Mimi-chan.

Siirry alas

Mimi-chan.

Viesti  Jilli lähetetty Ma 27 Helmi - 21:59

Koko nimi: Mimi Kailyn Web
Syntymäaika: 30.05.2119
Veretys: 17.01.2137
Ikä: 32-vuotta
Kanasalaisuus: Yhdysvallat
Sukupuoli: Nainen
Rotu: Vampyyri
Pituus/Paino: 162,9 cm/53 kg

Seksuaalinen suuntautuminen: Hetero
Perhe:
Isä: Marco Web
Äiti: Ingrid Web
Kaksoissisko: Miriam Web
Ei ole muutoksensa jälkeen pitänyt perheeseensä mitään yhteyttä.
Siviilisääty: Sinkku
Tärkeimmät ihmissuhteet:
Terenja van Hell

Ammatti: Sihteeri the Hell Organisationssa, New Yorkin Manhattanin toimipisteessä.
Varallisuus/kuukausipalkka: 2 047$/kk. Mimillä ei juurikaan ole muuta varallisuutta, josta olisi huomautettava.
Asunto: Mimi asuu Terenja van Hellin omistamassi pienessä kolmihuoneisessa kerrostaloasunnossa vampyyreille tarkoitetulla asuinalueella Bronxissa. Tilaa ei ole paljoa, mutta yksityisyyttä senkin edestä. Mimi nauttii sisustamisesta ja kodinrakentamisesta, koska hänen äidillään oli lapsuuden kodissa tapana päättää kaikesta mitä kotiin hankittiin. Hänen kodistaan löytyy yhtä paljon värejä kuin naisesta itsestäänkin.

Taidot: Mimillä ei varsinaisesti ole mitään erikoisempia taitoja. Hän on kuitenkin taitava naamioituja, koska haaveili ihmisenä ollessaan näyttelijättären urasta. Yhdeksi erityis taidoksi voisi kuitenkin luetella; massiivisen päänsäryn aiheuttaminen Terenja van Hellille alle minuutissa.
Hyökkäysarvo: 3
Puolustusarvo: 3

Harrastukset: Saippuasarjat, rullaluistelu ja juorulehtien lukeminen. Mimi on hulluna julkkiksiin ja julkkisjuoruihin ja suorastaan elää niitä varten.
Ulkonäkö: Mimi on lyhyt, sopusuhtainen ja eloisa ilmestys. Hän on niitä persoonia, jotka on erittäin vaikea erittäin vaikea unohtaa kerta tapaamisen jälkeen. Häntä voi kuvata helposti värikkääksi pyörremyrskyksi, joka vilistää eteenpäin lähes kaksikymmentäsenttisillä koroillaan.
Hiuksensa hän on värjännyt kirkkaan pinkeiksi, aivan kuin erikoisten peruukkien käyttö ei riittäisi. Mimillä on kauniit pyöreähköt kasvot, joissa on suppusuu ja peuramaisen suuret, turkoosit silmät. Vasemmassa ranteessaan hänellä on UV-tatuointi, joka esittää hyvin yksinkertaisia kirsikankukkia.
Muuta:
-Mimi rakastaa näyttäviä peruukkeja, joita hän myös käyttää ahkeraan. Häneltä löytyy niitä kotoaan iso kaapillinen ja uuden löytyessä, se on yleensä pakko saada.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa