Looking for trouble

 :: Muuta :: New York

Sivu 15 / 18 Edellinen  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18  Seuraava

Siirry alas

Vs: Looking for trouble

Viesti  Shakur lähetetty Ke 18 Maalis - 13:23

Eli avasi oven ehkä hieman varovaisemmin kuin olisi ollut tarvetta, ja huojentui nähdessään että se tosiaankin oli Orland eikä Vin, joka koputteli oveen. Hän käänsi vampyyrille selkänsä hetkeksi, käydessään tumppaamassa tupakkansa ikkunalaudalle, ennenkuin lähti kävelemään ulos kylpyhuoneesta. Hän hymyili surkeana Orlandille astellessaan vampyyrin ohi. Näin sen tosin kuului mennä, hänen ei kuulunut pitää tästä vampyyrista yhtään enempää kuin piti Vinistäkään. Orland oli siepannut hänet, kahlinnut tähän taloon ja riistänyt häneltä kaiken. Tosin, Orland oli vain toiminut käskyjen mukaan. Eli suuntasi suorinta tietä makuuhuoneeseen, sulki oven ja lukitsi sen takanaan. Nyt hänellä oli omaa rauhaa ja aikaa.

Ensimmäisenä Eli suuntasi vaatekaapille, voidakseen vetää jalkaansa verkkarit, joissa hänen olisi mukava nukkua. Tämän jälkeen hän kömpi sänkyyn, ja tosiaankin hautautui peitteiden alle ja veti itsensä niin pieneksi kuin vain oli mahdollista. Ja kyyneleet alkoivat virrata hänen poskilleen melkein heti. Eli tukahdutti nyyhkäyksensä tyynyyn, antoi itselleen luvan vollottaa kuin mikäkin kakara, koska tiesi sen helpottavan. Ja lopulta hän nukahti.

Eli heräsi siihen, että hänellä oli kylmä. Raottaessaan punoittavia silmiään hän sai katseensa alle ikkunan, joka vastoin kaikkia hänen odotuksiaan oli auki. Mitä helvettiä? Eli nousi ylös, ajatellen tämän olevan unta, mutta astellessaan ikkunalle ja pistettyään päänsä kylmään, viilenevään iltailmaan, hän totesi sen olevan totisinta totta. Riemu, jollaista Eli ei edes enää muistanut omistavansa, syttyi hänen rinnassaan. Nopeasti, ja mahdollisimman hitaasti, hän asteli vaatekaapille, veti sieltä ylleen t-paidan ja hupparin. Sukkia ja kenkiä hänellä ei enää ollut, mutta siitä vies. Hän selviäisi jotenkin ilman.
Astellessaan takaisin ikkunalle Eli tunsi kuitenkin pienen omantunnon piston rinnassaan. Ei ollut reilua, että hän karkaisi tällä tavalla, sen jälkeen miten hyvin Orland oli pitänyt hänestä huolta. Silti, vapauden kaipuu vei voiton. Pudotus ei ollut kovin pitkä, ainakaan jos hän roikottaisi ensin itseään ikkunasta, joten hitaasti ja varovasti Eli hivuttautui toiselle puolelle, pitäen raudanlujalla otteella kiinni ikkunalaudasta, ja laski lopulta koko vartalonsa alas käsiensä varaan. Nyt ei ollut varaa aikailla. Hän päästi irti, tömähti maahan ja kierähti kyljelleen, nousten samalla liikeradalla nopeasti ylös. Orland huomaisi luultavasti pian, mitä oli tekeillä. Hänen oli kiirehdittävä. Ajatuksen myötä Eli lähti juoksemaan niin nopeasti kuin koivistaan pääsi. Hän tajusi kuitenkin painaa mieleensä alueen ja reitin juostessaan muutoin päättömästi.

Puolisen tuntia myöhemmin Eli pysähtyi puuskuttamaan raskaasti. Hän katsel ympärilleen ja totesi tunnistavansa paikan. Hän ei ollut kaukana kotoaan, vain muutama kilometri enää ja hän olisi omassa kodissaan. Odottaisikohan Max häntä? Eli kirosi hiljaa mielessään sitä, ettei hänellä ollut kännykkää enää. Tai lompakkoa. Savukkeet hän oli kuitenkin muistanut työntää taskuunsa ennen pakoaan, ja nyt hän nosti yhden huulilleen. Se maistui aivan erilaiselta vapaudessa, viilenevässä illassa, ulkona. Tyytyväisenä Eli jatkoi matkaansa kävellen, suorinta tietä kotiin. Hän tarvitsisi kunnon vaatteet voidakseen käydä tarkistamassa Reapersien tilanteen.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Looking for trouble

Viesti  Jilli lähetetty Ke 18 Maalis - 16:23

Valient ei ollut lainkaan tyytyväinen vallitsevaan tilanteeseen. Vaikka hän oli saanut omat viikatemiehensä keräämään Reapersin väkeä kutakuinkin kahdenkymmenen jäsenen edestä ja jengin miesvahvuus oli kärsinyt tuntuvat tappiot, loppujen eläessä nyt jonkinsorttisessa kaaoksessa ja pelossa. Hän oli juuri saanut viestin sen taulapääkaksikon toiselta osapuolelta, Vivianilta. Vampyyri oli kertonut sen saatanan Eli Winchesterin elävän yhä. Vivian oli tarjonnut tietoa hänen ja kaverinsa henkeä vastaan. Orland oli ilmeisesti toiminut hetken mielijohteesta ja sen sijaan, että olisi tappanut sen turhanpäiväisen jengipomon, tuo oli ottanut sen leikkikalukseen ja lemmikikseen. Vivianin pahoittelusta ja tarjouksesta huolimatta, Valient oli valmis tappamaan kaikki kolme, ihan vain sen takia ettei hänen käskyjään ollut alunalkaen noudatettu.

Hän ei ollu tosin jäänyt paikoilleen viestin saadessaan. Hän oli tehnyt hieman valmisteluja. Siihen vanhaan, poliisinjäärään, oli vaikea päästä käsiksi tuon leikkiessä nykyään vain Heavenin agenttien kanssa, sen sijaan Valient oli hankkinut itselleen pari muuta valttikorttia, joilla houkutella se Winchesterin poika esiin piilostaan. Saattoihan olla ettei kumpikaan näistä ollut tarpeeksi vahva houkutin, mutta ne saivat kelvata, kunnes hän saisi upotettua kyntensä miehen adobtioisään.
Vivian oli tosin luvannut järjestää ihmisen hänelle mahdollisimman pian, mutta kaiken tämän jälkeen Valient ei täysin luottanut kummankaan vampyyrin sanoihin. Hän oli myös ilmoittanut muille miehilleen, että jokainen Reapersin jäsen olisi tapettava. Eli joutuisi menettämään kaiken muun, ennen kuin menettäisi henkensä.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Looking for trouble

Viesti  Shakur lähetetty Ke 18 Maalis - 16:33

Asunto oli täysin hiljainen ja äänetön. Eli silmäili ympärilleen, aivan kuin ei olisi nähnyt paikkaa moneen viikkoon, vaikka olikin ollut vankina vain hyvin vähän aikaa. Se tuntui kuitenkin olevan samalla mallilla kuin hänen lähtiessään, mutta Eli arvasi että paikkoja oli tutkittu. Sen saattoi huomata niistä pienimmistä asioista, muutamista rypyistä vuoteen päällä, muutaman sentin raollaan olevasta kaapinovesta. Max oli luultavasti johtanut tutkimuksia, käynyt huolellisesti läpi kaikki paikat yhdessä muun tutkintaryhmän kanssa. Oli onni, ettei Eli säilyttänyt kotonaan mitään, mistä voitaisiin olettaa hänen tekevän laittomuuksia. Ensimmäisenä tekonaan Eli suuntasi vuoteensa luokse ja avasi yöpöydän laatikon. HIenoa, hänen ylimääräinen kännykkänsä oli tallella. Se oli hätävara, ja sieltä löytyivät kaikki hänen kaipaamansa kontaktit. Hänen ei olisi viisasta ottaa yhteyttä kehenkään poliisissa, ei ainakaan vielä. Aivan ensimmäisenä hän halusi tietää Reapersien olevan vielä jäljellä. Sen jälkeen hän voisi ottaa yhteyttä Maxiin. Hän oli antanut vanhalle jäärälle tarkat ohjeet siitä miten toimia, jos hän katoaisi, ja miehen pitäisi olla hyvissä käsissä jos tuo vain oli ottanut yhteyttä Heaveniin kuten hän oli käskenyt.

Seuraava etappi oli vaatekaappi. Eli vaihtoi vaatteensa pikaisesti, tuttu kauluspaita ylle ja siistis housut. Hiuksensa hän sliippasi jengipomon persoonalleen sopivaan tapaan. Noniin, nyt hän oli valmis. Ensimmäisenä Eli käynnisti puhelimen, valitsi luettelosta Vancen numeron ja yritti soittaa. Ei yhteyttä. Vittu. Olisi turvallisinta olettaa Vancen kuolleen, vaikka hän olikin neuvonut miestä yrittämään pelata aikaa. Okei, sueraava numero. Sama juttu. Eli kävi läpi kymmenisen numeroa ennenkuin turhautui, oli jo vähällä paiskata puhelimensa pirstoiksi ennenkuin sai itsensä rauhoitettua. Sängyn takana oli tietokonepöytä, jolle etsivä nyt istui. Hän käynnisti läppärin ja sytytti itselleen tupakan. Hänen täytyisi saada edes jotain infoa vampyyreista, siitä, miten niiden kanssa pystyi tappelemaan. Koneen käynnistyttyä Eli aloitti omat tutkimuksensa, puhelin vierellään pöydällä. Kuka tahansa Reapersin jäsen pystyi tavoittamaan hänet nyt, samoin kuin Max, jos tuo muistaisi tämän numeron olemassaolon.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Looking for trouble

Viesti  Jilli lähetetty Ke 18 Maalis - 17:04

Valient istui oman läppärinsä äärellä, mutta ei pystynyt keskittymään varsinaiseen työhön. Hänen huomionsa oli kiinnittynyt kahteen vankiin, jotka oli toimitettu hänelle vasta vähän aikaa sitten. Vai oliko siitä tullut jo kuluneeksi useampi tunti. Hän oli antanut ohjeeksi ripustaa vangit käsistään kattoon, jalat myös sidottuina ja suu kapuloituna. He olivat kumpikin edelleen tajuttomia ja hyvä niin. Valient ei kestäisi yhtään anelevaa katsetta tai huuto yritystä tai siteissä koemurtelua. Nainen näytti vain hieman ryvettyneeltä, nuori mies sen sijaan näytti siltä, että edes vampyyri ei ollut pystynyt häntä yllättämään. Veren, joka valui ohuena norona päästä otsaa ja nenän vierustaa pitkin aina leualle asti, tuoksu tuntui täyttävän koko ison huoneen sankkana ja houkuttelevana. Se teki keskittymisestä mahdotonta.
Valientin oli pakko miettiä oliko sittenkään tehnyt viisaasti kaapatessaan nämä ihmiset. Kuinka paljon Winchester arvosti pomoaan ja pariaan. Poikaa tuo oli tosin myös nainut, joten heidän tunnesiteensä oli edes hieman vahvempi. Mutta riittikö se. Ihmisistä oli tosin naurettavan helppo hankkiutua eroon. Ehkä, jos ne eivät toimineet toivotulla tavalla, hän voisi antaa heidät palkkioksi jollekkin hyvin työnsä suorittaneelle alaiselleen. Kun tuo olisi käyttänyt heidät loppuun, ruumiit voitaisiin vain hävittää.

Valientin puhelin piippasi ja värähti viestin merkiksi. Hän siirsi huomion vangeistaan pienen laitteen puoleen ja hymyili. Vai niin Eli oli siis kotonaan. Ilmeisesti toinen taulapää oli viimein suoriutunut kunnialla yhdestä tehtävästä. Valient valitsi kaksi numeroa, joihin hän laittoi saman viestin: Tervetuloa kotiin. Ystäväsi Valient. Numerot olivat Elin. Hän oli ottanut ne vähän aikaa sitten talteen yhden Reapersin jäsenen puhelimesta. Varmuuden vuoksi. Hän ei voinut olla varma siitä toimiko kumpikaan numero. Sehän selviäisi kuitenkin pian.
Lähetettyään ensimmäisen viestin, hän asteli vankien luokse ja nappasi kummastakin oikein kauniin kasvopotretin. Lähetettyään kuvat samoihin numeroihin, hän laittoi vielä viestin: Tässä sinulle muisto näistä ihmisistä. Jos haluat voit tulla hyvästelemään ihan kasvotusten.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Looking for trouble

Viesti  Shakur lähetetty Ke 18 Maalis - 17:52

Eli hätkähti puhelimensa merkkiääneen. Hän nappasi mokoman hökötyksen salamana käteensä ja huomasi ensimmäisenä ettei tuntenut lähettäjän numeroa, mikä oli vähintäänkin outoa. Eli kuitenkin avasi viestin, ja jähmettyi samassa. Valient... samassa viestiketjuun ilmestyi kuvat Elizabethistä ja Mikaelista. Elin niskaa kylmäsi. Helvetti. Jos hän nyt menisi ja edes yrittäisi vapauttaa kaksikon, hän kuolisi varmasti. Jos hän taas ei menisi, hänen entiset työkaverinsa kuolisivat varmasti. Eli oli varma, että vampyyri hyödyntäisi ihmiset ravintonaan jos hän haistattaisi tuolle pitkät. Hänen pitäisi pelata aikaa, mutta miten...

Eli näpytteli nopeasti vastauksen; Kiitos, mukava olla taas kotona. Miltäs Reapersit ovat maistuneet? Minne voin tulla hyvästelemään ystäväni?
Eli puri huultaan kirjoittaessaan viestiä. Hän ei halunnut tietää miltä Vance, Robb ja Josh ja muut olivat maistuneet. Perkele, jokainen oli ollut hyvä mies, korvaamaton Reapersille. Hänen piisi ottaa yhteys Heaveniin ja pistää nuo Valientin kimppuun kunhan tuo kertoisi missä säilytti Mikaelia ja Elizabethia.
Ja mistä tuo oli tiennyt hänen olevan kotona? Eli ryhtyi silmäilemåän ympärilleen, löytääkseen sen, mikä hänet oli paljastanut.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Looking for trouble

Viesti  Jilli lähetetty Ke 18 Maalis - 20:36

Odottaessaan Elin vastausta, hän tarkasteli vankejaan ja mietti noiden arvoa. Hän olisi halunnut tietää kohteestaan enemmän. Tilanne olisi hoitunut helpommin ja vähemmällä päänvaivalla, jos hän olisi tuntenut kohteensa paremmin. Tosin puolet työstä oli hoitunut siinä vaiheessa kun jengin pää oli palannut kotiinsa. Se oli helpottanut hänen työtään käsittämättömän paljon. Käytännössä katsoen ihminen oli asettunut itse hopeatarjottimelle ja työtänyt omenan suuhunsa.
Valient oli juuri koskettamaisillaan naisen hiuksia, kun puhelin värähti.
Näillä kahdella oli siis tosiaan merkitystä. Se oli huojentavaa nähdä. Hetken aikaa Valient oli ollut jo huolissaan.

Valient siirtyi selin vankeihinsa ryhtyessään näppäilemään seuraavaa viestiä Elille. Viestissä luki: Sinulla on tasan kymmenen sekuntia aikaa soittaa minulle. Jokainen ylimääräinen sekuntti maksaa näille molemmille yhden ruumiinosan.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Looking for trouble

Viesti  Shakur lähetetty Ke 18 Maalis - 23:54

Eli ei ehtinyt juurikaan miettiä tilannetta ja sitä, miten sen hoitaisi, kun uusi viesti ilmestyikin jo ketjuun muiden jatkeeksi. Aikaa hänellä ei ollut juurikaan sitä lukea viestiä loppuun, kun hän joutuikin jo painamaan soittonappia. Helvetti että se kusipaa oli liukas. Eli mietti kuumeisesti puhelimen merkkiäänen kaikuessa onttona hänen korvaansa, kuin tuomiokello.
Jokainen sekuntti oli varmasti kallis, muutenkin kuin vain kaksikon ruumiinosien kannalta. Elin pitäisi pian päättää, mitä tehdä ja miten tästä selviäisivät kaikki hengissä. Hän ei välittänyt niin paljoa Mikaelista ja Elizabethista, että olisi tästä noin vain antanut henkensä noiden vuoksi, mutta sen verran kuitenkin että hän aikoi yrittää saada nuo enemmän tai vähemmän ehjinä kotiin.
"Iltaa, ystävä hyvä.", Eli vastasi puhelimeen rauhallisella, jopa rennolla äänensävyllä kun Valient vastasi. Hänellä ei ollut mitään syytä paniikkiin, korkeintaan ärtymykseen, jonka hän peitti taidokkaasti. Hän jopa hymyili hölmöä hymyään katsoessaan läppärinsä ruutua.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Looking for trouble

Viesti  Jilli lähetetty To 19 Maalis - 11:08

Viesti oli hädintuskin ehtinyt lähteä, kun puhelin jo soikin. Valientin oli vaikea hillitä omahyväistä hymyään. Hän antoi puhelimen soida hetken aikaa, ihan vain omaksi ilokseen. Ehkä hieman myös siksi ettei Wincheste alkaisi kuvittelemaan hänen hätiköivän jollain tapaa tilanteen vuoksi.
Elin tervehdys sai hänet hymyilemään entisestään. ”No, mutta hyvää iltaa. Minun on pakko myöntää, että en odottanut pääseväni jutustelemaan kanssasi enää tällä tavalla, ystävä hyvä.” Koska sinun piti olla kuollut, Valient lisäsi mielessään.

Orland seurasi Eliä pihamaalta, piilosta, puiden varjosta, jonka oli onnekseen onnistunut löytämään. Vaikka ihminen ei sitä tiennyt, tuo oli pitänyt melkoista meteliä paetessaan. Ihmiseltä, se olisi ehkä jäänyt huomaamatta, mutta vampyyrilta, joka tiesi mitä kuunnella ja etsiä, ei. Orland oli jossain vaiheessa muistanut, että oli unohtanut sulkea ikkunan. Hän oli arvannut, että ihminen pakenisi ja oli sen vuoksi pitänyt korvansa auki. Ensimmäinen reaktio oli ollut se, että hän olisi rynnistänyt huoneeseen sulkemaan sen. Mutta hetken mietittyään hän oli päättänyt antaa tuon mennä. Niin oli paljon parempi. Eli kuului ihmisten maailmaan, ei hänen luokseen.
Vampyyri oli kuitenkin päätynyt varjostamaan ihmistään. Hän tiesi tuota uhkaavista vaaroista paljon enemmän kuin tuo itse. Hänestä voisi olla apua ja se voisi toimia eräänlaisena hyvityksenä asioille, jotka hän oli tehnyt.

Nyt tarkastellessaan ihmistään ulkopuolelta, hän oli valmis lyömään vetoa omasta perseestään, että tuo puhui parhaillaan Valientin kanssa. Hän oli havainnut hienoisen tyrmistyksen, kun tuo oli saanut viestejä puhelimeensa ja todennäköisesti sillä perkeleen vampyyrilla oli jonkin keino uhkailla tuota.
Orlandilla oli myös vahva veikkaus siitä, ketä he voisivat kiittää siitä, että Valient tiesi Elin olevan elossa.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Looking for trouble

Viesti  Shakur lähetetty To 19 Maalis - 11:48

Eli olisi voinut iskeä jotain rikki jo pelkästään kuullessaan Vaelientin äänen, mutta hän hillitsi itsensä, sytytti itselleen tupakan ja yritti pitää päänsä kylmänä ja rauhallisena. Muuten tästä ei tulisi mitään.
"Pahoittelen, ystäväni, minun ei ollut tarkoitus olla puhekykyinen enää. Usko huviksesi, etten odottanut tätä itsekkään.", Eli pyöritteli savuketta sormiensa välissä, irvistäen sille, kuinka rauhalliselta onnistui kuulostamaan jopa omiin korviinsa. Oliko hänen päässään tosiaan näin paljon vikaa, vai oliko hän vain kenties samantyyppinen kuin niin monet sarjamurhaajat, jotka onnistuivat näyttämään ja vaikuttamaan täysin normaaleilta aina siihen tiettyyn pisteeseen asti? Ajatus puistatti häntä, mutta Elin täytyi lohduttaa itseään sillä, että oli elänyt kaksoiselämää jo niin monta vuotta, että oli sen takia helpompi esittää jotain muuta, kuin mitä oli.

Nyt hänen täytyisi vain saada Valient kertomaan missä piti Mikaelia ja Elizabethia, jotta hän voisi usuttaa Heavenin agentit paikalle. Hän ei saisi udella liian kiivaasti, muuten hän paljastuisi. Hänen täytyi vain toivoa, ettei Valient arvaisi hänen suunnitelmaansa.
"Kerrohan minulle, ystävä hyvä, mistä sinä keksitkin pitää..lounaskutsut kahden minun tuttavani kanssa?"

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Looking for trouble

Viesti  Jilli lähetetty To 19 Maalis - 12:03

Valient hymyili kuunnellessaan Eliä. Miestä selvästi risoi tilanne, johon oli ajautunut, suurimmaksi osaksi tahtomattaan. Hän saattoi melkein kuulla, miten raattaat kävivät tuon päänsisällä, miehen yrittäessä keksiä pakokeinoa tilanteesta. Siviili-ihmiselle luontaisin vaihtoehto taisi olla Heavenin hätyyttäminen paikalle, mutta Valient toivoi ettei siihen pisteeseen päädyttäisi. Hän tuskin kuolisi, mutta joutuisi pitämään jatkossa vielä matlampaa profiilia ja pahimmasa tapauksessa joutuisi lähtemään kaupungista. Siihen hän ei tosin suostuisi aivan helpolla. Hän oli nähnyt liikaa vaivaa suunnitelmansa eteen. Toiseen kaupunkiin siirtyminen, varsinkin jonkun onnettoman pikku poliisin vuoksi, olisi enemmän kuin häviö. Hän voisi samoin tein ottaa ja pistää itsensä tuhannen vuoden unille ja olla heräämättä sitten koko loppuelämänsä aikana.

”Eräs uusi ystäväsi, kertoi ettet ole aivan niin kuollut kuin olisin toivonut”, Valient sanoi tyynen rauhallisella änellä. ”En tiedä muistatko häntä enää. Pitkä, tumma, vampyyri. Nimi taisi olla Vivian. Liikkuu sellaisen hölösuisen punapään kanssa. Mukavia kavereita, mutta eivät tottele ollenkaan käskyjä.”
Jahka saisi tämän ihmisen hoidettua, hän voisi ryhtyä miettimään miten niistä taulapäistä pääsisi eroon.
”Joka tapauksessa, kuultuani tästä, totesin tarvitsevani hieman taustatukea. Mutta koska en päässyt vielä käsiksi rakkaaseen isääsi, niin ajattelin kokeilla seuraavia vaihtoehtoja.”

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Looking for trouble

Viesti  Shakur lähetetty To 19 Maalis - 12:10

Eli tunsi sydämensä pysähtyvän niille sijoilleen. Valient aikoi päästä käsiksi Maxiin? Häntä kylmäsi, koko hänen vartalonsa ryhtyi tärisemään raivosta ja inhosta, sekä pelosta. Eli ilme muuttui tuskan ja vihan vääristämäksi irvistykseksi, ja hän puristi kätensä nyrkkiin.
"Niinkö? Onko vanha kunnon jääräpää lähtenyt maanpakoon vai kuinka kaltaisesi suuri vampyyri ei ole tavoittanut häntä?", Eli puri hampaitaan yhteen pitääkseen äänensä rauhallisena. Kunhan puhelu olisi ohi, hän laittaisi viestin Maxille, että pysyy siellä missä tällä hetkellä olikin. Vaikka hän ei arvostanut Mikaelia ja Elizabethia niin paljon kuin Valient taisi kuvitella, Maxia hän arvosti. Niinkin paljon, että antaisi varmaan oman henkensä tuon puolesta. Hän oli niin paljon velkaa miehelle.

Ja vitun Vin. Olisihan hänen pitänyt arvata. Olisi pitänyt sanoa Orlandille että repii sen mulkun pään irti kun heillä siihen oli mahdollisuus. Eli veti pitkään savua keuhkoihinsa rauhoittuakseen. Okei, se mitä hänen oli tehtävä, oli tehdä elämä helvetin vaikeaksi Valientille. Hän usuttaisi Heavenin tuon kimppuun, ihan vain kustakseen vampyyrin muroihin, ennenkuin menisi itse paikanpäälle miestä viivyttämään. Hän oli ehtinyt lukea netistä muutamia vampyyriin toimivia tapoja, mutta niiden haaliminen olikin sitten eri asia.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Looking for trouble

Viesti  Jilli lähetetty To 19 Maalis - 12:28

Orlandille riitti siinä vaiheessa, kun Elin kasvot vääristyivät vihasta. Hän ei voinut enää seistä hiljaa vartiopaikassaan. Hänen oli pakko päästä tekemään jotain miehen hyväksi. Vaikka se tarkoittaisi sitten omien sisuskalujenssa myymistä Valientille. Tässä asemassa hän ei voisi kuitenkaan tehdä mitään. Hänen oli päästävä edes jonkinlaisiin viestintäyhteyksiin Elin kanssa.
Orland livahti piilostaan niin huomaamattomasti, kuin se oli vain mahdollista hänen kokoiselleen vampyyrille ja suuntasi kulkunsa takaoven kautta sisälle. Numerolukosta huolimatta sisälle oli helppo päästä, kiitos Viniltä lainattujen lelujen.

Valient hymähti kuullessaan uudenlaisia sävyjä Elin äänestä. ”Älä suotta tuudittaudu turvallisuudentunteeseen. Äkkiähän sitä luulisi, että poliiseja on vaikea siepata. Mutta kas vain, täällä minulla roikkuu niitä kaksi kappaletta, tiukasti sidottuina ja täydellisesti minun armoillani. Isäsi ei tule olemaan ongelma, jos sinä päätät ryhtyä hankalaksi. Kuten ei se sinua auttanut vampyyrikaan. Minä kun en pidä siitä ettei käskyjäni noudateta.”
Valien asteli huoneen poikki istumaan tuolilleen. ”Nyt me voisimme lopettaa tämän turhan puheen ja miettiä, mitä sinä olet valmis tekemään ystäviesi, sekä tietysti myös isäsi puolesta. Ihan näin neuvottelujen aluksi ja mieltäsi keventääkseni, ajattelin kertoa, että aion hankkiutua sinun lisäksesi eroon myös kidnappaajistasi. Voit keskittyä nyt näihin läheisiisi koko sydämestäsi, eikä sinun tarvitse pelätä ettet saisi kostoasi.”

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Looking for trouble

Viesti  Shakur lähetetty To 19 Maalis - 12:39

Voi, jos hänen kostonsa olisikin keskittynyt vain Orlandiin ja Viniin, mutta ei. Valient oli listalla myös, ja vampyyrin omaksi harmiksi sen kärjessä. Eli nousi tuoliltaan, asteli vaatekaapilleen ja nosteli muutaman vaatepinon alta esiin luotettavan aseensa. Sen paino tuntui hyvältä kädessä, se rauhoitti hänen mieltään. Hän palasi ase kädessään tuolilleen. "En minä ole missään vaiheessa tuudittautunut turvallisuuden tunteeseen, ystäväiseni. Ja en missään vaiheessa epäillyt, ettetkö voisi napata paria poliisia silloin kun mielesi tekee, olethan sentään vampyyri.", Eli mutisi tarkastaessaan, että aseessa oli täysi lippa, ja varmistimen hän kilautti pois päältä. Ei, luodit eivät tekisi pahaakaan jälkeä vampyyriin, sen perusteella mitä hän oli ehtinyt lukea, mutta ainakin ne satuttaisivat. Toivonmukaan helvetisti.

"Kerrohan sitten minulle, mitä odotat minun tekeväni niin sanottujen ystävieni hyväksi? Niillä kahdella ei valitettavasti ole minulle niin paljoa tunnearvoa, että leikkaisin sydämeni ulos rinnasta ja ojentaisin sen sinulle hopeatarjottimella. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että haluan sinun tappavan heidät.", Eli kuuli oven aukeamisen äänen. Hän jähmettyi hetkellisesti ja hänen katseensa suuntasi hitaasti ovea kohti. Hän puristi asetta käsissään, pyörähti tuolillaan ympäri ja tähtäsi aseensa ovelle.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Looking for trouble

Viesti  Jilli lähetetty To 19 Maalis - 12:50

”Vai niin.” Kuten hän oli alunalkaen odottanut, kahdella poliisilla ei ollut kovinkaan suurta arvoa hänelle. Hän ei tehnyt mitään ihmisillä, joiden vuoksi Eli ei kävelisi suorinta tietä hänen syliinsä. Eikä hän tässä vaiheessa suostuisi neuvottelemaan mistään muusta. Eli oli osoittautunut muutenkin hankalasti pureksittavaksi. ”Siinä tapauksessa meidän on syytä keskustella vasta siinä vaiheesa, kun minulla on jotain sellaista, jonka vuoksi sinä revit sydämen ulos rinnastasi. Meidän on siis siirrettävä neuvotteluja myöhempään.”

Orland astui oitis Elin näkyville kädet antautumisen merkiksi ylhäällä, huolehtien siitä ettei häntä voinut nähdä yhdestäkään ikkunasta. Hän viittoi ihmistä olemaan hiljaa, jotta tuo ei paljastaisi hänen läsnäoloaan. Ei ollut mitään syytä testata, kuinka pitkä pinna Valientilla oli hänen suhteensa.
Jahka viesti menisi perille, Orland jäi odottamaan hiljaa paikoilleen ja jännitti hieman, laukaisisiko Eli saman tien aseensa hänen otsalohkoonsa vai laskisiko tuo sen. Tätä aseettomana oloa hän ei itse lähtisi kokeilemaan kovinkaan montaa kertaa enää. Olo pyssyn piipun edessä oli aivan yhtä epämukava kuin aina ennenkin. Siitäkin huolimatta ettei Elin ase saanut hänessä kovinkaan isoa vahinkoa aikaiseksi.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Looking for trouble

Viesti  Shakur lähetetty To 19 Maalis - 12:56

Eli kurtisti kulmiaan nähdessään tulijan. Hän kuitenkin napautti varmistimen takaisin päälle ja käänsi selkänsä Orlandille. "Älähän nyt, ystäväiseni. Vaikka ne kaksi eivät ole minulle maailman tärkeimpiä, haluan silti että he pääsevät kynsistäsi elävinä. En ole ihan niin sydämetön, kuin kuvittelet. Kerro minulle, mitä haluat niistä kahdesta vastineeksi?", Eli painoi muutamaa nappia tietokoneeltaan, ja virnisti hieman. Hän oli meinannut ihan unohtaa, mutta onnekseen hänen poliisinkoulutuksensa oli niin juurtunut, että hän oli tehnyt sen automaattisesti ajattelematta asiaa; puhelua jäljitettiin parhaillaan. Vain muutama sekuntti, ja hän tietäisi missä Valient oli.
Oli hyödyllistä olla poliisi.

"Mutta pidä mielessäsi, etten halua antaa omaa henkeäni niiden kahden vuoksi. Voin tulla luoksesi, jos päästät heidät menemään.", Mutta jos tulen luoksesi, niin teen elämästäsi helvettiä, Eli ajatteli. Hän vilkuili olkansa yli Orlandia kohden, ase jatkuvasti lähettyvillään. Hän ei voinut tietää, mitä vampyyri oli ajatellut seuratessaan häntä, eikä hän saisikaan tietää ennenkuin puhelu päättyisi.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Looking for trouble

Viesti  Jilli lähetetty To 19 Maalis - 13:05

Valient ei ottanut Elin sanoja kuuleviin korviinsakkaan. Hän ei luottanut mieheen lainkaan. Poliisin ja jengipomon sekasiitos ei ollut koskaan kuulostanutkaan hänen korvaansa luotettavalta. Vielä vähemmän, jos kaveri oli oikeasti älykäs.
”Ensi kertaan Winchester.”
Valient sammutti puhelimen ja pudotti sen vielä varmuuden vuoksi maahan, astuakseen sen palasiksi. Poliiseilla oli nykyään keinot jäljittää vaikka mitä. Vampyyri ei ollut täysin luottanut kännyköihin edes silloin kun ensimmäiset niistä tulivat markkinoille. Sen takia hänellä oli aina useampia varana. Niitä kun sai nykyään lähes joka paikasta, pilkkahintaan, hieman samaan tapaan kuin lasten leluja kolikkoautomaatista.
Kun puhelin oli rikottu, hänen oli kerättävä omat tavaransa ja lähdettävä. Joku muu saisi huolehtia poliiseiden tulevista ruumiista.

Orlandin olisi melkein tehnyt mieli huokaista helpotuksesta , kun Eli laski aseensa. Moinen ei kuitenkaan tullut häneltä refleksinä, joten se jäi lopulta kokonaan tekemättä. Sen sijaan hän vain rentoutui.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Looking for trouble

Viesti  Shakur lähetetty To 19 Maalis - 13:14

Helvetti. Eli laski puhelimen kovakouraisesti pöydälle. Hän oli kuitenkin onnistunut jäljittämään puhelun. Hän tiesi, mistä puhelu oli tullut. Se riitti. Se ei kuitenkaan ollut hyvä juttu, että Valient aikoisi nyt luultavasti hankkiutua eroon Mikaelista ja Elizabethista. Hänellä ei juuri nyt ollut aikaa Orlandille, vampyyri saisi odottaa kunnes hän olisi valmis. Kiivaasti Eli näpytteli läppärinsä nappeja, kaivoi esille Heavenin numeron voidakseen hälyyttää kokeneemmat specialistit paikalle. Hän ei tosiaankaan halunnut antaa henkeään Mikaelin ja Elizabethin vuoksi, hän kestäisi kyllä syyllisyyden, jota joutuisi kantamaan, jos selviäisi tästä hengissä. Hän oli tappanut ennenkin.

Eli nosti puhelimen taas käsiinsä, soitti sen vaadittavan puhelun, kertoen tarkasti minkä kanssa uskoi pikku agenttien olevan tekemisissä, sekä osoitteen. Tämän jälkeen hän kääntyi tuolillaan ympäri, katsoen Orlandia. Ase oli hänen sylissään, ja Eli olisi valmis hetkenä minä hyvänsä nappaamaan sen käsiinsä jos tarve vaatisi.
"Saat ihan kohta kertoa minulle, miksi olet täällä.", Eli totesi rauhallisesti ja näpytteli seuraavaksi Maxin numeron. Hänen täytyisi varoittaa miestä.
"Hei ukkoseni, vieläkö sinussa henki pihisee?", Eli virnisti hieman, vaikkakin surullisesti. Kunhan Max selviäisi tästä hengissä, hän olisi tyytyväinen.
"Eli, missä sinä oikein olet ollut! Tiedätkö yhtään miten.."
"Tiedän, Max. Siihen ei nyt ole kuitenkaan aikaa. Se vampyyri aikoo napata sinut, käyttää sinua minua vastaan. Pysy jossain, missä olet turvassa. Mene vaikka Heavenin rakennukseen ja linnoittaudu sinne. Lupaa se minulle, Max."
"Mutta.. Hyvä on, minä lupaan. Mutta lupaa sinä poika ettet tee mitään typerää."
"Tiedät etten voi luvata sitä, Max.. Soitellaan.", Eli katkaisi puhelun ja huokaisi syvään. "Noniin, Orland. Sinun vuorosi."

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Looking for trouble

Viesti  Jilli lähetetty To 19 Maalis - 13:26

Orland kohotti kulmaansa Elin suodessa hänelle huomiota muutaman sekunnin verran. Ei hän valittanut, eikä hän ollut odottanut, että mies juoksisi hänen syliinsä ja toivottaisi tervetulleeksi. Olisihan se ollut ihan kiva saada edes jotain, kun hän oli kuitenkin raahannut hanurinsa tänne ja oli valmis auttamaan.
Seuraavassa hetkessä hän oli jo purskahtamaisillaan nauruun, kun Eli hälytti paikalle Heavenin. Valient ehtisi vaihtaa paikkaa kutakuinkin kymmenen kertaa ennen kuin ne pöntöt löytäisivät edes ensimmäisen piilopaikan. Valient oli elänyt aivan liian pitkään ja tehnyt aivan liian paljon pahaa, jotta voisi tai edes haluaisi pysyä paikoillaan tuntia kauempaa.
Seuraavaksi hän oli jo tuhahtamaisillaan Elin isälleen antamille neuvoille. Hän olisi suositellut ennemmin maanpakoa, kummallekin, jos nuo haluaisivat selvitä hengissä vähän pidempään.

”Olisit sä voinut edes vähän ilahtua, kun mä olen kuitenkin valmis suorittamaan itsemurhan sun vuoksi”, Orland totesi. Hän oli painanut osoitteen mieleen, jonka Eli oli Heavenille antanut. Hän olisi siellä tällä menolla viidessä minuutissa ja vampyyrinaistiensa ansiosta, hänellä oli huomattavasti suuremmat mahdollisuude päästä oikeasti Valientin jäljille. ”Eli kai mä tulin hyvästelemään. Pakkaa sinä kimpsusi ja kampsusi ja käske sitä vanhaa ukkoasi tekemään samoin ja ottakaa ensimmäinen lähtevä lento pois maasta. Mä yritän ainakin viivyttää Valientia sen verran, että pääsette pois.”

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Looking for trouble

Viesti  Shakur lähetetty To 19 Maalis - 13:32

Eli kohotti kulmiaan kuullessaan Orlandin sanat. Itsemurhan? Pyh ja pah, tuskimpa vampyyri tekisi mitään sellaista hänen vuokseen. "Pahoittelen, mutta siinä tapauksessa uhraat itsesi turhaan. Minä en aio paeta. Minulla ja Valientilla on kana kynittävänä, ja minähän aion kyniä sen.", Nyt vasta Eli saattoi antaa itselleen luvan tuntea sitä tuskaa, joka aiheutui siitä että hän tiedosti läheisimpien jengiläistensä kuolleen. Vance, Robb.. Kaikki joita hän olisi oikeasti voinut kutsua ystävikseen, olivat poissa. Valient oli tappanut nuo kuin mitättömät hyönteiset, eikä Eli tosiaankaan aikonut pakata ja kadota maasta. Sitä paitsi, Valient luultavasti seuraisi häntä. Ja vaikka ei seuraisikaan, ei olisi häneltä oikein vain karata, eikä se ollut hänen tapaistakaan. "Minä arvostan kyllä sitä, että haluat auttaa, Orland. Ihan tosissaan. Mutta kai sinä ymmärrät, etten voi noin vain lähteä, en sen jälkeen kun se paska on tappanut kymmeniä ystäviäni, ja pitää parhaillaan kahta kolleegaani panttivankeina. Minä en jumalauta voi vain lähteä!", Eli tunsi epätoivoa. Nyt kun pahin jännitys, eli puhelu Valientin kanssa, oli ohi, hän saattoi tuntea kaikki nuo musertavat tunteet joita ei ollut ehtinyt vielä käsitellä. Hän ottaisi mukaan niin monta lipasta kun kotooltaan löytäisi, eikä hän luovuttaisi ennenkuin olisi tyhjentänyt niistä jokaisen Valientin päähän.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Looking for trouble

Viesti  Jilli lähetetty To 19 Maalis - 13:45

Orland pudisteli päätään. Uhraaminen kuulosti todella jalolta tavalta kuolla. Harmi vain, että hän oli jo kuollut. Oli oikeastaan ollut siitä lähtien kun oli päättänyt olla tappamatta Eliä. Jotkut asiat vain tajusi hieman myöhemmin, kuin olisi ollut tarpeen.
”Sori. Ei musta saa tekemälläkään niin jaloa, että tätä vois jollain tapaa edes kutsua uhrautumiseksi”, Orland sanoi. ”Mä kuolen kuitenkin. Oon Valientin tappolistalla jo valmiiksi. Joten ajattelin, että siitä vois olla ehkä jotain hyötyä, jos yritän saada samalla mahdollisimman paljon tuhoa aikaiseksi. Ehkä reilu kahdeksansataa vuotta ikää on ihan hyvä aika lähteä.”

Orland ei olisi uskonut tätä, mutta hän tunsi itsensä jopa surulliseksi. Ilmeisesti, siinä missä lähestyvä kuolema muutti ihmisiä, se muutti myös vampyyreja. Hän oli ilmeisesti onnistunut juuri löytämään itseltään jotain, jota saattoi kutsua sydämeksi.
”Voinhan mä yrittää saada Valientissa sen verran suurta vahinkoa aikaiseksi, että sä saat listittyä sen lopullisesti. Vampyyrit kuolee kun pää irrotetaan muusta ruumiista, jos et sitä vielä tienny. Kannattaa kuitenkin katkasta kaula kerralla, koska toista tilaisuutta ei välttämättä tuu.”

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Looking for trouble

Viesti  Shakur lähetetty To 19 Maalis - 13:52

Äänensävy Orlandin puheessa sai hänet irvistämään enemmän. Tuntui siltä, kuin kaikki tämä olisi ollut hänen syytään. Se, että hänet jengiläisensä olivat kuolleet, se että Mikael ja Elizabeth viruivat vankeina, se että Orland tulisi kuolemaan.. Kaikki vain sen vuoksi että hän oli ollut jääräpää. Eli nosti toisen kätensä kasvoilleen ja hautasi silmänsä pois näkyviltä, sillä pelkäsi itkevänsä. Taas. Häntä oli nöyryytetty viimeaikoina enemmän kuin pitkiin aikoihin, ja näytti siltä, etteivät nöyryytykset ihan heti loppuisi.
"Kiitos.", Eli tunsi äänensä murtuvan. Hän ei tiennyt mitä muutakaan olisi voinut sanoa, kuin kiittää Orlandia. Hänen olisi pitänyt vihata tätä vampyyriä, mutta sen sijaan hän tunsikin jotain muuta tuota kohtaan. Tuo oli siepannut hänet, häpäissyt hänet, asettanut hänet vaaraan ja nyt vielä hänen kolleegansa ja perheensäkkin. Orland oli yhdellä pienellä valinnalla muuttanut niin monta asiaa, että hänen olisi tosiaankin pitänyt vihata tuota. Osa Elistä halusikin lyödä Orlandia, mutta siihen se jäikin. Hän halusi iskeä miestä kerran kunnolla päin naamaa, ja sen jälkeen pidellä tuota sylissään. Outoa, sitä se tosiaan oli.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Looking for trouble

Viesti  Jilli lähetetty To 19 Maalis - 14:04

Orland kohotti toista kulmaansa, Elin kiittäessä häntä. Olihan se tietysti kohteliasta, mutta jälleen yksi niistä asioista, joita hän ei ollut varsinaisesti odottanut. Murtunut ääni, ja kasaan painuneet hartiat, sen sijaan saivat jotain hänen rintakehässään puristumaan kasaan. Kai se sitten oli se sydän. Ilmeisesti ihminen oli kokenut muutaman asian liikaa viimeisten päivien aikana ja se alkoi jo tuntua, sekä näkyä. Eikä vampyyri voinut muuta kuin syyttää itseään.
”Olehan sitten varovainen”, Orland totesi ja huomasi omaksi kauhukseen, miten hänen omaa kurkkuaan kuristi. Oli kaiketi parempi poistua paikalta, ennen kuin hän alkaisi itse pillittämään kuin neiti.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Looking for trouble

Viesti  Shakur lähetetty To 19 Maalis - 14:10

Orlandin sanat kuulostivat lohduttomilta, sekä lopullisilta. Siltä, että tämä tosiaan oli itsemurhamissio heille molemmille. Tästä ei olisi paluuta, huomista ei nähtäisi.
"Odotahan hetki, Orland. Luuletko että annan sinun mennä yksin?", Eli kohotti katseensa. Hän pakotti epätoivoisen virneen kasvoilleen ja nousi tuoliltaan. Hän suuntasi takaisin vaatekaapilleen, nappasi sieltä vaatteiden kätköistä kolme lipasta mukaansa. Oli hyvä juttu, että Max oli johtanut selvästi tutkimuksia. Näitä ei olisi luultavasti enää tallella, jos joku muu olisi käynyt nuuskimassa. Ne olisi viety todisteina pois, vaikka hänellä olikin aseenkantolupa.
Nyt Eli siirtyi eteiseen, kiskaisi naulakosta puvuntakin päälleen ja suki hiuksensa kertaalleen siististi. Hän oli menossa kuolemaan jengipomona, joten imagon täytyi olla kohdillaan. Hän halusi kuolla arvokkaasti, jos hänen kerta täytyi kuolla.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Looking for trouble

Viesti  Jilli lähetetty To 19 Maalis - 14:20

Orland oli jo kääntynyt kohti ove, kuullessaan Elin sanat. Ne saivat hänet käännähtämään takaisin, silmät leimuten. Helvetti. Hän voisi ehkä hyväksyä sen, että Eli kuolisi lopulta, mutta hän ei todellakaan katsoisi tuon kuolemaa vierestä. Eikä antaisi tuon tulla mukaansa. Ei mistään hinnasta.
”Kyllä muuten menen”, Orland totesi ristien kätensä rinnalleen, katsellessaan miehen valmistautumista, joka oli täysin turhaa. ”Ensinnäkin, sinä olet liian hidas pysyäksesi minun mukanani, toiseksi, voin helposti viivyttää sinua entisestään, kolkkaamalla sinut tähän eteiseen.”
Kolmatta syytä vampyyri ei sanonut ääneen, mutta tiedosti sen. Hän kuolisi itse puolet nopeammin ja vähemmällä tuholla, jos hän keskittyisi suojaamaan Eliä siinä samalla. Ja sen hän mitä todennäköisemmin tekisi, vaikka olisi päättänyt muuta ja vaikka mies sitä itse pyytäisi. Hän oli liian kiintynyt ihmiseen, jotta pystyisi taistelemaan täysillä. Ja Eli kuolisi noin viisi sekuntia hänen jälkeensä.
”Siellä ei ole pelkästään Valient, jos me edes onnistuttaisiin selviämään sen luokse. Valient piiloutuu aina muiden selän taakse. Ja nyt puhutaan kymmenistä, vahvoista vampyyreista. Se ei ole koskaan yksin, koska silloin se olisi suora maalitaulu. Muuten mä olisin tappanut sen jo vuossatoja sitten.”

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Looking for trouble

Viesti  Shakur lähetetty To 19 Maalis - 14:28

"Turhaan nuriset siinä. Minä tulen mukaan ja sillä selvä.", Eli tiedosti varsin hyvin kaikki Orlandin sanomat, sekä sen sanomatta jättäneen, seikat. Niin hyvin että se sattui. Hän ei silti voinut antaa vampyyrin tehdä tätä yksin, tämä oli kuitenkin hänen taistelunsa. "Ensinnäkin Valient tulee helpommin esiin jos meillä on syötti, elikkä minä. Miksi meidän pitäisi turhaan edes yrittää listiä kaikki sen mulkeron suojakilpiä, kun voidaan houkutella Valient esiin.", Eli tiedi myös, ettei suunnitelma välttämättä toimisi. Valient olisi hyvin voinut antaa alaisilleen käskyn tappaa hänet siihen paikkaan jos kohtaisivat hänet, mutta oli olemassa mahdollisuus, että Valient haluaisi itse vähintään nähdä kuinka ylpeä Eli Winchester lopulta kaatuisi kuolleena maahan.
"Lisäksi, Reapers ei ole vain nimi.", Eli virnisti hieman. Vaikka Valient olikin tappanut hänen kaikkein luotetuimmat jengiläisensä, hänellä riitti silti alaisia vaikka muille jakaa. Hän saisi pystyyn pienen sodan, jos haluaisi. "Uskoisin että Reaperseita on vielä viitisenkymmentä jäljellä. Sana minulta ja pojat lähtevät ilomielin vampyyrimetsälle. Lisäksi, olen poliisi, ilmoitus piirille tapahtumista ja saan viitisenkymmentä poliisia paikalle. Sitten olen vielä ollut Heaveniin yhteydessä.", Hän ei tosiaankaan tarjoaisi henkeään Valientille hopeatarjottimella. Jos Valient haluaisi hänen henkensä, tuo saisi tulla ottamaan sen väkisin.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Looking for trouble

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 15 / 18 Edellinen  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18  Seuraava

Takaisin alkuun


 :: Muuta :: New York

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa