Rakkautta ennen. K-18

 :: Muuta :: New York

Sivu 1 / 17 1, 2, 3 ... 9 ... 17  Seuraava

Siirry alas

Rakkautta ennen. K-18

Viesti  Jilli lähetetty Su 18 Maalis - 17:09

((VAROITUS:

Pelissä käsitellään seksiä niin miehen ja naisen välillä, kuin myös miehen ja miehen välillä, joten heikkohermoiset ja alaikäiset, hus pois.))

Perjantai 19.9.2132
Klo 16:14

”Ryan!”

Diamond juoksi Ryanin luo vilkuttaen. Ryan ehti juuri kohottaa katseensa hänen suuntaansa, kun nuori nainen jo roikkui hänen kaulassaan. Diamond painoi kiihkeän suudelman Ryanin huulille, eikä välittänyt lainkaan siitä, että mies vastusteli. Pikemminkin hän suorastaan pakotti Ryania vastaamaan suudelmaan.

Ryan oli seurustellut Diamondin kanssa jo vuoden. Tytön maailma tuntui pyörivän nykyisin pelkästään Ryanin ympärillä. Toisaalta, ei tätä voinut syyttää siitä. Jos Diamond pääsisi Ryanin kanssa naimisiin, hänen ei välttämättä enään koskaan tarvitsisi tehdä töitä elääkseen. Ryan oli kuitenkin yhden maailman suurimman yrityksen seuraava perijä. Diamond oli heti valmis pyöräyttämään pari lasta, jos saisi sillä hinnalla shoppaillai mielin määrin, sekä käydä jokaisessa kokkaritilaisuudessa, mitä New Yorkissa vain järjestettäisiin. Kyllä, rouva Ryan von Heavenin rooli kelpasi Diamondille mainiosti.

Virnistäen tyttö irrottautui hiukan Ryanista: ”Meinaatko treenata vielä pitkään rakas?” Joku lähellä olijoista saattoi huomata miten Diamond painotti sanaa 'rakas'. Se viesti jokaiselle lähellä olevalle tytölle, että Ryan oli hänen omaisuuttaan. Kenelläkään ei ollut lupa edes katsoa Ryanin päin Diamondin läsnäollessa.

Ryan työnsi tarrautuvaa tyttöystäväänsä aavistuksen verran kauemmas itsestään: ”Vastahan minä aloitin”.

”Onhan siitä jo tunti!” Diamond tiuskaisi.

”Ehdin tuskin lämmitellä”, Ryan huokaisi. Diamond vaati aivan liikaa huomiota.

He olivat koulun voimailusalissa. Ryan oli suorastaan asunut voimailusalilla jo jonkin aikaa. Vuosittaiset kuntotestit lähestyivät. Ilman, että niitä läpäisi sai heittää hyvästit tuleville kursseille. Olihan Ryan hyvässä kunnossa jo valmiiksi. Sen saattoi huomata jokainen, joka vain näki Ryanin. Lihakset pullistelivat hihattoman paidan alta, joka Ryanilla oli päällään, eivätkä hänen capriverkkareittensa alta paljastuvat pohkeetkaan olleet mitkään ruipelot.

Sen lisäksi, että Ryan oli koko koulun parhaiten pärjäävä oppilas, hän oli myös koulun painimestari. Toisaalta von Heavenin suvun vesalta ja perijältä ei voisi odottaakkaan muuta. Ryanin ja Diamondin suhdetta saatettiin myös odottaa. Diamond oli myös ansioituneesta vampyyrinmetsästäjä suvusta. Heaven instituteen hän oli hakenut vain koska, hänen vanhempansa olivat sitä vaatineet. Nainen itse olisi mieluummin loikoillut uima-altaalla. Onni oli kuitenkin potkaissut Diamondia hänen tavatessaan komean Ryanin. Nyt heidän seurustellessaan ei ollut väliä vaikka Diamond reputtaisikin koko koulun. Ryanin kanssa hänen tulevaisuutensa oli turvattu.

Ryan istuutui jalkaprässiin ja aloitti toisto liikkeen.

”Meidän piti lukea yhdessä kokeisiin”, Diamond kimitti Ryanin vieressä.

Ryan toivoi, että olisi voinut vajota maan alle tai, että hän ainakin olisi tullut kuuroksi.


Viimeinen muokkaaja, Jilli pvm Ma 28 Syys - 13:53, muokattu 3 kertaa
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Rakkautta ennen. K-18

Viesti  Shakur lähetetty Su 18 Maalis - 17:21

Voimistelusalissa jos missä hiki virtasi. Se oli myös paikka, jossa nuori miehen alku saattoi "rentoutua". Musiikki pauhasi korvilla kun Luca hölkkäsi juoksumatolla. Hänen sähkönsiniset hiuksensa liimaantuivat otsalle hiestä, ja musta hihaton paita oli myös liimaantunut kiinni miehen iholle. Yllättäen Luca tunsi läimäyksen selässää ja horjahti. Hän kääntyi katsomaan ja näki hyvän ystävänsä, Lewisin.

Lewis virnisti ilkikurisesti Lucalle joka otti kuulokkeet päästään, muttei pysähtynyt. "Kuule äijä, vilkasehan tonne.", Lewis osoitti peukalollaan olkansa yli kohti itse von Heavenin poikaa ja tuossa roikkuvaa naisen alkua. "Katos, siinä on sulle ilmaista saippuaoopperaa.", Lewis nauroi pilkallisesti ja Luca hymähti huvittuneesti katsoessaan hetken aikaa kohti pariskuntaa. Hän pudisti päätään yhä hymyillen.

"Oliks sulla jotain muuta?", Luca sammutti juoksumaton ja hypähti alas, napaten pienen pyyhkeensä ja ruveten kuivaamaan kasvojaan. "Joo, oli. Nää hissan kokeet, en taida läpäistä niitä.", Lewis virnisti pahoittelevasti kun Luca huokaisi raskaasti. "Kai se pitää päntätä sitten, älykääpiö.", Luca kumautti nyrkillään Lewisiä päähän, mutta virnisti sitten. "Juomat tarjoat sinä.", Luca asteli pyyhe hartioillaan soutulaitteelle, johon mies istahti ja alkoi soutamaan.

"Kaheksalta, teillä!", Lewis huudahti vilkuttaen Lucalle joka heilautti hajamielisesti toista kättään vastaukseksi. Hän laittoi kuulokkeet takaisin päähänsä ja jatkoi treenausta.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Rakkautta ennen. K-18

Viesti  Jilli lähetetty Su 18 Maalis - 17:38

”Hei! Luca”, tyttö jolla oli vallattomat vaaleat kiharat hölkkäsi Lucan luo. Tyttö, joka oli Lucaa vuotta vanhempi viihtyi voimalusalissa tasantarkkaan yhdestä syystä. Samantha halusi ainoastaan katsella miespuolisten opiskelutovereittensa pyllyjä ja arvioida niitä suureen ääneen.

Samantha asettui luontevasti vapaana olevaan kuntopyörään Lucan vieressä. ”Lähdetkö tänään Sunriseen? Siellä on 2000-luvun bileet”.

Sunrise Cafen naamiaisista puhuttiin ympäri kampusta. Tällä hetkellä se oli varmaan suurin nuorisotapahtuma Heaven Instituten opiskelijoiden keskuudessa. Kaikkien, jotka olivat vähänkään sosiaallisista riennoista kiinnostuneita, odotettiin tulevan paikalle. Samantha, joka oli ainainen bilehile tulisi tietysti olemaan paikalla ja oletti myös kaikkien ystäviensä olevan paikalla. Jos kävisi tuuri, bileistä saattaisi lähteä mukaan joku opiskelijatytön lakanoita pöllyttämään.

”Sinä olet todella epäreilu!” kantautui kimeä kiljaisu ympäri voimailusalin. Huuto herätti kaikkien huomion Ryaniin ja Diamondiin.

Ryan oli juuri ilmoittanut jättävänsä Samanthan juuri Lucalle mainitsemat bileet väliin, mistä Diamond tuohtui. Hän jatkoi huutoaan niin, ettei kenelläkään jäänyt epäselväksi, mistä nuori pari puhui. Ryan näytti siltä, että häpesi juuri sillä hetkellä suunnattomasti olemassa oloaan. Hänen kasvonsa olivat tulipunaiset ja hän tuijotti lattiaa, jatkaen kuitenkin edelleen tasaista liikettä jalkaprässissä.

”Sinun pitää tulla niihin bileisiin! Mitä luulet kaikkien ajattelevan, jos et tule? Enhän minä voi mennä sinne yksin!” Diamond alkoi vuodattamaan suuria teatraalisia kyyneliä, joiden tiesi tepsivän Ryaniin. ”Olen suunnitellut MEIDÄN pukujamme kuukausi kaupalla ja sinä teet kylmästi kaikesta vaivannäöstäni turhaa!”

”Diamond, älä viitsi kirkua”, Ryan sanoi nolona toivoen, että koulun pahimmat juorukellot eivät olleet paikalla. Diamond tosin seisoi hänen edessää ja tunnin päästä koko koulu tietäisi, miten töykeä poikaystävä Ryan oli. Juttua olisi tietysti paisutettu suoraan Diamondin toimesta.

”En minä kiljau!” Diamond kirkui.

”Lopetatko, jos lupaan tulla niihin bileisiin?” Ryan toivoi pääsevänsä tilanteesta hinnalla millä hyvänsä.

”Voi, tiesin että ymmärtäisit!” Diamondin kyyneleet kuivuivat heti hänen muikatsessaan kunnon pusun Ryanin poskelle niin, että siihen jäi jälki kiljuvan pinkistä huulipunasta. ”Tule minun luokseni kuudelta, niin laitetaan sinut valmiiksi. Minun pitää lähtea kampaajalle!”

Diamond lähti salilta keräten jokaisen miehen katseet peräänsä.

”Wouw, mitä draamaa”, Samantha totesi. ”Ryan on kuitenkin namu”.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Rakkautta ennen. K-18

Viesti  Shakur lähetetty Su 18 Maalis - 17:49

Luca huokaisi kuullessaan jälleen nimeään kutsuttavan musiikkinsa läpi. Nuori mies kohotti katseensa ja laski toisella kädellään kuulokkeet kaulalleen. Hänen silmänsä levisivät ja mies löi itseään kämmenellä otsaan. "Ai helvetti, ne bileet.", Luca tuhahti ja lakkasi soutamasta. Hän oli totaalisesti unohtanut luvanneensa mennä paikalle. Lewis oli varmasti muistanut, hän oli tehnyt tämän tahallaan, jotta Luca tuntisi syyllisyyttä siitä ettei päntännytkään toisen kanssa. Tosin hän oli varma että Lewiskin olisi paikalla..

"Joo kyl-..", Lucan puhe katkesi ja hukkui Diamondin kiljaisun alle. Että se nainen osasi olla rasittava! Luca käänsi katseensa huutavaan Diamondiin ja nolona olevaan Ryaniin, kuten kaikki muutkin salissa olijat. Hän seurasi typertyneenä moista draamaa ja vannoi ettei kuuna päivänä ottaisi itselleen samanlaista naista, kuin Diamond.

Kuullessaan Samanthan huomautuksen Ryanin ulkonäöstä Luca kohotti hieman toista kulmaansa ja käänsi katseensa takaisin naiseen vierellään. "Namu koska on Heavenin seuraava pomo vai oikeasti?", Hän kiusasi mielellään Samanthaa tuon mies huomioista. Onneksi kuitenkin Diamondin kohtaus oli ohi ja salissa olijat pääsivät jälleen palaamaan omiin hommiinsa.

"Sam hei, onks ihan pakko pukeutua?", Luca irvisti ajatusta teemabileistä ja naamiaisista. Hän ei kovinkaan hyvin viihtynyt sellaisissa bileissä, mutta lupaus mikä lupaus.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Rakkautta ennen. K-18

Viesti  Jilli lähetetty Su 18 Maalis - 18:02

Samantha katsoi Lucaa silmät tuikkien. Luca kiusoitteli häntä jatkuvasti. Hän käänsi katseensa taas Ryaniin ja katsoi tätä vielä hetken aikaa, kunnes vastasi Lucan kysymykseen: ”Sekä että. Mut kyllä toi peppu vie voiton siitä asemasta. Mä en kyllä ymmärrä miten tuollainen kundi voi seurustella tuollaisen kermaperse diivan kanssa, vaikka tarjolla olisi paljon parempaakin”.

Samantha tarkoitti tietysti itseään. Hän ei viitsinyt edes peitellä sitä äänensävyssään. Toisaalta, onneksi Heaven instituten kampus oli täynnä valinnanvaraa. Samanthan ei tarvinnut tyytyä miehiin, joilla oli ilmeisen huono naismaku. Samantha ei ollut ehtinyt opiskella kuin vuoden Heaven institutessa. Hän tulisi olemaan sukunsa ensimmäinen, joka valmistuisi Heavenille. Hänen vanhempansa olivat vastustelleet sitä pitkään, mutta tyttö oli pitänyt päänsä. Hän paneutui täysillä opiskeluun, mutta kukaan ei kieltänyt, etteikö vapaa-ajalla saanut pitää aikaa. Lewisillä ja Lucalla tuntui menevän usein hermo, sillä Samanthan vapaa-aika tuntui käsittävän pelkästään: miesten iskemis suunnitelmia, valmistautumista miesten iskemiseen ja miesten iskemistä. Samantha sai työllä ja vaivalla raivattua kalenteriinsta tilaa kahdelle ystävälleen.

”Tietysti sinne on pukeuduttava!” Samantha käänsi katseensa nopeasti Lucaan. ”Sehän on osa hauskuutta. Me olimme eilen Lewisin kanssa etsimässä meille kaikille kolmelle pukuja. Onneksi Lewis on melkein sinun kokoisesi”. Samantha iski pirullisesti silmäänsä ja jatkoi polkemista. Kuka tahansa saattoi kuitenkin huomata, että tyttö polki niin kevyellä vaihteella kuin mahdollista, ilman että se näytti tyhmältä.

Samassa Ryan von Heaven siirtyi lähemmäs heitä vatsalihas laitteelle ja Samantha melkein kehräsi. ”Tule mamin luo”, tyttö kuiskasi tarkalleen niin hiljaa, ettei kukaan muu kuin Luca kyennyt kuulemaan sitä.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Rakkautta ennen. K-18

Viesti  Shakur lähetetty Su 18 Maalis - 18:10

Luca pyöräytti silmiään virnistäen Samanthalle. Hän pudisti päätään ja hymähti. Hänkään ei tosin ymmärtänyt miksi Ryan von Heaven suostui liikkumaan moisen pilalle hemmotellun kakaran kanssa. Oli se sitten silmänlumetta tai ei, niin hän ei silti ymmärtänyt.

Ja tietysti hän oli arvannut että Samantha vaatisi häntä pukeutumaan. He kinastelivat erittäin usein, mutta olivat siitä huolimatta myös erittäin hyviä ystäviä, tietysti myös Lewisin kanssa. Luca ja Lewis olivat olleet ystäviä jo ennenkuin Samantha tuli mukaan kuvoihin, ja nyt he olivat erottamaton kolmikko. Pirullinen silmänisku sai kuitenkin Lucan ihon nousemaan kananlihalle.

"Mitä sä oikein suunnittelet, Sammy?", Luca irvisti kääntäen katseensa naiseen. Häntä puistatti vielä enenmmän kun kuuli hänen kuiskaavan ja huokaisi. Hän aavisti jotain hyvin pahaa.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Rakkautta ennen. K-18

Viesti  Jilli lähetetty Su 18 Maalis - 18:20

Samantha virnisti leveästi, irrottaessaan katseensa Ryanin vatsalihaksista.

”Sinulle suunnittelin joko pinkkiä glitterhametta tai sellasta, seksikästä tyttö-hippi-lookkia”, Samantha naurahti ajatukselle. Hän itse aikoi pukeutua superseksikkääksi sisäköksi, jolla oli ylilyhyt minihame. Hän oli nähnyt kuvia kyseisistä asuista vanhoissa pornokuvissa, jonkun eksänsä kanssa.

Samanthalla riitti eksiä laidasta laitaan, vaikka hän oli vasta reilun seitsemäntoista. Hän kulki joka paikkaan väärillä papereilla ja oli ihme, ettei ollut vielä jäänyt kovin montaa kertaa kiinni. Juuri tämän ansiosta hänen entisten sänkykumppaniensa listalta löytyi kakkea inhojen pervojen ja ujojen neitsyiden väliltä. Mahdollisesti Lucan ja Lewisin harmiksi Samantha kertoi myös juurta jaksaen heille koulussa, millainen hänen viimeisin saaliinsa oli. Vampyyria Samantha ei kuitenkaan ollut tainnut vielä sänkyynsä johdatella.

”Lewis on paljon kuivempi kuin sinä”, Samantha sanoi. ”Se ei suostunut pukeutumaan seksikkääksi naisgangsteriksi, vaikka yritin ehdottaa. Se halus olla joku homsuinen rokkari, pipo päässä”.

Samanthan äänensävystä saattoi lukea, että Lucalla ei ollut kovin suuri vara kieltäytyä.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Rakkautta ennen. K-18

Viesti  Shakur lähetetty Su 18 Maalis - 18:27

Luca meinasi tukehtua kieleensä kuullessaan avihtoehdot. "Ei onnistu.", Nuori mies totesi lyhyesti ja yksinkertaisesti. Hän tiesi ettei Samantha antaisi hänelle valinnanvaraa, mutta jostain miehisyyden ylpeydestä oli pidettävä kiinni. "Pinkki ja glitteri eivät tule kysymykseenkään, Sammy. Ei missään nimessä.", Luca vajoaisi ennemmin maan alle kuin pukeutuisi pinnkii taikka glitteriin.

"Ja sitä paitsi, me oltiin jo Lewisin kanssa suunniteltu että molemmat mennää rokkareina.", Luca jatkoi protestiaan samalla kuin jatkoi soutamistaan. Musiikki pauhasi edelleen miehen kaulalla. sivusilmästään Luca saattoi vilkaista Ryania, ja nuorimies mietti hetken aikaa, miksiköhän tuon nainen aikoi hänet pukea. Sitten hän käänsi katseensa jälleen Samanthaan.

"Ei pinkkia, glitteriä tai hippejä, jooko?", Hänen sinisissä silmissään oli lähes anova, rukoileva katse.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Rakkautta ennen. K-18

Viesti  Jilli lähetetty Su 18 Maalis - 18:37

Samantha huokaisi kuuluvasti. Hetken aikaa hänessä oli samanlaista draamaa, kuin Diamondissa. Hetkeksi hän lopetti polkemisensa ja vilkaisi jälleen Ryaniin.

”Niin arvelinkin. Olen Lewisille satasen velkaa”, Samantha sanoi lopulta. ”Hommattiin sulle sellaiset glam-rock kuteet, mitä on ollu sen aikaisilla glam-rock bändeillä. Olisit voinut edes vähän auttaa kaveria vedonlyönnissä”.

Samassa Samantha hyppäsi alas pyörän satulasta. ”Sovittiin, että tulette Lewisin kautta mun huoneeseen. Asuntolaohjaajan on parempi olla valittamatta, koska teidän kummankin vaatteet on mulla. Lewis lupasi kanssa, että te tuotte aloittelujuomat”.

Tämän sanottuaan Samantha lähti astelemaan pois voimalusalilta. Ryan taas nousi ylös vatsalihas laitteesta ja lähti astelemaan Lucaa kohti, siemaisten samalla muovisesta juomapullostaan.

Hetken päästä hän oli Lucan edessä: ”Meinaatko soutaa vielä kauankin? Voisin tulla siihen seuraavaksi, jos sulla ei mene kauaa”.

Läheltä katsottuna, saattoi huomata, miten Ryanin märkä paita oli painautunut hänen kroppaansa vasten hien liimaamana. Se toi hänen vatsa- ja rintalihaksensa esiin tavalla, joka ei jäänyt yhdeltäkään salin tytöltä huomaamatta. Hiki kiilteli Ryanin kropalla, eikä kukaan tyttö olisi varmasti kieltäytynyt, jos mies olisi kysynyt jotakuta pesemään sen pois iholtaan. Samantha olisi varmasti tyrmännyt kaikki muut ehdokkaat.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Rakkautta ennen. K-18

Viesti  Shakur lähetetty Su 18 Maalis - 18:45

Luca arvasi vedonlyönnin ja huokaisi muka pettyneenä. Hän virnisti kuitenkin ja katsoi sitten Samanthaa muka pahoillaan. "Oi voi, enhän mä tienny että lyötte vetoa siitä pukeudunko pinkkiin vai en.", Nuori mies virnisti ilkikurisesti ja katsoi sitten pyöränsatulan selästä loikkaavaa naista. "Joo, tehään niin.", Hän huokasi syvään naisen mentyä.

Luca oli juuri ehtinyt asettaa kuulokkeet takaisin päähänsä kun Ryan von Heaven ilmestyi hänen eteensä. Lucan silmät kävivät miehen vartalon läpi läpikotaisin ennenkuin hän laski jälleen kuulokkeet korviltaan kuullakseen toisen asian.
"Jaa, sori.", Luca totesi ja nousi ylös ja astui sivuun. Hän ei ollut huomannut soutaneensa niin pitkään. Hän pyyhki hikeä kasvoiltaan ja katsoi vielä hetken Ryania ennenkuin nousi samaiselle kuntopyörälle jossa Samantha vielä hetki sitten oli istunut.

Luca nosti kuulokkeet päähänsä, vilkaisi vielä kerran vieressään olevaa miestä ja pudisti sitten itsekseen päätään. Nyt hänen täytyi keskittyä tähän, eikä katsella jotakin miestä kuin mikäkin homo. Ei sillä, ei Luca ollut koskaan ajatellut seksuaalisuuttaan, mutta ei hän ollut koskaan ollut kiinnostunut miehistäkään sillä tavalla. Ja tuskin hän nyt kateellinen oli. Hän oli aivan yhtä hyvässä kunnossa kuin Ryankin, sen saattoi nähdä jo kauas, joten miksi hän oli katsellut toista? Mielenkiinnosta, ehkäpä.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Rakkautta ennen. K-18

Viesti  Jilli lähetetty Su 18 Maalis - 18:55

”Kiitti”, Ryan sanoi ja laskeutui sitten luontevasti laitteeseen. Ulkopuolisen silmissä saattoi äkkiä näyttää siltä, että Ryan olisi alakuloinen. Hän oli kuitenkin vaipunut ajatuksiinsa. Häntä harmitti lähteä illan juhliin. Hänellä olisi ollut paljon parempaakin tekemistä, mutta Diamonda vakuutti sen kuuluvat hänen sosiaalliseen asemaansa Heavenin tulevana pomona. Se nainen sai kyllä kaiken käännettyä edukseen. Välillä Ryanista tuntui, että Diamond vei häntä kuin koiraa narussa.”Moikka sitten!” Samantha toivotti huonetoverilleen, joka löi oven perässään kiinni. Samanthan stereoissa pauhasi sillä hetkellä dance-pop, kun hän oli vessassa meikkaamassa. Hiuksensa hän oli nostanut muhkealle nutturalle, josta karkaili muutama kihara suortuva hänen harteilleen. Yllään hänellä oli pelkkä valkoinen toppi ja pinkit, vaaleilla sydämillä koristellut, pitsiset alushousut.

Samantha rajasi huuliaan parhaillaan kirsikanpunaisella kynällä, voidakseen sitten levittää niihin huulipunaa.

Seuraavaksi hän asteli huoneensa puolelle kokeilemaan kenkiään. Hänellä oli kaksi vaihtoehtoa kengiksi. Molemmat olivat mustia. Toiset olivat superkiiltävää muovia, mutta niissä oli vain seitsemän senttinen korko. Toiset taas mustaa samettia ja niissä korkoa oli huikeat viisitoista senttiä. Samantha kokeili kenkiä ja sipsutteli peilin edessä useamman kerran, mutta ei siltikään osannut päättää.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Rakkautta ennen. K-18

Viesti  Shakur lähetetty Su 18 Maalis - 19:01

"En vieläkään ymmärrä miks mä suostuin..", Luca nurisi Lewisille heidän astellessaan käytävää pitkin kohti Samanthan huonetta. "Koska tykkäät bilettää, ja sulle lohkeaa aina bileistä?", Lewis virnisti ja kietoi toisen kätensä Lucan harteille, kiskaisten tuon alemmas ja pörröttäen sitten toisen sähkönsinisiä hiuksia. Luca irtaantui toisen otteesta nauraen. Noh, olihan se totta.

Miehet saapuivat Samanthan ovelle ja koputtivat oveen. "Mä en ees halua tietää millanen se asu on..", Luca huokaisi vielä kerran luoden murhaavan katseen Lewisiin. "Jos sulla oli jotain tekemistä sen valinnan kanssa, hirtän sut munistas.", Lewisin nosti kätensä pystyyn kuin antautuakseen. "Hei hei, tiedäthän sä Sammyn.", Jälleen Luca huokaisi. Totta, hän tunsi Sammyn ja tiesi ettei hänellä ollut paljoakaan sanottavaa siitä, mitä nainen päätti.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Rakkautta ennen. K-18

Viesti  Jilli lähetetty Su 18 Maalis - 19:10

Samantha avasi oven: ”Moi pojat!”

Samassa Samantha roikkuikin jo poikien kaulassa ja oli muiskauttanut ystävälliset suukot molempien poskille. ”Mitä te toitte?”

Samanthan suuta kuivasi jo todenteolla, hänen hoputtaessaan poikia sisään. Samanthalla ei ollut enään varaa jäädä kertaakaan kiinni asuntolassa dokaamisesta, koska saisi seuraavaksi etsiä omaa asuntoa ja New Yorkissa oli kallista asua yksin. Varsinkin jos tykkäsi bilettää, kuten Samantha.

Samanthan puoli huoneesta oli todella tyttömäinen. Siellä oli julisteita puolialastomista mallimiehistä. Koruja roikkui naulakosta. Pienellä hyllyllä oli kokoelma mitä kummallisen näköisempiä pehmoleluja ja kaikki tuntui hukkuvan pastellisävyihin. Sängyn pinta tuitui hukkuvan kirkkaan värisiin koristetyynyihin, jolloin saattoi helposti herätä kysymys siitä, miten nainen mahtui nukkumaan sängyssään. Samanthan kämppiksenpuoli oli varsin mitään sanomaton.

Samanthalla oli jäänyt viisitoistasenttiset korkokengät jalkaan, kun hän kipitti vessaan tarkastamaan, etteivät hänen huulensa olleet tuhriintuneet hänen muiskauttaessaan poikien poskille suukkot.

”Me ehditään hyvin aloittelemaan ennen juhlia”, vessasta kuului. Samassa nainen asteli sieltä ulos sovitellessaan päähänsä pitsistä pääkoristetta.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Rakkautta ennen. K-18

Viesti  Shakur lähetetty Su 18 Maalis - 19:16

Luca häkähti hieman yllättäen kaulassaan roikkuvaa Samanthaa koska hänen huomionsa oli ollut muualla kuin avautuvassa ovessa. Luca hieraisi poskeaan huulipunajälkien varalta ja asteli sitten Lewisin vierellä sisälle, sulkien oven perässään.

Luca kohotti kädessään olevaa kassia ja virnisti. "Limpparia.", Tietenkään se ei ollut limua, mutta hän kiusoitteli Sammya, kuten tavallista. He tiesivät Lewisin kanssa molemmat millaisiin vaikeuksiin Sammy oli joutunut asuntolassa juomisen vuoksi, ja sen takia miehet olivat yhteistuumin päättäneet laittaa kaiken alkoholipitoisen muihin pulloihin.

Luca rojahti Samanthan sangylle, välittämättä hujanhajan menevistä tyynyistä. Hän nojasi taaemmas kyynärpäihinsä samalla kun Lewis istui hänen viereensä. Mies lähes kuolasi puolialastonta Samanthaa. "Mitä luulet, onnistuisinko tänään?", Lewis kuiskasi hiljaa Lucalle. Nuori mies huokaisi, hän tiesi Lewisin olevan ihastunut Sammyyn, muttei uskonut Sammylla olevan mitään tunteita kumpaakaan heitä kohtaan.

"En tiedä.", Luca kuiskasi ja katsoi sitten Samanthaa kohti. "Sitähän tässä tarvitaan. Ei sinne kehtaa selvänäkään mennä, ainakaan jos on sun asun valinta kyseessä.", Luca virnisti ja heitti sitten rennosti muovisenpullon kohti Sammya, avaten sitten oman pullonsa, ottaen pitkä huikan. "Antaahan tulla, asua tänne päin.", Luca nielaisi. Jos hänen olisi tehtävä se joka tapauksessa, oli parempi hoita homma äkkiä alta.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Rakkautta ennen. K-18

Viesti  Jilli lähetetty Su 18 Maalis - 19:32

”Ei saa kiusata!” Samantha mutristi huuliaan Lucan limppari kommentille.

Samantha nappasi näppärästi Lucan heittämän pullon. Hän avasi sen ja otti pitkän kulauksen. Alkoholi lämmitti mukavasti sisuskaluja ja sai naisen melkein kehräämään tyytyväisenä. Hän laski pullon pienelle kirjahyllylle, jossa ei kyllä yhtään kirjaa löytynyt, julmettu kasa muistitikkuja kylläkin, lasisessa ruukussa, muiden tyttömäisten koriste-esineiden lisäksi. Samantha asteli vaatekaapilleen, jossa hänellä oli kaksi kangaspussia.

”Ajattelin, ettei teidän rokkareiden vaatteet kaipaa silitystä ja henkaria”, Samantha sanoi ojentaen kummallekkin míehelle pussit. Lucan pussista löytyi vielä vaatteiden lisäksi kirkuvan punainen, pöyhkeä peruukki.

”Pukekaa te täällä, niin minä puen tuolla”, Samantha sanoi osoittaen vessaa.

Hän nappasi juomansa ja sulkeutui vessaan. Meni melkein kaksikymmentä minuuttia, ennen kuin Samantha astui ovesta ulos. Hänen mekkonsa oli todella lyhyt ja se paljasti täydellisesti stay-up verkkosukkien pitsisen koristeen.

”Mitä pidätte?” Samantha kysyi pyörähtäen poikien edessä asussaan. ”Ottaisiko Ryan minut taloonsa siivoamaan”.

Samantha iski silmää Lucalle viitaten heidän aiempaan keskusteluunsa voimalusalilla. Näppäränä tyttönä Samantha oli pukeutuessaan juonut oman puollonsa melkein tyhjäksi. Luultavasti nainen konttaisi jälleen kotiin, tai sitten jonkun miehen sänkyyn.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Rakkautta ennen. K-18

Viesti  Shakur lähetetty Su 18 Maalis - 19:36

Luca otti oman pussinsa ja katsoi sisältöä. Samassa hän kohotti pullonsa huulilleen ja lähes tyhjensi sen. "Eikun pukemaan.", Hän irvisti Lewisille joka oli jo purkamassa omaa pussiaan. Luca onnistui jotenkuten pukeutumaan ja katsoi itseään peilistä. Peruukkia hänellä ei vielä ollut päässään.

Luca kääntyi Samanthan puoleen kun tuo astui ulos vessasta ja vihelsi sitten kiusallaan. "Varmasti ottaa. Saat siivota hänen sänkynsä Diamondin jäljiltä.", Hän virnisti ilkeästi ja katsoi sitten Lewisiä, jolla oli vaikeuksia pitää hymyään kasassa. Hän oli myös pukeutunut jo omaan asuunsa.

"Onks tää peruukki ihan pakollinen?", Luca kysyi irvistäen. Hän ei missään nimessä tahtoisi nolata itseään enempää kuin oli tarpeen. Hän oli lähestulkoon valmis lupautumaan meikattavaksi ja pukeutumaan naiseksi jos saisi välttää tälläisen peruukin käytön.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Rakkautta ennen. K-18

Viesti  Jilli lähetetty Su 18 Maalis - 19:44

Samantha nauroi heleästi Lucan kommentille astellessaan kirjoituspöytien luo, jotka sijaitsivat huoneessa ikkunan alla. Hän kiipesi kämppiksensä pöydälle niin, että pojat saattoivat nähdä hänen hameensa alle. Hän oli vaihtanut pinkit alushousunsa mustiin pitsiunelmiin. Samantha oli niitä tyttöjä, jotka eivät häpeilleet miesten seurassa. Hän ei kuitenkaan ollut mikään ärsyttävä tyrkky, kuin esimerkiksi Diamond. Hän oli luonnollisen avoin. Samantha avasi pienen tuuletus ikkunan selkosen selälleen ja kurkkasi ulos.

Samantha mutristi taas huuliaan: ”Joko se tai pinkki minihame”.

Samassa Samantha hyppäsi alas pöydältä ja meni kurkistamaan ulos ovesta. ”Sen haahkan ei pitäisi olla enään töissä”.

Silloin Samantha avasi taas vaatekaappinsa oven ja otti sieltä esiin pienen siron rasian. Rasiassa oli kolme marihuona sätkää. ”Kelpaako teille?”

Marihuona oli edelleen osittain laitonta New Yorkissa. Sitä saatiin käyttää lääkeaineena, mutta sen huvikseen polttelu huumaavassa mielessä oli edelleen ehdottoman kiellettyä. Suurin osa New Yorkin nuorisosta poltteli kuitenkin maria. Se oli lievin huumausaine ja siitä sai kaikkein lievimmät tuomiot.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Rakkautta ennen. K-18

Viesti  Shakur lähetetty Su 18 Maalis - 19:49

Luca huokaisi raskaasti kuullessaan tuomion peruukin pitämisestä. Hän veti peruukin päähänsä ja katsoi sitten itseään peilistä. "Melkein olisin mielummin pukeutunut söpöksi koulutytöksi..", Hän tuhahti ajatuksissaan ja istahti sitten takaisin sohvalle Lewisin viereen, joka häpeilemättä tuijotti Samanthan alushousuja jotka näkyivät hameen alta naisen istuessa kirjoituspöydällä.

Luca nojautui taas taaksepäin ja joi loput pullostaan, kaivaen sitten jaloissaan olevasta pussista uuden. Hän nosti hymyilevän katseensa Samanthaan tuon tarjotessa sätkää hänelle. "Kelpaa, toki.", Hän sanoi ja nappasi kaksi sätkistä, ojentaen toisen Lewisille. "Kuule, Sammy, eikös meidän pikku-Luca olekkin seksikäs tänään?", Lewis virnuili ja tyrkkäsi vieressään istuvaa miestä kylkeen, nauraen.

"Joo, tosi.", Luca myönteli ja kaivoi sängyllä lojuvien farkkujensa taskusta sytkärin. "Tuoppas se naamataulus tänne, Sammy, saat liekkiä.", Luca totesi sytyttäessään oman sätkänsä, tarjoten sitten tulta Sammylle ja vielä tämän jälkeen Lewisille.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Rakkautta ennen. K-18

Viesti  Jilli lähetetty Su 18 Maalis - 19:56

Samantha kulautti loput juomastaan alas kurkustaan, ennen kuin otti vastaan Lucan tarjoamaa tulta. Huone täyttyi marihuonan tuoksusta nopeasti.

”Katsokaakin, ettette sitten karista minne sattuu”, Samantha komensi poikia. Hän laski hiukan vettä kädessään olevan pullon pohjalle vessassa ja toi sen sitten heille tuhkikseksi. ”Saan muutenkin tuulettaa tämän takia kunnolla. Kämppikseni on oikea kuivaluumu”.

”Luca on aina seksikäs”, nainen totesi. ”Voipi olla, että Lucan sänky on huomenna remontin tarpeessa”. Samantha iski jälleen silmää, vetäen sitten useat pienet hekoset sätkästään.

”Kuulitko jo Lewis siitä draamasta voimalusalilla?” odottamatta pojan vastausta Samantha selitti nopeasti selkkauksen Ryanin ja Diamondin välillä. ”En tajua miten se nainen jaksaa kimittää niin kovaa, vaikka sillä on yksi koulun seksikkäimmistä paikkauksista poikaystävänä”.

Marihuona teki Samanthan olosta rennon ja hän kikatteli ajatukselle Diamondista, kaivaessaan Lucan pussista itselleen uuden juoman.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Rakkautta ennen. K-18

Viesti  Shakur lähetetty Su 18 Maalis - 20:03

"Kyllä neiti.", Lewis marisi kuuliaisena karistamis-kommenttiin ja virnisti sitten, vetäessään pitkät henkoset sätkästään. "Toivottavasti munki sänky ois remontin tarpeessa.", Lewis totesi tukahtuneella äänellä pidätellessään hengitystä ennenkuin päästi savun purkautumaan keuhkoistaan ulos. Luca pyöritteli silmiään ja nauroi molemmille. "Menkää joskus samaan sänkyyn niin loppuu marinat.", Hän virnisti, ennenkuin tajusi että oli möläyttänyt Lewisin salaisen haaveen.

Lewis soi Lucalle yhden nopean murhaavan liikkeen ennenkuin teeskenteli sen olleen täysi vitsi ja nauroi. Luca huokaisi helpotuksesta. Hänen olonsa alkoi olla hiljakseen rentoutunut, eikä hän enää pahemmin nolostellut yllään olevaa asua. Sätkän loputtua mies jatkoi juomista.


Aurinko alkoi jo hiipumaan unten maille kolmikon suunnatessa kulkunsa Samanthan huoneesta kohti Sunrise Caféta. Luca oli omaksunut pukunsa tuoman roolin ja soitti matkalla heille ilmakitaraa, tupakka huulessaan. Hän poltti vain hyvin harvoin.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Rakkautta ennen. K-18

Viesti  Jilli lähetetty Su 18 Maalis - 20:14

Samantha päästi ilmoille heleän naurun kuullessaan Lucan kommentin. ”Pitää katsoa”, hän sanoi hymyillen valloittavasti Lewikselle, pudottaen loppuun poltetun marisätkän pulloon. Samantha oli huomannut Lewisin ihastuksen aikaa sitten, mutta oli päättänyt olla noteeraamatta asiaa ollenkaan. Hän halusi pitää heidän välillään sen ystävällisen rennon tunnelman, joka heille kolmelle oli melkein ominaista. Ihastuksia tuli ja meni, sen Samantha tiesi salamaihastumis eksperttinä. Lewis pääsisi ennen pitkää yli ihastuksestaan.Samantha nauroi Lucan esitykselle iloisesti pyörähdellen kadulla eteenpäin kuin ballerina. Ehkä asuvalinta oli sittenkin väärä. Samathan olisi pitänyt pukea ylleen pinkki tutu ja balettikengät. Sisäkönkin asu näytti varsin viehättävältä hänen päällään.

Sunrise cafen edessä seisoi kivitalon koikoinen portsari, joka päästi Samanthan ilomielin sisään. Luultavasti se johtui Samanthan hunajaisesta äänensävystä ja avarasta kaula-aukosta. Pojat pääsivät kipittämään sisään aivan yhtä helposti Samanthan perässä.

Kahvion puoli oli suljettu lasisella sermillä, sillä juhlia ei sinä iltana juhlittu siellä. Bileet olivat kellarikerroksessa sijaitsevassa yökerhossa. Yökerhon tila oli avara. Siitä kertoi jo kolme tanssilattiaa ja koko baarin keskiosan kiertävä baaritiski.

”Minä tarjoan ekat juomat!” Samantha hihkaisi ja juoksi tiskille. ”Etsikää te pöytä!”

Viimeisen käskyn hän ehti huikata juuri ennen kuin hänen äänensä hukkui meteliin baaritiskillä.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Rakkautta ennen. K-18

Viesti  Shakur lähetetty Su 18 Maalis - 20:19

Lewis olisi voinut kuolla onnesta Samanhan "lupauksen" kuullessaan. Se kuitenkin unohtui kun he ohittivat portsarin ja astelivat kellarikerrokseen ja meteliin sekaan. Ennenkuin kumpikaan miehistä ehti tajuta, Samantha oli jo hilppaissut tiskille jättäen miehet etsimään pöytää. Luca tyrkkäsi Lewisia kyynerpäällään ja osoitti yhtä tanssilattian lähellä olevaa tyhjää pöytään.

Miehet astelivat vieritysten pöytään ja istuivat alas juttelemaan, tai pikemminkin huutelemaan, niitä näitä. Luca ei enää edes muistanut että oli pukeutunut omasta mielestään varsin typerästi. Hän istui tuolillaan rentona ja odotteli että Sammy palaisi heidän juomiensa kanssa. Mikäli nainen ei sitten iskisi silmiään johonkin äijään ja katoaisi tuon mukana.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Rakkautta ennen. K-18

Viesti  Jilli lähetetty Su 18 Maalis - 20:26

Pojilla oli onnea siinä, että Samanthaa kiinnosti juuri sillä hetkellä juominen enemmän kuin miehet. Hän palasi käsissään tarjottimellinen täynnä juotavaa. Siinä oli kolme tequila pohjaista drinkkiä, kolme tequila snapsia ja kutakuinkin yhdeksän kirkkaan pikkiä kirpeää snapsia.

”Luulisi riittävän hetkeksi”, Samantha huusi silmäänsä iskien ja hymyillen tyttömäisesti.

”Kuka valitsi pöydän?” Samantha huusi metelin yli ja osoitti tanssilattian toiselle puolelle. Heidän pöydästään oli suora näkymä pöytään, joss istui tympääntyneen näköinen Ryan von Heaven Diamondin ja tämän ystävien kanssa. Diamond oli ilmeisesti valinnut koko porukan pukuteemaan. He olivat nimittäin pukeutuneet kaikki playboy teeman mukaan. Ryanin yllä oli vanhan mallinen smokki, kun taas pöydässä istuvat tytöt olivat pukeutuneet mitä mielikuvituksellisempiin pupuasuihin.

Samantha joi ensimmäisenä oman tequilansa ja kolme muuta snapsia, jonka jälkeen hän ehti hetken aikaa vilkuilla ympärilleen.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Rakkautta ennen. K-18

Viesti  Shakur lähetetty Su 18 Maalis - 20:32

Luca katsoi drinkkejä ja nauroi Samanthalle tuon todetessa että ne riittäisivät hetkeksi. Voi, eihän pienistä drinkeistä ollut mihinkään. Ja kun Samantha esitti kysymyksensä pöydästä, Luca vilkaisi naisen ohi pöytään jota tuo osoitti. Hän ei ollut edes huomannut Ryanin istuvan toisella puolella heitä vastapäätä. Mies raukka näytti siltä kuin haluaisi kuolla. Luca olisi halunnut auttaa Ryania pulasta jo pelkästään sen takia, että hänen kävi toista sääliksi, mutta eihän hän ollut Ryanin kaveri, joten hänellä ei oikeastaan olisi edes ollut mitään syytä mennä tuolle juttelemaan.

Lewis kiskoi kolme omista drinkeistään yhdellä hujauksella ja istui sitten rennon oloisena taaemmas. "Käy ihan sääliksi.", Hän huusi metelin yli mutta katsoi kuitenkin melkein kuolaten puputyttöjä. Lewis ei ollut ihan mikään täysi rumilus, mutta huono naisten kanssa. Luca joi oman snapsinsa ja siirtyi drinkkeihin, vilkuillen aina välillä, melkein huomaamattaan sitä itse, kohti Ryanin pöytää.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Rakkautta ennen. K-18

Viesti  Jilli lähetetty Su 18 Maalis - 20:39

Joku Heaven instituten poika, joka luultavasti oli heitä kaikkea ylemmällä luokalla, tuli pyytämään Samanthaa tanssimaan. Samantha tietysti suostui. Hetken päästä pojat saivatkin katsella Samanthan seksikästä tanssia tämän partnerin kyetessä vain kuolaamaan naista.

Ryan von Heaven nousi omasta pöydästään ja lähti kävelemään vessa kohden Diamond ystävineen sen sijaan tiivisti piiriään Ryanin lähdettyä. Samassa joku muu kundi tuli pyytämään Diamondia tanssimaan. Samantha huomasi sen salamana. Naisella oli ilmeisesti olemassa jonkinlainen yliherkkä tutka, joka havaitsi heti pienenkin määrän draamaa ja rupesi sitten huutamaan kuin palosireeni. Samanthan seuralainen sai jäädä kakkoseksi kun tyttö katseli Diamondin kiehnäämistä tanssikumppaniaan vasten, joka ei edes ollut tämän poikaystävä.

Biisin loputtua Samantha ilmoitti kanssaan tanssineelle pojalle menevänsä juomaan ja istuutui sitten takaisin omaan pöytäänsä: ”Mikä tuota pimua vaivaa?”
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Rakkautta ennen. K-18

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 1 / 17 1, 2, 3 ... 9 ... 17  Seuraava

Takaisin alkuun


 :: Muuta :: New York

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa