tohtori Bennet

Siirry alas

tohtori Bennet

Viesti  Jilli lähetetty Ma 5 Maalis - 18:46

Koko nimi: Jerzyk Kipper Bennet
Syntymäaika: 06.11.1912
Verettäminen: 07.06.1944
Ikä: 238-vuotta
Kansalaisuus: Englanti
Sukupuoli: Mies
Rotu: Vampyyri
Pituus/Paino: 187cm/99 kg

Seksuaalinen suuntautuminen: Hetero.
Perhe:
Isoisä: Jerzyk Bennet (Kuollut)
Isoäiti: Adelaide Bennet (Kuollut)
Isä: Jerzyk Bennet (Kuollut)
Äiti: Lillie Bennnet (Kuollut)

Vaimo: Susannah Bennet (Kuollut)
Siviilisääty: Leski.
Tärkeimmät ihmissuhteet:
Tohtori Kardos – Esimies. Viha-rakkausystävyys.
Nanami Kingston– Bennetin ohjaama harjoittelija.

Ammatti: Kenttälaboranttina the Hell organisationissa ja nykyisellään hän toimii yrityksessä myös keltanokkien ohjaajana.
Varallisuus/kuukausipalkka: Bennetin peruspalkka on 3150 $ dollaria kuussa, johon hän saa Nanamin ohjaamisesta bonusta noin 1000 $ kuussa. Mies omistaa asunnon Bronxista, jonne hän on kerännyt englantilaista arvotaidetta ja antiikkia.
Asunto: Bennetin asunto sijaitsee Bronxissa alueella, jota monet Hellissä työskentelevät suosivat sen turvallisuuden vuoksi. Talo on rakennettu 2130-luvun alkupuolella, joten se on aika uusi. Ostettuaan asunnon, mies teki siellä kattavan remontin, jotta se muistuttaisi sisältä päin hieman englantilaista huvilaa.

Taidot: Taitava kemisti ja tutkija, sekä taistelija. Olihan hän sotilaana Englannissa ennen muuttumistaan vampyyriksi. Bennet tuntee kaikki aseet käsistä ydinaseisiin, sekä myrkyt luonnollisista kemiallisiin ja käyttää niitä häpeilemättä hyväksi, jos tarve vaatii.
Hyökkäysarvo: 7
Puolustusarvo: 7

Harrastukset: Klassinen musiikki, Bennet on oopperoiden, balettien ja klassisten konserttien ystävä. Hän nauttii hyvästä kirjasta ja viineistä. Viinien tuntemuksen kasvattaminen kuuluu ehdottomasti hänen harrastuksiinsa. Lisäksi, kaiken tämän lisäksi hän on innokas painija ja pitää tällä ruumiinkuntoa yllä.
Ulkonäkö: Tohtori Bennet on komea, roteva ja vahvarakenteinen, selvästi englantilaisen näköinen mies. Hän antaa ulospäin näkyä sen ettei laiskottelu ja vetelehtiminen kuulu hänen elmäänsä. Jotkut ovat ehdottomasti myös sitä mieltä, että Bennetillä on useita sellaisia lihaksia, mitä muilla ei ole. Siltä hän ainakin näyttää. Toisaalta, kun ottaa huomioon vampyyrimiehen menneisyyden ja nykyisen toimenkuvan, sen ei pitäisi olla yllätys. Bennet suosii edelleen armeijan lyhyttä hiusmallia kahdensadan vuoden jälkeenkin. Väriltään hänen hiuksensa ovat mustat. Jyhkeän, veistoksellisen nenän alla hänellä on samaan sävyy viikset, jotka hän kampaa joka aamu huolellisesti. Hänen silmänsä ovat väriltään koboltin siniset. Kaikki hänessä on jyhkeää ja rotevaa. Moni antiikin Rooman olympiaurheilija olisi ollut hänelle varmasti kateellinen.
Muuta:
-Bennet suhtautuu tunnontarkasti kaikkeen mitä tekee ja noudataa sääntöjä pilkulleen. Hän myös jaksaa huomautella ympärillään oleville kaikkein pienimmistäkin sääntörikkomuksista.


Viimeinen muokkaaja, Jilli pvm Su 14 Joulu - 13:02, muokattu 1 kertaa
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: tohtori Bennet

Viesti  Vierailija lähetetty Ma 5 Maalis - 21:43

Nää tulis varmaan Hartwinin kanssa hyvin juttuun Laughing Voisivat kiistellä siitä kummalla oli paremmat jutut Toisessa Maailmansodassa. Natseilla vai Tommyillä What a Face

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: tohtori Bennet

Viesti  Jilli lähetetty Ti 6 Maalis - 8:30

Sama tuli minullekkin mieleen. Pitäiskö järjestää poijille treffit jossain vaiheessa. Very Happy
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: tohtori Bennet

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa