Riccki Derby

Siirry alas

Riccki Derby

Viesti  Jilli lähetetty To 9 Kesä - 16:34

Koko nimi: Rickki Angelo Derby
Syntymäaika: Tammikuussa 1636
Verettäminen: Keväällä 1651
Ikä: 514-vuotta
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Sukupuoli: Mies
Rotu: Vampyyri
Pituus/Paino: 173 cm / 75 kg

Seksuaalinen suuntautuminen: Maryseksuaali (eli periaatteessa hetero, mutta Rickkiä eivät edes kiinnosta muut naiset.)
Perhe:
Isä: Egidio Salvatore (Kuollut)
Äiti: Maria Salvatore (Kuollut)
Pikkusisko: Erika Salvatore (Kuollut)

Aviovaimo: Mary Derby (208)
Poika: Nigel Derby (114)
Poika: Allan Derby (107)
Poika: Vin Derby (99)
Poika: Stuart Derby (95)
Siviilisääty: Onnellisesti naimisissa, eikä miestä edes kiinnosta muu.
Tärkeimmät ihmissuhteet:
Mary Derby
Anaclaudia Salazar
Leonardo Saluzi

Ammatti: Rickki on osa Chaosia Los Angelesissa ja hoitaa jengin puolesta kaiken mitä tulee rajojen vartiointiin, turvallisuuteen ja tietotekniikkaan. Hän pitää mieluiten langat omissa käsissään ja vastaa kaikesta jengin johtajalle Anaclaudialle.
Varallisuus/kuukausipalkka: Rickki ei saa varsinaisesti palkkaa työstään, mutta nerona hän pystyy hakkeroimaan rahaliikennettä oikeastaan mielensä mukaan. Käytännössä katsoen hänellä on rahaa juuri niin paljon kuin tarvitsee.
Asunto: Tämän neron työhuoneena toimii vanha vesitorni, jonka sisäpuolelle on vuosien saatossa rakennettu keskus, johon käsiksi pääsemisestä on tehty lähes mahdotonta. Tämä paikka on Rickkin elämäntyö, sekä hänen perheensä työpaikka, että koti. Valvontakeskuksessa he pitävät silmällä Chaosin aluetta, sekä koko Los Angelesia, sen lisäksi tornista löytyy useita huoneita perheen käyttööön. Maanalta löytyy, jopa oikein käypä pommisuoja, hätävarantoineen.

Taidot: Riccki on nero, mitä tulee kaikkeen tekniikkaan. Ei ole kovinkaan montaa asiaa, johon hän ei pysty, kun kyseessä ovat tietokoneet. Taistelutilanteissa hän ei kuitenkaan ole aivan yhtä taitava.
Hyökkäys arvo: 4
Puolustus arvo: 4

Harrastukset: Kaikki, mitä voi tehdä Maryn kanssa.
Ulkonäkö: Riccki on keskivertoa hieman pidempi, ruumiinrakenteeltaan melko tavallinen vampyyrimies. Hän ei ole lihava, eikä laiha, eikä liioin järin lihaksikaskaan. Kalpeaa ihoa peittää kuitenkin lähes kauttaaltaan musta muste, varsinaisten tribaalikuvien muotoutuessa kaistaleista paljasta ihoa. Kuvitus kattaa Ricckin molemmat käsivarret ranteisiin asti, hartiat, kaulan, selän, pakarat, sekä molemmat jalat nilkkoihin asti, muutoin hänen ihonsa on paljas. Ricckin suklaanruskea tukka on jätetty päältä hieman pidemmäksi, mutta ajettu sivuilta lähes siiliksi. Kotioloissa, hän saattaa sitoa päällä olevan kaistaleen pienelle ponnarille päänpäälle, mutta muutoin se saa rehottaa vapaana. Vampyyrimiehen kasvot ovat pitkänmalliset ja kulmikkaat. Silmät ovat väriltään sameanvihreät ja niitä kehystävät lyhyet, mutta tiheät ripset. Riccki käyttää silloin tällöin, ulkonäön vuoksi, paksusankaisia, näyttäviä silmälaseja, mutta ei varsinaisesti tarvitse niitä.
Muuta:
- Ricckille ja Marylle pitäisi syntyä viides lapsi 2151 marraskuun loppupuolella.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa