Bad day (Kaksinpeli Jilli & Shakur) K-18

 :: Muuta :: New York

Sivu 1 / 4 1, 2, 3, 4  Seuraava

Siirry alas

Bad day (Kaksinpeli Jilli & Shakur) K-18

Viesti  Jilli lähetetty Su 11 Maalis - 1:44

VAROITUS:

Peli sisältää miesten välistä intiimiä kanssakäymistä, joten alaikäiset ja heikkohermoiset; Älkää alkako edes lukemaan tätä varoitusta pidemmälle.

Keskiviikko 27.08.2138
Klo 04:34

Ryan näki unta. Ei ollut mikään ihme, että hän nukkui. Vasta alkaneet työt olivat vaatineet veronsa nuoresta miehestä. Edellisenä iltana, tai siis yönä hän oli raahautunut kotiin vasta kolmen jälkeen. Lisäksi hän pääsisi juoksemaan työpaikalleen taikaisin vain muutaman tunnin kuluttua heräämisestään. Oli kummallista, miten työt saattoivat kasaantua Heavenin kaltaisessa yrityksessä niin helposti. Tosin Heavenin työsara oli paljon monimutkaisempi, kuin monen muun nykypäivän yrityksen. Moni yritys kun ei jahdannut vampyyreita. Kaiken lisäksi Ryaniin kohdistui sellaisia odotuksia, jollaisista muilla ei ollut tietoakaan. Hänhän oli sentään seuraava perijä. Kaikki odottivat häneltä suuria, hänen vanhempansa, koko organisaatio, sekä hänen lähimmät työtoverinsa ja ystävänsä. Ryanin olisi pitänyt olla huippuunsa viritetty robotti. Hän ei ilmeisesti saanut osoittaa mitään inhimillisiä piirteitä, kuten nälkää tai väsymystä, saati sitten tunteita.

Seuraavalla the Heaven productin toimitusjohtajalla ei ollut helppoa.

Onneksi harmaassa maailmassa näkyi sentään pieni toivon kipinä. Ryan oli muutama viikko sitten muuttanut yhteen Lucan kanssa. Tai siis Luca oli muuttanut hänen luokseen. Ryan nimittäin asui Heavenin, tai oikeastaan hänen isänsä, omistamassa asunnossa, josta ei tarvitse pulittaa vuokraa. Asunto oli vielä juuri sopivan kokoinen kahdelle. Ei ollut siis mitään järkeä kuluttaa molempien energiaa jonkin ylihinnoitellun, niin sanotun luksuskämpän etsimiseen. Ryanista nimittäin tuntui, että kaikkein huonoimmillakin asuinalueilla sijaitsevat kämpät olivat myyjiensä ja vuokraajiensa mukaan luksusta.

Unisena Ryan kääntyi selälleen. Hän alkoi olemaan siinä unen ja hereillä olon häälyvässä välimaastossa. Vielä hän ei itsekkään tiennyt oliko enemmän hereillä vai unessa. Uni- ja valvemaailma sekoittuivat onnellisena toisiinsa.


Viimeinen muokkaaja, Jilli pvm Ma 28 Syys - 14:41, muokattu 1 kertaa
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Bad day (Kaksinpeli Jilli & Shakur) K-18

Viesti  Shakur lähetetty Su 11 Maalis - 2:58

Luca tuijotti puoliunisena seinää, miettien hetken mahtoiko Ryan jo nukkua. Kun mies ei saanut unista tuhinaa kysymykseensä vastaukseksi, Luca kierähti toiselle kyljelleen ja kohtasi Ryanin. Uninen hymy nousi miehen kasvoille, ja tämä laski toisen kätensä Ryanin vatsalle silitellen tuota rauhoittavasti.
"Mikä vaivaa?", Luca tiesi miten vaikeaa toisella miehellä oli, vaikkei osannutkaan kuvitella kuinka hirveeää se oikeasti oli, mutta tiesi kuitenkin kumppaniinsa kohdistuvien odotusten olevan suuria.

Lucasta kukaan ei oikeastaan odottanut sen enempää eikä vähempää. Hän oli yksi muiden joukossa ja tälläisinä iltoina, kun Ryan laahautui väsyneenä kotiin vain nukkuakseen hetken ennen töihin palaamista, hän oli onnellinen omasta vähäpätöisestä asemastaan. Kuitenkin Luca tahtoi tehdä parhaansa piristääkseen rakastaan. Jos hän tiesi Ryanin tyäskentelevän myöhään, hän valmisti ruuan jotta se olisi valmis toisen tullessa kotiin. Pieniä tekoja suurella merkityksellä.

Luca vilkaisi herätyskelloa yöpöydällä ja huokaisi. Jos tälläistä työtahtia jatkuisi kauan, Ryan ei eläisi kovinkaan kauaa. Luca painoi päänsä toisen miehen olkaa vasten ja silitteli yhä tämän vatsaa yrittäen saada Ryanin rentoutumaan ja nukahtamaan. Luca itsehän oli tottunut hyvin vähäisiin uniin, hänellä kun oli aina riittänyt menoa ja meininkiä, tenteistä huolimatta, ja kun tentit tulivat, valvottiin koko yö niihin päntätessä.
"Yritä nukkua.", Luca kuiskasi ja suukotti hellästi Ryanin olkapäätä.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Bad day (Kaksinpeli Jilli & Shakur) K-18

Viesti  Jilli lähetetty Su 11 Maalis - 10:43

Ryan kuuli poikaystävänsä sanat hämärästi unimaailmaansa. Uninen hymy käväisi hänen huulillaan, kun hän hiljalleen onnistui tunnistamaan Lucan äänen. Puoliunessa Ryan kääntyi kyljelleen ja rutisti Lucaa rintakehäänsä vasten. Vaikka Ryan olikin siinä tilassa, että hän ei juurikaan tajunnut ympäröivästä maailmasta mitään, hän nautti tuntiessaan rakkaansa sylissään.

Puoliunessa Ryan kiehnäsi päätään Lucan leukaa vasten. Sen jälkeen hän taisi viimein nukahtaa kunnolla...Herätyskellon ääni porautui Ryanin unimaailman lävitse suoraan hänen alitajuntaaansa. Napattuaan herätyskellon pois päältä Ryanista tuntui siltä, että hänen silmänsä oli vuorattu kasalla sementtiä, koska ne eivät meinanneet aueta millään. Hänen oli noustava saman tien istumaan, ettei olisi nukahtanut uudestaan. Sänky tuntui aivan liian mukavalta.

Silmänsä auki saatuaan hän vilkaisi Lucaa vieressään ja suunnaton rakkaus vyöryi hänen ylitseen. Ennen kuin mies nousi mennäkseen suihkuun, hänen oli pakko hipaista toisen sähkönsinisiä hiuksia.

Suihkussa hän painoi napista, joka sääteli veden lämpötilaa ja valitsi itselleen kylmän suihkun. Jos se vaikka saisi viimein hänen silmänsä aukeamaan.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Bad day (Kaksinpeli Jilli & Shakur) K-18

Viesti  Shakur lähetetty Su 11 Maalis - 14:43

Luca heräsi myös herätyskellon ääneen muttei noussut heti. Mies jäi hetkeksi tuhisemaan sänkyyn kunnes suihkun ääni herätti hänet kunnolla. Uninen mies nousi istumaan ja haukotteli silmiään hieroen. Hänen hiuksensa sijoittivat sen kymmeneen eri suuntaan ja Luca nousi ja asteli kylpyhuoneelle. Ehkäpä kimppasuihku tekisi terää.

Hän astahti sisälle kylpyhuoneeseen jääden hetken oven lähelle ihailemaan rakkaansa alastonta ja märkää vartaloa, kasvoillaan niin tyytyväinen ilme kuin toisella vain olla voi. "Huomenta rakas.", Luca sanoi pehmeästi, kuin kehräten, ovelta ja vielä paikalleen katsomaan millaisen reaktion hänen puheensa toisessa saisi.

Ovenkarmiin nojaten Luca saattoi ihailla koko Ryanin kroppaa, ja hän tunsi aamustondiksen puristavan boksereitaan. Ehkei nyt olisi oikea aika leikeille, mutta kylmä suihku tekisi hänellekkin hyvää.
"Saanko liittyä seuraan?", Luca kysyi vielä. Tietenkin jos Ryan tahtoi peseytyä yksin, tuo saisi sen tehdä.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Bad day (Kaksinpeli Jilli & Shakur) K-18

Viesti  Jilli lähetetty Su 11 Maalis - 15:02

Kylmä vesi tuntui inhottavalta iholla, mutta se tekii juuri sen, minkä oli tarkoituskin. Ryanin silmät avautuivat kunnolla. Hän pyyhki kasvoilleen valuvia hiuksia pois, ennen kuin nappasi shamppoon hyllystä. Hän rutisti pullosta kunnon turauksen kämmenelleen ja alkoi sitten hieromaan ainetta hiuksiinsa.

Ryan oli juuri huuhtomassa hiuksiaan, kun Luca tuli kylpyhuoneeseen. Toisen miehen ääni sai Ryanin kääntymään suihkussa. Onnellinen hymy levisi Ryanin kasvoille tämän nähdessään miehen, jota hän rakasti enemmän kuin ketään koko maailmassa.

Luca oli tavattoman suloisen näköinen vasta heränneenä. Hiukset hapsottivat jokaiseen ilmansuuntaan ja tämän silvät näyttivät aivan siltä kuin ne olisivat ristissä. Ryan tunsi tutun kihelmöinnin jalkojensa välissä. Siitä oli jo aikaa kun he olivat viimeksi olleet petipuuhissa ja sen huomasi. Tai Ryan huomasi sen itsessään. Työtaakka oli luhistamassa häntä alleen, eikä hän jaksanut nykyisin kotona tehdä muuta kuin nukkua. Se oli väärin Lucaa kohtaan. Luca jaksoi kuitenkin olla aina kiltti ja ajattelevainen. Ryan jaksoi tuskin murahtaa miehelle vastaukseksi, ennen kuin kaatui sänkyyn iltaisin.

”Tule tänne kulta”, Ryan sanoi pehmeällä äänellä, ojentaen kätensä.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Bad day (Kaksinpeli Jilli & Shakur) K-18

Viesti  Shakur lähetetty Su 11 Maalis - 15:10

Kuullessaan kutsun astu suihkuun Luca riisui bokserinsa paljastaen jykevän aamuseisokkinsa, ja otti sitten kiinni Ryanin ojennetusta kädestä ja astui kylmään suihkuun. Hän älähti veden kylmyyttä ja painautui äkkiä kiinni toiseen mieheen saadakseen toisesta lämpöä. Se mitä Luca oli kuvitellut kylmän suihkun tekevän hänen seisokilleen ei toteutunut kuitenkaan, ainakaan hänen sillä tavalla painautuessa rakkaimpaansa kiinni.

"Ehkä hieman kylmää.", Luca totesi naurahtaen pienesti, katsoen nyt suoraan Ryanin silmiin. Hän voisi hukuttautua noihin silmiin, hän tiesi että jos tuijottaisi niitä liikaa, hän hukkuisikin. "Onko tänään rankka päivä tiedossa, hmm?", Enää hän ei ollut kovinkaan uninen, johtuiko sitten siitä että oli kylmässä suihkussa vai siitä, että häntä panetti. Vastausta odottamatta Luca painoi huulensa Ryanin huulia vasten.

Eihän Lucalla tietenkään ollut ollut ajatuksensa ryhtyä muhinoimaan suihkussa, mutta hän ei voinut vastustaa kiusausta ainakin suudella Ryania. Hän tiesi miehen työaikataulut, ja oli päättänyt elää sen mukaan miten Ryan ehti. Hän kyllä kestäisi odottaa seksiä jos oli tarpeen.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Bad day (Kaksinpeli Jilli & Shakur) K-18

Viesti  Jilli lähetetty Su 11 Maalis - 16:00

Ryan kietoi kätensä tiukasti rakkaansa ympärille. Tuntui hyvältä tuntea Lucan ruumis omaansa vasten. Lucan kovettunut elin sai Ryanin ajatukset laukkaamaan villisti ja kihelmöinti hänen omissa haaroissaan vain yltyi.

Ohimennen Ryan sääti suihkun veden lämpötilaa, mutta kun Luca painoi huulensa hänen huuliaan vasten, vedestä lipsahti ehkä jopa liian kuumaa. Ryan ei kuitenkaan ehtinyt ajatella sitä, sillä Luca onnistui varastamaan hänen kaiken huomionsa.

Ryan veti Lucaa lähemmäs itseään, vaikka se ei tainnut edes olla enään mahdollista. Hän halusi, että jokainen milli heidän ihostaan koskettaisi toisiaan.

Vuosienkin jälkeen Lucan suudelma tuntui taivaalliselta ja Ryan vastasi siihen innolla. Toinen Ryanin käsistä eksyi Lucan hiuksiin ja tarrasi niihin kiinni, aivan kuin estäen toista perääntymästä. Vesihöyry täytti pienen kaupunkiasunnon suihkuhuoneen kauttaaltaan. Ryanin ruumis tuntui niin kuumalta, että se olisi saanut varmasti jäähileisenkin veden höryämään.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Bad day (Kaksinpeli Jilli & Shakur) K-18

Viesti  Shakur lähetetty Su 11 Maalis - 16:21

Luca nautti suudelman jokaisesta sekunnista ja vielä enemmän kädestä joka tarrautui hänen hiuksiinsa. Luca siirsi omista käsistään toisen Ryanin lapaluulle ja toisen tämän paljaalle takamukselle ja puristi sitä kevyesti. Hän nautti tuntiessaan toisen ihon omaansa vasten ja mietti edelleenkin miten hyvältä toisen takamus saattoikin tuntua, ja vain hänelle.

Luca irtautui suudelmasta ja huomasi suihkun veden hypänneen roimasti lämpimämmäksi. Hän hymyili Ryanille ja kaikenlaiset pervoudet täyttivät hänen päänsä.Hänen haaransa huusivat helpotusta, mutta Lucaa hieman pelotti johdatella Ryan seksiin, koska ei halunnut toisen myöhästyvän töistään hänen takiaan.

Luca aikoi avata suunsa kysyäkseen kauanko Ryanilla oli vielä aikaa ennenkuin hänen täytyisi lähteä töihin, mutta sulki kuitenkin lopulta suunsa ja painoi ainoastaan päänsä vasten Ryanin olkaa, huokaisten hiljjaa. Toki hänen ruumiinsa huusi hänelle, että nyt oli aika käydä hommiin, ja miehen hengitys oli nopeutunut jo pelkästä suudelmasta, mutta järki sanoi ettei hän voisi saattaa rakkaintaan ongelmiin.

Niimpä Luca seisoi siinä, vasten Ryania, pitäen päänsä vasten tuon olkaa, yrittäen tukahduttaa panetuksensa.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Bad day (Kaksinpeli Jilli & Shakur) K-18

Viesti  Jilli lähetetty Su 11 Maalis - 16:36

Ryan voihkaisi hiljaa, kun Luca tarrasi kiinni hänen pakaraansa. Nyt hänen haaroissaan ei enään kihelmöinyt, vaan hänellä oli todella lupaava seisokin alku jalkojensa välissä. Lucan nojatessa hänen olkaansa vasten Ryan piirteli pitkiä viivoja toisen selkään.

”Mikäs sinulle nyt tuli, ruipelo?” Ryan kysyi hiljaa, ääni käheänä. Hänkin huohotti kevyesti. Luca sai Ryanissa ihmeitä aikaan.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Bad day (Kaksinpeli Jilli & Shakur) K-18

Viesti  Shakur lähetetty Su 11 Maalis - 16:45

Luca ei voinut muuta kuin hymähtää kuullessaan Ryanin kutsuvan häntä ruipeloksi. Hän kohotti edelleen hymyssä olevan katseensa toiseen ja vastasi sitten, hieman pahoittelevaan sävyyn; "En halua että joudut ongelmiin minun takia.", Luca myönsi ja laski päänsä takaisin Ryanin hartialle. Hänen ruumiinsa huusi ja kirosi, että johan tässä ajassa jonka hän oli tuhlannut päänsä riiputtamiseen, oltaisiin saatu jo ihmeistä aikaan! Mies tahtoi kuitenkin kuulla toisen suusta, että kaikki olisi hyvin. Hän kaipasi sitä enemmän kuin mitään.

Luca antoi käsiensä kuitenkin vaellella Ryanin selällä ja pakaroilla. Vaikka hän yrittikin kieltää käsiään, ne tuntuivat tekevän ihan mitä itse halusivat, eli hyväillä Ryanin kehoa. Hän tunsi toki Ryanin seisokin omaansa vasten, eikä se ainakaan auttanut hillitsemään hänen hillitöntä haluaan rakastella. "Ryan.. jos myöhästyt, onko se paha?", Viimein Luca kohotti päänsä ja virnisti pienesti. Hänen ruumiiseensa sattui haaroissa tuntuva jomotus, ja hän päätti kuunnella kehoaan.

Hitaasti hänen oikea kätensä siirtyi pakaralta etupuolelle, koskettaen hellästi Ryanin miehuutta, tarttuen siihen lopulta kunnolla ja alkoi tehdä hitaita, kiusaavia liikkeitä. Samalla hän painoi huulensa jälleen vasten Ryanin huulia. Hänen oli saatava helpotusta tai tulisi hulluksi.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Bad day (Kaksinpeli Jilli & Shakur) K-18

Viesti  Jilli lähetetty Su 11 Maalis - 17:04

Ryanin huohotus voimistui jälleen hieman, kun Lucan kädet leikkivät hänen alastomalla, vedestä märkänä olevalla ruumiillaan.

Ryan nauroi Lucan kysymykselle: ”Kuulehan ruipelo, minun on lähdettävä vasta kolmen tunnin kuluttua. Ehkä minä ehdin tässä hyvittää sinulle sen, että olen laiminlyönyt sinut törkeästi viimeaikoina”.

Ryanin lause oli vähällä juuttua Ryanin kurkkuun, kun Lucan kädet löysivät maalinsa. Ei mennyt kauaakaan, kun hänen elimensä sojotti täydessä komeudessaan.

Kovakouraisesti Ryan työnsi Lucan seinää vasten ja suorastaan runnoi omilla huulillaan Lucan huulia. Niin kovasti hän halusi kumppaniaan. Ryan kosketteli Lucaa joka puolelta, eivätkä hänen kätensä olleet hellät.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Bad day (Kaksinpeli Jilli & Shakur) K-18

Viesti  Shakur lähetetty Su 11 Maalis - 17:25

Luca älähti yllättyneenä Ryanin kovakouraisuudelle. Hän katsoi hetken ihmeissään kumppaniaan ennenkuin Ryan kävikin jo hänen päälleen kuin yleinen syyttäjä, kosketellen, suudellen, lähes väkivaltaisesti. Luca oli oppinut vuosien varrella nauttimaan kivusta, olihan se kuitenkin osa miesten välistä rakkautta.

Lucan hengitys tihentyi ja muuttui lopulta huohottavaksi. Ryanin käsien koskiessa tiettyjä mielihyvän kohtia, mies voihkaisi väristen. Hän ei kuitenkaan hetkeksikään lakannut tyydyttämästä Ryania kädellään, vaan jatkoi sitäkin innokaampana toisen hyväilyä. Hänen toisen kätensä puristi Ryanin pakaraa, kuin vetäen toista vielä lähemmäs itseään.

Mitään muuta ei Luca kyennyt sillä hetkellä ajattelemaan, kuin Ryania, tuon märkää, kuumaa kroppaa hänen omaansa vasten, tuon puhdasta tuoksua ja kiihkeyttä. Hänen kätensä liike Ryanin miehuudella nopeutui.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Bad day (Kaksinpeli Jilli & Shakur) K-18

Viesti  Jilli lähetetty Su 11 Maalis - 17:40

Ryan ei voinut innokkuudelleen ja rajuudelleen enään mitään. Samalla tavoin hän oli joutunut työs vuoksi pihistelemään haluamistaan asioista. Nyt kun Luca taas oli siinä hänen edessään valmiina, Ryanin itsehillintä vain yksinkertaisesti petti.

Ryan huohotti jo kuuluvasti. Hänen suunsa eksyi nopeasti Lucan kaulalle, jota hän puri ja imi, aiheuttaen toiselle luultavasti näin muutamat fritsut ja hampaanjäljet. Samassa Ryan löysi Lucan kovuuden ja rupesi runkkaamaan tätä nopealla, vaativalla temmolla. Siinä samassa hänen toinen kätensä suorastaan eksyi Lucan pakaroiden väliin. Ryanin taitavat sormet tekivät hierovia liikkeitä toisen välilihalla, samalla kun hän jotenkin ihmeellisesti onnistui työntämään yhden sormistaan Lucan peräaukkoon.

Ryan ei kuullut tai nähnyt enään mitään. Hän kyllä tunsi, oman hornan katkuisen kiimansa ja sen miten Luca siihen vastasi.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Bad day (Kaksinpeli Jilli & Shakur) K-18

Viesti  Shakur lähetetty Su 11 Maalis - 17:51

Lucan äänen voluumi nousi jälleen astetta kovemmalle Ryanin hampaiden tehdessä taikojaan hänen kaulallaan. Jokainen suudelma ja näykkäys sai miehen värähtämään kivusta ja mielihyvästä. Hänen vapaa kätensä piirsi punaisia viiruja Ryanin selkään, toisen käden jatkaessa runkkaavaa liikettään yhä nopeammin.

Tuntiessaan Ryanin käden omalla miehuudellaan, Luca ei voinut olla haukkomatta henkeään. Jo pelkkä hipaisu olisi riittänyt saamaan sukat pyörimään hänen jaloissaan, jos hänellä sellaisia olisi ollut, mutta vaativa liike jota Ryan teki tahtoi saada hänet sekoamaan.

Voihkinta voimistui kun toisen sormet löysivät hänen sisälleen. Luca kohtasi katseensa kattoon ja puristi silmiään kiinni. Hänen kätensä herpaantui Ryanin miehuudella koska hän ei vain kyennyt enää tekemään muuta kuin nauttimaan.

Luca työnsi Ryanin irti itsestään vapisevin käsin, tarttui rakkaintaan molemmilla käsillä poskista ja veti tuon rajuun kielisuudelmaan, näykkien toisen alahuulta. Sitten hän irrottautui ja kääntyi ympäri, mennen jälleen seinää vasten, työntäen takamustaan lähemmäs Ryania kutsuvasti. Luca katsoi lähes tuskainen ilme silmissään olkansa yli Ryania, kasvot punehtuneina.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Bad day (Kaksinpeli Jilli & Shakur) K-18

Viesti  Jilli lähetetty Su 11 Maalis - 18:08

Ryan vastasi Lucan vaativaan kielisuudelmaan aivan yhtä rajusti. Juuri nyt hänestä tuntui, ettei voisi saada Lucasta tarpeekseen.

Kun Luca näytti, että oli valmis ottamaan miehen sisäänsä, Ryan joutui kokoamaan kaikki mahdolliset itsehillintänsä rippeet, ettei olisi runtannut itseään kerralla kumppaninsa sisään. Hän hivutti itsensä milli milliltä ja sentti sentiltä Lucan sisään. Tunne, jonka hän koki päästyään sisään juurta myöten sai hänet voihkaisemaan. Hetken aikaa hän pysyi vain paikallaan, ennen kuin lähti liikuttamaan lanteitaan rytmikkäästi eteenpäin. Hänen tahtinsa nopeutui joka työnnöllä.

Samalla Ryan vei kätensä takaisin Lucan miehuudelle ja rupesi runkkaamaan tätä, samoin vaativin liikkein, joilla hän itse itseään työnsi toisen sisään.

Kaikki tämä alkoi hiljalleen olla Ryanille aivan liikaa.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Bad day (Kaksinpeli Jilli & Shakur) K-18

Viesti  Shakur lähetetty Su 11 Maalis - 18:16

Lucan selkä kaareutui hivenen verran tämän tuntiessa suunnatonta mielihyvää Ryanin tullessa hitaasti hänen sisäänsä. Hän puristi kätensä nyrkeiksi seinää vasten ja puri alahuultaan nautinnon käydessä liian suureksi. Jälleen kerran hän joutui miettimään, miten suurta mielihyvää synti tuotti.

Hänen voihkitansa voimistui jokaisen työnnön myötä, ja varsinkin kun Ryan vielä runkkasi häntä, oli mielihyvä aivan liian suurta jotta sen olisi voinut kestää. Lucan voihkinta muuttui lähes huudoiksi.

"Ry-ryan..Kovempaa..", Luca snoi lähes anellen. Hän tunsi itsensä oikein villiksi tänä aamuna, ja hän tahtoi tavallisen rakastelun sijaan villiä, eläimellistä seksiä rakkaansa kanssa. Hän nautti suunnattomasti Ryanin rajuudesta.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Bad day (Kaksinpeli Jilli & Shakur) K-18

Viesti  Jilli lähetetty Su 11 Maalis - 18:22

Ryan perääntyi hetkeksi Lucasta, saadakseen käännettyä tämän ympäri itseään vasten. Vahvana miehenä Ryan nosti helposti Lucan syliinsä ja työntyi uudestaan tämän sisään. Ryan painoi Lucaa kylpyhuoneen seinää vasten. Joku hyvin pieni ääni hänen päässään toivoi, ettei Luca saanut kovin montaa mustelmaa heidän rajusta seksistään.

Pian Ryan tunnisti sen tunteen juuri ennen laukeamista. Hän tiesi, ettei kestäisi enään kauaa. Samalla hän painoi päänsä Lucan olkapäätä vasten.

”Luca...” Ryan saattoi sanoa huohotuksensa lomasta. ”E-en... Kestä enään...”
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Bad day (Kaksinpeli Jilli & Shakur) K-18

Viesti  Shakur lähetetty Su 11 Maalis - 18:33

Luca voihkaisi kuuluvasti päätyessään Ryanin syliin, Hän kietoi kätensä tuon kaulalle ja raapi toisen selkää puristaessaan Ryania tiukemmin itseään vasten. Tuntui hyvältä viimeinkin antaa vain mennä, olla ajattelematta kaikkea turhaa ja vain elää siinä hetkessä.

Kuullessaan Ryanin sanat Luca nyökkäsi, koska ei voihkimisensa lomasta kyennyt vastaamaan verbaalisesti. Hän oli itsekkin hyvin lähellä. Toinen hänen käsistään päätyi Ryanin hiuksiin ja sormet takertuivat niihin lähes kouristuksen omaisesti, ehkä jopa kivuliaasti, mutta sillä hetkellä Luca ei osannut ajatella muuta kuin tulemista.

Lucan selkä kaareutui miehen lauetessa ja Luca huusi helpotustaan kohti suihkun kattoa.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Bad day (Kaksinpeli Jilli & Shakur) K-18

Viesti  Jilli lähetetty Su 11 Maalis - 18:45

Ryan karjaisi kuuluvasti lauetessaan Lucan sisään. Hänen koko ruumiinsa tärisi sen voimasta. Koko ajan hän yritti pitää kiinni Lucasta, ettei tämä putoaisi hänen käsivarsiltaan ja satuttaisi itseaan. Harmi vain, että laukeaminen oli niin voimakas, että Ryanin jalat pettivät lopulta hänen altaan liukkaalla lattialla. Vuosien harjoittelu oli opettanut Ryanin hallitsemaan ruumiinsa lähes täydellisesti, jolloin hän pääsi vajoamaan lattialle niin, että Luca putosi hänen päälleen. Ryan ise rojahti selälleen lattialle.

Siinä hän makasi lattialla huohottaen ja lopulta päsrskien kasvoille valuvaa vettä suustaan.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Bad day (Kaksinpeli Jilli & Shakur) K-18

Viesti  Shakur lähetetty Su 11 Maalis - 19:04

Luca huudahti yllättyneenä tajutessaan Ryanin kaatuvan, tai oikeammin vajoavan lattialle ja pelkäsi hetken jo pahinta, kunnes toinen rupesikin pärskimään vettä naamaltaan. Luca, joka istui tällä hetkellä hajareisin Ryanin päällä, ratkesi nauramaan katsoessaan toisen pärskintää.

Saatuaan itsensä hillityksi Luca kumartui Ryanin ylle, peittäen tuon kasvot niin ettei vesi päässyt hukuttamaan toista, ja tuijotti hetken intensiivisesti Ryania silmiin. Jälleen ajatus silmiin hukkumisesta kävi hänen mielessään, mutta ei kyennyt kuitenkaan kääntämään katsettaan pois.

Loputtomalta tuntuneen tuijotuksen Luca painoin huulensa vielä hellästi Ryanin huulia vasten ja nousi sitten vapisevin jaloin ylös. Hän ojensi kättään myös Ryanille auttaakseen toisen ylös. "Taitaa olla peseytymisen aika.", Hän puhui lähes kuiskaten. Tuntui kuin hän olisi leijunut pilvien päällä, tai ollut ekstaasissa yhä.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Bad day (Kaksinpeli Jilli & Shakur) K-18

Viesti  Jilli lähetetty Su 11 Maalis - 19:10

Ryanin olo helpottui heti, kun Luca kumartui hänen ylleen. Virnistys levisi toisen huulille, hänen katsoessaan rakastaan silmiin.

Loppujen lopuksi Ryanilla meni hetki aikaa tajuta mitä oli tapahtunut ja missä oli. Kun Luca ojensi hänelle kätensä, hän tarttui siihen kiitollisena. Jalta tuntuivat edelleen huterilta. Kun Luca rupesi puhumaan peseytymisestä, Ryan kaappasi miehen syliinsä ja suuteli tätä hellästi.

”Niinkö?” hän kuiskasi miehen korvaan vieden kätensä toisen jo veltostuneelle penikselle. Mitään Ryan ei kuitenkaan tehnyt. Katseli vain Lucaa intensiivisesti silmiin.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Bad day (Kaksinpeli Jilli & Shakur) K-18

Viesti  Shakur lähetetty Su 11 Maalis - 19:17

Luca auttoi Ryanin pystyyn ja yllättyi hieman Ryanin kaapatessa hänet syliinsä. Hän kuitenkin vastasi suudelmaan mielellään ja silitteli kädellään Ryanin rintaa.

Luca voihkaisi pienesti tuntiessaan Ryanin käden jälleen miehuudellaan ja tunsi pienen tykytyksen alkavan kerääntyä haaruksiinsa. Luca avasi silmänsä puristettuaan ne ensin kiinni, yrittäen kieltää itseään innostumasta uudestaan.

"Niin minä luulen että suihkussa olisi tarkoitus tehdä..", Luca virnisti lopulta ja hivutti sitten oman kätensä hitaasti Ryanin vatsaa pitkin alas tuon miehuudelle ja tarttui puolestaan siihen kiinni, kuin kostoksi. "Vai olenko väärässä?", Hän virnisti uudelleen ja tuijotti myöskin Ryania intenstiivisesti. Kauaa hän ei tosin kykenisi pitämään pokerinaamaansa, Luca tunsi jo nyt naurun tahtovan karata hänen huulilleen.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Bad day (Kaksinpeli Jilli & Shakur) K-18

Viesti  Jilli lähetetty Su 11 Maalis - 20:00

Ilkikurinen hymy kaareili Ryanin huulilla. Hän rupesi hieromaan Lucan kalua hitaasti ja houtkuttelevasti, vieden kasvonsa aivan kiinni toisen kasvoihin. Ryan suuteli Lucaa pitkään.

”Ei. Et ole väärässä”, hän sanoi tarraten shamppoo pulloon ja rutisti siitä aimo tujauksen Lucan päähän. ”Nyt pestään sinut laiheliini”.

Samassa hän rupesi hieromaan naureskellen shampoota Lucan päähän.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Bad day (Kaksinpeli Jilli & Shakur) K-18

Viesti  Shakur lähetetty Su 11 Maalis - 21:53

Luca alkoi hiljakseen huohottamaan Ryanin hieroessa hänen miehuuttaan ja vastasi suudelmaan jo uudelleen lähes kiihottuneena. Sitten hän olikin seuraavaksi shamppoon peitossa ja ei hämmennykseltään tajunnut heti mitä tapahtui.

Alkun "shokin" laannuttua Luca alkoi nauraa yhdessä Ryanin kanssa, kaapaten kasan vaahtoa päästään ja hieroen sitten vaahdon Ryanin rintaan ja päähän.

He olivat kuin kaksi pahaista lasta pelleilemässä suihkussa.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Bad day (Kaksinpeli Jilli & Shakur) K-18

Viesti  Jilli lähetetty Su 11 Maalis - 22:06

Ryan oli saanut viimein käytyä suihkussa, joten hän meni pukeutumaan. Tapansa mukaan hän valitsi ylleen kenttäagentin vaatteet. Valkoiset reisitaskuhousut, joihin hän kiinnitti firman vyön, sekä hihattoman mustan paidan. Loput vaatteet hän pukisi päälleen myöhemmin. Sitten hän asteli keittiöön valmistamaan aamiaista. Ryanin hiukset olivat kasvaneet niin paljon, että hän sai kietaistua ne lyhyelle poninhännälle niskaan. Sammaleen vihreiksi värjätyt etuhiukset hän jätti vapaaksi poninhännästään. Ei siinä, että ne eivät olisi yltäneetkään kiinni asti. Ryanissa ei ollut sen vertaa naista, että hän suostuisi käyttämään pinnejä. Seisoessaan pelin edessä, hänen oli pakko tyrskähtää, sillä Luca näyttäisi varmasti syötävän suloiselta, jos päättäisi pistää pinnin päähän.

Ehkä hänen pitäisi joskus kehottaa Lucaa pukeutumaan vekkihameeseen ja solmioon.

Ryan asteli keittiöön itsekseen hekotellen Hän laittoi kahvin tulemaan, puristi tapansa mukaan itse tuoremehunsa ja kun hän sai katettua voileipäainekset pöydälle, hän alkoi paistamaan munia.

Silloin eteisen pöydällä oleva Ryanin puhelin soi.

”Luca! Tuletko vahtimaan hellaa, kun menen vastaamaan?” Ryan huusi toiselle.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Bad day (Kaksinpeli Jilli & Shakur) K-18

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 1 / 4 1, 2, 3, 4  Seuraava

Takaisin alkuun


 :: Muuta :: New York

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa