Tahra K-18

 :: Muuta :: Chicago

Sivu 12 / 15 Edellinen  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15  Seuraava

Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Shakur lähetetty To 15 Tammi - 14:07

Dante pudisti päätään Elliotin pahoitteluille. Toisella ei ollut mitään syytä pyytää anteeksi. Dante nojautui Elliotia kohden välittämättä turvavyönsä narinasta, ja painoi huulensa Elliotin huulia vasten. Ne tuntuivat niin pehmeiltä ja täydellisiltä hänen omiaan vastaan. Eikä Dante voinut itselleen mitään halutessaan maistella niitä enemmän. Hänen kielensä lipaisi huulia hellästi ja kiusoittelevasti, ja Dante näykkäsi Elliotin alahuulta leikkisästi, kutsuen tuota mukaan leikkiin. Jokin pieni ääni hänen päässään kyllä kertoi, että oli huono idea ryhtyä suutelemaan autossa, sillä kuka tahansa olisi saattanut sattua kävelemään ohi, eikä hän ollut lainkaan varma, voisiko hillitä itseään jos Elliot vastaisi hänen suudelmaansa. Heidän olisi parasta nyt vain ajaa pois, hänen asunnolleen, ja katsoa, johtaisiko tämä sittenkään mihinkään sen suurempaan.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Jilli lähetetty To 15 Tammi - 14:17

Elliotille kävi nopeasti selväksi ettei Dantelle riittänyt mikään pikku suukko. Ei Elliot varsinaisesti halunnut valittaa, Danten huulet tuntuivat hyvältä hänen omiaan vasten. Suuteleminen oli paljastunut joksikin paljon paremmaksi, kuin mitä Elliot oli osannut edes kuvitella nyt kun hän oli päässyt kokeilemaan sitä oikein urakalla. Se sai tulen syttymään hiljalleen hänen sisäänsä ja kiihdytti lempeästi ruumista tulevia tapahtumia varten. Pehmyt puna kohosi Elliotin kasvoille kun hän antautui Danten huulien vietäväksi ja joka ikinen järkevä ajatus kaikkosi sen siliän tien. Vaikka hänen olisi todennäköisesti pitänyt olla huolissaan siitä, kuka voisi nähdä heidät.
Toisen hyväillessä huulia kielensä kärjellä, hän alkoi värisemään puhtaasta mielihyvästä. Hänen silmänsä painuivat vaistomaisesti kiinni. Kun Dante antoi hampaidensa pureutua pehmeään alahuuleen pieneksi hetkeksi, Elliot ynähti hiljaa. Hänen suunsa avautui toivottaakseen miehen tervetulleeksi sisälle.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Shakur lähetetty To 15 Tammi - 14:26

Dante tunsi tarvetta ottaa ja omistaa. Hän ei välittänyt vaikka hänen oma isänsä olisi juuri nyt astellut hänen autolleen sillä hetkellä. Hän välitti vain Elliotista, joka antautui hänen suudeltavakseen ja päästi hänen kielensä sisään. Dante syvensi suudelman nopeasti intohimoiseksi, maistellen ja tutkien Elliotia aivan kuin tekisi sen kaiken vasta ensi kertaa. Polte yltyi hänen ruumiissaan ja Dante toivotti sen tervetulleeksi. Hän huomasi hengityksensä kiihtyvän ja erektion heräilevän. Se oli merkki rauhoittua, tai hän ajaisi heidät vielä kiihkossaan päin toista autoa.
Danten oli pakko rikkoa suudelma ja vetäytyi irti Elliotista. Hän ei pystyisi muuten enää hillitsemään itseään lainkaan. Dante hengitti kiivaasti ja katsoi toista vielä hetken, hymyillen onnellisena. "Lähdetään.", Hän totesi viimein, ja vedettyään vielä muutaman kerran happea rauhoittuakseen, Dante peruutti auton paikaltaan ja lähti suuntaamaan kohti kotiaan.

Asunto sijaitsi Gold Coastilla, hieman paremmalla alueella Chicagoa. Hänen vanhempansa olivat vaatineet pojalleen hyvää omistusasuntoa, ja vaikka Dante olisikin mielellään hankkinut oman kotinsa, hänen vanhempansa olivat jälleen päättäneet hänen puolestaan ja ostaneet hänelle tämän. Pienkerrostalo lähellä järveä oli kaunis ja moderni, ja alue vaikutti juurikin siltä että siellä asuivat vain rikkaat ja hyväosaiset. Dante ajoi autonsa parkkihalliin sille tarkoitetulle paikalle ja nousi ulos autosta, mutta vasta sen jälkeen kun oli antanut vielä pikaisen suukon Elliotin poskelle. Hän päästi Remyn autosta ulos, joka suuntasi tottuneesti pienelle hissille, joka kuljettaisi heidät hänen asunnolleen.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Jilli lähetetty To 15 Tammi - 14:41

Elliot puristi penkkiä allaan Danten suudellessa häntä koko ajan vaativammin. Tuntui siltä kuin hänen olisi täytynyt pitää kiinni jostain konkreettisesta ettei vain olisi hukkunut ja hävinnyt heidän suudelmaansa. Oli helppoa antaa toisen viedä ja vain myötäillä tuon liikkeitä. Siitä huolimatta hän saattoi maistaa ja tuntea Danten aivan yhtä hyvin. Pienen hetken kuluttua Elliot jo kiemurteli paikallaan kaivatessaan lähemmäs toista, mutta turvavyön estäessä liikkumisen. Hän muisti edelleen miltä tuntui istua Danten sylissä suutelemassa ja kaipasi nytkin vastaavanlaista läheisyyden tunnetta. Sen sijaan hän oli köytettynä omalle penkilleen.
Danten rikkoessa heidän välisensä yhteyden, Elliot inahti hieman pettyneenä. Toinen oli kuitenkin oikeassa. Heavenin pilvenpiirtäjän maanalainen parkkihalli ei ollut oikea paikka yhtään kiihkeämmälle kanssakäymiselle. Joten vaikka suudelman päättyminen hieman kirpaisikin, Elliot vajosi takaisin omalle paikalleen. Hän huomasi heidän molempien hengityksensä kiihtyneen. Lisäksi, ainakin hänen omaan jalkoväliinsä oli jälleen noussut teltta. Se tuntui hieman nololta, joten hän peitti kyseisen fyysisen ilmiön nopeasti asettamalla kätensä syliinsä.

Kun Dante lähti ajamaan, Elliot pani merkille, että matka oli alkuun sama kuin hänen vanhempiensa luokse. Tosin ei kaiketi ollut mikään yllätys, että Dante asui alueella, jota Chicago kutsui ylpeänä täysin vampyyrivapaaksi. Se, sekä korkeat turvatoimet saivat asuntojen vuokrat ja myyntihinnat kohoamaan nopeasti pilviin. Elliotilla tulisi tuskin koskaan olemaan varaa asua vastaavanlaisella alueella, ellei hän sitten muuttaisi takaisin vanhemmilleen. Moinen ajatus sai hänen vatsansa kuintenkin kääntymään, sillä jo vierailut kotona uuvuttivat hänet täysin. Muutto ei tulisi siis kysymykseenkään.
Uusi, moderni rakennelma, jonka parkkihalliin he ajoivat, ei tullut Elliotille yllätyksenä. Asuinalue oli täynnä vastaavanlaisia taloja ja paikka tuntui sopivan Dantelle kuin nenä naamaan.
Danten pysäköityä Elliot avasi turvavyönsä ja nousi ulos autosta, jääden kuitenkin odottamaan vinkkiä siitä mihin suuntaan hänen pitäisi lähteä.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Shakur lähetetty To 15 Tammi - 14:47

Dante lähti Remyn perässä kohti hissiä lukittuaan autonsa ovet. Hän joutui hissin edessä hetken kaivelemaan taskujaan löytääkseen lompakkonsa, josta hän veti esiin pienen avainkortin, ja vedettyään sen laitteen läpi hän sai kutsuttua hissin. Dante oli aivan liian odottamaton ja levoton. Hänellä ei ollut koskaan ollut.. tälläisiä vieraita kotonaan. Marjorie oli käynyt viimeksi sunnuntaina siivoamassa, joten paikka olisi siisti, ja silti hän ei voinut olla hermoilematta siitä, mitä Elliot ajattelisi hänen asunnostaan.
Hissin saapuessa loputtoman ajan jälkeen Dante astui sisään ja näppäili ensimmäiseksi koodin, ennenkuin painoi ylimmän kerroksen nappia. Hissi avautui suoraan hänen asuntonsa eteiseen, joka oli moderniin tapaan pelkistetysti sisustettu. Siellä ei tuntunut olevan mitään ylimääräistä. Remy paineli heti ensimmäisenä sisälle asuntoon, kadoten eteisestä olohuoneeseen jossa sillä oli oma paikkansa. Dante riisui takkinsa, mutta siihen hänen malttinsa sitten riittikin. Hissin ovet sulkeutuivat heidän takanaan ja he olivat nyt täysin kaksin. Dante kääntyi ympäri kohti Elliotia ja veti tuon itseensä kiinni voidakseen suudella tuota.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Jilli lähetetty To 15 Tammi - 15:01

Elliot lähti seuraamaan Dantea pysyen aivan tuon perässä. Häntä alkoi hiljalleen hermostuttamaan, sillä yhden vaivaisen hissimatkan jälkeen he olisivat täysin kahden. Toimistossa kaikki oli tapahtunut täysin vaistonvaraisesti, eikä kaikea ollut ehtinyt edes kunnolla miettimään ennen kuin se oli jo tapahtunut. Nyt Elliotilla oli riittämiin hyvää aikaa hermoilla ja jännittää. Hän ei voinut olla ajattelematta niitä kaikkia tapoja, joilla homma voisi mennä täydellisesti pieleen ja joiden jälkeen Dante ei haluaisi nähdä hänestä edes vilausta. Päällimmäisenä näistä tuntui olevan se, entä jos mies sanoistaan huolimatta kaipaisi sittenkin enemmän kuin Elliot olisi valmis antamaan. Hän kyllä halusi ja oli valmis tuottamaan Dantelle mielihyvää, mutta loppuun asti meneminen tuntui lähes pelottavalta ajatukselta.
Elliot oli saanut todeta jo toimistolla Danten olevan kookas. Miten sellainen patukka tulisi ikipäivänä mahtumaan hänen sisäänsä.
Toisaalta lukuisat muut miehet olivat tehneet tätä keskenään jo kauan ennen heitä, eikä kukaan ollut kuollut. Ainakaan Elliotin tietojen mukaan. Ja kaiketi nuo kaikki miehet olivat jopa nauttineet siitä.
Nyt taisi tosin olla liian myöhäistä jänistää. Lisäksi Elliotin oli vain luotettava siihen, että Dante pitäisi lupauksensa.

Hissi tuli siitä huolimatta aivan liian nopeasti ja matka ylös oli aivan liian lyhyt. Lisäksi, heidän ei tarvinnut edes seikkailla pitkin rakennuksen käytäviä vaan hissi aukesi suoraan Danten eteiseen. Kuinka kätevää.
Elliot ei ehtinyt katsella ympärilleen tai ottaa kenkiään pois, saati sitten hermoilla yhtään enempää, kun jo tunsi Danten kädet vartalollaan. Vain sekunttia myöhemmin hänet oli jo vedetty kiinni toista vasten ja saanut ahnaat huulet omilleen. Suudelma oli tosin omiaan karkoittamaan epävarmat ajatukset mennessään. Niinpä Elliot huomasi kietovan käsivartensa Danten harteille päästäkseen vielä lähemmäs miestä.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Shakur lähetetty To 15 Tammi - 15:12

Dante äännähti tyytyväisenä Elliotin huulia vasten tuon vastatessa hänen suudelmaansa. Hän ei voinut mitään käsilleen, jotka halusivat seikkailla ympäri Elliotin kehoa ja koskettaa jokaista senttiä, ja hän antoikin niille luvan vaeltaa. Ensimmäisenä kädet laskeutuivat kylkiä pitkin Elliotin takapuolelle, jota ne hyväilivät ja tutkivat hetken aikaa, ennenkuin ne liukuivat hitaasti taas kyljille ja sieltä paidan alle. Elliotin iho oli niin pehmeä ja niin kuuma, että Dante ei malttanut odottaa että saisi nämä vaatteet pois toisen yltä, vaikka toinen näyttikin vyötävän suloiselta hänen vaatteissaan. Hän kuitenkin hillitsi itseään ja erkani suudelmasta, katsoen kuumeisena Elliotin silmiin, kuin hakien varmistusta sille, että tämä oli kunnossa ja vielä suostuvainen tulemaan peremmällekkin asuntoon. Dante olisi halunnut kaapata toisen syyliinsä ja kantaa vuoteeseensa ilman sen suurempia miettimyksiä, mutta hän oli luvannut edetä Elliotin säännöillä.
"Kerro minulle, mitä haluat."

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Jilli lähetetty To 15 Tammi - 15:29

Elliot vapisi Dantea vasten avatessaan suunsa toisen kielelle. Hän painoi vartaloaan entistä tiiviimmin toista vasten, voidakseen tuntea miehen kauttaaltaan. Tuo tuntui niin hyvältä ja oikeata siinä hänen edessään ja häntä vasten. Koko maailma tuntui kerrankin olevan oikealla paikallaan.
Elliot ynähti lähes voimattomana tuntiessaan kosketuksen pakaroillaan ja työnsi niitä vaistomaisesti Danten kämmeniä vasten. Mies ei kuitenkaan jäänyt hyväilemään niitä vaan siirtyi eteenpäin, saaden Elliotin kiemurtelemaan. Hän halusi tuntea jokaisen kosketuksen paremmin ja yritti sen vuoksi asetella vartaloaan paremmin toisen käsiä vasten. Danten löytäessä kaistaleen paljasta ihoa Elliot huokaisi.

Sitten Dante onnistuikin lyömään hänelle luun kurkkuun. Elliot katsoi Dantea hämmentyneenä ja nolona, punastumisen levitessä vääjäämättä hänen kasvoilleen. Miten hän voisi kertoa Dantelle mitä halusi, kun ei tiennyt sitä täysin itsekkään. Eikä hän osannut edes puhua tälläisista asioista. Se oli noloa. Elliot kuului siihen ihmisryhmään, joka punastui aina kun joku edes viittasi seksiin kiertoilmauksilla ja ainakin kuvitteli hoitavansa hommat pimeässä, tiiviisti peiton alla. Akti toimistopöydän ääressä, kirkkaassa päivänvalossa, rakennuksessa, joka vilisi ihmisiä ei olisi tullut edes hänen mieleensä, ennen kuin se oli ehtinyt jo tapahtua.
”Öööh...” Elliot yritti puhua, mutta järkevien sanojen asettaminen peräjälkeen tuntui vaikealta, saati sitten kokonaisen, ymmärrettävän lauseen muodostaminen. Kaikki mitä he olivat tehneet tähän asti oli ollut okei, joten miksi Dante ei vain vointu jatkaa kun tiesi mihin hän oli valmis.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Shakur lähetetty To 15 Tammi - 15:34

Dante otti lupauksensa hyvin vakavasti, ja katsoessaan häkeltyvää Elliotia, hän ei voinut olla hymyilemättä. Hän painoi huulensa toisen kaulalle, näykkäisten ja nuolaisten.
"Jos et kerro minulle mitä tahdot minun tekevän, en osaa..miellyttää sinua oikein.", Dante toki olisi voinut hieman seikkailla Elliotin keholla ja kokeilla, minkälaisia reaktioita syntyi mistäkin, mutta hän tosiaan halusi mennä Elliotin säännöillä, edes tämän kerran, joten hän myös halusi kuulla toisen suusta sen, mitä tuo kaipasi eniten. Tämä oli ihan yhtä uuttaa Dantelle, kuin se oli Elliotillekkin. Dantella oli pohjalla vain yksi kerta naisen kanssa, ja hän oli tähän asti soveltanut sitä tietoa minkä omasi naisista, mielikuvitukseensa yhdistettynä, ja toiminut sen mukaan. Se oli kuitenkin jotain, mikä sai hänet tuntemaan itsensä riittämättömäksi. Sellainen ahdisti, jos aivot pystyivät ajattelemaan. 
Dante potkaisi kengät huolimattomasti jalastaan painellen taas suudelmia Elliotin kaulalle odottaessaan tuon vastausta.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Jilli lähetetty To 15 Tammi - 15:44

Dante näytti edelleen odottavan Elliotin vastausta, mikä sai nuoremman miehen järsimään hermostuneena huultaan. Hän ei yksinkertaisesti osannut vastata Danten kysymykseen. Hän ei tiennyt vastausta itsekkään.
Samassa toisen miehen huulet olivatkin jo hänen kaulallaan. Elliot ei voinut mitään voihkaisulleen tuntiessaan kielen ja huulet ohuella ihoalueella. Hänen silmänsä painuivat uudelleen kiinni. Juuri noin, jatka, Elliot ajatteli mielessään. Hänen ruumiinsa taipui aavistuksen taaksepäin ja hän paljasti kaulaansa yhä enemmän Danten taitavalle suulle.
Harmi vain, että Dante kaipaili hänen vastaustaan yhä edelleen.

Elliotin oli vain vaikea ajatella järkevästi, kun Danten huulet tekivät hyvin läheistä tuttavuutta hänen kaulansa kanssa. Olisi ollut niin helppo vain unohtaa kysymys ja nauttia kosketuksesta, jota hänelle tarjottiin.
”Dante..” Elliot voihkaisi miehen nimen kuin anellen. Hän ei halunnut tuon lopettavan koskaan, minkä mies taatusti tekisi, jos hän ei pian vastaisi jotain. Ei siis kaiketi auttanut muu kuin rohkaista mielensä ja avata suunsa. Ajatuskin siitä sai punan vain syvenemään hänen kasvoillaan. ”Kun en minä tiedä itsekään... En tiedä tästä mitään... Kaikki mitä olet tehnyt tähän asti on tuntunut aivan taivaalta... Joten, jatka vain.”

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Shakur lähetetty To 15 Tammi - 15:50

Dante hymähti vasten Elliotin kaulaa ja jatkoi tuon suutelua. Hän antoi hampaidensa raapia hellästi toisen kaulan jänteitä ennenkuin painoi niile suudelman, imaisen hieman ihoa mukanaan. Ehkä Elliot sanoisi, jos hän menisi liian pitkälle. Dante hoki tätä itselleen laskiessaan kätensä takaisin Elliotin takamukselle, joka tuntui täydelliseltä hänen käsiään vasten, ja nosti tuon samassa syliinsä. Hän ei malttanut seisoa tässä eteisessä kauempaa. Hän kaipasi helpotusta, läheisyyttä ja kaikkea sitä intimiyttä jota he olivat jo kokeneet hänen toimistossaan. Elliot sylissään Dante lähti astelemaan kohti makuuhuonettaan, jonne hämärtyvän iltapäivän valo loi vain hieman valoa. Dante istui vuoteensa reunalle pidellen Elliotia sylissään, juuri kuten oli kaivannutkin tuota. Hitaasti hän painoi huulensa Elliotin huulia vasten, ahnaasti suudellen toista samalla kun ryhtyi hitaasti riisumaan tuota, varovasti kuin peläten Elliotin pelästyvän ja lähtevän karkuun.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Jilli lähetetty To 15 Tammi - 16:05

Elliot huokaisi puoliksi helpotuksesta ja puoleksi nautinnosta Danten jatkaessa hänen kaulansa suutelua. Ilmeisesti tuo ei tarvinnut sen täsmällisempää vastausta jatkaakseen, mikä ei haitannut Elliotia yhtään. Nyt hän saattoi nauttia tilanteesta täysin. Hän liikutteli päätään ja paljasti kaulaansa aina enemmän siitä kohtaa mihin Dante oli etenemässä. Palkinnoksi Dantelle, Elliot inahti aina silloin tällöin kevyesti ja täysin vaistonvaraisesti. Pieni, viaton suukottelu sai hänen koko vartalonsa kihelmöimään odotuksesta ja vaikka se tuntuikin täydelliseltä, hiljalleen hän alkoi kaipaamaan lisää.
Kun maa katosi Elliotin jalkojen alta, nuorukainen älähti puhtaasta säikähdyksestä ja kietoi itsensä tiiviimmin Danten ympärille, ennen kuin tajusi miehen nostaneen hänet syliinsä. Tosin senkään tajuaminen ei helpottanut siinä määrin, että hän olisi rentoutunut. Kyllä Elliot luotti Danteen siinä määrin ettei uskonut tuon pudottavan häntä tahallaan, mutta vahinkoja sattui parhaimmillekkin.

Elliot oli siis hyvin tyytyväinen Danten viimein istuutuessa. Tästä ei pääsisi putoamaan niin korkealta. Moiset ajatukset vain katosivat jälleen hänen päästään kun Dante suuteli häntä. Aiempien suutelukertojen tuomalla pienellä rohkeudella Elliot uskalsi jo vastata kunnolla Danten suudelmaan. Dante oli tosin paljon ahnaampi ja rohkeampi kun Elliotin suudelma oli puolestaan tunnusteleva ja kokeileva. Hän uskaltautui kuitenkin toteuttaa mielihalunsa ja otti Danten kielen suuhunsa, imien sitä lähes vaativasti.
Samalla hän antoi miehen riisua itseään, auttaen minkä pystyi. Riisuminen oli hyvä juttu. Silloin ei tarvinnut pelätä, että vaatteet sotkeutuisivat, joten parempi vain hankkiutua niistä eroon.
Samalla Elliot antoi omien käsiensä etsiytyä toisen miehen rintakehälle. Hän tunnusteli Danten kehoa vaatteiden läpi uteliaana. Kankaat tuntuivat tosin olevan vain tiellä, joten Elliot ryhtyi etsimään sokkona nappeja, jotka voisi avata, saadakseen niiden alta esiin kaipaamaansa ihoa.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Shakur lähetetty To 15 Tammi - 16:12

Saatuaan elliotin yltä pois takin ja hupparin, jäljellä oli enää t-paita, joka esti häntä pääsemästä täysin iholle. Dante kuitenkin laski kätensä liukuen alas Elliotin takapuolen alle. Hän kiskaisi toista lähemmäs itseään ja asetti tuon paremmin oman kasvavan erektionsa päälle. Hän halusi Elliotin tuntevan, kuinka kovaksi tuo hänet sai jo pelkästään suutelulla. Siitä hän saattoi taas liu'uttaa kätensä ylemmäs t-paidan helmalle, jota hän rupesi riisumaan sitä mukaan kun hänet kätensä pääsivät ylemmäs. Lopulta hänen oli irtauduttava hetkeksi suudelmasta jotta voisi kiskaista lopultakin moise turhuuden pois heidän välistään.
Nyt hän saattoi vapaasti kosketella Elliotin kuumaa ihoa. Dante painoi huulensa vielä kertaalleen Elliotin huulille, ennenkuin rupesi suutelemaan tietä tuon kaulalle. Hän tunsi kuinka toinen etsi hänen kauluspaitansa nappeja ja nopeasti hän siirsi kätensä Elliotin käsien ylle, ohjatakseen ne oikeille paikoille. Tuntui jotenkin.. erittäin kiihottavalta tehdä tämä näin. Riisua yhdessä. Jokin niinkin yksinkertainen ja päivittäinen asia kuin paidan nappien avaaminen sai Danten huohottamaan kuumana Elliotin kaulaa vasten.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Jilli lähetetty To 15 Tammi - 16:30

Elliot tunsi viileän huoneilman ihollaan, joka paljastui pitkähihaisen alta. Danten läheisyys lämmitti kuitenkin paremmin kuin yksikään villapaita.
Danten siirtäessä hänet kivikovan erektionsa päälle ja Elliotin pystyessä tuntemaan sen housujensa läpi, hän kuitenkin hieman hätkähti. Tuntemus oli uusi ja erillainen. Eikä hän tarkalleen tiennyt miten siihen olisi pitänyt suhtautua. Danten huulet kuitenkin pehmittivät noita tuntemuksia. Varovaisesti Elliot rupesi hieromaan itseään sitä vasten, saadakseen paremman käsityksen siitä minkä päällä oikeastaa istui. Ja voi luoja miltä se tuntuikaan hänen kaikkein herkimpiä paikkojaan vasten. Elliot ei malttanut millään lopettaa liikehdintäänsä. Hän vain huokaili voimattomana Danten suuta vasten. Elliot keskeytti liikkumisensa siksi aikaa, kun Dante veti lopultakin t-paidan hänen yltään, mutta vain jatkaakseen uudestaan siitä mihin oli jäänyt.
Kun huulet rupesivat hamuamaan hänen kaulaansa, Elliot taivutti päätään taaksepäin, antaakseen Dantelle tuon tarvitseman tilan.

Hän siirsi kätensä Danten käsien mukana paidan napeille ja ryhtyi oitis availemaan niitä. Aivan loppuun asti Elliot ei malttanut, sillä kun paita oli riittävän auki hän työnsi kätensä iholle tunnustellakseen sitä edes hetken ennen kuin jatkaisi toisen riisumista. Danten iho oli lämmin ja sileä. Elliot painoi kätensä tuon rintalihaksille, puristaen sitä kämmeniinsä, ihan vain saaakseen kunnollisen tuntuman toisen vartaloon.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Shakur lähetetty To 15 Tammi - 16:34

Dante murahti tyytyväisenä Elliotin liikkuessa hänen sylissään ja tuntiessaan lopultakin tuon kosketuksen myös omalla ihollaan. Hän olisi voinut laueta jo siitä, mutta iltahan oli vasta alussa, ja oli paljon asioita, joita hän halusi kokeilla. Dante näykkäisi vielä kerran Elliotin kaulaa, ja nojautui sitten taaemmas käsiensä varassa. Hän halusi hetken vain katsella toista, ja hän paloi halusta saada tietää, mitä Elliot tekisi nyt, kun hän ei enää koskenutkaan tuota. Dante tiesi hengittävänsä raskaasti, ja hänen silmistään paloi selkeä kiihotus. Hän liikautti omaa lantiotaan ylemmäs, vain hieman, kuin voidakseen kallistaa Elliotia enemmän luokseen. Hän halusi nähdä Elliotin reaktion.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Jilli lähetetty To 15 Tammi - 16:46

Elliot huohotti ja voihki omaan tapaansa hiljaisella äänellä, täysin Danten vartalon ja tekojen pauloissa. Tilanne oli aivan uskomaton. Hän ei ollut voinut koskaan edes kuvitella, että hänen oma ruumiinsa pystyisi johonkin tällaiseen, joka tuntui näin hyvältä. Jos Elliot olisi saanut valita, hän olisi pysäyttänyt ajan juuri tähän hetkeen voidakseen nauttia ikuisuuden näistä tuntemuksista.
Luja, mutta ei kipeä, näykkäys sai Elliotin jälleen voihkaisemaan, tällä kertaa aiempaa kuuluvammin. Hän jäi odottamaan lisää vain huomatakseen, että Dante oli asettunut selälleen sängylle. Se sai Elliotin hämmentymään ja jähmettymään ujona paikalleen. Elliot mietti pitäisikö hänen tehdä jotakin, sillä Dante näytti odottavalta. Sitä pohtiessaan hän jäi pureskelemaan alahuultaan pienen pelon jäytäessä hänen sisuskalujaan. Elliotille olisi sopinut paljon paremmin, että Dante piti ohjat itsellään ja hän voisi siinä ohessa tehdä jotain, mikä nyt sattuisi sillä hetkellä tuntumaan hyvältä. Tällainen sai hänet kuitenkin tuntemaan itsensä peuraksi ajovaloissa.

Sitten Dante liikautti lantiotaan, aivan kuin tuo olisi halunnut Elliotin alas kanssaan.
Hyvin varovaisesti Elliot lähti nojaamaan eteenpäin, päätyäkseen vain kontilleen Danten ylle. Ja siihen vihjeet loppuivatkin. Elliot oli täysin hukassa ilman pientä ohjeistusta. Tosin, jos Dante rupeaisi kertomaan suusanallisesti mitä halusi hänen tekevän, hän olisi todennäköisesti punastunut ja mennyt aivan yhtä puihin siinä tilanteessa. Elliot katsoi Dantea silmiin apua pyytäen kuin eksynyt lapsi.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Shakur lähetetty To 15 Tammi - 16:53

Elliot oli aivan liian syötävän suloinen järsiessään huultaan hänen sylissään. Tuo odotti kuin ansaan joutunut eläin, että hänet vapautettaisiin. Elliot oli liian tottunut kontrolliin, eikä osannut ottaa sitä itse omiin käsiinsä, mikä toisaalta oli todella surullista. Elliot kuitenkin laskeutui kontilleen hänen ylleen ja Dante puolestaan kohosi kyynärpäidensä varaan ja painoi suudelman Elliotin korvan taakse.
"Minä olen sinun.", Dante kuiskasi käheällä äänellä. Hän tarkoitti puhtaasti sitä, että Elliot voisi tehdä hänen ruumiillaan aivan mitä tahtoi. Dante yritti rohkaista toista tekemään enemmän itse, eikä vain odottamaan että mielihyvä tuotettaisiin automaattisesti pelkästään toiselle. Ei sillä, Dante nautti tilanteesta näinkin. Mutta jostain syystä hän tuntui ottaneen Elliotin itsevarmuuden kohottamisen omaksi työkseen, ja tälläinen oli tietysti osa sitä. 
Dante nosti toisen kätensä ja laski sen Elliotin paljaalle kyljelle, sivellen toista sormenpäillään, liu'uttaen kättään alemmas kohti toisen takamusta ja housujen kaulusta. Hän odottaisi vielä hetken. Sitten hänen itsehillintänsä ei riittäisi.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Jilli lähetetty To 15 Tammi - 17:06

Elliot olisi voinut kiljaista riemusta, kun Dante kohottautui ylemmäs. Hänen mielessään kävi jo ajatus siitä, että tämä piinaaminen loppuisi viimeinkin ja toinen jatkaisi siitä mihin oli jäänyt. Tyytyväinen huokaus pääsi ulos hänen huuliltaan kun Dante painoi suudelman korvan tietämille. Elliot oli ainakin aivan valmis jatkamaan.
Danten seuraavat sanat saivat hänet tosin jähmettymään uudelleen ja nielaisemaan vaivalloisesti. Eikö toinen jo ymmärtänyt ettei hänestä ollut tällaiseen.
Toisaalta, olisihan se reilua, jos hän tuottaisi Dantelle yhtälailla mielihyvää kuin tuo hänelle. Mies voisi silti pitää ohjat omissa käsissään ja Elliotin pään niin kiireisenä ettei se ehtisi ajattelemaan turhia.

Huultaan pureskellen ja kädet täristen Elliot päätti kuitenkin ryhtyä toimeen. Hänellä oli kyllä yksi mielihalu, jonka voisi toteuttaa. Ensin hänen pitäsi saada Danten yläruumis kuitenkin paljaaksi.
Elliot nousi takaisin ylös polviensa varaan ja jatkoi paidan nappien avaamista siitä mihin oli jäänyt. Niitä ei ollut kuin muutama jäljellä, mutta olisi parempi jos kaikki olisivat auki. Saatuaan napit auki, mikä ei ollutkaan niin yksiselitteistä käsien täristessä samalla, Elliot kumartui uudestaan alemmas ja painoi huulensa sydämmen kohdalla kulkevan arven päälle. Hän suukotteli arven ylhäältä alas asti ja siirtyi siitä seuraavalle ja siitä seuraavalle. Suukot olivat kevyitä ja kokeilevaisia. Samalla Elliot kuunteli tarkkaan mitä mieltä Dante oli tästä. Hän oli niin keskittynyt omiin puuhiinsa, ettei osannut kiinnittää huomiota miehen valeteleviin käsiin.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Shakur lähetetty To 15 Tammi - 17:16

Elliotin kohottautuessa polvilleen Danten käsi siirtyi etupuolelle, valmiina avaamaan toisen farkut. Ajatus jäi kuitenkin vain aikeen tasolle, sillä saatuaan hänen paitansa kokonaan auki, Elliot teki jotain mikä sai Danten älähtämään sekä yllätyksestä että mielihyvästä. Hän ei voinut olla kääntämättä päätään alas, nähdäkseen kuinka Elliotin huulet liikkuivat hänen arpensa päällä, ja siirtyivät siitä seuraavalle. Kuuma polte lähti leviämään jokaisesta suudelmasta, ja sai Danten vaikertamaan nautinnollisesti. Ensimmäisellä kerrallaan naisen kanssa, oli tuntunut vain epämiellyttävältä kun nainen oli huomioinut hänen arpensa, mutta nyt ne saivat hänet tuntemaan tälläistä mielihyvää, joihin sekoittui ripaus haavoittuvaisuutta. Kukaan ei koskaan ollut pitänyt näkemästään hänen kehollaan. Kaikki olivat heti alkaneet sääliä häntä arvet nähtyän. Mutta Elliot.. Elliot oli erilainen.
Dante vain ei kestänyt tälläistä enempää. Hän toi kätensä jälleen Elliotin leuan alle ja kohottautui samalla itse istuvampaan asentoon, painaen huulensa melkein rajusti Elliotin huulia vasten. Samalla hän käänsi heidät ympäri, ja nyt Elliot sai vuorostaan asettua makuulle selälleen. Dante ei jättänyt juurikaan toiselle vaihtoehtoja. Hän siirtyi nopeasti jälleen suutelemaan toisen kaulaa, näykkäisten korvan lehteä.
"Sano, jos menen liian pitkälle.. En vain voi hillitä itseäni..", Dante kuiskasi käheästi kuin pyytäen jo anteeksi valmiiksi. Hän jatkoi suudellen tietään alemmas Elliotin rintakehälle, ottaen toisen nänneistään huultensa väliin. Samalla hänen toinen kätensä vaelsi alas farkkujen vyötärölle, ja ryhtyi avaamaan vyötä.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Jilli lähetetty To 15 Tammi - 17:32

Elliot ei voinut olla hymyilemättä kuullessaan miten Dante reagoi hänen suudelmiinsa. Se valoi nuoreen, arkaan mieheen sellaista itsevarmuutta johon kukaan tai mikään muu ei ollut koskaan pystynyt. Hän sai lisää vettä myllyynsä ja uskaltautui jopa nuolaisemaan yhtä arpea kevyesti suudelmien lomasta. Hän puristi heidän allaan olevaa päiväpeitettä nyrkkeihinsä keskittyen täysin uuteen tehtäväänsä.
Aina siihen saakka kunnes Dante ohjasi hänet rajuun suudelmaan. Elliot yllättyi hieman, sillä se oli täysin erillainen kuin yksikään suudelma tähän asti. Se ei kuitenkaan tehnyt siitä yhtään huonompaa. Päinvastoin pikemminkin. Elliot saattoi sen kautta tuntea kaiken sen himon mitä Dante tunsi ja kuinka paljon tuo tarvitsi tätä. Se puolestaan sai hänen oman halunsa roihahtamaan aivan uudellaiseen liekkiin. Hän oli kuvitellut tänään toimistossa tarvitsevansa tätä, eikä ollut uskonut, että sen paremmaksi olisi voinut enää mennä. Hän oli ollut täydellisen väärässä.

Samassa Elliot tajusi päätyneensä jollain ihmeen kaupalla selälleen sängylle ja Danten alle. Asennon muutos ei haitannut. Elliot tunsi olevansa turvassa siinä toisen alla. Hänen oli hyvä olla ja se muuttui entistä paremmaksi Danten lähtiessä liikuttamaan huuliaan hänen ylävartalollaan.
Elliot ei ehtinyt vastaamaan mitään miehen pyyntöön lyödä jarrut päälle, jos tilanne menisi liian pitkälle, kun tuo otti hänen nänninsä suuhunsa. Elliot parkaisi kovaan ääneen puhtaasta nautinnosta. Sähkövirta tuntui ottavan hänen ruumiinsa valtaansa sillä samaisella hetkellä ja se tuntui lyövän kipinää itsekseen. Kuuma, märkä suu Elliotin herkän nännin ympärillä sai hänen ruumiinsa taipumaan auttamatta kaarelle. Eikä hänellä ollut minkäänlaisia mahdollisuuksia ainakaan estää sitä tapahtumasta. Samalla hänen kantapäänsä pureutuivat patjaan heidän allaan kun hänen lantionsa pyrki ylöspäin Danten vyötä avaavaa kättä vasten.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Shakur lähetetty To 15 Tammi - 17:38

Dante sai vyön avattua ja siirtyi saman tien napin ja vetoketjun kimppuun. Hän saattoi ohimennen vain toivoa, ettei Elliot pelästyisi ja muuttaisi mieltään. Hän ei tiennyt mitä tekisi, jos niin tapahtuisi. Pystyisikö hän edes lopettamaan jos toinen pyytäisi? Dante halusi uskoa, että pystyisi, muttei ollut kuitenkaan täysin varma.
Kun farkut oli saatu auki, Dante ryhtyi suutelemaan tietään vielä alemmas. Hän hivutti samalla Elliotin housuja alemmas siirtyessään lopulta painamaan suudelmia aivan boksereiden vyötärönauhan yläpuolelle. Dante joutui polvistumaan lattialle pystyäkseen painaa suudelmia Elliotin reidelle, mutta ei edes huomannut sitä itse. Hän antoi sormiensa hivellä Elliotin paisunutta kalua boksereiden kankaan läpi, suudellen hitaasti ja viettelevästi tietään ylemmäs sisäreidellä, kohti omaa kättään joka hyväili Elliotia kankaan läpi.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Jilli lähetetty To 15 Tammi - 17:52

Elliot huohotti kuumeisena ja kovaan ääneen, maatessaan siinä Danten vuoteella. Hän piti silmiään tiukasti kiinni, aivan kuin kaiken näkeminen tuntemisen lisäksi olisi ollut liikaa ja ylikuormittanut hänen aistinsa. Siitä huolimatta hän tiesi tarkalleen missä Dante liikkui. Hän pystyi tuntemaan selvästi miehen huulet, kielen ja hampaat ihollaan. Hän ei kuitenkaan juurikaan kiinnittänyt huomiotaan siihen, minne Dante oli hitaasti, mutta varmasti suullaan etenemässä. Muutoin hän olisi varmasti säikähtänyt ja ottanut reilusti takapakkia tilanteesta. Hän vain tunsi olonsa niin hyväksi, ettei jaksanut kiinnittää huomiota pikkuseikkoihin.
Danten alkaessa hyväilemään hänen elintään ja suutelemaan hänen sisäreisiään, Elliot taipui jälleen henkeään haukkoen kaarelle. Hänen kalunsa työntyi boksereiden kangasta vasten ja tempoili kuin olisi yrittänyt päästä vapaaksi. Danten kosketus sen varrella, vaikkakin vain kankaan läpi sai sähkövirrat jälleen liikkeelle Elliotin ruumiissa.
Aivan kalun kärjen kohdalla, boksereihin oli muotoutumassa kasvava märkä läiskä, kun ylikiihottunut ruumis puski ulos kiimatippoja, jotka kangas otti vastaan. Elliot saattoi aistia orgasmin aivan jossain kivestensä tietämillä. Se sykki vaativana, melkein valmiina purkautumaan, varoittaen tulostaan, joka lähestyi sitä mukaan mitä pidemmälle homma eteni. Elliot oli aikaa sitten ylittänyt sen rajan, jolla hän olisi saattanut vielä estellä. Hän oli täysin valmis laukeamaan.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Shakur lähetetty To 15 Tammi - 17:57

Dante siirsi käsiään niin, että saattoi ryhtyä hivuttamaan boksereita pois tieltään. Saatuaan ne pois, hän jatkoi suudelmillaan siitä mihin oli jäänyt, lähestyen alati. Hän ei oikeastaan edes tiennyt mitä teki, toimi vain sen mukaan mitä jokin osa hänen aivoistaan kertoi, että pitikin tehdä. Dante oli helposti voinut kuvitella itsensä nauttimassa tälläisestä, joten sen takia se oli jollain tapaa helppoa toteuttaakkin. 
Viimein hän pääsi maaliin, ja Dante painoi hellästi huulensa Elliotin vartta vasten, maistellen sen makua kielellään, ennenkuin otti koko kalun suuhunsa. Se maistui aivan erilaiselta kuin hän oli odottanut, ja tuntui jopa hyvältä, vaikka Dante olikin hieman pelännyt. Lisäksi, Elliotin äänet vain kiihdyttivät häntä entisestään. Toisen kätensä hän laski omille housuilleen, voidakseen hyväillä itseään samalla kun yritti työntää Elliotia kohti orgasmia.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Jilli lähetetty To 15 Tammi - 18:09

Elliot älähti sekä yllättyneenä, että kauhuissaan tajutessaan mihin Danten huulet olivat päätyneet. Ensimmäiseksi hän jäykistyi ja nauliintui paikoilleen varmistaakseen, että oli varmasti tuntenut oikein. Asian varmistuessa Elliot tunsi itsensä tavattoman noloksi ja likaiseksi. Danten suu oli sillä ja kuinka ollakkaan pienen hetken kuluttua se oli Danten suussa. Elliot voihkaisi nautinnon raivatessa uudelleen tilaa muiden tuntemusten väliin. Danten suu oli märkä ja kuuma, eikä se missään nimessä tuntunut vastenmieliseltä. Ellioitista tuntui kuitenkin siltä, että hänen olisi pitänyt kylvettää alapäätään vähintään kaksi päivää desinfiointi aineessa, eikä välttämättä olisi siltikään suostunut moiseen vapaaehtoisesti.
Hän tiesi kasvojensa hohkavan punaisena kuin paloauton kyljet. Hän heitti käsivartensa niiden päälle, jotta ei itse varmasti näkisi mitään, eikä Dante näkisi hänen naamaansa.
Elliotin tuntemukset olivat täydellisen risitiriitaiset. Vaikka häntä hävetti ja nolotti enemmän kuin koskaan elämässään, samaan aikaan hänen vartalonsa ei voinut olla nauttimatta. Tunne oli kertakaikkisen erillainen. ”Dante...” Elliot vaikersi miehen nimen täydellisen epätoivoisena, samaan aikaan kun hänen koko vartalonsa vääntelehti nautinnon kourissa. Kauhukseen hän tajusi laukeavansa pian.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Shakur lähetetty To 15 Tammi - 18:13

Dante yritti nähdä Elliotin kasvoja, mutta juuri sillä hetkellä toinen päätti peittää naamansa käsillään. Dante olisi hymyillyt ellei hänen suunsa olisi ollut toista täynnä, ja jatkoi toisen miellyttämistä. Hän ei ollut aivan varma, tekikö tätä täysin oikein, mutta Elliotin reaktioista päätellen se tuntui ainakin olevan lähellä totuutta.  Dante hyväili itseään samalla kun jatkoi määrätietoisesti Elliotin imemistä. Hän olisi halunnut tuon sisään. Se tarve, vaikkei hän sitä täysin ymmärtänytkään, täytti hänet melkein väkivaltaisesti. Ja silti hän oli lattialla kiltisti polvillaan ja veti itselleen käteen samalla kun kuunteli Elliotin seksikkäitä voihkauksia.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 12 / 15 Edellinen  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15  Seuraava

Takaisin alkuun


 :: Muuta :: Chicago

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa