vain jäisi jälkeen. Tämä oli ensimmäiseksi kerraksi aivan liian hyvää, ja naaras ehtikin hetken aikaa ajatella, että tälläiseen nautintoon jäisi helposti koukkuun.
Siinä vaiheessa kun Jack työnsi sormensa hänen sisälleen ja otti klitoriksen käsittelyynsä, Nat päästi toisen suustaan kiljaistakseen nautinnosta. Kiljaisu oli enemmänkin ulvahdus, ja Nat puri huultaan alkaessaan vaikeroida kuin eläin, joka oli kärsinyt kiimastaan jo liian pitkään. Hänen vartalonsa alkoi vapista ja nykiä, eikä Nataliesta ollut enää mihinkään muuhun kuin nauttimaan tästä ekstaasin tunteesta joka oli melkein väkivaltaista. Se ravisteli häntä niin syvältä. 
Ja sitten orgasmi lähtikin hukuttamaan häntä. Nat ulisi, vaikeroi ja voihki, kaikkea samanaikaisesti, samalla kun hänen selkänsä taipui kaarelle alaspäin ja pää kattoa kohti. Kun orgasmi viimein, ikuisuudelta tuntuneen ajan jälkeen, alkoi helpottamaan, Nat ei pystynyt kannattelemaan enää itseään vaan rojahti Jackin päälle huohottaen kuin kuivalle maalle joutunut kala.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Highway to hell. K-18

Viesti  Jilli lähetetty Pe 2 Tammi - 1:36

Jackiä ei haitannut pätkääkään se, että Natalie unohti hänet omien tuntemustensa kourissa. Hän pystyi nyt keskittymään naaraaseen kaikessa rauhassa ja pisti kovimman vaihteen silmään. Äänet jotka hänen viehkeästä motorististaan lähtivät, olivat musiikkia uroksen korville. Ne kertoivat selkeää kieltä siitä, että toinen piti siitä, mitä hän teki.
Hän vaikersi kun tunsi Natalien laukeavan. Naaraan ydin lypsi hänen sormiaan ja valui hänen kasvoilleen. Jack ei lopettanut hetkeksikään, vaan jatkoi tuon työstämistä taukoamatta, pitkittäen orgasmia mahdollisimman kauan.

Kun Natalie hetken kuluttua rymähti hänen päälleen, Jack ei voinut tunte kuin riemua. Hän ei kuitenkaan antanut toiselle aikaa toipua. Natalie oli nyt herkkänä, joten se oli käytettävä hyväksi.
Ihmissuden voimalla ja ketteryydellä, hän hivuttautui nopeasti pois naaraan alta. Hän jätti Natalien makaamaan vatsalleen ja kiipesi tuon jalkojen väliin. Hellästi hän levitti täyteläisiä reisiä ja nosti tuon lantiota, ennen kuin painoi kehonsa vasten vaaleaa selkää. Hän ohjasi itsensä sinne, missä hänen kielensä ja sormensa olivat olleet vain hetki sitten. He olivat nyt vastakkain juuri niistä osista, jotka kaikkein kipeimmin kaipasivat huomiota. Ja siinä Jack pysyi hetken aikaa, antaen Natalielle mahdollisuuden tuntea, miltä hänen tylppä kärkensä tuntui tuon ydintä vasten. Samalla hän näykki naaraan hartioita.
Kun Jack totesi heidän odottaneen tarpeeksi, hän lähti työntymään hitaasti naaraaseensa.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Highway to hell. K-18

Viesti  Shakur lähetetty Pe 2 Tammi - 1:44

Nat olisi voinut jättää leikin tähän, niin voipuneeksi hän tunsi olonsa jo ensimmäisen orgasmin jälkeen. Hän ei edes ensin huomannut Jackin livahtaneen altaan pois ennenkuin tunsi uroksen asettuvan taakseen jalkojensa väliin. Nat vaikersi ruumiinsa herätessä uudelleen nautintoon tuntiessaan uroksen kalun nyt jalkojensa välissä, juuri siellä minne hän olisi vain hetkeä aikaisemmin sen halunnut. Halu heräsi uudelleen, ja Nat asetti jalkansa niin että pystyi kannattelemaan omaa takaruumistaan pystyssä. 

Kun Jack alkoi työntyä häneen, Nat joutui puristamaan lakanoita nyrkkeihinsä ja painamaan päätään patjaa vasten tyynnyttäkseen huutonsa. Uros oli isompi kuin hänen aiemmat kumppaninsa, ja hän tunsi venyvänsä äärimmilleen tuota varten. Se ei tehnyt kipeää juuri lainkaan, vaan tuntui enemmänkin miellyttävältä, aivan kuin hänet olisi tehty tuota varten. Jestas sentään miten hän tunsikaan imevänsä toista sisäänsä. Naaras työnsi lantiotaan taaemmas, saadakseen uroksen mahdollisimman nopeasti kokonaan sisäänsä jotta tuo voisi aloittaa liikehdintänsä.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Highway to hell. K-18

Viesti  Jilli lähetetty Pe 2 Tammi - 1:52

Natalie oli juuri oikealla tavalla tiukka. Tuo puristui hänen ympärilleen, mutta Jackin ei tarvinnut pelätä sitä, että hän olisi satuttanut allaan olevaa. Hän jatkoi hidasta työntymistään varoen, antaen itselleen aikaa sopeutua, sekä naaraalle aikaa venyä ja ottaa hänet vastaan. Sisään liukuminen lähetti pieniä kuumia nuolia eteenpäin hänen kehossaan. Voimakkaimmat lähtivät liikkeelle silloin kun Natalie sattui supistumaan hänen ympärilleen.
Sitten hän olikin jo kokonaan sisällä. He sopivat kuin yksi yhteen, eikä homma olisi voinut tuntua yhtään paremmalta. Ennen kuin Jack lähti vetäytymään ulos, hän nautiskeli hetken aikaan tunteesta, jonka heidän yhteytensä sai aikaan. Sitten hän vetäytyi aivan yhtä hitaasti ulos, kuin oli työntynyt sisäänkin. Hän oli jo melkein täysin irti naaraassa, kun muuttikin yht'äkkiä tahtiaan ja survaisi itsensä takaisin nopeasti ja omistavasti, vetäytyäkseen jälleen hiljaa ulos. Tätä hän jatkoi tarkoituksenaan saada heidät kummatkin käymään ylikierroksilla.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Highway to hell. K-18

Viesti  Shakur lähetetty Pe 2 Tammi - 1:57

Aikaisemmasta voipuneesta olosta ei ollut enää merkkiäkään kun Jack lopultakin saavutti pisteen, jota pidemmälle uros ei enää päässyt. Tunne huumasi sellaisella tavalla, jota Nat ei ainakaan muistanut kokeneensa aiemmin. Hän vaikersi hiljaa ja puristi lakanoita entistä kovempaa, yrittäessään hieroa itseään paremmin Jackia vasten.
Kun uros lähti viimein liikkumaan, vetäytymään kiduttavan hitaasti ulos, naaras huokaili melkein pettyneesti, kun toinen kiusasi häntä tällä tavalla. Natin olisi tehnyt mieli käskeä urosta liikkumaan ripeämmin, mutta siinä vaiheessa kun hän avasi suunsa anellakseen, uros olikin jo melkein irti hänestä, ja paiskautui nyt uudelleen sisään saaden Natalien huudahtamaan puhtaasta, alkukantaisesta nautinnosta. 
Ja uros teki sen uudestaan. Tälläinen oli ajaa Natin hulluksi, ja hän ei tiennyt huutaakko vai vaikertaakko, itkeä vai nauraa, tuntiessaan tälläistä. Hänen kroppansa odotti uutta työntöä aina suurella ilolla, ja tuntui valittavan aina kun uros vetäytyi hitaasti ulos.
"J-jack..", Nat ei tiennyt mitä halusi, hän halusi kaiken, eikä mitään. Hän toisti uroksen nimeä kuin anellen, aina kun uros vetäytyi kiduttavan hitaasti hänestä ulos.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Highway to hell. K-18

Viesti  Jilli lähetetty Pe 2 Tammi - 2:05

Jackin liikehdintää rupesi säestämään alkukantainen murina, joka kumpusi syvältä uroksen sisältä. Helvetti sentään, hän toivoi ettei tämä ikinä loppuisi. Natalie tuntui uskomattomalta ja se miten tuo vaikeroi hänen nimeään, olisi saanut kusen nousemaan hattuun aivan keneltä tahansa.
Uros suoristautui, nousten kunnolla polviensa varaan, vetäen Natalien mukana polvilleen. Hän piteli lujalla otteella naarasta aloillaan, jotta pystyi itse määräämään juuri sellaisen tahdin kuin itse halusi. Helpottaakseen hieman Natalien oloa, hän ripeytti hieman vetäytymisensä tahtia, pitäen sen edelleen riittävän hitaana, jotta naaras varmasti tuntisi jokaisen sentin. Tätä tahtia hän jatkoi ja nautti olostaan. Hänellä ei ollut enää mikään kiire, kun pahin alkujännitys ja paine oli jo purettu kiitos Natalien taitavan suun.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Highway to hell. K-18

Viesti  Shakur lähetetty Pe 2 Tammi - 2:12

Nat oli aivan uroksen vietävänä, kuin sisäsiistiksi koulutettu puudeli konsanaan. Hän liikkui asentoon johon uros määräsi, pysyi paikallaan ja antoi uroksen määrätä tahdin, vaikka se tekikin hänet hulluksi. Nat ei ollut tottunut tälläiseen, siihen ettei hänellä ollut mitään kontrollia. Osittain se tuntui väärältä, mutta vielä enemmän se tuntui oikealta, tulla alistetuksi kunnon uroksen toimesta. Oli aivan kuin Jack olisi näyttänyt hänelle, että näin sen kuului olla. Tuo oli uros ja hän oli naaras. Kukaan aikaisemmista petikumppaneista ei ollut saanut häntä näin totaalisesti oman valtansa alle, eikä Nat edes olisi halunnut vastustella tätä valtaa vastaan. Hän antautui täysin.
"K-kovempaa..kjarena, kovempaa..!", Nat tunsi menettäneensä kaiken itsehillinnän.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Highway to hell. K-18

Viesti  Jilli lähetetty Pe 2 Tammi - 2:19

Jack nautti siitä miten Natalie aneli häntä. Tuo outo sana, jonka hän oli kuullut aiemminkin naaraan huulilta, sai hänen kulmansa kurtistumaan. Hän ei ollut kuullut vastaavaa koskaan aikaisemminkin vaikka osasi monesta kielestä vähintään alkeet. Nyt ei kuitenkaan ollut oikea hetki kaivaa sanakirjaa esiin. Hän voisi kysyä tuosta Natalielta myöhemmin, sillä äänen sävystä päätellen naaras ei haukkunut häntä kullinlutkuttajaksi tai joksikin muuksi vastaavaksi, kuten pulunnussijaksi.
Jack nopeutti tempoaan jälleen asteella, pitääkseen sen kuitenkin itselleen sopivana. Hän halusi nauttia vielä hetken ilman pakottavaa tarvetta laueta. Orgasmi kerääntyi ja kasaantui kyllä koko ajan hänen sisällään, mutta tällä tahdilla se pysyi hallinnassa. Samalla hän saattoi nauttia siitä, miten Natalie oli aivan hulluuden partaalla hänen vuokseen.
Uros nojautui hieman eteenpäin saadakseen kätensä naaraan vatsan ylitse ja tuon reisien väliin. Pitäen tahtinsa vakaana, hän ryhtyi hieromaan Natalieta, pakottaen tuossa uuden orgasmin esiin. Hän halusi tunte vielä varrellaan sen saman, minkä oli saanut vain hetkeä aikaisemmin tuntea suullaan.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Highway to hell. K-18

Viesti  Shakur lähetetty Pe 2 Tammi - 2:25

Uroksen päämääränä oli selkeästi tuhota loputkin hänen itsehillinnästään sekä järjestä. Nat tunsi tulevansa todellakin hulluksi, jos tälläinen jatkuisi vielä pitkään. Vaistomaisesti hänen lantionsa yritti liikkua voidakseen myötäillä Jackin liikkeitä, mutta toinen piteli häntä jykevästi paikoillaan, jolloin mahdollisuutta liikkeille ei ollut. Nat tunsi uuden orgasmin tekeytyvän jälleen hänen vatsansa pohjassa, mutta yritti kieltää itseään laukeamasta. Sekin tosin vaikeutui siinä vaiheessa, kun Jack ryhtyi hieromaan häntä vielä kädellään. Nat vaikersi, huohotti, voihki ja tunsi tukehtuvansa omiin ääntelyihinsä. Oliko hän koskaan aikaisemmin pitänyt tälläistä ääntä? Hän melkein häpesi äänessään kuuluvaa kiimaa ja anelua, joka pyysi jatkamaan ja ottamaan hänet kovemmin, rajummin. Nat halusi Jackin alistavan hänet totaalisesti alleen, ja nämä ajatukset vain siivittivät orgasmia. Hän kuitenkin pidätteli itseään, jännittämällä vatsanpohjansa lihaksia. Hän oli varma, vaikka aivotoiminta olikin heikomman puoleista, että uros halusi hänen laukeavan ensin. Nat aikoi pyristellä vastaan niin kauan kuin kykenisi.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Highway to hell. K-18

Viesti  Jilli lähetetty Pe 2 Tammi - 2:35

Naaras jännittyi hänen edessään ja puristui entistä tiukemmin hänen ympärilleen, suorastaan ulisten. Jack kiihdytti jälleen tahtiaan, samalla kun muutti asentoaan tullen nyt Natalien sisään kokonaan uudesta kulmasta. Sormet puristuivat entistä tiukemmin täydelliseen pyöreään lantioon ja kun uroksen itsehillinta alkoi hiljalleen rakoilla, hän ryhtyi liikuttelemaan Natalien lantiota omien liikkeidensä mukaisesti. Hänen sormensa hieroivat ja hyväilivät tuota samaan tahtiin. Jack saattoi tuntea aavistuksen omista sormistaan työntyessään sisään. Se tuntui tavallaan todella kiihottavalta ja lisäsi entisestään hänen tuntemuksiaan.
Luoja. Hän ei enää edes muistanut miksi oli niin monien vuosien ajan pidättäytynyt täysin seksistä. Todennäköisimpänä syynä oli ollut krooninen aivovamma. Ei kukaan terve tai täysijärkinen voinut kieltäytyä tällaisesta.
Jack sulki silmänsä ja nautti kaikilla aisteillaan tilanteesta. Hän tunsi heidän kummankin kiiman tuoksun ympärillään, kuuli oman murinansa, naaraan voihkaisut, sekä sen kuinka heidän vartalonsa läsähtivät yhteen silloin kun hänen oma elimensä tavoitti maalin. Hän tunsi Natalien kuuman ihon, tuon märän ytimen, petivaatteet jalkojensa alla, kaiken. Lisäksi hän saattoi edelleen maistaa naaraan maun suussaan.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Highway to hell. K-18

Viesti  Shakur lähetetty Pe 2 Tammi - 2:40

Natalie taivutti päätään kohti kattoa ja kaarsi selkäänsä nauttiessaan. Hän kiskoi peittoa allaan nyrkkeihinsä yrittäen pitää järjensä hippusista kiinni. Hän ei millään tulisi kestämään kauempaa. Hänen kehonsa huusi vastaan hänen pidättelyään, kirkui suorastaan että nyt oli aika päästää irti ja laueta. Uroksen liikehdintä ja se miten tuo hänen lanteitaan ohjaili tuntui vain liian hyvältä. Ja sormet jotka kiihottivat hänen ydintään tuntuivat ajavan hänet lopullisesti sen kuilun ylitse, jota kutsuttiin orgasmiksi.
Nat laukesi ulvoen uroksen nimeä, kutsuen tuota jälleen kullakseen, kuin anellen tuota tekemään tästä helvetillisestä nautinnosta lopun. Mikään näin hyvä ei varmana voinut olla sallittua, häntä rangaistaisiin varmasti kymmenen vuoden huonolla tuurilla ja pakkoselibaatilla. Nat ei ymmärtänyt, miten muuten olisi voinut tuntea näin täydellistä nautintoa ja tyydytystä.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Highway to hell. K-18

Viesti  Jilli lähetetty Pe 2 Tammi - 11:10

Natalie oli valmis. Jack saattoi tuntea sen tavasta, jolla tuo puristui hänen ympärilleen. Ei tarvittu muuta kuin pari tarkoin suunnattua työntöä ja naaras laukeaisi vapisten.
”Anna sen tulla... Anna mennä...” Uros kuiski sanat käheällä äänellä, liikuttaen heitä entistä rivakammin toisiaan vasten.
Kun Natalie sitten viimein laukesi ulvoen, Jack pysäytti oman liikehdintänsä tunteakseen tuon orgasmin itseään vasten. Luoja miltä se tuntui. Natalien vartalo lypsi häntä armottomasti, aivan kuin olisi halunnut hänen tulevan samalla kertaa. Uros kuitenkin pidätteli itseään, huultaan purren ja nauttien.

Se kaikki oli kuitenkin aivan liian nopeasti ohitse. Natalien vahvahtelut hiipuivat ja kiimaisesta ulinasta jäi jäljelle vain raskas hengitys. Jack siveli naaraan selkää, antaen tuolle aikaa rauhoittua. Tuon pitäisi jaksaa vielä vähän, sillä homma oli pahasti kesken. Uroksen kyrpä nimittäin tempoili edeelleen Natalien sisällä vaatien omaa helpotustaan.
Se mielessä, Jack vetäytyi ulos naaraasta, asettuakseen makaamaan vuoteelle. Hän etsi toisen katsetta omallaan, samalla kun tarttui kiinni omasta nykivästä elimestään. Yksikin veto sai hänen koko vartalonsa kaareutumaan nautinnosta. Hän olisi aivan pian itsekin valmis laukeamaan ja pitäisi silloin vähintäänkin yhtä kovaa meteliä kuin Natalie.
”Natalie... Enkeli... Ratsasta minulla...” Jack anoi kähisten. ”Pistä minut anelemaan ja laukeamaan...”

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Highway to hell. K-18

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 5 / 7 Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Seuraava

Takaisin alkuun


 :: Muuta :: New York

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa