Kuningattaren salaisuus. Ryhmäpeli.

 :: Off-game :: Peliseuraa

Siirry alas

Kuningattaren salaisuus. Ryhmäpeli.

Viesti  Jilli lähetetty Pe 4 Maalis - 15:17

Maanantai 21.12.2150
Klo. 20:15
VENETSIA, ITALIA

Irma Sant Salvatore istuu suuressa työhuoneessaan Venetsiassa. Ilta-aurinko paistoi sisään suurista ikkunoista huoneeseen, joka oli täytetty mahtavilla ja koristeellisilla antiikkihuonekaluilla. Nuori neiti Sant Salvatore näytti hyvin pieneltä ja sirolta istuessaan mahtavan, antiikkisen kirjoituspöytänsä takana. Huone olisi sopinut paremmin raavaalle, laatutietoiselle bisnesmiehelle, Irman kaltaiselle naiselle. Sant Stefanon tutkimuskeskuksen tuore perijä itse kuului kuitenkin niihin henkilöihin, jotka eivät välittäneet pätkääkään muiden mielipiteistä tai ennakkoluuloista. Hän oli valmis todistamaan ja näyttämään omat taitonsa koska tahansa ja haistattamaan pitkät kaikille epäilijöille. Hän oli valmis näyttämään, että kuului tähän työhuoneeseen, kuten jokainen häntä edeltänyt.
Nyt nuoren Sant Salvatoren huomio oli nyt täysin kiinnittynyt modernin tietokoneen lasiseen laajakuvanäyttöön. Hän istui antiikkituolilla, jalat pöydällä ja katsoi ruutua keskittyneesti. Hetkeä aiemmin nainen ilmoittanut sihteerilleen, ettei häntä saisi häiritä, vaikka koko rakennus olisi romahtamaisillaan niskaan. Hän on saanut juuri videoviestin johtamiltaan kaivauksilta keskeltä Egyptiä, jossa hänen työntekijänsä tutkivat parhaillaan Lilithin palatsia. Nyt hän oli ehtinyt katsoa kyseisen viestin kolme kertaa ja jokaisella kerralla hänen hymynsä oli levinnyt entisestään.

Kukaan ei ollut uskonut, että niin moneen kertaan kolutusta palatsista voisi löytyä enää mitään uutta. Irma oli kuitenkin, vastoin kaikkia ennakkoluuloja, lähettänyt paikalle uuden ryhmän itse valitsemiaan arkeologeja. Hänen isänsä oli ilmaissut vahvan mielipiteensä arkeologeista, joista lähes jokaisen taustalta löytyi jotain joka ei kestänyt päivänvaloa. Irma ei ollut kuitenkaan välittänyt millään muotoa tämän huomautuksista. Hän uskoi vakaasti omaan ryhmäänsä. Kaikilla oli kuitenkin vankka kokemus alalta ja he tiesivät tarkalleen mitä tekivät, vaikka eivät välttämättä olleet käyneet kummoisiakaan kouluja. Menneisyyden hautojen ryöstely oli Irmasta ainoastaan eduksi. He osasivat vainuta vaarat ja nuuskia pienimmätkin rotan kolot rikkauksien toivossa. Pullea palkkapussi puolestaan houkutteli heitä pysyttelemään kaidalla polulla.

Hänet oli nimetty vasta joitain kuukausia sitten paikalleen vampyyrien arkeologisen keskuksen johtoon, mikä kuului hänelle niin sanottuna synnyinoikeutena. Työ ei ollut aina kovin hohdokasta, varsinkaan kun nuori neiti Sant Salvatore ei kuulunut niihin vampyyreihin, jotka halusivat hohmehtua kaikki päivät sisällä toimistossa. Tähän mennessä työ oli ollut juuri sitä. Hän kaipasi ulkoilmaa ja vaihtelua päiviinsä. Sen sijaan hän joutui juoksemaan kokouksesta toiseen.
Ehkä tämä uusi löytö toisi hieman vaihtelua hänen tylsään päivärytmiinsä.
Kaivauksilta raportoitiin, että Lilithin palatsista oli löydetty salainen kammio maan alta. Luola oli ilmeisestikkin ollut jonkun piilopaikka. Sieltä löytyi jonkin verran aarteita, mutta enimmäkseen vanhoja papyrus rullia. Rullat olivat haurastuneet vuosien saatossa, mutta ammattitaitoiset arkkeologit pystyivät käsittelemään niitä. Joku oli kirjoittanut ylös Lilithin vampyyriheimon tapahtumia. Kääröjen tulkinnat olivat vielä kesken, mutta kirjoituksista oli löytynyt viitteitä toisesta vampyyriheimosta. Kyseiseen heimoon liittyi jonkinlainen salaisuus, josta kääröjen kirjoittaja mainitsi, eikä tästä heimosta ole ilmennyt mitään muita merkintöjä. Paikka oli kätketty todella hyvin. Sillä vaikka palatsi oli koluttu läpi moneen kertaan, sitä ei oltu löydetty ennen tätä. Mikä tarkoitti puhtaasti sitä, että Sant Stefanon instituutti tulisi olemaan vielä pitkään pääuutisaiheena. Irma puolestaan tulisi saamaan huomiota ja kiitosta tästä löydöstä. Kaikkein parasta koko hommassa kuitenkin oli se, että hänen isänsä joutuisi syömään sanansa. Irma suunnitteli jo pientä bonusta ryhmänsä tileille, palkinnoksi tästä löydöstä.

Nyt Irman ryhmä odottaa jatko-ohjeita.

Irma puolestaan on päättänyt, että antaisi ohjeensa vasta päästessään itse paikan päälle.
Hän ei homehtuisi enää tässä toimistossa vaan lähtisi itse kentälle. Hän kokoaisi itselleen ryhmän ja he lähtisivät tutkimaan tämän uuden heimon salaisutta.

***

Olisi uuden pelin aika. Tämä peli poikkeaa paljolti Hell vs. Heavenissa pelatuista muista yhteispeleistä, joissa on oltu juurikin tapahtumien ytimessä. Nyt tarkoituksena on viedä hahmot egyptiin tutkimaan arkeologisia löytöjä ja selvittämään salaisuutta joka liittyy vampyyriheimoon, josta ei ole löydetty aikaisempia merkintöjä mistään historian kirjoista.
Luokaa hahmo ja vilauttakaa se minulla. Päästäkää mielikuvituksenne valloilleen ja kysykää, jos tarvitsette jotain tietoa. Hahmollanne voi olla rikollinen tausta tai sitten hän voi olla täysin puhtoinen, suoraan koulun penkiltä valmistunut innokas arkkeologi.

Foorumin pelaajamäärä on tällä hetkellä niin pieni, että uskon kaikille riittävän tilaa tässä pelissä ja toivon jopa kaikkien osallistumista. Ilmoittautukaa tähän viestiketjuun.
Kunhan porukka on kasassa, aloitetaan peli.

_________________
Admin, the Kanaemo.

[You must be registered and logged in to see this link.]
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 :: Off-game :: Peliseuraa

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa