Elizabeth Turner

Siirry alas

Elizabeth Turner

Viesti  Jilli lähetetty Ma 2 Maalis - 19:43

Koko nimi: Elizabeth Carellyn Turner
Syntymäaika: 17.3.2114
Ikä: 36 v.
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Sukupuoli: Nainen
Rotu: Ihminen
Pituus/Paino: 179 cm/80 kg

Seksuaalinen suuntautuminen: Hetero
Perhe:
Äiti: Annelise Turner (59 v.) Opettaja
Isä: Thomas Turner (64 v.) ent. ylikomissario
Siviilisääty: Naimaton ja sinkku
Tärkeimmät ihmissuhteet:

Ammatti: Rikosylikomissario/osastopäällikkö
Varallisuus/kuukausipalkka: N. 2950$/kk.
Asunto: Vuokra-asunto hyvältä alueelta, kerrostalosta. Kolme huonetta ja keittiö, jota on ennen Elizabethia asuttanut vanha rouva kissoineen, minkä huomaa erinäisistä asioista, kuten keittiön vaaleanpunaisesta sävystä.

Taidot: Elizabeth on loistava ampuja, mutta usein heikoilla lähitaistelutilanteissa, jonka vuoksi hän yrittää välttää niitä parhaansa mukaan. Hänen jalkansa ja kätensä eivät vain millään meinaa toimia samaan aikaan. Fyysisiä heikkouksia sen sijaan korvaavat nopea looginen äly ja loistava matemaattinen päättelykyky. Nuorena ja innokkaana Elizabeth opiskeli avoimessa yliopistossa psykologian alkeita, kiinnostuen erityisesti käytöspsykologiasta ja nykyään hän hyödyntää näitä taitoja työssään.
Hyökkäys arvo: 1
Puolustus arvo: 1

Harrastukset: Elizabeth on urheiluhullu. Hänen herätyskellonsa soi joka aamu tasan kello viisi, jotta hän ehtii juoksemaan tunnin lenkin ennen töihin lähtöä. Kolena tai neöjänä kertana viikossa, työvuoronsa jälkeen hän käy tekemässä perusteellisen treenin lempi salillaan.
Elizabeth kuitenkin rentoutuu kaikkein mieluiten katsomalla telvisiosta brittikomedioita ja syömällä mansikkajuustokakku jäätelöä.
Ulkonäkö: Elizabeth on pitkä, laiha ja lihaksikas nainen. Liikunnallinen elämäntapa näkyy hänen ruumiinsa jokaisessa kohdassa. Hän ei ole kuitenkaan niitä steroideja popsivia naisten irvikuvia, jotka näyttävät ennemmin miehiltä. Hänellä on aavistuksen luiset, teräväpiirteiset kasvot, joita hallitsee kaksi kapeaa, teräväkatseista safiirinsinistä silmää. Karujen kasvonpiirteiden keskeltä löytyy myös perinaisellinen kapealinjainen, suora nenä, sekä täyteläiset huulet, jotka kaartuvat vain harvoin hymyyn. Elizabeth ei käytä koskaan meikkiä tai parfyymeja ja ainoa tapa, jolla hän laittaa karamellinruskeat, loivat kiharansa, on poninhännällä päänpäälle.
Työasunaan hän suosii lähes poikkeuksetta pitkähihaisia paitoja, farkkuja, nahkatakkia ja järkeviä vaelluskenkiä.
Muuta:
Elizabeth on adobtoitu, eikä hänellä ole minkäänlaisia tietoja oikeiasta vanhemmistaan. Hän ei tosin myöskään kaipaa heitä.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa