Ibbie Rowe

Siirry alas

Ibbie Rowe

Viesti  Jilli lähetetty La 25 Heinä - 2:18

Koko nimi: Ibbie Carolyn Rowe
Syntymäaika: 25.03.2124
Ikä: 26-vuotta
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Sukupuoli: Nainen
Rotu: Ihminen
Pituus/Paino: 167 cm/ 64 kg

Seksuaalinen suuntautuminen: Pan
Perhe:
Isä: Morley Rowe (53) Kirurgi
Äiti: Chrysanta Rowe (48) Kotirouva ja naisyhdistysten puheenjohtaja
Isosisko: Ilene Rowe-Halow (29) Lasten psykiatri
Pikkusiko: Isadora Halow (23) Lääketieteen opiskelija
Lanko: Henry Halow (30) Pelkotiloja tutkiva professori
Siskonlapset: Eileen (4), Hall (2)
Siviilisääty: Sinkku
Tärkeimmät ihmissuhteet:
Daniel Ackerman

Ammatti: Seuralainen. Hänen työtehtäviinsä kuuluu viihdyttäminen kaikilla mahdollisilla tavoilla Ibbie käyttää työnimenään Angelic Peacockia.
Varallisuus/kuukausipalkka: 3467 $/kk, lisäksi Ibbie saa pitää itsellään asiakkailta saadut tipit ja lahjat.
Asunto: Ibbien asunto on moderni, perinteinen kaupunkihuoneista yhdestä uuden kaupungin pilvenpiirtäjistä. Se on kaksi kerroksinen ja aivan yhtä kalliisti, sekä yleellisesti laitettu, kuin talon emäntä itse.

Taidot: Ibbie osaa vähän, usealta eri osa-alueelta. Hän on kelvollinen pianonsoittaja. Hän osaa keskustella politiikasta ja maailman tilanteesta, sekä paljon muuta välttämätöntä, jota seuralaisen työssä tarvitsee osata. Ibbie taitaa myös vannkat itsepuolustustaidot. Hän ei ole mikään tappelupukari, mutta on huomannut taitojen tulevan tarpeeseen omassa työssään. Koskaan ei voi tietää millaisen hullun sitä saa asiakkaakseen.
Hyökkäys arvo: 1
Puolustus arvo: 1

Harrastukset: Ibbie kuluttaa kaikkein mieluiten aikaansa shoppaillen, mutta jos lompakko ei anna periksi, hän katselee kotona saippuasarjoja tai käy treenaamassa itsepuolustustaitojaan. Ibbie käy myös kolme kertaa viikossa salilla ja kaksi kertaa joogassa, pitääkseen itsensä kunnossa ja notkeana.
Ulkonäkö: Ibbie on keskivertoa vain muutaman sentin pidempi ja hyvin runsasmuotoinen nuori nainen. Hänellä on usein ongelmia povensa kanssa, joka on muuhun ruumiiseen nähden hieman turhan iso. Erityisesti vaatteet tuppaavat tuottamaan hänelle ajoin pientä päänvaivaa, mutta hän on oppinut elämään sen kanssa. Muutoin häneltä löytyy kaikki naiselliset ja pehmeät muodot. Hän käy salilla, pitääkseen nämä muodot kunnossa, mutta varoo kovettamasta niitä liikaa.
Työaikana Ibbie käyttää paljon erilaisia peruukkeja, mikä tuntuu miellyttävän hänen asiakkaitaan. Hänen hiustensa luonnollinen väri on tumma mahonginruskea ja aaltoilevat hiukset ulottuvat jonnekkin lapaluiden puoleenväliin asti. Ibbien kasvot ovat sydämen muotoiset. Niistä katsoo kaksi terävää, vihreää silmää, tuuheiden  silmäripsien lomasta. Ibbien omat ripset ovat hänen omien sanojensa mukaan niin harvat ja lyhyet, että hänen täytyy täydentää niiden rivejä laadukkailla tekoripsillä. Nenä on pikkuruinen hyppyri ja suu melkoisen nukkemainen pieni suppu.
Muuta:
- Ibbien asunnossa on kaksi vaatehuonetta, joista pienempi on varattu kokonaan hänen lukuisille peruukeilleen.
- Ibbie rakastaa muotia ja vaatteita, mikä näkyy hänen täpötäydessä vaatehuoneessaan.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa