Lius Blackbourne

Siirry alas

Lius Blackbourne

Viesti  Jilli lähetetty Ma 20 Heinä - 17:21

Koko nimi: Lius (Cornelius) Benjamin Franklin Blackbourne
Syntymäaika: 01.08.1961
Ensimmäinen muutos: 12 vuotiaana
Ikä: 189 vuotta
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Sukupuoli: Mies
Rotu: Ihmissusi
Pituus/Paino: 179 cm /89 kg

Seksuaalinen suuntautuminen: Homo
Perhe:
Isä: Sebastian Blackbourne
Äiti: Genevieve Blackbourne
Isoveli: Zacharias Blackbourne
Veljenpoika: Kale Blackbourne
Siviilisääty: Sinkku
Tärkeimmät ihmissuhteet:
Zacharias Blackbourne
Kale Blackbourne
Kennith Holt

Ammatti: Eläinlääkäri
Varallisuus/kuukausipalkka: 2458 $/kk. Lius omistaa myös osansa Blackbournen kartanosta, sekä tiluksista. Vanhemmiltaan hän on perinyt myös joitain osakkeita. Tämä on kuitenkin se osa omaisuudesta, josta hän ei juurikaan välitä. Lius arvostaa enemmän huolella kerättyä ja vaalittua vinyylikokoelmaansa, joka koostuu käytännössä katsoen pelkästään klassisesta rockista.
Asunto: Blackbournen perheen omistuksessa on valtava kartano, sekä monta hehtaaria tilaa ympäröiviä tiluksia, sekä metsää. Caldwellin johto on yrittänyt päästä monet kerrat käsiksi kartanoon ja sen maihin, mutta Blackbournet ovat pitäneet tiukasti kiinni omaisuudestaan. Taloa on kutsuttu ensimmäisistä vuosista lähtien Blackbourne Castleksi. Nimi on turhan mahtipontinen nykyaikaan, mutta rakennuttamisen aikaan paikka oli taatusti seudun hulppein rakennus.
Talo on perinteikäs uusenglantilainen, tiilestä koottu kartano, jonka pihapiirin sisäpuolella on muunmuassa kasvihuone, pari pientä piharakennusta, sekä hieman kauempana perinteikäs huvimaja. Pihapiiristä ja sen englantilaisestapuurtarhasta pidetään huolta oman perheen voimin, samoin kun talosta. Kartanoon ei kaivata ulkopuolisia, missään mielessä, joten kaikki kunnostustyöt ja mahdolliset remontit hoidetaan oman väen voimin. Vuosien varrella kartanoon on hankittu kaikki nykyajan mukavuudet, moderneista kylpytiloista, täydellisesti varusteltuun keittiöön. Kolme kerroksista on rakennettu maan päälle, kun taas kellari muodostaa paikan perustukset ja juuret. Kartanossa on tilavat, yleelliset asuintilat, sen vakituisille asukkaille, sekä tilavia huoneita jokaiselle laumanjäsenelle. Talosta löytyy myös pieni sairaala, onnettomuuksien varalle, sekä kattava kirjasto. Kellarissa on muun muassa kiduttamiseen sopivat tilat, sekä pieni säilö vieraille, jotka tarvitsevat erityistä huomiota.

Lius ei asu varsinaisessa kartanossa, vaikka käykin syömässä sen keittiössä. Hän on kunnostanut itselleen pienen huoneiston piharakennukseen, jota leikkisästi kutsutaan metsänvartijan tuvaksi. Tiilistä ja hirsistä rakennettu pikku tönö kätkee sisäänsä mukavan pikku kolmion, johon kuuluu kaikki nykyajan mukavuudet.
Uroksella on myös viihtyisä, tilava kaupunkiasunto aivan New Yorkin uudessa keskustassa. Hän viettää suurimman osan ajastaan Blackbourne Castlessa, mutta ajaa aina silloin tällöin kaupunkiin.

Taidot: Lius on yksi laumansa vahvemmista jäsenistä, hän ei kuitenkaan vedä voimassa vertoja nuorelle Kalelle. Hänellä on myös vahva hajuaisti, mutta ei kuitenkaan riittävän vahva, jotta olisi joukkonsa paras jäljittäjä. Hän kuitenkin harjoittelee, tullakseen paremmaksi.
Lius on taitava kokki, hyvä eläinlääkäri ja näppärä käsistään. Hänellä on aina jokin pieni parannusprojekti työn alla.
Hyökkäys arvo: 6
Puolustus arvo: 5

Harrastukset: Liuksella ei ole mitään varsinaisia harrastuksia. Hän tekee sitä, mitä milloinkin haluaa. Joskus se on kitaran rämppyttelyä, joskus ruuanlaittoa ja joskus keikoilla käyntiä. Aina hän on saanut aikansa kulumaan.
Ulkonäkö: Liuksen ruumiinrakennetta voi kuvata kaikkein parhaiten sanalla tanakka. Hän ei ole lihava, mutta massiiviset lihakset onnistuvat luomaan illuusion tietynlaisesta tukevuudesta yhdessä luontaisen ruumiinrakenteen kanssa. Lius on siis iso ja roteva, eikä se ole vain ulkokuorta, hän on myös vahva. Vaalea iho tuppaa olemaan ympäri vuoden enemmän tai vähemmän päivettynyt, sillä uros viettää paljon aikaa ulkona. Käsissä ja käsivarsissa on usein pieniä, paranemaan päin olevia naarmuja, mustelmia ja palovammoja, riippuen siitä onko hän kokannut vai korjaillut jotain. Liuksen ihoa peittävät aina korvien taustoista jalkapöytiin asti erilaiset tatuoinnit. Paljon keltti- ja susiaiheisia kuvia, sekä joitain rockhenkisiä taideteoksia, isoina ja pieninä. Vasemman lonkkaluun päältä löytyy pieni kuva, joka esittää hieman tyylliteltyä Blackbournen suvun vaakunaa; kaksi mustaa sotakirvestä, keltaisella pohjalla, niiden päällä hopeinen susi ja kaiken yllä musta korppi puunoksa suussa. Tautointitaiteen lisäksi, Lius on koristanut vartaloaan myös erilaisilla lävistyskoruilla, joista melkein kaikki on tehty asemetallista. Renkaat molemmissa nänneissä, korvissa useita erillaisia, niskassa kolme lävistystä allekain, alahuulen alla perinteinen teräspallo ja korvissa 1cm venytyskorut.
Liuksen loivasti aaltoileva tukka on väriltään pähkinänruskea ja ulottuu pituutensa puolesta aina lapaluiden alle. Hän pitää sitä mielihalujensa mukaan auki tai kiinni, sen perusteella milloin mikäkin tuntuu parhaalta. Työssään hän sitoo ne ponnarilla kiinni niskaan, jotta karvat eivät olisi tiellä. Jykevää, miehekästä leukaa peittää yleensä, lyhyt parta, joka kasvaa paikalleen ennemminkin laiskuuden kuin tyylikysymysten vuoksi. Liuksen jylhät kasvonpiirteet ovat hieman kelttiläiset, vaikka hänen sukunsa on lähtöisin jostain aivan muualta. Silmät ovat väriltään taivaansiniset.

Liuksen susihahmo on kuten uros itse, iso ja lihaksikas. Hän on tässä hahmossa varmasti laumansa suurikokoisin. Hänen turkkinsa on pitlähkö ja väriltään ruskea. Silmät vaalenevat jäänisinisiksi muutoksessa.
Muuta:
- Lius oli ehdolla alfaksi, mutta vetäytyi nopeasti kisasta. Hän ei uskonut kykenevänsä siittämään rituaalin vaatimaa jälkeläistä oman suuntautumisensa vuoksi.

Suvun ylpeys 03.12.2150

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa