Suvun ylpeys K-18

 :: Muuta :: New York

Sivu 4 / 10 Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Seuraava

Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Shakur lähetetty Pe 24 Heinä - 16:16

Daniel oli niitä ihmisiä, jotka eivät kovin helpolla kiroilleet, mutta nyt, kun Liuksen käsi puristui vihdoin ja viimein hänen jäykän, kivuliaasti sykkivän kalunsa ympärille, Daniel ei voinut olla kiroamatta ääneen. Vielä enemmän silloin kuin tunsi kuuman suun ympäröivän itsensä. Orgasmi lähti vyörymään eteenpäin sillä samaisella sekunnilla.
"Vittu!", Danielin äänensä kuulsi raskaasti hänen saksalainen aksenttinsa, nyt kun hän oli kaikkein alastomimmillaan. Hänen kehonsa tuntui kaareutuvan niin korkealle kaarelle että Daniel pelkäsi selkänsä katkeavan hetkellä minä hyvänsä. Hän haukkoi henkeään kuin kala kuivalla maalla, huutaen vielä hetken aikaa ennenkuin orgasmi tuntui viimein hellittävän kyntensä hänestä ja hän saattoi lysähtää lähes voimattomana takaisin patjaa vasten.

Ainoa vain, että Daniel tiesi ettei tämä tulisi jäämään tähän. Hänen täytyisi kuitenkin saada kasata itseään aivan pieni hetki. Tämä oli syy, miksi hän myi työkseen itseään; hän nautti seksistä suunnattomasti ja tästä huumaavasta pyörrytyksen tunteesta joka hänet nyt ympäröi orgasmin jälkeen. "Luoja sentään..", Hän mumisi itsekseen peittäessään hetkeksi toisella käsivarrella silmänsä, estääkseen maailmaa pyörimästä.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Jilli lähetetty Pe 24 Heinä - 16:49

Danielilla ei tosiaan mennyt kauaa laueta. Uros sai ensimmäisen orgasminsa ennen kuin Lius ehti imaista toista kertaa. Se oli kuitenkin odotettavista ja Lius keskittyikin siihen, että sai nieltyä koko satsin. Samaan aikaan hän yritti parhaansa mukaan myötäillä Danielin heittelehdintää ja aaltoilua. Hänen henkilökohtaiseksi onnekseen toisen jalat eivät lähteneet vispaamaan täysin hervottomina orgasmin pyörteissä.
Hiljalleen uros rauhoittui ja valahti makaamaan sängylleen. Lius irrottautui uroksesta hetkeksi, haukatakseen hieman happea ja ihastellakseen vuoteella makaavaa kumppaniaan. Pieni hymy hiipi hänen huulilleen, kun hän katseli raukeaa Danielia. Käsi jonka toinen vei kasvojensa päälle näytti painavan monta tonnia, kilogrammojen sijaan. Tietyllä tapaa hän kadehti juuri nyt Danielin raukeaa, rauhallista olotilaa, sillä hänen housuissaan tykytti edelleen kivuliaasti. Elin tuntui suorastaan puskevan vasten hänen housujensa ja boksereidensa etumusta. Pienikin liikahdus aiheutti hankauksen, joka oli puolestaan lähetti kymmenien volttien edestä sähköä hänen vartaloonsa. Lius uskoi kuitenkin, että hänenkin tilansa korjaantuisi pian.

Lius pyyhkäisi rennosti peukalon kärjellään suupieliään ennen kuin nojautui uudelleen Danielin ylle. Hän antoi huomiotaan jälleen tuon elimelle, joka oli jäänyt melkoisen vähälle, kaikkeen muuhun nähden. Nyt hän saattoi aloittaa hiljaisen houkuttelun, kun äsken oli rynnätty suoraa päätä toimintaan. Hän aloitti kevyin nuolaisun, aivan kuin olisi puhdistanut alueen äskeisen jälkeen. Ainut vain, että hän jatkoi vielä pitkään sen jälkeen kun ei voinut maistaa muuta kuin ihon miedon maun. Aluksi hän kiinnitti huomiotaan vain elintä ympäröivään ihoon, terästäen nuolaisujaan muutamilla harkituilla näykkäisyllä. Hiljalleen hän alkoi keskittyä yhä enemmän itse elimeen kiusaten sitä kielellään, huulillaan ja hampaillaan.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Shakur lähetetty Pe 24 Heinä - 17:00

Daniel olisi tahtonut vielä hieman pidemmän tovin rauhoittua, mutta tuntiessaan uudet kosketukset elimellään, hän huokaisi väsyneesti, mutta selvästi nautinnollisesti. Tämä ei tosiaankaan loppuili tähän, ja Daniel oli varma että saisi palauttaa suuremmalle urokselle vielä palveluksen, tavalla tai toisella. Hänen kehonsa syttyi uudelleen hiljakseen nautinnonliekkeihin Liuksen jatkaessa hänen hyväilyään, ja samassa tahdissa kiihtyivät jälleen hänen hengityksensäkkin ja voihkailut, joita jokainen näykkäys hänessä sai aikaan. Hänen lantionsa lähti hitaasti mukaan myötäilemään Liuksen suun liikkeitä. Daniel laski käden kasvoiltaan ja tuijotti silmät puoliummessa hetken aikaa kattoa. Lopulta hän nousi kuitenkin kyynärpäidensä varaan voidakseen ihastella tätä tilannetta, katsella kuinka toinen uros tyydytti häntä suullaan.
Hän joutui nuolaisemaan huuliaan ja nielaisemaan pitääkseen uudet äänet sisällään. Tyytyväinen murahdus kuitenkin kaikui hänen kurkustaan. Näky oli huumaava. Vaikka Daniel olikin useinmiten se naisellinen osapuoli, häntä kiihotti aivan yhtälailla tälläinen kuin muitakin miehiä. Hän oli mies ja hänen himonsa olivat sen mukaiset. Ei ollut mitään seksikkäämpää kuin katsella oman elimensä katoamista seksikkään miehen suuhun.
Danielin lantio ryhtyi puskemaan tiukemmin ylöspäin, ja hän toi toisen kätensä Liuksen hiuksille, kietoen suortuvia sormiensa ympärille, nykien hellästi, kiusoittelevasti. Hän halusi uroksen katsovan itseään. Tämä ei tosin riittäisi enää saamaan häntä laukeamaan uudestaan, vaan hän tarvitsisi jotain enemmän.. mieluiten sisälleen. Tämä mielessään Daniel nosti jälleen lannettaan, vihjatakseen Liukselle mitä halusi.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Jilli lähetetty Pe 24 Heinä - 17:35

Lius huomasi milloin Danielin vartalo alkoi osoittaa heräämisen merkkejä. Hän vei kätensä tuon kapealle lantiolle, hillitsemään hieman levotonta liikehdintää, jotta saattoi itse keskittyä vain suutyöskentelyynsä. Jossain vaiheessa hän upotti elimen uudelleen suuhunsa koko mitaltaan ja ryhtyi imemään sitä. Hän saattoi tuntea jälleen kapeiden sormien nykivän hiuksiaan, jolloin hän kohotti katseensa ylös. Liuksen taivaansinisten silmien katse oli tummunut indigon sävyiseksi ja siinä kiilsi selkeä halu. Hän katseli Danielin kasvoja, samalla kun otti tuon suuhunsa yhä uudestaan ja uudestaan. Vaalean uroksen posket punoittivat hentoisesti ja silmät kiiltsivät samoista tunteista, kuin hänen omansa.

Siinä, polvillaan Danielin sängyn ääressä, Liuskin alkoi kaipaamaan hieman enemmän. Hän tunsi oman olonsa melkoisen tukalaksi housuissaan, jotka olivat tuntuneet jo alun alkaenkin epämukavilta. Liuksen oli pakko viedä kätensä vyönsä soljelle, helpottaakseen edes hieman omaa oloaan. Samaan aikaan, Daniel ryhtyi nostelemaan lanteitaan selvänä merkkinä siitä mitä kaipasi kaikkein eniten sillä hetkellä. Niinpä Lius malttoi laskea housunsa ainoastaan puolitankoon, sillä hänellä oli käsilleen tarjolla paljon parempaa tekemistä.
Lius nykäisi Danielin aivan sängyn serunalle niin, että tuon pakarat olivat jo paikoitellen yli patjasta. Hänen oma vartalonsa toimisi kiilana, joka estäisi toista sulkemasta jalkojaan ja pitäisi ne riittävän levällään häntä varten. Koska hän halusi nähdä Danielin ilmeet seuraavien hetkien ajan, hän vaihtoi suunsa toiseen käteensä. Hän liikutteli kättään rauhallisessa rytmissä, koko varren mitalla, tarkoituksenaan ainoastaan miellyttää. Samaan aikaan hän vei toisen kätensä sormet hieromaan kiusoittelevasti Danielin aukoa. Hän hyväili ja hieroi pientä reikää kiusaten, tarkoituksenaan valmistella uros tulevaan. Hetken kuluttua hän sylkäisi omille sormilleen ja ryhtyi levittämään kosteutta aukon suulle, ennen kuin työntäisi yhtäkään sormea sisään. Saatuaan toisen riittävän sekaisin himosta, hän ryhtyi työntämään yhtä paksuista sormistaan tuon sisään.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Shakur lähetetty Pe 24 Heinä - 17:45

Oi luoja miten hän tästä nauttikaan. Hän ei voinut mitenkään ymmärtää ihmisiä jotka kieltäytyivät seksistä tai jotka harrastivat sitä vain silloin kun tarve oli pakottava. Itsehän hän tekisi tätä mielellään vaikka joka päivä. Daniel huohotti raskaasti tarkastellessaan Liuksen liikkeitä ja ilmeitä. Hän huumaantui tavattomasti jo pelkästään tästä näystä.
Hänen viestinsä meni kuitenkin perille ja yllättäen Daniel menetti yläruumiinsa tasapainon ja putosi selälleen. Se ei kuitenkaan haitannut, sillä hän pääsi nopeasti kömpimään takaisin kyynärpäidensä varaan. Ja juuri silloin hän tunsi kiusoittelua takapuolellaan, juuri siellä missä hän sitä eniten kaipasi. Tämä sai Danielin taivuttamaan päätään kohti selkärankaan, ja vaikersi mielihyvästä kohti kattoa.
"Kyllä..!", Daniel voihkaisi kun hänen rukouksiinsa vastattiin vihdoin ja viimein. Ainoa vain, että pelkkä kiusoittelu ei riittänyt. Hän halusi enemmän. Hän yritti liikuttaa lanteitaan jotta Lius työntyisi hänen sisäänsä, eikä Daniel totta puhuen välittänyt siitä valmistelisiko toinen uros häntä tähän ollenkaan vai työntyisikö tuo vain kuivana hänen sisäänsä. "Lius.. älä piinaa minua näin.", Daniel voihkaisi saadessaan itsensä edes hieman hallintaan. Hän katsoi nyt jälleen sillä samalla, hieman mutristelevalla anovalla ilmeellä petikumppaniaan. Hän puri lisäksi alahuultaan, sillä tämä kiusa oli helvetillistä. Aina siihen asti kunnes Lius vihdoin ja viimein ryhtyi työntämään sormeaan sisälleen. Daniel haukkoi henkeä ja valahti selälleen patjaa vasten. Hän voihki nautinnosta ja yritti saada epätoivoisesti jaloilleen tukea jostain jotta voisi nostaa lannettaan ja takapuoltaan paremmin esille Liukselle. Tämäkään ei tosin riittäisi kauaa. Hän oli varsin kokenut ja hänen sisäisimmät lihaksensa tottuivat nopeasti uuteen tulokkaaseen ja mukautuivat sen kokoon.
Jo nyt Daniel kaipasi enemmän. Isompaa.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Jilli lähetetty Pe 24 Heinä - 18:12

Lius hymyiliy tyytyväisenä kuullessaan toisen myöntyväisen voihkeen ja tuntiessaan tuon painautuvan lähemmäs häntä. Hän liikutteli käsiään yhtenevässä, verkkaisessa tahdissa, valmistellen Danielia itseään varten. Hän oli saanut todeta olevansa melkoisen paksu ja monilla oli ollut ongelmia hänen elimensä kanssa. Eikä hän halunnut satuttaa ketään tietentahtoen. Tällainen rauhallinen valmistelu nyt vain kuului hänen rutiineihinsa ja hän oli tottunut siihen. Lius sai kuiten nopeasti huomata Danielin sopeutuvan ja rentoutuvan nopeasti hänen sormensa ympärillä. Hän sai nopeasti lisätä mukaan toisen, kolmen ja neljännen. Tämä tietysti nopeutti heidän valmistautumistaan.
Todettuaan, että Daniel olisi todennäköisesti valmis häntä varten, Lius nousi seisomaan. Hän potki puolireiteen pudonneet housunsa pois jaloistaan. Bokserit saivat seurata nopeasti khakihousujen perässä. Ilkosen alastomana Lius laskeutui vuoteelle ja konttasi eteenpäin. Hän ei aikonut ainakaan retkottaa puolittain lattialla, kun he ryhtyisivät tositoimiin. Untuvapeittojen päällä homma hoituisi paljon mukavammin.

Päästyään riittävän pitkälle vuoteella, hän rojahti loikoilemaan kyljelleen ja ojensi kättään, jotta saisi Danielin itseensä kiinni. Kun uros olisi viimein hänen luonaan, hän hamuaisi tuon huulet ensin suudeltavikseen. Saatuaan taas maistiaiset tuosta, hän kääntäisi uroksen makaamaan vatsalleen ja nousisi sitten tuon päälle.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Shakur lähetetty Pe 24 Heinä - 18:24

Daniel kiemurteli paikoillaan, tuskaili kun ei saanut haluamaansa, jykevää tasaista asentoa jossa voisi itse määritellä tahtia. Se tuska kuitenkin vain lisäsi nautintoa, aina sitä mukaa kun Lius lisäsi sormen hänen sisäänsä. Hän tunsi venyvänsä, välillä jopa ratkeavansa, mutta tunteet helpoittivat nopeasti ja tilalle jäi vain nautinto, joka kasvoi hänen vatsanpohjassaan orgasmin tavoin.
Hän nautti ja huokaili, voihki ja yritti saada jotain tarttumapintaa tästä maailmasta. Seksiin oli niin helppo unohtua. Oli helppo unohtaa roolit ja vain antaa mennä ja nauttia. Ja sitten, aivan liian pian, Lius irroittautui hänestä ja Daniel ähkäisi pettyneenä. Sitä ei kuitenkaan kestänyt kauaa, kun hän ymmärsi mistä oli kyse. Hitaasti hän seurasi katseellaan toisen uroksen asettumista hänen vuoteelleen, ja nälkä syttyi petomaisena hänen silmiinsä. Hän tahtoi tätä, kyllä, ja vielä enemmän kyllä.
Daniel ehti antaa hengityksensä tasaantua hieman odotellessaan että Lius oli mukavasti vuoteellaan ja kutsui häntä luokseen. Daniel kierähti vatsalleen, nousi raajojensa varaan ja asteli petomaisen viehkeästi Liuksen vierelle kuin vietellen. Ihan kuin hänen enää tässä vaiheessa olisi tarvinnut vietellä toista. Ahnaasti hän vastasi uroksen suudelmaan, antoi käsiensä hakeutua jälleen Liuksen pitkien hiusten lomaan kiskomaan niitä hellästi, ennenkuin toinen uros otti jälleen ohjat käsiinsä ja käänsi hänet ympäri. Daniel puristi päiväpeiton käsiinsä, puri huultaan valmiiksi jännityessään odotuksesta.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Jilli lähetetty Pe 24 Heinä - 18:39

Lähinnä vain itseään miellyttääkseen, Lius otti Danielin kädet ja vei ne yhteen tuon eteen ja kahliten ne oman kätensä, sekä patjan väliin. Ei hänellä ollut sen kummempaa tarvetta alistaa yhtään ketään, mutta pitkä ja sorja Daniel näytti tässä asennossa tajuttoman seksikkäältä. Lius ei voinut olla nauttimasta tilanteesta hetken pidempään, vaikka se saattaisikin aiheuttaa hänen kumppanissaan lievää turhautumista. Pidellessään vaaleasta uroksesta kiinni ja ollessaan polvillan tuon yllä, Liuksen täysimittainen erektio hipoi paljaita pakaroita, kuin tahallaan kiusaten. Uros itse hyväili vapaalla kädellään hurmaantuneena Danielin vaaleita kylkiä.

Hitaasti hän siirtyi parempaan asentoon, painaen elimensä toisen pakaroiden väliin, hyväillen ja suudellen huulillaan tuon niskaa. Lius soi itselleen tämän pienen nautinnon, vaikka Daniel alkaisikin voihkia turhautuneena, kun ei saanut mitä halusi. Toisen ihon koskettaminen ja siitä nauttiminen toimi aivan omanlaisena kiihdyttimenä hänelle itselleen. Heidän kahden kuumat ihot toisiaan vasten tällä tavalla, ilman rihmankiertämääkään välissä.
Lopulta myös Lius oli oman itsehillintänsä rajoilla ja hän saattoi ryhtyä ohjaamaan kädellään itseään Danielin sisään. Hän liu'utti oman kätensä heidän väliinsä ja kietoi sormet paksun vartensa ympärille. Vuosikymmenten tuomalla kokemuksella hän lyösi nopeasti etsimänsä ja saattoi painua alas. Daniel antoi käsittämättömän nopeasti periksi ja Lius upposi sisään paljon vaivattomammin kuin olisi uskonut. Silti toinen uros puristui hänen ympärilleen tiukasti, kuin häntä varten tehty. Kiihottunut murina kumpusi syvältä Liuksen rintakehästä kun nautinto tuntui suorastaan räjähtävän hänen ruumiissaan. Hänen täytyi tehdä nopeasti muutama kokeileva, edestakainen liike Danielin sisällä ennen kuin pystyi rauhoittumaan. Tottuneesti hän lähti liikuttamaan lantiotaan tasaisessa rytmissä, pyrkien joka työnnöllä yhä syvemmälle toisen sisään.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Shakur lähetetty Pe 24 Heinä - 18:51

Daniel värähti tuntiessaan kuinka hänen kätensä riistettiin lakanasta ja lukittiin patjaa vasten. Hän oli ennenkin kokeillut kaiken maailman sidontaleikkejä sun muita, mutta ne saivat hänet aina värähtämään ja tuntemaan pienoista pakokauhua. Daniel muisti liiankin hyvin miten vaarallista hänen työnsä saattoi olla, ja siitä hänellä oli muistonaan ikävä arpi kaulan ja hartian välillä. Jos Daniel oli lukittuna, sidottuna, miten tahansa estettynä, hän halusi mieluiten nähdä kumppaninsa jotta saattoi nähdä ettei tuo aikonut hänelle pahaa. Omalla tavallaan tälläinen pieni pakokauhu ja tietämättömyys vain lisäsivät nautintoa, mutta Daniel oli kuitenkin loppujen lopuksi hyvin arka ventovieraiden kanssa, ja nautintokin saattoi unohtua nopeasti, jos hän vain antoi pelolleen vallan.
Hän inahti voimattomana, nykäisten ranteitaan muutaman kerran kuin kokeeksi, turhautuneena siitä ettei Lius ollut jo työntynyt hänen sisäänsä. Se vain voimisti hänen omia paranoideja pelkojaan siitä, että toinen uros suunnitteli parhaillaan jotain hyvin ikävää hänen päänsä menoksi. Daniel oli aikeissa riistää itsensä vapaaksi, vaikka kaikin voimin jos se sitä vaati, sillä hänen rintakehänsä tuntui puristuvan kokoon, mutta sitten hän jäykistyi välittömästi tuntiessaan suudelmat niskallaan. Hän voihkaisi voipuneena, yrittäen ojentaa toiselle takapuoltaan paremmin, kaivaten jo vapautusta tästä piinasta ja seksuaalisesta turhautumisesta.

Kipu oli aina päällimmäinen ja ensimmäinen tunne kun toinen uros tunkeutui hänen sisäänsä. Daniel tukahdutti tottuneesti ääntään ja päästi ulos vain terävän henkäyksen. Danielin oli pakko riiputtaa hetki päätään totutellessaan Liuksen kokoon, mutta kun hän tunsi omien lihastensa antavan hiljalleen periksi ja mukautuvan Liuksen kokoon, hän saattoi ryhtyä pelkästään nauttimaan. Äännähdykset muuttuivat voimakkaiksi nautinnon huokailuiksi Liuksen ryhtyessä liikkumaan. "Voi luoja.. Kyllä.. Oih, Lius..", Daniel myötäili kokeneesti toisen liikkeitä takanaan, ja enää hänen päähänsä ei mahtunut kuin pieni ajatus sille typerälle äänelle joka kuiski ettei hän voinut tietää mitä hänen takanaan tapahtui. Toki jos Daniel taivuttaisi päätään, hän näkisi. Mutta sillä ei ollut väliä, ainoastaan täydellisellä nautinnontunteella oli väliä. Hän kaipasi kosketusta myös omalle elimelleen, mutta alkuun tämä riitti.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Jilli lähetetty Pe 24 Heinä - 19:04

Liuksen tahti oli melkoisen rauhallinen. Vielä hän ei hakenut tietentahtoen orgasmia heille kummallekkaan. Tällä hetkellä hän halusi heidän ainoastaan nauttivan tunteesta, joka oli lähtöisin yhtyneistä vartaloista.
Liuksen oli pakko sulkea silmänsä hetkeksi ja painaa päänsä alas. Samalla hän saattoi suudella Danielin niskaa, vaikka olisikin halunnut tehdä tuolle niin paljon enemmän. Hänen kätensä olivat kuitenkin kiinni muualla. Toisella hän piteli itseään jalkojensa kanssa pystyssa ja toisella hän piti Danielia paikoillaan. Sen lisäksi, että hän liukui toisen sisällä ja tunsi hankauksen alakerrassaan, myös heidän vartalonsa hankautuivat yhteen. Iho liikkui toista vasten ja hankautui yhteen, Liuksen karvainen rintakehä, Danielin paljasta selkää vasten. Tämä kaikki tuntui niin hyvältä ja kasvatti hänen sisällään vellovaa nautintoaan entisestään.

Hyvin nopeasti Lius kuitenkin kyllästyi siihen, ettei voinut nähdä tai suudella Danielin kasvoja. Nopeasti hän rikkoi heidän yhteytensä ja vetäytyi, palatakseen takaisin kunhan sai allaan olevan uroksen käännettyä selälleen allaan. Samassa hän oli uudelleen sisällä, levittän tuon reisiä omalla lantiollaan. Lius puski sisälle itsevarmuudella, joka kertoi hänen tietävän mitä teki. Tässä asennossa hän saattui painautua alas ja suudella Danielin huulia ahnaasti. Hän halusi uroksen maun tihkuvan tietoisuuteensa ja työntyä tuon sisään kielellään, samalla kun paljon alempana hän puski sisään erektiollaan.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Shakur lähetetty Pe 24 Heinä - 19:12

Daniel nautiskeli tälläisestä tahdista voihkien hurmioituneena. Hän ei usein saanut harrastaa tälläistä vapaata, rauhallista seksiä jossa hänen oma nautintonsa tuntui olevan pääasia. Hyvin usein, liian usein, hänen täytyi huomioda asiakkaansa toiveet ja toimia niiden mukaan, ja niihin kuului harvemmin hellä rakastelu. Jotkut kylläkin toteuttivat Danielin näitäkin haluja, mutta harvempi. Hellät suudelmat hänen niskallaan saivat hänet taivuttamaan päätään alemmas ja sivuttain, jotta toisella olisi vieläkin parempi pääsy hänen kaulalleen. Jokainen suudelma joka laskeutui edes lähelle hänen arpeaan sai hänet värähtämään.

Oli melkeimpä yllätys kun Lius irtautui hänestä, mutta Daniel ymmärsi heti perään jutun juonen ja ryhtyi kääntymään Liuksen ohjeistuksella selälleen. Hän levitti jalkansa toiselle oikein mielellään, nostaen lantiotaan jotta toinen pääsisi työntymään helpommin ja nopeammin hänen sisäänsä. Euforiaa. Puhdasta ekstaasia. Daniel sai jälleen käsilleen vapaata, ja hän kietoi ne toisen uroksen ympärille heti, toisen käden siirtyessä selälle, raastamaan sitä kynsillä, kun taas toinen sotkeutui Liuksen hiuksiin, kiskoen niitä, ottaen niistä tukea. Daniel pääsi heti toisen uroksen rytmiin mukaan, ja keinutti lanteitaan tuota vastaan, tarjoten Liukselle paremman pääsyn syvemmälle itseensä. Hän olisi voihkinut hyvinkin äänekkäästi, elleivät toisen huuet olisineet vaientaneet niitä tukahdutetuiksi älähdyksiksi. Toisen jalkansa Daniel nosti irti vuoteesta, kietoen sen Liuksen ympärille, voidakseen jalallaan painaen kehottaa toista liikkumaan nopeammin ja rajummin.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Jilli lähetetty Pe 24 Heinä - 19:31

Lius nautti suunnattomasti hieman rauhallisemmasta tahdista, jossa jäi tilaa nautinnolle. Joskus hänelle kelpasi oikein hyvin rajumpikin meno, mutta silloin adrenaliini tuppasi puskemaan hänen elimistössään jo valmiina tai sitten hänen petikumppaninsa onnistui saamaan hänet riehaantumaan jollain tapaa. Nytkin, vaikka hän Danielin vihjeiden mukaan nopeuttikin tahtiaan, hän piti työnnöt silti syvinä, kokonaisvaltaisina ja tietyllä tapaa maltillisina. He saattoivat näin kumpikin tuntea selvästi sen, miten hän liikkui edestakaisin Danielin sisällä. Lius muutti työntöjensä kulmaa myös hienoisesti hieman yläviiston, jolloin hän tiesi osuvansa erääseen tiettyyn pisteeeseen toisen sisällä. Samaan aikaan hän suuteli tyytyväisenä Danielin huulia, huomaten murahtelevansa hiljaa niitä vasten. Hengitys tuntui raskaalta ja takkuiselta. Lisäksi siihen sekoittui lukuisia matalia voihkaisuja.
Lius nautti suunnattomasti myös Danielin käsistä selällään ja hiuksissaan, joista suurin osa valui eräänlaiseksi verhoksi heidän kasvojensa eteen. Hän köyristi selkäänsä halutessaan tuntea selvemmin toisen kynnet ihollaan.

Tämä kaikki alkoi hiljakseen tuntumaan aivan liian hyvältä ollakseen totta, kuten aina jossain vaiheessa seksiä tuppasi käymään. Lius tunsi sisällään kasvavan sen tutun tunteen, joka yleensä enteili orgasmia. Se kasvoi kasvamistaan ja liikehti levottomasti, odottaen lisää ärsykkeitä, jotka saisivat sen räjähtelemään. Hän kiihdytti ja syvensi jälleen hieman lantionsa liikkeitä, jouduttaakseen orgasmiaan.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Shakur lähetetty Pe 24 Heinä - 19:43

Daniel näykki huulia jotka olivat hänen omiaan vasten, antoi kielensä tutkia ja maistella toisen uroksen suuta. Hän tunsi olevansa kuin kiimainen narttu, joka vain janosi enemmän ja enemmän. Hänen olisi tehnyt mieli komentaa Liusta työntymään hänen sisäänsä kovemmin, sillä tuo sai hänet janoamaan kovempia otteita, täydellisempää nautintoa. Jo tämä tahti tosin riittäisi työntämään hänet yli reunan, ja hän tunsi orgasmin vellovan alavatsansa seuduilla, puristuvan tiukaksi nipuksi odottamaan. Hän halusi heittää menemään järkensä ja antaa mennä, mutta hillitsi lopulta itsensä ja antoi Liuksen määrätä tahtia enimmäkseen, vihjaten aina vain sillon tällöin kaipaavansa enemmän.
Kun Lius muutti työntönsä kulmaa niin, että osui hänen eturauhaseensa, Daniel heitti päätään rajusti taaemmas ja huusi räjähtävästä nautinnosta. Se oli kuin kivulias ja samalla miellyttävä sähköisku joka vavisutti hänen koko kroppaansa. Moinen kulma, jokainen työntö, niistä jokainen vain ruokki orgasmia hänen sisällään, muttei vapauttanut sitä, mikä tekikin siitä kivuliaan nautinnollista. Danielin oli pakko laskea toinen kätensä pois yllään olevan uroksen hiuksista ja viedä se omalle elimelleen, joka kaipasi kosketusta. Näin hän pääsisi rajan yli kunhan haluaisi. Hän tajusi hämärästi kynsiensä pureutuvan Liuksen ihoon, raapivan ihoa rikki, mutta Daniel ei kyennyt kieltämään itseään.
"Helvetti..! Pian..Lius.. Lius!", Daniel lähes rukoili ja anoi, ja nosti sitten kasvonsa takaisin voidakseen suudella toista aivan uudella ahnaudella.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Jilli lähetetty Pe 24 Heinä - 19:56

Lius tajusi Danielin olevan aivan rajalla, tuon taipuessa entistä voimakkaammin kaarelle ja huutaessa nautintoaan. Samalla uros puristui hänen ympärilleen aivan uudella tavalla. Se sai hänet muuttamaan uudelleen työntöjensä tahtia. Tällä kertaa hän teki niistä nopeampia ja lyhyempiä, lähes hakkaavia, maustaen tahtia aina silloin tällöin parilla pitkällä työnnöllä. Nopeasti hän löysi rytmin, jota oli luontaista noudattaa ja joka kasvatti myös hänen omaa nautintoaan räjähtävän nopeasti. Asiaa auttoivat myös Danielin kynnet, jotka upposivat hänen hartiansa ihoon.
Kun hänen huulensa eivät hetkeen olleet kiinni Danielin huulissa, Liuksen raskas huohotus ja murina tuntuivat täyttävän huoneen. Hän kuuli äänet, vaikka hänen olikin vaikea tajuta niiden lähtevän hänestä itsestään. Ne tuntuivat olevan pelkkää taustahälyä, josta ei tarvinnut välittää.

Danielin suudellessa häntä uudelleen, entistä ahnaammin, hän vastasi siihen. Hän ei välittänyt vaikka heidän hampaansa kalisivat yhteen tai raapivat pehmeää lihaa. Mitään peruuttamatonta tuskin tulisi tapahtumaan ja tämä kiihdytti heitä molempia.
Palo Liuksen sisällä vain kasvoi kasvamistaan, kunnes se ylitti rajan, jolloin viimeinenkin itsehillinnänripe hävisi. Liuksen lantio alkoi elämään omaa elämäänsä hakien syvempää tahtia, etsien oikeanlaista painetta orgasmia varten. Se liikkui nopeampaan, rajummin ja pyrki syvemmälle kuin kertaakaan aikaisemmin.
”Daniel...” Lius voihkaisi toisen nimen, tuntiessaan orgasmin lähtevän liikkeelle, syvälle hänen sisällään. Pian hän laukeaisi, eikä sitä estäisi mikään.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Shakur lähetetty Pe 24 Heinä - 20:07

Murina joka täytti huonetta ei suinkaan ollut pelkästään lähtöisin Liuksesta, vaan siihen sekoittui osa Danielin silloin tällöin kurkusta karkaavia murahduksia, joillan hän viestitti eläimellistä nautintoaan ja sitä, miten tyytyväinen tilanteeseen oli. Hän nautti, nautti aivan helvetisti. Daniel tiesi että tulisi kertomaan tästä Ibbielle huomenna, sillä naisella oli tapana pyrähtää hänen asunnolleen aina kutsumatta, ja yleensä aamuisin jolloin Daniel tahtoi nukkua. Hän saattoi jo nähdä toisen kateudesta vihreän katseen kun hän kuvailisi tätä yötä naiselle.
Daniel pumppasi itseään nopeammin, ja puristi itseään tiukemmin tuntiessaan Liuksen tahdin kiihtyvän. He olivat molemmat niin lähellä että se oli lähes käsin kosketeltavissa. Daniel kuuli toisen kutsuvan itseään nimellä, ja hetken aikaa hän kurtisti kulmiaan ihmetyksestä, ennenkuin muisti kertoneensa sen itse, ja sen ettei hänen yllään suinkaan ollut asiakas. Kun teki tälläistä työtä useita vuosia, oppi kontrolloimaan kehoaankin täydellisesti. Daniel jännitti sisäisiä lihaksiaan, puristuen entistä tiukemmin Liuksen ympärille jotta voisi auttaa toisen reunan yli, samalla kun hän viivytti omaa orgasmiaan. Hän tiesi miten paljon se hiveli aina kumppanin egoa kun he laukesivat yhtäaikaa, ja Daniel tähtäsi tähän, pidätellen itseään, lukiten orgasmin aivan oman kalunsa tyveen sormillaan, pumpatessaan kuitenkin vimmatusti lannettaan vasten Liuksen työntöjä.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Jilli lähetetty Pe 24 Heinä - 20:16

Liuksen sisällä räjähti. Siltä se ainakin tuntui. Hänen koko sisimpänsä tuntui pirstoutuvan pieniksi palasiksi orgasmin viimein lähtiessä liikkeelle. Hän puristi heidän allaan olevan peitteen nyrkkiinsä. Pää heittäytyi taaksepäin, kastanjanruskeat hiukset hulmahtivat, Liuksen silmät puristuivat kiinni ja suu avautui äänettömään huutoon. Hän menetti lantionsa hallinnan ja hakkasi itseään Danielia vasten voimalla ja täydellisen epätasaisesti. Koko ajan hänen kurkustaan kumpusi murina, joka jatkui tasaisena, yhtenäisenä äänenä orgasmin alusta loppuun.
Kun se oli ohi, hän lysähti rankansa varaan, mutta ei kuitenkaan romahtanut täysin Danielin päälle. Silmät ummessa hän jäi huohottamaan paikalleen ja toipumaan tapahtuneesta. Hänen vartalonsa oli vain toista mieltä ja rupesi hiljalleen vapisemaan rasituksesta, jolloin hänen oli pakko kierähtää selälleen Danielin viereen. Lius tiesi olevansa pian täysin kunnossa, mutta sei kuitenkaan estänyt häntä tuntemasta itseään juuri nyt hieman voimattomaksi. Niinpä hän tyytyi tasailemaan hengitystään ja keräämään voimiaan hetken aikaa, ennen kuin suunnittelisi mitään muuta.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Shakur lähetetty Pe 24 Heinä - 20:25

Tuntiessaan jonkin lämpimän ryhtyvän täyttämään itseään, Daniel vapautti oman orgasminsa. Se vavisutti hänen kehoaan yhtä rankasti kuin aiempikin ja sai hänet huutamaan ääneen nautintonsa täyttymisestä. Päässä ryhtyi hetimiten pyörimään hänen vielä edelleen kouristellessa Liuksen alla, ja hän näki tähtiä. Daniel oli tarrautunut niin kiivaasti Liukseen orgasminsa pyörteissä, ettei hetkeen edes tiennyt missä hänen oma kehonsa loppui ja Liuksen alkoi. Lopulta suurempi uros lysähti hänen viereensä, ja Daniel jäi täysin tyydytettynä ja lopulta täysin rentona makaamaan paikoilleen. Hänen hengityksensä rahisi kurkussa, ja sitä kuivasi kaiken voihkimisen ja huutamisen jäljiltä. Daniel nosti toisen tärisevistä käsistään yläpuolelleen, katsellen hetken aikaa sormiaan jotka eivät pysyneet paikoillaan, yrittäen päästä takaisin kiinni todellisuuteen.
Se onneksi palasi hänen mieleensä nopeasti, viimeistään siinä vaiheessa kun Lius kääntyi selälleen hänen viereensä, ja Daniel tiesi jälleen kuka oli ja missä oli. Tämä oli hänen työhuoneensa ja hän oli tuonut vieraan ihmissuden kotiinsa, ja halutessaan tuo löytäisi aina takaisin. Ja vartijasta alhaalla ei olisi mitään hyötyä ihmissutta vastaan. Daniel sulki silmänsä ja kielsi itseään ajattelemasta näin. Sille ei ollut perusteita, muita kuin hänen typerät paranoidit pelkonsa.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Jilli lähetetty Pe 24 Heinä - 21:03

Lius tasasi hengitystaan rauhassa, pitäen silmiään ummessa niiden tuntuessa tavattoman raskailta, kuten hänen koko muu kroppansakin. Juuri sillä hetkellä hänen olonsa oli yksinkertaisesti täydellinen. Se ei olisi voinut olla parempi. Hän oli saanut loistavan orgasmin, kauniin ja mukavan uroksen kanssa, hänen ruumiinsa oli täydellisen rentoutunut ja hän olisi voinut jäädä juuri siihen paikkaan. Tilanteesta olisi tehnyt entistä paremman vain se, että Daniel olisi käpertynyt hänen kainaloonsa. Hän ei kuitenkaan uskonut sen olevan mahdollista. Nyt kun himo ja hurma eivät sekoittaneet hänen mieltään, todellisuus puski hänen tietoisuuteensa. Se teki seksin jälkimainingeista toipumisesta ikävää ja ahdistavaa. Hän oli nimittäin tilanteessa, joka ei ollut lainkaan luontainen.

Hän ei todennäköisesti voisi jäädä siihen, vaan hyvin pian hänen täytyisi nousta, pukeutua ja kadota. Mitä todennäköisemmin, joidenkin kymmenten minuuttien kuluttua hän istuisi jo taksissa matkalla New Yorkin asunnolleen. Jossa Zacharias mitä todennäköisimmin häntä jo odotteli. Juuri tämä oli syy sille, miksi Lius ei harrastanut yhdenyön juttuja. Hän oli sitä tyyppiä, joka halusi makoilla kultansa kanssa yhdessä seksin jälkeen ja ottaa ehkä myöhemmin uusintakierroksen, jos he jaksaisivat. Tai sitten he voisivat vain nukkua. Hän halusi herätä aamuun yhdessä ja juoda kahvia, sekä syödä aamiaista, ilman kiusaantuneisuutta, joka tuntui kuuluvan olennaisena osana tällaisiin pikapanoihin. Aivan kuin hänen olisi pitänyt olla jo luikkimassa vaatteet sylissään, syyllisenä pois rikospaikalta.
Vaikka Liuksen olo oli kerrassaan erinomainen, hän katui jo.
Kunhan hän tästä toipuisi, Daniel jäisi mitä todennäköisemmin hänen ensimmäiseksi ja viimeiseksi yhdenyön jutukseen. Hän jatkaisi tulevaisuudessa totutulla tyylillä, edeten rauhallisesti ja vakaasti niiden kanssa, joista oli kiinnostunut. Tämä oli tosin todellinen sääli, sillä hän oli oikeasti kiinnostunut Danielista. Tuo oli kuitenkin tehnyt selväksi ettei harrastanut suhteita, aivan kuin Lius ei itse harrastanut pikapanoja.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Shakur lähetetty La 25 Heinä - 0:34

Sisäinen kello tikitti Danielin mielessä, kuten se teki aina seksin jälkeen, aivan kuin taksinmittari joka laski automaattisesti illan summaa. Ainoa vain, että tämä ilta oli ollut ilmainen. Hän kaipasi suihkua, halusi pestä itsensä kuten aina seksin jälkeen, varsinkin nyt kun oli sallinut Liuksen laueta sisälleen. Moista kunniaa hän ei aivan jokaiselle asiakkaalleen suonut, mutta ehkä tästä oli kuitenkin parempi olla sanomatta Liukselle. Uros vaikutti muutenki siltä, että haluaisi luultavasti unohtaa tämän iltaisen tämän jälkeen kokonaan. He tuskin tapaisivat, ja jos sattuisivat törmäämään niin se tapahtuisi kaiketi niin, että Daniel oli jonkun käsikoristeena jossain juhlissa. Danielin puolelta tälläisessä ei ollut mitään ongelmaa, törmäsihän hän vanhoihin asiakkaihin tuon tuosta, eikä kukaan yleensä tehnyt muuta kuin tervehtinyt häntä kohteliaasti ja korkeintaan kysellyt, koska hänellä olisi vapaata aikaa heille. Lius tuskin tulisi tätä tekemään.

Daniel kohottautui istualteen tarkastaen samalla kannattelisiko hänen kehonsa jo häntä. Hänestä tuntui että Lius pitäisi sitä törkeänä, jos hän vain ilmoittaisi katoavansa suihkuun, joten sen sijaan hän nousi varovaisesti vuoteesta, kokeillen jalkojensa toimivuutta ennenkuin uskaltautui nousta ylös. Hän suuntasi vaatekaapille josta otti esiin itselleen kylpytakin, jonka jälkeen hän kääntyi kohti toista urosta, katsellen tuota. Jotain varmasti pitäisi sanoa, sillä hiljaisuus alkoi olla jo melkoisen painostavaa, ja koska tälläinen tilanne oli myös Danielille tavallaan täysin uusi, hän ei osannut käyttäytyä. Jos kyseessä olisi ollut asiakas, Daniel olisi kertonut tuolle paljonko tuon tililtä tultaisiin veloittamaan ja tarjoaisi mahdollisuutta jättää tippiä, jonka jälkeen hän hienovaraisesti saattaisi miehen tai naisen ovelle ja painelisi itse suihkuun ja nukkumaan. Nyt hän seisoi toimettomana työhuoneessaan, vailla mitään sanottavaa. Daniel tunsi itsensä idiootiksi, ja istuutui lopulta sängynreunalle, miettien.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Jilli lähetetty La 25 Heinä - 0:55

Lius tunsi Danielin liikkuvan. Patja liikahteli hienoisesti toisen mukana, kunnes asettui Danielin noustessa kokonaan vuoteelta. Lius avasti silmänsä ja tuijotteli hetken aikaa kattoa. Tämä taisi olla hänen merkkinsä poistua näyttämöltä. Hänen hengityksensä oli tasainen ja syke oli laantunut normaaliin. Lähes kaikki merkit siitä, että he olivat juuri harrastaneet seksiä, olivat poissa. Tietysti hänen alakertansa tuntuisi tahraiselta, mutta se seikka ei tulisi korjaantumaan ennen kuin hän pääsisi suihkuun ja sen hän tekisi vasta kotona.
Niinpä Lius nosti ruhonsa istuvaan asentoon ja hivutti itsensä sängyn reunalle. Hän ei edes kehdannut katsoa Danieliin päin. Eniten häntä pelotti näyttää tuon kaltaiselle ammattilaiselle, kuinka koville tällainen hänelle otti. Toisekseen hän pelkäsi murtuvansa jollain tapaa, jos katsoisi urosta. Tästä alkaisi pitkäjänteinen työ päästä yli Danielista ja tästä yöstä. Siihen menisi tovi, mutta eiköhän hän olisi viimeistään ensi vuonna valmis uusiin seikkailuihin. Sellaisiin, jotka noudattelisivat vanhaa, tuttua kaavaa.

Lius pukeutui vaitonaisena, vetäen bokserit intiimimpien alueidensa peitoksi jo ennen kuin alkoi etsimään muita vaatteitaan. Tällä kertaa hän pukeutui huomattavasti huolettomammin, kuin taidenäyttelyyn valmistautuessaan. Vaatteet päätyivät hänen päälleen vain joten kuten. Kunhan ne vain peittäisivät hänen vartalonsa siihen asti, että hän pääsisi kotiin. Jakkutakkia hän ei edes pukenut päälleen, vaan tyytyi kantamaan sen kainalonsa mutkassa.
”Osaan ulos itsekin”, Lius totesi ykskantaan. Hän ei kaivannut tämän kummoisempia jäähyväisiä ja hän halusi ulos tästä kiusallisesta tilanteesta. Hän asteli makuuhuoneen ovelle rivakoin askelin ja nykäisi sen auki. ”Hyvää yötä”, hän toivotti juuri ennen kuin astui ulos.
Lius suuntasi suorinta tietä ulko-ovea kohti. Häntä ei haittaisi, jos Daniel varmistaisi, että hän varmasti katoaisi suorinta tietä ulos ovesta. Hän ei vain kaivannut ystävällisen isännän apuja, suoriutuakseen ulos ja omille teilleen.
Eteisessä hän pujotti jalkansa lattialla lojuviin loafereihin ja toivoi, että huoneistosta ulos olisi johtanut tavallinen ovi, eikä hissi. Hissiä kun joutui aina odottamaan.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Shakur lähetetty La 25 Heinä - 1:08

Daniel oli aikeissa avata suunsa sanoakseen jotain, mutta Lius tuntui tekevän sen hänen puolestaan ja totesi osaavansa ulos itsekkin. Jostain syystä tämä tyrmistytti Danielia, mutta kääntyessään ympäri hän huomasi toisen olevan jo pukeissa ja ovella. Missä vaiheessa uros oli pukenut? Oliko hän ollut niin syventyneenä omiin ajatuksiinsa ettei ollut tajunnut toisen nousseen vuoteesta? Daniel nousi ylös, saattaakseen toisen kuitenkin ovelle, mutta Lius vain totesi hänelle kylmästi hyvät yöt ja jätti Danielin kuin nallin kalliolle, yksin, seksiltä löyhkäävään työhuoneeseen. Tämä oli ensimmäinen kerta kuin häntä oli kohdeltu tällä tavalla.
Meni hetki, ennenkuin platinablondi toipui järkytyksestä sen verran, että pystyi liikkumaan. Hän suuntasi kohti huoneen ovea ja siitä ulos kohti eteistään. Hän tavallaan toivoi että Lius olisi jo poistunut hissiin ja tavallaan toivoi, että tuo seisoisi vielä ovella odottamassa että hän saisi hyvästellä tuon.

Päästyään eteiseen, hän sai huomata sen olevan tyhjä. Daniel huokaisi raskaasti ja pörrötti väsyneesti hiuksiaan. Hän unohtaisi tämän mahdollisimman pian, kuumassa suihkussa se onnistuisi nopeiten. Daniel suuntasi askeleensa nopeasti kylpyhuoneeseen, pudottaen kylpytakin yltään jossain vaiheessa. Hän peseytyi huolellisesti kuten aina, kuivasi itsensä ja hiuksensa huolellisesti jotka kihartuivat auttamatta ha jättivät jälkeensä hassunnäköisen mopin hänen päänsä ylle. Hän rasvasi ihonsa kauttaaltaan ja hoiti itsensä muutoinkin kuntoon, ennenkuin suuntasi lopulta alastomana omaan makuuhuoneeseensa. Siellä hän veti ylleen pelkät bokserit, sujahti leveään, pehmeään parisänkyynsä ja hautasi itsensä ja kasvonsa mahdollisimman hyvin tyynyjen ja peittojen alle.

Daniel heräsi kahvin tuoksuun joka leijaili hänen keittiöstään. Hän nousi vaivalloisesti kyynärpäidensä varaan ja hieraisi toisella kämmenellään kasvojaan puolikuolleen näköisenä. Daniel ei suinkaan ollut aamuihminen. Hän ei vihannut mitään muuta niin paljon kuin heräämistä. Hänen ei tarvinnut pelätä, että kahvinkeittäjä olisi murtovaras, sillä ainoat joilla oli vapaa pääsy hänen asuntoonsa olivat Ibbie, Alan ja taloudenhoitaja. Daniel vilkaisi kelloaan yöpöydällä joka kertoi hänelle kellon olevan kymmenen aamulla. Hitaasti hän raahasi itsensä ylös vuoteesta, ja lähti laahustamaan zombien tavoin kohti makuuhuoneensa ovea ja alatasannetta. Hän ei vaivautunut pukemaan, sillä hänen kehossaan ei ollut mitään mitä Ibbie ei olisi nähnyt. Väsynyt, sotkutukkainen kiharapää raahusti portaat alas suorinta tietä keittiöönsä, ja rojahti baarijakkaralle odottamaan, että kuppi ilmaantuisi hänen eteensä kuten aina, samalla kun yritti pakottaa silmänsä pysymään auki, nojaillessaan puoliunisena toiseen kämmeneensä.
"Huomenta, Ibbie.."

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Jilli lähetetty La 25 Heinä - 1:37

Perjantai 04.12.2150
Klo. 09:46

Ibbie tiesi tasan tarkkaan, että Danielin mittapuulla kello olisi ahdistavan vähän. Miestä ei tuntunut lainkaan kiinnostavan se, että koko muu New York oli ollut hereillä jo tunti kaupalla, kuten Ibbiekin. Olihan nyt vasta perjanta. Siis tuiki tavallinen työpäivä. Hän oli aloittanut päivänsä varhaisella joogatunnilla, käynyt kotona pesulla ja pukeutumassa, ennen kuin oli lähtenyt ystävänsä ja työtoverinsa luokse. Vuodenajasta huolimatta hän oli pukeutunut ruudullisiin shortseihin. Ne tosin oli tehty paksusta villakankaasta ja ulottuivat polviin asti. Niiden alla Ibbiellä oli tummat, paksut sukkahousut. Ne suojasivat vähän paremmin kylmältä, kuin ne ohuet rimpsuttimet, joita hän käytti yleensä asiakkaidensa kanssa. Viimeinen silaus alakertaan olivat lähes polviin asti ulottuvat korkeakorkoiset, mustat mokkanahkasaappaat, jotka toivat upeasti hänen jalkansa muodot esiin. Yläruumiinsa hän oli verhonnut valkoiseen kauluspaitaan ja tummaan kasmirvilla liiviin, joka ulottui hänen peppunsa ylitse. Kaulaan monikerroksiset helmet, korviin isot korvakorut ja koko komeus oli valmis. Hiuksilleen hän ei ollut tehnyt mitään, sillä se olisi ollut turhaa työtä kun mietti illan asiakastapaamista. Enenn lähtöään hän oli siepannut kaulaansa skottiruudullisen huivinsa, lyhyen villakangastakkinsa ja hansikkaansa.

Tällä kertaa hän oli päättänyt kävellä Danielille ja ihastella joulukoristeita, joita ilmestyi kaupunkiin koko ajan tihenevällä tahdilla. Aamuinen ilma oli kipakan kylmä ja hän tarvitsi takkiaan, mutta lumesta ei ollut tietoakaan, mikä oli sääli. Ibbien lapsuudessa, josta ei ollut kovinkaan kauan, New Yorkissa oli vielä satanut lunta. Nykyään valkoinen joulu oli harvinaislaatuinen poikkeus.
Ibbie oli kiiruhtanut keskikaupungin halki, korot kopisten, poiketen matkallaan ainoastaan pienessä voileipäbaarissa hakemassa heille aamiaiseksi täytetyt bagelit. Hän koki jonkinlaiseksi velvollisuudekseen ruokkia Daniel aina silloin tällöin, sillä tuo näytti hänen silmissään niin hoikalta, että katoaisi pian, jos laihtuisi lisää.

Danielin kodin ala-aulassa hän toivotti hyvät huomenet aamuvuorossa aloittaneelle vartijalle, joka oli tottunut näkemään hänet täällä. Mies tervehti häntä hymyillen ja kysyi, oliko hän ilmoittanut tulostaan. Siihen Ibbie oli todennut Danielin tietävän hänen tulostaan, ilman turhanpäiväisiä ilmoituksiakin. Vartija oli vain anuranut hänen sanoilleen ja päästänyt hänet lopulta hissiin. Ibbien ei tarvinnut kuin odottaa, että mies avaisi kattohuoneiston lukituksen ja painaa sinne vievää nappia. Hänen sormenjälkensä ei kelvannut hissin hienoille sensoreille, mutta onneksi Daniel oli kertonut talon turvatiimille kuka hän oli. Olisi raivostuttavaa käydä läpi aina jonkinlainen turvasirkus aina kun hän halusi nähdä Danielin.
Toisaalta Ibbie ymmärsi miestä hyvin. Hänenkin taloaan vartioitiin tarkkaan, vaikka hän ei yhtä hulppeasti asunutkaan. Koskaan ei voinut tietää milloin asiakas sai hulluja päähänpinttymiä ja muuttui vaaralliseksi. Ibbie oli joutunut muuttamaankin parin tällaisen asiakkaan vuoksi, eikä sellainen ollut kivaa puuhaa. Hän ei liikkunut enää koskaan yksin ulkona ilman, että kantoi mukanaan jotain kättä pidempää ja joskus häntä pelotti olla yksin kotona.

Päästessään hissillä perille, hän riisui ulkovaatteensa ja laittoi ne siististi kaappiin. Vaikka Ibbie tiesi olevansa aika-ajoin melkoisen tungetteleva vieras, niin ainakin hän oli siisti. Hän otti mukaan keittiöön vain käsilaukkunsa ja pussin, jossa heidän aamiaisensa odotti. Huoneisto oli täysin hiljainen, mitä Ibbie oli osannut odottaakin. Maailma olisi todennäköisesti kohdannut loppunsa, jos Daniel oli hereillä ennen kymmentä.
Tottuneesti Ibbie ryhtyi puuhastelemaan keittiössä, jonka hän oli oppinut tuntemaan lähes yhtä hyvin kuin omansa. Kahvin valmistuessa poristen, hän asetti bagelit omille lautasilleen ja jätti ne odottamaan syömistään. Hän kattoi tiskille myös pienen kannullisen maitoa ja kulhollisen sokeria heidän aamukahvejaan varten. Kun hän kaivoi kuppeja kaapista, Daniel laahusti keittiöön sen näköisenä kuin olisi juuri noussut kuolleista, eikä vain herännyt.
”Huomenta murunen”, Ibbie toivotti pirteästi kaataessaan kahvia mukeihin. Pian hän työnsikin jo toisen kupeista Danielin eteen ja hypähti sitten istumaan omalle jakkaralleen. ”Menikö myöhään?”

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Shakur lähetetty La 25 Heinä - 1:52

Danielin silmät kirkastuivat aavistuksen kahvikupin laskeutuessa hänen nenänsä eteen. Jo pelkästään sen tuoksu virvoitti häntä sen verran, että hän kykeni liikkumaan ja kaatamaan maitoa kahvinsa sekaan. "En katsonut kelloa, luulisin että.. Kahteen asti? Neljään?", Danielin pesurutiinit olivat olleet se, jotka olivat vieneet mieheltä aikaa päästä vuoteeseen. Hän ei tosiaankaan tiennyt lainkaan, mihin aikaan oli edes tullut kotiin Liuksen kanssa. Liuksen muistaminen taas sai hänen mielensä samaan aikaan synkistymään ja kirkastumaan.
"Sain eilen melkoisen hyvää seksiä.", Daniel siemaisi varovasti kuumaa kahviaan ja huitoi sitten muutamaan kiharaa pois silmiltään. Hän tarkasteli uteliaana kuinka Ibbie reagoisi hänen lausahdukseensa, samalla kun yritti pakottaa itsensä heräämään. Aamut vain eivät yksinkertaisesti olleet hänen juttunsa. Vilkaistessaan selkänsä yli kohti kylpyhuonetta, Daniel sai todeta taloudenhoitajan käyneen jo ennen kukonlaulua siivoamassa, sillä kylpytakki jonka hän oli jättänyt lattialle jälkeensä oli poissa. Hieno homma, sittenhän homma toimi juuri niinkuin oli sovittukkin. Daniel oli loppujen lopuksi sen verran raskas nukkuja, ettei herännyt sellaisiin ääniin kuin hiljaisen taloudenhoitajan sipsutteluihin.

Kahvi alkoi hitaasti vaikuttaa ja Daniel saattoi nostaa kädet päänsä päälle ja venytellä, sekä haukotella. Hänen silmänsä osuivat nälkäisenä lautaseen joka oli asetettu hänen eteensä, ja ilman sen suurempia seremonioita Daniel kävi bagelinsa kimppuun. Tämä alkoi olla niin rutiininomaista, että olisi voinut kuvitella Ibbien asuvan hänen luonaan. Daniel oli itseasiassa miettinytkin tätä vaihtoehtoa, tietäessään miten nainen ei aina viihtynyt yksinään kotona, mutta koska he molemmat olivat seuralaisia, se olisi ehkä hieman hankalampaa järjestää. He eivät voisi oikein pakottaa aikataulujaan menemään ristiin niin, että jos toisella oli asiakas, toisella ei. Hän ei ollut uskaltanut ottaa tätä asiaa puheeksi vielä, ennenkuin keksisi edes jotain ratkaisuja näihin mahdollisiin ongelmiin. Daniel ei tahtonut herätellä Ibbien toivoa ja sitten murskata sitä.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Jilli lähetetty La 25 Heinä - 2:14

Ibbie pyöritteli vihreitä silmiään Danielin vastaukselle. Tietysti mies oli mennyt nukkumaan kukonlaulun aikaan. Danielin elämäntyyli aiheuttaisi tuolle vielä varhaisen sydänkohtauksen. Ei voinut olla täysin tervettä kukkua suurinta osaa yötä, ihmiset olivat kuitenkin päiväeläimiä. Daniel oli kuitenkin kuullut kaikki saarnat, jotka hänellä oli ollut varastossaan ja hän itse oli saanut todeta ettei niillä ollut mitään tehdoa. Olisi siis yhtä tyhjän kanssa aloittaa aamu moittimalla Danieli tuon elämäntyylistä. Siinä menisivät hyvät haukut aivan hukkaan. Oli parempi keskittyä omaan kahviinsa ja antaa miehen kerätä itselleen univelkaa.

Kuullessaan miksi miehellä oli mennyt niin myöhään, Ibbien vihreät silmät laajenivat aavistuksen kiinnostuksesta. Hän istui baarituolilla sirosti poikittain, jalka toisen päällä ja piteli kahvikuppiaan molemmin käsin, mutta nyt hänen oli pakko suoristaa asentonsa ja nojautua eteenpäin, ettei yksikään yksityiskohta jäisi häneltä kuulematta. Seuralaisena sai kyllä paljon seksiä, mutta sen laatu vaihteli suunnattomasti. Ibbie oli ainakin itse huomannut, että monelle asiakkaalle oma nautinto oli huomattavasti tärkeämpää ja he keskittyivät vain siihen. Yleensä seuralainen sai siis jäädä nuolemaan näppejään. Joskus harvoin saattoi kuitenkin käydä tuuri ja asiakaan kanssa saattoi saada ihan hyvääkin seksiä. Sellaisesta tyypistä halusi yleensä pitää kynsin hampain kiinni. Näin oli ainakin Ibbien kohdalla. Hän ei ollut täysin varma, miten homma hoitui kahden miehen välillä. Hänellä oli kyllä tapana etsiä itselleen kunnolliset petikumppanit työajan ulkopuolella ja purkaa silloin kaikki kerääntyneet patoumat, sekä turhautumisen.
Oli kuitenkin olemassa niitäkin tapauksia, jotka veivät jalat alta aivan kunnolla. Ibbie oli valmis uskomaan, että Danielin viimeöinen oli juuri sitä. Hän tiesi miehen olleen töissä, mutta ei pystynyt juuri nyt millään muistamaan kuka tuon asikas oli ollut. Tuskin kukaan ennestään tuttu, kun Daniel aloitti puhumalla seksistä.
”Kerro kaikki”, Ibbie tokaisi napakasti. Kahvi ja bagel olivat unohtuneet kerta heitolla, hänen palaessa halusta tiettää kenelta Daniel oli viime yönä saanut kyytiä. Oli erityisen ironista, että hän tulisi olemaan tajuttoman kateellinen kuultuaan mitä Danielilla oli sanottavanaan ja silti hän halusi kuulla koko tarinan juurta jaksaen. ”Kuka? Missä? Miten? Senkö takia pääsit niin myöhään nukkumaan? Silloin minä hyväksyn tuon sinun väsymyksesi.”

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Shakur lähetetty La 25 Heinä - 2:24

Ilkikurinen virne nousi Danielin huulille hänen katsellessaan kuinka Ibbie innostui. "Njaa, empä tiedä. En halua tehdä sinua..kateelliseksi.", Daniel kiusoitteli ja näytti leikkisästi kieltään naiselle. Daniel oli huomannut pitävänsä Ibbiestä aina ensimmäisestä tapaamisesta lähtien, ja vaikka ei tiennytkään hänen synkintä salaisuuttaan, Ibbie oli hänelle tärkein ystävä, samalla kun tuo oli ainoa kahdesta joita Daniel tosiaankin kutsui ystävikseen.
Daniel kuitenkin suoristautui saatuaan bagelinsa syötyä, hörppäsi kahviaan ja vakavoitui sitten voidakseen kertoa tarinan eilisestä. Kahvi oli herättänyt hänet ja hänen aivonsa toimivat jälleen normaalisti. "No ihan ensinnäkin aloitetaan sillä, ettei mies ollut suinkaan asiakkaani..", Ja niin Danien päätyi kertomaan yksityiskohtaisesti mitä juhlissa oli käynyt, kuinka hänen asiakkaansa oli järjestänyt kohtauksen ja kuinka hän oli lopulta päätynyt viettelemään Liuksen vuoteeseensa, miten hulluksi toinen oli hänet ajanut ja miten hyvältä seksi olikaan taas tuntunut.

Päästyään tarinansa loppuun Daniel nosti kahvikuppinsa taas huulilleen, uteliaana kuulemaan mitä mieltä Ibbie olisi tästä kaikesta. Hän toivoi ettei nainen keksisi selostaa hänelle mitään romanttista hölynpölyä siitä, kuinka Lius ostaisi hänet kokonaan pois Järjestöltä ja he ratsastaisivat yhdessä auringonlaskuun onnellisina. Daniel ei nimittäin tahtonut luopua omasta elämästään aivan vielä. Hän toki tapaisi Liuksen uudestaankin, mutta vain seksin merkeissä, ja mieluiten asiakassuhteella varustettuna, jotta kaikelta epämukavalta voitaisiin välttyä. Daniel vain epäili, ettei Lius halunnut aivan samaa kuin hän.
"En vain tiedä, Ibbs. Tämä elämä on aivan liian mukavaa jotta jättäisin sen taakseni ja alkaisin seurustelemaan. Siitä on vain haittaa, tiedätkös? Joudut katselemaan samaa naamaa väkisinkin joka aamu, etkä voi vain todeta että 'aika loppui, kiitos käynnistä ja tervetuloa uudestaan' siinä vaiheessa kun alkaa riittää.", Daniel oli toki joskus seurustellut, mutta suhteet olivat päättyneet aina huonosti eikä hän vain tahtonut samanlaista typerää draamaa enää.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suvun ylpeys K-18

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 4 / 10 Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Seuraava

Takaisin alkuun


 :: Muuta :: New York

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa