Suvun ylpeys K-18

 :: Muuta :: New York

Sivu 8 / 10 Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Seuraava

Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Shakur lähetetty Ma 27 Heinä - 12:43

Daniel näytti turhautuvan Liuksen kysellessä lisää tästä illasta. Johan hän oli kertonut kaiken minkä tiesi. Hänellä ei itselläänkään ollut mitään tietoa, mitä oli meneillään. Varovaisesti Daniel nojasi hieman irti Liuksesta voidakseen hörpätä jälleen teestään. Hän oli epävakaa, eikä se hyödyttäisi mitään jos hän alkaisi rähisemään. "Kyllä, Ibbie on minun läheisin ystäväni.", Hän tokaisi melkein tylysti. Olihan se jo itsestään selvää hänen kuvauksensa perusteella, että hän ja Ibbie olivat erottamattomat. "Ja johan minä kerroin kaiken. En tiedä itsekkään kuka se tyyppi on, missä helvetin jengissä hän on, tai mitä hän oikein haluaa.", Puhuessaan Danielin ääni muuttui kiivaammaksi, joka kertoi siitä että hän oli vihainen. Puheesta myös kuulsi jälleen vahvempana hänen alkuperäinen aksenttinsa. Daniel yritti rauhoittua, joi hieman lisää teetä silläkin uhalla että polttaisi kielensä.

Muutama kerta syvään henkeä ja hän tunsi taas olonsa hieman paremmaksi. Nyt kun hän oli taas hetkellisesti rauhoittunut, hän saattoi aloittaa alusta. Niimpä Daniel aloitti siitä päivästä kun Sebastian oli murhattu, hän kertoi kuinka oli tunnistanut kujalta ihmissuden hajun. Sitten hän selosti kuinka oli tunnistanut saman hajun Ibbien talon luona tänään aikaisemmin, ja uudestaan illalla. Hän kertoi mahdollisimman tarkasti koko kohtaamisen kulun ja sen, miten töykeästi ja itsevarmasti uros oli lopulta hänelle selkänsä kääntänyt ja lähtenyt. Daniel tunsi olevansa täysin uuvuksissa päästessään tarinansa loppuun ja toivoi, että Lius lakkaisi kyselemästä.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Jilli lähetetty Ma 27 Heinä - 13:02

Lius hieroi Danielin käsivartta ja hartiaa voimakkaammin, kun uros tuntui kiihtyvän hänen kysymyksistään. Hän antoi toisen tiuskia ja kiukutella aivan rauhassa, sillä tämä ei ollut Danielin vika. Ilta oli ollut taatusti uuvuttava, kuin sen uudelleen läpi käyminenkin, joten oli tyäsin ymmärrettävää, että toinen oli väsynyt ja kiukkuinen sen vuoksi. Pieni höyryjen päästäminen oli todennäköisesti aivan yhtä hyväksi kuin kunnon itku. Hän antoi Danielille liikkumatilaa, pysyen kuitenkin tuon lähellä.
Allaani olet kertonut minulle nyt pieniä tiedonjyviä, sieltä täältä. Minun täytyy tuntea kuulla kokonaisuus, jotta voin auttaa sinua ja Ibbietä”, Lius sanoi lempeästi ja rauhallisesti, yrittämättä haastaa riitaa. Hän halusi uroksen kuitenkin ymmärtävän, miksi kyseli.

Sitten Daniel alkoikin käymään läpi tapahtumia. Lius yllättyi eniten siitä, että Daniel aloitti siitä samaisesta yötä, jolloin he olivat olleet yhdessä. Vielä enemmän hän hämmästyi tajutessaan, että ensimmäinen uhri oli ollut se samainen kusipää, jonka kynsistä hän oli Danielin pelastanut galleriassa. Olihan hän seurannut uutisia ja kuullut murhista, mutta tähän asti hän ei ollut kiinnittänyt niihin juurikaan huomiota. Huolestuttavinta oli kuinka jostain syystä joku yksittäinen ihmissusi, jolla oli mitä ilmeisemmin takanaan vaikutusvaltaisia tekijöitä, oli seurannut Danielia ja tuon ystävää jo päivien ajan. Oli mahdotonta sanoa, oliko takana enemmänkin ihmissusia, mutta jo tällainen oli huolestuttavaa. Eikä kujalla olleen tyypin uhkailuja voinut ottaa täysin kevyesti. Lius päätti soittaa Zachariakselle ja kysyä neuvoa tuolta.
Daniel vaikutti kuitenkin niin uupuneelta, että taisi olla parempi päästää tuo nukkummaan.
”Voit käyttää vierashuonetta täysin vapaasti. Näytät kuoleman väsyneeltä. Jutellaan lisää, kun olet sanut levätyksi”, Lius sanoi, katsellessaan Danielin kasvoja, joita koristivat edelleen itkun jäljet. ”Kylpyhuoneita on ikävä kyllä vain yksi, mutta lupaan, että saat käyttää sitä aivan rauhassa.”

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Shakur lähetetty Ma 27 Heinä - 13:10

Jälleen Daniel kiinnitti huomiota tuohon outoon sanaa jota Lius hänestä käytti. Hän ei vieläkään ollut päässyt kysymään, millä tuo häntä oikein nimitteli, mutta jostain syystä Daniel ajatteli että olisi ehkä parempikin, jos hän ei tietäisi. Hän halusi pitää välinsä etäisinä kaikkiin ihmissusiin. "Idea kuulostaa hyvältä, mutta minun täytyy palata kotiin aikaisin aamulla valmistautumaan. Puhuminen saa siis odottaa.", Daniel totesi melkeimpä tylysti tyhjentäessään sitten teekuppinsa tyhjäksi, ja laskiessaan sen lautaselleen edessään. Hän riistäytyi irti Liuksen otteesta, sillä hän ei halunnut tukeutua vieraaseen urokseen liiaksi, eikä antaa tuolle vääriä mielikuvia mistään. Daniel oli tehnyt toiselle selväksi ettei aikonut tai tahtonut seurustella.
"Ei minua haittaa jos tahdot katsella kun käyn suihkussa. Apusi huomioon ottaen voin jopa tehdä sen ilmaiseksi.", Daniel vilkaisi Liusta, miettien hetken oliko mennyt liian pitkälle sanojensa kanssa. Miksi ihmeessä hän tunsi tarvetta piinata toista sillä tosiasialla, että hän oli maksullinen seuralainen joka tekisi rahasta melkein mitä tahansa. "Voin jopa helpottaa oloasi, jos sinulla on purkamattomia paineita.", Daniel kääntyi Liusta kohden, asettuen polvilleen uroksen eteen ja kiilaten vartalonsa tuon jalkojen väliin. Hän laski toisen kätensä uroksen reidelle, toisen siirtyessä avaamaan varsin tottuneesti farkkuja. Seksi saisi hänen päänsä tyhjenemään ja olon raukeaksi, ja silloin hän saisi kaikkein varmiten unta.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Jilli lähetetty Ma 27 Heinä - 13:31

Lius hymyili, kun Daniel ilmoitti lähtevänsä aikaisin aamulla, aivan kuin tuo olisi kuvitellut hänen nukkuvan pitkään. Jos hän menisi puolen yön jälkeen nukkumaan oli hyvin todennäköistä, että hän heräsi täysin virkeänä kolmen, neljän välillä. Hän tarvisti hyvin vähän unta ja kolme tuntia riitti vallan mainiosti kattamaan hänen vuorokauden unentarpeensa. Ellei Daniel nukkunut sitäkin lyhyempiä määriä, Lius uskoi olevansa hereillä tuon lähtiessä. He voisivat jutella aamullakin, kun hän olisi saanut kysyttyä Zachariaksen mielipidettä.
Kun Daniel tuntui tarvitsevan jälleen omaa tilaa, Lius päästi hänestä irti ja antoi rauhassa vetäytyä kauemmas itsestään. Hän ei halunnut pakottaa toista mihinkään ja joskus läheisyys alkoi tuntumaan liialta. Lius tiesi sen myös omasta kokemuksesta.

Danielin seuraavat sanat saivat hänet kuitenkin sävähtämään, kuin häntä olisi lyöty. Hän ei voinut unohtaa sitä, että tuo oli seuralainen, vaikka olisi halunnutkin. Piikikäs muistutus asiasta oli kuin ruoskan isku, jo senkin vuoksi ettei Liuksella ollut tapana katsella yhtään ketään suihkussa. Nyt Daniel tarjosi sellaista, vieläpä ilmaiseksi. Liuksen pään täyttivät mielikuvat, joita hän ei todellakaan kaivannut sinne ja joiden uskoi olevan täydellisen liioiteltuja. Silti hän ei voinut niille mitään. Hän näki sielunsa silmin Danielin saippuoimassa hoikkaa vartaloaan sellaisessa antiikkisessa kylpyaammeessa, suihkun alla. Uros tekisi sen hitaasti ja tarkoituksella viettelevästi. Tuo saattaisi jopa hyväillä itseään provosoivasti. Ja ammeen ympärillä oli lukuisia, kasvottomia ihmisiä katsomassa ja masturboimassa. Luoja. Mielikuva oli niin eläväinen, että Lius saattoi kuulla äänet ja tuntea vesihöyryn. Eikä hän ollut aivan varma siitä kiihottiko vai kuvottiko ajatus häntä. Oli miten oli, hän alkoi tuntemaan tietynlaista painetta sepaluksensa tietämillä.
Sitten Daniel olikin jo hänen edessään polvillaan ja availi hänen housujaan.
”Daniel..” Lius henkäisi tietämätä oliko kauhuissaan, vai valmiina toimintaan. Hän tarttui nopeasti urokseen käsiin, jotta tuo ei pääsisi niiden kanssa aivan maalin asti. Vyön ja napit tuo oli ehtinyt jo saamaan auki. Lisäksi, jos uros menisi yhtään pidemmälle, he päätyisivät varmasti harrastamaan seksiä, juuri tässä sohvalla. ”Sinä tiedät, että minä en pysty kieltäytymään lopulta. Tämä ei ole viisasta. Meidän ei pitäisi.”

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Shakur lähetetty Ma 27 Heinä - 13:38

Daniel katsoi Liusta aivan kuin ei olisi ymmärtänyt mistä tuo puhui, kun tuo kieltäytyi hänen tarjouksesaan. Se sai vain kuitenkin hymyn kaartamaan hänen täyteläisiä huuliaan. "Kun sanot asian noin, sinä suorastaan pyydät minua jatkamaan. Se, että 'et pysty kieltäytymään lopulta' tarkoittaa minulle samaan kuin 'jatka vaikka sanonkin etten tahdo'.", Daniel hymyili suloisesti kuin enkeli konsanaan, viattomasti. Hänen päänsä tuntui raskaalta eikä hän oikein ollut oma itsensä. Seksi oli aina ollut pakokeino ja tapa korjata asioita. Seksi oli hyvää ja seksi sai hänet väsyneeksi ja unohtamaan edes hetkeksi kaiken muun. Eikä hänen edes tarvitsisi harrastaa seksiä saadakseen samat tunteet, riittäisi että hän ottaisi Liukselta suihin ja hänen oma olonsa paranisi jo pelkästään siitä.
Hitaasti hän veti toisen kätensä irti Liuksen otteesta ja kiskaisi vihdoin ja viimein pipon päästään. Vaikka hänen hiuksensa olivatki ponnarilla, niiden luonnonkiharuudesta ei voinut erehtyä. Daniel laski pipon lattialle viereensä, ja käänsi sitten huomionsa takaisin Liukseen. "Minä voin helpottaa oloasi. Sitten sinun ei tarvitse hokea minulle enää ettet aio tehdä minulle mitään, kun tiedän että olosi on tyydytetty ja olet saanut tarpeeksesi. Ja voin luvata ettet ole koskaan saanut yhtä hyvää suihinottoa, kuin mitä minä voin tarjota. Joka sentin arvoinen jonka tienaan, ja saisit sen aivan ilmaiseksi. Eikös se ole hyvä diili?"

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Jilli lähetetty Ma 27 Heinä - 14:02

Lius vetäisi vastaukseksi Danielin sanoille terävästi ilmaa keuhkoihinsa ja heitti päätään taaksepäin, nojamaan sohvan selkänojaa vasten. Hän oli omien mielikuviensa ja Danielin sanojen ansiosta jo puolikovana. Lisäksi, uros taisi olla oikeassa siitä, että hän halusi homman jatkuvan, vaikka sanoikin muuta. Hän muisti tarkalleen millaista Danielin kanssa oli ollut aikaisemmin. Vaikka silloin hän oli ollut ohjaksissa. Nyt toinen puolestaan vaikutti siltä, että veisi tätä erää.
”Se ei muuta sitä tosiasiaa, ettei meidän pitäisi”, Lius sanoi ja yllättyi siitä miten nopeasti hänen äänensä oli onnistunut madaltumaan. Eiväthän he olleet vielä ehtineet tehdä edes mitään ja hän huohotti jo himosta.

Danielin irrottaessa kätensä hänen otteestaan, Liuksen oli pakko katsoa alas himosta tummenneilla silmillään. Vaaleat hiukset olivat tänään kiharalla. Se yllätti hänet hieman, mutta samaan aikaan hän saattoi todeta niidenkin sopivan Danielille. Tuo näytti itseasiassa entistä suloisemmalta hiukset pienillä kiharoilla ja se sai Liuksen hymyilemään hieman.
”Entä, jos minä haluan tyydyttää myös sinut?” Lius kuiskasi käheällä äänellä, tajuten olevansa jo aivan Danielin vietävissä ja vieteltävissä. Hän ei kuitenkaan uskonut pelkän suihinoton riittävän. Liukselle kumppanin himo oli osa nautintoa ja tuon tyydyttäminen osa omaa täyttymystä. Hän halusi koko paketin, eikä vain osaa siitä.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Shakur lähetetty Ma 27 Heinä - 14:11

Daniel näytti harkitsevan tätä vaihtoehtoa. Halusiko hän todella maata uudestaan Liuksen kanssa, ja tehdä asioista vielä monimutkaisempaa? Uros ei ihan vielä näyttänyt kuitenkaan täysin ymmärtävän heidän erilaisia asetelmiaan ja statuksiaan. Hitaasti Daniel vei vapaan kätensä hyväilemään Liuksen sisäreittä, samalla kun näytti katselevan oman kätensä liikkeitä. "Siinä tapauksessa meidän täytyy luultavasti keskustella sopimuksen laatimisesta. Minun ei ole lupa ottaa vastaan maksua ulkopuolisilta henkilöiltä, joilla ei ole sopimusta Järjestön kanssa. Ja minulla ei myöskään ole tapana harrastaa seksiä ulkopuolisten kanssa useammin kuin kerran. Tänä iltana olen valmis tekemään poikkeuksen, mutta sen jälkeen emme voi harrastaa seksiä ilman sopimusta.", Danielin mielestä tämä oli paras tapa muistuttaa urokselle sitä, että hän aikoi jatkaa työtänsä ja että työ oli hänelle tärkeämpää kuin se, että hän saisi kerrankin nauttia vapaasti. Järjestön pomo oli auttanut häntä aikoinaan paljon, ja Danielista oli vain sopivaa että hän yritti korvata miehelle tuon apua hankkimalla lisää asiakkaita. Sitä paitsi, Lius oli oikein etevä sängyssä, iso ja ennenkaikkea huomaavainen. Hän harrastaisi mielellään useamminkin tuon kanssa seksiä, kunhan se jäisi pelkkään seksiin. Hän ei juurikaan halunnut käydä illallisilla tuon kanssa, ihan vain koska halusi pitää itsensä erossa ihmissusista, mutta casuaali seksi silloin tällöin voisi olla okei.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Jilli lähetetty Ma 27 Heinä - 14:25

Danielin sanat olivat sen illan pahin isku. Yhtä hyvin tuo olisi voinut lyödä häntä suoraan kasvoihin. Se oli aivan kuin jäähileistä vettä oli kaadettu hänen niskaansa. Himo ja kiihko olivat tiessään saman tien, eikä hän voinut tuntea muuta kuin inhoa ja kuvotusta. Asiat olivat menneet nyt liian pitkälle. Lius työsi Danielin kädet ja koko uroksen kauemmas itsestään, jotta hänellä olisi tilaa nousta ylös ja kävellä kauemmas. Omille jaloilleen päästessään hän sulki sepaluksensa ja vyönsä. Hän ei todellakaan alkaisi neuvottelemaan, yhtän kenenkään kanssa siitä, paljonko suostuisi maksamaan seksistä. Daniel oli juuri onnistunut palauttamaan hänet täydellisesti maanpinnalle ja särki viimeisetkin unelmat, joita Lius oli elätellyt mielensä perukoilla.
”Kuten sanoin, vieras- ja kylpyhuone ovat vapaassa käytössä”, Lius sanoi, pystymättä edes katsomaan Danieliin päin. Tämä olisi tässä. Hän auttaisi urosta, koska oli niin luvannut, mutta muuten hän jatkaisi elämäänsä kuten tähänkin asti. ”Menen parvekkeelle soittamaan pari puhelua. Ole kuin kotonasi.”
Lius tiesi käyttäytyvänsä aivan yhtä törkeästi, kuin ensimmäisenäkin yönä, mutta ehkä niin oli parempi. Ainakin hänen itsensä kannalta. Ehkä hän saisi näin vedettyä selvän rajan itselleen seuralaisen ja kumppanin välille. Daniel oli ehdottoman varmasti seuralainen, eikä todennäköisesti muuttuisi muuksi. ”Hyvää yötä.”

Lius käveli olohuoneen toiseen päähän ja avasi verhojen taakse piilotetun parvekkeen oven. Yön viileys ja kevyt pakkanen tuntuivat tervetulleilta sen jälkeen, mitä sisällä oli tapahtunut. Lius tunsi päänsä selkeytyvän hiljakseen ja se tuntui hyvältä. Juuri nyt paremmalta kuin mikään seksi. Hän nojasi käsillään metalliseen parvekkeenkaiteeseen ja antoi hyytävän tuulen pyyhkiä mielstään kaiken epämieluisan. Hän palaisi sisälle vasta, kun kuulisi lasin läpi vierashuoneen oven kolahtavan.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Shakur lähetetty Ma 27 Heinä - 14:33

Okei, hän oli mennyt liian pitkälle kuten oli ajatellutkin. Daniel huokaisi syvään, hieman loukkaantuneena, mutta antoi Liuksen mennä. Hän tiesi etteivät hänen pahoittelunsa auttaisi mitään, eikä hän voisi muuttaa tilannetta enää mitenkään, paitsi antamalla tyhjiä, perättömiä lupauksia. Hän tunsi itsensä idiootiksi, mutta kaipa hän sen ansaitsi. Mitäs meni tyrkyttämään kunnollisille uroksille huoran ostamista ihan vain koska seksi oli hyvää. Kaikki eivät olleet yhtä vapaamielisiä kuin hän itse. Hitaasti hän nousi lattialta noukkien piponsa mukaan, jonka työnsi lopulta roikkumaan puolihuolimattomasti takataskuunsa. Hän halusi lähteä kotiin, se olisi parasta, sillä hän tiesi että jos jäisi, hän yrittäisi uudestaan. Daniel tunsi itsensä, ja hänen tapansa selvitä traumoista ja shokista oli seksi. Johan se oli nähty viimeksikin, kuinka hän oli houkutellut Liuksen sänkyynsä Sebastianin kanssa tapahtuneen välikohtauksen jälkeen. Hän vain ei voinut itselleen mitään, sillä kaikesta huolimatta hänellä seisoi juuri nyt.
Danielia ei edes lannistanut suuremman uroksen kovat sanat ja hyvän yön toivotus. Hänen päässään humisi ja hän tunsi olevansa kuin aineissa, pää täynnä tyhjää ja täysin primääristen vaistojensa vietävinä. Hän asteli hiljaa, äänettömästi parvekkeen ovelle joka oli jäänyt raolleen. Hän ei aikaillut astuessaan parvekkeelle, kietoen kätensä Liuksen ympärille tuon takaa. Toisen lämpö yhdessä kylmän ilman kanssa saivat hänet huumaantumaan, eivätkä suinkaan selkeyttäneet hänen ajatuksiaan. "Onko seuralaisen käyttäminen tosiaan noin paha juttu?", Danielin ääni oli pehmeä, viettelevä kuiskaus.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Jilli lähetetty Ma 27 Heinä - 15:04

Lius oli niin keskittynen selvittämään omia ajatuksiaan, että hän ei kuullut saranoiden hiljaista liikettä, eikä askeleita, jotka lähestyivät. Vartalon ympärille kietoutuvat kädet saivat hänet jäykistymään. Hänen ei tarvinnut kysyä kuka siellä tai mitä tuo aikoi. Danielin aikomukset olivat hyvin selkeät, Lius nimittäin pystyi haistamaan ne navakassa yötuulessakin. Hän tunsi toisen hoikan vartalon miellyttävänä selkäänsä vasten. Sen lämpö paikkasi kylmyyttä, jonka tuuli oli tuonut mukanaan. Lämpö oli huumaava ja sen mukaan olisi ollut helppo lähteä. Lius ei ollut vielä ehtinyt toipua äskeisestä välikohtauksesta niin ettei olisi vieteltävissä. Danielin sanat kuitenkin hyysivät hänen sisuksiaan. Hän tuskin pääsisi niistä enää ylitse. Ne tulisivat jäytämään hänen sisintään vielä pitkään ja teki Danielista paljon merkityksellisemmän, kuin tuo olisi saattanut muuten olla.

”Siinäpä se”, Lius sanoi lievästi katkerana, katsomattakaan urokseen päin. Hän ei kääntynyt, eikä liikkunut. Sen sijaan hän keskittyi siihen, miten metallinen kaide pureutui kämmeniin ja aiheutti lievää kipua, hänen puristaessaan sitä koko ajan kovempaa. Ehkä hän pystyisi sen avulla pitämään itsensä kurissa ja hallinnassa. ”En halua käyttää ketään. Enkä halua ottaa ketään maksusta. En halua seuralaista. Haluan kumppanin, jonka kanssa olen täysin tasavertainen ja joka on mukana aivan yhtä syvästi kuin minäkin.”
Hän halusi, että Daniel menisi viimein nukkumaan vierashuoneeseen. Lius ei halunnut loukata häntä yhtään enempää. Tuo oli osoittanut enemmänkin kuin vain selvästi, että heidän suhteestaan voisi tulla mitään. Hän ei voisi muuttaa omia tapojaan, vaikka haluaisikin, eikä Daniel selvästikään aikonut muuttaa omiaan. Uros oli seuralainen henkeen ja vereen asti, eikä Lius voisi todella olla koskaan sellaisen kanssa.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Shakur lähetetty Ma 27 Heinä - 15:53

Sanat tuntuivat viiltävän Danielia, mutta hän ei silti aikonut luovuttaa. Hän oli ollut niin lähellä, ja hän tiesi että hänellä oli vielä mahdollisuus pelastaa tilanne, ja saada tarvitsemansa.
"Seuralaisten käyttämisessä ei ole mitään pahaa. Se on vähän kuin tilaisi cateringista ruokaa juhliin; voit sanoa kaikille että olet itse kokannut, eikä kukaan ryhdy tappelemaan kanssasi.", Okei, ehkä vertaus oli huono mutta Danielin tässä mielentilassa täydellisen sopiva. "Mikään ei estä sinua etsimästä rakkautta vaikka käyttäisit samalla seuralaispalveluja.", Hänen kätensä liikkuivat Liuksen hyvin muodostuneilla vatsalihaksilla hitaasti ja rauhoittavasti, tyynnytellen toisen myrskyisää tuulta. Hän halusi onnistua, hänen kehonsa vaati sitä voidakseen unohtaa illan tapahtumat. Hän halusi Liuksen panevan itseään ja kovaa, niin kovaa ettei hänen päähänsä yksinkertaisesti mahtuisi mitään muuta. "Meistä ei ehkä voi tulla paria, Lius, mutta se ei tarkoita sitä ettemekö voisi nauttia toistemme seurasta aina silloin tällöin. Ja kuka ties, löydät jonkun toisen joka miellyttää sinua ja unohdat minut siinä samassa, ja molemmat ovat saaneet mitä ovat halunneet; seuraa ja rakkauden tunteen.", Valheellisen rakkauden tunteen, mutta kaikkea ei kannattanut sanoa mikäli tahtoi saada haluamansa.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Jilli lähetetty Ma 27 Heinä - 17:06

Lius huokaisi, kun Daniel ei selvästikkään aikonut lopettaa. Huokausta seurasi kuitenkin nopeasti terävä sisään hengitys, kun uroksen sirot kädet alkoivat vaellella hänen vatsallaan. Aivan kuin toisen sormista olisi lähtenyt pieniä, sähköisiä kipunoita, jotka pistivät hänen hermoratansa solmuun mitä nautinnollisimmalla tavalla. Lius huomasi selkärankansa vetävän itseään kaarelle, pää taipui taaksepäin ja silmät painuivat umpeen. Hän tarttui nopeasti toiseen käteen, pysäyttääkseen sen liikkeen. Mutta hänellä ei ollut voimia viedä sitä pois vatsaltaan, joten hän tyytyi pitelemään sitä vain paikoillaan. Huomaamattaan hän pujotti sormensa Danielin sormien lomaan.
Catering vertaukselle hän oli vähällä naurahtaa, mutta piti äännähdykset sisällään. Hän ei ollut koskaan turvautunut sellaiseenkaan palveluun. Daniel ei sitä tiennyt, mutta hän rakasti ruuanlaittoa, joten teki yleensä kaiken alusta loppuun itse oli tilanne sitten mikä hyvänsä. Hän ja Danieli olivat aivan eri maailmoista. Oli ollut alun alkaenkin typerää kuvitellakaan mitään heidän välilleen. Tällä tavalla he vain nöyryyttäisivät, sekä satuttaisivat toisiaan yhä uudestaan ja uudestaan.

”Daniel älä”, Lius pyysi. Olisi ollut niin helppoa suostua. Kaikesta huolimatta hän halusi Danielia kovasti, mutta toinen oli jo osoittanut hyvin selvästi ettei siitä tulisi mitään. Itseasiassa hän olisi saattanut ajautua satunnaiseen seksiin uroksen kanssa, yhä uudelleen ja uudelleen ellei tuo olisi alkanut puhumaan sopimuksen laatimisesta. ”Minä autan sinua ja Ibbietä kuten lupasin. Mutta minulla ei ole tapana käyttää minkäänlaisia... Catering palveluita. Kokkaan itse jos tarvitsee. Silloin tiedän mitä saan ja varmistan sen, että raaka-aineet ovat varmasti tuoreita. Sinä sanoit jo ensimmäisenä iltana, että et aio seurustella kenenkään kanssa. Minun vakaa aikomukseni on seurustella. Jonkun kanssa. Kun olen sinkku, olen sitä rehellisesti. En hoida yksinäisyyttäni keinotekoisesti. Olen pahoillani.”

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Shakur lähetetty Ma 27 Heinä - 17:39

Daniel alkoi turhautua siitä, miten jääräpäinen Lius osasikaan olla. Monet jotka yrittivät kieltäytyä hänestä, syystä tai toisesta, olisivat jo kauan aikaa sitten murtuneet. Myös heterot olivat antaneet haluilleen periksi jo viimeistään tässä vaiheessa. Daniel jatkoi vapaalla kädellään kuitenkin Liuksen vatsalihasten hyväilyä, liu'uttaen sitä hiljakseen alemmas, kunnes nopeasti siirsi sen tuon farkkujen etumuksen päälle ennenkuin Lius ehtisi pysäyttää senkin käden, ja ryhtyi vaatien hieromaan urosta farkkujen kankaan läpi.
"Väitätkö sinä ettet koskaan käy ravintolassa syömässä? Sinulla täytyy olla jokin paikka jossa syödä, jos et pääse kotiisi laittamaan ruokaa..", Danielin ääni oli viekoitteleva, kehräävä. Hän tunsi pakottavaa halua ja tarvetta yrittää riuhtaista toinen uros ympäri, kohtaamaan itsensä ja pakottaa sitten tuota suutelemaan itseään. Daniel alkoi olla epätoivoinen, jokainen solu hänen kehossaan huusi seksiä, tarvitsi sen tuomaa armahdusta ja unohdusta. Hän puri huultaan ja hengitti raskaasti, väristen vasten suuremman uroksen selkää. Luovuttaisi nyt..

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Jilli lähetetty Ma 27 Heinä - 18:18

Daniel ei selvästi aikonut luovuttaa ja Liuksenkin itsehillintä alkoi rakoilla. Hän ei pystyisi pitämään näppejään erossa kovinkaan kauaa. Daniel veti häntä puoleensa kuin mangeetti, joka oli hyvin tehokas. Eikä uros sen lisäksi kaihtanut lainkaan keinoja, joilla aikoi saada haluamansa. Se teki tästä entistä vaikeampaa. Jos Lius olisi ollut järkevä, hän olisi työntänyt Danielin kauas itsestään ja lukkiutunut omaan huoneeseensa tai pyytää toista lähtemään koko asunnosta. Lius oli kuitenkin saanut todeta jo joitain päiviä sitten, että Danielin seurassa hän ei vain osannut toimia järkevästi.

Kun Danielin käsi löysi uudelleen hänen etumuksensa, Lius ei voinut muuta kuin voihkaista kuuluvasti ja syvältä. Hänellä ei ollut enää voimia estää toista, josta suoraa seurausta oli se, että hän antoi tuon jatkaa. Lius tunsi kovenevansa ja kasvavansa Danielin sormien alla. Ikään kuin hän olisi täyttynyt nautinnosta, jota Daniel hänelle tuotti parhaillaankin. Hänen lantionsa lähti liikkumaan kättä vasten kaivaten ja etsien lisää.
”Daniel... Jos me makaamme nyt, tämä menee entistä monimutkaisemmaksi”, Lius sanoi työntyen irti kaiteesta. Hänen hengityksensä oli tihentynyt, hänen vartalonsa tuntui käyvän ylikierroksilla, kädet tärisivät tarpeesta koskettaa Danielia... Hän oli aivan lopussa. Hitaasti hän lähti kääntymään toisin päin, miestä vasten. ”Toinen meistä ei halua tehdä tästä monimutkaisempaa ja toinen ei kestä, jos tämä menee pidemmälle.”
Lius hengitti raskaasti saadessaan Danielin kasvot silmiensä eteen. Hän näki niillä sen saman tarpeen, jota itsekkin parhaillaan tunsi. Se teki tilanteesta entistä vaikeamman.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Shakur lähetetty Ti 28 Heinä - 11:48

Voitonriemu oli vähällä saada Danielin nauramaan. Hän oli hyvin lähellä hysteeristä, koko keho tärisi lähes holtittomasti, mutta sen saattoi myös laittaa jännityksen ja kiihtymyksen piikkiin. Hänen silmissään oli kuumeinen, poissaoleva katse, ja jos Danielilla olisi ollut yhtään omaa järkevää ajatteluaan jäljellä, hän olisi tiennyt katuvansa tätä aamulla niin paljon että olisi puhaltanut pelin poikki. "Ei sen tarvitse olla monimutkaista. Pelkkää seksiä, joka on enemmän kuin yksinkertaista.", Daniel kuiski suloisia vietteleyitään Liuksen kääntyessä häneen kohden. Hän jatkoi toisen vartalon hyväilyä toisella kädellään, ja toisen siirtyi takaisin hieromaan uroksen kiristyvää etumusta.
"Haluan sinut kovaa ja nopeasti.", Moiset härskit sanat eivät jotenkin sopineet Danielin suloisille kasvoille, mutta häntä ei juurikaan sillä hetkellä kiinnostanut. Hän oli hyvin valmis romahtamaan ja ryhtymään huutamaan täyttä kurkkua, jos ei saisi tätä päivää pois mielestään ja nopeasti. Ja sen jälkeen hän kaipasi unta.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Jilli lähetetty Ti 28 Heinä - 12:06

Lius saattoi vannoa, että tunsi kuinka hänen itsehillintänsä napsahti poikki Danielin painautuessa yhä tiiviimmin häntä vasten. Tuon kosketus sai hänet kovettumaan kuin timatin. Hänen lantionsa liikkui edelleen siroa kättä vasten ilman, että hän edes kunnolla tiedosti sen. Lius oli mennyttä urosta. Hänen kätensä suorastaan lennähti Danielin hiuksiin ja puristui niiden ympärille. Painautuessaan itse alas, hän käytännössä katsoen nosti toista ylemmäs, kunnes heidän huulensa kohtasivat. Kiusatun uroksen suudelmassa ei ollut enää mitään hellää. Se oli yhtä jäntevää kieltä, rajuja huulia ja kovia hampaita. Lius tunsi itsensä sillä hetkellä enemmän eläimeksi, kuin ihmiseksi, ottaessaan ja omistaessaan Danielin juuri niin kuin halusi.
Toisen käden pidellessä edelleen uroksen päätä paikoillaan, toinen laskeutui pakaralle. Sormet upposivat kovakouraisesti pehmeään lihaan ja puristivat Danielin entistä lähemmäs itseään. Eikä sekään ollut riittävästi. Heidän välissään oli aivan liikaa vaatteita ja sen Lius halusi korjata mahdollisimman nopeasti. Hän ei ollut tosin aivan varma siitä, malttaisiko hän tehdä hommaa loppuun konnolla kokonaan. Kaipuu Danielin sisään oli liian suuri.

Lius pakotti omalla ruumiillaan Danielin perääntymään lasista ja teräksestä koottua tukevaa parvekkeen pöytää vasten. Sen pinta oli kuuran peitossa, mikä ei kiinnostanut Liusta sillä hetkellä pätkääkään. Todennäköisesti pöytä ehtisi sulamaan, ennen kuin he olisivat edes päässeet kunnolla alkuun. Lius uskoi käyvänsä itse niin kuumana, että olisi varmasti kyennyt sulattamaan Titanicin upottaneen jäävuorenkin pelkällä olemuksellaan. Kun hän sai Danielin takapuolen vasten pöydän reunaa, Lius yksinkertaisesti repi oman paitansa kahtia ja pois yltään, saadakseen tuon kädet paljaalle iholle.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Shakur lähetetty Ti 28 Heinä - 12:21

Hän sai selvästi haluamansa. Rajut otteet saivat hänet värähtämään kaipuusta ja nautinnosta, vinkaisemaan nautinnollisesti ääneen vasten Liuksen huulia. Daniel hieroi tuota kovempaa, kynsien toisella kädellään ihoa paidan läpi, vastatessaan suudelmaan aivan yhtä rajulla innolla. Hän oli itsekkin jo täysin kova, ja kaipasi kivuliaasti helpotustaan. Daniel tunsi sormet jotka puristuivat kivuliaasti hänen takapuolelleen ja inahti, työntäen kuitenkin itseään paremmin tuota kättä vasten. Kovempaa, kovempaa. Daniel halusi koko ajan enemmän, hän halusi että se sattuisi, muuten tältä koko hommalta menisi pohja jos hän ei saisi keskittyä fyysiseen kipuun henkisen sijasta.
Daniel peruutti hitaasti kohti pöytää. Sen kylmä pinta sai hänet värähtämään muttei tyynnyttänyt hänen himoaan yhtään. Daniel itseasiassa tuli entistä kiimaisemmaksi katsoessaan kuinka Lius repi paitansa yltään. Hän voihkaisi tälle kiihottavalle näylle ja oli melkoisen lähellä ettei hän lauennut housuihinsa juuri sillä samaisella hetkellä. Hänen jalkansakkin olivat notkahtaneet. Hitaasti Daniel nousi istumaan pöydälle, levittäen jalkansa Liukselle kuin sanoakseen että tuo saisi vapaasti ottaa hänet, kutsuen urosta luokseen jotta voisi tuntea tuon kuuman ihon omaansa vasten.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Jilli lähetetty Ti 28 Heinä - 12:36

Lius astui uroksen luokse, sen kummempia aikailematta. Ensimmäiseksi hän kävi kiinni Danielin vaatteisiin. Hän kiskoi, sekä hupparin, että t-paidan tuon pään ylitse, varomatta ollenkaan. Hänellä oli liian kiire saada uros alastomaksi, jotta olisi osannut varoa tuota tai vaatteita, jotka taisivat narahtaakkin muutaman kerran vastalauseeksi. Heidän kummankin ollessa yläosattomissa, hän kiskaisi Danielin lanteista aivan pöydän reunalle, antaen sormiensa, sekä kynsiensä pureutua kapeisiin lanteisiin. Hän oli tyytyväinen vasta, kun sai ihon vasten ihoa ja heidän erektionsa painumaan husuista huolimatta yhteen. Tunne oli huumaava. Danielin paljas, sileä iho, vasten hänen omaa, karvoituksen peittämää ruumista. Heidän kovat miehuutensa painautumassa toisiaan vasten, kuin hyväillen. Se kaikki sai jotain räjähtämään täyteen roihuunsa Liuksen sisällä ja kytevän orgasmin tekeytymään hiljalleen, syvällä hänen lantionsa pohjalla.
Samassa Lius painoi huulensa uudelleen Danielin huulille, aivan yhtä ahnaina kuin hetki sitten. Kädet lähtivät nousemaan kapeaa vartaloa pitkin ylemmäs. Kylmästä ilmasta huolimatta iho tuntui aivan yhtä lämpimältä, kuin hänen omansa. Mikä oli huomattavasti enemmän kuin tavallisella ihmisellä. Lius antoi kynsiensä raapia ihoa matkalla ylös.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Shakur lähetetty Ti 28 Heinä - 12:43

Vaikka hänen omat vaatteemsa olisivat revenneet, Daniel ei olisi välittänyt lainkaan. Hänellä oli liian kiire saada kätensä kiinni Liuksen ihoon. Uroksen kiskaistessa hänet lähemmäs, Daniel voihkaisi autuaasti tuntiessaan toisen suuren elimen omaansa vasten. Hänen lantionsa ryhtyi automaattisesti liikkumaan, hieroakseen itseään toista vasten samalla kun kädet nousivat Liuksen selälle, ryhtyen raapimaan ja kynsimään toista, kiskoen tuota lähemmäs. Hänen vartalonsa huusi jo tarpeesta tulla tyydytetyksi, ja Daniel olisi halunnut laskeutua pöydältä ja työntää takapuolensa esiin jotta Lius olisi voinut jo työntyä väkivaltaisesti hänen sisäänsä. Hän ei kestäisi enää kauaa, hänen täytyi saada tuntea itsensä täydeksi.
"Lius.. Ota minut.. Nai minua!", Daniel voihki epätoivoisesti suudelman välistä, näykkien suuremman uroksen huulta kuin nälkäisenä. Hän liu'utti omia käsiään Liuksen selältä tuon farkuille, ryhtyen jälleen avaamaan vyötä ja nappeja, ennenkuin sai käsiinsä toisen suuren elimen. Hän puristi sitä melkein kivuliaasti, ryhtyen liikuttamaan kättään vaativasti. Jos tämä ei saisi Liusta sekaisin ja työntymään häneen, Daniel ei tiennyt mitä olisi tehnyt.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Jilli lähetetty Ti 28 Heinä - 12:58

Lius ahmi ja nai Danielia omalla suullaan, välittämättä lainkaan siitä kuinka rohtuneet ja haavoilla ne olisivat tämän jälkeen. Hän oli ahne ja omistava, eikä Danielkaan jäänyt kakkoseksi tässä. Se miten uros liikkui hänen ruumistaan vaste, raapi ja hyväili häntä, olivat täydellisiä kiihdyttimiä, jotka saivat Liuksen kehon kehräämään entistä kovemmalla temmolla. Kun uros pyysi häntä naimaan itseään, syvä, kiihottunut murina lähti kumpuamaan hänen sisältään jatkuvana, virtana. Danielin ei olisi oikeastaan tarvinnut tehdä mitään, saadakseen Liuksen sisällensä. Uros oli jo valmis ottamaan toisen ja olisi toteuttanut tuon pyynnön vain hetkeä myöhemmin täysin oma-aloitteisesti. Danielin käsi hänen paljaalla miehuudellaan, sai Liuksen toimimaan vain entistä nopeammin.

Hän kiskaisi Danielin alas pöydältä ja käänsi tuon samalla liikeradalla ympäri, vasten pöytää. Hän painoi uroksen nojaamaan pöytää vasten ja veti tuon lantiota lähemmäs itseään. Daniel oli hoitanut puolet hommasta, avaamalla hänen housunsa, mutta työ oli vielä kesken. Lius kiskaisi yhdellä, yksinkertaisella liikkeellä löysät verryttelyhousut alas tuon vyötäröllä, paljastaen näin parin pyöreitä pakaroita. Sillä samaisella sekunnilla hän oli jälleen vasten Danielia ja ohjasi itsensä tuon sisään yhdellä rajulla työnnöllä. Tunne, joka hänet valtasi, sai uroksen voihkaisemaan ja sulkemaan silmänsä. Kaivaten lisää tuota, hän alkoi liikkua Danielin sisällä nopein, lähes väkivaltaisin työnnöin, painaen tuota voimakkaammin itsensä ja pöydän väliin.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Shakur lähetetty Ti 28 Heinä - 13:06

Daniel ei ehtinyt edes avustamaan omassa kääntymisessään huomatessaan jo olevansa yläruumis kylmää, osittaun sulannutta pöytää vasten. Hän puristi kätensä nyrkkeihin, nostaen takapuoltaan mahdollisimman houkuttelevasti ylös kohti Liusta, vaikka hän tiesi ettei moiselle houkuttelulle ollut enää tarvetta. Hän värähti housujensa laskeutuessa alas ja kylmän purressa kiinni hänen takapuoleensa ja miehuuteensa. Se ei haitannut, se vain toi oman mielenkiintoisen lisän tähän kaikkeen.
Kivulias vaikerrus pakeni hänen huuliltaan uroksen työntyessä hänen sisäänsä valmistelematta ja rajusti, aivan kuten hän oli halunnutkin. Daniel voihki, ennenmminkin huusi, kovaan ääneen jokaisella työnnöllä jotka tuntuivat raastavan ja levittävän häntä entisestään. Se tuntui hyvältä, liian hyvältä. Kipu säilyisi vielä pitkään mutta sekoittui nautintoon juuri oikein jotta se sai pyyhittyä kaikki turhat ajatukset hänen päästään. Nyt hänellä oli enää jäljellä ajatus laukeamisesta, ja Daniel vei nopeasti oman kätensä elimelleen voidakseen hyväillä itseään samalla. Hän olisi mielellään myötäillyt Liuksen liikkeitä, mutta uros painoi hänet niin vahvasti vasten pöytää ettei Daniel päässyt liikkumaan, mikä vain kiihotti häntä entisestään. "Ko-kovempaa!"

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Jilli lähetetty Ti 28 Heinä - 13:25

Liuksen kurkusta karkasi voihkaisu toisensa perään, Danielin puristuessa tiukkana hänen ympärillee yhä uudelleen ja uudelleen, jokaisella työnnöllä. Onneksi myös toinen tuntui nauttivan tästä, sillä Lius ei ollut varma pystyisikö millään tapaa pidättelemään itseään enää tässä vaiheessa. Daniel oli onnistunut viemään hänet kauas itsehillinnästä ja pidättelystä. Lius liu'utti käsivartensa uroksen rintakehän ja pöydän väliin, nostaen tuota ylemmäs itseään vasten, puoliseisovaan asentoon. Tässä uros tuntui puristuvan hänen ympärilleen entistä tiukemmin ja hän pääsi tuon sisään kokonaan uudessa kulmassa. Hän ei siirtänyt käsivarttaan pois rintakehän ympäriltä ja piteli Danielia paikallaan myös tuon kapeasta lantiosta, halliten tilannetta täysin. Se toi mukanaan sellaista alkukantaista tyydytystä, jota Lius ei ollut uskonut edes kaipaavaansa ja lisäsi hänen himoaan.
Ollessaan täysin omien himojensa ja tuntemustensa vietävänä, hän painoi huulensa vasten Danielin niskaa. Hän suuteli paljasta ihoa rajusti, varomatta hampaitaan. Aivan kuin hän ei varonut sitä, kuinka nopeasti ja rajusti urokseen työntyi. Orgasmi kasvoi ja läheni vääjäämättä ja päätellen siitä, miten Daniel puristui hänen ympärillään, tuokaan ei ollut jäämässä kylmäksi.

Lius ei voinut vastustaa kiusausta, joten hänen lantiolla ollut kätensä liukui eteenpäin. Hän löysi nopeasti sileän, kovan miehuuden. Nopeasti, vaihtoehtoja antamatta, hän otti Danielin käden ja vei sen pitelemään kiinni pöydän reunasta, ennen kuin palasi takaisin ala. Lius kietoi sormensa Danielin varren ympärille ja ryhtyi hieromaan tuota vaativaan, pakottavaan tahtiin.
”Laukeahan sitten”, hän kuiskasi Danielin korvaan samalla, kun työntyi tuon sisälle erityisen kovaa.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Shakur lähetetty Ti 28 Heinä - 13:36

Tämä oli uskomattoman ekstaasista. Daniel tunsi leijailevansa jossain korkealla himon pilvissä, eikä hän edes kertaakaan pysähtynyt ajattelemaan että he olivat parvekkeella, missä kuka tahansa saattoi nähdä ja kuulla heidät. Hän ei edes pystynyt ajattelemaan Ibbietä tai töitään, ei yhtään mitään. Hänen ainoa ajatuksensa oli mielihyvä, ekstaasi ja noihin liittyvä laukeamisen tarve. Liuksen nostaessa hänen ylävartaloaan ylemmäs, hänen hengityksensä tuntui salpautuvan kiinni keuhkoihin uroksen päästessä entistä syvemmälle, iskien jokaisella työnnöllä hänen eturauhaseensa. Tunne oli lamauttavan hyvä, eikä Daniel kyennyt hallitsemaan ääntään. Hän aneli ja vaikeroi lisää, voihki kovaan ääneen valittaen. Hän antoi vapaan kätensä siirtyä Liuksen lantiolle, puristaen ihoa rajusti kynsillään. Hän ei välittänyt vaikka tunsi kynsiensä rikkovan ihoa, hän halusi edes jollain tapaa pitää toisesta kiinni voidakseen ohjailla tuota liikkeissään edes jotenkin.
Kun suurempi uros kuitenkin irroitti hänen oman kätensä ja vei sen pöytää vasten voidakseen kontrolloida tätäkin osaa hänestä, Daniel oli menettää viimeisetkin järkensä rippeet, jos niitä nyt edes oli jäljellä. Tuo yksinkertainen kuiskattu käsky sai hänet värisemään ja hän tunsi täydellistä alkukantaista tarvetta alistua ja totella. Daniel laukesi, ja teki sen huutaen ja muristen. Hän ei varmasti ollut koskaan lauennut näin rajusti, sillä orgasmi tuntui pyyhkivän hänen ylitseen kuin luotijuna. Daniel tunsi puristuvansa kokoon ja räjähtävänsä sitten kappaleiksi. Hänen vartalonsa nyki ja kouristeli Liuksen otteessa, hänen päässään pyöri ja Daniel vannoi näkevänsä kokonaine galaksin pelkkien tähtien sijaan.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Jilli lähetetty Ti 28 Heinä - 13:48

Daniel laukesi hänen käsiinsä lähes sillä samaisella hetkellä, kun hän oli kuiskannut käskyn tuon korvaan. Kuten aiemmin autoss, Lius pieti urosta hellästi paikallaan, antaen ruumiin liikkua juuri niin kuin sen tarvitsi, mutta ei antanut Danielin satuttaa itseään tai pudota. Samaan aikaan hän liikkui edelleen tuon sisällä, nauttien siitä miten rytmikkäästi toinen lypsi hänen varttaan lauetessaan. Vain muutamia sekuntteja myöhemmin, kun Daniel vielä heittelehti oman nautintonsa aalloilla, myös Lius laukesi. Orgasmi syöksyi esiin, kuin kulman takaa ja törmäsi hänen ruumiiseensa vauhdilla. Se oli voimakas ja sai hänet vapisemaan. Hän joutui tukahduttamaan äänensä vasten Danielin hartiaa, purren ihoa, jotta ei olisi karjunut orgasmiaan yöhön. Sillä hetkellä koko naapurusto olisi taatusti herännyt ja soittanut poliisit tarkastamaan, mitä hänen parvekkeellaan tapahtui. Hetkeksikään hän ei kuitenkaan lopettanut liikeitään. Orgasminsakin keskellä hän liikkui Danielin sisässä ja hyväili tuota, pakottaen heidät kummatkin uuteen nousuun, ennen kuin he olivat edes toipuneet vanhasta ajelusta.
Daniel oli käyttänyt paljon aikaa hänen suostuttelemiseensa ja viettelemiseensä. Tuo oli vienyt hänet helvetin läpi sitä tehdessään. Nyt uros saisi maksaa tekosistaan. Hän naisi tuota niin kauan ja kovaa, ettei kumpikaan enää pystyisi seisomaan tai ajattelemaan, kunnes heistä olisi jäljellä pelkät tyhjät kuoret. Daniel saisi tietää, millaista oli naida täysiverisen ihmissuden kanssa.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Shakur lähetetty Ti 28 Heinä - 13:55

Hän ei saanut edes hengitystään tasaantumaan kun alkoi jo läähättää uudestaan Liuksen jatkaessa hänen käsittelyään. Daniel tunsi itsensä uupuneeksi, aikaisempaa väsyneemmäksi, mutta samalla hän oli täysin himojensa vietävänä. Hänelle olisi toki riittänyt jo tuo orgasmi, mutta näytti siltä ettei uros hänen takanaan ollut samaa mieltä. Nyt hän kuitenkin oli sen verran toennut aikaisemmasta, että kykeni jonkinsorttiseen järjelliseen ajatteluun, ja hillitsi ääntään, tukahduttaen sen puremalla poskensa sisäpintaa niin että pystyi maistamaan veren. Häntä ei haitannut ottaa uusiksi, Daniel tekisin sen mielellään uudestaan, mutta mieluiten hän olisi siirtynyt sisälle missä uteliaat eivät voisi urkkia heidän tekemisiään. Hänellä ei vain ollut puhekykyä enää orgasminsa jäljiltä jäljellä. Sen sijaan Daniel työnsi takamustaan tiiviimmin kiinni Liukseen, viestiäkseen urokselle olevansa valmis antamaan kaiken itsestään tuolle, kunhan tuo ei vain lopettaisi. Daniel ei ollut edes ehtinyt veltostumaan kun oli alkanut kovettua uudestaan tumman uroksen käsittelyssä.
Ehkä hän olikin kuollut siellä kujalla ja päässyt nyt helvettiin, sillä sitä tämä varmasti oli. Syntisen hyvää, täydellistä, himokasta seksiä jolla ei ollut mitään muuta päämäärää kui tyydyttää perimmäiset tarpeet. Kuin olisi raapinut kutinaa joka oli vaivannut jo pitkään

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 8 / 10 Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Seuraava

Takaisin alkuun


 :: Muuta :: New York

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa