Eli Winchester

Siirry alas

Eli Winchester

Viesti  Shakur lähetetty Ma 2 Maalis - 20:09

Koko nimi: Eli Winchester
Syntymäaika: 03.01.2123
Ikä: 28
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Sukupuoli: Mies
Rotu: Ihminen
Pituus/Paino: 193cm/90kg

Seksuaalinen suuntautuminen: Biseksuaali
Perhe: Orpo.
Siviilisääty: Naimaton
Tärkeimmät ihmissuhteet:
Ottoisä Max Goldwell (rikosylikonstaapeli, 65v.)

Ammatti: Rikosylikonstaapeli
Varallisuus/kuukausipalkka: 2800$
Asunto: Mukava pieni yksiö Caldwellin paremmalla puolella

Taidot: Eli on taitava käyttämään nyrkkejään, oli tilanne mikä hyvänsä. Eli on myös melkoisen fiksu, ja katujen kasvattamana hän osaa yleensä puhua itsensä tilanteesta kuin tilanteesta.
Hyökkäys arvo: 2
Puolustus arvo: 2

Harrastukset: Rikollinen toiminta. Eli on korruptoitunut syvintä ydintään myöten, eikä mies näe elämässä jännitystä jos hänellä ei ole jotakin meneillään. Muutoin hänen harrastuksiinsa kuuluvat bujinkan, krav maga, aikido, thai nyrkkeily.

Ulkonäkö: Elillä on periaattessa kaksi persoonallisuutta ja ulkonäköä, jotka voidaan jaotella "työlookiksi" ja "katulookiksi". Molempiin yhteistä ovat kuitenkin miehen hiusväri ja silmien väri, sekä yleinen rakenne.

-Kadulla; Elillä on lyhyet, punaiset hiukset jotka mies sliippaa aina siististi taakse. Hän pukeutuu vain siisteihin kauluspaitoihin ja puvuntakkiin, vaikkakin hänen kasvoillaan on aina muutaman päivän sänki, hän näyttää silti charmikkaalta ja juuri niin vaaralliselta kuin on. Eli on jäntevä ja lihaksikas, leveäharteinen kaappi joka pelottaa pikkurikollisia pelkällä ulkonäöllään.
-Töissä; Töissä ollessaan Eli antaa hiustensa roikkua vapaina kasvojensa sivuilla. Hän pukeutuu mieluiten t-paitoihin ja nahkatakkeihin ja risaisiin farkkuihin, vaikka pomo nalkuttaakin hänelle asiasta joka päivä. Hiukset ulottuvat vapaina kulmakarvojen tienoille. Elin silmät ovat vihreät ja villit, hieman terävät, kuin vihjaten miehellä olevan aasialaista verta suonissaan.

Muuta: Eli jättää tahallaan itselleen sängen näyttääkseen hieman "miehekkäämmältä", sillä ilman minkäänlaista parranalkua, hänen kasvonsa näyttäisivät liian poikamaisilta.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa