Rafael Lupei

Siirry alas

Rafael Lupei

Viesti  Jilli lähetetty Su 8 Helmi - 18:33

Koko nimi: Rafael Dragos Cezar Lupei
Syntymäaika: 17.7.1968
Ikä: 182 v.
Kansalaisuus: Romania
Sukupuoli: Mies
Rotu: Mies
Pituus/Paino: 178 cm/84 kg

Seksuaalinen suuntautuminen: Hetero
Perhe:
Isoisoäiti: Clarise Dracula IX.
Isoisoisä: Mose van Hell

Isoisän isä: Cezar van Hell
Isoisän äiti: Amelia van Hell (os. Ionesco)

Isoisä: Artemio van Hell
Isoäiti: Catina van Hell (os. Piedra)

Isä:Dragos Lupei
Äiti: Oana Luipei (os. Van Hell)
Isoveli: Luvio Lupei (189 v.)
Pikkusisko: Óceane Lupei (143 v.) (adobt.)
Siviilisääty: Naimaton
Tärkeimmät ihmissuhteet:
Óceane Lupei
Jonathan Weiss – Henkilökohtainen miespalvelija

Ammatti: Opiskelee vampyyrien vanhaa lakia.
Varallisuus/kuukausipalkka: Rafael on perinyt oman osuutensa Lupein ja van Hellin suvun mittavasta omaisuudesta. Hänen ei tarvitsisi tehdä moneen ihmisikään töitä elääkseen leveästi. Lisäksi sijoitettu osuus kasvattaa omaisuutta. Hän aikoo kuitenkin tehdä oman osuutensa perheensä varojen eteen. Kun hän saa lakiopintonsa valmiiksi, hän ryhtyy asianajajaksi.
Asunto: Pienehkö kartano Draculanlinnan alueella. Kartano on uusi ja rakennettu varta vasten hänelle. Rafaelilla on huoneisto myös vanhempiensa kartanossa. Lisäksi hän saa käyttää vapaasti myös perheen muita kartanoita ja huviloita, joita on muutamia eri puolilla maailmaa.

Taidot: Rafael on älykäs ja hyödyntää juuri tätä ominaisuutta. Sen lisäksi hän on taitava pianisti ja hallitsee useita eri kieliä muun muassa vampyyreiden vanhan kielen.
Hyökkäys arvo: 3
Puolustus arvo: 2

Harrastukset: Rafael nauttii lukemisesta ja tekee sitä kaikkein mieluiten. Hänen suosikkejaan ovat filosofiset teokset, sekä vanhat kaunokirjalliset mestariteokset.
Ulkonäkö: Rafael on pitkä, kapearakenteinen, mutta lihaksikas ilmestys. Hänen ulkomuotonsa kielii yleisesti vauraudesta ja hyvästä kasvatuksesta, mikä on ainoastaan oletettavaa kun kyseessä on yksi Draculan jälkeläisistä. Rafaelin ryhti on luotisuora ja ylevä. Hän kävelee pitkin, elegantein harppauksin, jotka kertovat jonkinlaisista kävelytunneista miehen nuoruudessa. Lihaksistoa peittävä iho on kuin puhdata norsunluuta. Kasvonpiirteet ovat aristokraattiset, kuin marmoriin veistetyt. Kasvot ovat pitkät ja kapeat, poskipäät korkeat ja terävät, nenä pitkä ja suora, leuka jykevä ja sen keskellä on pieni kuoppa, huulet ovat ohuet, mutta täyteläiset, sekä selvälinjaiset. Rafaelin mantelinmuotoisia, harmaita silmiä kehystävät tummat, tiehään kasvaneet, pitkät ripset. Mustien kulmakarvojen linja on jyrkkä ja ne ovat usein kurtistuneet silmien yläpuolelle niin, että niiden väliin jää pienet rypyt. Rafaelin öljynmustat, paksut hiukset ulottuvat häntä aina lanteille asti.
Muuta:
-Rafaelin äiti on suunnattoman pettynyt, kun poika ei ole tähänkään mennessä löytänyt tyttöä, jota kosiskella. Sen vuoksi rouva Lupei järjestää pojalleenn alituiseen treffejä nuorten aatelisnaisten kanssa.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa