Jayce

Siirry alas

Jayce

Viesti  Jilli lähetetty Ti 4 Elo - 15:28

Koko nimi: Jayce
Syntymäaika: 14.03.1876
Verettäminen: 21.11.1894
Ikä: 274-vuotta
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Sukupuoli: Mies
Rotu: Vampyyri
Pituus/Paino: 184 cm / 91 kg

Seksuaalinen suuntautuminen: Hetero.
Perhe:
Isä: James Bancroft vanhempi (Kuollut)
Äiti: Wilhelmina Bancroft (Kuollut)
Pikkuveli: Eugene Bancroft (Kuollut)
Pikkuveli: George Bancroft (Kuollut)
Pikkusisko: Lilyanne Bancroft (Kuollut)
Siviilisääty: Vapaa kuin taivaan lintu.
Tärkeimmät ihmissuhteet:

Ammatti: Jaycella ei ole mitään varsinaista työpaikkaa. Hän on viettänyt elämänsä tekemällä milloin mitäkin. Yleensä se tarkoittaa keikkoja isommille kihoille. Kaiketi miestä voisi nimittää jollain tapaa palkkionmetsästäjäksi.
Varallisuus/kuukausipalkka: Tämä vaihtelee suunnattomasti sen mukaan, mitä Jayce sattuu milloinkin tekemään. Välillä hänellä ei ole taskussaan penniäkään ja välillä rahaa on tuhlattavaksi asti.
Asunto: Vaihtelee. Jaycella ei ole vakituista asuntoa. Hän asuu milloin missäkin. Välillä se on hylätty talonrähjä ja välillä huippuhotelli.

Taidot: Jayce osaa yhtä ja toista. Hän osaa muun muassa miekkailla, nikkaroida, laittaa ruokaa, soittaa kitaraa, haitaria, viulua ja banjoa, taistella, koota ja purkaa lähes jokaisen tunnetun aseen, ohjata panssarivaunua, lentää, puhua eri kielillä, sekä tappaa lukuisilla eri tavoilla, joista uhrin kuiviin juominen on hänen lempparinsa.
Hyökkäys arvo: 6
Puolustus arvo: 6

Harrastukset: Tekee sitä, mikä milloinkin sattuu huvittamaan.
Ulkonäkö: Jayce voi kuvailla helposti sanoilla; täydellisen sopusuhtainen. Hän on pitkä ja hoikka, mutta ei siitä huolimatta näytä venähtäneeltä. Vaatteiden alta paljastuu huolellisesti treenattu ja hoidettu lihaksisto, joka ei ole kuitenkaan liian bodattu. Iho on vampyyrien tapaan vaalea, eikä Jayce vaivaudu edes peittelemään sitä. Eikä hän ole suostunut hankkimaan yhtään tatuointia tai lävistystä ”pilaamaan täydellistä ihoaan.”
Jaycen kasvot ovat pitkät ja kapeat, kuten hänen koko muu olemuksensa. Nenä on suora ja kapea, poskipäät korkeat ja terävät, huulet kapeat, mutta linjakkaat. Soikeat silmät, olivat väriltään hopeanharmaat ja niitä kehysti tummat, lyhyet, mutta tuuheat ripset. Kapeaa leukaa peitti huolella muotoiltu, lyhyt, musta parta. Jaycen mustat hiukset ovat piikkisuorat, epätasaiseen leikatut ja ulottuvat pisimmillään hieman harteiden ylitse. Mies yleensä harjasi paksun kuontalonsa kerran vuorokaudessa ja antoi sen mennä päivän mittaan huolettomaan sotkuun. Jayce pukeutuu yleensä mustiin vaatteisiin ja suosii nykypäivänä yhä enemmän nahkaa vaatteissaan.
Muuta:
- Jaycen ristimänimi on James William Bancroft, mutta todettuaan sen vahahtavaksi ja tylsäksi, hän vaihtoi sen modernimpaan.
- Jayce on syntyjään englantilainen, mutta ei ole käynyt synnyinmaassaan sen jälkeen kun päätyi lähtemään sieltä.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa