Suvun ylpeys K-18

 :: Muuta :: New York

Sivu 3 / 10 Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Seuraava

Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Jilli lähetetty To 23 Heinä - 14:29

Se että Levi avautui hänen suulleen vastustelematta, oli uskomatonta. Lius uppoutui täysin uroksen mietoon, viekottelevaan makuun. Hän oli jo unohtanut täysin mitä toinen teki työkseen. Onneksi. Muutoin hän olisi saattanut miettiä, kuinka monen muun kanssa tämä oli hionut taitojaan niin, että ne olivat tuhota Liuksen kokonaan. Levin huulet olivat tavattoman pehmeät ja kieli viekoitteleva. Sitten ne olivatkin poissa.
Levin sanoilta meni hetki päästä perille, mutta kun ne osuivat viimein maaliinsa, Lius oli samaa mieltä. He eivät todellakaan voineet tehdä sitä tässä. Tilanne ei voinut karata käsitä niin pahasti. Oli paljon sellaista, mitä hän halusi tehdä Levin kanssa ja mikä ei kestänyt yleisöä.
”Taidat olla oikeassa. Hankitaan se taksi”, Lius kähisi lepuuttaen omaa otsaansa Levin otsaa vasten. Sanoistaan huolimatta hän piteli toista edelleen itseään vasten ja huohotti raskaasti. Hänen pitäisi selvästi harrastaa yhdenillan juttuja. Ihan vain, jotta pystyisi pitämään itsensä aisoissa vastaavanlaisissa tilanteissa.
Nautittuaan hetken aikaa Levin vartalosta ja sen lämmöstä, hän irrottatui uroksesta sen verran, että saisi heille viimein taksin. Siitä huolimatta hän piteli lempeästi kiinni toisen kädestä.

Kyydin saaminen tuntui kestävän ikuisuuden. Lius oli jo vähällä turhautua hormooneiden jyllätessä hänen kehossaan. Eikä hän voinut olla miettimättä sitä, että jos hän olisi tilannut auton, he olisivat jo perillä. Lopulta keltainen auto pysähtyi heidän eteensä.
Sen sijaan, että Lius olisi repinyt Levin kanssaan sisälle, hän hillitsi itsensä ja avasti tuolle oven, kuten hyviin tapoihin kuului. Vasta kun toinen olisi turvallisesti kopperon sisällä, hän hivuttautuisi itse ovesta. Istuuduttuaan ja suljettuaan oven perässään, Lius antoi Levin hoitaa puhumisen. Hänellä ei ollut pienintäkään käsitystää siitä, mihin he olivat menossa. Hän tunsi muutenkin huonosti New Yorkia, jossa vietti vain lyhyitä ajanjaksoja silloin tällöin.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Shakur lähetetty To 23 Heinä - 14:36

Tuntui mukavalta seistä paikoillaan vain hetki, nauttia toisen uroksen läheisyydestä ja lämmöstä. Ihan vain hetki, jonka aikana sai hän hallintaansa hengityksensä ja omat tuntemuksensa. Tämä oli edennyt lopulta yllättävän nopeasti ja Daniel oli ollut vähällä unohtaa itsekkin missä he olivat. Ja sen, kuka hän todellisuudessa oli. Suudelma oli melkein onnistunut pyyhkimään kaiken hänen mielestään.
Nyt hän kuitenkin sai rauhoitettua itseään sen verran, että osaisi toimia kuten seuralaisen kuului, loppuun asti. Taksin viimein saapuessa hän kapusi sisälle kiltisti Liuksen avattua hänelle oven. Hän livahti paikoilleen sulokkaasti, risti kädet syliinsä ja odotti että ovi olisi suljettuna. Tämän jälkeen hän kumartui vain hieman eteenpäin, kertoi kuskille osoitteen ja istui sitten rennosti selkänojaa vasten.

Tämä ei kuitenkaan saisi laantua liiaksi. Olisi huono asia, jos Lius ehtisi myös rauhoittua niin, että saattaisi alkaa harkita pelin poikki viheltämistä. Niimpä auton lähtiessä taas liikkeelle, Daniel hivuttautui lähemmäs Liusta, laskien puolihuomaamattomasti kätensä tuon reidelle, alkaen piirrellä jälleen kuvioita sormillaan ja hyvin huolletuilla kynsillään. Ylemmäs, alemmas, sisäreidelle.. Hän varoi kuitenkin tarkasti menemästä liian lähelle. Tämä oli osa esileikkiä, kiusoittelua jolla varmistettiin että asiakas pysyi täysillä mukana hommassa loppuun asti. Ja tiesihän Daniel kokemuksesta, että tälläinen kiusa oli piinaavaa, mutta kiitos lopussa oli täydellisesti sen arvoista.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Jilli lähetetty To 23 Heinä - 14:59

Lius ehti jo miettiä, että tämä hengähdystauko tuli todella tarpeeseen. He olivat toimineet nopeasti ja jopa hätiköiden seisoessaan siinä kadulla, antaessaan tunteiden viedä. He kumpikin tarvitsivat tätä. Jälleen Lius ehti ajatella sitä, ettei tämä ollut hänen tapaistaan. Hän ei ollut halunnut edetä koskaan, kenenkään kanssa tällä tavalla. Hän oli aina halunnut jokaiselle suhteelleen hyvän, vakaan alun muutamilla treffeillä ja mahdollisuuden tutustua kumppaniinsa edes hieman paremmin, ennen sänkyyn menemistä. Liuksen maailmassa tämä meni täydellisen väärin. Hän olisi halunnut antaa myös Leville mahdollisuuden tutustua itseensä kunnolla. Homma oli riistäytynyt täysin käsistä.

Lius ei edes kuunellut, kun Levi kertoi kuskille heidän päämääränsä. Hän katseli kadulle, galleriaa kohti, sisään rakennuksen suurista ikkunoista, odottaen näkevänsä veljensä ja tuon moittivan ilmeen. Tällainen suhde oli riski myös heidän elämäntapaansa ja laumaansa ajatellen. Zacharias tulisi varmasti nauttimaan suunnattomasti, kun pääsisi myöhemmin muistuttamaan häntä siitä. Lius voisi kuitenkin vielä toimia kuin herrasmies ja saattaa Levin kotiinsa, antaa puhelinnumeronsa ja tavat uudestaan oikeiden treffien merkeissä.
Liuksen ajatukset keskeytyivät, kun hän tunsi lämpimän kosketuksen khakihousujen peittämällä reidellään. Hän kääntyi katsomaan Leviä ja hymyili. Sormien kevyet, viekottelevat liikkeet saivat hänet henkäisemään terävästi. Taksia odotellessa hiljalleen lantunut himo, alkoi syttymään uudestaan. Hurmaava lämpö lähti liikkeelle kipinästä ja eteni hiljalleen, mutta vääjäämättä. Levi tiesi tarkalleen mitä tehdä, miten houkutella uros vaivihkaa rajan ylitse, pois pääsyn ulottumattomiin.

Lius laski kätensä Levin kämmenelle ja otti sen omansa sisään, hillitäkseen edes hieman toisen viekotteluyrityksiä. ”Kyse ei ole siitä, ettenkö minä haluaisi”, Lius sanoi, pidellen äänensä mahdollisimman vakaana. Hän ei halunnut loukata Leviä, vain hieman jarruttaa heidän menoaan. ”En vain tiedä, onko tämä aivan viisasta. Nautin seurastasi ja haluan vielä enemmän, mutta haluaisin antaa tälle oikeanlaiset lähtökohdat. Minä en tosiaankaan harrasta mitään yhdenillan säätöjä.”

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Shakur lähetetty To 23 Heinä - 15:08

Oli suorastaan tyrmistyttävää, kun hänen viekottelunsa keskeytettiin näin. Daniel näytti hämmentyneeltä ja eksyneeltä nostaessaan katseensa Liuksen kasvoihin. Toinen uros tuntui puhuvan aivan kuin olisi olettanut, että he tapaisivat vielä tämänkin jälkeen, ja olettavan että tästä seuraisi jotain vakavampaakin. Tämä sai Danielin hämmentymään ja tuskastumaan entistä enemmän. Toki hän oli kohdannut vastaanvalaisia tilanteita ennenkin, joissa asiakas oli unohtanut ostaneensa hänet ja kuvitteli voivansa pitää hänet itsellään ihan vain koska hän vakuutteli pitävänsä toisesta, jos se oli tarpeen. Tilanne kuitenkin sai hänet myös hieman suuttumaan. Hänhän aikoi tehdä tämän täysin ilmaiseksi, pelkkänä kiitoksena. Ja Lius kuvitteli hänen olevan haluavan enemmänkin?

Daniel yritti rauhoittua. Hän ei saisi kimpaantua tässä tilanteessa. Hänen pitäisi yrittää kääntää kaikki päälaelleen. Hän voisi olla vieläkin päällekäyvämpi, tehdä kieltäytymisestä mahdotonta..Mutta olisiko se oikein? Hän oli itsekäs vaatiessaan saada kiittää kun toinen siitä oli jo kerran kieltäytynyt. "Taidat unohtaa ettei minusta saa muutakaan.", Daniel lopulta avasi suunsa. Mutta sanat jotka hän oli aikonut sanoa eivät olleet ne, jotka tulivat hänen huuliltaan. Hän vaikutti katkeralta, mököttävältä kakaralta muistuttaessaan Liusta tökerösti omasta ammatistaan. Hän oli ollut aikeissa suostutella toista lisää, sanoa tuolle ettei se ollut välttämättä paha asia kokeilla yhdenillan säätöä, sillä silloin ainakin näki heti oliko kumppani yhteensopiva myös vuoteen puolella.
"Anteeksi, en tarkoittanut sitä. Tarkoitin sanoa, etten minä pysty tällä hetkellä harkitsemaan suhdetta, siksi haluaisinkin saada edes tämän yhden yön..", Daniel ei tiennyt oliko jo liian myöhäistä pelastaa tilanne, mutta hän nostaessaan katseensa, hänellä oli se sama anova ilme kasvoillaan.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Jilli lähetetty To 23 Heinä - 15:26

Liuksen sydäntä särki, kun hän näki Levin hämmentyneen ilmeen. Hän ei voinut käsittää, miten tuollaiset ilmeet tulivat uroksesta niin luonnostaan. Loogisemmalta tuntui, että tämä oli harjoitellut jokaista ilmesttä yksitellen peilin edessä ja hallisi kasvonsa täysin. Ja silti se tuntui täysin mahdottomalta. Oli miten oli, Levin sai paljon aikaan pelkillä ilmeillään. Lius ei tosin olisi tarvinnut mitään sen kummempaa kertomaan, että oli onnistunut loukkaamaan Leviä. Tietenkin torjutuksi tuleminen sattui, oli tilanne sitten mikä hyvänsä. Sitä ei voinut pehmentää millään tavalla.

Uroksen sanat, jotka lausuttiin selvästi loukkaantuneena, olivat kuin isku vasten kasvoja. Lius tiesi ansainneensa moisen kipakan vastauksen, mutta hän ei ollut odottanut sen kirpaisevan näin kovasti. Nyt Lius vasta tajusi miten toinen oli, aivan heidän kummankin huomaamatta, kietonut hänet pikkusormensa ympärille niin tiukasti ettei paluuta ollut. Tuntui tukahduttavan pahalta ajatella, että kaikki mitä heillä voisi olla olisi tässä. Liuksella oli annettavanaan niin paljon enemmän ja halusi tutustua Leviin paljon, paljon paremmin.
Seuraavalla hetkellä Levi olikin jo hyvittelemässä kipakoita sanojaan huomattavasti lempeämmillä. Tuo taisi tosiaankin tietää mitä tehdä ja sanoa, jotta saisi haluamansa.
”Olen pahoillani Levi...” Lius ei lopultakaan osannut jatkaa. Lyhyen selkeyden hetken jälkeen hänen päänsä oli jälleen pyörällä ja sekaisin. Hän ei saanut selvää ajatuksistaan, eikä osannut muodostaa niistä selviä lauseita.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Shakur lähetetty To 23 Heinä - 15:33

Daniel veti syvään henkeä. Selvästi tämä oli taistelu, jota hän ei tulisi voittamaan. Eihän hän muutenkaan voinut pakottaa ketään harrastamaan seksiä kanssaan. Hän voisi kysyä neuvoa Alanilta, jospa tuo vaikka tietäisi minkälaisista lahjoista miehet pitivät, ja ostaa Liukselle sitten jotain jonka tökätä postiin. Hän oli jo päättänyt, ettei jäisi yhdellekkään ihmissudelle velkaa, sillä halusi pitää nuo poissa elämästään jos mahdollista. "Ymmärrän. Anteeksi painostukseni.", Daniel ääni oli lähes väritön. Nyt hänen kasvonsa olivat peruslukemilla ja hän nojautui takaisin kuskin puoleen, ilmoitti tuolle uuden osoitteen vain viiden minuutin etäisyydeltä alkuperäisestä. He olisivat pian perillä ja Daniel saisi unohtaa koko tämän illan. Se kuulosti parhaalta mahdolliselta vaihtoehdolta.

Loppumatkan hän aikoikin pysyä hiljaa ja itsekseen. Hän ei halunnut sanoa enempää, tehdä tilannetta enää yhtään vaikeammaksi tai monimutkaisemmaksi. Hänet oli torjuttu ja sillä selvä. Huomenna hän olisi taas jonkun toisen käsikoristeena ja saisi varmasti haluamansa. Huominen asiakas oli kuitenkin varannut hänet myös yöksi.. Ja ainahan hänellä oli luotettu oikea kätensä, joka helpottaisi hänen oloaan, nyt kun hänen kehonsa kerran jo oli hereillä. Daniel risti kätensä syliinsä hienostuneena, ja katseli ulos ikkunasta ohi kiitäviä maisemia.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Jilli lähetetty To 23 Heinä - 15:46

Alistuminen ja vaitonaisuus tuntuivat paljon pahemmilta kuin Levin aiemmat kipakat sanat. Hänen olisi tehnyt mieli heittäytyä polvilleen tuon eteen ja anoa anteeksiantoa. Hänen mielessään kävi jopa mielikuva, jossa hän suuteli miehen vaaleita, kapeita jalkoja hyvitykseksi töykeydestään. Eikä hän ollut aivan varma, olisiko pitänyt huvittua vai sääliä itseään sen vuoksi, että oli valmis tekemään jotain vastaavaa yhden uroksen vuoksi.

Lius käänsi päätään katselllakseen toisen sivuprofiilia. Toisen ilme oli täydellisen mitään sanomaton, eikä Lius voinut olla mitenkään varma siitä mitä tuon päässä liikkui. Oli mitä oli, kovin iloisia ne ajatukset eivät varmaankaan olleet.
”Levi, olen todella pahoillani. En todellakaan halunnut loukata”, Lius sanoi, tietäen sortuvansa turhanpäiväiseen, säälittävään selittelyyn. ”Tämä ei todellakaan ole sitä, ettenkö minä haluaisi. Haluan oikein kovasti, huomasit varmaan itsekin sen...” Lius ei tiennyt miten olisi jatkanut. Tässä vaiheessa sanat taisivat olla täysin turhia. Hän ei saanut siloiteltua tilannetta mitenkään. Sänkyynkin suostuminen tilanteen tässä vaiheessa olisi saattanut ennemmin loukata Leviä, kuin lohduttaa. Hän oli onnistunut pilaamaan koko homman täydellisesti.
Ehkä olisi parempi vain saattaa uros kotiin ja unohtaa tuo kokonaan. Hän voisi huomenna palata Caldwelliin ja jättää koko sotkun taakseen.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Shakur lähetetty To 23 Heinä - 15:56

"Daniel.", Platinablondi sanoi ykskantaan yrittäen keskeyttää Liuksen tökerön selittelyn. "Nimeni on Daniel. Et ole asiakkaani joten sinulla ei ole mitään syytä kutsua minua työnimelläni.", Okei, tämä nyt oli täydellisen typerää. Miksi helvetissä hän halusi oikaista Liuksen käsitystä hänen nimestään? Eikö hän ollut juuri vannonut itselleen, että antaisi vain olla ja unohtaisi koko asian? Miksi tehdä tästä sen enempää henkilökohtaisempaa ja hankalampaa kuin se jo oli?
Huokaus karkasi hänen huuliensä välistä. "Sinulla ei ole mitään syytä selitellä ja pahoitella minulle. Toimin typerästi kuvitellessani voivani itsekkäästi kiittää sinua minulle parhaalla tavalla. Minä en aio jäädä velkaa yhdellekkään.. kaltaisellesi.", Danielin silmät käväisivät taksikuskin takaraivossa. Hän oli ollut vähällä sanoa "ihmissudelle", mutta oli onneksi saanut kielensä kuriin tarpeeksi nopeasti.

"Siksi halusin ehdottomasti saada kiittää sinua, jotta voisin siirtyä eteenpäin ja jättää koko tapauksen taakseni. Teidän, sinusta et tehnyt mitään niin suurta että se ansaitsisi kiitokseni, mutta minun näkökulmastani sinä olit valmis puolustamaan kunniaani ja mainettani, ja se on minulle iso asia.", Daniel siirsi lopulta katseensa takaisin Liuksen suuntaan. Hänen ilmeensä oli vakava, ja kieli täydellisesti siitä että hän tarkoitti jokaista sanaansa. Platinablondilla ei ollut muuta kuin kehonsa, ylpeytensä ja omaisuutta. Hänen elämänsä ei ehkä ollut täydellistä, hänellä ei ollut perhettä tai kovin montaa ystävää, mutta hän oli onnellinen eikä katunut valintojaan. Se, että Lius kieltäytyi vastaanottamasta hänen kiitostaan tuntui hieman samalta kuin.. "..kuin vähättelisit valintojani ja vakaumustani..", Daniel ajatuksensa vahingossa loppuun ääneen tajuamatta sitä edes. Hänen katseensa oli jossain välissä lipunut takaisin tuijottamaan käsiä sylissään, joita hän nyt väänteli vaitonaisena.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Jilli lähetetty To 23 Heinä - 16:16

Lius sulki suunsa heti kun Levi alkoi puhua. Osittain siksi ettei halunnut keskeyttää tuota, mutta kaikkein eniten koska tyrmistyi siitä ettei Levi ollutkaan uroksen oikea nimi. Totuus siitä, mitä tuo teki työkseeni, iski jälleen vasten hänen kasvojaan. Hän tiesi ajatuksensa täydellisen vanhanaikaisiksi. Seuralaiset eivät olleet huoria, vain harvat heistä myivät enää nykypäivänä kehoaan. Suurin osa heistä piti seksin täysin ulkopuolella työnkuvastaan. Saattoihan olla, että Levi... Tai siis Daniel, oli yksi näistä seuralaisista. Ammatti oli aivan yhtä kunnioitettava valinta, kuin tarjoilijan tai lentokapteenin tai eläinlääkärin työ. Kenenkään ei pitäisi arvostella muiden parhaaksi katsomiaan valintoja.
Lius ei voinut silti mitään sille, että alkoi miettimään mikä kaikki tässä oli huoliteltua kulissia ja mikä totta. Mitä todennäköisemmin Daniel ei ollut lainkaan kiinnostunut hänestä. Niin saattoi ainakin päätellä tämän puheista, joiden vuoksi Lius koki saavansa uroksen loukkaamisesta ainakin samalla mitalla takaisin. Hän oli elätellyt heidän tulevaisuudestaan suloisia haavekuvia, vaikka olisi voinut olla Danielille yhtä hyvin asiakas.

Samalla hän tunsi omantunnonpistoksen. Hänen loukkauksensa oli osunut paljon syvemmälle, kuin hän oli aluksi olettanut. Se sai hänet miettimään mahdollisuutta joustaa omia näkemyksiään tämän yhden kerran. Hän kuitenkin piti Danielista. Tuo oli ihastuttava uros, jonka kanssa hän halusi olla. Ehkä he voisivat olla tämän yhden ainoan kerran yhdessä. Daniel oli jo kerran näyttänyt, että osasi pyyhkiä hänen mielestään pois kaikki järkevän ajattelun rippeet. Ehkä yhteinen yö voisi onnistuakin, jos Lius ei saisi yhtään ylimääräistä aikaa ajatella.
Viimeinen pisara olivat ajatukset, jotka Daniel lausui huomaamattaan ääneen.

Hetken mielenjohteesta Lius kurottautui tarttumaan kiinni Danielin vääntelehtivistä käsistä. Hän otti ne omiinsa ja lähti vetämään urosta lähemmäs itseään. Hän käyttäisi voimaa, jos Daniel estelisi ja kertoisi niin ettei kieltäytyminen tullut kuulookaan. Samaan aikaan kun hän yritti olla viileän itsevarma ja näyttää siltä, että tiesi mitä teki, hänen sydämensä hakkasi voimakkaasti ja lujaa. Todellisuudessa hän ei tiennyt lainkaan mitä oli parhaillaan tekemässä. Silti hän veti Danielia lähemmäs itseään tarkoituksenaan saada tuo itseään vasten. Kun uros olisi riittävän lähellä, hän voisi päästää kätensä vaeltelemaan tuon selälle ja hiuksiin. Samalla hän voisi nojautua itse lähemmäs, etsimään ne pehmeät huulet omiaan vasten.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Shakur lähetetty To 23 Heinä - 16:26

Hiljaisuus tuntui painostavalta. Danieli sätti itseään siitä että oli mennyt kertomaan oman nimensä, oikean nimensä, Liukselle. Hänen olisi pitänyt jatkaa Levinä, kehoittaa toista kenties kutsumaan itseään Levyanaksi, ihan vain jotta he voisivat olla yhtä etäisiä kuin oli tarkoituskin. Heillä ei voisi olla mitään tulevaisuutta yhdessä. Daniel oli päättänyt sen jo kauan sitten, ettei hurahtaisi yhteenkään mieheen, taikka urokseen. Hän eläisi elämänsä nauttien luksuksesta, milloin kenenkin käsivarressa, milloin kenenkin vuoteessa. Seksi oli ihanaa, eikä Danielille ollut niinkään väliä kuka hänen vällyjensä väliin päätyi. Tämä oli elämä jonka hän oli valinnut jo kauan aikaa sitten, ja tästä elämästä hän aikoi pitää kiinni. Se oli kuitenkin loppujen lopuksi hyvinkin turvallinen elämä. Hänellä oli pomo joka huolehti hänen turvallisuudestaan, sekä vara valita asiakkaansa. Mikä voisi olla enää paremmin?

Danielin ajatukset keskeytyivät kuin seinään tuntiessaan ja nähdessään kuinka kädet tarttuivat kiinni hänen omiinsa. Hän nosti melkein säikähtäneenä katseensa ylös kun tunsi kuinka häntä vedettiin lähemmäs. Daniel yritti vastustella, mutta vain heikosti, ja sekin johtui vain siitä ettei hän hetkeen ymmärtänyt mitä oli oikein tapahtumassa. Mutta kädet jotka siirtyivät lopulta vaeltamaan hänen selälleen ja hiuksiinsa saivat hänet nopeasti ymmärtämään leikin jujun. Daniel rentoutui, ojensi kasvojaan paremmin jotta Lius voisi painaa omansa häntä vasten. Uroksen parta kutitti ja raapi häntä hieman, mutta Daniel ei edes huomannut moista seikkaa. Hän antautui täydellisesti Liuksen vietäväksi, sillä nyt tuo vaikutti siltä että tiesi mitä halusi, ja ottaisi sen. Tämä sopi Danielille vallan mainiosti.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Jilli lähetetty To 23 Heinä - 16:49

Lius tunsi hienoista, ohimenevää helpotusta, kun Daniel ei vastustellut sen enempää. Hän veti toisen uroksen itseään vasten niin tiiviisti, kuin se ahtaalla takapenkillä vain oli mahdollista. Hän jopa liu'tti selkää hyväilevän käden alas, pakaran kautta reiden alle, nostaakseen jalan syliinsä ja saadakseen viehkeän blondin entistä tiiviimmin itseään vasten. Näin tehtyään, hän vei kätensä taikaisin ylemmäs, hyväilemään kiinteää, pyöreää pakaraa. Liha antoi periksi hänen sormiensa alla juuri sopivasti, jotta siitä saattoi saada miellyttävästi kiinni. Hän ei kuitenkaan tyytynyt vain puristelemaan, vaan hieroi sitä kauttaaltaan, käyden välillä myös alasellällä.
Samaan aikaan hänen toinen kätensä nautti Danielin hiusten tunnusta sormiensa lomassa. Oli häkellyttävää, kuinka sileiltä ne tuntuivatkaan. Lius antoi huomiota myös korvien takaiselle herkälle iholle, hivellen sitä hellästi pelkillä sormen päillään ja niskalle, jota hän puolestaan hiero voimakkain, hyväilevin liikkein.
Samaan aikaan hän suuteli Danielia ahnaasti. Tällä kertaa hän ei välittänyt siitä, että parta saattoi raapia kumppanin sileitä kasvoja. Sen sijaan hän näykki ja nuoli tuon huulia, mitä ei ollut tehnyt aikaisemmin. Hän antoi huomiota koko suulle, sen pielistä ylähuulen päällä olevaan pieneen kuoppaan asti. Maisteltuaan suuta hetken aikaa, hän halusi maistaa ihoa. Määrätietoisesti hän vei suunsa leualle ja siitä hiljalleen kaulalle, jättäen jälkeensä silloin tällöin pieniä punaisia jälkiä. Hän pysähtyi solisluiden päälle, suudellen niiden yhtymäkohtaa hellästi ja näykkäisten ihoa luun päällä, ennen kuin lähti etenemään takaisin ylös huulia kohti.

Liuksen keskeytti taksikuski, joka koputti ohjaamoa ja takapenkkiä erottavaan pleksiin ja ilmoitti heidän olevan perillä. Lius suuteli Danielia vielä kerran ja painoi häntä hetken aikaa entistä tiiviimmin lantiotaan vasten, ennen kuin erkaantui maksaakseen heidän matkansa. Hän kaivoi lompakon esille povitaskustaan ja ryhtyi etsimään kiihkosta tärisevin sormin pankkikorttiaan.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Shakur lähetetty To 23 Heinä - 17:05

Daniel yritti tukahduttaa ulos pyrkivät voihkaukset parhaansa mukaan, sillä jokin pieni osa hänen aivoistaan jaksoi muistuttaa hänelle, etteivät he suinkaan olleet kahden, vaan liikkuvassa taksissa. Daniel ei sentään ollut aivan exhibitionisti, vaikka hän olikin aikamoisen suostuvainen kaikennäköiseen. Hän ei kuitenkaan voinut mitään kropalleen, joka vastasi Liuksen suudelmiin, myötäili tuon liikkeitä parhaansa mukaan ja etsi yhteistä rytmiä tälle kiihkon sumentamalle hyväilylle. Hän keinutti lannettaan aavistuksen verran, yrittäen hieroa itseään paremmin toista urosta vasten, kuin kertoakseen tuolle mitä tulevan piti, vihjaillen taidokkaista lanteista ja useista orgasmeista.
Tosin vaikutti siltä ettei Danielin tarvinnut vihjailla enää mitään. He taisivat molemmat ymmärtää, että tämä olisi vain yhden illan juttu, pelkkää seksiä joka tyydyttäisi heidän molempien tarpeet ja saisi Danielin unohtamaan velantunteensa. Daniel taivutti päätään kun uroksen huulet erkanivat hänen omistaan ja etsiytyivät hänen kaulalleen. Nyt hänen oli pakko nostaa toinen kätensä suunsa eteen, sillä voihkaukset kantautuivat syvältä hänen kurkustaan ja pyrkivät väkisin ulos.

Onneksi keskeytys tuli pian, sillä Daniel ei ollut lainkaan varma olisi osannut enää hillitä itseään ja ääntään sen kauemmin. Hän tunsi lähes väkivaltaista tarvetta repiä vaatteensa pois ja ojentaa takapuolensa toiselle urokselle jotta tuo voisi täyttää hänet täysin. Hän tunsi sisempien lihastensa supistuvan kokoon jo pelkästä mielihyvän ajatuksesta, ja Daniel voihkaisi heikosti odottaessaan malttamattomana, että Lius saisi heidän matkansa maksettua. Kunhan kortti oli esillä lompakosta, Daniel nousi ulos autosta ja veti sisäänsä raikasta viileää ilmaa. Hänen täytyi päästä jälleen kontrolliin, hän ei saanut vain antautua täysin jonkun vietäväksi ja unohtaa itseään. Rauhoitu, Dani, rauhoitu. Kyllä tämä tästä, sinä olet tilanteen herra. Noh, jos hän hokisi tuota tarpeeksi, ehkä se toteutuisi. Daniel katseli hulppeaa pilvenpiirtäjää edessään, siisti nopeasti tukkaansa ja kääntyi sitten odottamaan Liusta.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Jilli lähetetty To 23 Heinä - 17:19

Lius oli menettää hermonsa, kun ei ollut saada pankkikorttia käsiinsä niin nopeasti kuin oli toivonut. Lopulta hänen sormensa suostuivat yhteistyöhön aivojen kanssa ja hän sai hivutettua kiiltäväpintaisen kortin ulos omasta lokerostaan. Hän sujautti sen pieneen lokeroon, jonka kautta ajaja voisi saada sen ja hämmästeli omaa hengästynyttä hengitystään. Tilanne oli vienyt hänet täysin mukanaan, vaikka se mitä he olivat tekemässä, oli kaikkea muuta kuin viisasta. Enää hän ei kuitenkaan perääntyisi. Hänen haarojaan suorastaan kivisti laukeamisen tarpeen vuoksi, eikä oma käsi riittäisi enää tyydyttämään häntä. Hän tarvitsi jotain paljon enemmän.
Lopulta, ikuisuudelta tuntuneen ajan jälkeen, kuski sai veloitettua heidän matkansa ja palautettua pankkikortin hänelle. Lius sujautti sen kirotun pikku muovinpalasen takaisin omalle paikalleen, jotta se ei hukkuisi, ennen kuin nousi ulos autosta.

Daniel odotteli häntä ulkona, katsellen edessään olevaa pilvenpiirtäjää. Lius asteli hänen taakseen ja tarttui kiinni kapeista lanteista, painaakseen ne omaa lantiotaan vasten. Hänen paksu, kova erektionsa painui pyöreiden, pehmeiden pakaroiden väliin, kertoen selvää kieltä siitä mitä olisi luvassa. Lius meni jopa niin pitkälle, että hieroi itseään muutaman kerran Danielia vasten, pitäen uroksen tiiviisti paikoillaan. Samaan aikaan hän painoi huulensa tuon kaulalle suudellakseen vaaleata ihoa.
”Viehän minut sitten sisälle”, Lius kuiskasi Danielin korvaan. Hänen äänensä oli muuttunut käheäksi murinaksi seurauksena siitä, mitä kaikkea he olivat tähän mennessä tehneet. ”Muuten me joudumme tekemään sen tässä.” Painottaakseen sanojaan, hän painoi erektionsa vielä kerran vasten toista.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Shakur lähetetty To 23 Heinä - 17:45

Daniel henkäisi kuuluvasti tuntiessaan kuinka Lius painoi itsensä häntä vasten, hieroi kiusoitellen häntä omalla erektiollaan. "Lius..", Daniel henkäisi tomerana, yrittäen kieltää toista tekemästä tästä mitään showta aivan hänen kotinsa edessä, mutta se miten hän painoi omaa takapuoltaan paremmin kiinni toiseen kertoi ettei hän juurikaan vastustellut tätä. Kun uros viimein laski hänestä irti, Daniel heristi tuolle leikkisästi sormeaan. "Käyttäydy, tai saat jäädä tähän yksinäsi.", Hän kiusoitteli, mutta tarttui toista kuitenkin ranteesta ja johdatti sisään automaattiovista.
Jo pelkästään aula oli hulppeasti ja modernisti sisustettu. Se oli kauttaaltaan puhtaan valkoisen ja tumman harmaan sävyjä. Lattiat suorastaan säihkyivät aivan kuin ne olisi juuri vasta vahattu, ja niissä kuulsi marmori mustine juovineen. Kahden suuren hissin välissä oli vastaanottotiski, jonka takana istui mahdollisimman arvokkaasti vartija, joka läheni kuudenkympin ikää. Daniel johdatti Liuksen perässään tiskille, yrittäen käyttäytyä mahdollisimman normaalisti.

"Iltaa, Norman.", Daniel tervehti miestä joka soi pienemmälle urokselle hymyn, ja suuremmalle epäilevän, tutkivan vilkaisun. "Iltaa, sir.", Oli sanomattakin selvää että vartijaa oli ohjeistettu painamaan pienimmätkin yksityiskohdat mieleensä, kaiken varalta. "Voitte mennä hissille, sir.", Vartija näytti varovan visusti sanomasta Danielin nimeä, sillä eihän hän melkein koskaan tuonut ystäviään tänne, joita Norman ei olisi jo tavannut. Niimpä vanha vartija oletti tämän olevan taas yksi asiakkaista, joiden ei kuulunut tietää seuralaisen oikeaa nimeä. Kiitettyään Daniel johdatti Liuksen toiselle hisseistä, joka kilahti pian ja avasi heille ovensa. Hissi toimi sormenjäljellä tai koodilla, ja painettuaan sormensa lukupaneeliin kerrosten lukitus poistui ja Daniel saattoi painaa ylimmän kerroksen numeroa. Ovet sulkeutuivat ja he olivat jälleen kahden. Daniel vilkaisi kuin varkain Liuksen suuntaan, toivoen että tuo malttaisi ylös asti, vaikka hänen oma kehonsakkin kiljui päästä kosketuksiin..
Niimpä Daniel päätti painautua kiinni urokseen, välittämättä järkensä äänestä.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Jilli lähetetty To 23 Heinä - 18:05

Ennen kuin Lius päästi Danielin otteestaan, hän taputti tuota vielä leikkisästi takapuoelle, hoputtaakseen tuota pitämään vauhtia. Samassa hän kohottikin jo kysyvästi kulmiaan Danielin leikkisille toruille. Hän ei ollut varsinaisesti odottanut vastaavaa toisen suusta. Eikä näin ollen voinut mitään hienoiselle epäilykselle siitä, että toinen veti jälleen jonkinlaista seuralaisen rooliaa. Hänen oli kuitenkin karistettava moiset ajatukset rakennuksen ulkopuolelle. Muutoin homma jäisi jälleen kesken ja tällä kertaa mitä todennäköisimmin kokonaan. Hänen täytyisi jälleen unohtaa, että Daniel oli seuralainen jo senkin vuoksi ettei välttämättä pystyisi mihinkään, jos muistaisi kyseisen seikan.

Hän käveli sisälle hulppeaan aulaan, joka kertoi selkeää kieltä siitä ettei ihan kenellä tahansa ollut varaa hankkia asuntoa tästä rakennuksesta. Lius katseli ympärilleen kiinnostuneena, mutta ei kuitenkaan suu auki kuin mikäkin juntti. Hän arvosti enemmän vanhempaa ja jykevämpää arkkitehtuuria. Mutta olivathan nämä melkoisen hulppeat puitteet asua. Hän odotti pienellä mielenkiinnolla sitä, miltä varsinaiset huoneistot näyttäisivät aulan ollessa tällainen. Silti hän oli, tällaisessakin ympäristössä, melkoisen ylpeä Blackbournen vanhasta sukukartanosta. Hänestä vanha, uusenglantilainen rakennus potki tätä lasimonumenttia persuksille mennen tullen.
Lius seurasi Danielia hiljaa tiskin eteen ja seisoi rauhallisesti vartijan tarkastelevana. Hän oli hyvillään turvatoimista. Tosin, tarkkaavainen vartija ei pystyisi tekemään mitään, jos Lius niin haluaisi vaikka tunnistaisikin hänen kasvonsa.
”Hyvää iltaa, hyvä herra”, Lius toivotti virnistäen enemmän omille ajatuksilleen, kuin hymyilemisen vuoksi.

Hän lähti astelemaan Danielin perässä hissiin ja huokaisi helpotuksesta ovien sulkeutuessa. Jo ennen kuin Daniel oli painautumassa häntä vasten, hän veti uroksen kiinni itseensä. Hän sovitti heidän vartalonsa yhteen, työnsi toisen kiinni hissin puupaneloituun seinään ja painoi huulensa tuon huulille. Hän kahlitsi toisen Danielin hoikista käsivarsista vasten seinää, oman kätensä alle ja painoi toisella heidän lantioitaan tiiviimmin toisiaan vasten. Samalla hän suuteli urosta kuin olisi nähnyt nälkää koko ikänsä. Juuri nyt hänelle oli aivan sama, pysähtyisikö hissi väärään kerrokseen ja päästäisivätkö ovet sisään ulkopuolisia. Se millä oli merkitystä, oli se kuinka nopeasti hän lopulta pääsisi Danielin sisään. Tätä menoa he päätyisivät hoitamaan homman loppuun uroksen eteisessä.
Toisaalta, ei senkään tarvinnut loppu olla. Ilta oli vielä nuoria ja todennäköisesti Danielille riittäisi se, että hän katoaisi ennen aamua.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Shakur lähetetty To 23 Heinä - 18:25

Tyytyväinen murahdus kumpusi syvältä Danielin rinnasta hänen saadessaan taas suunsa täydeltä Liuksen makua. Hän antoi kielensä vaeltaa toista vasten, ja vaikka toisen käyttämä valta häneen tuntui melkein pelottavalta, se tuntui myös turvalliselta ja hyvältä. Vapaan kätensä Daniel nosti uroksen niskalle, kuin yrittäen vetää tuota vielä lähemmäs itseään. Pian, oi pian hän saisi haluamansa ja tyydytyksensä. Hänen pitäisi vain pitää huolta siitä että he päätyisivät oikeaan huoneeseen. Hänen makuuhuoneensa oli hänelle yksityinen, eikä Daniel muutenkaan pitänyt ajatuksesta toteuttaa likaisia puuhiaan muualla asunnossa kuin sille tarkoitettuun huoneeseen.
Meni hetki, ja toinenkin, ennenkuin hissi kilahti jälleen ja avasi heille ovensa. Hissi avautui suoraan Danielin eteiseen, joka oli avara ja modernisti sisustettu. Seinustalla oli pieni pöytä jolla oli kaunis, koristeellinen vaasi jossa sillä hetkellä asusti kimppu liljoja. Huone oli kermaisen, pastellin vaalea ja seinillä roikkui muutama taulu. Daniel käänsi päätään, rikkoakseen heidän suudelmansa ja yhteytensä jotta he voisivat astua peremmälle sisään. Hänkin oli aivan yhtä malttamaton kuin Lius, mutta hallitsi itsensä selvästi hieman paremmin.

Eteisessä Daniel potkaisi kengät nopeasti jalastaan ja suuntasi ainoalle ovelle joka laskisi heidät hänen omaan kotiinsa. Daniel kääntyi Liusta kohden, voidakseen tarttua tuota kädestä ja voidakseen johdattaa tuon oikeaan huoneeseen. Koko asunto oli sisustettu vaaleilla, pastellisilla sävyillä. Seinät olivat haaleaa sinistä, ja asunto muistutti ehkä hieman enemmän karkkimaata kuin ylvästä kotia, mutta se oli silti kaikesta huolimatta hienostunut ja ylväs. Seinillä oli maalauksia ja kehystettyjä maisemavalokuvia, oikealla puolella sijaitsi keittösyvennys jonka L-muotoinen baaritiski erotti olohuoneesta. Olohuoneen taaimmaisessa nurkassa, lähellä hulppeaa takkaa ja ikkunoita, sijaitsi piano, Seinällä olevassa hyllyssä odotti viulu, huilu ja muutama muu pieni soitin, ja lattialla telineessään seisoi sello. Daniel piti musiikista, ja vaikkei hän mikään haka noiden kaikkien soitinten kanssa ollutkaan, hän osasi tarpeeksi voidakseen viihdyttää muita ja nauttiakseen itse. Olohuoneen toisella seinustalla oli portaat jotka johtivat toimistohuoneeseen ja yksityiseen makuuhuoneeseen, ja metallinen kaide jätti ovet näkyviin. Tasanteen alla sijaitsi vielä kaksi ovea, joista toinen vei suureen kylpyhuoneeseen ja toinen, ensimmäinen, veisi heidät hänen työhuoneeseensa.

Daniel johdatti mahdollisimman nopeasti Liusta kohti työhuonetta, hengittäen raskaasti, vartalon melkein särkiessä kosketuksen puutteesta. Hän halusi heidän kuitenkin pian tuohon tiettyyn huoneeseen, pois tästä kaikesta mikä oli häntä itseään. Tärisevin käsin hän avasi huoneen oven, himmeiden valojen syttyessä automaattisesti, ennenkuin kirkastuivat paljastaen huoneen, joka oli edelleen hennoilla pastellinsävyillä sisustettu, mutta hieman koruttomampi. Huoneessa oli suuri pehmeä parisänky, lipasto, vaatekaappi, yöpöytä. Kaikki välttämättömimmät jotta huonetta saattoi kuvitella ainoaksi makuuhuoneeksi. Lipasto tosin kätki sisälleen kaikenlaisia..apuvälineitä, ja vaatekaapissa oli muutama ylimääräinen kylpytakki kaiken varalta. Tästä huoneesta oli suora pääsy suureen kylpyhuoneeseen, jossa oli suuri amme sekä tilaa käydä suihkussa, ja wc-tilat yhden oven takana. Kylpyhuoneeseen oli naamioitu myös lähes huomaamaton ovi jonka takaa paljastui pesukone ja kuivaaja. Danielilla oli myös oman makuuhuoneensa yhteydessä wc-mutta hän vietti harvoin aikaansa makuuhuoneessa, joten "alakerran" tilat olivat kovimmassa käytössä.
Nyt kun he viimein olivat oikeassa huoneessa, Daniel saattoi pyörähtää ympäri vasten Liusta. Hän katsoi urosta himosta tummuneilla silmillään toivoen, ettei tuon himo ollut tänä lyhyenä hetkenä ehtinyt laantua.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Jilli lähetetty To 23 Heinä - 18:55

Danielin vetäessä häntä tiukemmin itseään vasten, Lius totteli auliisti. Hän avasi suullaan tuota entistä enemmän itseään varten, pidellen uroksen kuitenkin tiiviisti paikoillaan itsensä ja seinän välissä. Hän saattoi vannoa Danielin ihon lämpenevän himosta, samalla kun tuo taipui hänen vartaloaan vasten. Hän tunsi selvästi erektion itseään vasten ja miten asian tiedostaminen sai hänet itsensä kasvamaan entisestään. Samassa hissi ilmoittikin olevansa perillä ja Daniel rikkoi heidän yhteytensä. Lius irrottautui toisesta ja päästi tuon kulkemaan edellään, vaikka olisi henkilökohtaisesti voinut jatkaa hommia juuri siinä.

Lius päätyi jälleen seuraamaan toista. Tällä kertaa he tulivat ensimmäisenä eteiseen, joka toi hieman mieleen Blackbourne Castlen eteisaulan, mutta oli paljon pienempi. Sieltä puuttuivat myös suuret ikkunat, pariovi ja valtava portaikko ylempiin kerroksiin. Tosin, hänen kotinsa oli vanha kartano ja tämä moderni kerrostalohuoneisto, ne eivät muutoinkaan olisi voineet olla kauempana toisistaan.
Nähdessään miten Daniel potki kendät pois jaloistaan, Lius toimi samoi, jättäen loeaferinsa juuri siihen mihin ne sattuivat osumaan. Niinpä hän saattoi seurata Danielia peremmälle asuntoon. Hän yritti katsella ympärilleen asunnossa, mutta toisella tuntui olevan melkoinen kiire asunnon läpi. Olihan Liuskin toki malttamaton jatkamaan siitä mihin he olivat jääneet, mutta ei heidän olisi tarvinnut juosta. Kiireestä huolimatta hän ehti kuitenkin nähdä jotain pientä. Tietyllä tapaa paikka näytti juuri siltä kuin Danielin kodin olisi voinut kuvitella näyttävän. Hempeitä sävyjä, yleellisiä huonekaluja, Lius oli tosin odottanut näiden lisäksi värikkäitä lyhtyjä ja suitsukkeita. Ainakin uroksen tämän hetkisen asun perusteella. Se saattoi tosin kuulua rooliin.

Sitten Daniel olikin johdattanut hänet yleelliseen makuuhuoneeseen. Kun Lius sai silmiinsä ison sängyn, hän saattoi todeta sen sopivan paljon paremmin heidän tarkoituksiinsa kuin hissin lattia tai katukiveys.
Kun ovi kolahti kiinni heidän takanaan, Lius astui Danielin luokse. Nopeasti hän toteutti yhden niistä mieliteoista, jonka oli kuvitellut tämän illan aikana. Hän vei kätensä toisen pakaroille ja nosti tämän syliinsä. Saatuaan uroksen itseään ja ennen kaikkea erektiotaan vasten, hän saattoi painaa huulensa tuon huulille jatkaakseen juuri siitä, mihin he olivat hississä jääneet. Daniel oli niin kevyt, että hän saattoi pidellä tuota paikoillaan yhdellä kädellä ja toinen saattoi lähteä vaeltamaan tuon selkää pitkin ylemmäs. Se hivuttautui liivin ja paidan alle löytäen viimein kosketettavakseen siloisen ihon. Samaan aikaan hänen lantionsa hieroutui vasten Danielin haaroja, luoden heidän välilleen miellyttävää kitkaa.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Shakur lähetetty To 23 Heinä - 19:02

Liuksen himo ei selkeästi ollut laantunut tippaakaan, ja Danien saattoi hyvillään nyt kietoa jalkansa toisen uroksen ympärille tuon nostettua hänet syliinsä. Hän vastasi suudelmaan himokkaasti, täydellisen valmiina. Hänen koko kehonsa kertoi hänelle, ettei valmisteluille olisi tarvetta. Haavat, naarmut, repeämät, kaikki paranisivat nopeasti ja hetkellinen kipukin väistyi aina nautinnon tieltä. Se, miten Lius painoi ja hankasi erektiotaan häntä vasten tuntui lähinnä piinaavalta, hitaalta kiusaamiselta ja Danielista tuntui että hän sekoaisi pian. Toisen käsi vaelsi hänen vaatteidensa alle, ja Daniel vaikersi, yrittäessään muodostaan järkeviä sanoja ja aneluita siitä, että uros kiirehtisi, riisuisi hänet ja ottaisi hänet heti.

Tämä oli ensimmäinen kerta kun Daniel oli oman lajinsa kanssa, tai siis ensimmäinen kerta sen idiootin jäljiltä joka muutti hänet, ja platinablondi tunsi eräänlaista eläimellistä himoa jota ei ollut koskaan ennen tuntenut. Tuntui kuin hänen verensä olisi kiehunut suonissa ja yrittänyt korventaa häntä sisältä päin. Hänen erektionsa nytkähteli kivuliaasti housujen pimennossa, vaatien kosketusta, samoin, kuin hänen takapuolensakkin tuntui vaativan.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Jilli lähetetty To 23 Heinä - 19:28

Lius oli täysin oman himonsa ja kehonsa vietävissä. Se paloi hänen sisällään ja korvensi hänen suoniaan. Se valtasi hänet täysin. Sen paksu tuoksu puski läpi hänen ihohuokosistaan ja täytti huoneen ympäröiden heidät. Se tuntui kietoutuvan heidän ympärilleen aivan kuin Daniel kietoutui hänen ympärilleen. Samaan aikaan hän saattoi haistaa myös Danielin tuoksun, joka puski esiin hänen ihostaan. Se oli muistutti paljon hänen omaansa, mutta oli kuitenkin erilainen. He olivat kumpikin aivan yhtä ahneita ja malttamattomia, oli mahdotonta sanoa kumpi oli toista pahempi.

Lius näykki Danielin huulia ja nuoli niitä hellästi ennen kuin kipu olisi edes kunnolla haihtunut. Samaan aikaan hän tunnusteli kädellään hyväillen sitä paljasta ihoa, jonka oli uroksen hulmuavan paidan alta löytänyt. Hänen kätensä liikkui koko rangan mitalla ja kävi myös kyljellä. Mutta se ei riittänyt. Hän ei saanut tällä tavoin tarpeekseen ja kaipasi kosketusta suuremmalla pinta-allalla. Niinpä hän lähti suuntaamaan kohti sänkyä pidellen Danielia tiukasti sylissään.
Tuntiessaan sängynlaidan jalkaansa vasten, hän kumartui laskemaan Danielin selälleen vuoteelle. Hän erkani heidän suudelmastaan sen verran, että saattoi suoristautua ja riisua jakkutakkinsa. Nopeasti hän heitti menemään myös poolonsa ja potki sukkansa pois jaloistaan. Paidan alta paljastuivat lukuisat erilaiset tatuoinnit, joista suurin osa oli musta valkoisia. Ne peittivät hänen ihonsa lähes kauttaaltaan. Poolo olikin ainoa paita, joka saattoi piilottaa ne näkyvistä ja hämätä kanssaeläjiä. Sitten ylävartalo paljaana, ikuisuudelta tuntuneen ajan jälkeen, hän kumartui alas toisen ylle. Tällä kertaa hän eikuitenkaan painanut suutaan uroksen huulille, vaan etsi niille kohteen tuon kaulalta.

Lius oli polvillaan sängynreunalla, Danielin jalkojen välissä ja suuteli samalla tuon kaulaa hampaita apunaan käyttäen. Nyt kun hänen ei tarvinnut kannatella Danielia ylhäällä, hänen kätensä olivat vapaita tekemään kaikkea muuta. Hän nosti Danielin paitaa ja vei kätensä uroksen littellä vatsalle. Iho oli tälläkin puolellä lämmintä, pehmeää ja sileää. Lius mittaili ja kosketteli sitä koko kämmenensä leveydeltä, liikkuen koko ajan ylemmäs, kohti Danielin rintakehää.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Shakur lähetetty To 23 Heinä - 19:43

Daniel vaikersi vasten Liuksen huulia uroksen ajaessa häntä yhä syvemmälle himon ja hulluuden syövereihin. Hän tunsi itsensä avuttomaksi ja voitattomaksi tässä asetelmassa, eikä hän voinut muuta kuin antaa käsiensä liikuskella suuremman uroksen niskalla. Hän ujutti sormensa sisään tuohon tiukkaan nutturaan, sotkien sen, vapauttaen muutamia suortuvia ja tehden näin kokonaisuudesta seksikkään epäsiistin.
Vihdoin ja viimein hän tunsi liikettä allaan ja tiesi Liuksen liikkuvan, ja tuntiessaan pehmeän vuoteen selkänsä alla Daniel inahti, tietäen mitä nautintoa tulisi seuraavaksi. Hän huohotti raskaasti levätessään nyt rentona vuoteella, mutta nousi pian kyynärpäidensä varaan voidakseen ihastella näkyä edessään, uroksen riisuessa jakkunsa ja poolonsa. Daniel nuolaisi huuliaan tarkastellessaan tätä taideteosta edessään. Tässä oli uros jollaisiin hän ei ollut tottunut. Tatuoinnit antoivat Liuksesta villin ja vapaan kuvan, rajun ja eläimellisen. Daniel kun oli ollut useinmiten seurapiiri ja hienostomiesten seuralaisena, tälläinen näky salpasi häneltä hengityksen ja oli lähellä ettei hän samantien tullut housuihinsa.

Liuksen laskeutuessa jälleen hänen ylleen, Daniel asettui kiltisti takaisin selälleen, taivuttaen kaulaansa jotta tuo saisi hänestä paremmin otteen. Hän värähti hampaiden näykätessä vain hieman sen kohdan vierestä, jossa hänellä komeili rosoinen purema-arpi. Tavallisesti Daniel meikkasi sen piiloon, sillä ei halunnut eikä jaksanut keksiä aina uusia tekosyitä ja selityksiä moiselle epäkohdalle muutoin täydellisessä ihossaan. Nyt, tosin, hän ei ollut odottanut päätyvänsä sänkyyn kenenkään kanssa, joten kaulan ja hartian yhtymäkohdan arpi oli täysin näkyvissä.
Daniel saattoi vain toivoa ettei Lius kiinnittäisi siihen liiaksi huomiota. Hän huokaili ja voihki toisen liikutellessa käsiään hänen vatsallaan, ja värähdys sai hänen vatsalihaksensa puristumaan tiukemmin kokoon, kättä vasten. Jos jollakulla oli epäillyksiä hänen sukupuolestaan, ne yleensä hälvenivät tässä vaiheessa, kun paidan alta ei löytynyt pehmeitä naisellisia muotoja, vaan miehekkäitä lihaksia, vaikka ne eivät olleetkaan lähelläkään samaa luokkaa Liuksen lihasten kanssa. Daniel nosti omat kätensä toisen paljaalle selälle, kynsien hellästi mutta epätoivoisesti urosta lähemmäs itseään. Hänen lantionta puski ylemmäs, yrittäen selkeästi tavoittaa jotain minkä ottaa vastaan.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Jilli lähetetty To 23 Heinä - 21:02

Lius liikutti nyt hampaitaan pitkin Danielin solisluita, vain hipoen ihoa niiden sileillä kärjillä. Lähtiessään samaa reittiä takaisin päin, hän vaihtoi hampaiden tilalle kielensä kärjen. Hän ei kiinnittänyt puremajälkeen mitään sen suurempaa huomiota. Se kertoi ainoastaan sen, minkä Lius tiesi ennestään ja paljasti sen ettei Daniel ollut syntyjään ihmissusi. Hän keskittyi siihen millaisia ääniä saattoi saada esiin Danialista suullaan ja jatkoi tätä samaa leikkiä, hivuttaessaan allaan olevan uroksen paitaa yhä vain ylemmäs. Matkalla hän hyväili huolellisesti kevyen paidan alta paljastuvaa ihoa. Samaan aikaan hän nautti siitä miltä tuntui kun Daniel liikkui hänen allaan. Moinen kertoi siitä, että hän onnistui ajamaan toista yhä syvemmälle himon syövereihin. Hänen omalla, paljaalla selällään liikkuvat pyöreät kynnet, saivat Liuksen murisemaan Danielin ihoa vasten. Hän köyristi selkäänsä käsiä vasten, tunteakseen kaiken paremmin.

Päästessään tiettyyn pisteeseen, hän totesi Danielin vaatteiden olevan vain tiellä. Niinpä hän nousi Danielin päältä sen verran, että saattoi hivuttaa paidan ja liivin samalla kertaa pois tuon päältä. Hän heitti vaatteet, jotka maksoivat todennäköisemmin enemmän kuin hänen vaatekaappinsa koko sisältö, lattialle pois tieltään.
Saadessaan esiin Danielin paljaan yläruumiin, Liuksen täytyi pysähtyä hetkeksi ihastelemaan näkyä. Daniel oli hyvin erillainen, kuin urokset joiden kanssa hän oli aikaisemmin ollut. Tämä oli selvääkin selvemmin uros, mutta silti niin kovin viehättävä ja naisellinen. Vaikka silkkisen paidan alta paljastui selkeitä, kovia lihaksia ja litteitä muotoja, se ei vähentänyt tuon viehätysvoimaa pätkääkään.

Saatuaan silmiensä täydeltä Danielia, hän vei kätensä tuon litteälle rinnalle, jonka keskellä nöpötti pieni vaaleanpunainen nänni. Lius pyyhkäisi kovettunutta nipukkaa rystysellään ja hieraisi heti perään peukalollaan. Ennen kuin hän kumartui takaisin Danielin ylle, hän repi nutturansa auki ja päästi hiuksensa vapaaksi. Pähkinänruskeat suortuvat valuivat hänen harteidensa ylitse Danielin päälle samaan aikaan, kun Lius painoi huulensa uroksen nännille.
Hän suuteli muutaman kerran paljasta ihoa, ennen kuin puristi huulensa pienen nipukan ympärille ja imaisia. Pian hän otti kielensä ja hampaansa mukaan hyväilyihin, hieroen samalla peukalollaan sitä nänniä, joka jäi tällä hetkellä vaille huomiota.
Keskittyessään Danielin rintakehään, hän saattoi samalla painaa erektiotaan vasten tuon jalkoväliä ja miehuutta. Heidän välissään oli monta kerrosta kangasta ja silti hän saattoi tuntea toisen erektion omaansa vasten. Tunne oli yksinkertaisesti huumaava. Se tuntui saavan hänen koko lantionseutunsa täyteen roihuun. Lius ei voinut olla liikkumatta ja hieromatta heidän alaruumiitaan yhteen halutessaan tunteen kasvavan entisestään.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Shakur lähetetty Pe 24 Heinä - 8:24

Vaihtelu hampaiden ja kielen välissä sai Danielin vääntelehtimään Liuksen alla hurmiosta, ja voihkimaan nautinnosta melkoisen kuuluvasti. Hän tunsi housujensa kankaan kostuvan kiimatipoistaan, ja tarve laueta oli huutava. Danielilla ei edes ollut boksereita jalassa, joten Liuksen ei olisi tarvinnut tehdä muuta kuin kiskaista hänen housujensa vyötärönauhaa hiukan ja tuo olisi saanut käsiinsä hänen pullottavan, sykkivän elimensä joka kaipasi niin kipeästi kosketusta.
Lopulta hän oli edes paidaton, ja Daniel loi Liukseen kuumeisen katseen joka aneli saada tulla. Daniel värisi toisen uroksen alla, huohotti raskaasti ja odotti. Ja sitten tuo oli taas hänen yllään, mutta housut pysyivät edelleen hänen jalassaan mikä oli erittäin turhauttavaa. Hiukset, jotka nyt valuivat valtoimenaan yli suuremman uroksen hartioiden, kutittelivat häntä hellästi samalla kun Lius saattoi ajaa hänet hulluksi kiusoittelemalla hänen nännejään. Voihkaisujen ääni kasvoi muutamalla asteella, Danielin työntäessä rintakehäänsä paremmin ylös vasten urosta. Voi jeesus hän tulisi kohta hulluksi! Hän levitti jalkojaankin paremmin, jotta Lius saattaisi hieroa itseään paremmin häntä vasten. Se tuntui niin hyvältä, että Danielilla oli täysi työ kieltää itseään laukeamasta housuihinsa.
"Lius.. Pian..!", Daniel huohotti, eikä voinut olla rukoilematta ääneen että saisi täyttymyksensä. Hän halusi laueta, useasti, ja aloittaa sen samantien.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Jilli lähetetty Pe 24 Heinä - 10:33

Lius hymyili tyytyväisenä Danielin ihoa vasten, kun tuon levoton liikehdintä yltyi ja voihkaukset kovenivat. Hän kiusoitteli herkkiä, pieniä nännejä vielä hetken aikaa, ennen kuin lähti hivuttautumaan alaspäin. Hän liikkui hitaasti ja rauhallisesti suudellen ja nuollen vaaleaa ihoa matkallaan. Hän pysähtyi vain hetkeksi keskivartalon paikkeilla, antaakseen navalle erityishuomiota. Hän pyöräytti kieltään siinä ja ja näykki reunoja ennen kuin jatkoi matkaansa. Päästessään housujen rajaan Lius ei pitänyt kiirettä. Hän halusi Danielin kärvistelevän hetken aikaa tulisella hiilloksella, ennen kuin tuo pääsisi maaliinsa. Jos he tosiaan tekisivät tämän vain kerran, eivätkä näkisi toisiaan enää koskaan, hän halusi Danielin muistavan itsensä ikuisesti.
Lius oli lopultakin joutunut hivuttautumaan kokonaan alas sängystä jätettyään kumppaninsa aiemmin aivan vuoteen reunalle. Se ei kuitenkaan haitannut häntä. Hänen polvensa pureutuivat pehmeään mattoon ja tässä asennossa hänen oma asentonsa oli tukeva. Hän pystyisi keskittymään täydellisesti Danielin nautintoon, eikä uros pääsisi niin helposti häiritsemään häntä.

Liuksen huulet kulkivat aivan housujen rajassa, varoen tarkoin menemästä kuitenkaan tätä pidemmälle. Daniel tietäisi tarkalleen, mihin hän suunsa kanssa lopulta päätyisi, mutta joutuisi odottamaan varsinaista h-hetkeä. Samalla hän otti kätensä avukseen hyväilläkseen uroksen kapeata lantiota. Hän auttoi tuota omilla käsillään liikuttelemaan vartaloaan nautinnonaaltojen tahdissa hyväilynsä ohella. Hän liikutti käsiään kaikkien tuntemiensa herkkien paikkojen ylitse, keskittyen niihin jokaiseen erikseen.
Jatkettuaan tätä piinaamista omasta mielestään tarpeeksi kauan. Hän vei kätensä Danielin housujen vyötärönauhalle ja lähti hivuttamaan niitä hiljakseen alas.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Shakur lähetetty Pe 24 Heinä - 15:35

Nännien kiusaaminen alkoi tuntua hiljakseen jo epämukavalta, niitä poltteli ja kirvelsi, mutta juuri ennenkuin Daniel pääsi edes toteamaan tunnetta kunnolla, Lius alkoikin jo siirtyä alemmas. Odottava, nautinnollinen vaikerrus karkasi vaalean uroksen huulilta ja hänen kätensä hakeutuivat Liuksen hiuksiin ja niiden sekaan, aivan kuin hän olisi yrittänyt hellästi ja vaivihkaa vihjata toiselle, että siirtyisi jo aivan alas asti.
Mutta ei. Lius päätti jatkaa hänen piinaansa vielä, ja Daniel oli aivan varma että tulisi hulluksi vielä. Hänen huokailunsa ja voihkaisunsa muistuttivat enemmänkin anelevaa vaikerrusta, kuin janoon kuoleva anelisi vettä. Tämä oli turhauttavaa, kivuliasta, ja nautinnollista. Ja Daniel oli tehnyt tätä aivan samaa itse, ja saanut kokea samaa aikaisemminkin. Ja hän tiesi, että kunhan Lius saisi tarpeekseen kiusaamisesta, palkinto olisi sitäkin parempi.

Daniel huudahti tuntiessaan huulet aivan housujensa vyötärön yläpuolella, hän puski lannettaan epätoivoisesti ylemmäs vääntelehtiessään toisen uroksen avustuksella. Hän käyttäytyi kuin riivattu, iski kantapäänsä tiukasti patjaan ja kipristeli varpaitaan, heitti jalkansa taas lähes suoriksi ennenkuin koukisti ne taas. Mielihyvä ja sen odotus oli aivan liikaa, ja Daniel oli aivan liian rajalla. Hän tiesi laukeavansa siinä samassa kun Lius tarttuisi häneen.
Ja sitten tuo lähtikin jo hivuttamaan hänen housujaan alemmas, ja Daniel tunsi tarvetta varoittaa urosta. "Lius.. minä.. en kestä enempää.. Laukean ihan kohta..", Hän vaikeroi ja veti kiivaasti henkeä tuntiessaan kuinka housut siirtyivät hiljakseen paljastaen hänen huolella ajellut sukukalleutensa.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Jilli lähetetty Pe 24 Heinä - 16:05

Lius nautti Danielin sormien tunnusta hiuksissaan ja siitä kuinka toinen yritti ohjata häntä haluamaansa suuntaan, siinä kuitenkaan onnistumatta. Kuitenkin laskiessaan Danielin housuja alemmas, hän yritti parhaansa mukaan keskittyä siihen mitä kankaan alta paljastui, kuin siihen millaisia väristyksiä hiusten nykiminen hänen selkärangassaan sai aikaan. Hän ihasteli vaaleaa ihoa jota sai silmiensä eteen.
Danielin puhuessa, Lius kohotti katseensa tuon kuumeisiin kasvoihin. ”Ei se mitään. Minä pidän sinusta huolen”, Lius kuiskasi ääni käheänä. Niinpä hän nykäisi nopeasti Danielin housut kokonaan pois, paljastaen kaiken mitä uroksessa oli nähtävää. Hetken aikaa hän hyväili ihastellen kapeita jalkoja, ennen kuin nojautui jälleen eteenpäin.

Toisen käden sormillaan hän kosketteli Danielin lantionseutua ja toisella taas, hän ohjasi tuon suoraan suuhunsa. Jos Danielilla oli jo nyt vaikeuksia pidätellä, Liuksen kannatti säästää kaikki temppunsa myöhemmäksi, jolloin niistä olisi jotain hyötyä. Nyt hän imi toista urosta posket lommolla tarkoituksenaan pakottaa ensimmäinen orgasmi esiin tuon kehosta mahdollisimman nopeasti, jotta he voisivat sitten jatkaa. Hän ei todellakaan päästäisi saalistaan helpolla.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 3 / 10 Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Seuraava

Takaisin alkuun


 :: Muuta :: New York

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa