Zacharias Blackbourne

Siirry alas

Zacharias Blackbourne

Viesti  Jilli lähetetty To 23 Heinä - 11:59

Koko nimi: Zacharias Aron Blackbourne
Syntymäaika: 19.12.1872
Ensimmäinen muutos: 16 vuotiaana
Ikä: 278 vuotta
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Sukupuoli: Mies
Rotu: Ihmissusi
Pituus/Paino: 179 cm / 84 kg

Seksuaalinen suuntautuminen: Hetero
Perhe:
Isä: Sebastian Blackbourne (Kadonnut)
Äiti: Genevieve Blackbourne (Kuollut)
Pikkuveli: Cornelius Blackbourne
Poika: Kale Blackbourne
Siviilisääty: Sinkku
Tärkeimmät ihmissuhteet:
Cornelius Blackbourne
Kale Blackbourne
Massimo Silvestri

Ammatti: Historioitsija ja taidemaalari
Varallisuus/kuukausipalkka: Tällä hetkellä Zacharias elää ainoastaan taulujensa tuotoilla, jotka ovat hyvin vaihtelevia. Alimmillaankin hän saa yhdestä teoksesta noin 50 000$.
Zachariaksella on myös oma osuutensa Blackbourne Castlesta, joka on isompi kuin Corneliuksen ja Kalen osa yhteensä. Hän hallinnoi myös kokonaisuudessaan suvun muuta omaisuutta. Henkilökohtaista itse koottua omaisuutta ovat lukuisat taideteokset, joista osa on hänen omia tekeleitään.
Asunto: Blackbournen perheen omistuksessa on valtava kartano, sekä monta hehtaaria tilaa ympäröiviä tiluksia, sekä metsää. Caldwellin johto on yrittänyt päästä monet kerrat käsiksi kartanoon ja sen maihin, mutta Blackbournet ovat pitäneet tiukasti kiinni omaisuudestaan. Taloa on kutsuttu ensimmäisistä vuosista lähtien Blackbourne Castleksi. Nimi on turhan mahtipontinen nykyaikaan, mutta rakennuttamisen aikaan paikka oli taatusti seudun hulppein rakennus.
Talo on perinteikäs uusenglantilainen, tiilestä koottu kartano, jonka pihapiirin sisäpuolella on muunmuassa kasvihuone, pari pientä piharakennusta, sekä hieman kauempana perinteikäs huvimaja. Pihapiiristä ja sen englantilaisestapuurtarhasta pidetään huolta oman perheen voimin, samoin kun talosta. Kartanoon ei kaivata ulkopuolisia, missään mielessä, joten kaikki kunnostustyöt ja mahdolliset remontit hoidetaan oman väen voimin. Vuosien varrella kartanoon on hankittu kaikki nykyajan mukavuudet, moderneista kylpytiloista, täydellisesti varusteltuun keittiöön. Kolme kerroksista on rakennettu maan päälle, kun taas kellari muodostaa paikan perustukset ja juuret. Kartanossa on tilavat, yleelliset asuintilat, sen vakituisille asukkaille, sekä tilavia huoneita jokaiselle laumanjäsenelle. Talosta löytyy myös pieni sairaala, onnettomuuksien varalle, sekä kattava kirjasto. Kellarissa on muun muassa kiduttamiseen sopivat tilat, sekä pieni säilö vieraille, jotka tarvitsevat erityistä huomiota.

Zachariaksen yksityiset tilat sijaitsevat kartanon toisessa kerroksessa. Niihin kuuluu mukava oleskeluhuone, makuuhuone, yksityinen kylpyhuone, sekä tilava vaatehuone. Zacharias pitää nämä tilat mieluiten pyhitettynä itselleen ja tapaa perheenjäsenensäkin mieluummin muualla talossa. Työtään hän tekee sekä kartanon suuressa työhuoneessa, kirjaston vieressä tai piharakennuksessa, josta on remontoitu taiteilijan tarpeisiin sopiva ateljee.

Taidot: Zacharias on ennen kaikkea älykäs ja harkitsevainen. Nämä ominaisuudet ovat hänen ehdottomia vahvuuksiaan. Uros tekee päätöksensä pitkän ja jokaisen kantin läpi käyneen harkinnan jälkeen. Vaikka hän ei ole laumansa vahvimpia, hän on kestävin ja taitavin taistelija, johtuen pitkäaikaisesta koulutuksesta.
Hyökkäys arvo: 6
Puolustus arvo: 6

Harrastukset: Zacharias saa vapaa-aikansa kulumaan kaikkein parhaiten maalaten. Se ei tunnu hänestä lainkaan työltä ja on ollut pitkän aikaa varma tulonlähde.
Ulkonäkö: Zachariaksen ruumiinrakenne on pitkä ja lihaksikas. Minkä hän kätkee mieluiten tiiviisti istuvien vaatteiden alle ja antaa ulospäin mieluummin vaikutelman kirjatoukasta, kuin taistelijasta. Uroksen tuntevat eivät kuitenkaan hämäänny tästä. Zacharias viettää paljon aikaa sisätiloissa historian parissa ja maalaten, joten lukuunottamatta satunnaisia maalitahroja, hänen ihonsa pysyy vaaleana ympäri vuoden. Hän ei ollut kuitenkaan koskaan välittänyt ulkonäöstään riittävästi, jotta moinen jaksaisi häiritä häntä. Zachariaksen iho on myös puhdas, joitain pieniä arpia lukuunottamatta. Tämä sama välinpitämättömyys omasta ulkomuodosta oli tehnyt myös sen, ettei hänellä ole koskaan ollut kiinnostusta hankkia minkäänlaisia tatuointeja tai koruja koristamaan omaa kehoaan.
Zachariaksen vaalean pähkinänruskeat hiukset pysyvät yleensä lyhyinä ja hän kampaa ne kaikkein mieluiten vedellä, päätä myöten taaksepäin. Silloin tällöin hän antaa partansa kasvaa hieman pidemmäksi, mutta päätyy ajamaan sen kuitenkin aina pois. Zachariaksen kasvot ovat miehekkäät, mutta hienostuneella tavalla aristokraattiset. Hänen silmänsä ovat väriltään ruiskaunokin siniset.

Zachariaksen susihahmon turkki on aavistuksen tummempi, kuin hänen hiustensa väri. Hänen ruumiinrakenteensa tässä muodossa melkoisen tavanomainen, hyvin sopusuhtainen. Silmien väri on sininen kuten ihmismuodossakin.
Muuta:
- Zacharias on kirjoittanut vuosisatojen aikana lukuisia historiaa käsitteleviä teoksia ja tutkimuksia peitenimillä. Viimeisin työnimi, jota hän on käyttänyt oli professori Anthony R. Hoffman.
- Zachariaksella on ollut myös lukuisia taiteilijanimiä ja identiteettejä. Tällä hetkellä hän maalaa hämyisiä maisemia. Viimeisin villitys oli japanilaisten puupiirrosten ja maalausten inspiroimat rohkeat teokset. Tämän hetkisen taiteilijapersoonan nimi on Emory Waylon.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa