Tahra K-18

 :: Muuta :: Chicago

Sivu 13 / 15 Edellinen  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15  Seuraava

Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Jilli lähetetty To 15 Tammi - 18:21

Danten ei tarvinnut jatkaa kauaa imemistään kun Elliot laukesi ja kovaa. Hän huusi orgasmin voimasta. Kädet lennähtivät takaisin alas ja kourivat päiväpeittoa nyrkkeihin, kuin se olisi voinut jotenkin auttaa vartalon holtittomaan heittelyyn ja aaltoiluun. Yksikään orgasmi, jonka Elliot oli saanut itselleen aikaan tai se, jonka Dante oli työstänyt hänelle aikaisemmin tänään toimistossaan, ei ollut mitään verrattuna tähän. Elliot puri huultaan tukahduttaakseen huutonsa niin, että saattoi maistaa veren suussaan. Jossain vaiheessa hän ehti alkaa rukoilla, että tämä nautinnollinen rääkäys jo loppuisi, mutta se vain jatkui.
Ikuisuudelta tuntuneen ajan jälkeen Elliot valahti velttona vuoteelle, huohottaen ja vapisten hienoisesti. Orgasmi oli kirvoittanut kyyneleet silmiin, mutta hänellä ei ollut voimia pyyhkiä niitä pois. Alahuulensa hän sen sijaan päästi vapaaksi hampaiden musertavasta otteesta saadakseen vapaammin haukottua henkeään.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Shakur lähetetty To 15 Tammi - 18:25

Orgasmi tuli yllättävänä miehelle, jonka ajatukset olivat täysin sumentuneet kiihkosta. Danten silmät rävähtivät auki hänen suunsa täyttyessä yhtäkkiä melkein väkivaltaisesti ja hetken aikaa hän tunsi tukehtuvansa. Hän joutui perääntymään, nieleskeli ja puri hammasta välttääkseen kakomisen. Dante huohotti raskaasti ja odotti hetken rauhoittuakseen ennenkuin käänsi huomionsa taas Elliotiin. Toinen näytti viimein rauhoittuneen orgasmistaan. Hetken mielijohteesta Dante kömpi takaisin vuoteelle, asettuen Elliotin vierelle makaamaan ja painoi huulensa toisen otsalle.
"Oliko se hyvää?", Hän kaipasi vielä itse omaa tyydytystään, ja halu puskea itsensä Elliotin sisälle oli käymässä sietämättömäksi. Hän ei kuitenkaan voinut tehdä mitään, mikä satuttaisi Elliotia. Niimpä Dante päätti antaa toiselle aikaa rauhoittua. Tai no, kuvainnollisesti ainakin, sillä hänen kätensä vaelsi jo uudestaan Elliotin keholla.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Jilli lähetetty To 15 Tammi - 18:42

Elliot vapisi kauttaaltaan orgasmin hiipuessa hänen vartalossaan pelkäksi muistoksi tapahtuneesta. Yht'äkkiä hänellä oli tavattoman kylmä siinä päiväpeiton päällä, ilkosen alastomana. Se tosin saattoi johtua siitä, että hän tunsi olonsa täydellisen haavoittuvaksi. Yksikin väärä sana ja hän hajoaisi taatusti pieniksi sirpaleiksi. Dante kömpi hetken päästä hänen viereensä ja toisen läheisyys sai hänet hieman rauhoittumaan. Toisen ruumis hohkasi myös sitä lämpöä, jota hän tunsi kipeästi kaipaavansa. Elliot hivuttautui aivan miehen viereen, hymyillen hieman saadessaan suukon otsalleen. Hän painoi kuitenkin päänsä toisen rintaa vasten, eikä kehdannut todellakaan katsoa Dantea silmiin tai edes kasvoihin päin. Ei äskeisen jälkeen. Se oli tuntunut niin intiimiltä, että Elliot tarvitsi ainakin hetken aikaa tointua sokistaan. Ei hän ollut olettanut, että he etenisivät näin nopeasti. Dantekin kun oli sanonut olevansa kokematon. Hyvin kaikki oli kuitenkin näyttänyt sujuvan tuon osalta.

Elliot mutisi myöntävän vastauksensa Danten kysymykseen tuon rintakehälle, kasvot edelleen helakan punaisina ja piilossa.
Se ei ollut missään nimessä tuntunut pahalta, kaikkea muuta, mutta Elliot ei ollut aivan varma oliko moinen tullut hieman liian äkkiä. Eikä hänellä ollut pienintäkään käsitystä pystyisikö itse samaan, jos Dante sitä pyytäisi. Ei välttämättä. Vaikka hän ei haluaisikaan tuottaa toiselle pettymystä, jos tilanne etenisi siihen asti.
Elliot ei tosin voinut kieltää sitä etteikö olisi tuntenut oloaan täydellisen tyydytetyksi. Hän ei olisi osannut edes pyytää enempää. Tosin Danten käsi, joka vaelteli hänen kehollaan kertoi siitä ettei toinen ollut saanut vielä tarpeekseen. Toivottavasti mies malttaisi vielä hetken. Elliotin oli vielä järjesteltävä ajatuksiaan pienen hetken verran ennen kuin saattoi edes miettiä sorvin ääreen palaamista.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Shakur lähetetty To 15 Tammi - 18:48

Elliot ei vaikuttanut siltä, että tuosta olisi enää mihinkään, mikä sai Danten tuntemaan pientä pettymystä. Hän nosti kätensä silittääkseen Elliotin hiuksia, muttei voinut jäädä tähänkään makaamaan, ei niin kauan kun hänen kroppansa huusi tyydytystä. Ja kaikesta huolimatta, hän ei silti kehtaisi auttaa itseään loppuun asti Elliotin vieressä. 
"Lepää vain hetki, minä menen suihkuun.", Dante totesi hymyillen ja nousi istumaan vuoteensa reunalle. Hän ryhtyi pikaisesti riisumaan housujaan pois voidakseen sitten kävellä suoraan kylpyhuoneeseen viimeistelemään sen, minkä oli jo aloittanut.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Jilli lähetetty To 15 Tammi - 19:04

Elliot hätkähti Danten sanoja ja hymyn lävitse kuultavaa pettynyttä sävyä. Pelko hyökkäsi hänen kimppuunsa salakavalasti, mikä sai hänet lopulta liikkeelle. Se oli hieman sama asia kuin ämpärillinen jääkylmää vettä kaadettuna suoraan niskaan.
”Dante odota!” Elliot älähti. Hän nousi istumaan ja tarttui toista kaksin käsin kiinni käsivarresta. Hän ei halunnut, että mies menisi pois, varsinkaan nyt. Kun Dante pysähtyisi Elliot kietoisi omat kätensä takaapäin tuon ympärille. ”Anteeksi. Hä-häkellyin vain hieman. E-en ollut odottanut... Noh, tuota äskeistä.” Elliot ei halunnut sanoa suihinotto, se kuulosti jo sananakin likaiselta. ”Älä mene pois.”

Elliot tosin tiesi mikä sai miehen jäämään paremmin kuin yhdetkään sanat. Hän nielaisi ja otti itseään henkisesti niskasta kiinni. Tätä häneltä odotettiin ja Dantekin oli osannut ilman sen kummempaa kokemusta, joten miksei hänkin voisi tehdä jotain, eikä vain pällistellä vieressä kuin mikäkin idiootti.
Elliot kiersi Danten sivulle ja hivutti itsensä jälleen tuon syliin. Hänen kasvonsa punersivat edelleen, nyt tosin puhtaasta jännityksestä ja pienestä epävarmuudesta. Hän ei todellakaan ollut varma siitä osaisiko lopultakaan tätä, mutta parempi se oli yrittää. Hän yritti painaa nopeasti huulensa Danten huulille, mikä päättyi lopulta siihen, että heidän otsansa ja nenänsä kolisivat vastakkain.
”Auts.”

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Shakur lähetetty To 15 Tammi - 19:46

Dante katsahti Elliotin suuntaan hieman yllättyneenä. Hän oli ollut pettynyt, tottakai, mutta ei ollut oikeastaan juurikaan odottanut enempää. Vai oliko? Eihän hän voinut oikeasti pettyä, jos ei mitään odottanutkaan? Jossain mielensä perukoilla hän selvästi oli odottanut enemmän kuin tätä, mikä oli suorastaan järkyttävää. Hän, joka tiesi näistä asioista yhtä vähän kuin ekaluokkalainen, odotti jotain enemmän? Dante joutui työntämään ajatukset mielestään ja nosti oman kätensä Elliotin käsien päälle, jotka olivat kiertyneet hänen ympärilleen.
"Älä pyytele anteeksi turhaan. Minä innostuin liikaa.", Dante yritti rauhoitella Elliotia. Jotenkin toinen vain oli niin suloinen, vaikka joku toinen olisikin saattanut kutsua Elliotia varsinaiseksi kiusaksi ja maanvaivaksi, Dantesta se kaikki oli vain suloista. 

Hän yllättyi ja älähti hieman kun Elliot yhtäkkiä istuikin hänen syliinsä. Danten sydän ryhtyi takomaan siinä vaiheessa tuhatta ja sataa, eikä hän voinut muuta kuin nielaista. Aikoiko Elliot todella yrittää päästä hänen kanssaan loppuun asti? Siltä se nimittäin tuntui. He olivat molemmat nyt täysin alasti, ja Elliot kapusi hänen syliinsä, se tuntui juuri siltä. Dante huomasi puristavansa päiväpeittoa alaan ja nieleskelevän hermostuneena. 
Se hermostus kuitenkin suli siinä vaiheessa, kun Elliot iski häntä päällään otsaan. Dante sihahti pienesti yllättävästä kivusta ja painoi käden otsalleen, muttei voinut mitään huvittuneelle naurulle joka pääsi hänen suustaan. Hän kohotti katseensa Elliotiin ja vapaalla kädellään nosti hellästi toisen kasvot kohtaamaan omansa, ja antoi Elliotille tuon selvästi kovasti kaipaaman suudelman.
"Ota ihan rauhassa. En aio lähteä minnekkään, eikä sinun tarvitse tehdä mitään mitä et halua."

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Jilli lähetetty To 15 Tammi - 20:00

Elliot hieroi nolona kipeää otsaansa. Hän ei tosiaan tainnut osata tehdä muuta kuin säheltää ja aiheuttaa vaikeuksia. Romantiikasta ei tainnut olla tietoakaan enää tässä vaiheessa tai liiemmin mistään erotiikastakaan.
Dante ei kuitenkaan näyttänyt olevan moksiskaan pikku kolhusta ja tuo vain nauroi. Tosin ei pilkkaavasti. Pikemmin niin kuin oli nauttinut koko tilanteesta, mikä sai Elliotin katsomaan miestä ihmetellen. Enempää hän ei tosin ehtinyt asiaa pohtimaan kun Dante otti ohjat käsiinsä ja suuteli häntä. Huomattavasti sulavammin vieläpä. Se oli kuitenkin lyhyt ja päättyi nopeasti Danten rauhoitteleviin sanoihin. Elliot tiesi miehen olevan oikeassa. Jos hän tosiaan aikoi tehdä tämän, oli parempi ottaa rauhallisesti eikä hötkyillä.

Elliot kallisti aavistuksen päätään ja katsoi tarkkaan etteivät heidän päänsä kolisseet uudelleen yhteen, kun nojautui varovaisesti suutelemaan Dantea uudestaan. Tällä kertaa huomattavasti suuremmalla menestyksellä. Hän eteni hitaasti ja varovaisesti nuoleskellen ensin Danten huulia, kuten tuo oli jossain vaiheessa tehnyt hänelle. Samalla hän antoi käsiensä vaellella tunnustelevasti ensin toisen kaulaa ja hareteita, yrittäen ainakin muistaa, että liikkeiden kuului olla ainakin jollain tapaa hyväileviä. Kun hän sujautti kielensa toisen suun sisäpuolelle, hän antoi käsiensa valua alaspäin Danten rintakehälle ja siitä yhä alemmas vatsalle. Hän antoi itselleen luvan tunnustella hetken aikaa miehen keskivartalon lihaksistoa, joka muodosti pieniä kukkuloita sinne tänne tuon vartaloa. Se sai Elliotin miettimään omaa tasaista ja litteää ruumiinrakennettaan, joka ei ollut missään tilanteessa mitenkään päin miehekäs, eikä voinut mitään pienelle kateuden pistokselle.
Elliot pyyhki mokoman pois mielestään keskittyen imemään kevyesti Danten alahuulta ja liikuttamaan kättään yhä alemmas.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Shakur lähetetty To 15 Tammi - 20:08

Dante olisi mielellään saanut omat paineensa jo puretuksi, mutta Elliot vaikutti siltä että oli päättänyt ainakin yrittää, joten Dante aikoi suoda toiselle sen mahdollisuuden. Hymyillen, hän vastasi Elliotin suudelmaan joka oli kokeileva ja ehkä ujonkin tuntui, mutta alkoi tuntumaan rohkeammalta mitä pidempään tuo häntä suuteli. Dante raotti huuliaan enemmän kuin mielellään päästäen Elliotin suuhunsa. Hän värähti pienesti kosketusta kehollaan, nauttien siitä. Omat kätensä hän nosti hyväilemään Elliotin nännejä. Hän ei tiennyt, oliko hänellä lupa tehdä tällä hetkellä mitään, vai olisiko Elliot halunnut tehdä kaiken itse. Hän nipisti nännit sormiensa väliin kevyesti, nykäisten niitä kiusoittelevasti, ennenkuin lähti hivuttamaan käsiään hitaasti ja viettelevästi alas päin. Hän jätti kätensä Elliotin lanteille, sivellen niiden kaaria. Toisen kätensä hän päästi hivuttautumaan hitaasti Elliotin takapuolelle. Hän ei kuitenkaan uskaltanut vielä edetä sen pidemmälle.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Jilli lähetetty To 15 Tammi - 20:20

Elliot tunsi Danten värähdyksen omalla ruumiillaan, mikä sai hänet jatkamaan entistä rohkeammin eteenpäin. Hän oli jo tarttumaisillaan kiinni Danten kaluun, kun mies päättikin alkaa jälleen hyväilemään hänen nännejään. Uusi eroottinen sähkövirta kulki Elliotin lävitse ja sai hänet voihkaisemaan kuuluvalla äänellä toisen huulia vasten. Hän ei ollut aivan varma oliko se hyvä juttu, että miehellä oli näin herkät nännit kuin hänellä, mutta se oli seikka jolle hän ei vain yksinkertaisesti voinut mitään.
Elliot oli kuitenkin varma ettei hänen keskittymisestään tulisi mitään, jos Dante jatkaisi moista kiusoittelua. Siitä huolimatta, että miehen kädet lähtvät jatkamaan matkaa alemmas, Elliot nosti kätensä toisen leveälle rintakehälle ja työnsi tuon makaamaan sängylle, asettuen itse miehen vierelle. Hän nojasi ylävartaloaan toisen kyynärpäänsä varaan, päästäkseen jatkamaan heidän suudelmaansa. Toisen kätensä hän laski lihaksikkaalle vatsalle, mutta ei jäänyt viivyttelemään vaan liu'utti sen alemmas hyväillen ihoa koko matkalta. Maaliin päästyään Elliot kietoi sormensa Danten paksun varren ympärille.

Hänen oli pakko rikkoa heidän huultensa välinen yhteys, voidakseen katsoa alas. Loppujen lopuksi Elliotia kiinnosti nähdä tarkemmin miltä Danten kalu näytti valmiina ja hänen hyväillessään sitä. Hän haukkoi ääneti henkeään. Oli äärettömän kiihottavaa katsoa miten toisen tylppä pää katosi hänen oman nyrkkinsä sisään ja ilmestyi taas näkyville, kun hän hyväili vartta edes takaisin. Hetken aikaa Elliot ei voinut muuta kuin pitää yllä verkkaista tahtia ja ihmetellä näkemäänsä. Itsensä hyväily onnistu vaikka silmät ummessa, mutta tämän hän tosiaan halusi nähdä.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Shakur lähetetty To 15 Tammi - 20:26

Hänellä ei siis ollut lupaa tehdä mitään. Dante hymähti hieman Elliotin työntäessä hänet makaamaan ja asettui kiltisti selälleen. Odotus sai tämän kaiken tuntumaan entistä paremmalle. Tosin, hän olisi edelleen tahtonut tunkeutua Elliotin sisään, mutta se joutuisi nyt odottamaan. Hän vastasi suudelmaan Elliotin päättäessä sitä jatkaa, ja puristi sitten silmänsä kiinni mielihyvästä voihkaisten tuntiessaan Elliotin käden viimein vartensa ympärillä. Luoja se tuntui hyvältä. Dante puski lannettaan Elliotin kättä vasten, ja avasi silmänsä Elliotin irroittautuessa suudelmasta. Hän huomasi toisen katselevan tekemäänsä työtä, mutta Dantea kiinnosi enemmän nähdä Elliot, vaikka vilkaistuaan alaspäin hän saattoi todeta sen olevan melkoisen seksikästä katseltavaa kuinka Elliot runkkasi häntä. Mielihyvästä huokaisten hän kuitenkin käänsi palavan katseensa Elliotiin.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Jilli lähetetty To 15 Tammi - 20:34

Danten voihkaisut olivat kuin hyväilyjä korville. Vaikka Elliot ei olisi millään malttanut irrottaa katsettaan alakerran tapahtumista, hän halusi myös nähä miltä Dante näytti nauttiessaan. Hän käänsi katseensa ylös ja henkäisi nähdessään miten mies katsoi häntä. Jo pelkästään se sai hänet punastumaan ja inahtamaan hiljaa mielihyvästä. Kyseinen katse tuntui nimittäin hänen jalkojen välissä asti. Hämmästyksekseen Elliot sai huomata oman elimensä osoittavan selkeitä heräämisen merkkejä.

Se saisi nyt kyllä odottaa, sillä Elliot halusi oikeasti keskittyä siihen mitä teki. Hän kiristi hieman sormiensa otetta ja nopeutti selkeästi tempoaan sellaiseksi, josta hän ainakin itse piti kun kyse oli hänestä. Hetken kuluttua hän lisäsi kätensä liikkeeseen mukaan pienen pyöräytyksen aivan nupin tuntumassa katsellen millaisen reaktion nämä pikku muutokset aiheuttivat Dantessa.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Shakur lähetetty To 15 Tammi - 20:40

Dante joutui puristamaan silmänsä kiinni siinä vaiheessa kun Elliot alkoi nopeuttaa tahtiaan ja kiristi otettaan hänen varrellaan. Danten selkä kaareutui puhtaasta nautinnosta joka vei hänet mukanaan, ja Dante tiedosti etäisesti voihkivansa ääneen. Hän ei olisi halunnut tämän päättyvän ikinä. Nautinto oli jotain aivan uutta ja niin täydellistä, ettei sitä voisi verrata mihinkään. Käsillään Dante puristi päiväpeittoa alleen, pitääkseen kätensä itsellään. Jos Elliot jatkaisi näin vielä kauan, hän laukeasi. Nautinto oli niin kaiken kattavaa, että Danten varpaatkin tuntuivat kipristyvän mielihyvästä. Vaistomaisesti Dante puski lantiotaan Elliotin kättä vastaan aina kun se liikkui alas päin.
"E-elliot..!"

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Jilli lähetetty To 15 Tammi - 20:47

Elliot seurasi täysin lumoutuneena Danten ilmeita ja liikehdintää. Mies näytti tosiaan nauttivan siitä mitä hän tuon vartalolle teki. Se oli kertakaikkisen ihmeellistä. Hän katseli kuinka Danten koko vartalo jäykistyi vain siksi, että Elliot piteli kiinni yhdestä ainokaisesta ruumiinosasta. Samalla hän tunsi oman elimensä tykytyksen vain kasvavan. Hänelle ei ollut tullut koskaan pieneen mieleenkään, että toisen kiihottaminen voisi olla näin mukaansa tempaavaa ja eroottista. Hän oli aina ajatellut sen olevan välttämätön paha, jonka kumppanit tekivät vain saadakseen vastapalveluksen. Elliot ei kuitenkaan tarvinnut minkäänlaisia vastapalveluksia. Hän voisi laueta itse puhtaasti tästä, jos tämä vain jatkuisi pidempään.
Dante tosin näytti ja kuulosti siltä ettei kestäisi enää kauaa.
Elliot kiihdytti vielä aavistuksen kätensä tahtia ja painoi huulensa uudelleen yhdelle Danten arvista, ryhtyen jälleen suutelemaan ja nuolemaan niitä järjestyksessä läpi.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Shakur lähetetty To 15 Tammi - 20:55

Se oli jo liikaa, kun Elliot kiihdytti tahtiaan entisestään, mutta sitten tuo alkoi jälleen osoittamaan hellyyttä häntä kohtaan suutelemalla hänen arpiaan. Dante parahti ja nosti käden suunsa eteen purrakseen rannettaan. Hän puristi silmiään entistä kovemmin kiinni ja yritti pidätellä itseään laukeamasta. Se ei kuitenkaan onnistunut, vaan orgasmi lähti väkivalloin karkaamaan ja ravisuttamaan hänen koko kehoaan. Dante tunsi selkänsä suorastaan lentävän ylös sängystä, kuin hänet olisi riivattu. Hän puri rannettaan niin kovaa että tunsi veren maun huulillaan. Häntä pyörrytti, huimasi, ja samaan aikaan hän tunsi purkautuvansa ja tyhjenevänsä aivan kuiviin. 
Kun orgasmi lopulta hellitti, Dante tunsi hämärästi kätensä valahtavan suunsa edestä ja hän huohotti raskaasti. Hänen kalunsa tosin ei näyttänyt olevan moksiskaan tästä rajusta orgasmista, vaan se sojotti edelleen täysin valmiina toimintaan.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Jilli lähetetty To 15 Tammi - 21:04

Danten taipuessa kaarelle, Elliot siirsi katseensa vaistomaisesti alas nähdäkseen mitä tapahtui. Jälleen tämä oli paljon kiihottavampaa katseltavaa kuin se miten oma kalu syöksi nesteittä ulos. Elliot katseli hämmentyneenä, eikä voinut uskoa silmiään kun Danten elin vain puski ja puski tuon lastia ulos, eikä sille näyttänyt tulevan loppua.
Elliot havahtui kuitenkin nopeasti. Hän oli nimittäin ehtinyt liukua Danten vartalolla sen verran alaspäin suudellessaan tuon kehoa, että sai osansa helmenvalkeasta nesteestä kasvoillen. Hän vetäisi nopeasti päänsä pois tieltä, tuntien samalla, kuinka Danten aikaansaannos lähti valumaan hänen kasvojensa muotoja pitkin alaspäin painovoiman vetävänä. Vaistomaisesti hän pyyhkäisi poskeaan, mutta ei ollut aivan varma saiko kaiken pois.
Kuitenkin sen sijaan, että hän olisi juossut vessaan pesemään kasvojaan, hän kohotti katseensa takaisin ylöspäin Danten kasvoihin. Elliot asettui takaisin tuon vereen loikoilemaan ja katseli miten toinen palautui hiljakseen omasta orgasmista. Samalla hän mietti miltä oli itse näyttänyt, sillä Dante oli yksinkertaisesti seksikäs maatessaan vuoteella raukeana ja tyydyttyneenä.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Shakur lähetetty To 15 Tammi - 21:09

Dante raotti silmiään tuntiessaan Elliotin asettuvan viereensä. Hän katsoi toista raukeasti hymyillen, kunnes huomasi jotain toisen kasvoilla. Hymyillen Dante kääntyi kyljelleen ja kohotti päätään ja nuolaisi Elliotin suupieltä samalla, kun pyyhkäisi peukalollaan toisen poskipäältä viimeisenkin tahran pois. Hän oli nauttinut niin paljon, että olisi nyt voinut vain vetäistä toisen kainaloonsa ja ryhtyä nukkumaan. Hänen kalunsa kuitenkin oli toista mieltä ja vaati lisää. Hitaasti Dante ryhtyi suutelemaan Elliotia vaatien ja ahnaasti, haluten maistaa jokaisen sentin toisen suusta. Samalla hän antoi kätensä siirtyä poskelta kaulalle ja siitä kyljelle heidän väliinsä, ja alas Elliotin miehuudelle. Hän ryhtyi pumppaamaan toisen jo valmiiksi kovettumassa olevaa kalua. Oli hyvä että he molemmat olivat näin nuoria, että jaksoivat pidempäänkin.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Jilli lähetetty To 15 Tammi - 21:18

Elliot katseli hiljaa Danten paluuta takaisin tähän maailmaan. Hän hymyili miehelle takaisin ja oli jo nojautumassa etteenpäin antaaksen toiselle suukon. Dante ehti vain ensin. Elliot tosin hämmentyi kun tuo vain nuolaisikin kevyesti hänen suupieltänsä, kunnes tajusi miksi tuo oli tehnyt sen. Puna lähti leviämään jälleen hänen kasvoilleen. Hänelle ei olisi tullut pieneen mieleenkään ruveta nuolemaan Danten siemennesteitä pois tuon vatsalta. Mies oli kuitenkin selvästi häntä innokkaampi kokeilemaan uusia asioita.
Elliot ei ehtinyt tointumaan edes tästä, kun Dante ravisteli häntä uudestaan sisintä myöten suudellessaan kokonaan uudella voimalla. Mieshän oli täysin kyltymätön. Aivan kuin orgasmi olisi vain kasvattanut tuon nälkää eikä suinkaan helpottanut sitä. Elliot tosin huomasi nopeasti ettei ollut itsekkään saanut tarpeekseen. Kun Dante tarttui kiinni hänestä, Elliot voihkaisi matalasti. Miellytävä kutina yltyi poltteeksi ja näläksi joka kaipasi tyydytystä. Se sai hänet vastaamaan suudelmaan aiempaa rohkeammin ja nälkäisemmin.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Shakur lähetetty To 15 Tammi - 21:22

Dante pitkitti suudelmaa ja jatkoi Elliotin pumppaamista. Hän halusi kokeilla toisen nuolemista uudestaan, ja ryhtyi suutelemaan jälleen tietään alemmas. Hän ei välittänyt vaikka ei saisikaan tämän jälkeen enempää, hänen kehonsa kuitenkin vaati häntä toimimaan juuri näin. Se halusi miellyttää Elliotia täydellisesti. 
Suudeltuaan matkansa alas asti, Dante ohjasi hellästi Elliotin makaamaan selälleen samalla kun itse kumartui ottamaan tuon jälleen suuhunsa. Tällä kertaa hän käytti apunaan myös kättään ja kieltään, toivoen vievänsä näin Elliotin aivan uusien tuntemusten pariin.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Jilli lähetetty To 15 Tammi - 21:38

Elliot vaikersi ja huohotti Danten suuta vasten, kun tuon uusi päämäärä vaikutti olevan vahvasi se, että saisi hänet laukeamaan uudestaan entistä nopemmin ja kovempaa. Hänen koko vartalonsa tuntui lähtevän miehen liikkeisiin mukaan, aivan kuin tuo olisi ohjannut häntä naruista kuin jotain nukkea.
Hän oli jo täysin voimaton vastustelemaan kun Dante lähti jälleen siirtymään alaspäin hänen ruumiillaan. Elliot osasi jo aavistella, mitä oli tulossa ja ajatteli sen olevan edelleen likaista, mutta ei halunnut estelläkkään. Loppujen lopuksi se oli vain tuntunut uskomattoman hyvälle, kun ajatteli näin jälkeen päin ensijärkytyksen hälvettyä. Tavallaan Elliot jo vähän odotti, että saisi tuntea sen uudestaan.

Kun Elliot sitten lopulta tunsi liukuvansa Danten huulien välistä, hänen selkänsä taipui auttamatta kaarelle. Tunne oli itseasiassa paljon parempi kuin hän oli muistanut, vaikka edellisestä kerrasta ei ollut kovinkaan kauaa aikaa. Elliot painoi päätään patjaan samalla kun hänen lantionsa työntyi ylöspäin Danten suuta vasten. Hän puri hampaitaan yhteen ettei olisi huutanut, hapuillen samalla kädellään jalkojensa välissä työskentelevää miestä kohti. Hän halusi tuntea Danten ihon samalla kun tuo työsti hänelle uutta orgasmia.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Shakur lähetetty To 15 Tammi - 21:42

Dante kuunteli tyytyväisenä Elliotin ääntelyä ja jatkoi rauhalliseen tahtiin, aikoen pitkittää tätä niin kauan kuin mahdollista. Samalla kun hän käytti kättään apunaan, hän onnistui kostuttamaan omat sormensa, jotka hän hitaasti ja varovasti lähti siirtämään Elliotin jalkojen välistä tuon välilihalle. Hän hieroi aluetta hellästi, tietämättä juuri itsekkään mitä teki, ennenkuin antoi sormiensa lipua lähemmäs sitä paikkaa, jonne hän olisi kiivaasti halunnut sisään. Dante leikitteli sormensa kanssa aukon ympärillä, pitäen huolta siitä että kuullosteli tarkkaan Elliotin reaktioita, odottaen tuon kieltävän häntä. Samalla hän jatkoi tuon tyydyttämistä suullaan.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Jilli lähetetty To 15 Tammi - 21:52

Dante oli uskomaton. Elliotista alkoi tuntua siltä, että mies piteli häntä tahallaan jyrkänteen reunalla. Dante ei tyydyttänyt häntä vaan kidutti ja piinasi ruumiista kumpuavaa nautintoa hyväksi käyttäen. Elliot heittelehti vuoteella tuntemusten moukaroidessa häntä tasaisena virtana, orgasmin viivytellessä, vaikka olisikin ollut jo valmis lyömään hänen ylitseen.
Elliot voihkaisi tuntiessaan lämpimän sormen aivan kivestensä alapuolella. Siitä paikasta tuntui lähtevän liikkeelle aivan uudenlaisia kipunoita, jotka saivat hänen ruumiinsa kouristamaan. Samaan aikaan hänen jokaista ruumiinosaansa kivisti jännityksen vuoksi, mikä johtui puhtaasti siitä ettei Dantte antanut hänen huilata ja rentoutua välissä vaan, piti hänet jäykkänä ja jännittyneenä kuin liian kireäksi vedetyn viulunkielen. Hänen niskaansa kivisti, koska pää oli ollut jo pitkään taipuneena samaan asentoon taaksepäin. Elliot tunsi ohuen noron valuvan suupielestään ja tiedosti hämärästi sen olevan hänen omaa kuolaansa. Mikä oli sinänsä ihme, sillä hänestä tuntui ettei enää nähnyt edes nenäänsä pidemmälle, vaikka hänellä oli lasit päässä.
Kaikki alkoi olemaan niin voimakasta ettei Elliot enää kyennyt selkeästi erottamaan mitä kaikkea Dante teki. Sillä ei tosin ollut mitään väliä, koska kaikki tuntui niin hyvältä.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Shakur lähetetty To 15 Tammi - 21:56

Elliotin äännähdykset tuntuivat kielivän siitä että tuo hyväksyi hänen tekonsa. Hitaasti Dante uskaltautui asettamaan yhden sormistaan peräaukon päälle, ja ryhtyi hitaasti ujuttamaan sitä sisään. Tunne oli uskomaton. Elliot tuntui suorastaan imevän hänen sormeaan sisään ja lypsävän sitä, eikä Dante voinut olla kuvittelematta, miltä sama tunne tuntuisi hänen kalullaan. Hitaasti hän ryhtyi liikuttamaan sormeaan Elliotin sisässä, kuulostellen vastalauseiden varalta. Jonain päivänä Elliot varmasti uskaltautuisi menemään loppuun asti, ja sitä odotellessa tämä olisi hyvä tapa treenata. Dantea suorastaan hämmästytti, miten luonnostaan tämä kaikki tuli, kun vain ajatteli mitä hän oli tehnyt naisen kanssa, ja heijasti sitä nyt tekemisiinsä.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Jilli lähetetty To 15 Tammi - 22:21

Elliot oli täysin jonkin tajunnantason toisella puolen. Hyvin hämärästi hän tiedosti uudenlaiseen paineen, jota ei osannut täysin selittää itselleen. Hänellä oli täysi työ selvitä Danten suusta ja kädesta kalullaan, sillä ne olivat jo yksistään tekemässä häntä hulluksi. Elliot havahtui koko tilanteeseen vasta kun hän tunsi ruumiinsa antavan periksi jollekin.
Dante oli työntyänyt sormensä hänen sisälleen!
Elliot huudahti monta sekunttia jäljessä puhtaasta yllätyksestä jähmettyen nyt kauhuissaan paikalleen. Dante ei ollut edes varoittanut häntä. Tuo oli vain työntänyt sormensa sisään mitään sanomatta tai kyselemättä.
”Dante... Äläh...” Elliotin kiellosta katso kuitenkin puolet määräetoisuudesta kun Dante rupesi liikuttelemaan sitä hänen sisällään. Tuntemukset olivat outoja, mutta ei häntä missään nimessä sattunut. Kun se liitettiin yhteen sen kanssa, mitä hänen kalunsa varrella tapahtui, Elliot tunsi vartalonsa taipuvan uudelleen ja huuliltaan karkaavan erittäin kiihottunut voihkaisu. Hänen kalunsa nytkähti Danten suussa ja kivekset tuntuivat puristuvan kasaan.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Shakur lähetetty To 15 Tammi - 22:24

Dante irroitti suunsa hetkeksi, nuolaisten vartta koko sen pituudelta, ennenkuin kääntyi katsomaan Elliotia.
"Sattuuko se? Haluatko että lopetan?", Hän liikutti kuitenkin sormiaan edelleen, odottaen että Elliot sanoisi jos haluaisi hänen lopettavan. Toinen kuulosti nauttivalta, mutta se miten tuo oli jähmettynyt hetki sitten ei lupaillut hyvää. Dante ei kuitenkaan halunnut aivan vielä luovuttaa, vaan halusi tuottaa Elliotille paljon mielihyvää. Hänen piti vain saada tietää, pystyisikö toinen jatkamaan tätä.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Jilli lähetetty To 15 Tammi - 22:37

Elliot voihkaisi pettyneenä kun Dante päästi kalunsa vapaaksi suustaan. Hän ei ollut kuitenkaan mitenkään kykeneväinen vastaamaan miehen kysymykseen kun tuo jatkoi edelleen sormiensa liikuttelua hänen sisällään. Nyt kun Dante ei työstänyt hänen elintään, Elliot saattoi tuntea selvästi mitä tuon sormet tekivät hänen sisällään. Puhekykynsä lisäksi hän tuntui menettäneensä myös ruumiinsa hallinnan täysin. Elliot työnsi vaistomaisesti itseään Danten kättä vasten tajuamatta lainkaan mitä oli tekemässä. Voihkinta lähti purkautumaan hänen kurkustaan tasaisena virtana.
Elliot oli täysin ekstaasissa.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 13 / 15 Edellinen  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15  Seuraava

Takaisin alkuun


 :: Muuta :: Chicago

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa